Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
5.9k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Gül Bahçesi Görmek
Rüyada gül bahçesi görmek ve bahçenin içinde olmak, kişinin yaşamın getirdiği güzellikleri farkedip, tadını çıkarması gerektiğine yorumlanır. Başka bir yorumu da gönlünün güzelliğine, sabırlı ve iyimser kişiliği sayesinde, hayallerinin gerçek olmasına, şöhret sahibi olmaya, geniş bir çevre tarafından tanınmaya, maneviyat zenginliğine, paylaşımcı olmaya delalet eder. Geçim sıkıntısı yaşamadan güzel geçecek bir hayata işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

18 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Görülen gül bahçesi küçük ise ufak tefek kötü haberler duymaya yorulur. Beyaz güllerle dolu bir gül bahçesi görmek kişinin manevi açıdan itikatli bir kimse olduğunu ve Allah yolundan ayrılmadığını gösterir. Beyaz güllerle dolu bahçe aynı zamanda kişinin temiz bir kalbe ve vicdana sahip olduğunun da göstergesidir. Kırmızı bir gül bahçesi görmek ise pek çok anlama gelir. Çok büyük ve sonu hüsranla bitecek bir aşka işaret eden rüya, aynı zamanda evli kimselerin kıskançlık nöbetlerine tutulacağına ve olmayan endişelerle aile düzenlerini bozacaklarına da işarettir. Siyah güllerle dolu bir bahçe görmek ise kabire yorulur. Bir ölüm haberi alınacağına veya rüya sahibinin hanesinden çok sevdiği bir aile büyüğünü kaybedeceği anlamlarına da yorumlanabilir. Sarı güllerle dolu bir bahçe ise iyileşme umudu taşımayan bir hastalığa yakalanılacağına tabir edilir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
sevgi huzur,i güzellik demek
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Bahçesi Görmek
Rüyada gül bahçesi görmek, kedere ve sıkıntıya işaret eder. Görülen gül bahçesinin büyüklüğüne göre kişinin derdi ve kederi artar. Çok büyük bir gül bahçesi ya da uçsuz bucaksız bir bahçe görmek ise vefat haberi almakla ilgilidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Bahçesi Sahibi Olduğunu Görmek
Bir kimse rüyasında gül bahçesi sahibi olduğunu görürse, o kişinin çevresindekilere iyi davranmadığı, eziyet ve işkence ettiği anlamlarına gelir. Gül bahçesi sahibi olmak, sahip olduğu gücü yanlış kullanmak demektir. Büyük bir gül bahçesi olan kişi devlet kademelerinde önemli bir yere gelir ve gücünü, mevkisini kendi menfaatine kullanır. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin yakınları tarafından da sevilmediğini ve etrafında gerçek bir dostun bulunmadığını da gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Bahçeden Gül Koparmak
Kişinin tüm dertlerinin sona ereceğini bildiren bir rüyadır. Gül bahçesinden kırmızı gül koparan kişi aile ve aşk hayatını düzene sokar ve mutlu olur. Sarı bir gül koparan kişi hasta ise iyileşir, uzun bir ömre sahip olur. Beyaz bir gül koparan ise Hac yolculuğuna çıkar. Siyah gül koparmak da kişiye ağır gelen ve omuzlarında yük olan bir sıkıntıdan tez zamanda kurtulmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Bahçesi Görmek
Rüyada gül bahçesi görmek; üzüntüye ve sıkıntıya işaret ederken görülen gül bahçesinin büyüklüğü kişinin derdinin ve sıkıntısınında büyüklüğüne, ölüm haberi almaya işaret eder. Rüyada küçük gül bahçesi görmek kişinin sıkıntılarının yakın zaman da son bulacağına, feraha ereceğine yorumlanır. Beyaz güllerle dolu bir gül bahçesi görmek kişinin manevi açıdan itikatlı bir kimse olduğunu ve Allah yolundan ayrılmadığını gösterir. Beyaz güllerle dolu bahçe aynı zamanda kişinin temiz bir kalbe ve vicdana sahip olduğunun da göstergesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Bahçesine Girmek
