Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
3.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada bal görmek ne demektir?
Mumlu bal; miras veya helal mala işarettir. Bala sahip olmak; sahip olduğunuz ölçüde ilim elde edeceksiniz demektir. Aynı baldan insanlara vermek; insanların sizden ilim öğreneceği anlamına gelir. Bunun aksini görmek, aksine tabir edilir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
her konuda ağız tadıdır

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

137 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada bal görmek, helal mala, mirasa, din ve iman şevkine yorulur. Bal ganimet, deva, bol rızk, uzun ömür ve ele geçecek paraya yorumlanır. Rüyasında bal görenin meslek hayatınızda şanslı olacağını ifade eder. Bal rüyası ganimet, mal, para, bolluk, refah ve bereketin işaretçisidir.
Rüyada bal, Dindar insan için dinin özünü ve ruhunu anlamaktır. Salih amele, Dünya ehli için zahmetsiz kazanca ve külfetsiz ganimete işaret eder.
Rüyada bal görmek; Bir yerden gelecek olan helâl bir mal veya helâl mirastır. Din ve iman kuvvetine, zahmetsizce elde edilecek rızka, güzel amellere ve ele geçecek paranın işaretidir. Rüyada balın görülmesi zenginlik anlamına gelmektedir. Bal gören din ve iman şevkine, Kur'an-ı Kerim okumaya ve güzel amellere erişir. Dünya ehli birin rüyasında bal görmesi, zahmetsiz elde edilecek rızık ile yorumlanır.
Rüyada bal, insanın eşiyle arasındaki muhabbete, İnsanlar tarafından kıskanılmaya, onlardan gelecek sıkıntıya da işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal görmek; Kuran'a işaret eder ve beş tabiri vardır:
1.    Miras
2.    Ganimet
3.    İlim
4.    Bol rızk
5.    Kuran öğrenmek.
Kirmanî: Rüyada bal görmek; ganimetler ve güzel davranışlardır. Çünkü bal, her derdin devasıdır. Ayrıca bal, bol rızktır. Günümüz Çağdaş Ulemada: Balı çerçeveli olarak göremeyi; meslek hayatındaki şanslı biri olacağınız şeklide tabir etmişlerdir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Süzme bal görmek geçim sıkıntınızın biteceğine ve güzel günlerin yakın olduğuna işarettir. Süzme bal, şiddetten sonra ferahlığa, ayları tamamlandıktan sonra doğacak çocuğa, zekât verilmek suretiyle temizlenmiş mala ve hidayete işaret eder. Süzülmüş bal, maldır. Bazı tabirciler de bala ateş dokunduğundan zorlukla elde edilen maldır, dediler.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada süzülmüş bal görmek ya da ateşte eritilmiş bal itimat edilir bilgiye, insanı ilahi rızaya kavuşturacak hidayete çıkar. Ayrıca doğumu yaklaşan çocuğa, şiddetten sonra feraha, zekâtı verilerek temizlenmiş mala ya da zorlukla kazanılan mala işaret eder.
Bal, helal bir mirastan veya ganimetten ya da ortaklıktan dolayı bir maldır. Dindar kimseler için, dinin tadı, Kur-an okumak ve güzel ameldir. Dindar olmayanlar için külfetsiz bir ganimet elde etmektir.
Rüyada bal görmek zahmetsiz olarak elde edilen rızka da işaret eder. Bir kimse gökten bal yağdığını görse, dine olan bağlılığa ve umumi bir berekete işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal yorumu
Rüyada kovandan bal çıkarmak; zorlukla beraber hayırlı malı ifade der. Bal kabı âlim ve zengin bir kimseye, kap eğer balı bozacak türden ise malda meydana gelecek noksanlığa yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal toplamak
Rüyada bal toplamak, yeni başlanacak bir işe, berekete yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal peteği bulmak: Rüyada Dağ ya da ormanda bal petekleri bulmak miras ve ganimete delalet eder.
Rüyada bal görmek bazen de üzüntü, keder, sıkıntı, çekememezlik ve haset eden kimselerin hilelerinden kaçınmaya işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal yapmak: Bal yapmak gerçekleşemeyecek hayaller kurmak şeklindedir.

