Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
4.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Boş yere para harcayıp sonra bunun sıkıntısı çekmek anlamına gelir. Bombayı patlamış görmek fakirliğe ve işlerin bozulmasına işarettir. El bombası bir sır yüzünden Aile içinde kavgalara işarettir. Büyük bir bomba görmek işlerini birinin emri altında yönetmeye habercidir. Bomba satmak zenginlik içinde bir yaşama işarettir. Bir yeri bombalamak saygınlığın artmasına yorumlanır. Bomba satın almak sağlığın hafif şekilde bozulacağına, kutu içinde bomba görmek sıkıntılı günlerin geldiğinin habercisidir. Bombayı kurcalamak bir tehlikeyle karşı karşıya olmaya yorumlanır.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
sestir haberdir derle

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

34 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Bomba Görmek
Rüyada bomba görmek, gizli bir şeyin ortaya çıkacağı ile yorumlanır.Rüyada bir bomba patladığını ve yaralandığını görmek, rüyayı gören kimsenin bir zarara uğrayacağına işarettir.Bir kimse, rüyasında bir bombanın patladığını görse ve patlayan bombanın kendisine herhangi bir zarar verme¬miş olduğunu görmesi, rüya sahibi kişinin, gizlemekte ol¬duğu bir sırrın meydana çıkacağına işaret eder. Şayet pat¬layan bombadan yaralanıp bir acı ve ıstırap gördüyse, bu onun (rüya sahibinin) zarar göreceğine işarettir tabir edilir.Rüyada bomba görmek, genellikle tehlikeye ve mutlulu¬ğun elden gitmesine ve gideceğine işarettir.Rüyada bomba görmek, ağır masraf altına girme¬ye işarettir. Bomba yapmak, tahammül edilmeyecek kadar çok ça¬lışmaya ve yorgunluğa, bomba almak, kârlı, fakat uzun bir yolcu¬luğa, bomba ile yaralanmak, sevginin artmasına ve işte başarıya, patlamış bomba görmek, mal kaybına, fakirliğe ve zarurete işaret¬tir. Bomba parçaları görmek, görülen parçalar oranında üzülmeye, tehlikeli bir yolculuğa veya hastalığa işaret eder. Bomba ile bir hayvanın yaralandığını görmek, hayvani arzuya ve kötü niyetli ol¬duğunuza işarettir. Bomba ile ölmek, son derece sıkıntıya düşme¬ye, kazanç azlığına,fazla düşünceye, kedere işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eline bomba alan kişi, başkaları için zararlıolabilecek bilgilere erişir.
Bomba gizli bir isin açiklanmasi ile yorumlanir. Rüyasinda bir bombanin patladigini görmek, eger kendisine bir;sey olmamis ise, gizledigi bir sirrinin açiga vurulacagina; kendisi yaralanmis ise bu isten zarar görecegine; kendisinin elindeki bir bombayi patlatmak için bir yere attigini görmek, baskasina ait bir sirri açiklayacagina; bir meydanda bir bombanin patladigini ve etrafina zarar verdigini görmek, o yer halkinin bir hükümet isinden dolayi zarara ugrayacaklarina yahut kötü bir haber alacaklarina delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bomba görmek
Rüyada bomba görmek; çok ağır bir borç altına girmeye işarettir.