Rüyada gül bahçesine girmek; sizi üzen zora sokan sıkıntılarınıza çözüm bulmak yerine üzerine gideceğinize, stresli iş hayatınızdan dolayı çevrenizdeki insanları istemeyerek kıracağınıza, ailenizden uzak yalnız kalmayı tercih edeceğiniz hayatta her şeyi bir kenara bırakıp sadece işinize kendinizi adayıp ona bağlı kalacağınıza yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Bahçesinde Gezmek
Rüyada gül bahçesinde gezmek; rüyayı gören kimsenin gezdiği gül bahçesi küçüklüğüne ve ya büyüklüğüne göre farklı şekilde yorumlanır. Rüyada büyük gül bahçesinde dolaşmak yakın zaman da ölüm haberi alıp bir yakınınızı kaybedeceğinize, küçük gül bahçesinde dolaşmak ise maddi ve manevi sıkıntı için de olup yakın zaman da feraha erip hayatınızı düzene sokacağınıza yorumlanır. Rüyada gül bahçesinde gezmek aynı zaman  da zorlukları aşarak hayalini kurduğu rahata, maddi yükü bulunan tanıdığı birinden uzaklaşılacağı na, meşakkatle hak edilen yüksek mertebeye, çektiği zorlukların meyvesini alarak hak edilen kazanca ermeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Bahçesinde Yürümek
Rüyada gül bahçesinde yürümek; rüyayı gören kimsenin sıkıntılarını bir bir atlatmasına hayatını düzene sokmasına, maddi ve manevi anlamda rahata ermesine, iş hayatında mevki ve makam yönünde yükselmeye, hane içinde kırgınlıkların son bulup mutlu bir yaşam sürdürmeye, istediğiniz çok arzu ettiğiniz bir hayalinizi gerçekleştirmeye yorumlanır. Rüyada gül bahçesinde yürüdüğünü görmek başka bir değişle özlediği rahata, zorlukla kazandığı yüksek mertebeye, cefa ile birlikte beklediği daha sağlıklı bir hayata, zahmetlerinin meyvesini alarak özlediği nimete işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Bahçesi Sulamak
Rüyada gül bahçesi sulamak; rüyayı gören kimsenin hayırlı kısmetli gönül işine girip evliliğe adım atacağına, sevdiği saydığı dostları sayesinde çektiği maddi zorluklardan sıyrılıp rahata ereceğine aynı zaman da kişinin iş hayatında uzun zamandır çalışmaları sayesinde büyük başarılara imza atıp mevki ve makam sahibi olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Bahçeden Gül Koparmak
Rüyada bir bahçeden gül kopardığını görmek; rüyayı gören kimsenin tatsız tuzsuz işlere kalkışacağına, bu işlerde maddi ve manevi zararlar göreceğine, çevresinde yakın gördüğü kimselerden büyük zararlar göreceğine, kazançlarının bereketi olmayıp talihsizliklerin yakasını bırakmayacağına yorumlanır. Rüyada ağaçtan gül kopardığını görmek aynı zaman da sıkıntı sonrasında elde ettiği beceriye, yenilgiden sonra gözlediği servete, zengin insana, zorlanarak umduğu müjdeye, meşakkatle birlikte hasret duyduğu şöhrete yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Görmek
Rüyada gül görmek; uzaktan yani sevdiklerinizden alacağınız hayırlı bir habere işarettir. Diğer bir tabirde ise güzel ahlaklı çevresinde sevilen hürmet gören bir adama yorumlanır. Rüyada görülen gül herkes için hayra, güzelliğe, berekete ve iyiliğe işaret eder. Rüyada gül görmek ya da gül koklamak kişinin aşk hayatında yaşadığı mutluluklarının hiç bozulmayacağına, hanesine yakın zaman da tatlı güzel bir misafirin geleceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Bahçesi Görmek
Zor bir dönemin işaretçisidir. Rüyada gül bahçesi görmek rüyanın görüldüğü zaman itibariyle rüya sahibinin sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir. Bahçenin genişliği bu sıkıntının büyüklüğünü ve sürekliliğini ifade ederken bahçedeki güllerin rengi de sıkıntının ne ile alakalı olduğunu açıklar. Sarı bir gül bahçesi görmek, şifasız hastalığa,