Rüyada gökten bal yağması: Rüya sahibinin dindeki samimiyetine çıkar. Umumi bir berekete, Dünya ehli için, zahmetsiz elde edilecek rızık ile tabir olunur.
Bal yediğinizi görmek: Çok zengin bir kadınla evleneceğinize işarettir. Evde bal görmek: Işlerinizdeki dürüstlüğünüzün size çok şeyler kazandıracağına işarettir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal yalamak
Rüyada bal yalamak, yakın zamanda evlilik olarak yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal görmek hayırlı şeylere işaret olarak sayılır. Evlat, itibar, saygı, ilim, bol kazanç gibi durumlara işaret eden rüyada görülen bal, bazen zorluk, sorunlar, haset kişiler gibi olaylara da delalet etmektedir. Bu durum değişikliği rüyada görülen balın haline bağlıdır. Balın kavanozda, kovanda veya petek bal olarak görülmesi durumunda farklı anlamlar çıkmaktadır. Şekerlenmiş bal görmenin hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaması gibi. Bu yüzden bal ile görülen rüyaların detayları önemlidir
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAL GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada bal görmek çoğunlukla hayırlı rüya olarak tabir edilir. Bazı rüya yorumcuları tarafından evlat olarak tabir edilen rüyada bal görmek, rüyayı gören kişinin hayal ettiği hayat şartlarına evladı vasıtasıyla erişeceği ifade edilir. Dini görevlerini aksatmadan yerine getiren rüya sahibinin hep helal kazanç peşinde olacağına da yorulmuştur. İtibar ve ilim olarak anlamdırılan rüyada bal görmek, bazı durumlarda ters manaya da gelebilmektedir. Mesela rüyada görülen bal şekerlenmiş ise rüyayı gören kişinin işlerinin bozulacağı ve zorlu bir yaşam geçireceğine delalet sayılır. Rüyada bal görmek, balın durumu ile birlikte balı neyle birlikte gördüğünüze göre değişmektedir. Bu şekilde görülen rüyaları aşağıda bulabilirsiniz.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal satmak
Rüyada bal satmak, üzüntülü bir habere işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA PETEK BAL GÖRMEK
Rüyada petek bal görmek, çok güzeldir ve sadece şanslı insanlara nasip olabilecek rüyalar arasındadır. Büyük kısmet anlamına gelir. Rüya sahibi için uğurlu olacak, mutluluk getirecek ve yüzünün daima gülmesini sağlayacak gelişmelerin yaşanacağı anlamına gelir. Kişi fakirlikten ve hastalıktan kurtulacak, her türlü derdine şifa bulacaktır. Rüyada petek bal görmek, tüm çaresizliklerin ortadan kalkması, gözyaşının kuruması, acıların dinmesi anlamına gelir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal yapmak
Rüyada bal yapmak, yeni ve kazançlı bir işe girmeye yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Petek Bal Yemek
Rüyada petek bal yemek, rüya sahibinin kendine dert ettiği şeylerin zamanla mutlaka ortadan kalkacağına fakat biraz sabretmesi gerektiğine tabir edilir. Çünkü bu rüyayı gören kişi, çok tez canlı olduğu için her şeyin anında gerçekleşmesini bekliyor ve bu nedenle de hep hayal kırıklığı yaşıyordur diye yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Petek Bal Almak
Rüyada petek bal aldığını gören kişi, kısa zamanda bolluğa kavuşacak demektir. Rüya sahibi çektiği parasızlıktan ve yokluktan kurtulacak, geçimini kolay şekilde sağlamaya başlayacak ve rahat edeceği günlere kavuşacak demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Petek Bal Toplamak
Rüya sahibinin kafasını karıştıran ve içini huzursuz eden şüphelerden kurtulacağına işaret eder. Rüya sahibi yaşadığı güven problemini aşacak ve bu sayede de hem kafası hem de içi rahat edecektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Petek Bal Satmak
Rüya sahibinin bazen özgüven sorunu yaşadığına ve ayağına gelen kısmetleri bu yüzden kaçırdığına işaret eder. Oysa rüya sahibi kendine olan güvenini toplamayı başarabilse ne kadar şanslı ve kısmetli olduğunu anlayacaktır diye yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAL YEDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada bal yediğini görmek, sağlık konularında herhangi bir sıkıntı olmadan yaşlanılacağına ve kişinin bundan sonraki hayatını zengin biri olarak geçireceğine yorumlanır. Bal yemek rızkın artışına ve her konuda iktidar sahibi olmaya delalettir. Bekarlar için doğru bir kişi ile evlilik yapmaya ve çocuk sahibi olmaya işaretken, evli kimseler için de aile saadeti ve huzur anlamlarına gelir. Geçim sıkıntısı çeken veya parasal konularda darlık yaşayan kişiler için son derece müjdeli bir rüyadır ve kişinin eline geçecek olan beklenmedik yüklü bir paraya delalet eder.
Rüyada kaşıkla bal yemek yaşanan ailevi bir sorunun giderileceğine, kişinin ideallerini gerçekleştirmesine yardımcı olacak birinin varlığına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAL SATIN ALMAK
Rüyada bal almak mükafat almaya, akrabalar yoluyla gelecek mirasa, yüksek mevkiler kazanmaya, helal rızka, kazanç ve sevince yorumlanır.
Rüyada bal satın almak, servete, nimete, berekete erişmeye, hayır ve berekete işaret eder.
Rüyada tüccar birinin Bal aldığını yada balcıdan balı aldığını görmek kazançlı bir ticarete işarettir.
Yine rüyasında balı aldığını gören kimsenin yorulmadan ve sıkı ve zahmet çekmeden mal ve para sahibi olacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAL KAYMAK GÖRMEK
Rüyada kaymak ve bal görmek, hayattaki zenginliğe ve ağız tadına delalet eder. Rüya sahibini çok güzel ve mutlu günler bekliyor demektir.
Rüyada ballı kaymak aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, sıkıntı yükleneceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal kaymak yediğini görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAL KOVANI GÖRMEK
Rüyanızda bal kovanı görmeniz iyiye yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bal kovanı görmesi; eş (zevce) ile tabir edilir. Yani böyle bir rüya gören kimsenin eşinden çocukları doğacağına ve eşinin de zengin olacağına yorumlanır. Bir başka tabire göre de rüyada bal kovanı görmek; üzüntü ve ke-derden kurtulmaya ve iyi bir müslüman olunduğuna delalet eder.
Rüyada arı kovanı, sahip olan kimse için zevcedir. Kovanın arıları kadının nesli, bal ise zevcenin malıdır. Bazan arı kovanı kaleye delalet eder. Arıları da, kalede sakin olanlar, bal ise kale halkının malıdır. Bazen da arı kovanı üzüntü ve kederden kurtulmaya, ibadet ve çalışma için boş olmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAL KAVANOZU GÖRMEK
Rüyada bal kavanozu görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.
Rüyada kavanoz içinde bal görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, makam ve rızık sağlayacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret etmektedir.
Rüyada kavanoz bal görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arı Peteği Görmek
Rüyada arı peteği görmek birine manevi anlamda destek olmak ya da maddi olarak yardım etmek anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Toplamak
Rüyada bal toplamak temiz ve hayırlı olacak bir atılımda bulunmak, küçük bir sermaye ile girişimci olarak karlı bir iş yapmaya ve kazanç elde etmeye delalet eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Hediye Ettiğini Görmek
Kişinin işlerinde rütbe atlayacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Kovanı Görmek
Rüyada bal kovanı görmek üst üste gelecek olan aksiliklere işaret eder. İşler bir süre sarpa saracak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Satın Almak
Rüyada bal satın aldığını gören kişi sabrının ve çalışmalarının sonunda amacına ulaşacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal ikram etmek
