Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
2.9k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Bir süre canınız sıkılacak, fakat sonunda sorunlarınızın üstesinden gelecek ve rahata kavuşacaksınız. Rüyada tavuk, Aile hayatınızın düzene gireceği ve güzel Günler geçireceğinizin işaretidir. küçük tavuklar veya civcivler, iş hayatında başarılara imza at
Rüyada tavuk görmek; gayet samimi ve içten biri ile evlenmeye, yumurtlayan bir tavuk görmek; hayatta önemli ilerlemeler kaydedeceğinize, tavuk kestiğinizi görmek; eşinizden ayrılacağınıza işarettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

114 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Tavuk
Güzel ama ahmak kadına, kadın hizmetçiye; Tavuk kanı akıtmak bir cariyeyle cins"" münasebette bulunmaya, Kadının kavuk kanı akıtması misafir gelmesine; Tavuk bazen asil ve neşeli yahut çocuk sahibi bir kadına yahut hazmı kolay rızka; Tavuk eti şifaya, kaddadı ve yelesi mala, Siyah tavuk bekar cariyeye, beyaz tavuk hayırlı bir kadına, Toplu gezinen yahut çöplükte görülen kavuklar düşük Ahlaklı kadınlara, Sağlıklı birinin yanına tavuğun girmesi hastalanmasına, hastanın yanına girmesi şifa bulmasına, Tavuğun ezan okuması hayırsızlık, ölüm ve şerre yahut Ayak takımının söz sahibi olmasına; Tavuğun yumurtladığını görmek bir çocuğunun olmasına delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Piliç, Tavukçu, Yumurta Yumurtlamak.)
Bir süre canınız sıkılacak, bu sıkıntıların sonunda mutluluğa ve huzura ereceksiniz ve rahata kavuşacaksınız demektir. Rüyada tavuk, Aile yaşamınızın güzel ve düzenli olacağına mutlu Günler geçireceğinize yorumlanır. Küçük tavuklar veya civcivler, iş yaşamında başarılı olacağına işaret eder.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
anne, ve kendi bildiğini yapan kadındır
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir süre canınız sıkılacak, bu sıkıntıların sonunda mutluluğa ve huzura ereceksiniz ve rahata kavuşacaksınız demektir. Rüyada tavuk, aile yaşamınızın güzel ve düzenli olacağına mutlu günler geçireceğinize yorumlanır. Küçük tavuklar veya civcivler, iş yaşamında başarılı olacağına işaret eder.
Bir süre canınız sıkılacak; fakat sonunda sorunlarınızın üstesinden gelecek ve rahata kavuşacaksınız.Rüyada tavuk yemek bencilliğin işaretidir.
Bekarlar için tavuk, evliliktir. Kümes dolusu tavuk kadınlar için ve evliler için büyük bolluk, zenginliktir. Kuluçkaya yatmış tavuk, evli kadınlar için çocuk anlamına gelir. Bekar kimse için ise evlilik veya ev almak anlamına gelir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
ahmak kadına yorulur
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ibni Kesir e göre; rüyada tavuk görmek kadinla yorumlanir. Piliçler de çocuklardir. Rüyasinda bir çok tavuklari oldugunu gören, bir topluma baskan olur. Tavuk eti ve tüyü, mal ve nimettir. Bir tavugu kestigini gören, genç bir kizla evlenir. Bir piliç kestigini görenin hizmetçisinin çocuklarinin baslarina bir felaket gelir. Rüyada siyah tavuk görmek, daha iyidir. Evine bir tavuk girip orada yumurtladigini görmek, güzel bir kadindan mal elde edecegine isarettir. Bir tavugu tuttugunu ve onun horoz gibi piliçleri oldugunu görmek evlat ile tabir olunur. Bir baska rivayete görede: Rüyada tavuk görmek, ahmak ve güzel bir kadindir. Bazi tabirciler de, tavuk, hizmetçidir, dediler. Bir tavuk bogazladigini gören kimse evlenir. Tavuk avladigini gören kimse hazmi kolay olan helal rizka nail olur. Tavuk etini yedigini gören kimse mal elde eder. Bir kimse rüyada tavugu evinde ötüyor görse, o kimse belali ve isyankar ve yalan söyleyen birisi olduguna isarettir. Bazdan da, tavuk ve onun yele ve kanadi menfaatli maldir, dediler. Bir kimse rüyada siyah bir tavuk bogazladigini görse, bekar bir kizla evlenir. Bazen de, tavuk yetimleri terbiye eden ve onlara sadaka toplamak süprüntülerl açan menfaatii bir kadina isarettir.Tavuklar, zelil ve hakir kadinlardir. Rüyada görülen tavuk, neseli ve asil birkadindir. Çöplükte esinen tavuk, asaletsiz ve alçak bir kadindir.Bazen de tavuk, çocuk sahibi bir kadindir. Rüyada tavugun, hasta olankimsenin yanma girmesi afiyettir. Piliçlerinin görmesi hakkindaki tabir deböyledir. Tavugun sag adamin yanma girmesi veya tavuguna sahip olmasi,üzüntü ve kederin gitmesine ve sevinç ve refaha ve nimetler île yardimgörmeye isarettir. Piliçler, rahatlatici elbise; siddet halinde bulunan kimseiçin siddet ve gamdan kurtulmaktir.Evinde sayilmayacak derecede çok tavuk oldugunu gören kimsenin amirolmasina, zenginllgine ve korkusunun gitmesine isarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tavuk görmek evin hanımına yorulurken, beyaz tavuk hayırlı kadına yorulur. Bazen canlı tavuk görmek gayet samimi ve içten biri ile evlenmek anlamına gelir. Derler ki, tavuk, güzelliği yanında ahmaklığı ile de tanınan bir kadına delalet eder. Bekarlar için tavuk, evliliktir. Rüyada görülen tavuklar evin hanımı demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Tavuk Görmek
İslami rüya tabirlerinde rüyada beyaz tavuk görmek hayırlı bir kadına yorulmaktadır. İslam Alimi Kirmanî der ki beyaz tavuk görmek, dünya malına ve güzellik sahibi kadına işaret eder. Beyaz tavuk, güzel ve mutlu haberler alacağınızın işaretidir. İş hayatında başarılı olmanın habercisidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Canlı Tavuk Görmek
Aile hayatınızın düzene gireceği ve güzel günler geçireceğinizin işaretidir. Canlı tavuk mutluluk ifadesidir. Görülen canlı Tavuk sevinç demektir. Kişinin rüyasında canlı bir tavuk görmesi zahmetsizce elde edilecek mala işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Sürüsü Görmek
kişinin rüyasında tavuk sürüsü görmesi berekete işarettir. Evinde sayılmayacak derecede tavuk sürüsü olduğunu gören kimse amir olur. Tavuk sürüsü zenginlik anlamına da gelmektedir.
