Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
4.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Yeşil Elbise Görmenin Anlamı ve Yorumu
Rüyada yeşil elbise görmek, muradınıza ererek istediğiniz hayata sahip olacağınız anlamına gelmektedir. Başarılı sonuçlar elde ederek iyi bir kazanca sahip olacağınıza ve mutlu bir evlilik yapacağınıza delalettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

111 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Yeşil Elbise Giymek Görmek

Rüyada yeşil elbise giyneyen bir kişi; yeşil rengin uyum, ahenk, varlık bilgisini açış olurluğunda, ahlak ve insanın evrenseller içkinliğindeki kendinde açılan varlık bilgisiyle alakadar olan irfan bilgisine işaret eder.
Yeşil renk kâinatta kendini yansıtan asli bir renk olması sebebiyle, bilinçaltında oluşturduğu anlayış içkinliğinde kişinin evrenseller olurluğundaki ilkelere iye olarak, niyetler ve ameller olarak şe'nlerde bulunduğuna işaret eder.
Rüyada Koyu yeşil (haki) renk olan elbise giymek; ilkelere iye olarak, dinin getirdiği şeriat doğrultusunda ibadetler içkinliğinde şenlerde bulunulduğuna işaret eder.
Rüyada Açık yeşil elbise giynemek; toplumsal ahlak üzeri insanın ailesi ve çevresiyle uyum içinde şe'nlerde bulunduğuna işaret eder.
Burada hususen belirtmek gerekir ki açık yeşili Hz. Nebi efendimizin hafi ruh latifesi olurluğundaki nuru olan ruhaniyetine de işaret eder.
Bu renk; kâinattaki varlıksal canlılığa işaret ettiği için insanın yeşil elbiseye rüyada bürünüşü, asli olan varlığından gelen canlılığa işaret eder.
Rüyada görülen yeşil elbiseler dinî bakımdan iyi ve güzeldir. Çünkü yeşil elbiseler cennet ehlinin giysileridir. Rüyada yeşil elbiseler görmek, diriler hakkında din ve kuvvete ve çokça ibadete, ölünün de Yüce Allah indinde halinin güzelliğine delâlet eder.
Hayattaki kişinin rüyada yeşil elbise giymesi mirasa, ölünün yeşil giyinmiş görünmesi, şehid olarak vefat ettiğine işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yeşil Elbise Giymek
Rüyada yeşil elbise giyneyen bir kişi; yeşil rengin uyum, ahenk, varlık bilgisini açış olurluğunda, Ahlak ve insanın evrenseller içkinliğindeki kendinde açılan varlık bilgisiyle alakadar olan irfan bilgisine işaret eder.
Yeşil renk kâinatta kendini yansıtan asli bir renk olması sebebiyle, bilinçaltında oluşturduğu anlayış içkinliğinde kişinin evrenseller olurluğundaki ilkelere iye olarak, niyetler ve Ameller olarak şe’nlerde bulunduğuna işaret eder.
Rüyada Koyu yeşil (haki) renk olan elbise giymek; ilkelere iye olarak, dinin getirdiği şeriat doğrultusunda ibadetler içkinliğinde şe’nlerde bulunulduğuna işaret eder.
Rüyada Açık yeşil (benetton yeşili vb. ) elbise giynemek; toplumsal ahlak üzeri insanın Ailesi ve çevresiyle uyum içinde şe’nlerde bulunduğuna işaret eder.