İşlerinin rayında gideceğine işaret etmektedir. Bu rüya bazen de kişinin sabırsızlandığı bir konuda istediğini alacağına, ilk zamanlar cazip gelecek bir sıkıntının yükünü çekmeye rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAL GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?
Bal ile ilgili görülen rüyalar değişik şekillerde yorumlanmaktadır.Bir kimsenin rüyasında bal görmesi; o kimsenin eline helâl tarafından mal ve para geçeceğine işaret eder. Dindar kimselerin rüyalarında bal görmelerinin din neyi emrediyorsa onu yaptıklarına, yasak ettiği şeylerden de sakındıklarına, aynı zamanda başkalarına da yeri geldikçe nasihatlerde bulunduklarına işaret eder.Dindar olmayan kimselerin rüyalarında bal görmeleri; yorulmadan ve sıkıntı çekmeden mal ve para sahibi olacaklarına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Yaladığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında bal yaladığını görmesi, kişinin azimli olacağına işaret eder.
Bir başka tabire göre: Bir kimsenin rüyasında gökten bal yağdığını görmesi; o kimsenin dinine olan bağlılığına ve ülke genelinde bolluğa ve berekete, kişinin rüyasında bal şerbeti içtiğini görmesi; o kimsenin arzu ve isteklerine kavuşacağına, rüyasında bal yaladığını görmesi; o kimsenin evleneceğine delalet eder.Rüyanızda süzülmüş bal görmeniz; iyiliğinize ve sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, bal yediğinizi görmeniz; zengin olup bolluğa ereceğinize, hasta iseniz şifa bulup iyileşeceğinize, bal sattığınızı görmeniz; uzaktan bir haber alacağınıza, bal satın aldığınızı görmeniz; ödül kazanacağınıza delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dindar insan için dinin özünü ve ruhunu anlamaktır. Salih amele, Dünya ehli için zahmetsiz kazanca ve külfetsiz ganimete işaret eder.
Rüyada bal görmek; Bir yerden gelecek olan helâl bir mal veya helâl mirastır. Din ve iman kuvvetine, zahmetsizce elde edilecek rızka, güzel amellere ve ele geçecek paranın işaretidir. Rüyada balın görülmesi zenginlik anlamına gelmektedir. Bal gören din ve iman şevkine, Kur'an-ı Kerim okumaya ve güzel amellere erişir. Dünya ehli birin rüyasında bal görmesi, zahmetsiz elde edilecek rızık ile yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bal ile ilgili görülen rüyalar değişik şekillerde yorumlanmaktadır.Bir kimsenin rüyasında bal görmesi; o kimsenin eline helâl tarafından mal ve para geçeceğine işaret eder. Dindar kimselerin rüyalarında bal görmelerinin din neyi emrediyorsa onu yaptıklarına, yasak ettiği şeylerden de sakındıklarına, aynı zamanda başkalarına da yeri geldikçe nasihatlerde bulunduklarına işaret eder.Dindar olmayan kimselerin rüyalarında bal görmeleri; yorulmadan ve sıkıntı çekmeden mal ve para sahibi olacaklarına yorumlanır.Bir başka tabire göre: Bir kimsenin rüyasında gökten bal yağdığını görmesi; o kimsenin dinine olan bağlılığına ve ülke genelinde bolluğa ve berekete, kişinin rüyasında bal şerbeti içtiğini görmesi; o kimsenin arzu ve isteklerine kavuşacağına, rüyasında bal yaladığını görmesi; o kimsenin evleneceğine delalet eder.Rüyanızda süzülmüş bal görmeniz; iyiliğinize ve sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, bal yediğinizi görmeniz; zengin olup bolluğa ereceğinize, hasta iseniz şifa bulup iyileşeceğinize, bal sattığınızı görmeniz; uzaktan bir haber alacağınıza, bal satın aldığınızı görmeniz; ödül kazanacağınıza delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada bal görmek, helal bir mirastan veya ganimetten ya da ortaklıktan dolayı bir maldır. Bal, mütedeyyin kimseler için, dinin tadmı almak Kur'an okumak ve güzel ameldir. Dünya ehli için külfetsiz bir ganimet elde etmektir. Bal zahmetsiz olarak elde edilen az bir rızka da delalet eder.
Bir kimse gökten bal yağdığını görse, dine olan bağlılığa" Ve umumi bir berekete delalet eder. Bir hadisi şerifte «— Sanırım ki, sen tekrar eski kocan Rifaa'ya varmak istiyorsun. Fakat (ikinci kocan) Ab-durrahman senin balçağınızdan, sen de onun balçağınızdan tatmadık-ça bu olamaz, (ona varmazsın)» buyurulmuştur.
Bazen de üzüntü, keder, sıkıntı, çekememezlik ve hased eden kimselerin hilelerinden kaçınmaya delalet eder. Çünkü bal, kara sinek, an ve karınca gibi şeyleri toplar.
Ateşte eritilmiş bal, şiddetten sonra ferahlığa, ayları tamamlandıktan sonra doğacak çocuğa, iddeti bittikten sonra alınacak zevceye, zekatı verilmek suretiyle temizlenmiş mala, şüpheden ari bir ilme ve kendisinden sonra asla dalalet bulunmayan bir hidayete delalet eder.
Eritilmiş bal, maldır. Bazı tabirciler de bala ateş dokunduğundan zorlukla edilen maldır, dediler.
Bal hastalığa şifadır. Bazı tabirciler bal yemek, sevdiği bir kimsenin boynuna sarılmaya ve onu öpmeye delalet eder.
Rüyada bal yaladığını gören kimse, evlenir.
Balla beraber ekmek yediğini gören kimse, ganimetten elde edilen inalla geçinmeye delalet eder.
+4 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
bal arısından kaçmak ve o arının beni bulması üstelik onu etraftaki bir eşya ile uzaklaştırmama rağmen elime döğru geldi. Dokunduğunu hissediyordum. Sokucak diye korktum ama sokmadı. Zaten baştan sona korktum. Bakar mısınız?
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
sabah kalktığımda bilmiyorum neden ama çok saldırgandım. Sağolun
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
birisinin seni hayal kırıklığına uğrattığını düşünmüşsün. yada uğratacakken engellemeye çalışmışsın. sana zahmet çıkaracak birisidir
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Arısı Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada bal arısı görmek, kişinin uzun bir aradan sonra iş hayatında kar elde edeceğine, işlerinin yoluna girmesiyle birlikte pek çok dost kazanacağına, fakat bu yeni dostlara pek güvenmemesi gerekeceğine yorumlanır. Rüyada bal arısı görmek,  rüya sahibinin kendi çabasıyla geldiği noktada başkalarının da gözünün olabileceğine, çok dikkat etmesi gerekeceği manasına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavanozda Nal Görmek
Rüya sahibinin rüyasında kavanozda bal görmesi kişinin aile yaşantısında huzurlu bir ortamın var olacağına delalet eder. Rüyada kavanozda bal görmek, rüya sahibinin büyük bir birikime sahip olacağına, sahip olduğu bu birikim ile hayırlı bir işe girişeceğine delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Toplamak
Rüyada bal toplamak, rüya sahibinin hayırlı ve güzel olan atılımlarda bulunacağına işarettir. Kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine, uzun soluklu iş hayatı yüzünden yorgun düşeceğine delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Kovanı Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada bal kovanı görmek şanssızlık demektir. Rüya sahibinin yaşayacağı aksilikler silsilesine delalet eder. Rüyada bal kovanı görmek, kazanılacak olan başarı ve para anlamına da yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Petek Bal Görmek
Rüya sahibinin rüyasında petek bal görmesi kişinin ciddi bir mal varlığına sahip olacağı şeklinde tabir edilir. Rüyada tabircileri tarafından yapılan değerlendirmelere ve yorumlara göre rüyada petek bal görmek, kişinin uzun süreli aşk hayatına sahip olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal görmek, kişinin zorluklar yaşayacağı demektir. Bazı tabircilere göre ise rüyada bal görmek, rüya sahibinin mal kaybına uğrayacağına delalet eder. Rüyada bal görmek, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağı anlamına gelmektedir. Aynı zamanda rüyada bal görmek, rüya sahibinin derin bir üzüntü içerisine gireceğine, aile bireylerinden yardım alacağına rivayet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Kabağı Görmek