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bahçeden Gül Koparmak
Hayırlı rüyalardandır. Rüyasında bahçeden gül kopardığını gören kimsenin, gerçek hayatında kendine dert ettiği, kendisini kederlendiren sıkıntıların kolay bir şekilde aşılacağı rivayet edilir. Kopartılan gülün rengine göre tabirler de şekillenir. Örneğin; beyaz gül kopartmak Hac ibadetinin gerçekleştirileceğine, sarı gül kopartmak şifaya ve uzun ömre, kırmızı gül kopartmak özel hayatta karmaşanın yerini huzur ve dinginliğin almasına, siyah gül kopartmak ise dertlerden arınmaya delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Dikeni Görmek
Rüyada gül dikeni gören kimsenin, rüyayı gördüğü dönemde çeşitli dertlerle uğraşmak durumunda kalacağı rivayet edilir. Öyle bir rüya gördüyseniz bu süre boyunca birbirinden farklı dertlerle uğraşarak kendinizi yorabilirsiniz. Bunun olmasını engellemek adına hayattan zevk alınan ve yalnız başına gerçekleştirilebilen aktivitelere yönelebilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Bahçesi Sahibi Olmak
Hayra yorulan rüyalardan değildir. Bu rüya, kişinin etrafındaki insanlara karşı gaddar ve zalim bir tavır içerisinde olduğunu, güçlü yönünü farklı biçimlerde kullanarak çevresine zulüm ettiğini rüya sahibine bildirir. Böyle bir rüya gördüyseniz ve vicdani muhakeme yapınca bu tabirde bir parça dahi olsa haklılık olduğunu düşünüyorsanız, kendinizi biraz inzivaya çekmeli, ibadet etmeli ve biraz daha alçakgönüllü olmalısınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Bahçesi Görmek
Rüyada gül bahçesi görmek, kedere ve sıkıntıya işaret eder. Görülen gül bahçesinin büyüklüğüne göre kişinin derdi ve kederi artar. Çok büyük bir gül bahçesi ya da uçsuz bucaksız bir bahçe görmek ise vefat haberi almakla ilgilidir.Görülen gül bahçesi küçük ise ufak tefek kötü haberler duymaya yorulur. Beyaz güllerle dolu bir gül bahçesi görmek kişinin manevi açıdan itikatli bir kimse olduğunu ve Allah yolundan ayrılmadığını gösterir. Beyaz güllerle dolu bahçe aynı zamanda kişinin temiz bir kalbe ve vicdana sahip olduğunun da göstergesidir. Kırmızı bir gül bahçesi görmek ise pek çok anlama gelir. Çok büyük ve sonu hüsranla bitecek bir aşka işaret eden rüya, aynı zamanda evli kimselerin kıskançlık nöbetlerine tutulacağına ve olmayan endişelerle aile düzenlerini bozacaklarına da işarettir. Siyah güllerle dolu bir bahçe görmek ise kabire yorulur. Bir ölüm haberi alınacağına veya rüya sahibinin hanesinden çok sevdiği bir aile büyüğünü kaybedeceği anlamlarına da yorumlanabilir. Sarı güllerle dolu bir bahçe ise iyileşme umudu taşımayan bir hastalığa yakalanılacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gül bahçesi görmek, rüyayı gören kişi için çok hayırlı değildir. Kişinin dert ve keder göreceğine işaret eder.
Rüyada ne kadar çok ve büyük gül görülürse yaşanacak sıkıntı da o kadar büyük ve çok olur. Eğer gül bahçesi çok büyük ise kişinin yakınından birinin ölümünü duyacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen gül bahçesindeki güller beyaz ise kişinin imanlı olduğuna, Allah yolunda işler yaptığına ve vicdanlı bir insan olarak yaşamaya devam edeceğine işaret eder.
Siyah gül bahçesi görmek ise mezar anlamına gelir ve rüya sahibinin ailesinden birinin yakın zaman da vefat edeceğine ve bu haberin kişiyi çok üzeceğine işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

385 Aktif
0 Üye ve 385 misafir
Bugün : 20243
Dün : 23857
Toplam : 48078551
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...