Burada hususen belirtmek gerekir ki benetton yeşili Hz. Nebi efendimizin hafi ruh latifesi olurluğundaki nuru olan ruhaniyetine de işaret eder. Bu renk; kâinattaki varlıksal canlılığa işaret ettiği için insanın yeşil elbiseye rüyada bürünüşü, asli olan varlığından gelen canlılığa işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil elbise giyen birini görmek
Rüyada yeşil elbise giyen birini görmek, tam olarak yaşantınızın istediğiniz biçiminde geçeceğine delalettir. Dininize bağlı bir yaşam içerisinde olacağınızın da işaretçisidir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil elbise hediye aldığını görmek
Rüyada yeşil elbise hediye aldığını görmek, bilgili kişileri örnek alarak makam sahibi olacağınıza işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada açık yeşil elbise görmek
Rüyada açık yeşil elbise görmek, hastalıklarınızdan kurtulacağınıza ya da toplum tarafından saygınlık kazanacağınıza delalettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil elbise giymiş bir kadın görmek
Rüyada yeşil elbise giymiş bir kadın görmek, sabırlı olmanız halinde tüm isteklerinizin karşılanacağı biçiminde bir anlam içermektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş anneyi yeşil elbise ile görmek
Rüyada ölmüş anneyi yeşil elbise ile görmek, yakın zamanda tüm sorunlarınızın çözüleceğine delalettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil elbiseyi kestiğini görmek
Rüyada yeşil elbiseyi kestiğini görmek, beklediğiniz haberin olumsuz dönüşünü alacağınıza delalettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil görmek
Rüyada yeşil görmek, duygusal ve saf bir yapıda olduğunuzun göstergesidir. Aynı zamanda da rüyayı gören kişinin çok duacısının olacağı biçiminde de yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbisenin Anlamı
Rüyada yeşil elbise giymek, arkadaş grubunuzdaki durumunuzu, sevilmenizi ve saygı duyulmanızı sağlar. Akranlarınız sizi çok düşünmeye ve gruplarında ve faaliyetlerinde varlığınızın tadını çıkarmaya meyillidir. Ek olarak, bir elbise giymek, uyanık yaşamda hırs ve dikkat çeken bir tutum anlamına gelir, yani yeni fikirlere açıksınız ve gelecek için büyük hedefleriniz var.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Süslemeli Elbise Giymek
Kendinizi ya bir mağazanın içinde ya da kendi evinizin rahatlığında, yeni bir elbise üzerinde çalışırken görmek, genellikle kendinizi incelerken ve hayatınızı meslektaşlarınızın hayatlarıyla karşılaştırdığınızı gösteren bir işaret olarak yorumlanır. Sahip olmadığınız şeylere ya da kötü alışkanlıklarınıza bağlı olarak çok fazla zaman ve enerji harcayarak, kendi yaşamınızdaki önemli ve harika şeyleri kaçırabilirsiniz. Kendinizi yeni bir elbiseye hayran bırakmak, daha önce bilmediğiniz bazı önemli bilgilere mahrem olmayı da sembolize edebilir. Bu bilgilerin geleceğiniz için çok önemli olması muhtemeldir ve yaklaşmakta olan bir rakip veya sizi kıskanmış biri hakkında bilgi verebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir elbise satın almak
Bir rüya vizyonunun sınırları içinde yeni bir elbise satın almak, günlük olarak gördüğünüz veya etkileşimde olduğunuz birini kıskandığını gösterir. Sürekli iletişiminiz sadece onların yaşam tarzı ve popülerliği için kıskançlığınızı artırıyor. Bu meslekten çok fazla zaman geçirirseniz, yaşamınız üzerinde bazı olumsuz etkileri olabilir. Yeni bir elbise veya cüppe satın almak aynı zamanda yakın zamanda tartışmış olduğunuz biriyle barışı sağlamak anlamına gelebilir, yani her iki taraf da diğerine affetmek ve diğerlerini affetmek istiyor
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yeşil bir elbiseyi denemek
