Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+13 oy
304 okuma
magdalena Bilgi kategorisinde Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
düzenledi
Sevgili Rüyacılar, rüyalarımızla şifalanırken bir yandan da bu evrendeki fiziksel bedenimizin şifası için derman paylaşımı yapmak istedim sizinle.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+2 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Evrendeki bütün bütün bütün hastalıkların sebebi zihinde başlar. Zihin bir şekilde enfekte olmadığı sürece, her daim sağlıklı kalabiliriz. Buna rağmen hepimiz akışın içindeyiz ve her an zihnimizi dingin tutmamız pek de mümkün olmuyor haliyle. Yaşadığımız günlük olaylar, geçmişten gelen travmalar, geleceğe duyduğumuz kaygılar, dış yargılar, medya gibi etkenler elbette ki zihnimizde birikir… bunları temizlemek elimizde, biz ister ve düşünce kalıbımızı değiştirmek için çaba sarfedersek karakterimizde/bedenimizde oluşan rahatsızlıkları iyileştirebiliriz. Bu ‘zihin VİRÜSü’ ufak bir sivilceden boğaz ağrısına, kırık çıktan kansere… istinasız korku, kaygı, endişe, sıkıntı gibi duygularla çalışır. Bu yüzden doktora gittiğimizde genelde hızlı bir iyileşme yaşar, sonrasında tekrar başka veya aynı şekilde hasta oluruz. Psikiyatrist /Psikolog / Doktor bizi dıştan tedavi eder, ama ana kaynakla yüzleşmek ve çözmek kısmı bizimdir. Bunu idrak ve kabul ettiğimizde iyileşme başlar.

İşte bu yolda bana kuvvet ve destek veren değerli bilgileri sizinle de paylaşmak istiyorum. Amacım öncelikle aşağıdan yukarıya doğru 7 ana çakramızdan başlamak ve kısaca etkilerini ifade etmek. Daha sonra da pek çoğumuzun duymuş olabileceği düşünce kalıplarının bizi nasıl hasta edebileceği / iyileştirebileceğinden bahsedeceğim.

Buraya kadar yazdıklarımı okuduysanız, eminim aşağıda da kendinize yakın gelen dengeler veya dengesizlikler bulacaksınız. Bu durumda, kendinizde farkettiğiniz bir aktif / zayıf çakra olursa yapmanız gereken çok kolay;
    •    Bunun için şifacı olmanıza, enerji kanallarını biliyor ve tanıyor olmanıza gerek yok.
    •    İki eliniz kalp yüksekliğinde, parmak uçlarınızı karşı karşıya getirin.
    •    Avuçlarınızı değdirmeden, nazik bir şekilde parmak uçlarınızla eşit basınç uygulayın.
    •    Bunu kompresi yaparken seçtiğiniz çakraya sevgi ve kuvvetli bir niyetle içten veya dıştan ‘DENGE, DENGE, DENGE’ diye kendinize 30 saniye kadar tekrar edin.

Bunu herhangi bir çakraya, ya da hepsine istediğiniz zaman uygulayabiliriz. Püf nokta zihni odaklayabileceğimiz bir an ve mekan seçmemiz ki niyet yolunu bulsun. Rahat ettiğimiz şekilde (diafram tavsiyedir) nefesten destek alabiliriz.