Bir kimsenin rüyada bomba patladığını görmesi, kendisine de zarar erişmemiş olması, gizli sırların meydana çıkacağına delâlet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bomba attığı¬nı görmek, yakınlarından ve komşularından hürmet ve itibar gör¬meye, çok büyük bomba birisinin hükmü altına girerek hürriyeti¬nin kısıtlanacağına, küçük bomba, gizli bir işini birisine söyleye¬rek aile saadetini bozacağına, bomba satmak kazanca ve mutlulu¬ğa işarettir. Bomba almak, hafif bir hastalığa, bomba ile oynadığı¬nı görmek, ani ve tehlikeli bir kaza geçireceğine işaret eder.Rüyada bomba görmek, gizli bir işin açık¬lanmasına işâret eder.Bir kimsenin rüyada bomba patladığını ve kendisine zarar gelmediğini görmesi, gizlediği bir sırrının meydana çıkacağına işâret eder.Rüyasında bir bombanın patladığını ve kendisinin yaralandığını görmek, gizli yaptığı bir işten zarar göreceğine işâret eder.Rüyada elindeki bir bombayı patlatmak için bir yere attığını görmek, başkasına ait bir sırrı açıklayacağına işâret eder.Rüyada bir meydanda bir bombanın patla¬dığını ve etrafına zarar verdiğini görmek, oyer halkının bir hükümet işinden dolayı zarara uğrayacaklarına ya da kötü bir haber alacakla¬rına işâret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bomba görmek, boş yere para harcayıp sonra bunun sıkıntısı çekmek anlamına gelir. Rüyada bombayı patlamış görmek fakirliğe ve işlerin bozulmasına işarettir. Rüyada el bombası görmek, bir sır yüzünden aile içinde kavgaların çıkacağına işarettir. Rüyada büyük bir bomba görmek, işlerini birinin emri altında yönetmeye habercidir. Rüyada bomba satmak, zenginlik içinde bir yaşama işarettir. Bir yeri bombalamak, saygınlığın artmasına yorumlanır. Rüyada bomba satın almak, sağlığın hafif şekilde bozulacağına, Kutu içinde bomba görmek sıkıntılı günlerin geleceğine işarettir. Rüyada bombayı kurcalamak, bir tehlikeyle karşı karşıya olmaya yorumlanır. Rüyada bombayı patlamış görmek, fakirliğe ve işlerin bozulmasına işarettir. Rüyada eline bomba alan kişi, başkaları için zararlı olabilecek bilgilere erişir. Bomba gizli bir işin açıklanması ile yorumlanır. Rüyada bir bombanın patladığını görmek, eğer kişinin kendisine bir şey olmamış ise gizlediği bir sırrının açığa vurulacağına; Kendisi yaralanmış ise bu işten zarar göreceğine; Kendisinin elindeki bir bombayı patlatmak için bir yere attığını görmek, başkasına ait bir sırrı açıklayacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bomba patlaması, büyük ses getirecek, geniş kitleler tarafından yankılanacak ve karşılık bulacak bir icada imza atmak, büyük bir buluş gerçekleştirmek ve bir anda ünlü biri olmak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin yapacağı işlerle insanlığa hizmet etme fırsatı bulacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine alamettir. Bomba patlaması farklı bir yoruma göre kişinin maddi konularda bir türlü ayağını yorganına göre uzatmaması sonucu düşeceği darlığa da alamettir. Sadece bugünü düşünerek yaşamının ilerdeki faturasının çok ağır olacağını ve iflaslara veya borç yüzünden mahkemelik durumlara düşülecek olduğuna da işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sokakta Bomba Patlaması Görmek
Sokakta bomba patladığını ve kendisine bir şey olmadığını gören kişiler son anda yapacakları bir hamle ile sıkıntı bir durumdan kurtulurlar. Genellikle kişiye verilen son bir şansı işaret eden rüya, yaşamına çeki düzen vermeyen kişinin başına büyük belalar açılabileceğini bildiren bir ikaz olarak da ele alınmalıdır. Bir anda ortaya çıkan ve kişinin tüm hesaplarını alt üst eden ödemelere ya da borca da alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Patlamasını Engellemek
Allah katında çok büyük bir sevap işlemek, ömür boyu ebeveynlerin hayır dualarını almak ve onlardan her zaman sevgi görmek demektir. Kişinin başına gelecek kötü bir olayı önceden sezerek önlem alacağına ve özellikle kendisine karşı diş bileyen veya kötülük yapmak isteyen bir düşmanı kurnaz bir şekilde etkisiz hale getirmek anlamına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Patlaması Görmenin  Yorumu
Kişinin sabredecek ve dayanacak gücü kalmadığını, kendisini  olarak çökmüş hissettiğini, en ufak olaylara karşı bile büyük tepkiler verdiğini ifade eder. Acil yardım alınması gerektiğinin de sembolü olan rüya, kişinin suça meyilli bir hale geldiğini ve engellenmediği takdirde kendisiyle beraber başkalarına da zarar verecek kadar şiddete eğilimli olduğunu da işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Görmek
Rüyada bomba görmek, rüya sahibinin müsrif oluşuna delalet eder. Bu rüya, kişinin savurganlığı şeklinde tabir edilir.