Kendinizi yeşil bir elbisenin rüya görüsü içinde giydiğini görmek, hedeflerinize ulaşmanızla ilgili son derece olumlu bir semboldür. Özellikle yakın gelecekte gerçekleşen rüyanın en çok arzu edilen ve özlemini gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşilin anlamı
Rüyalarda yeşilin renk anlamları genellikle bizi büyüme, iyileşme, sevgi, verme ve ilham verme yönüne yönlendirir. Yeşil, tutku, sevgi ve iyileşmeyi düzenleyen kalp çakrasına karşılık gelir. Anahata hava elementi ile ilişkilidir ve bu yüzden ilk kırmızı tonlarda yaşadıklarımızdan farklı bir sevgi görürüz. Yeşil, bakımın ince, enerjik bir düzeyde iletişim kurmasının simgesidir. Yeşili hayal ettiğimiz zaman, bilgiyi alışılmadık yollarla aktarabilecek büyülü bir yeteneğe sahip oluyoruz. Yeşil, zihinsel stimülasyon ile büyümeyi, sevgiyi ve iyileşmeyi kolaylaştırır. Yunanlılar zekanın yürekten geldiğine inanıyorlardı. Bu, kalp çakrasının yeşili ile birleştirildiğinde bize duygusal zeka ve açık bir kalp ile iletişim hakkında konuşur. Burada belirsiz olduğumu fark ettim, bu tür bir eterik iletişim kolayca tanımlanamıyor. Bununla birlikte, açıklamada yardım için ana doğayı arayabiliriz. Hepsi yeşil renkle ifade edilen, büyüyen bir büyüme denizi ile iletişim kuran yeşil bir dilde konuşuyor. Yeşili hayal ettiğimizde, incelikli iyileştirme ve büyüme seviyeleri yaşarız. Gelişmesi gereken yaşam alanlarımıza yoğunlaşmanın zamanı geldi. Bir kere bittikten ve kimliğimizi duygusal (kalp) düzeyde ifade etmeye başladığımızda, büyümemiz üssel ve büyük olacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Görmek
Rüyada yeşil elbise görmek, gerçek anlamıyla imanlı olmaya, temiz duygulara sahip olup, saflığa yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi ya da kişilerin imanı ve inancı kudretli olup kötülüklerden ve şeytani varlıklardan uzak durular. Rüyada yeşil elbise görmek, aynı zaman da gönül bağına, ihtiyaç sahibi kimselere el uzatmaya, insanların hayır dualarını alarak gönlünü hoş kılacağına işaret edilir. Rüyada yeşil elbise görmek, en hayırlı renk sembollerinden olup gören kişinin hayatı boyunca her türlü zorluk ve sıkıntılardan uzak olup ömrünün yettiği kadar huzur ve sükunet içinde yaşayacağına ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Görmek Nedir?
Rüyada yeşil elbise görmek, bu rüya temiz duygulara, hayırlı niyetler etmeye, doğruluktan ve güzellikten şaşmamaya, hayırlı ve helal kazançlar kazanmaya yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi ya da kişiler doğayla iç içe oldukları için sağlık sorunları çekmeden hayatlarını huzur ve güzellik içinde geçirirler. Rüyada yeşil elbise görmek, aynı zaman da imanı kudretli,ilim sahibi kimselerden vaaz almaya, tövbeye gelmeye, iyiyi ve güzeli hanenizde vakıf kılmaya ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Renk Elbise  Görmek
Rüyada yeşil renk elbise görmek, başarıyı ve mutluluğu sembol eden bu rüya kişinin iş hayatında hayırlı olan bir çok rızk kapısına nail olup helal nasibini günden güne arttıracağına,  girdiği bir çok işten alnının akıyla çıkacağına yorumlanır. Rüyada yeşil renk elbise görmek, aynı zaman da ikili ilişkilere, mevki ve makama, insanların sevgiyle yaklaştığı kimse haline gelmeye ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Renk Kalem Görmek
Rüyada yeşil renk kalem görmek, bu rüya kişinin yaptığı hayırlar ile bir çok insanın kalbinde yer edinerek hayırlı gönüllerle erme şansına nail olacağına yorumlanır. Rüyada yeşil renk kalem görmek, aynı zaman da mevlanın kıldığı hayırlı yollarda vakıf olmaya, imanı kudretli kimselerden vaaz almaya, helal yollarla elde edilen nasiplere tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Renk Tespih Görmek