Bol şifa…
+9 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
Kök Çakra
Renk: Kırmızı
Yer: Kuyruk sokumu
Etki : Huzur
İfade: Hayatta kalmak, fiziksel varoluş
Kök Çakra Dengedeyken; dünyaya, bulunduğumuz mekana aidiyet hissederiz. Özgüvenimiz yüksektir, insanlara da güvenimiz yüksektir. Farkındalıkla yaşadığımızı hissederiz.
Kök Çakra Aşırı Aktifken; Şişkin bir egoya ve açgözlülük, bencillik, kurnazlık, şiddet temelli duygulara sebebiyet verebilmektedir. Başkalarına aşırı otoriter baskıcı olabiliriz.
Kök Çakra Zayıfken; cinsel açıdan yetersizlik, isteksizlik olabilir. Kendimizi bir türlü bir yerlere ait hissedememe, düşük özgüven, insanlara güvensizlik, kendimizi sevilmiyor hissetme zayıf kök çakranın belirtileridir. Yaşamımızda önümüze koyacağımız hedefler karşısında kendimizi aciz hissedebilir, yaşamın bizi sürekli engellediğini düşünebiliriz.
+7 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
Sakral Çakra
Renk: Turuncu
Yer: Kuyruk sokumu ve göbek arasında
Etki: İsteği canlandırmak
İfade: Cinsel enerji, yeniden yaratılma
Sakral Çakra Dengedeyken; etrafımıza arkadaşça yaklaşırız. İlişkilerimizde tutku ve cinsellik dürtüleri dengededir. Canlı ve neşelil bir modda, etrafımızdaki dostlarımızla ilgili olur, ihtiyaçlarını önemseriz; ama bu tamamen bizim kontrolümüzde ve dengede olur. Kendi isteklerimizin önüne geçmesine izin vermeyiz.
Sakral Çakra Aşırı Aktifken; “güç” uğruna yaşadıklarımız veya insanlar üzerinde baskıcı hareketlerde bulunabilir, gerçekliğimizi veya başkalarının gerçekliklerini değiştirme çabası sergileyebiliriz. Aşırı aktif bir sakral çakra ile bağımlılık yapan çikolata, alkol, uyuşturucu, sigara gibi maddeler ve gıdalara karşı yatkın olabilmemiz de mümkündür.
Sakral Çakra Zayıfken; topluluk içerisinde utangaç hissedebilir, bizi olumsuz etkileyen her olayda bir kendimizi suçlarken bulabiliriz. Başkaları “ne” düşünür??? Etrafımızdaki insanlarla iltişimde bulunmaktan korkabilir, kendimizi geri çekebiliriz. Başkalarının isteklerini her zaman kendi isteklerimizin önüne geçmesinden şikayet ediyorsak, kaybolmuş ve çaresiz hissediyorsak, bunlar zayıf çalışan sakral çakranın belirtileridir.
+7 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
Karın (Solar Pleksus) Çakrası
Renk: Sarı
Yer: Diafram
Etki: Sakinleşme
İfade: Güç ve Enerji, oluşum
Karın Çakrası Dengedeyken; kendimizi iyi hissederiz. Başkalarına ve kendimize saygı duyarız. Problemlerle karşılaştığımız zaman, ağlaşmak yerine çözüm odaklı yaklaşıp, yapılması gerekenleri eyleme dökebilme konusunda kendimize güvenimiz yüksektir. Sinir bozucu durumlarla karşılaştığımızda sakin kalabilmemiz ve kontrolü elimizde tutabilmemiz, akıllıca davranabilmemize olanak sağlar.
Karın Çakrası Aşırı Aktifken; sert kaba yargılayıcı tutumlar sergilememiz mümkündür. “En iyi ben bilirim”cilerin inatçı tutumu, etraftan gelen önerilere, uyarılara, söylemlere tıkalı kulaklar aşırı aktif bir karın çakrasının sonucudur.
Karın Çakrası Zayıfken; Karın çakramızın zayıfken, depresyon belirtileri belirir, kendimize duyduğumuz saygı azalır. Duygusal yaralanmalara açık oluruz, etrafımızda olup bitene karşı kayıtsız kalmaya başlarız ve çoğu zaman da yapmamız gerekenleri ileri tarihlere ötelemeye çalışırız. Elimizden fırsatlar alınmış gibi hissedebiliriz, “Kaderci” yaklaşım benimseyebiliriz. Psikolojik olarak kaygı problemleri ve fiziksel bedende sindirim sorunları, zayıf bir karın çakrasının ifadesidir.
