Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
106 okuma
Katerima Rüya kategorisinde Rüyakar (3.1k puan)  
Rüyamda kız kardeşimle sinemaya gitmiştik oraya giderken bir hız motorsikletine binmiştik.ben sürüyordum sonra eve döndük.

Erkek arkadaşımla bir evdeydik.Cam bölmenin arkasında sevmediğim insanlar vardı Kötü kötü bize bakıyorlardı sonra erkek arkadaşım bana sarıldı,öptü .Ondan sonra sırtında siyah ve sıvı bir tabaka belirdi ama sabitti .Koştu banyoya Sonra çorap satan bir kadın yanımızda belirdi bana durumu görüp çorap önerdi ben de okunmuş sanıp alıyordum sordum kadın bana yanarak ölmüş bir şahsın intikamından güç alıyor dedi .(şahıs insan veya değil ) sizde ne kadar var dedi 500tlden az dedi kart geçiyor mu dedim geçmiyor dedi sonra bende 20tl bozuk var dedim bana dedi ki senden para istemiyorum al bunu dedi erkek arkadaşına biri kehanet /ihanet büyüsü yapmaya çalışıyor dedi ben de istemez ben namaz kılarım o da kılar ki zamanı gelmiş filan dedim Allah yardım eder dedim o o kadar kolay değil sen bilirsin dedi gitti .

Sonra biz başka bir evdeyiz .Erkek arkadaşım ,ben ,ölmüş anneannem,kız kardeşim annem babam .neyse işte anneannem bi koltukta erkek arkadaşım bi koltukta uzanıyor koltuk l şeklinde neyse yaşlı bir adam geliyor köpekleri var sanıyorlar başta ama adam boşluğu seviyor sonra ben neyi sevdiğini görüyorum iki tane garip yaratık(üç harfli veya başka bi canlı olabilir emin değilim ) benden başka gören yok bana saldırıyorlar boğuşuyoruz kendi gücümü kullanıyorum içimdeki enerjiyi o da kırmızı bi enerji yolluyor böyle sürüyor sonra ben Hz Muhammed (sav ) diye bağırıyorum biri ölüyor diğeri tekrar saldırıyor biz bu şeyle bağrışırken annem duyuyor yavaş gürültü yapma diyor sonra olay devam ediyor annemle babam kardeşim odaya giriyor benim delirdiğimi sanıyorlar başta çünkü onlar boşluğa saldırdığımı görüyor sonra annem ne var burada diye atlıyor annemi ısırıyor boynuna saldırıyor annemi çekip kurtarıyorum ben saldırıyorum o şeye sonra bayılıyor galiba boynunu çeviriyorum 365 derece dönüyor annem korkuyor gidelim kızım diyor sonra o garip şey taş bebek oluyor adam da hala köpeklerini sevdiğini sanıyor

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada çorap giymek kişinin alacağı mutlu ve müjdeli bir habere, emniyette olmaya ve her şeyin yolunda gideceğine delalettir. Rüyada sıcak bir çorap giymek kişinin gelecekte sahip olacağı mutlu ve huzurlu bir aileye delalet eder. Rüyada yün çorap giymek maddi gelirin artacağına, zenginliğe, kişinin sahip olacağı servete delalet eder. Rüyada ipek çorap giymek ise, kişinin asil insanlarla zaman geçireceği anlamına gelir. Rüyada çorap giymek rüya sahibi bekar ise yakın zamanda evleneceğine delalettir. Rüyada huzurlu ve rahat bir şekilde çorap giydiğini gören kimsenin bu huzura gelecekte kavuşacağına ve mutlu bir aileye sahip olacağına delalet eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hediye olarak çorap almak rüya sahibinin hayatındaki problemlerin yakında sona ereceğini ve çözüme kavuşacağını işaret eder.

İlgili rüyalar

+5 oy
3 yorum 463 okuma
Seriousman 27 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Seriousman Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 377 okuma
+19 oy
2 yorum 1.8k okuma
+5 oy
1 yorum 100 okuma
6 Nisan 2019 Rüya kategorisinde ESRA BAYDENİZ   yazdı
+5 oy
2 yorum 216 okuma
12 Ocak 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+1 oy
1 yorum 109 okuma
Eslemm 24 Şubat 2023 Rüya kategorisinde Eslemm Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 155 okuma
Eslemm 15 Mayıs 2022 Rüya kategorisinde Eslemm Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 148 okuma
+14 oy
4 yorum 209 okuma
+6 oy
3 yorum 231 okuma
+4 oy
1 yorum 123 okuma
Dasoka 11 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Dasoka Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 902 okuma
asiya 14 Kasım 2020 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

586 Aktif
1 Üye ve 585 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 12972
Dün : 21898
Toplam : 48093126
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...