Rüyada yeşil renk tespih görmek, kişinin ibadetlerini her şeyden değerli kılarak ömrünün büyük bölümünü inançlarına adayacağına yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi ya da kişiler helal yollarla nasiplerini elde etmiş, bir çok kötülüğü çevresinden uzak kılmış elde ettiği nasipler ile şükretmesini bilmiştir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Renk  Araba Görmek
Rüyada yeşil renk araba görmek, bu rüya diğer rüyalara nazaran kişi ya da kişilerde olumlu anlamlar yansıtmayıp kişinin yakın zaman da hanesinden çıkacak cenazeye işaret eder. Rüyasında yeşil renk araba gören kimse, hayatının en zor sınavıyla karşı karşıya kalıp kendisi için büyük önem arz eden sevdiği kimseden ayrılma durumuna düşer.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Renk Boya Görmek
Rüyada yeşil renk boya görmek, yeşil renk boya sembolü rüyayı gören kişinin yapmadığı bir dileğine işaret eder. Bu rüya bir adağı, hayırlı bir niyeti, sadaka veya zekatı içerir. Rüyada yeşil renk boya görmek, bazen de güzel ve hayırlı olan niyeti yerine getirmeye, gönül rahatlığına, huzura delalet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Renk Küpe Görmek
Rüyada yeşil renk küpe görmek, yeşil renk küpe rüyası kişinin yakın zaman da kendisine mutluluk getirecek güzel olan bir çok hayırlı sözlere vakıf olup yüzünün güleceğine yorumlanır. Rüyada yeşil renk küpe görmek, aynı zaman da hayırlı kısmete, evlilik yolunda alınan kararlara, mutlu olmaya ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Renk Kedi Görmek
Rüyada yeşil renk kedi görmek, yakın zaman da hanenizi ziyaret edecek misafirinize, hoş sohbetlere, alınacak müjdeli habere işaret eder. Rüyada yeşil renk kedi görmek, aynı zaman da eş, dost ve akrabalarınızın da olduğu bir organizasyona katılmaya, güzel ve eğlenceli zamanlar geçirmeye, mutlu olmaya ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Renk Yılan Görmek
Rüyada yeşil renk yılan görmek, bu rüya kişiyi hayırlı yolundan çıkarmaya, onu kötülüğe sürüklemeye çalışan sinsi düşmanlarına işaret eder. Rüyasında yeşil renk yılan gören kimse, kötü niyetli kimselere karşı dik duruşu ve kudreti ile kişilerin yaptıkları kötülükleri pasif kılarak bu tarz niyeti olan kimseleri çevresinden uzak eylemiştir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Renk  Duvar Görmek
Rüyada yeşil renk duvar görmek, sıcak güzel bir yuvanın içinde olmaya, hayırlı evlada sahip olmaya, hayırlı amellere yorumlanır. Rüyada yeşil renk duvar görmek, kimi zaman da tövbe etmeye, el açmaya, pişmanlığa delalet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Alimlerin Açıklamaları?
Diyanet Yorumu, rüyada yeşil renk görmek, maneviyata, güce ve kudrete, hayırlı beslenen niyet kapılarına, huzura yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi ya da kişiler en güzel ameller ile hayatlarını her haliyle hayırlı kılmış bir çok nasibe kolay yollarla erme şansına nail olmuşlardır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami Yorumu, rüyada yeşil renk görmek, hayırlı olan yolculuğa çıkmaya, imanınızı vakıf kılmaya, güzel ve hayırlı olan nasip kapılarını aralamaya, hayırlı evlada işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Görmek

Rüyasında yeşil bir elbise giyen ya da bu yeşil elbiseyi başka birinin gördüğünü gören bir kişi için tüm rüya tabircileri olumlu ve güzel anlamlar içeren yorumlar yapmaktadır. Yeşil rengin anlamına baktığımızda da uyumlu, hoş ve huzur veren bir renk olduğunu görmekteyiz. Bu nedenle rüyada görülen yeşil elbise içinde kötü bir yorum bulunmamaktadır.