Bir kimsenin tavuk sürüsü görmesi, zenginliktir. Kirmanî demiştir ki: Tavuk sürüsünü bir yere toplamak hayır, mal ve nimete işaret eder. Rüyasında birçok tavuklar olduğunu gören, bir topluma başkan olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tavuk Horoz Görmek
Tavuk evin hanımına, horoz ise evin beyine işaret eder. Rüyanda tavuk horoz görülmesi bir çocuğunuzun olacağına veya biriyle arkadaş olacağınıza işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahverengi Tavuk Görmek
Cafer-i Sâdık; kahverengi tavuk görmeyi güzel zevce, iyi hizmetçi ve sadık hizmetkar olarak tanımlamıştır. Kişinin rüyasında kahverengi tavuk görmesi, yaşantısının mutlu ve güzel şekilde ilerleyeceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Almak
Tavuklarla birlikte kafes almak, işlerinin yoluna gireceğine işarettir. Kafes içinde tavuk görmek ev almak demektir. menfaat elde edeceğinize yorulur. Bazen de tavuk almak mutluluk demektir.
Tavuk aldığını gören kimse hazmı kolay olan helal rızka nail olur. Tavuk etini aldığını gören kimse mal elde eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tavuk Pisliği Görmek
Kişinin rüyasında tavuk pisliği görmesi mal ve temizlikle yorumlanır. Tavuk pisliği eline almak, gören kişinin eline mal ve para geçeceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk ve Yumurta Görmek
Tavuk; kadına, yumurtası; kuvvette işarettir. Kişinin rüyasında tavuk ve yumurta görmesi, gördüğü tavuk ve yumurta miktarınca mal sahibi olacağına yorulur. Bazen de bu rüya çocuğunuzun olacağını haber vermektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yumurtlayan Tavuk Görmek
Rüyada tavuğun evde yumurtladığını görmek, güzel bir kadından gelecek maldır. Yumurtlayan tavuk; hayatta önemli ilerlemeler kaydedeceğinize işarettir.
Tavuğun yumurtladığını görmek bir çocuğunun olmasına delalet eder. Evine bir tavuk girip orada yumurtladığını görmek, güzel bir kadından mal elde edeceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Tavuk Görmek
İbn-i Sîrîn (rh.a.) göre: Kırımızı tavuk görülmesi, evin hizmetçilerine, piliçleri de hizmetçilerin evlatlarına işarettir.
Hasta kimsenin kırmızı bir tavuk görmesi, o hastanın afiyet bulacağına, sağlığına kavuşacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Tavuk Görmek
Bazen siyah tavuk görmek, yetimleri terbiye eden ve onlara sadaka toplamak için gayret gösteren menfaatti bir kadına yorumlanır. Siyah tavuğu görmek, daha iyidir. Sadık bir hizmetçi anlamına gelmektedir.
Siyah tavuk görmek saygı göstergesidir. Rüyasında siyah bir tavuk gören kimse bulunduğu ortamda saygı gören bir kimse olacağına işaret eder.
Derlerki: bir kimse rüyasında siyah bir tavuğu boğazladığını görse, sevdiğiyle evlenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yolunmuş Tavuk Görmek
Yolunmuş tavuk mal ve nimettir. Yolunmuş tavuk bazen asil ve neşeli yahut çocuk sahibi bir kadına yorulur. Bazen de hazmı kolay rızka işarettir. Tavuk eti şifaya, kanadı ve yelesi mala işarettir.
Yolunmuş tavuklar, rahatlatıcı elbise; şiddet halinde bulunan kimse için şiddet ve gamdan kurtulmaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Temizlemek
Aile hayatında yaşanacak uyuma işaret eder. Tavuk temizlemek refah içinde bir şehir yaşantısı sürdüreceğinize işarettir. Üzgünseniz sevineceğiniz, borçluysanız borcunuzun ödeneceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tavuk Öldürmek
Tavuk öldürmek, hazmı kolay, helal rızktır. Rüyada tavukları öldürdüğünü görmek, bir topluluğa önder olmaya işarettir. Kesilmiş tavuk eti nimet ve tüyü maldır. Kadının tavuk kanı akıtması misafir gelmesine yorulur. Bir tavuk boğazladığını gören kimse evlenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Beslemek
Tavuk beslemek, aile yaşamınızın güzel ve düzenli olacağına mutlu günler geçireceğinize yorumlanır. Bolluk ve bereketin habercisidir.
Tüylü tavuklar beslemek, rahatlatıcı elbiseye, şiddet ve üzüntüden kurtulmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Görmek
Rüyada tavuk görmek kişinin hayatının mutlu ve güzel geçmesine delalet eder. Rüyada tavuk görmek aynı zamanda mantıksız hareket eden ve konuşan bir kadına işaret ederken, bir yardımcıya da delalet eder. Bir de şen şakrak, hayat dolu, yaşama sevinci olan bir kadın anlamına gelir. Rüyada tavuğun dua ettiğini görmek hastalıklara, ölümlere, kötü olaylara ve kabadayıların, serserilerin başa geçmesine delalet eder. Bir kimse rüyasında tavuk görürse bu, rüya sahibinin üzüleceği ve kafasına takacağı olayların yaşanacağına ama geçici olacağına işaret eder. Rüyada birden fazla tavuk görmek terbiye yoksunu kadınlara delalet eder. Tavuk görmek sağlıklı kişi için sağlık problemi çıkacağına, illet bir hastalıkla uğraşan kişi için deva bulmaya delalet eder. Evlenmemiş bir kimse eğer rüyasında tavuk görürse bu onun için nikâh ya da bir gayrimenkul sahibi olmak anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK KANI GÖRMEK
Kişi, kendisini çok büyük sıkıntılara sokan bir durumdan kurtulmak için bazı adımlar atacak, bu adımların ardından çok sevdiği bir kişi ile kendi işini kurma ve yeni bir işe girme yolunda bazı kararlar verecek, büyük bir hastalıkla boğuşan bir kişiye yardımda bulunacak ve bu kişiden hayır duaları alacak demektir. Kötü gidiş sona erecektir. Rüyada tavuk kanı içtiğini görmek, beklenmeyen bir sorunun ortaya çıkacağına, bu yüzden çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine ve akrabalardan biri ile parasal bir sebepten ötürü ters düşüleceğine ancak alınacak yardımla bu durumların düzeleceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK PİSLİĞİ TEMİZLEMEK
İş hayatında yapılan çalışmaların ve gerçekleştirilen projelerin maddi açıdan getirisi kadar sıkıntılarının da göğüsleneceğine, bu sayede herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine tabir edilir. Uzun zamandan beri yaşanan işsizlik sona erecektir. Rüyada tavuk boku temizleyen birini görmek, çalışma hayatında çok sorun yaratan bir olay yaşanacağına, bu olayın ardından bazı rakiplerin sevineceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve atılan adımların sıkıntı getireceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK AYAĞI GÖRMEK
Şanssızlığın yakın zamanda aşılacağına yorulur. Yaşanan bir yanlış anlaşılmanın sorun getireceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işaret eder. Rüyada cepte tavuk ayağı görmek, maddi olarak çok iyi bir duruma gelineceği, zenginliğin artacağı, sorunlu bir ilişkinin düzeltileceği, anne ve babanın moralinin bozulmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağı, kendi evine sahip olunacağı ve rahat bir hayata kavuşulacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK SALDIRMASI
İşlerin yaşanacak kötü ve talihsiz olaylardan ötürü çok sıkıntılı bir hal alacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına ve bir rahatsızlık yaşanacağına yorumlanır. Rüyada tavuk saldırması ve yaralanmak, yapılan yanlış bir evlilikten ötürü çok pişman olunacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, birçok fırsatın kaçırılacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına ve sorunların üst üste geleceğine delalettir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kümesin içini tavukla dolu görmek; bereket, sevinç ve ferahlık şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK YUMURTASI GÖRMEK
Rüyayı gören kişinin, yeni bir hayata merhaba diyeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulur. Yaşanan bir işsizlik varsa eğer bu dönem içinde bitecektir. Rüyada tavuk yumurtası yemek, aile bireyleri ile birlikte büyük bir işe girişileceği, bu işte çok akıllıca ve doğru adımların atılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceği, sosyal hayatı içerisinde sevilen bir kişi olunacağı ve rahat bir hayata sahip olunacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kümes Dolusu Tavuk Görmek
Kümes dolusu tavuk kadınlar için ve evliler için büyük bolluk, zenginliktir. Kuluçkaya yatmış tavuk, evli kadınlar için çocuk anlamına gelir. Bekâr kimse için ise evlilik veya ev almak anlamına gelir.
