Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
1.9k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada bal arısı görmek, genellikle erkekler üzerinden değerlendirilen bir rüya olduğuna yorumlanır. Başarılı bir ticaret gerçekleştiren biri ya da büyük bir iş adamı olarak tasvir edilir. Rüyada bal arısı görmenin anlamı, güler yüzlü ve adaletli demektir. Kişinin kibirli olmadığı, her daim Allah korkusu ile hareket ettiği, alçak gönüllü biri olduğuna delalet eder.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
çalışkanklık üretkenliktir

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

96 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Bal Arısı Görmek
Bal arisi görmek, güler yüzlü çaliskan, kazanci yerinde hayirli bir adamla tabir olunur. Bir rivayete göre bal arisi kazançla bereketle; diger bir rivayete göre de faydali ve herkesi iyiligi ile memnun eden bir adamla tabir olunur. Rüyasinda birçok bal arisi buldugunu yahut aldigini gören, nimet ve ganimete erer. Kirmanî ye göre; rüyasinda bal arisi bilim adami, ve bir rivayete göre de, herkese menfaati dokunan ve ticaretle ugrasan adamlara delalet eder. Arinin kendisini soktugunu gören zahmetle helal mal kazanir. Bal arisini öldürdügünü gören malindan zarara ugrar. Ebu Sait El Vaiz e göre; ari kovanindan bir sey çikardigini gören, ev halki ve tanidiklarina zulüm eder. Kovandan bir sey çikardigi sirada arilar üzerine toplandigi halde ona eziyet verme dikleri ve onu sokmadiklarini gören, akrabalarinin aleyhinde toplanmasina ve fakat tecavüzleri olmayacagina, eger toplanan arilar kendisini sokarsa aleyhindeki kiyamdan zarar görecegine, arilarin hücumundan dolayi öldügünü görmek o memleketten çikip gidecegine isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada bal arisim görmek, onu besleyen kimse için korku ile beraber bolluga ve zenginlige isaret eder. Çiftçiler için rüyada bal ansi görmek, hayir, ucuzluk ve bolluga isaret eder. Çiftçi olmayanlar için ari görmek, düsmanliga isaret eder. Rüyada ari görmek rizkla yorumlanir. Rüyasinda bir ari kovaninin basinda bulundugunu ve arilarin kovana girip çiktiklarini görmek geçim sikintisi çekmeyecegine, rizkinin bol olduguna delalet eder. Kendisini bir arinin soktugunu görmek, kazancini kiskanan kimselerin bulunduguna ve kendisine göz koyduklarina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada ari görmek rizkla yorumlanir. Rüyada bir an kovaninin basinda bulundugunu ve arilarin kovana girip çiktiklarim gören kimsenin, geçim sikintisi çekmeyecegine, rizkinin bol olduguna isaret eder. Kendisini bir arinin soktugunu görmek, kazancini kiskanan kimselerin bulunduguna isaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada bal arisim görmek, onu besleyen kimse icin korku ile beraber bolluga ve zenginlige isaret eder. ciftciler icin rüyada bal arisi görmek, hayir, ucuzluk ve bolluga isaret eder. ciftci olmayanlar icin an görmek, düsmanliga isaret eder.
Rüyada bal arısı görmek, çalışkan ve hayırlı bir adama delâlet eder.
Çünkü arılar hüner ehli hayvandır. Yine bal arısı berekete, bolluğa ve zenginliğe işarettir.
Bir kimsenin rüyada arı kovanı görüp ondan bal alması, helâl mala delâlet eder.
Rüyada arıların başına konduğunu görmek , yüksek mertebelere ve mülke nailiyete işarettir.
Çitfçinin rüyada bal arısı görmesi, hayır, ucuzluk ve bolluğa delâlet eder.
Ve yine bal arısı görmek; kadri yüce, izzetli ve çok hayır sahibi, dost ve yaranına büyük faydası dokunan bir adama delâlet eder.
Rüyada arının kendisini soktuğunu görmek, zahmetle helâl mal kazanmaya işarettir.
Bal arısını öldürdüğünü görmek ise, malda zarar ile tabir olunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Arısı Kovanı Görmek
Rüya sahibinin aile yaşamında huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Arısı Öldürmek
Başarılı bir ticari hayata sahip olan rüya sahibinin yapacağı bir hataya delalet eder. Kişinin bu hatasından dolayı büyük zarara uğrayacağı şeklinde tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal arısı görmenin yorumu, rüya sahibinin eli bol, gönlü zengin biri olduğu demektir. Kişinin toplum içerisinde sevilen birisi olacağı anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Arısı Sokması
Rüya sahibine iftira atacak birine işaret eder. Kişinin zor duruma düşeceğine, boşu boşuna sıkıntı çekeceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Arısı Sürüsü Görmek
Rüyasında bal arısı sürüsü gören kişinin, iş hayatında önemli kararlar alacağına işaret eder. Kişinin aldığı bu kararlar sayesinde büyük miktarda gelir elde edeceği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin İçinde Bal Arısı Görmek
Rüyada evin içinde bal arısı gören kişinin, ailesiyle sebepsiz bir şekilde tartışacakları rivayet edilir. Rüya sahibinin aradan zaman geçtikten sonra pişman olacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arıların Bal Yaptığını Görmek
Rüyasında arıların bal yaptığını gören kişinin, yaşadığı veya yakın bir dostunun hastalığının biteceğine işaret eder. Rüya sahibinin hanesinde bolluğun ve bereketin artacağına rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Arısı Görmek