Rüyada bir başkasının yeşil bir elbise giydiğini gören kişinin etrafındaki insanlar ile hoş sohbetli, samimi, iyi geçinen bir kişi olduğuna ve bu kişinin dini vazifelerine de layığı ile yerine getirdiğine işaret etmektedir. Eğer bir kişi rüyasında yeşil elbise giyen bir kadın gördüyse rüya tabircileri bu rüyadaki kadını ilim, irfan sahibi ve ahlaklı bir kadın olarak yorumlamaktadır. Ve bu kadın rüya sahibi için hayırlı olan, rüya sahibinin hayatına hayır ve mutluluk getiren bir kadın olacaktır.

Rüyada görülen yeşil renkli bir elbise kimi zaman dini yönden yorumlanmaktadır. Dini açıdan Rüyada görülen yeşil bir elbise oldukça iyi bir anlama gelmektedir. Rüyasında yeşil bir elbise göre kişi için Allah sevgisi olan, dini yönü kuvvetli olan ve merhamet duygusuna sahip bir insan olarak yorumlanmaktadır. Aynı zamanda rüyasında ölmüş bir kişinin yeşil bir elbise giydiğini görmek ise bu kişinin iyi amele sahip olduğu ve huzurlu olduğu şeklinde yorumlanabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Görmenin Anlamı ve Yorumu
Rüyada görülen yeşil renk, kısmet, bolluk başarı ve mutluluk anlamlarına gelir. Rüyada yeşil elbise görmek, ilim, irfan, asalet ve zarafet olarak yorumlanır. Toplum içinde saygı duyulan kişi olmayı, beğenilen kişi olmayı işaret eder. Hayırlı günlerin ve hayatınıza bereketin geleceğine yorumlanır. Aynı zamanda rüyada yeşil elbise görmek, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata ve huzura kavuşacağına delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil elbise görmek, murada ermek demektir. Bekar kimseler için evlilik işaretidir. Evli olanlar için ise arzuladıkları şeyler gerçekleşeceğine yorulur. Kimi yorumculara göre ise rüyada görülen yeşil elbise, doğanın rengini taşıdığı için iyi niyetlerin ameller anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elbise Görmek
Rüya sahibinin rüyasında elbise görmesi, kişinin hayatında bulunan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder. Rüya sahibinin hayatında kötü insanların bulunacağına, bu insanlardan kurtulması gerekeceğine rivayet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Giyen Birini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında yeşil elbise giymiş birini görmesi ağız tadıyla yaşadığı geçiminin bu şekilde devam edeceğine delalet etmektedir. Dinine ve ahlakına uygun şekilde yaşayacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Hediye Aldığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında yeşil elbise hediye aldığını görmesi, makam sahibi olunacağına, alim kimselerin yolunu tutacağına delalet eder. Ayrıca rüyasında yeşil elbise hediye aldığını gören kişinin mutluluğa ve hayra kavuşacağına alamet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Açık Yeşil Renk Elbise Görmek
Asalet ve canlılık manalarına gelir. Rüyada açık yeşil elbise giyen kişi için hastaysa hastalıktan kurtulacağı ve toplum içinde saygınlık kazanacağı yorumu yapılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Koyu Yeşil Elbise Görmek
Koyu renkli ve haki renkte elbise gören kimse için dini doğru yaşamaya yorulur. Düzgün insan olmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Giymiş Bir Kadın Görmek
Rüyada yeşil elbiseli bir kadın görmek her şeyin güzel olacağına delalet eder. Rüya sahibinin biraz daha sabırlı olması gerektiğine işaret eder. Müjdeli bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Yeşil Elbise İle Görmek
Rüya sahibi kişiye annesinin müjdeleyici olarak gönderilmesi anlamına yorulmaktadır. Kişinin herhangi bir sorununun çözüleceği ve yakın zamanda feraha ereceği annesi tarafından müjdelenmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Bir Elbiseyi Kestiğini Görmek
Rüya sahibi kişinin haber beklediği bir yerden veya kişiden olumsuz yanıt alacağına delalet eder. Hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Görmek
Rüyada yeşil görmek, güzel ve olumlu gelişmelere yorulur. Rüyada görülen yeşil renk, duyguların saflığı demektir. Rüyada yeşil renk görmenin yorumlarından biri de rüya sahibi için dua eden kişilerin çok olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Görmek
Rüyada yeşil elbise görmek, rüya sahibinin güzel hal ve hareketleri sayesinde çevresi tarafından çok sayılan ve sevilen bir kimse olmayı başaracağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, sayılacağına ve sevileceğine rivayet edilir.