Kümesin için dolu tavuklar, berekete, eve, sevinç ve feraha delalet eder. İçi tavuklarla dolu kümes görmek, iyi bir kadınla evliliğe, hayırlı bir hizmetçiye ve rızka delalet eder.
Rüyada tavuk görmek ne anlama gelir?

Kadın ve maldır. Kendisine tavuk alındığın gören evlenir. Evinde sayılmaycak kadar çok tavuk olan kimse amir olur ve rüya onun zenginliğine ve korkusunun gitmesine işarettir. Tavuk bazen de üzüntülerden kurtulmak, sevinç ve nimet olarak da değerlendirilir.
Tavuk kestiğini görmek, ailenin yıkılması demektir.Tavuk eti ve tavuk tüyü, mal olarak tabir edilir.
Molla Cami: Rüyada tavuk görmek, ahmak ve güzel bir kadındır. Bazı tabirciler de, tavuk, hizmetçidir, dediler. Bir tavuk boğazladığını gören kimse evlenir.Tavuk avladığını gören kimse hazmı kolay olan helal rızka nail olur.Tavuk etini yediğini gören kimse mal elde eder. Bir kimse rüyada tavuğu evinde ötüyor görse, o kimse belalı ve isyankar ve yalan söyleyen birisi olduğuna işarettir.Bir kimse rüyada siyah bir tavuk boğazladığını görse, bekar bir kızla evlenir. Bazen de, tavuk yetimleri terbiye eden ve onlara sadaka toplamak süprüntüleri açan menfaati! bir kadına işarettir.Tavuklar, zelil ve hakir kadınlardır. Rüyada görülen tavuk, neşeli ve asil bir kadındır. Çöplükte eşinen tavuk, asaletsiz ve alçak bir kadındır.Bazen de tavuk, çocuk sahibi bir kadındır. Rüyada tavuğun, hasta plan kimsenin yanına girmesi afiyettir. Piliçlerinin görmesi hakkındaki tabir de böyledir. Tavuğun sağ adamın yanına girmesi veya tavuğuna sahip elması, üzüntü ve kederin gitmesine ve sevinç ve refaha ve nimetler ile yardımgörmeye işarettir. Piliçler, rahatlatıcı elbise; şiddet halinde bulunan kimse için şiddet ve gamdan kurtulmaktır.Evinde sayılmayacak derecede çok tavuk olduğunu gören kimsenin amir olmasına, zenginliğine ve korkusunun gitmesine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında bir tavuk görmesi; o kimsenin sempatik, bir hanımla (bir erkekle) tanışıp dost olacağına, kişinin kuluçkaya yatmış veya civciv çıkarmış bir tavuk görmesi; o kimseni mesut ve bahtiyar günler geçireceğine yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında tavuk eti yediğini görmesi; o kimsenin malının ve parasının artacağına, kişinin rüyasında bir tavuk tarafında gagalandığını görmesi; o kimsenin tiksindiği ve sevmediği bir erkeği (bir kadının) yardımına muhtaç olacağına, kişinin rüyasında bir tavuk kestiğini görmesi; o kimsenin sevdiği insanlardan ayrı düşeceğine v uzun süre onların hasretini çekeceğine delalet eder
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada tavuk görmek, ahmak ve güzel bir kadındır. Bazı tabirciler de, tavuk, odalık cariye veya hizmetçidir, dediler.
Bir tavuk boğazladığını gören kimse bir cariyenin bekaretini giderir. Tavuk avladığını gören kimse hazmı kolay olan helal rızka nail olur. Tavuk etini yediğini gören kimse arab olmayan esirlerden mal elde eder.
Bir kimse rüyada tavuğu veya tavusu evinde ötüyor görse, o kimse belalı ve isyankar ve yalan söyleyen birisi olduğuna delalet eder. Bazıları da, tavuk ve onun yele ve kanadı menfaatlı maldır, dediler.
Bir kimse rüyada siyah bir tavuk boğazladığını görse, bekar bir cariyeyle evlenir veya onun bekaretini giderir. Bazan da, tavuk yetimleri terbiye eden ve onlara sadaka toplamak için gayret gösteren ve süprüntüleri açan menfaatlı bir kadına delalet eder.
Tavuklar, zelil ve hakir kadınlardır.
Rüyada görülen tavuk, neşeli ve asil bir kadındır.
Çöplükte eşinen tavuk, asaletsiz ve alçak bir kadındır ve o tavuğun piliçleri zinadan meydana gelen çocuklardır. Bazen de tavuk, çocuk sahibi bir kadındır.
Rüyada tavuğun, hasta olan kimsenin yanma girmesi afiyettir. Tavuğun piliçlerinin girmesi hakkındaki tabir de böyledir.
Rüyada tavuğun ezan okuması şer, hayırsızlık ve ölümdür. Bazan da, sağ adamın yanına tavuğun girmesi, o kimsenin tavuğa muhtaç olacağı bir hastalığa yakalanmasından korkulur.
Bazen de tavuğun sağ adamm yanına girmesi veya tavuğuna sahip olması, üzüntü ve kederin gitmesine ve sevinç ve refaha ve nimetler ile yardım görmeye delalet eder.
Piliçler, rahatlatıcı elbise, şiddet halinde bulunan kimse için şiddet ve gamdan kurtulmaktır. Evinde sayılmayacak derecede çok tavuk olduğunu gören kimsenin reis olmasına, zenginliğine ve korkusunun gitmesine ve devletinin makbul olmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Ebu Said'ül Vaaz'ın kavline göre tavuk, güzel bir kadınla tabir olunur.
İbn-i Şirin ise aynı rüyayı cariye ve hizmetkarlarla, piliçleri onların çocuklarıyla tabir ediyor. Çok sayıda tavuğa sahip olduğunu gören, bir cemaate reislik eder. Tavuk eti ve tüyü, maldır. Tavuk kestiğini gören, bekar bir cariye ile evlenir. Piliç kestiğini görenin hizmetkarlarının çocukları bir musibete uğrarlar. Felaketle karşılaşırlar.
Kirmani diyor ki: Sahip olduğu tavukları bir yere kapattığını gören, ni'mete kavuşur.
Cabir'ül Mağribi'ye göre tavuk, güzel ve fakir bir kadındır. Siyah tavuk diğerlerinden daha iyidir. Evine giren tavuğun yumurtladığını gören, güzel bir kadından mal temin eder. Piliçleriyle beraber tavuk tuttuğunu gören, evlat sahibi olur.
İsmail El Eş-as şöyle diyor: Piliç görmek; üzüntüye işarettir.