Rüyada bal arısı gören rüya sahibi, hep peşinde koştuğu olanakları elde edecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal arısı görmek, her şeyde yaşanacak verime işaret eder ve rüyayı gören kişinin hayatına gelecek bolluğa, zenginliğe yorulur. Rüyayı gören kişinin ekonomik olarak çok rahat edeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet edilir. Rüya sahibi, hep peşinde koştuğu olanakları elde edecek demektir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada toplanan arılar kendisini sokarsa aleyhindeki kişilerden zarar göreceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ARI GÖRMEK
Rüyayı gören kişinin tüketiminin daha kolay hale geleceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, ekmeğinin artacağına, geçiminin rahat olacağına, kötü halinden eser kalmayacağına ve her şeyin iyi olacağına tabir edilir. Rüya sahibi zengin olacak ve miras edinecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ARI SOKMASI
Rüya sahibine faydalı olacak onu menfaate, kazanca, işe ve paraya kavuşturacak, onu düze çıkaracak, rahata erdirecek ve iyi şartlarda yaşamasına vesile olacak bir insana rastlayacağına ve onun sayesinde kurtuluş yolunu bulacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ARI ÖLDÜRMEK
Rüyayı gören kişinin günaha gireceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına ve kötü günler yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin doğru olmayacak adımlar atması ve bu doğrultuda hareket etmesi nedeni ile zarara uğrayacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ARI KOVANI GÖRMEK
Rüyayı gören kişinin hayırlı bir kısmetle karşılaşacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına ve o kişiyle hayırlı ve uğurlu bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ARI VE BAL GÖRMEK
Rüya sahibinin malında ve rızkında meydana gelecek fazlalık olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin kendisine şans getirecek ve onu yeni kısmetlere ulaştıracak yollar bulacağına, refah içinde olacağına, iyi bir yaşama kavuşacağına ve çok rahat şartlarda yaşayacağına alamet eder ve hayırlara vesile olacak işler yaparak kazancının katlanacağına tabir edilir.
Rüyada bal arısı görmek aynı zamanda iş adamı ya da ticaret hayatında hızla ilerleyen bir erkek ile tabir edilir. Bu kişi, işine sadık, işçisinden önce ofise giden, işçisinden sonra çıkan, deli saçması kararlarla değil, bilgi birikimi ile hareket edip, aynı zamanda danışmanlarından fikir alarak adım atan, işinde stratejiler ve planlar geliştirerek hareket eden bu sayede de çok başarılı olan, azimli ve kararlı kişi şeklinde tasvir edilir.
Rüyanın işaret ettiği bu kişi, onca variyete ve başarıya rağmen hiçbir zaman kibirlenmeyen ve öteki dünyayı unutmadan, hayır yaparak, kulluk görevini ihmal etmeyen kişidir. Rüya sahibi bal arısı ailesi ya da sürüsü görürse, hayatını lüks içinde geçirecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAL ARISI ÖLDÜRMEK
Rüya sahibinin bir anlık hatası nedeni ile ticaret hayatında büyük bir bozguna uğrayacağına ya da herkese faydası olan, büyük bir kişinin ölmesine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAL ARISI SOKMASI
Dilleri zehir gibi olan kişilere işaret eder. Bu kişiler rüya sahibine iftira atma taktiği ile sadece dilde zarar vermek isteyen kişiler olarak tasvir edilirler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAL GÖRMEK
Büyük şans ve kısmet yakalamak şeklinde ifade edilir. Rüya sahibinin işlerinde hayır vardır ve hep bol kazanç elde edecektir. Tüm işlerinin de rast giderek, turnayı gözünden vuracağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAL YEMEK
Dargınlıkların bitmesine, hasret çekenlerin kavuşmasına işaret eder. Rüyasında bal yediğini gören kişi kendisi için, kalbinde kanayan bir yarasına deva bulacak ve eksik kalan bu yanını tamamlayarak kendi özüne kavuşacaktır diye tabir edilir.
Molla Cami: Rüyada bal arışım görmek, onu besleyen kimse için korku ile beraber bolluğa ve zenginliğe işaret eder. Çiftçiler için rüyada bal arısı görmek, hayır, ucuzluk ve bolluğa işaret eder. Çiftçi olmayanlar için an görmek, düşmanlığa işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAL ARISI KOVANI GÖRMEK
Aile hayatında çiftlerin birbirinden razı olmasına ve afiyet içinde geçinmelerine delalet ettiği gibi öte yandan da rüya sahibi için servet ya da zenginlik sahibi olmasına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada bal arısı görülmesi; değişik şekillerde yorumlanmaktadır.Kirmânî'nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında bal arısı görmesi; o kimsenin bilim adamı olacağına, bir başka yoruma göre; o kimsenin herkese faydalı olacağına ve ticaretle meşgul olacağına yorumlanır.Bir kimsenin rüyasında arının kendisini soktuğunu görmesi; zahmet çekerek helâl mal kazanacağına, bal arısını öldürdüğünü görmesi; malından zarara uğrayacağına delalet eder.Ebu Saîd el-Vâiz'in yorumuna göre: Kişinin rüyasında arı kovanından bir şey çıkardığını görmesi; o kimsenin evinin halkına ve tanıdıklarına zulüm yapacağına, rüyasında arı kovanından bir şey çıkarırken arıların üzerine hücum ettiklerini ve fakat ona eziyet etmediklerine, yani onu sokmadıklarını görmesi; akrabalarının aleyhinde faaliyet gösterdiklerine, fakat bir zararları olmayacaklarına, eğer toplanan arıların hücumundan dolayı öldüğünü görürse, beldesinden çıkıp başka yere hicret edeceğine işaretle tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada bal arısını görmek, onu besleyen kimse için korku ile beraber bolluğa ve zenginliğe delalet eder.