Rüya sahibi gerekli mi değil mi bakmaksızın, hiç düşünmeden her gördüğünü alan, evinde yemek varken dışarıda pahalı ve lüks restoranlarda yemek yemeyi tercih eden kişi olarak tasvir edilir. Malını ve parasını yok yere, hiç olmayacak işlere ve yerlere harcar ve tüketir. Onca varlığı ve parayı, kendisi için bir dikili ağaç kalmayacak şekilde harcayarak tüketeceği, zor günlerinde de ele güne muhtaç olacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada bomba görmek, bazen de hesapta olmayan harcamalar olarak değerlendirilir. Yani rüya sahibinin insiyatifinde olmayan ve mecburen yaptığı harcamalar olacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Patlaması
Rüyada bombanın patlaması kötü haber almaya ya da kötü kişilerle karşılaşarak, bazı musibetler yaşamaya delalet eder. Rüya sahibinin bütün hayatı tersi yönde değişecek, rüya sahibi zarar ederek, ödemekte zorlanacağı büyük borçların altına girecek demektir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
depresyonda olabilir
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Düştüğünü Görmek
Musibet olarak değerlendirilir. Rüya sahibinin çok çetin bir dönem yaşayacağına işaret eder. Rüyada bomba düştüğünü gören kişi taşıyamayacağı kadar büyük ve ağır olaylar yaşayacaktır diye tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Atmak
Rüya sahibinin uzun zamanda beri söylemek isteyip de bir türlü söyleyemediği ve içine attığı şeyleri söylemesinin tam da vakti olduğu anlamına gelir. Rüya sahibi, bildiklerini daha fazla taşıyamayacak ve ortalık yerde konuşacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Sesi Duymak
Beklenmedik ve soğuk duş etkisi yapacak bir söz duymaya ya da haber almaya delalet eder. Rüyada bomba sesi duymak genellikle ansızın gelen haber olarak değerlendirilir. Rüya sahibi küçük dilini yutacakmış gibi olacağı bir şey öğrenecek ve neye uğradığını şaşıracak diye tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Görmek

Rüyada bomba görmenin anlamı, dengesiz harcamalar, israf etmek, müsrif olmak demektir. Rüya sahibinin elindekileri tabiri caizse har vurup harman savurduğunu gösteren bir rüyadır. Dikkatsizce, gereksizce harcamalar yapılacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bomba görmek çoğu rüya sözlüğü yorumcusuna göre, kişinin hesaba katmadığı harcamalar şeklinde açıklar. Bu nedenle maddi olarak zora düşeceğine işaret eder. Bomba görmenin rüya tabiri, kişinin elindekileri savurmasıdır. Rüyada bomba görmenin yorumu, rüya sahibinin elindekileri, avucundakileri kurutup başkalarına muhtaç olacağı şeklinde ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Patlaması
Rüya sahibinin rüyasında bomba patladığını görmesi kötü haberler alarak hayatının bir anda yerle bir olmasıdır. Rüyada bomba patlaması aynı zamanda kimi rüya yorumcularına göre kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, aile hayatında yer alan kargaşanın sona ereceği anlamına gelir. Bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada bomba patlaması, kişinin yaşanan sıkıntıların kısa süreli olacağına, rüya sahibinin sabretmesi sonucu emeğinin karşılığını her zaman alacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Canlı Bomba Görmek
Rüya sahibinin rüyasında canlı bomba görmesi kişinin başına kötü bir oaly geleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kendisini toparlaması için uzun bir zaman geçeceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bomba görmek, kişinin hayatında onu sarsan ve üzen bir olayın gerçekleşeceği demektir. Rüya sahibinin bu dönemde sadece Allah'a sığınacağına, şükür etmesi gerekeceği manasına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Düştüğünü Görmek
Rüya sahibinin zor günleri kısa zaman içerisinde atlatacağı, buna sebep olan insanları teker teker alt edeceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçaktan Bomba Atıldığını Görmek