+7 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
Kalp Çakrası
Renk: Yeşil
Yer: Göğüs
Etki: Koşulsuz sevgi
İfade: Kendinin ötesini sevmek
Kalp Çakrası Dengedeyken kendimizi sevilen hissederiz ve daha önemlisi sevgi paylaşımımızda kendimizden ödün vermeden bunu gerçekleştirebiliriz. Empati seviyemiz yüksektir; kendi varlığımız kadar etrafımızdaki yaşama da eşdeğer seviyede yaklaşımlarda buluruz. Biz böyle cıvıl cıvılken de haliyle, etrafımızdaki insanlar bu titreşimlerimizi hissederler, Hissettikleri kadar bize yansıtırlar ve tabi bolca da gülücükle karşılanabiliriz :)
Kalp Çakrası Aşırı Aktifken; davranışlarımızda aşırı kıskançlık, sürekli kendimizi haklı görme, aşırı yargılayıcı olma ve etrafımızı suçlayıcı tavırlar olabilir. Kendimizden fazla ödün vermelerimiz neticesinde içimizde boşluk ve kayıp duygularını hissedebiliriz.
Kalp Çakrası Zayıfken; sevilmemişlik duygusu hissederiz. Kendine durduk yere acıma, reddedilme korkusu, birilerine daimi muhtaçlık, belirsizlik hissiyatı, değişime karşı süregelen ertelemeler, geride bırakılması gerekenleri bırakamamak kalp çakramızın olması gerektiğinden düşük seviyede çalıştığına işarettir.
+7 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
Boğaz Çakrası
Renk: Açık mavi
Yer: Boğaz
Etki: Konuşmaya sese ve iletişime uyum
İfade: İletişim ve yaratıcılık, kendini ifade
Boğaz Çakrası Dengedeyken kendimizi kolaylıkla ifade edebiliriz. Dinleyicilerimizi sıkmadan, nokta atışlarla anlatmak istediğimizi direkt olarak anlatabiliriz. Konuşmalarımızın yaydığı o güven ve gerçeklik titreşimleri, alıcı dostlar tarafından algılanabilir.
Boğaz Çakrası Aşırı Aktifken Çenemiz aşırı çalışıyorsa ve bu çalışmada da konuştuğumuz işittiğimizin katça fazlaysa, evet, boğaz çakramız aşırı aktif çalışıyor. Bu durumlarda hep eleştirel davranırız, başkalarının dediklerine kulaklarımızı tıkarız, dinlesek bile yok sayarız, aşırı inatçı davranışlar sergilememiz aşırı çalışan bir boğaz çakrasında mümkündür.
Boğaz Çakrası Zayıfken kendimizi ifade ederken zorlanırız ve bu tabi ki hak-hukuk gibi durumlarda gak-guk etmemize sebebiyet verebilir, bir anda kendimizi başkasının sözlerinin tesirinde kalmış bulabiliriz. Toplum içinde konuşma korkusu yüksek olur. Dışarıdan bakıldığında insanlar bizleri zayıf, ürkek, net olamayan bireyler olarak görürler.
+7 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
Alın (3.Göz) Çakrası
Renk: Mor
Yer: Kaş arası
Etki: Anlayış, uyum
İfade: Sezgi ve algı
Alın (3.Göz) Çakrası Dengedeyken; karşımızdaki insanların niyetlerini sezmede başarılı, dışarıdan bakıldığında karizmatik ve gerçeklik kaynağımızla iletişim halinde hissederiz. Bu dünyadaki amaçlarımızı, görevlerimizi sezebiliriz. Meditatif hale kolayca geçebilir, üstatlarımızdan yardım alabilir ve zor durumlarla karşılaştığımızda en iyi seçimi gerçekleştirebiliriz. Her ne kadar astral seyahat için karın çakramız önemli olsa da, 3. göz çakramızın da rolü büyüktür ve dengeli bir alın çakrasıyla kolaylıkla astral seyahat gerçekleştirebiliriz.
Alın (3.Göz) Çakrası Aşırı Aktifken; Her çakramızda olduğu gibi, alın çakramızın da aşırı aktif çalışması bizler için “gerçeklik” anlayışımız konusunda sıkıntı çıkarabilir. Aşırı duyarlı olmamız, gelen dış kaynaklı bilgiyi işleyememe ve kendimizi bu konuda endişe / korku ağına düşürebilecek duruma gelebiliriz. Dünya realitesinden kopuk yaşamak, fantezi dünyasına tıkılmak hoş olmayacaktır. Maddi alemi ve dünya maddiyatını dengede tutmak önemli.