Bir kimse rüyada an kovanı görse ve ondan bal çıkarsa, o kimse helal mala nail olur. Eğer balın tamamını alarak arıya hiç bir şey bırakmasa, o kimse bir kavme zulmeder. Eğer kovanda an için bir şey bırakır ve rüya sahibi de vali veya hakkı arayıcı olursa, o kimse valiliğinde adaletli icraatta bulunur.
Rüyada bir arının başına konduğunu gören kimse, reisliğe, gören melikse mülke nail olur. Arının eline konduğunu görse, tabir yine böyledir.
Çiftçiler için rüyada bal arısı görmek, hayır, ucuzluk ve bolluğa delalet eder. Çiftçi olmayanlar için arı görmek, düşmanlığa delalet eder.
Arı görmek, ordu ve askere de delalet eder. Çünkü: Arı beyine itaat ettiği gibi asker de kumandanına itaat eder.
Rüyada arı öldürdüğünü gören kimse, bir düşmana kahreder.
Çiftçiler için rüyada bal arısını öldürmek, makbul ve hoş değildir. Çünkü ekinci geçimini arıcılıkla sağlar.
Arı görmek, alimlere, kitap telif edenlere, zahmet, meşakkat ve vergiye, bal arısı, kazancına ihtimam gösteren kadri yüce, izzetli ve çok hayır sahibi ve arkadaşına büyük faydası dokunan bir kimse ile tabir edilir.
Bir melik rüyada bir kovanlık edindiğini görse, hudutlarına yakın bir yerde bulunan akıllı ve zengin bir kavimden çok faydalı mamur bir şehir ve kazayı ister.
Eğer melik, o kavmin kovanlarının yanlarına gittiğini görse, o melik o şehir ve kazadan faydalanır ve onlara galip gelir.
Bir kimse rüyada bir şehirde arıların hücum ettiklerini görse, o şehire kendilerinde hayır olmayan asker hücum eder. Arı görmek, gayretinden dolayı kavgaya, mum ve balından dolayı da hastalığa delalet eder.
Arı görmek, reisliğe nail olmaya ve bir menfaata erişmeye, arı görmek, köylüleri ve İslam askerini görmeye de delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Arısı Görmek
Rüyada bal arısı görmek, her şeyde yaşanacak verime işaret eder ve rüyayı gören kişinin hayatına gelecek bolluğa, zenginliğe yorulur. Rüyayı gören kişinin ekonomik olarak çok rahat edeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet edilir. Rüya sahibi, hep peşinde koştuğu olanakları elde edecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal arısının oğul çıkardığını görmek, kısmetin artmasına, yapacağınız işin ses getirmesine ve mutlu bir insan olmaya, hayallerin gerçek olmasına ve her daim şükretmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Arısı Görmek
Bakınız; Arı
Rüyada bal arısı görmek, güler yüzlü, çalışkan, kazancı yerinde hayırlı bir adamla tabir olunur.
Rüyada görülen bal arısı kazançla, bereketle tabir olunur.
Rüyada bal arısını öldürdüğünü gören kişi maddi zarara uğrar.
Rüyada arı kovanından bir şey çıkardığını gören kişi, ev halkı ve tanıdıklarına zulüm eder.
Kovandan bir şey çıkardığı sırada arılar üzerine toplandığı halde ona eziyet vermedikleri ve onu sokmadıklarını gören kişi, akrabalarının aleyhinde toplanmasına işaret eder.
Toplanan arılar kendisini sokarsa aleyhindeki kişilerden zarar göreceğine işaret eder.
Arıların hücumundan dolayı öldüğünü görmek, o memleketten çıkıp gidileceğine işarettir.
Rüyada bal arısını görmek, onu besleyen kimse için korku ile beraber bolluğa ve zenginliğe işaret eder.
Kendisini bir arının soktuğunu görmek, kişinin kazancını kıskanan kimselerin bulunduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Balarısı görmek, herşeyde yaşanacak verime işaret eder ve rüyayı gören kişinin hayatına gelecek bolluğa, zenginliğe yorulur. Rüyayı gören kişinin ekonomik olarak çok rahat edeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç birşeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet edilir. Rüya sahibi, hep peşinde koştuğu olanakları elde edecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arı Kovanı Görmek
Rüyayı gören kişinin hayırlı bir kısmetle karşılaşacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına ve o kişiyle hayırlı ve uğurlu bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arı ve Bal Görmek
Rüya sahibinin malında ve rızkında meydana gelecek fazlalık olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin kendisine şans getirecek ve onu yeni kısmetlere ulaştıracak yollar bulacağına, refah içinde olacağına, iyi bir yaşama kavuşacağına ve çok rahat şartlarda yaşayacağına alamet eder ve hayırlara vesile olacak işler yaparak kazancının katlanacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arı Sürüsü Görmek

Arı sürüsü mutluluk anlamına gelir, ancak arılar arı kovanının etrafında toplanıyorsa, ihtiyatlılık gösterir. Arı sürüsü, yaptığınız birçok şeyde zenginlik, kazanç ve şans anlamına gelir. Uçan arıları görmek sorun yaratabilir, ancak arılar etrafınızda uçuyorsa, bu mutluluk, sevgide şans ve önünüzdeki zorlukların üstesinden gelir. Aşağıda listelenen bu sembollere genel bir bakış içerir:
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arı Sokması

Rüyada arı sokması, acı duygularınızı veya şu anki bilinçaltı zihninizi sembolize edebilir. Muhtemelen işte bir ortaklığın iyi gitmediğini düşünebilirsiniz. Arıcı, sizi veya başkalarını sık sık bir iş durumuna bağlı gibi yıkıcı bir modda, bir kişinin iğne ile sokulma hissi bırakmasına neden olur. Rüyada arı soktuğunu görmek, eylem anlamına gelir. Bir arı sokması sizin için tatsız olabilir, ancak arı sonunda sokma nedeniyle ölür. Bu kapasitede arı, hazine ettiğiniz bir eşya için kendini feda edebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arı ve Bal Görmek

Rüya sahibinin rüyasında arı ve bal görmesi kişinin aşk hayatında önemli gelişmelerin yaşanacağına, uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, eğitim hayatında başarılı bir döneme gireceğine delalet eder. Rüyada arı ve bal görmek, kazanılacak olan paranın, malın ve mülkün habercisi olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Arısı Görmek

Rüyada bal arısı gören kişinin arkadaş sandığı kişilerin aslında kendisine karşı hiç de o kadar dostane duygular ve düşünceler içinde olmadıkları anlamına gelir.