Rüya sahibinin akrabalarının kendi malında gözü olacağına, çok dikkat etmesi gerekeceğine, en yakın dostunun sadece kendi ailesi olacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elinde Bomba Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında elinde bomba görmesi kişinin büyük olayın sebebinin kendisi olacağına, bu durum için büyük pişmanlık duyacağına, fakat artık her şeyin geç olacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Atmak
Rüya sahibinin rüyasında bomba atıldığını görmesi kişinin içindekileri ortaya dökeceğine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Düştüğünü Görmek
Rüya sahibinin musibetlerle, belalarla mücadele edeceği bir döneme gireceğini gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Sesi Duymak
Rüyada bomba sesi duyan kişinin beklenmedik anda duyacağı kötü bir olayın herkesi derinden etkileyeceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Görmek
Rüyada bomba görmek, rüya sahibinin savurgan bir kişi olduğuna, gereksiz harcamalarda bulunarak bütün parasını tükettiğine ve geleceği hiç düşünmediğine işaret eder. Rüyada bomba gören kişi ileride başka kişilere muhtaç olmadan yaşayabilmek için dikkatli olmalı ve para harcarken kendini kontrol altına almalıdır. Ayrıca rüyada bomba görmek ani gelişmelerle harcanacak paraya ve bu harcamanın gerekli sebeplerle yapılacağına, zorunlu ödemelere de tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Patlaması
Rüyada bombanın patlaması kötü niyetli bazı kişiler sebebiyle belaya bulaşmaya ya da kötü bir haber almaya işaret eder. Rüya sahibinin hayatında olumsuz yönde birçok değişim olacağına, maddi anlamda zorluk içine gireceğine ve zarar edeceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Düştüğünü Görmek
Zarara, kötü olaylara, zorluklara işaret eder. Rüya sahibinin atlatması kolay olmayan şeyler yaşayacağına ve sıkıntıyla geçireceği günlere tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Atmak
Rüya sahibinin uzun bir süredir suskun kaldığı fakat konuşmak istediği bir konuda artık suskunluğunu bozacağına ve konuşmaya başlayacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Sesi Duymak
Büyük bir şaşkınlık uyandıracak, beklenmeyen bir söze veya haber almaya tabir edilir. Rüya sahibinin aniden bir haber alabileceğine ve bu haber sonucunda çok şaşırabileceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eline bomba alan kişi, başkaları için zararlı olabilecek bilgilere erişir.
Bomba gizli bir isin açıklanması ile yorumlanır. Rüyasında bir bombanın patladığını görmek, eğer kendisine bir; şey olmamış ise, gizlediği bir sırrının açığa vurulacağına; kendisi yaralanmış ise bu isten zarar göreceğine; kendisinin elindeki bir bombayı patlatmak için bir yere attığını görmek, başkasına ait bir sırrı açıklayacağına; bir meydanda bir bombanın patladığını ve etrafına zarar verdiğini görmek, o yer halkının bir hükümet isinden dolayı zarara uğrayacaklarına yahut kötü bir haber alacaklarına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Görmek
Rüyada bir bomba görmek, sizi gafil avlamak isteyen düşmanlarınızın kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine, bomba patladığını görmek, para ve mal kaybına uğrayacağınıza yorumlanır. Boş yere para harcayıp sonra bunun sıkıntısı çekmek anlamına gelir. Bombayı patlamış görmek fakirliğe ve işlerin bozulmasına işarettir.
Bir yere bomba attığınızı görmek, bir müşkülünüzün halli hususunda yakınlarınızdan büyük yardımlar göreceğinize ve saygınlığın artmasına işaret sayılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
El bombası bir sır yüzünden aile içinde kavgalara işarettir. Büyük bir bomba görmek işlerini birinin emri altında yönetmeye habercidir. Bomba satmak zenginlik içinde bir yaşama işarettir.
Bomba satın almak sağlığın hafif şekilde bozulacağına, kutu içinde bomba görmek sıkıntılı günlerin geldiğinin habercisidir. Bombayı kurcalamak bir tehlikeyle karşı karşıya olmaya yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

418 Aktif
0 Üye ve 418 misafir
Bugün : 11317
Dün : 23857
Toplam : 48069653
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...