Cafer-i Sadık için rüya, güzel ve sadık cariye vehizmetçidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavuk görmek hayat dolu, yaşamayı seven, neşeli ve güler yüzlü kadına delalet eder.
Rüyada tavuk görmek; güzel bir kadın ve hayır yolunda sadık bir arkadaş olarak yorumlanır. Kafesin içerisinde tavuk görmek ise ev sahibi olmak anlamını taşır. Bazı rüya tabircilerine görede Rüyada Tavuk Görmek; ayrıca evin hanımını temsil eder. Kadının güzel fakat aynı zamanda biraz saf olduğunu anlatır.

Rüyada tavuk eti görmek; bolluk bereket, zenginlik ve helal kazanç anlamına gelir. Rüyada tavuk eti görmek hayırlı rüyalardan biridir.

Rüyada tavuk civcivi görmek; kişinin mesleğinde gelişeceğine, yükseleceğine ve işlerinin daha iyi olup, yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada tavuk sürüsü görmek; Değer verdiğiniz dostunuzun tavsiyesi ile bir yola çıkacağınıza ve uzun zamandır beklediğiniz hayırlı bir haber alacağınıza işaret eder. Çok fazla tavuğu olduğunu ve onları bir yere topladığını görmek hayra ve nimete yorulur. Tavuk sürüsü görmek, şanssızlığın, kısmetsizliğin geride kalacağına delalet eder. Kişinin hayatında bolluk ve bereketin artacağını anlatır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kümesin içini tavukla dolu görmek; bereket, sevinç ve ferahlık şeklinde yorumlanır.

Rüyada tavuk kesmek; nikah anlamını taşır. Rüyasında tavuk kestiğini gören kişi genç biriyle evlenir, rüyada piliç görmek ise çocuk manasına gelir. Ayrıca rüyada tavuk kesen kişinin kısa bir zaman içerisinde bir mirasa konacağına ve kişi bekarsa hayırlı bir kısmetinin çıkacağına ve kısa zamanda evleneceğine delalet eder.

Rüyada tavuk yemek; rüyada tavuk yediğini görmek egoist, kendini beğenmiş, kendisinden başkasını düşünmeyen ve burnu havada bir kişiye yorulur.

Rüyada tavuk yumurtası görmek; sevdiğiniz bir kişi ile yaşadığınız tartışmanın geride kalacağına ve tatlıya bağlanacağına, iş hayatında attığınız adımlar sayesinde büyük başarılar elde edeceğinize delalet eder. Rüyada tavuk yumurtası yemek aile bireyleri ile birlikte büyük bir işe girişileceği anlamına gelir.

Rüyada beyaz tavuk görmek; güzel huylu, güzel, ahlaklı, iyi ve güzel sözlü bir kadına işaret eder. Rüyada beyaz tavuk görmek hayırlı ve güzel bir kısmete yorulur.

Rüyada tavuk ayağı görmek; kısmetsizliklerin son bulacağına ve şansın açılacağına ya da evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret eder. Rüyada cebinizde tavuk ayağı görmek; maddi olarak iyi bir duruma geleceğinize, kendinize ait bir evinizin olacağına, mutlu ve rahat bir hayatın sizi beklediğine işaret eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Tavuk Görmek
Rüyada siyah tavuk görmek evlenmemiş olan bir bayana işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CANLI TAVUK GÖRMEK
Rüyada tavuk görmek, geçici can sıkıntısı demektir. Rüyasında tavuk gören kimse için işlerinin bir süre istediği gibi gitmeyeceği ve bazı sıkıntılar yaşayacağı rivayet edilir fakat bu sıkıntılar geçicidir. Gayreti elden bırakmadığı sürece mutlu son onu beklemektedir. Ufak tefek eksikler olsa da sonuç istediğine yakın olacaktır.
Rüya sözlüğü yazarlarının ve rüya tabiri kitaplarının yazdıklarına göre rüyada tavuk görmenin manası nasıl görüldüğüne göre yorumlanır. İşte en çok görülen şekilleriyle rüyada tavuk görmek şu anlamlara gelmektedir:
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kesilmiş Tavuk Görmek
Ibni Kesir'e göre; tavuk kadınla yorumlanır. Piliçler de çocuklardır. Tavuk eti ve tüyü, mal ve nimettir. Bir tavuğu kestiğini gören, genç biriyle evlenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Tavuk Görmek
Rüyada görülen sarı tavuklar, neşeli ve asil bir kadındır. Bazen de sarı tavuk, çocuk sahibi bir kadındır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Tutmak
Bir tavuğu tuttuğunu ve onun horoz gibi piliçleri olduğunu görmek evlat ile tabir olunur. Küçük tavuklar veya civcivler, iş yaşamında başarılı olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK GÖRMEK
Tavuk, geçici sıkıntı demektir. Bazı sıkıntıların ardından azimle devam edilirse sonuç istendiği şekilde olacaktır denir. Kimi yorumcuya göre tavuk zeki olmayan kadın demektir. Azıcık saf olan bu kadın kimi yorumcu tarafından hizmetçi manasına yorulmuştur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK ETİ YEMEK
Şifa bulmak manasına gelir. Hasta kimse rüyayı görürse iyileşir. Sağlıklı kimse için rüyada tavuk kesmek ve yemek hastalık demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEYAZ TAVUK GÖRMEK
Beyaz tavuk hayırlı kadın demektir. Bu kadın eşiniz de olabilir, tanıdığınız ve çok sevdiğiniz kimse de olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SİYAH TAVUK GÖRMEK
Sevgili demektir. Bekar kimse için sevgilisini işaret eder. Evli kimse için karşısına çıkacak ve kafa karıştıracak bir kadından bahsedilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK YUMURTASI GÖRMEK
Rüyada tavuğun yumurtladığını gören kimsenin çocuğu olur. Kimi yorumculara göre bu çocuk erkek olacaktır. Rüyada yumurta görmek hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK SALDIRMASI
İşlerin yaşanacak kötü ve talihsiz olaylardan ötürü çok sıkıntılı bir hal alacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına ve bir rahatsızlık yaşanacağına yorumlanır. Rüyada tavuk saldırması ve yaralanmak, yapılan yanlış bir evlilikten ötürü çok pişman olunacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, birçok fırsatın kaçırılacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına ve sorunların üst üste geleceğine delalettir.RÜYADA HOROZ GÖRMEK
Rüyada horoz görmek, bolluk ve zenginlik manalarına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK PİŞİRMEK
Çalışma hayatında yeni bir işe girileceğine, bu işte büyük bir atılım gerçekleştirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına ve çok yakın bir zamanda hayırlı bir kişi ile nikah masasına oturulacağına alamet eder. Rüyada tavuk pişirip yemek, güzel bir haber alınacağına, bu haberin ardından uzun zamandan beri gerçekleştirilemeyen bir çalışmanın hayata geçirileceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına ve işlerin yoluna gireceğine delalettir. Yaşanan bir haksızlık bu rüyanın görülmesi ile birlikte telafi edilecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavuk görmek ne demek? Tavuk ile ilgili rüya tabirleri