Alın (3.Göz) Çakrası Zayıfken; Alın çakramız olması gerektiğinden zayıf çalışıyorsa, karşılaştığımız olay ve durumlarda büyük resmi algılamakta problemler yaşayabilir ve kendimizi bunlara tektaraflı bakarken bulabiliriz.Kendimizi önemsemeyiz, kafamız “yaşamda niye varız” sorusuyla karışıktır, kendimizden şüphe duyarız. Dışarıdan başkalarının bizi etkilemesi ya da yönlendirmesi de kolaylıkla mümkündür.
+7 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
Taç Çakra
Renk: Beyaz, altın, gümüş
Yer: Başın Tepesi
Etki: Ben sınırlılıklarını yenmek
İfade: Saf Varoluş, Ruhu Anlayış
Taç Çakrası Dengedeyken; ilahi enerjiye ve üst benliğimizle bağlantıda açık konumda oluruz, bunu hissederiz. Fiziksel ve enerji bedenlerimizin farkındalığında oluruz. Herkesi ve her şeyi, yaratıldığı gibi algılayabiliriz; bireysel ve dış etkenli yargılardan uzak... Perdenin arkasını sezgilerimizle algılayabiliriz.
Taç Çakra Aşırı Aktifken; Taç çakramızın aşırı aktif çalışması mümkündür. Alın çakrasındaki gerçek-fantezi düalitesinin bir üst noktası olarak algılayabiliriz ve buna da tamamen maddi alemden kopma, maneviyat bağımlısı olma diyebiliriz. Fiziksel ihtiyaçlarımızı görmezden gelebiliriz. Ayrıca popüler bir “birey” olmayı arzulamak ve yaşamımızı buna göre çerçevelemek mümkündür. Cinsel içerikli ve erotik hayal gücümüz tavan yapabilir ve düşüncelerimiz hep bu bölgede olabilir.
Taç Çakra Zayıfken; Taç çakramız olması gerektiğinden zayıf çalışıyorken de aşırı materyalist yaklaşım sergileyebilir, reddedici, inkar edici hareketler sergileyebiliriz. Bunun yanı sıra yaşamdan zevk alamamak, kendimize olan özsaygının düşüklüğü, arada sırada da hissedebileceğimiz utanç duygusu düşük bir taç çakradan kaynaklanabilmektedir.

İlgili rüyalar

+12 oy
3 yorum 2.0k okuma
Simge 14 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 134 okuma
vetre 16 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+2 oy
3 yorum 131 okuma
vetre 16 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+3 oy
16 yorum 279 okuma
vetre 16 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+4 oy
8 yorum 189 okuma
vetre 11 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 229 okuma
Arkturus 25 Mart 2020 Rüya kategorisinde Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)   yazdı
+7 oy
5 yorum 228 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 19 Ekim 2020 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 162 okuma
Burchina 15 Şubat 2022 Rüya kategorisinde Burchina Rüyakar (2.2k puan)   yazdı
+12 oy
3 yorum 205 okuma
Karga 7 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+4 oy
5 yorum 212 okuma
Seymaaa 6 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Seymaaa Rüyakar (4.1k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 153 okuma
Karga 30 Ekim 2019 Lusid kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 244 okuma
Simge 13 Mayıs 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+12 oy
22 yorum 410 okuma
Hypnos 19 Ağustos 2020 Bilgi kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

399 Aktif
1 Üye ve 398 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 18818
Dün : 23857
Toplam : 48077135
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...