Rüya tabircileri tarafından yapılan yorumlara göre rüyada bal kabağı görmek, kişinin eğitim hayatında kazanacağı başarı ve ardından saygı değer bir makama sahip olacağı manasına gelmektedir. Rüyada bal kabağı görmek, aile içerisinde var olacak olan huzurun da habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Yediğini Görmek
Rüya sahibinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına, emeklerinin karşılığını zaman içerisinde alacağına delalet eder. Rüyada bal yediğini görmek, arası bozuk olan çiftlerin barışacağına, sıkıntısı olan bireylerin sorunlarının ortadan kalkacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Petekli Bal Görmek
Rüya sözlüğü yorumcuları tarafından yapılan yorumlara göre rüyada petekli bal görmek,  rüya sahibinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağı, kindar ve kıskanç akrabaların bu hanede gözünün olacağına, çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada petekli bal görmek, işlerin ve huzurun normale döndüğü bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arı ve Bal Görmek
Rüya sahibinin rüyasında arı ve bal görmesi kişinin aşk hayatında önemli gelişmelerin yaşanacağına, uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, eğitim hayatında başarılı bir döneme gireceğine delalet eder. Rüyada arı ve bal görmek, kazanılacak olan paranın, malın ve mülkün habercisi olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Satın Almak
Rüya sahibinin hedefine ulaşacağına ve bunun sonucunda büyük yerlere geleceğine yorumlanır. Rüyada bal satın aldığını görmek, rüya sahibinin iş hayatında başarılı birisi olacağına, engelleri aşıp maddi kazanç elde edeceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Satmak
Rüya sahibinin yaşayacağı bir olaydan doğru derin bir üzüntü hissedeceğine alamet eder. Rüyada bal sattığını görmek, rüyayı gören kişinin hanesinden huzurun eksik olmayacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bozuk Bal Görmek
Rüyada bozuk bal görmek, kişinin hayallerine kavuşacağına işarettir. Rüyada bozuk bal gören rüya sahibinin, yardıma muhtaç bir insana elinden geldiğince yardım edeceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Hediye Aldığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında bal hediye aldığını görmesi, kişinin hızlı adımlar atacağına delalet eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz bal görmek
Rüyada beyaz bal görmek ise deniz yolculuğuna işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Hediye Ettiğini Görmek
Rüyada bal hediye etmek, kişinin işlerinde rütbe atlayacağına yorulur. Rüyada bal hediye ettiğini gören rüya sahibinin iş hayatında başarılı olacağına, karşısına çıkacak fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Donmuş Bal Görmek
Rüyada donmuş bal görmek, kişinin işlerinin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Yaladığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında bal yaladığını görmesi, kişinin azimli olacağına işaret eder. Rüyada bal yalamak, rüya sahibi eğer bekar ise dünya evine gireceğine, evli ise eşiyle arasındaki sürtüşmelerin sona ereceğine, huzurlu bir yaşamın rüya sahibini beklediğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Görmek
Rüyada bal görmek kıskanç ve haset kişilere, bu kişiler nedeniyle zorluklar ve sorunlar yaşamaya, aile ve din hayatına delalet eder. Rüyada bal görmek çoğunlukla hayırlı şeylere işaret eder. Evlada, itibar ve saygı görmeye, ilme ve bilme, helal kazanca ve rızka, alın teri dökmeden, yorulmadan kazanılmayacak paraya ve dini vecibeleri yerine getirmeye delalet eder.
Rüyada balı bir kâsenin içinde görmek servet sahibi, güçlü ve nüfuslu kimseye, kâsede olan ve bozulmaya yatkın bal görmek kazancın, rızkın ve işlerin düşmesi anlamına gelir. Issız, ormanlık ya da tepelik bir yerde bal çıktığını görmek çalışmaya gerek kalmadan elde edilecek olan mala ya da paraya, parmağıyla bal yediğini görmekse temiz ve hayırlı nikâh işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Petek Bal Görmek
Rüyada petek bal görmek genel olarak maddi varlık olarak tabir edilir. Hak edilmiş baba malına, başka biriyle yapılan bir işten ya da ortaya eşit şekilde konulan sermayeden elde edilecek olan hayırlı kazanca, saygınlık ve itibar görmeye delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Görmek
Rüyada bal görmek, helal bir mala veya helal mirasa işarettir.
Yine bal görmek; din ve iman şevkine, Kur?ân-ı Kerim okumaya ve güzel amellere delalet eder.
Dünya ehli için bal görmek, zahmetsiz elde edilecek rızık ile tâbir olunur.
Rüyada gökten bal yağdığını görmek, rüya sahibinin dindeki samimiyetine ve umumi bir berekete delalet eder.
Rüyada bal sattığını görmek, uzaktan bir haber işiteceğine;
Bal satın almak, kişinin mükafat alacağına delalet eder.
Rüyada bir petekten bal yediğini görmek, kişinin sevdiği insanlara veya onlardan iyi bir haber alacağına delalet eder.
Rüyada bal görmek; dindar insan için dinin özünü ve ruhunu anlamaya, salih amele,
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dünya ehli için zahmetsiz kazanca ve külfetsiz ganimete,
İnsanın eşiyle arasındaki muhabbete,
İnsanlar tarafından kıskanılmaya, onlardan gelecek sıkıntıya,
Süzülmüş ya da ateşte eritilmiş bal, itimat edilir bilgiye,
İnsanı ilahi rızaya kavuşturacak hidayete,
Doğumu yaklaşan çocuğa, şiddetten sonra feraha, zekatı verilerek temizlenmiş mala ya da zorlukla kazanılan mala,
Bal yemek hastalığın geçmesine ya da sevdiği kimse ile ülfet ve ünsiyete,
Kovandan bal çıkarmak zorlukla beraber hayırlı mala,
Bal kabı, alim ve zengin bir kimseye, kap eğer balı bozacak türden ise malda meydana gelecek noksanlığa,
Dağ ya da ormanda bal petekleri bulmak, miras ve ganimete,
Bal yalamak evlenmeye,
Balı ekmeğe katık yaparak yemek, ganimetten geçinmeye delalet eder.
Rüyada bal yiyorsanız, bu hem zengin olacağınız hem de aşk hayatınızda şanslı olacağınıza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal görmek
Helâl bir mala veya helâl mirasa, din veiman kuvvetine, zahmetsizce elde edilecek rızka, güzel amellere ve ele geçecek paraya işaret eder.
Ayrıca Rüyada Bal görmek zenginliğin işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yine bal görmek; din ve iman şevkine, Kur'ân-ı Kerim okumaya ve güzel amellere delâlet eder. Dünya ehli için bal görmek, zahmetsiz elde edilecek rızık ile tâbir olunur.
Rüyada gökten bal yağdığını görmek, Rüya sahibinin dindeki samimiyetine ve umumi bir berekete delâlet eder. Rüyada bal sattığını görmek, uzaktan bir haber işiteceğine; bal satın almak, mükâfat alacağına delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal görmek ne demek
Rüyada bal görmek, Dindar insan için dinin özünü ve ruhunu anlamaya, salih amele, Dünya ehli için zahmetsiz kazanca ve külfetsiz ganimete işaret eder.
Rüyada bal, insanın eşiyle arasındaki muhabbete, İnsanlar tarafından kıskanılmaya, onlardan gelecek sıkıntıya da işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada süzülmüş bal ya da ateşte eritilmiiş bal itimat edilir bilgiye, insanı ilahi rızaya kavuşturacak hidayete, doğumu yaklaşan çocuğa, şiddetten sonra feraha, zekatı verilerek temizlenmiş mala ya da zorlukla kazanılan mala işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal görmek neye yorumlanır
Bal, dindar kimseler için, dinin tadim almak Kur-an okumak ve güzel ameldir. Dindar olmayanlar için külfetsiz bir ganimet elde etmektir.
Rüyada bal zahmetsiz olarak elde edilen az bir rizka da isaret eder. Bir kimse gökten bal yagdigini görse, dine olan bagliliga ve umumi bir berekete isaret eder.
Bazen de üzüntü, keder, sikinti, çekememezlik ve hased eden kimselerin hilelerinden kaçinmaya isaret eder.
Rüyada Bal yemek

