Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
223 okuma
Zeyzey Rüya kategorisinde Rüyakar (3.1k puan)  
Rüyada bir mezarlıktayım dua ediyorum sonra benim okuldan tanıdığım bir çocuk birkaç kere göz göze gelmişliğimiz var ama sözlü iletişimimiz yok o geliyor mezara .Yan tarafta dua ediyor ağlıyor sonra gidiyor.Arkaşları orada kalıyor ve kalan arkadaşına biri elma fırlatıyor yukarıdan ;az kalsın elma bana geleceğinden bana pardon yenge diyor.Bende sonra içinden ne alaka ben onun yengesi değilim niye öyle dedi diyorum eve gidiyorum.Apartmanda bi kedi var ağzında kafeste kuş var ben ilk kuşu yedi galiba diyorum sonra kedi bana yemedim diye konuşuyor.Sonra yukarı çıkıyorum annem kapıda ailecek parise gidiyoruz pariste de evin salonunda otururken ben diyorum dışarı çıkıp biraz etrafı görücem babam da 45dk sonra uçak var falan diyor tamam diyorum.sonra kapıdan çıkmaya hazırlanırkn uyandım.(Rüyanın bazı kısımlarında akrabalar ve arkadaşlarımı da gördüm)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
duayı ne için ettin mezarlıkta.hatırlıyormusun.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

0 oy
Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)  
Ağlayan diye bahsettiğim kişinin yakınının mezarının yan tarafında biri için dua ediyorum ben amerrasulu okuduğumu hatırlıyorum.Sonra onu ağlarken görünce onun ağladığı kişi için de kalbimden iyilik geçiriyorum.Bir de 2 gün önce komşumuz vefat etti belki psikolojik bağı olabilir Rüya’nın bununla.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
amenerresulu okuman resmen günahlarının affını istemişsin allaha sığınmışsın. ayrıca mezarlıkta dua etmen geçmişinde kaçırdığın bir şeyi yeniden istediğini telafi etmek istediğin bir şey olduğuna işaret eder. yanındakinin ağlamaası ve size yenge denmesi evlilik istediğinizi ve biraz karamsar olduğunuzu işaret ediyor. başkalarının mutlu olduğunu görüp üzülüyorsunuz gibi algıladım. bi önceki rüyada da geçmişe takılma dediğimi hatırlıyorum bence gene geçmişe takılmayın diyorum. kedinin sizinle konuşması ve ağzındaki kuşu yediğini düşünmeniz iki türlü tabire çıkar birisi bir kadının belki fesat belki nankör olarak düşündüğünüz bir kadının elinizdeki bir kısmeti aldığını düşünüyorsunuz. diğer tabir ise kötü bir kadının getirdiği bir haberi yada sözünü yada bir işi inandırıcı bulmuyorsunuz. yabancı bir şehre gitmeni de iki türlü tabir edeyim ya gerçekten benzer bir seyahat yapacaksın yada önünde ki yeni gelişmelere kendini kapatıyor sorunların varsa eğer bunları çözümünü zor görüyorsun.aslında yabancı bir ülkeye gitmek yeni fırsatlardır ama çıkıp hava almak istemen sizin pek dışa açılmak istemediğinize işaret ediyor.
Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)  
Genel olarak durum rüyası gibi o zmn gelecekle ilgili gene hayır çıksın inşallah.
0 oy
Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)  
Bir de kırmızı elmanın yukardan mezara atılması çok ilginçti.Rüyada çok emin olduğum kısımlar mezarlıkta o tanıdığım çocuğun ağlaması,kırmızı elma ve apartmanda kediyi ağzında kafeste kuşla görmem.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
elmanın atılması atan kişin evlilik istemesidir  çocuğun ağlaması onun sevinmesidir.kedinin kuşu ağzına alması nankör bir kadının bir kısmeeti tutmasıdır eğer yer yada öldürürse kısmeti sizden alır yok eğer size verirse bu kadın ondan beklemediğiniz bir şekilde size bir kısmet bulur rüyanıza göre kararı siz verin.
0 oy
Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)  
Yeni bir rüya gördüm.Rüyamda el yazması kuran var onu hoşlandığım bir çocuk tutuyor bende incelemek için ondan istiyorum.Sonra sokağa çıkıyorum ve bir kız çocuk görüyorum ondan sonra da bi şüpheye düşüyorum neredeydi kuran diyorum aramaya başlıyorum o ara bi düğün geçidi var onlar giriyor araya sonra ben oradan ayrılıp aramaya devam ediyorum yolda bu en başka kuranı aldığım çocuğun çantasını görüyorum alıp ona götürüyorum o çantadan çıkıyor kuran bu da onu kuramak için ilahi bir şey diyoruz.Sonea çantadan dolu dolu kalemler çıkıyor ben e kadar fazla kalem bunların hepsi benim mi diye hayret ediyorum.Sonra rüya içinde uyanıp rüyamı bir arkadaşıma anlattım karanlık bir yolda araçta seyir ediyorduk.

Lütfen bakar mısın buradan????

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 112 okuma
Esmer 10 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Esmer Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 374 okuma
Funda Sargın 18 Mart 2020 Rüya kategorisinde Funda Sargın Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 225 okuma
Funda Sargın 18 Mart 2020 Rüya kategorisinde Funda Sargın Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+12 oy
1 yorum 265 okuma
coyote 5 Eylül 2017 Rüya kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+17 oy
2 yorum 163 okuma
Aries_libra_ 14 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Aries_libra_ Astral Gezgini (240k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 141 okuma
+6 oy
2 yorum 169 okuma
Farbe 17 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Farbe Rüyakar (5.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 131 okuma
24 Aralık 2018 Rüya kategorisinde Yağmur   yazdı
+5 oy
6 yorum 322 okuma
asiya 9 Haziran 2021 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+10 oy
8 yorum 346 okuma
SSDGN 1 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 121 okuma
Gülşahhh 14 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Gülşahhh Karabasan (85 puan)   yazdı
+25 oy
17 yorum 1.0k okuma
Hicaz 15 Temmuz 2019 Analiz kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 211 okuma
coyote 11 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

425 Aktif
2 Üye ve 423 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9627
Dün : 23857
Toplam : 48067969
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...