İnsanlar rüyalarına giren şeylerin, rüyada gördüklerin olayların ne anlama geldiğini merak ederler. Rüyada görülen şeyin gerçek hayat için ne anlama geldiğini öğrenmek için de rüya tabirlerine başvururlar. Özellikle rüyada görülen hayvanlar sık sık araştırılan konular içindedir. Bunlardan biri de rüyada tavuk görmektir. Peki rüyada tavuk görmek neye işarettir. Sizin için rüyada tavuk görmek ile ilgili tavuk eti, tavuk pisliği, tavuk sürüsü, tavuk kümesi gibi detayların rüya tabirlerini derledik.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK GÖRMEK
Rüyanızda tavuk gördüyseniz bunun anlamı genellikle saadet demektir. Sizi mutlu ve güzel günler bekliyor denilebilir. Buun dışında rüyada tavuk görmek ile ilgili başka yorumlarda vardır. Çoğu rüyanın hem olumlu hem olumsuz tabirleri vardır. Rüyada tavuk görmenin olumsuz yorumlarımdan biri mantıksız hareket eden ve konuşan bir kadın ile bir işiniz olmasıdır. Ayrıca bir şeylere üzülüp dertleneceğiniz ama bu dertlerin geçici olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK ETİ GÖRMEK
Rüyada tavuk eti görmek kazanç, bereket, mal, bolluk ve zenginlik anlamına gelir. Söz konusu tavuk etini yerseniz bu egoist, kendisinden başkasını düşünmeyen, hep ben diyen bir kişiye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK PİŞİRMEK
Çalışma hayatında yeni bir işe girileceğine, bu işte büyük bir atılım gerçekleştirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına ve çok yakın bir zamanda hayırlı bir kişi ile nikah masasına oturulacağına alamet eder. Rüyada tavuk pişirip yemek, güzel bir haber alınacağına, bu haberin ardından uzun zamandan beri gerçekleştirilemeyen bir çalışmanın hayata geçirileceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına ve işlerin yoluna gireceğine delalettir. Yaşanan bir haksızlık bu rüyanın görülmesi ile birlikte telafi edilecek demektir.RÜYADA TAVUK SÜRÜSÜ GÖRMEK
Rüyasında tavuk sürüsü gören kişinin akrabalarından birisinin ona karşı bir tezgâh kurduğu yani ona zarar vermek için çaba sarf ettiği ifade edilmektedir. Rüyasında tavuk sürüsü gören insanların özellikle akrabalarına karşı daha temkinli ve daha dikkatli olmaları faydalarına olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK PİSLİĞİ GÖRMEK
Rüyada tavuk pisliği görmek, rüya sahibi açısından mutlu olacağı bir gelişmeyi işaret eder. Rüyayı gören kişiler yaşamlarını sorgulayarak bu gelişmenin nereden geleceğini anlayabilir. Maddi zorlukları olan kişiler için bu rüya parasal rahatlamayı, yalnızlıktan bunalmış, evlenememiş kişiler için hayırlı bir eşi, yıllardır özlemini duydukları evlada kavuşmayı işaret eden bu rüya oldukça hayırlıdır. Dargınlık yaşanıyorsa bunlar sona erecek, hasretlik çekiliyorsa bitecektir. Bu rüyayı görmek kişinin yeni bir atılım yapacağına da tabir edilir. Bu atılım iş yaşamında olabileceği gibi, yaşanan çevrenin değişiminde de olabilir. Kişi bulunduğu yerden taşınabilir, işinde tayin edilebilir. Bir başka şehirde yaşamına devam etmek zorunda kalabilir. Bazı hallerde yaşadığı çevrede zor durumda kaldığı için, taşınmak zorunda kalabilir. Bu rüya tabirciler tarafından mekân değişimi şeklinde tabir edilmiştir. Yaşanan ortamdan uzaklaşma işareti olarak görülmüştür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK KÜMESİ GÖRMEK
Rüyada tavuk kümesi görmek, rüya sahibinin olmayan işlerinin olmasına, hayalde kalan isteklerinin gerçekleşmesine delalet eder. Bu rüyayı gören kişiler bekâr olursa tez zamanda evlenir, evliliğinde mutluluğu ve huzuru bulur. Kişi zenginliğin ortasında kalacak, mal ve para bakımından ihya olacaktır. Sahip oldukları kendinin dışında, ailesine de önemli faydalar sağlayacaktır. Üç kuşak ötesine yetecek kadar zenginliğe sahip olacaktır. Rüya yorumcularına göre; bu rüya zenginlikle birlikte huzurun simgesidir. Rüyayı gören kişiler aile olmanın huzurunu duyar, evlat sahibi olur. Bu ortamda sorunsuz bir şekilde yaşam sürerler. Hem maddi olanaksızlıklar çekilmez hem de manevi sorunlar yaşanmaz. Rüyayla birlikte kişinin yaşamı gözle görülür şekilde değişmeye başlar. Artık çektiği zorluklardan kurtulur, genişleyen ailesiyle kendine mutlu yeni bir dünya kurar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SİYAH VEYA BEYAZ TAVUK GÖRMEK
Rüyada siyah tavuk görmek evlenmemiş olan bir bayana işaret eder. Rüyada beyaz tavuk görmek güzel huylu, ahlaklı ve güzel sözlü bir kadına işaret eder. Yani hayırlı olan bir kısmettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Kesmek
Rüyada tavuk kesmek nikâh demektir. Rüyasında tavuk kestiğini gören kişinin yaşça küçük kimseyle izdivaç yapacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK YAVURUSU, CİVCİV GÖRMEK
Rüyada civciv görmek çok iyidir. Kişinin mesleğinde gelişeceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Pişirmek
Çalışma hayatında yeni bir işe girileceğine, bu işte büyük bir atılım gerçekleştirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına ve çok yakın bir zamanda hayırlı bir kişi ile nikah masasına oturulacağına alamet eder. Rüyada tavuk pişirip yemek, güzel bir haber alınacağına, bu haberin ardından uzun zamandan beri gerçekleştirilemeyen bir çalışmanın hayata geçirileceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına ve işlerin yoluna gireceğine delalettir. Yaşanan bir haksızlık bu rüyanın görülmesi ile birlikte telafi edilecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Yumurtası Görmek
Rüyayı gören kişinin, yeni bir hayata merhaba diyeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulur. Yaşanan bir işsizlik varsa eğer bu dönem içinde bitecektir. Rüyada tavuk yumurtası yemek, aile bireyleri ile birlikte büyük bir işe girişileceği, bu işte çok akıllıca ve doğru adımların atılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceği, sosyal hayatı içerisinde sevilen bir kişi olunacağı ve rahat bir hayata sahip olunacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Saldırması
İşlerin yaşanacak kötü ve talihsiz olaylardan ötürü çok sıkıntılı bir hal alacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına ve bir rahatsızlık yaşanacağına yorumlanır. Rüyada tavuk saldırması ve yaralanmak, yapılan yanlış bir evlilikten ötürü çok pişman olunacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, birçok fırsatın kaçırılacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına ve sorunların üst üste geleceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk ve Civciv Görmek