Hak yolundan ayrılmayan, hayır işlerinden geri kalmayan, inancını saptırmadan ve hakkını vererek yaşayan bir kimsenin varlığı ile açıklanır. Allah katında makbul olan işlere girmeye ve doğruluktan hiçbir koşulda ayrılmamaya alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Giyen Birini Görmek
Hayırlara alamet eder. Rüyayı gören kişinin çevresi ile ağız tadı, uyum, hoş muhabbet ve iyi geçim içinde olacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, Allah için gerçekleştirdiği takvaların ona ulaşacağına ve rüya sahibinin iki cihan için de güzel işler yağacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Giyen Kadın Görmek
İlim, irfan, merhamet ve iman sahibi bir kadının varlığına tabir edilir. Rüya sahibinin hayatında kendisi için hayır getirecek, mutlu ve başarılı olmasına vesile olacak, üzerinden hayır dualarını eksik etmeyecek ve aldığı her kararda arkasında duracak bir kadının olacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Hediye Almak
Rüyayı gören kişinin ettiği duaların kabul olacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına delalet eder. Güzel günler yaşamaya, zorlukları yenmeye, hastalıkları atlatmaya, isabetli adımlar atıp, mutluluğa ve hayra kavuşmaya alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Renk Görmek
Güç, kudret ve makam sahibi olmaya, alim kimselerin yolunu tutmaya, Allah katında sevap olan işler yapmaya, helal rızık elde etmeye ve doğru yollardan ayrılmadan mal varlığı edinmeye yorulur. Rüyada yeşil renk gören kişi, dünya hayatından çok ahiret hayatı için çabalayan kimse olarak tasvir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Giymek
Rüyada Yeşil Elbise Giymek, Rüya tabircileri tarafından oldukça hayırlı olarak ifade edilmiştir. Bir kimse şayet rüyasında boydan boya yeşil elbise giydiğini görüyorsa bu kişi sosyal hayatı ve iş hayatında çok büyük noktalara gelir. Bu kimse çevresi ve ailesinden sürekli olarak tebrik ve teşekkürler almaktadır. Sosyal yaşantısında maddi anlamda sıkıntı yaşayan bir kimse bu rüyayı görüyor ise bu durum oldukça hayırlıdır. Allah'ın izniyle rüya sahibi kısa süre içerisinde maddi sıkıntılarını giderir ve yaşamı boyunca maddi anlamda problem yaşamaz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Görmek, muradına ereceğine delalettir. Görmüş olduğu rüya oldukça hayırlıdır. Rüya sahibinin yeşil elbise giymesi ve görmesi halinde uzun zamandan beri beklediği müjdeli haberi alır. Hakeza bu kimse uzun zamandan beri iş yaşamda beklediği yere ulaşır. Bir kısım rüya tabircileri kişinin taşıdığı iman kuvveti ile yorumlamışlardır. Rüya sahibi hasta ise kısa süre içerisinde hastalığından kurtulur. Bu kimse dini vazifeleri düzenli olarak yerine getirdiğinden dolayı manevi yönden iç huzura kavuşmuş olur. Rüya sahibi rüyasında yeşil bir kazak veya yeşil bir pantolon satın alarak üstünde denediğini gören kimse ticaret ile uğraşmakta ise güzel kazançlar elde eder. Şayet bu kimse bir memur ile bulunduğu konunda en üst mevkiye gelir, hayırlara vesile olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Giyerek Toplum İçerisinde Gezmek, gören kimse halkın ihtiyaç duyduğu bir konuda güzel bir icat veya çalışma yapar. Toplum içerisinde yeşil renkleri taşımak