Bakınız; Arı.

Rüyanızda arı kovanı görmeniz iyiye yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında arı kovanı görmesi; eş (zevce) ile tabir edilir. Yani böyle bir rüya gören kimsenin eşinden çocukları doğacağına ve eşinin de zengin olacağına yorumlanır. Bir başka tabire göre de rüyada arı kovanı görmek; üzüntü ve ke­derden kurtulmaya ve iyi bir müslüman olunduğuna delalet eder.

Rüyada arı kovanı, sahip olan kimse için zevcedir. Kovanın arıları kadının nesli, bal ise zevcenin malıdır. Bazan arı kovanı kaleye delalet eder. Arıları da, kalede sakin olanlar, bal ise kale halkının malıdır. Bazen da arı kovanı üzüntü ve kederden kurtulmaya, ibadet ve çalışma için boş olmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bal arisi görmek, güler yüzlü çaliskan, kazanci yerinde hayirli bir adamla tabir olunur. Bir rivayete göre bal arisi kazançla bereketle; diger bir rivayete göre de faydali ve herkesi iyiligi ile memnun eden bir adamla tabir olunur. Rüyasinda birçok bal arisi buldugunu yahut aldigini gören, nimet ve ganimete erer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmanî ye göre; rüyasinda bal arisi bilim adami, ve bir rivayete göre de, herkese menfaati dokunan ve ticaretle ugrasan adamlara delalet eder. Arinin kendisini soktugunu gören zahmetle helal mal kazanir. Bal arisini öldürdügünü gören malindan zarara ugrar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendisini bir arının soktuğunu görmek, kazancını kıskanan kimselerin bulunduğuna ve kendisine göz koyduklarına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı arı görmek bir işte çok çalışkan ve verimli olacak mimar ve mühendisin habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arıların kendi aralarındaki geçimleri, insanların geçimine aynı şekilde insanlar arası bir düzen olacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tek bir arı görmek, bilgin, insanlara hayrı çok olan bir kimse ile tabir edilir. Rüyada birçok bal arısı görmek, bulmak ya da almak nimet ve ganimettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Arıların hücumundan dolayı öldüğünü görmek, o memleketten çıkıp gidileceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal arısını görmek, onu besleyen kimse için korku ile beraber bolluğa ve zenginliğe işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendisini bir arının soktuğunu görmek, kişinin kazancını kıskanan kimselerin bulunduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal arısı görmek; güler yüzlü, çalışkan, kazancı yerinde hayırlı bir adamla tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen bal arısı kazançla, bereketle tabir olunur. Rüyada bal arısını öldürdüğünü gören kişi maddi zarara uğrar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAL ARISI ÖLDÜRMEK
Rüya sahibinin bir anlık hatası nedeni ile ticaret hayatında büyük bir bozguna uğrayacağına ya da herkese faydası olan, büyük bir kişinin ölmesine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAL ARISI SOKMASI
Dilleri zehir gibi olan kişilere işaret eder. Bu kişiler rüya sahibine iftira atma taktiği ile sadece dilde zarar vermek isteyen kişiler olarak tasvir edilirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İŞTE BAL ARISI GÖRMENİN İSLAMİ RÜYA TABİRİ...
Rüyada bal arısı görmek, çalışkan ve hayırlı bir adama delalet eder. Yine bal arısı, berekete, bolluğa ve zenginliğe işarettir. Bir kimsenin rüyada arı kovanı görüp ondan bal alması, helal mala delalet eder. Rüyada arıların başına konduğunu görmek, yüksek mertebelere ve mülke işarettir. Çiftçinin rüyada bal arısı görmesi, hayır, ucuzluk ve bolluğa delalettir. Rüyada arının kendisini soktuğunu görmek, zahmetle helal mal kazanmaya delalettir. Bal arısı öldürdüğünü görmek ise malda zarar ile tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada bal arısını görmek, onu besleyen kimse için korku ile beraber bolluğa ve zenginliğe delalet eder.
Bir kimse rüyada an kovanı görse ve ondan bal çıkarsa, o kimse helal mala nail olur. Eğer balın tamamını alarak arıya hiç bir şey bırakmasa, o kimse bir kavme zulmeder. Eğer kovanda an için bir şey bırakır ve rüya sahibi de vali veya hakkı arayıcı olursa, o kimse valiliğinde adaletli icraatta bulunur.
Rüyada bir arının başına konduğunu gören kimse, reisliğe, gören melikse mülke nail olur. Arının eline konduğunu görse, tabir yine böyledir.
Çiftçiler için rüyada bal arısı görmek, hayır, ucuzluk ve bolluğa delalet eder. Çiftçi olmayanlar için arı görmek, düşmanlığa delalet eder.
Arı görmek, ordu ve askere de delalet eder. Çünkü: Arı beyine itaat ettiği gibi asker de kumandanına itaat eder.
Rüyada arı öldürdüğünü gören kimse, bir düşmana kahreder.