Rüya sahibinin, üst üste başarılı işlere imza atacağına, bol kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde düşünülen ve çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve yaşanan tatsız durumların düzeleceğine yorulur. Kişi, eğer iş hayatı ile ilgili olarak bir karar verecekse bu rüyayı gördüğü dönemde vermelidir. Rüyada tavuk ve civciv almak, kardeşlerden birinin yaptığı işe verilecek destek sayesinde birlikte çok iyi noktalara gelineceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Kanı Görmek
Kişi, kendisini çok büyük sıkıntılara sokan bir durumdan kurtulmak için bazı adımlar atacak, bu adımların ardından çok sevdiği bir kişi ile kendi işini kurma ve yeni bir işe girme yolunda bazı kararlar verecek, büyük bir hastalıkla boğuşan bir kişiye yardımda bulunacak ve bu kişiden hayır duaları alacak demektir. Kötü gidiş sona erecektir. Rüyada tavuk kanı içtiğini görmek, beklenmeyen bir sorunun ortaya çıkacağına, bu yüzden çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine ve  akrabalardan biri ile parasal bir sebepten ötürü ters düşüleceğine ancak alınacak yardımla bu durumların düzeleceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Taşlığı Görmek
Karşılaşılacak engellerin aşılması konusunda yardım edecek bir kişinin varlığına yorulur. Çıkılacak olan yolda birçok kişinin yardımının alınacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine tabir edilir. Rüyada tavuk taşlığı satın almak, ev halkından biri ile düşülen anlaşmazlığın tatlıya bağlanacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Ayağı Görmek
Şanssızlığın yakın zamanda aşılacağına yorulur. Yaşanan bir yanlış anlaşılmanın sorun getireceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işaret eder. Rüyada cepte tavuk ayağı görmek, maddi olarak çok iyi bir duruma gelineceği, zenginliğin artacağı, sorunlu bir ilişkinin düzeltileceği, anne ve babanın moralinin bozulmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağı, kendi evine sahip olunacağı ve rahat bir hayata kavuşulacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Çorbası Yapmak
Gerek hava şartlarının bozulması gerekse rüya sahibinin sağlığına gereken önemi  vermemesi yüzünden bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, bu süre zarfında maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve uzak bir yere bir seyahate çıkılacağına rivayet edilir. Rüyada tavuk çorbası içmek, parçası olunan bir çalışmanın büyük bir atılım sağlayacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, yeni bir işe girileceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine ve zor beğenen ancak iş konusundaki tecrübeleri sayesinde çok aranan bir kişi ile bir işe girileceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Doğurmak
Rüyayı gören kişinin, beklemediği kadar kötü ya da garip bir olayla karşılaşacağı, kendisine yardım eden kişilerle pek istemediği ve sevmediği bir iş konusunda işbirliği yapmak zorunda kalacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına işaret eder. Rüyada tavuk doğuran birini görmek, deyim yerindeyse saç baş yolduracak bir olay yaşanacağına, bu olay yüzünden bazı kişilerle karşı karşıya gelineceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Boku Temizlemek
İş hayatında yapılan çalışmaların ve gerçekleştirilen projelerin maddi açıdan getirisi kadar sıkıntılarının da göğüsleneceğine, bu sayede herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine tabir edilir. Uzun zamandan beri yaşanan işsizlik sona erecektir. Rüyada tavuk boku temizleyen birini görmek, çalışma hayatında çok sorun yaratan bir olay yaşanacağına, bu olayın ardından bazı rakiplerin sevineceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve atılan adımların sıkıntı getireceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Görmenin Psikolojik Yorumu
Bu ruh hali bireyin en zor zamanlarda dahi  alternatifler üretebilen, güçlü, metanetli ve kendine güveni tam olduğunu gösterir. Aynı zamanda çalışkanlığı ifade eder yani rüya sahibinin acizliği ya da çaresizliği hiç bir zaman kabul etmediği, çözümsüzlüğe inanmadığı ve inandıktan sonra her insanda her türlü zorluğu yenebilecek gücün mevcut olduğunu savunduğu anlamına gelir. Bu tarz rüyalar gören bireyler tembellikten hiç haz etmeyen, yarınlara dair umutlar besleyen, kendisini motive edecek kimseler dışındaki insanlardan uzak duran kimselerdir. Bu kimseler kendilerini demoralize edecek yani moralini bozacak ve onları umutsuzluğa ya da karamsarlığa sürükleyecek kişileri hayatlarında tutmayacak kadar akıllı, mantıklı ve mücadeleci kimselerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tavuk görmek, geçici can sıkıntısına yorulur. Rüyasında tavuk gören kimse için işlerinin bir süre istediği gibi gitmeyeceği ve bazı sıkıntılar yaşayacağı rivayet edilir fakat bu sıkıntıların geçici olacağına delalet etmektedir.
Rüyada tavuk görmek, kişinin gayreti elden bırakmadığı sürece mutlu son onu beklemektedir. Ufak tefek eksikler olsa da sonuç istediğine yakın olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Tavuk Görmek
Rüyasında beyaz tavuk görmek kişinin, daha önceden konuşmadığı ve küs olduğu biri ile yeniden arasının düzeleceğine, bu durumun iki taraf içinde hayırlı olacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada beyaz tavuk görmek, rüya sahibinin kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakıp sağlıklı beslenmesi gerekeceği manasına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pişmiş Tavuk Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada pişmiş tavuk görmek, rüya sahibinin emeklerinin karşılığını alacağına, sabrettiği sürece daima istediğinin olacağı anlamına gelir. Rüyada pişmiş tavuk görmek, kişinin sağlıklı beslenmesi sonucu uzun bir ömre sahi olacağına, geri kalan hayatının mutluluk ve huzur içerisinde geçeceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Eti Görmek
Rüya tabirlerine göre rüyada tavuk eti görmek, kazanılacak olan mal ve mülk manasına gelir. Rüya sahibinin rüyasında tavuk eti görmesi, çok çalışıp hakkıyla kazanacağı parada başkalarının da gözü olabileceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Canlı Tavuk Görmek
Rüya sahibinin rüyasında canlı tavuk görmesi kişinin aşk hayatının bazı gelişmelere şahit olacağı anlamına gelir. Rüyada canlı tavuk görmek, aynı zamanda kişinin zor zamanında yanında olacak dostlarının değerini bilmesi gerekeceğine de rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuluçkaya Yatan Tavuk Görmek
Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek, evli kişiler için çocuk sahibi olmaya, evli olmayan kişiler içinse hayırlı kısmetlerle karşılaşmaya delalettir.