Rüyada bal yemek hastalığın geçmesine ya da sevdiği kimse ile ülfet ve ünsiyete işaret eder.
Rüyada bir petekten bal yediğini görmek, sevdiği insanlara veya onlardan iyi bir haber alacağına delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal yiyorsanız, bu hem zengin olacağınız hem de aşk hayatınızda şanslı olacağınız anlamındadır.
Yine Rüyasında bal yediğini gören kişi, Sağlık sorunundan kurtulup, neşeli, rahat bir ömür süreceğine işaret eder.
Bal hastalığa şifadır. Rüyada hasta birinin bal yemesi hastalıktan kurtulacağına işarettir.
Bazi tabirciler bal yemek, sevdigi bir kimsenin boynuna sarılmaya ve onu öpmeye işaret eder dediler.
Balla beraber Ekmek yedigini gören kimse, ganimetten elde edilen malla geçinmeye çalisir. Zenginliğin işaretidir.
Rüyada bal yalamak
Bal yalamak bekar için iyi bir nişan süreci ve evliliğe, evliler için ise ele geçecek helal rızka işaret eder. Yine rüyada bal yalamak zenginliğe işarettir.
Rüyada bal yaladigini gören kimse, evlenir. Rüyada bekar birinin bal yaladığını görmesi evleneceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kovandan bal çıkarmak
Kovandan bal çıkarmak zorlukla beraber hayırlı mala, Bal kabı alim ve zengin bir kimseye, kap eğer balı bozacak türden ise malda meydana gelecek noksanlığa yorumlanır.
Rüyada bal peteği bulmak
Rüyada Dağ ya da ormanda bal petekleri bulmak miras ve ganimete, , balı ekmekmeğe katık yaparak yemekganimetten geçinmeye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal yapmak
Rüyada bal yapmak gerçekleşemeyecek hayaller kurmak, süzme bal görmek geçim sıkıntınızın biteceğine ve güzel günlerin yakın olduğuna işarettir. Bal satmak birden bire alacağınız kötü bir haberle acı çekeceğiniz anlamına gelir.
Rüyada süzülmüş bal görmek
Ateste eritilmis bal, siddetten sonra ferahliga, aylari tamamlandiktan sonradogacak çocuga, zekati verilmek suretiyle temizlenmis mala ve hidayete isaret eder.
Eritilmis bal, maldir. Bazi tabirciler de bala ates dokundugundan zorlukla elde edilen maldir, dediler.
Rüyada bal satmak
Rüyada bal satmak, kişinin rüyada bal sattığını görmesi, uzaktan müşdeli bir haber alacağına işaret eder. Rüyada bal satın almak ise mükâfat alacağına yorumlanır.
Rüyada gökten bal yağması
Rüyada gökten bal yağdığını görmek, rüya sahibinin dindeki samimiyetine ve umumi bir berekete, Dünya ehli için, zahmetsiz elde edilecek rızık ile tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal görmek
Helâl bir mala veya helâl mirasa, din veiman kuvvetine, zahmetsizce elde edilecek rızka, güzel amellere ve ele geçecek paraya işaret eder.
Ayrıca Rüyada Bal görmek zenginliğin işaretidir.
Yine bal görmek; din ve iman şevkine, Kur'ân-ı Kerim okumaya ve güzel amellere delâlet eder. Dünya ehli için bal görmek, zahmetsiz elde edilecek rızık ile tâbir olunur.
Rüyada gökten bal yağdığını görmek, Rüya sahibinin dindeki samimiyetine ve umumi bir berekete delâlet eder. Rüyada bal sattığını görmek, uzaktan bir haber işiteceğine; bal satın almak, mükâfat alacağına delâlet eder.
Rüyada bal görmek ne demek
Rüyada bal görmek, Dindar insan için dinin özünü ve ruhunu anlamaya, salih amele, Dünya ehli için zahmetsiz kazanca ve külfetsiz ganimete işaret eder.
Rüyada bal, insanın eşiyle arasındaki muhabbete, İnsanlar tarafından kıskanılmaya, onlardan gelecek sıkıntıya da işaret eder.
Rüyada süzülmüş bal ya da ateşte eritilmiiş bal itimat edilir bilgiye, insanı ilahi rızaya kavuşturacak hidayete, doğumu yaklaşan çocuğa, şiddetten sonra feraha, zekatı verilerek temizlenmiş mala ya da zorlukla kazanılan mala işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Satmak
Rüyada bal satmak iyi değildir, kötü şeyler yaşanacak ve üzüntüye neden olacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Satın Almak
Rüyada bal satın aldığını gören kişi sabrının ve çalışmalarının sonunda amacına ulaşacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Kovanı Görmek
Rüyada bal kovanı görmek üst üste gelecek olan aksiliklere işaret eder. İşler bir süre sarpa saracak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arı Peteği Görmek
Rüyada arı peteği görmek birine manevi anlamda destek olmak ya da maddi olarak yardım etmek anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Satmak
Rüyada bal satmak iyi değildir, kötü şeyler yaşanacak ve üzüntüye neden olacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bozuk Bal Görmek
Rüyada bozuk bal görmek, kişinin hayallerine kavuşacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Hediye Aldığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında bal hediye aldığını görmesi, kişinin hızlı adımlar atacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Donmuş Bal Görmek
Rüyada donmuş bal görmek, kişinin işlerinin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Yemek
Rüyasında bal yediğini gören kişi şifa bulur ve sağlığına kavuşur ayrıca sevdiği kişiyle de yakınlaşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bal, dindar kimseler için, dinin tadim almak Kur-an okumak ve güzel ameldir. Dindar olmayanlar için külfetsiz bir ganimet elde etmektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal zahmetsiz olarak elde edilen az bir rizka da isaret eder. Bir kimse gökten bal yagdigini görse, dine olan bagliliga ve umumi bir berekete isaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazen de üzüntü, keder, sikinti, çekememezlik ve hased eden kimselerin hilelerinden kaçinmaya isaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal yemek hastalığın geçmesine ya da sevdiği kimse ile ülfet ve ünsiyete işaret eder.
Rüyada bir petekten bal yediğini görmek, sevdiği insanlara veya onlardan iyi bir haber alacağına delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal yiyorsanız, bu hem zengin olacağınız hem de aşk hayatınızda şanslı olacağınız anlamındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yine Rüyasında bal yediğini gören kişi, Sağlık sorunundan kurtulup, neşeli, rahat bir ömür süreceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bal hastalığa şifadır. Rüyada hasta birinin bal yemesi hastalıktan kurtulacağına işarettir.
Bazi tabirciler bal yemek, sevdigi bir kimsenin boynuna sarılmaya ve onu öpmeye işaret eder dediler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Balla beraber Ekmek yedigini gören kimse, ganimetten elde edilen malla geçinmeye çalisir. Zenginliğin işaretidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal yalamak
Bal yalamak bekar için iyi bir nişan süreci ve evliliğe, evliler için ise ele geçecek helal rızka işaret eder. Yine rüyada bal yalamak zenginliğe işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kovandan bal çıkarmak
Kovandan bal çıkarmak zorlukla beraber hayırlı mala, Bal kabı alim ve zengin bir kimseye, kap eğer balı bozacak türden ise malda meydana gelecek noksanlığa yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal yapmak
Rüyada bal yapmak gerçekleşemeyecek hayaller kurmak, süzme bal görmek geçim sıkıntınızın biteceğine ve güzel günlerin yakın olduğuna işarettir. Bal satmak birden bire alacağınız kötü bir haberle acı çekeceğiniz anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada süzülmüş bal görmek
Ateste eritilmis bal, siddetten sonra ferahliga, aylari tamamlandiktan sonradogacak çocuga, zekati verilmek suretiyle temizlenmis mala ve hidayete isaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gökten bal yağması
Rüyada gökten bal yağdığını görmek, rüya sahibinin dindeki samimiyetine ve umumi bir berekete, Dünya ehli için, zahmetsiz elde edilecek rızık ile tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eritilmis bal, maldir. Bazi tabirciler de bala ates dokundugundan zorlukla elde edilen maldir, dediler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal satmak
Rüyada bal satmak, kişinin rüyada bal sattığını görmesi, uzaktan müşdeli bir haber alacağına işaret eder. Rüyada bal satın almak ise mükâfat alacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal peteği bulmak
Rüyada Dağ ya da ormanda bal petekleri bulmak miras ve ganimete, , balı ekmekmeğe katık yaparak yemekganimetten geçinmeye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal yaladigini gören kimse, evlenir. Rüyada bekar birinin bal yaladığını görmesi evleneceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal peteği görmek
Rüyada bal peteği görmek, faydalı zararsız samimi dostluğa işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal arısı öldürmek
Rüyada bal arısı öldürmek, maddi sıkıntıya, parasal sorunlar yaşamaya yorumlanır.
+1 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
öyle birileri var da. Yorumun tam olması için şunu eklemem lazım. Baya sıkıntılı bir dönemdeyim bir de bu rüyanın öncesinde hatırladığım
 elimle sürtünme yapınca ateş çıkıyordu. Ailecek bir odadaydık. iki yerden duman geliyordu
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
senin elinde ki sürtünme yi öfkeyi işaret ediyor sakın bu aralar birine öfkelenme öfke patlaması yapabilirsin birine karşı. uyarıcı rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eric Ackroyd’a göre; Rüyada bal görmek, tatlılığı, beslenmeyi -yani size mutluluk ve kişisel gelişme öneren içinizdeki bir şeyi- simgeleyebilir. İçinizdeki yaşam gücünü ya da doğa gücünü simgeleyebilir. (Mitolojide bal -süt ya da Hindu soma gibi- her şeye yaşam veren sıvıdır. Ağaçlardaki reçine, annenin memelerindeki süt, kan vb. Genç görünüş ve enerji. Eski Yunanlılar ömrü uzattığına inandıklarından bal yerlerdi.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Edgar Cayce’e göre; Rüyada bal görmek, aşk, romantizm ve bağlılık olarak yorumlanır. Evliliğin ilk ayına balayı denmesi eski Cermenlerden gelen bir alışkanlıktır. Cermenlerde düğünler bir ay süreyle mead adı verilen ve baldan yapılan bir tür şarap içilerek kutlanırdı.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal görmek neye işarettir ?