Çiftçiler için rüyada bal arısını öldürmek, makbul ve hoş değildir. Çünkü ekinci geçimini arıcılıkla sağlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Arı görmek, alimlere, kitap telif edenlere, zahmet, meşakkat ve vergiye, bal arısı, kazancına ihtimam gösteren kadri yüce, izzetli ve çok hayır sahibi ve arkadaşına büyük faydası dokunan bir kimse ile tabir edilir.
Bir melik rüyada bir kovanlık edindiğini görse, hudutlarına yakın bir yerde bulunan akıllı ve zengin bir kavimden çok faydalı mamur bir şehir ve kazayı ister.
Eğer melik, o kavmin kovanlarının yanlarına gittiğini görse, o melik o şehir ve kazadan faydalanır ve onlara galip gelir.
Bir kimse rüyada bir şehirde arıların hücum ettiklerini görse, o şehire kendilerinde hayır olmayan asker hücum eder. Arı görmek, gayretinden dolayı kavgaya, mum ve balından dolayı da hastalığa delalet eder.
Arı görmek, reisliğe nail olmaya ve bir menfaata erişmeye, arı görmek, köylüleri ve İslam askerini görmeye de delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arıları yaktığını görmek rüya sahibinin kendisini hiç beklenmedik bir anda büyük bir kavganın içerisinde bulacağına delalet eder. Bunun yanında rüyada yakılan arılar eşek arısı ise bu kişinin çevresindeki kötü niyetli insanların farkına varacağına ve onlardan uzaklaşarak kendisine zarar vermesini engelleyeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada bal arışım görmek, onu besleyen kimse için korku ile beraber bolluğa ve zenginliğe işaret eder. Çiftçiler için rüyada bal arısı görmek, hayır, ucuzluk ve bolluğa işaret eder. Çiftçi olmayanlar için an görmek, düşmanlığa işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kraliçe Arı Öldürdüğünü Görmek
Rüyada arı öldürdüğünü görmek rüya sahibinin çevresinde bulunan dost görünümlü düşmanlarını bozguna uğratacağına işaret eder. Ayrıca girişimde bulunulan bir ticaret faaliyetinden büyük kazançlar elde etmek ya da çalışılan işte terfi etmek şeklinde de yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arı Sürüsü Görmek
Rüyada arı sürüsü görmek maddi ve manevi yönden bolluğa erişmeye işaret eder. Eğer rüyayı gören kişi erkekse yakın bir zamanda maddi yönden durumu iyi bir bayanla evleneceğine, eğer rüya sahibi bayansa yapacağı bir işten alnının akıyla çıkarak büyük kazançlar elde edeceği şeklinde yorumlanır. Bazı alimlere göre de rüyada topluluk halinde arıların görülmesi helal kazanç elde etmeye ve büyük işlerde bulunmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya Arı Tarafından Sokulduğunu Görmek
Bir kişi rüyasında arı tarafından sokulduğunu görürse, bu rüya onun çevresinde dost bildiği yakınları tarafından kıskanıldığına işaret eder. Bazı yorumculara göre de böyle bir rüya kişinin büyük uğraşlar sonucunda kalkıştığı bir işten alnının akıyla çıkacağına ve bunun sonucunda da büyük mükafatlar elde edeceğine delalet eder. Eğer arının soktuğu bölge şişerse rüya sahibinin ummadığı birisi tarafından büyük bir iyilik göreceği şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kovanda Arılar Görmek
Rüyada kovanın içerisinde arılar veya kovanın etrafında gezinen arılar görmek rüya sahibinin içinde bulunduğu kötü durumdan kurtularak huzura erişeceğine delalet eder. Ayrıca yapılan işlerde başarıya ulaşmak için biraz daha gayret edilmesi gerektiğine dair bir işarettir. Bazı yorumculara göre de rüyayı gören kişinin büyük mevkilere gelerek çevresindeki kişilere yardım eli uzatacağı şeklinde yorumlanır. Eğer bir kişi rüyada arı kovanının başında beklediğini görürse, bu rüya rızık kapılarının açılacağına, sıkıntıların gideceğine ve huzurlu günlerin başlangıcına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arının bal yapması, iş hayatınızda veya okul hayatınızda sizden yapmanızı bekledikleri her şeyi çok doğru bir şekilde yerine getireceğinize ve insanların sizinle gurur duymasına sebebiyet vereceğinize işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çiçek üzerinde arı görmek zor zamanlarınızda elini üstünüzden çekmeyecek, sizden yardımı esirgemeyecek, her türlü ihtiyacınızı karşılamanızı sağlayacak dostlarınız ve arkadaşlarınız olacağına işaret eder. Rüyada arı yakalamak şanslı olduğunuz zamanlarda olduğunuza, bereketli zamanların yakın olduğuna ve bu zamanı iyi değerlendirip bazı kapıları açabileceğinize delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İşçi Arı Görmek
Rüyada arı görmek rüyayı gören kişinin maddi ve manevi yönden büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder. Rüyada görülen arı bolluk, bereket, huzur ve mutluluğun simgesidir. Kişinin yapacağı işlerde büyük başarılar elde edeceğine ve yüksek mevkilere erişeceğine işarettir. Rızık kapılarının açılacağı ve rüya sahibinin içinde bulunduğu sıkıntılı günlerden kurtulacağı şeklinde yorumlanır. Bazı yorumculara göre de rüyada görülen arı çevresindeki insanlara yardım eden iyi kalpli bir kişiye delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin rüyada arı beyi görmesi, hayır ve selametin işaretidir. Çünkü arı maharetli bir varlıktır ve insanlara şifalar sunar. Arı beyini görmek; faydalı, kadir ve şanı büyük, mümin ve hiçbir kimseye eziyet etmeyen bir adamın varlığına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada arı beyinden bir şeye nail olduğunu görmesi, sıhhate, afiyete ve helal kazanca işaret eder. Yine rüyada birçok arı beyine malik olduğunu görmek, yüksek memuriyete delalet eder.