Rüya sözlüğü yazarlarının ve rüya tabiri kitaplarının yazdıklarına göre rüyada tavuk görmenin manası nasıl görüldüğüne göre yorumlanır. İşte en çok görülen şekilleriyle rüyada tavuk görmek şu anlamlara gelmektedir:
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk ve Civciv Görmek
Rüyada tavuk ve civciv gören rüya sahibinin zararlı bir alışkanlıktan kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kişi eğer evliyse bebek sahibi olacağına delalet eder. Rüyayı gören rüya sahibi bekar ise evlenip çocuk sahibi olacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiğ Tavuk Görmek
Rüyada çiğ tavuk görmek, rüya sahibinin önündeki engellerin yok olacağına, başarısının yükseleceğine, kazancının büyük miktarda artacağına, hayatında zor günlerin sonra ereceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk ve Horoz Görmek
Rüyada tavuk ve horoz gören kişinin, sıkıntılı durumlara gireceğine, kendisine yakışır işler yapıp maddi kazancını arttıracağına yorulur. Rüya sahibinin karşısına çıkan engelleri çok kolay bir şekilde aşacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızarmış Tavuk Görmek
Rüyada kızarmış tavuk görmek, rüya sahibinin ailesiyle arasının bozulacağına işarettir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada kızarmış tavuk görmek, maddi sıkıntıya ve yaşanacak sıkıntılı günlere delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Sürüsü Görmek
Rüyada tavuk sürüsü görmek, hayırlı işlere girmeye, kendi işini kurup maddi kazancını arttırmaya alamet eder. Rüya sahibinin Allah yolunda ilerleyeceğine, yardıma muhtaç insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pişmiş Tavuk Eti Görmek
Rüya sahibinin rüyasında pişmiş tavuk eti görmesi beklemediği kadar garip bir olayla karşılaşacağı anlamına gelmektedir. Kişinin hayırlı bir olay yaşayacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gurk Tavuk Görmek
Rüya sahibinin rüyasında gurk tavuk görmesi kişinin aile hayatında bazı sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder. Rüyada gurk tavuk görmek aynı zamanda çeşitli hastalıkların habercisidir. Rüya sahibinin sağlıklı beslenmesi gerekeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kesilmiş Tavuk Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada kesilmiş tavuk görmek, rüya sahibinin sahip olduklarının değerini bilip hayatına öyle devam etmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada kesilmiş tavuk görmek, iş hayatında kazanılacak olan saygı değer makam demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Eti Yediğini Görmek
Rüyada tavuk eti yediğini görmek şifa bulmak manasına gelir. Hasta kimse rüyayı görürse iyileşir. Sağlıklı kimse için rüyada tavuk kesmek ve yemek hastalık demektir. Bazı rüya yorumcularına göre rüyada tavuk eti yemek, kişinin uzun süreli ve yorucu iş hayatına sahip olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahverengi Tavuk Görmek
Rüya sahibinin rüyasında kahverengi tavuk görmesi kişinin, uzun bir aradan sonra hayatında bazı gelişmelerin olacağına, bu gelişmelerin aile bireylerini de etkileyeceğine delalet eder. Aynı zamanda bazı rüya tabircilerine göre rüyada kahverengi tavuk görmek, rüya sahibinin iş hayatında emeğinin karşılığını alacağına, mutlu ve huzur dolu olacağı anlamına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Saldırması
Rüya sahibinin rüyasında tavuk saldırdığını görmesi kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına yorumlanmaktadır. Aynı zamanda rüyada tavuk saldırması, kişinin iş hayatında veya günlük yaşantısında büyük bir haksızlığa uğrayacağına, bu nedenle de mutsuz ve huzursuz olacağına, bu haksızlığın üstesinden gelmek için elinden geleni yapacağı anlamına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Tavuk Görmek
Rüya tabirlerine göre rüyada sarı tavuk görmek, mal ve mülk manasına gelir. Rüya sahibinin sarı tavuk görmesi iş hayatında elde edeceği başarı anlamına da gelmektedir. Kimi rüya tabircisine göre ise rüyada sarı tavuk görmek, kişinin uzun soluklu iş hayatı yüzünden ailesine yeteri kadar zaman ayıramayacağına, bu nedenle de huzursuz olacağına, uzun bir tatile çıkması gerekeceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Horoz Tavuk Görmek
Rüya sahibinin rüyasında horoz tavuk görmesi kişinin uzun süreli aşk hayatına sahip olacağına, ailesinin bu ilişkiyi destekleyeceğine delalet eder. Rüyada horoz tavuk görmek, aynı zamanda kazanılacak olan başarı ve para manasına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Tavuk Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada kırmızı tavuk görmek, rüya sahibinin aşk hayatında yeni bir heyecana başlayacağına, eski stresli günleri geride bırakarak adeta hayatına yeni bir sayfa açacağına delalet eder. Rüyada kırmızı tavuk görmek, kişinin sabretmesi sonucu istediklerinin zaman içerisinde gerçekleşeceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavuk görmenin anlamı, geçici sıkıntı demektir. Bazı sıkıntıların ardından azimle devam edilirse sonuç istendiği şekilde olacaktır denir. Kimi yorumcuya göre tavuk zeki olmayan kadın demektir. Azıcık saf olan bu kadın kimi yorumcu tarafından hizmetçi anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavuk görmenin anlamı, geçici sıkıntı demektir. Bazı sıkıntıların ardından azimle devam edilirse sonuç istendiği şekilde olacaktır denir. Kimi yorumcuya göre tavuk zeki olmayan kadın demektir. Azıcık saf olan bu kadın kimi yorumcu tarafından hizmetçi anlamına gelmektedir.Rüyada Siyah Tavuk Görmek
Rüyada siyah tavuk görmek, sevgili demektir. Bekar kimse için sevgilisini işaret eder. Evli kimse için karşısına çıkacak ve kafa karıştıracak bir insandan bahsedilir. Kişi evliyse bu rüya onun için ayrılmaya yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Horoz Görmek
 Rüyada horoz görmek, bolluk ve zenginlik manalarına gelir. Kişinin iş hayatında başarılı birisi olacağına, toplumda saygı göreceğine, herkes tarafından sevileceğine delalet etmektedir. Aynı zamanda rüyada horoz görmek, elde edilecek olan mal ve mülk sahibi anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Civciv Görmek
Bir sürü civciv ve tavuk görmek bir grup insana emir vereceğiniz ya da bir topluluğu yöneteceğiniz manasına gelir. Rüyada civciv görmek, kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Yumurtası Görmek
Rüya sahibinin rüyasında tavuk yumurtası görmesinin anlamı, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Kanı Görmek
Rüya sahibinin rüyasında tavuk kanı görmesi çok büyük sıkıntılara sokan bir durumdan kurtulmak için bazı adımlar atacağına ve ardından çok sevdiği bir kişi ile kendi işini kuracağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Taşlığı Görmek
Rüya sahibinin rüyasında tavuk taşlığı görmesi engellerin aşılması konusunda yardım edecek bir kişinin varlığına yorulmaktadır. Çıkılacak olan yolda birçok kişinin yardım alacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Görmek İslami Tabirleri
yorumlarında aşağıda verdik.Şüphesiz ki uyku hali, ruhun beden den çıktığı, yarı ölü durumuna geçtiğinde en bedenin en savunmasız olduğu andır.Bedene mana katan ruhumuz, özgür kaldığında rüyalar bir bir gözlerimizin önünden geçer. İşte bu rüyaları, doğru yorumlamak İslami rüya tabircilerinin yorumlarıyla mümkündür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK GÖRMEK
Rüyada Tavuk görmek sorunlarınızın üstesinden geleceğinize ve yakın bir zamanda rahata kavuşacağınıza işarettir.
Rüyada tavuk aile hayatınızın düzene gireceğine ve iş hayatında başarılı olacağınıza işarettir.
Rüyada tavuk eti yemek ,hayırlı ve güzel olaylara yorumlanır. Bu rüyayı gören kimse kısa bir sürede istediği hedefe ulaşacağına ve maddi sıkıntılarının biteceğine tabir edilir. Aile içinde sürekli öne gelen kavgaların biteceğine rüyayı gören kişinin huzur bulacağına yorumlanır.
Rüyada tavuk görmek ,bekar için gayet güzel veya sempatik biri ile evlenmeye işaret eder.
;, o kimsenin,belalı,isyankar,ve yalan söyleyen birisi olduğuna yorumlanır.Bazı rüya yorumcuları tavuğun yele ve kanadı menfaatli maldır diye yorumlamışlardır.