Zenginligin isaretidir. Rüyada Bal yiyorsaniz, bu hem zengin olacaginiz hemde ask hayatinizda sansli olacaginiz anlamindadirRüyada bal görmek, helal bir mala veya helal mirasa işarettir. Yine bal görmek; din ve iman şevkine, Kur'an-ı Kerim okumaya ve güzel amellere delalet eder. Dünya ehli için bal görmek, zahmetsiz elde edilecek rızık ile tabir olunur.Rüyada gökten bal yağdığını görmek, rüya sahibinin dindeki samimiyetine ve umumi bir berekete delalet eder.Rüyada bal sattığını görmek, uzaktan bir haber işiteceğine; bal satın almak, mükafat alacağına delalet eder.Rüyada bir petekten bal yediğini görmek, sevdiği insanlara veya onlardan iyi bir haber alacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bal ile ilgili görülen rüyalar değişik şekillerde yorumlanmaktadır.Bir kimsenin rüyasında bal görmesi; o kimsenin eline helâl tarafından mal ve para geçeceğine işaret eder. Dindar kimselerin rüyalarında bal görmelerinin din neyi emrediyorsa onu yaptıklarına, yasak ettiği şeylerden de sakındıklarına, aynı zamanda başkalarına da yeri geldikçe nasihatlerde bulunduklarına işaret eder.Dindar olmayan kimselerin rüyalarında bal görmeleri; yorulmadan ve sıkıntı çekmeden mal ve para sahibi olacaklarına yorumlanır.Bir başka tabire göre: Bir kimsenin rüyasında gökten bal yağdığını görmesi; o kimsenin dinine olan bağlılığına ve ülke genelinde bolluğa ve berekete, kişinin rüyasında bal şerbeti içtiğini görmesi; o kimsenin arzu ve isteklerine kavuşacağına, rüyasında bal yaladığını görmesi; o kimsenin evleneceğine delalet eder.Rüyanızda süzülmüş bal görmeniz; iyiliğinize ve sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, bal yediğinizi görmeniz; zengin olup bolluğa ereceğinize, hasta iseniz şifa bulup iyileşeceğinize, bal sattığınızı görmeniz; uzaktan bir haber alacağınıza, bal satın aldığınızı görmeniz; ödül kazanacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmamı Nablusi Rüya Tabirleri : Rüyada bal görmek genellikle İyidir.
Ekmeğe bal sürüp yemek, zahmetsiz ve bol kazanca yoru¬lur.
Bal yalamak, evliliğe;
Bal toplamak, yeni ve kazançlı bir işe;
Bal yapmak, gerçekleşmesi güç gayeler edinmeye;
Bal satmak, üzüntülü habere;
Bal satın almak, iyiniyetinizin karşılığını yakın zamanda al¬maya;
Balı kovanında görmek, ters gidecek işlere;
Balı başkasına vermek, küçümsenmeyecek bir zarara;
Beyaz bal ise bir deniz yolculuğuna işarettir.
Dindar kimseler için rüyada bal görmek, temiz amele ve dinen yükselmeye delalet eder.
Bazı yorunculara göre ise rüyada bal yemek veya görmek, tatlı diliyle sizi kandıran fakat eninde sonunda hakkınızda kötü sözler sarfedecek, basiretsiz bir arkadaş veya yakına işarettir derler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Rüya Tabirleri : Bal ile ilgili görülen rüyalar değişik şekillerde yorumlanmaktadır.Bir kimsenin rüyasında bal görmesi; o kimsenin eline helâl tarafından mal ve para geçeceğine işaret eder. Dindar kimselerin rüyalarında bal görmelerinin din neyi emrediyorsa onu yaptıklarına, yasak ettiği şeylerden de sakındıklarına, aynı zamanda başkalarına da yeri geldikçe nasihatlerde bulunduklarına işaret eder.Dindar olmayan kimselerin rüyalarında bal görmeleri; yorulmadan ve sıkıntı çekmeden mal ve para sahibi olacaklarına yorumlanır.Bir başka tabire göre: Bir kimsenin rüyasında gökten bal yağdığını görmesi; o kimsenin dinine olan bağlılığına ve ülke genelinde bolluğa ve berekete, kişinin rüyasında bal şerbeti içtiğini görmesi; o kimsenin arzu ve isteklerine kavuşacağına, rüyasında bal yaladığını görmesi; o kimsenin evleneceğine delalet eder.Rüyanızda süzülmüş bal görmeniz; iyiliğinize ve sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, bal yediğinizi görmeniz; zengin olup bolluğa ereceğinize, hasta iseniz şifa bulup iyileşeceğinize, bal sattığınızı görmeniz; uzaktan bir haber alacağınıza, bal satın aldığınızı görmeniz; ödül kazanacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İhya Rüya Tabirleri : Dindar insan için dinin özünü ve ruhunu anlamaya, salih amele, Dünya ehli için zahmetsiz kazanca ve külfetsiz ganimete, Bal, insanın eşiyle arasındaki muhabbete, İnsanlar tarafından kıskanılmaya, onlardan gelecek sıkıntıya, Süzülmüş ya da ateşte eritilmiiş bal itimat edilir bilgiye, insanı ilahi rızaya kavuşturacak hidayete, doğumu yaklaşan çocuğa, şiddetten so a feraha, zekatı verilerek temizlenmiş mala ya da zorlukla kazanılan mala, Bal yemek hastalığın geçmesine ya da sevdiği kimse ile ülfet ve ünsiyete, Kavandan bal çıkarmak zorlukla beraber hayırlı mala, Bal kabı alim ve zengin bir kimseye, kap eğer balı bozacak türden ise malda meydana gelecek noksanlığa, Dağ ya da ormanda bal petekleri bulmak miras ve ganimete, Bal yalama evlenmeye, balı ekmekmeğe katık yaparak yemek ganimetten geçinmeye delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Balarısı, Petek.)
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal yemek, salih rüyalardan olup, hayır içerisinde olmaya işaret eder. Görülen bu rüya helal rızka, neşe ve sevinç içerisinde olmaya delalet eder. Bu rüyayı görenlerin mutlu bir aile yaşantısına sahip olmalarına tabir edilmiştir. Gördüğünüz bu rüya yaşamın sizlere yakın bir gelecekte türlü güzellikler sunmasına rivayet edilir. Kişinin eşi ile olan sevgi ve muhabbetine, helaline olan özlem ve bağlılığını bildirir. Kişinin hayal ve isteklerine zorlanmadan ulaşmasına, Allah’ın rahmet ve bereketine nail olacağına yorulur. Evli bir kişinin bu rüyayı görmesi, hayırlı bir evlada sahip olmasına, bekar bir kişinin ise, huzur bulacağı biri ile hayatını birleştirmesine yorumlanır. Aynı zamanda kişinin rahmani düşünceler içerisinde olup, uhrevi huzura kavuşmasına yorumlanmıştır. Rüyada bal yemek, ile ilgili rüyalarınızı bizimle paylaşabilir, farklı yorumlar için makalemizin devamını okuyabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Yemek İslami
Rüyada bal yemek islami yorumuna göre, kişinin helali ile geçireceği güzel günlere tabir edilmiştir. Rızkın bolluğuna, özlem duyulan birine kavuşmaya rivayet olunur. Gördüğünüz bu rüya manevi hayatın verdiği hazza nail olmaya delalet eder. Bu rüyayı görenlerin yaradılışı üzere bir yaşam sürmesine, insanlara karşı hoş görü ve hayır içinde olacağına yorumlanır. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin Allah’ın rahmeti üzere bolluk içinde zengin bir yaşam sürecekleri olarak da yorumlanmıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Petekli Bal Yemek
Rüyada petek bal yemek, uzun süredir haber alınamayan birinden gelen müjdeli habere işaret eder. Bazı tabirlere göre ise, kişinin helali ile özlem gidermesine, gurbette olan sevgili ile kavuşmaya tabir edilmiştir. Gördüğünüz bu rüya iş yaşamınızda zorluklar görmeden elde edilen mal ve mülke yorulur. Rüyada kaşıkla bal yemek, yorulmadan rızka kavuşmaya, ele geçecek ganimet ve mala rivayet olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süzme Bal Yemek
Rüyada süzme bal yemek, kişinin iş ve sosyal yaşamında yeniliklere açık olmasına, rızkının peşinde koşmasına işaret eder. Uğraş ve gayret içindeki rüya sahibinin özlemini duyduğu hayata kavuşacağını bildirir. Yıllardır verilen emeklerin karşılığının alınacağına, imrenilen güzel bir yaşama sahip olunacağına rivayet edilmiştir. Rüyada hamile birinin bal yemesi, evli bir kişinin bu rüyayı görmesi, erkek evlat müjdesidir. Aynı zamanda kendisinden hayır görülecek evlat sahibi olmaya yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ekmeğe Sürerek Bal yemek
Rüyada ekmeğe sürerek bal yemek, alın teri ile kazanılan rızka tabir edilmiştir. Gördüğünüz bu rüya kazancınızın bereketli olacağına, istenilen nimetlere sırası ile kavuşmaya rivayet edilmiştir. Helal mal ve mülke, ağız tadına, hane içindeki mutlu birlikteliğe yorumlanır. Rüyada hasta birinin bal yemesi, duyulan rahatsızlıktan şifa bulmaya işaret eder. Aynı zamanda kişinin bundan sonraki yaşamının keyifli, hastalıktan uzak olacağı olarak da yorumlanmıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ekmeğe bal sürmek ve yemek
Rüyada ekmeğe bal sürüp yemek,  bol kazanca delalet eder. Rüyada bal sürmek, mutluluğu, geliri yakın çevreyle paylaşmaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal satın almak
Rüyada bal almak, iyi niyetlerinizin karşılığını yakında almaya, yakında gelecek olan güzel günlere işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal arısı görmek
Rüyada bal arısı görmek, kazancın ve bereketin artmasına, bilim öğrenmeye, zahmetle kazanılan işe işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eve bal getirmek
Rüyada eve bal getirmek, başarı, itibar ve saygınlığa, güzel sözler işitmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal yemek
Rüyada bal yemek, sevdiğiniz bir kimseyle karşılaşacağınıza, zahmetsiz bol kazanca işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal veya bal arısı görmek
Rüyada bal veya bal arısı görmek, ticari gücünüzün artacağına işarettir. Helal bir miras kalacağına da işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal görmek
Rüyada bal görmek, genelde iyidir. Rüyada bal görmek, zahmetsiz olarak elde edilen küçük bir rızkı da ifade edebilir. Aynı zamanda hastalıkların şifa bulacağı anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gökten bal yağması
Rüyada gökten bal yağdığını görmek, rüya sahibinin dindeki samimiyetine ve umumi bir berekete, Dünya ehli için, zahmetsiz elde edilecek rızık ile tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal görmek birçok insanın karşılaştığı bir durumdur. Bu rüyayı yorumlamak için, rüyanın detayları oldukça önem arz etmektedir. Rüyada bal gören dindar bir insa, rüyada bal görürse, dinsel yaşamının ve iyi işlerin hazzını temsil ederken, dünyevi işlere önem veren insanlar için, emeklilik ve zorluklarla elde edilen küçük kazançlar anlamına gelir. Rüyada gökten bal yağdığını görmek, uygun ahlaki standartları, kolaylığı, dini yardımları, kutsamaları ve bolluğu besleyen toplumsal düzenin doğrulanması anlamına gelir. Bir rüyada bal aynı zamanda bir kocayı ve bir eşi ya da özel anlarını temsil edebilir, dinlenebilir veya evlilik ilişkisine girebilir. Bununla birlikte, bir rüyadaki bal aynı zamanda sıkıntı, sorun, kötü huylu, kıskançlık veya insanların mükemmelliği hakkında endişe anlamına gelir, çünkü bal da sinek ve eşekarısı çeker.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal görmek, bir depresyondan muzdarip olduktan veya sinir krizi geçirdikten sonra veya tam bir hamileliği tamamladıktan sonra bir çocuk doğurduktan sonra rahatlama anlamına gelir, ya da bir kadınla Evliliği kocasının ya da boşanmadan vazgeçmesi ya da temiz parayı temsil edebilir. Bir rüyada saflaştırılmış bal aynı zamanda zor kazanılan para, ilaç veya sevgililerin kucaklanması ve öpülmesi anlamına gelir. Bir rüyada bal yalamak evlenmek demektir. Rüyada ballı ekmek ve tereyağı yemek, zengin bir yaşam sürmek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyalardaki çoğu insan, siyah ve sarı uçan böcek tarafından saldırıya uğrama veya kovalanma vizyonlarını ortaya çıkarır. Bir bal arısı kolonisi, arı sokması veya büyük bir sürü görmek. Bu rüya iş-yaşam durumunuzu ve işiniz ile kalp ilişkileriniz arasındaki dengeyi sembolize eder. Bu rüyadaki semboller genellikle hayatınızın bu iki kilit alanını dengelemeye çalıştığınızı gösterir. Kraliçe rüyasında yer alıyorsa, bu özgürlük, seçim özgürlüğü ve ifade özgürlüğü hissetme ihtiyacını gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Görmek