halk ve çevre nezdinde kazanılacak itibara işarettir. Bir kimse rüyasında yeşil elbise giyinerek çocukları sevdiğini görür ise çok üst noktalardan yani padişah ya da Cumhurbaşkanı gibi üst notlarda bulunan kimselerde fayda görür. Rüyada yeşillikler içerisinde yeşil elbise ile gezdiğini gören kimse halka faydalı ilimler öğreteceğine işaret edilmektedir. Rüyada Yeşil üstler ile namaz kıldığını gören kimse hayırla çok fazla uğraşır. Yapmış olduğu hayırlar vesilesiyle arkasında yüz binler giderek daha büyük hayırların oluşmasına vesile olur. Hakeza yeşiller içerisinde ibadet yapan kimse manevi hayatını dolu dolu yaşadığına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Kazak Giymek, kış günü üzerinde yeşil kazak giydiğini gören kimse mutluluğa erer. Kimi rüya tabircilerince görülen bu rüya aile hayatında yaşanacak güzel günlere işarettir. Bir kısım rüya tabircileri sıkıntının ardından feraha kavuşacağına işarettir. Aile içi huzur ve eşler arasındaki memnuniyete işaret edilmektedir. Bir kişinin bulacağı iç huzura işarettir. Bir kısım rüya tabircileri tarafından çevresinden gelecek menfaate ve saygıya işarettir. Rüya tabircisi tarafından eğitim amacıyla çıkılan gurbete işaret olduğu şeklinde yorumlanmıştır. Rüyada yeşil elbise görmek oldukça hayırdır. Bu nedenle bir kimse rüyasında yeşil elbise giyer veya görürse bu durum güzel günlerin geleceğine işarettir. Bu nedenle böylesi güzel bir rüya ile şereflenen bir kimse Allah'a şükür etmeli ve üzerine farz olan ibadetleri harfiyen yerine getirmelidir. Böylelikle kaza ve beladan sakınarak korunmuş olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Giymek
Rüyada yeşil giymek, oldukça hayırlı ve güzel bir rüyadır. Rüyada yeşil renk nasıl görünürse görünsün çoğu zaman hep hayırların, yaşanılacak güzelliklerin, mutluluğun ve ferahlamanın habercisi olmaktadır.
Bu nedenle rüyasında yeşil elbise giyen kişi eğer sıkıntı ve keder içerisindeyse tüm bu acılardan kurtularak feraha erer. Bu rüya edilen duaların makbul olduğuna da işarettir aynı zamanda. Çilelerin bitmesine, sıkıntıların sona ermesine işaret eder. Yeşil elbise giyen kişi muradına kavuşur ve karşısına çok iyi bir kısmet çıkar. Aynı zamanda takvaya, dinde ilerlemeye, dünya ve ahiret mutluluğuna işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Koyu Yeşil Elbise Görmek
Rüyada haki yani koyu yeşil elbise görmek dinde sebat gösteren, ahlaklı ve iyi niyetli bir adamdır. Böyle bir elbiseyi giyen kişi her anlamda mutlu ve huzurlu bir hayat geçirir. Bu rüya ibadetlerine düşkün, mertebesi yüksek bir zattır. Rüyada açık yeşil elbise görmek ise, yine ahlakı çok güzel ve insanlar içinde takvası ile seçilen yüksek dereceli bir kişidir. Eğer rüya sahibi yeşil bir elbise giymişse, bu onun dünyadaki derecesine ve iyi bir insan olduğuna yorulabilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Renk Görmek
Rüyada görülen yeşil renk her yönden hayırlı, güzel ve oldukça iyi bir rüyadır. Yeşil renk gören kişi, muradına ererek her türlü isteğine nail olur. Bu rüya tüm sıkıntılardan, kederlerden ve üzüntülerden kurtularak tam bir feraha ermektir. Yeşil renk nerde ve nasıl olursa olsun dinde iyiliğe, mertebece yüksekliğe ve insanlar içinde mutlu ve huzurlu olmaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Bir Elbise Diktiğini Görmek