Rüyada arıların başına konduğunu görmek, yüksek mertebelere ve mülke nailiyete işarettir. Rüyada arı oğulu görmek aile içinde sizin üstünüzde baskı uygulandığına, bazı konularda size güvensizlikten kaynaklanan bazı engellerin olduğuna işarettir. Ancak size destek olacak, başarılı ve çalışkan biri sizin bu durumdan kurtulmanız için sizden desteğini esirgemeyecek ve önünün açılmasını sağlayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen çirkin şekilli bir arı harp edici bir düşmana işaret eder. Bazen bu çirkin arı yol kesiciye, kazancı haram olan kimseye, değişik usulle çalgı çalmaya delalet eder. Bazen rüyada onu görmek zehirli şeyleri yemeye ve içmeye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çirkin ve korkutucu arıyı görmek, kavga ve mücadele eden, küfreden, korkunç, harpte sebatlı ve akılsız bir adamdır. Bir kimse rüyada bir köye veya bir şehre ya da bir mahalleye çirkin arıların girdiğini görürse, o köy veya o şehre heybetli, pratik ve şecaatle askerlerin girmesine ve açıkça halk ile muharebe etmelerine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Sait El-Vaiz’e göre; arı kovanından bir şey çıkardığını gören, ev halkı ve tanıdıklarına zulüm eder. Kovandan bir şey çıkardığı sırada arılar üzerine toplandığı halde ona eziyet vermedikleri ve onu sokmadıklarını gören, akrabalarının aleyhinde toplanmasına ve fakat tecavüzleri olmayacağına; eğer toplanan arılar kendisini sokarsa aleyhindeki kıyamdan zarar göreceğine; arıların hücumundan dolayı öldüğünü görmek, o memleketten çıkıp gideceğine işarettir.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada bal arısını görmek, onu besleyen kimse için korku ile beraber bolluğa ve zenginliğe işaret eder. Çiftçiler için rüyada bal arısı görmek; hayır, ucuzluk ve bolluğa işaret eder. Çiftçi olmayanlar için arı görmek, düşmanlığa işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal arısını öldürmek maldan zarar edeceğinize, evinizin çalışkanlığının ve bereketinin azalacağına ve durumunuzun kötüye gideceğine işaret eder. Rüyada arı kovanı görmek kişinin eşiyle tabir edilir. Arının başa ya da ele konması, yöneticiliğe yükselmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arı kovanı edinmek insan için verimli işe ve yardımcıya; devlet adamı için faydalı mülk ve hayırlı tebaya işaret eder. Rüyada arıları toplu halde bir yerleşim alanına girer halde görmek oraya zararı olacak askerlere; arıların bir düzen içinde şehre girmesi – şehir biliniyorsa- düzenin avdet etmesine, – bilinmiyorsa- Müslüman askerlerin bir şehri fethetmesine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arı kovanından bir şey çıkardığını gören kişi, ev halkı ve tanıdıklarına zulüm eder. Kovandan bir şey çıkardığı sırada arılar üzerine toplandığı halde ona eziyet vermedikleri ve onu sokmadıklarını gören kişi, akrabalarının aleyhinde toplanmasına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ARI GÖRMEK
Rüyayı gören kişinin tüketiminin daha kolay hale geleceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, ekmeğinin artacağına, geçiminin rahat olacağına, kötü halinden eser kalmayacağına ve her şeyin iyi olacağına tabir edilir. Rüya sahibi zengin olacak ve miras edinecek demektir.RÜYADA ARI SOKMASI
Rüya sahibine faydalı olacak onu menfaate, kazanca, işe ve paraya kavuşturacak, onu düze çıkaracak, rahata erdirecek ve iyi şartlarda yaşamasına vesile olacak bir insana rastlayacağına ve onun sayesinde kurtuluş yolunu bulacağına alamet eder.
RÜYADA ARI ÖLDÜRMEK
Rüyayı gören kişinin günaha gireceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına ve kötü günler yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin doğru olmayacak adımlar atması ve bu doğrultuda hareket etmesi nedeni ile zarara uğrayacağı anlamına gelir.
RÜYADA ARI KOVANI GÖRMEK
Rüyayı gören kişinin hayırlı bir kısmetle karşılaşacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına ve o kişiyle hayırlı ve uğurlu bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ARI VE BAL GÖRMEK
Rüya sahibinin malında ve rızkında meydana gelecek fazlalık olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin kendisine şans getirecek ve onu yeni kısmetlere ulaştıracak yollar bulacağına, refah içinde olacağına, iyi bir yaşama kavuşacağına ve çok rahat şartlarda yaşayacağına alamet eder ve hayırlara vesile olacak işler yaparak kazancının katlanacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal arısı görmek aynı zamanda iş adamı ya da ticaret hayatında hızla ilerleyen bir erkek ile tabir edilir. Bu kişi, işine sadık, işçisinden önce ofise giden, işçisinden sonra çıkan, deli saçması kararlarla değil, bilgi birikimi ile hareket edip, aynı zamanda danışmanlarından fikir alarak adım atan, işinde stratejiler ve planlar geliştirerek hareket eden bu sayede de çok başarılı olan, azimli ve kararlı kişi şeklinde tasvir edilir.