Bal organik bir tatlandırıcıdır, bu arıların çalışmasının ürünüdür. Bal, arıların topladığı ve kovana aldığı bitki poleninden kaynaklanır. Bal rüyası, daha iyiye doğru değişimi içeren veya simya - bir şey almak - bir ilişki, bir proje, iş hedefi veya belki de bir hedef ve daha iyi bir şeye dönüştürmek ile ilişkili bir sembol olarak düşünülebilir. Bal ayrıca işiniz için bir teşvik anlamına da gelebilir. Çabalarınız için ödüllendirilebilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Kovanı Görmek – Rüyada Arı Kovanı Görmek

Daha önce belirtildiği gibi, arı genellikle sıkı çalışmayı temsil eder. Arı kovanında çalışan arılarla ilgili rüya görmek, çözülmesi için zamana ve sabra ihtiyaç duyan üretkenliği ve problemi iş başında gösterir. Arılar birbirleriyle tam işbirliği içinde çalışırlar, böylece kendi kovanları hasarsız ve başarılı olmaya devam eder. Arılar başarılı olmak için bir takımda çalışmaya işaret edebilirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal görmek

Helâl bir mala veya helâl mirasa, din veiman kuvvetine, zahmetsizce elde edilecek rızka, güzel amellere ve ele geçecek paraya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayrıca Rüyada Bal görmek zenginliğin işaretidir.