Rüyada görülen tavuk neşeli ve asil bir kadındır.Rüyada piliç eti yiyen kimsenin eline büyük bir zat tarafından ödüllendirilir eline yüklü bir miras geçer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer-i sadık Hazretleri: demiştir ki rüyada tavuk görmek üç vehc ile tabir olunur : (a Güzel bir zevce ) (b Güzel bir hizmetçi ) ( c Sadık hizmetkar )
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani,de demiştir ki; rüyada bir çok tavukları olduğunu gören kimse ve onları bir yere topladığını gören hayır ve nimete delalet eder.Rüya da çöplükte eşinen tavuk görmek, asaletsiz bir kadına tavuğun piliçleri de zinadan meydana gelen çocukları delalet eder.Çok sayıda kümes tavuğu gören kimse çok sevineceğine işaret eder. Rüyada tavukların evinizde yuva yaptığını görmek. Bir kadından menfaat elde edeceğinize işaret eder. Bir kimsenin Rüyada tavuk görmesi o kimsenin sempatik bir hanımla veya ( bir erkekle ) tanışıp dost olacağına, kişinin kuluçkaya yatmış veya civciv çıkarmış bir tavuk görmesi o kimsenin mesut Bahtiyar günler geçireceğine işaret eder. Rüyasında tavuk eti yiyen bir kimse malı ve parası artacağına işaret eder. Rüyada bir kimse tavuk tarafından gagalandığını görse sevmediği biri tarafından yardıma muhtaç olacağına işaret eder. Rüyada tavuk kesdiğini gören kimse sevdiklerinden ayrı düşeceğine ve uzun süre hasret çekeceğine işaret eder. Rüyada tavuk eti doğrandığını gören kimse zor sıkıntılı işler yaparak para kazandığına bunun süreceğini işaret eder. Aynı zamanda helal para kazandığını ve haramla işi olmayacağına işaret eder. Rüyada tavuk eti pişirmek çok malı ve parası olacağına işaret ettiği gibi bu mala ve paraya çok zorluklar aşarak ulaşacağını işaret eder.Rüyada bir kadının tavuk kanı akıtması misafir geleceğine yorumlanır. Rüyada tavuğun yumurtladığını gören kimsenin çocuğu olacağı müjdesini verir. Rüyada beyaz tavuk hayra yorumlanır ve hayırlı bir eşe sahip olunacağını işaret eder.Rüyada tavuk görmek bazı kerede yetimler ve muhtaçlar için hayırlı işler yapan bir kadına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavuk eti görmek; bolluk bereket, zenginlik ve helal kazanç anlamına gelir. Rüyada tavuk eti görmek hayırlı rüyalardan biridir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavuk civcivi görmek; kişinin mesleğinde gelişeceğine, yükseleceğine ve işlerinin daha iyi olup, yolunda gideceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavuk yemek; rüyada tavuk yediğini görmek egoist, kendini beğenmiş, kendisinden başkasını düşünmeyen ve burnu havada bir kişiye yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz tavuk görmek; güzel huylu, güzel, ahlaklı, iyi ve güzel sözlü bir kadına işaret eder. Rüyada beyaz tavuk görmek hayırlı ve güzel bir kısmete yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CİVCİV GÖRMEK
Bir sürü civciv ve tavuk görmek bir grup insana emir vereceğiniz ya da bir topluluğu yöneteceğiniz manasına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK KESMEK
Rüyada tavuk kesmek nikâh demektir. Rüyasında tavuk kestiğini gören kişinin yaşça küçük kimseyle izdivaç yapacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Yemek
Rüyada tavuk yemek egoist, kendisinden başkasını düşünmeyen, hep ben diyen bir kişiye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Eti Görmek
Rüyada tavuk eti görmek kazanç, bereket, mal, bolluk ve zenginlik anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Civciv Görmek
Rüyada civciv görmek çok iyidir. Kişinin mesleğinde gelişeceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Yumurtası Görmek
Rüyada tavuğun yumurtladığını gören kimsenin çocuğu olur. Kimi yorumculara göre bu çocuk erkek olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Tavuk Görmek
Beyaz tavuk hayırlı kadın demektir. Bu kadın eşiniz de olabilir, tanıdığınız ve çok sevdiğiniz kimse de olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Tavuk Görmek
Rüyada beyaz tavuk görmek güzel huylu, ahlaklı ve güzel sözlü bir kadına işaret eder. Yani hayırlı olan bir kısmettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Ayağı Görmek
Rüya sahibinin rüyasında tavuk ayağı görmesi maddi olarak çok iyi bir duruma gelineceği, zenginliğin artacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuluçkaya Yatan Tavuk Görmek
Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek evli kişiler için çocuk sahibi olmak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Çorbası Görmek
Rüya sahibinin rüyasında tavuk çorbası görmesi rahatsızlık yüzünden sorunlu bir işin tıkır tıkır işleyeceğine yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavuk Boku Temizlediğini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında tavuk boku temizlediğini görmek yaşanan işsizliğin sona ereceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVUK GÖRMEK
Rüyada tavuk görmek hayat dolu, yaşamayı seven, neşeli ve güler yüzlü kadına delalet eder.
Rüyada tavuk görmek; güzel bir kadın ve hayır yolunda sadık bir arkadaş olarak yorumlanır. Kafesin içerisinde tavuk görmek ise ev sahibi olmak anlamını taşır. Bazı rüya tabircilerine görede Rüyada Tavuk Görmek; ayrıca evin hanımını temsil eder. Kadının güzel fakat aynı zamanda biraz saf olduğunu anlatır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavuk sürüsü görmek; Değer verdiğiniz dostunuzun tavsiyesi ile bir yola çıkacağınıza ve uzun zamandır beklediğiniz hayırlı bir haber alacağınıza işaret eder. Çok fazla tavuğu olduğunu ve onları bir yere topladığını görmek hayra ve nimete yorulur. Tavuk sürüsü görmek, şanssızlığın, kısmetsizliğin geride kalacağına delalet eder. Kişinin hayatında bolluk ve bereketin artacağını anlatır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavuk yumurtası görmek; sevdiğiniz bir kişi ile yaşadığınız tartışmanın geride kalacağına ve tatlıya bağlanacağına, iş hayatında attığınız adımlar sayesinde büyük başarılar elde edeceğinize delalet eder. Rüyada tavuk yumurtası yemek aile bireyleri ile birlikte büyük bir işe girişileceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavuk ayağı görmek; kısmetsizliklerin son bulacağına ve şansın açılacağına ya da evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret eder. Rüyada cebinizde tavuk ayağı görmek; maddi olarak iyi bir duruma geleceğinize, kendinize ait bir evinizin olacağına, mutlu ve rahat bir hayatın sizi beklediğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavuk kesmek; nikah anlamını taşır. Rüyasında tavuk kestiğini gören kişi genç biriyle evlenir, rüyada piliç görmek ise çocuk manasına gelir. Ayrıca rüyada tavuk kesen kişinin kısa bir zaman içerisinde bir mirasa konacağına ve kişi bekarsa hayırlı bir kısmetinin çıkacağına ve kısa zamanda evleneceğine delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

632 Aktif
1 Üye ve 631 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8148
Dün : 21898
Toplam : 48088321
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...