Rüyanın işaret ettiği bu kişi, onca variyete ve başarıya rağmen hiçbir zaman kibirlenmeyen ve öteki dünyayı unutmadan, hayır yaparak, kulluk görevini ihmal etmeyen kişidir. Rüya sahibi bal arısı ailesi ya da sürüsü görürse, hayatını lüks içinde geçirecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arı Görmek
Rüyada arı görmek, bilgin bir kişiliğe yorumlanır. Rüya sahibi insanlara yaptığı yardımlarıyla bilinir. İhtiyacı olan insanlara yaptığı hayırlar kişinin dualar almasını sağlayacak ve manevi duygularını güçlendirmesini sağlayacaktır. Kendisini bu tarz işlere adayarak mutlu olan biri olacaktır. İnsanların görüşüne değer verdiği, bilgileri insanların faydasına olan biri olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arı Öldürmeye Çalışmak
Rüyada arı öldürmeye çalışmak, bazı girişilen işlerde sonuca gidememek anlamına gelir. Çok istenilen ve uzun süredir beklenen şeyler hüsranla sonuçlanacak ve rüya sahibi sonunda pes edecektir. Rüya sahibinin yapacağı işler bazı kişileri kızdıracak ve karşı cephe almalarına neden olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arı Sokması
Rüyada arı sokması, yaşanılacak sıkıntılı günlerin ardından huzura erişmeye işaret eder. Rüya sahibi, bir süre problemlerle boğuşacak ve zor günler geçirecektir. Bu durumda manevi açıdan yıpranacaktır. Ancak bu sıkıntılı günlerin ardından yeni bir başlangıç yapıp güzel günlere doğru bir yöneliş başlayacaktır. Rüya sahibi artık neşeli günler başlayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı arı görmek, harp edici bir düşma¬na, mimar ve mühendise, yol kesiciye, kazancı haram olan bir ki¬şiye, değişik usulle çalgı çalmaya alâmettir. Bazı kere de sarı arı, zehirli şeyleri yemeye ve içmeye delâlet eder. Rüyada sarı arının kendisini soktuğunu görmek, rezil ve ahlaksız kimselerin kötü sözlerine delâlet eder. Rüyada bir şehire veya bir köye yahut bir mahalleye sarı arı-ların toplu halde girdiğini görmek, o köy ve şehire şecaatli asker¬lerin girmesine ve açıkça halk ile muharebe etmelerine delâlet eder. Rüyada bir takım sarı arılarla uğraştığını görmek, kıymetsiz, şerefsiz, alçak kimselerle uğraşmaya delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Bir Arı Görmek
Rüyada büyük bir arı görmek iki şekilde yorumlanır. Evli bir kadının ya da evli bir erkeğin rüyasında büyük bir arı görmesi bir kız evlada işaret ederken evli olmayanlar için babadan ya da deden kalacak olan mülke delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Sayıda Arı Görmek
Rüyada çok sayıda arı görmek özel ve kişisel bilgilerin herkes tarafından öğrenilmesi anlamına gelir.
Rüyada Arı Yakalamak
Rüyada arı yakalamak çok güzeldir, kişinin gerçekleştirmek istediği hayalleri için yakalayacağı fırsatlara işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arı Soktuğunu Görmek
Rüyada arı soktuğunu görmek esasen güzeldir, bereket, rızık ve zenginlik anlamına gelirken, rüya sahibinin rızkında birinin ya da birilerinin gözü olduğu anlamına gelir.
Rüyada Arı Öldürdüğünü Görmek
Rüyada arı öldürdüğünü gören kişi beklemediği bir olay yaşayacak ya da ani bir haber alacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Arı Görmek
Rüyada siyah arı görmek önemli olmayan, kısa sürede çözüme kavuşacak olan soruna işaret eder.
Rüyada Bal Arısı Görmek
Rüyada bal arısı görmek erkekle tabir edilir. Hayırlı evlat ya da hayırlı eş anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arı Öldürmek
Rüyayı gören kişinin günaha gireceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına ve kötü günler yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin doğru olmayacak adımlar atması ve bu doğrultuda hareket etmesi nedeni ile zarara uğrayacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Balarısı görmek, herşeyde yaşanacak verime işaret eder ve rüyayı gören kişinin hayatına gelecek bolluğa, zenginliğe yorulur. Rüyayı gören kişinin ekonomik olarak çok rahat edeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç birşeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet edilir. Rüya sahibi, hep peşinde koştuğu olanakları elde edecek demektir.Rüyada Arı Görmek
Rüyayı gören kişinin tüketiminin daha kolay hale geleceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, ekmeğinin artacağına, geçiminin rahat olacağına, kötü halinden eser kalmayacağına ve herşeyin iyi olacağına tabir edilir. Rüya sahibi zengin olacak ve miras edinecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Arısı Kovanı Görmek
Rüya sahibinin aile yaşamında huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada bal arısı görmenin yorumu, rüya sahibinin eli bol, gönlü zengin biri olduğu demektir. Kişinin toplum içerisinde sevilen birisi olacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Arısı Görmenin Anlamı ve Yorumu