Yine bal görmek; din ve iman şevkine, Kur'ân-ı Kerim okumaya ve güzel amellere delâlet eder. Dünya ehli için bal görmek, zahmetsiz elde edilecek rızık ile tâbir olunur.

Rüyada gökten bal yağdığını görmek, Rüya sahibinin dindeki samimiyetine ve umumi bir berekete delâlet eder. Rüyada bal sattığını görmek, uzaktan bir haber işiteceğine; bal satın almak, mükâfat alacağına delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal görmek ne demek

Rüyada bal görmek, Dindar insan için dinin özünü ve ruhunu anlamaya, salih amele, Dünya ehli için zahmetsiz kazanca ve külfetsiz ganimete işaret eder.

Rüyada bal, insanın eşiyle arasındaki muhabbete, İnsanlar tarafından kıskanılmaya, onlardan gelecek sıkıntıya da işaret eder.Rüyada süzülmüş bal ya da ateşte eritilmiiş bal itimat edilir bilgiye, insanı ilahi rızaya kavuşturacak hidayete, doğumu yaklaşan çocuğa, şiddetten sonra feraha, zekatı verilerek temizlenmiş mala ya da zorlukla kazanılan mala işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal görmek; Bir yerden gelecek olan helâl bir mal veya helâl mirastır. Din ve iman kuvvetine, zahmetsizce elde edilecek rızka, güzel amellere ve ele geçecek paranın işaretidir. Rüyada balın görülmesi zenginlik anlamına gelmektedir. Bal gören din ve iman şevkine, Kur'an-ı Kerim okumaya ve güzel amellere erişir. Dünya ehli birin rüyasında bal görmesi, zahmetsiz elde edilecek rızık ile yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dindar insan için dinin özünü ve ruhunu anlamaktır. Salih amele, Dünya ehli için zahmetsiz kazanca ve külfetsiz ganimete işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bal ile ilgili görülen rüyalar değişik şekillerde yorumlanmaktadır.Bir kimsenin rüyasında bal görmesi; o kimsenin eline helâl tarafından mal ve para geçeceğine işaret eder. Dindar kimselerin rüyalarında bal görmelerinin din neyi emrediyorsa onu yaptıklarına, yasak ettiği şeylerden de sakındıklarına, aynı zamanda başkalarına da yeri geldikçe nasihatlerde bulunduklarına işaret eder.Dindar olmayan kimselerin rüyalarında bal görmeleri; yorulmadan ve sıkıntı çekmeden mal ve para sahibi olacaklarına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir başka tabire göre: Bir kimsenin rüyasında gökten bal yağdığını görmesi; o kimsenin dinine olan bağlılığına ve ülke genelinde bolluğa ve berekete, kişinin rüyasında bal şerbeti içtiğini görmesi; o kimsenin arzu ve isteklerine kavuşacağına, rüyasında bal yaladığını görmesi; o kimsenin evleneceğine delalet eder.Rüyanızda süzülmüş bal görmeniz; iyiliğinize ve sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, bal yediğinizi görmeniz; zengin olup bolluğa ereceğinize, hasta iseniz şifa bulup iyileşeceğinize, bal sattığınızı görmeniz; uzaktan bir haber alacağınıza, bal satın aldığınızı görmeniz; ödül kazanacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal görmek, helal mala, mirasa, din ve iman şevkine yorulur. Bal ganimet, deva, bol rızk, uzun ömür ve ele geçecek paraya yorumlanır. Rüyasında bal görenin meslek hayatınızda şanslı olacağını ifade eder. Bal rüyası ganimet, mal, para, bolluk, refah ve bereketin işaretçisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal, Dindar insan için dinin özünü ve ruhunu anlamaktır. Salih amele, Dünya ehli için zahmetsiz kazanca ve külfetsiz ganimete işaret eder.

Rüyada bal görmek; Bir yerden gelecek olan helâl bir mal veya helâl mirastır. Din ve iman kuvvetine, zahmetsizce elde edilecek rızka, güzel amellere ve ele geçecek paranın işaretidir. Rüyada balın görülmesi zenginlik anlamına gelmektedir. Bal gören din ve iman şevkine, Kur'an-ı Kerim okumaya ve güzel amellere erişir. Dünya ehli birin rüyasında bal görmesi, zahmetsiz elde edilecek rızık ile yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal, insanın eşiyle arasındaki muhabbete, İnsanlar tarafından kıskanılmaya, onlardan gelecek sıkıntıya da işaret eder.

rüyada bal görmek

Rüyada süzülmüş bal görmek ya da ateşte eritilmiş bal itimat edilir bilgiye, insanı ilahi rızaya kavuşturacak hidayete çıkar. Ayrıca doğumu yaklaşan çocuğa, şiddetten sonra feraha, zekâtı verilerek temizlenmiş mala ya da zorlukla kazanılan mala işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bal, helal bir mirastan veya ganimetten ya da ortaklıktan dolayı bir maldır. Dindar kimseler için, dinin tadı, Kur-an okumak ve güzel ameldir. Dindar olmayanlar için külfetsiz bir ganimet elde etmektir.

Rüyada bal görmek zahmetsiz olarak elde edilen rızka da işaret eder. Bir kimse gökten bal yağdığını görse, dine olan bağlılığa ve umumi bir berekete işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal görmek ne demektir?

Mumlu bal; miras veya helal mala işarettir. Bala sahip olmak; sahip olduğunuz ölçüde ilim elde edeceksiniz demektir. Aynı baldan insanlara vermek; insanların sizden ilim öğreneceği anlamına gelir. Bunun aksini görmek, aksine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal görmek; Kuran'a işaret eder ve beş tabiri vardır:

    Miras
    Ganimet
    İlim
    Bol rızk
    Kuran öğrenmek.

Kirmanî: Rüyada bal görmek; ganimetler ve güzel davranışlardır. Çünkü bal, her derdin devasıdır. Ayrıca bal, bol rızktır. Günümüz Çağdaş Ulemada: Balı çerçeveli olarak göremeyi; meslek hayatındaki şanslı biri olacağınız şeklide tabir etmişlerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Süzme bal görmek geçim sıkıntınızın biteceğine ve güzel günlerin yakın olduğuna işarettir. Süzme bal, şiddetten sonra ferahlığa, ayları tamamlandıktan sonra doğacak çocuğa, zekât verilmek suretiyle temizlenmiş mala ve hidayete işaret eder. Süzülmüş bal, maldır. Bazı tabirciler de bala ateş dokunduğundan zorlukla elde edilen maldır, dediler.Rüyada bal yorumu

Rüyada kovandan bal çıkarmak; zorlukla beraber hayırlı malı ifade der. Bal kabı âlim ve zengin bir kimseye, kap eğer balı bozacak türden ise malda meydana gelecek noksanlığa yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gökten bal yağması: Rüya sahibinin dindeki samimiyetine çıkar. Umumi bir berekete, Dünya ehli için, zahmetsiz elde edilecek rızık ile tabir olunur.

Bal yediğinizi görmek: Çok zengin bir kadınla evleneceğinize işarettir. Evde bal görmek: Işlerinizdeki dürüstlüğünüzün size çok şeyler kazandıracağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal görmek kıskanç ve haset kişilere, bu kişiler nedeniyle zorluklar ve sorunlar yaşamaya, aile ve din hayatına delalet eder. Rüyada bal görmek çoğunlukla hayırlı şeylere işaret eder. Evlada, itibar ve saygı görmeye, ilme ve bilme, helal kazanca ve rızka, alın teri dökmeden, yorulmadan kazanılmayacak paraya ve dini vecibeleri yerine getirmeye delalet eder.

Rüyada balı bir kâsenin içinde görmek servet sahibi, güçlü ve nüfuslu kimseye, kâsede olan ve bozulmaya yatkın bal görmek kazancın, rızkın ve işlerin düşmesi anlamına gelir. Issız, ormanlık ya da tepelik bir yerde bal çıktığını görmek çalışmaya gerek kalmadan elde edilecek olan mala ya da paraya, parmağıyla bal yediğini görmekse temiz ve hayırlı nikâh işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Görmek

Rüyada bal görmek genellikle hayırlı bir rüya olarak nitelendirilir. Bu nedenle rüyada bal görmenin anlamı, itibar ve ilim demektir. Ayrıca helal kazanca, iş hayatında veya eğitim hayatında gelecek olan başarı manasına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kimi yazarlar, rüyada bal görmeyi evlada yorumlar. Rüya sahibinin ulaşamadığı hayat standardına evladı sayesinde ulaşacağına yorulur. Rüyada bal görmenin yorumu, rüya sahibinin her daim helal olanın peşinden koşacağı ve dini vecibelerini aksatmadan yerine getireceği şeklinde ifade edilir.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada bal görmek, kişinin uzun soluklu bir iş hayatının ardından tatile çıkması gerekeceği anlamına gelir. Rüyada bal görmek, rüya sahibinin aşk hayatında bazı değişiklikler yaşayacağına, bu değişikliğin onun için hayırlı olacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Yemek

Rüya sahibinin rüyasında bal yemesi, şifa demektir. Aynı zamanda rüyada bal yemek rüya sahibinin çektiği hastalıklardan kurtulacağına, sağlıklı beslenmesi gerekeceğine, ailesine zaman ayırması sonucu kırgınlıkların sona ereceğine yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavanozda Nal Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kavanozda bal görmesi kişinin aile yaşantısında huzurlu bir ortamın var olacağına delalet eder. Rüyada kavanozda bal görmek, rüya sahibinin büyük bir birikime sahip olacağına, sahip olduğu bu birikim ile hayırlı bir işe girişeceğine delalet etmektedir.Rüyada Bal Toplamak

Rüyada bal toplamak, rüya sahibinin hayırlı ve güzel olan atılımlarda bulunacağına işarettir. Kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine, uzun soluklu iş hayatı yüzünden yorgun düşeceğine delalet etmektedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

406 Aktif
1 Üye ve 405 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15131
Dün : 23857
Toplam : 48073459
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...