Rüyada bal arısı görmek, genellikle erkekler üzerinden değerlendirilen bir rüya olduğuna yorumlanır. Başarılı bir ticaret gerçekleştiren biri ya da büyük bir iş adamı olarak tasvir edilir. Rüyada bal arısı görmenin anlamı, güler yüzlü ve adaletli demektir. Kişinin kibirli olmadığı, her daim Allah korkusu ile hareket ettiği, alçak gönüllü biri olduğuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal arısı görmekle ilgili olarak yapılan rüya tabiri, rüya sahibinin işine sadık ve görev bilinci yüksek biri olduğu şeklindedir. Bu kapsamda rüya sözlüğü yazarları bu rüyayı hayırlı bir rüya olarak nitelemişlerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çiftçiler için rüyada bal arısı görmek, hayır, ucuzluk ve bolluğa işâret eder.Çiftçi olmayanlar için arı görmek, düşman¬lığa işâret eder.Rüyada arıların başına konduğunu gör¬mek, yüksek mertebelere ve mülke nâiliyete işâret eder.Rüyada arının kendisini soktuğunu gör¬mek, zahmetle helal mal kazanmaya işâret eder.Rüyada bal arısını öldürmek, malından za¬rar edeceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bal arısının başına konduğunu gören kişi, büyük bir memuriyete ve büyük bir menfaate kavuşur şeklinde yorumlanır.Rüyada bal arısını görmek, onu besleyen kimse için korku ile beraber bolluğa ve zen¬ginliğe işâret eder.Bazen rüyada bal arısını görmek, çalışkan ve hayırlı bir adama işâret eder.Bazen de rüyada bal arısı görmek, kadri yüce, izzetli ve çok hayır sahibi, dost ve yâranına büyük faydası dokunan bir adama işâret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bal Arısı Görmek
Rüyada bal arısı görmek, güleryüzlü, çalışkan ve zengin, hayırsever bir adama işaret şeklinde yorumlanır. Veya bol kazanç getiren ticarete işaret olarak yorumlanır.Rüyasında çok sayıda bal arısı bulduğunu veya satın aldığı¬nı gören kişi, büyük bir nimete, büyük bir hayra erer şek¬linde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani'nin Yorumu:Rüyada görülen bal arısı, alimleri, tüccarları ve insanlara faydası dokunan adamı temsil eder şeklinde yorumlanır.Rüyasında bal arısının kendisini soktuğunu görmek, rüya sahibi kişinin, helalinden rızkını kazanmak için çok zah¬met çekeceğine işarettir.Rüyasında bal arısını yediğini görmek, rüyayı gören kişi, ailesi için mal ve servet toplayan bir kişi olduğuna işarettir.Rüyasında bal arısını öldürdüğünü görmek, rüyayı gören kişinin maddi zarara uğrayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada bal arisim görmek, onu besleyen kimse icin korku ile beraber bolluga ve zenginlige isaret eder. ciftciler icin rüyada bal arisi görmek, hayir, ucuzluk ve bolluga isaret eder. ciftci olmayanlar icin an görmek, düsmanliga isaret eder.
Rüyada bal arısı görmek, çalışkan ve hayırlı bir adama delâlet eder.
Çünkü arılar hüner ehli hayvandır. Yine bal arısı berekete, bolluğa ve zenginliğe işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bal arisim görmek, onu besleyen kimse için korku ile beraber bolluga ve zenginlige isaret eder. Çiftçiler için rüyada bal ansi görmek, hayir, ucuzluk ve bolluga isaret eder. Çiftçi olmayanlar için ari görmek, düsmanliga isaret eder. Rüyada ari görmek rizkla yorumlanir. Rüyasinda bir ari kovaninin basinda bulundugunu ve arilarin kovana girip çiktiklarini görmek geçim sikintisi çekmeyecegine, rizkinin bol olduguna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendisini bir arinin soktugunu görmek, kazancini kiskanan kimselerin bulunduguna ve kendisine göz koyduklarina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada ari görmek rizkla yorumlanir. Rüyada bir an kovaninin basinda bulundugunu ve arilarin kovana girip çiktiklarim gören kimsenin, geçim sikintisi çekmeyecegine, rizkinin bol olduguna isaret eder. Kendisini bir arinin soktugunu görmek, kazancini kiskanan kimselerin bulunduguna isaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada arı kovanı görüp ondan bal alması, helâl mala delâlet eder.
Rüyada arıların başına konduğunu görmek , yüksek mertebelere ve mülke nailiyete işarettir.
Çitfçinin rüyada bal arısı görmesi, hayır, ucuzluk ve bolluğa delâlet eder.
Ve yine bal arısı görmek; kadri yüce, izzetli ve çok hayır sahibi, dost ve yaranına büyük faydası dokunan bir adama delâlet eder.
Rüyada arının kendisini soktuğunu görmek, zahmetle helâl mal kazanmaya işarettir.
Bal arısını öldürdüğünü görmek ise, malda zarar ile tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir İslam alimine göre rüyada arı görmek bereket, başarı ve mutluluğun habercisidir. Rüyada arı görmek, iş ve özel hayatınızda birçok başarıya imza atacağınızın habercisidir. Ailenizle mutlu bir hayat sizi bekliyor demektir. Eğer arı soktuysa, bir arkadaşınız sizi hayal kırıklığına uğratacak anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arı yakalamak, isteklerinizin gerçekleşmesi; rüyada arı öldürmek, beklenmeyen bir haber ile; rüyada arı topluluğu bir sırrın açıklanması ile tabir olunur. Çiçekler üzerinde arı ise yakın bir dostun habersiz ziyareti anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arı görmek rızıkla yorumlanır. Rüyasında bir arı kovanının başında bulunduğunu ve arıların kovana girip çıktıklarını görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, rızkının bol olduğuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani’ye göre; rüyasında bal arısı bilim insanı ve bir rivayete göre de, herkese menfaati dokunan ve ticaretle uğraşan adamlara delalet eder. Arının kendisini soktuğunu gören, zahmetle helal mal kazanır. Bal arısını öldürdüğünü gören malından zarara uğrar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir başka rivayete göre de: Bal arısı görmek, güler yüzlü çalışkan, kazancı yerinde hayırlı bir adamla tabir olunur. Bir rivayete göre bal arısı kazançla bereketle; diğer bir rivayete göre de faydalı ve herkesi iyiliği ile memnun eden bir adamla tabir olunur.
0 oy
Ssena Karabasan (673 puan)  
rüyanız hayırolsun inşallah.. yorumcu değilim ama buna benzer bir rüya görmüştüm iş hayatınızda çok başarılı olacağınızı düşünüyorum rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah :)

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

445 Aktif
0 Üye ve 445 misafir
Bugün : 11977
Dün : 23857
Toplam : 48070312
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...