Rüyada yeşil bir elbise diken kişi, hem aile hayatında hem de iş hayatında mutluluğu yakalar. Bu rüya her anlamda mutluluğa ermeye, sıkıntılardan kurtulmaya işarettir
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Kıyafet Görmek
Rüyada yeşil kıyafet görmek kişinin güzel ahlakı ve saygılı bir kimse olması sebebi ile çevresinde takdir toplayan, sayılan ve sevilen bir kimse olacağına, sözü geçen ve ağırlığı olan kişiliğine işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin maneviyatının güçlü, inancı sağlam biri olduğuna, hayır işi yapan ve yardıma ihtiyacı olanlara el uzatan kişiliğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Kıyafet Giyen Birini Görmek
Rüyada yeşil görmek hayra yorulur, yeşil kıyafetli bir kimse görmek ise kişinin herkesle iyi geçinen ve kolayca anlaşabilen, dini açıdan olgun ve dinin gereklerini yerine getiren, takva sahibi bir kişiliği olduğuna delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Giyen Kadın Görmek
Rüyada yeşil elbise giyen kadın görmek rüya sahibinin kalbinde merhamet olan, maneviyatı güçlü bir eşi ya da arkadaşı olduğuna delalet eder. Bu kişinin her daim rüya sahibinin arkasında duracağına, yol göstereceğine ve mutlu olması için gereken anahtara sahip olduğuna işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Hediye Almak
Rüyada yeşil elbise hediye almak kişinin pişman olduğu ve sürekli tövbe ettiği hatalarının Allah katında kabul olacağına, af olunacağına, güzel günlere, sıkıntıların artık son bulacağına, kişinin sağlığının her geçen daha iyiye gideceğine ve mutluluğa işaret eder. Ayrıca bu rüya kişinin iş hayatında atacağı doğru adımlar neticesinde büyük başarılara imza atacağına, adını duyuracağına ve güzel işler yapacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Görmek
Başarı demektir. Mutluluk, kısmet, murada ermek gibi anlamlara gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı tabirciler, yeşil elbise gören kimse, mirasa işarettir, dediler. Beyaz elbise, giyen için hayırdır. Zanaatkârlar için beyaz elbise islerinin durgunluğuna işarettir. Zanaatkâr için her zaman elbisenin kıymetli oluşu isinin durgunluğuna işarettir. Bir kimse adet edinmediği bir elbiseyi giydiğini görse, kötü gördüğü şeylerin bazısı kendisine isabet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil elbise görmek tabirleri genel güncel isalami

Rüyada yeşil elbise 2 farklı şekilde yorumlanabilmektedir. Yeşil elbise görmek ve yeşil elbise giymek olarak 2 farklı şekilde yorumlanabilecek bu rüyada farklı anlamlar ortaya çıkabilmektedir. Yeşil genel itibarla bolluk ve bereket anlamına gelen bir renktir. Bu kapsamda rüyada yeşil elbise de olumlu anlamlarda tabir edilebilmektedir.
Rüyada yeşil elbise görmek kişinin ömrünün uzun olmasına ve ferahlığa işaret eder. Başarı ve mutluluk anlamlarında da yorumlanabilen rüyada yeşil elbise görmek kişilerin hayatında var olan sıkıntıların kısa sürede ortadan kalkmasına da işaret etmektedir. Ayrıca rüya gören kişinin hayatında bulunan kötü niyetli kimselerin de kişinin hayatından çıkacağına ve etrafında iyi insanların olacağı şeklinde yorumlar yapılır. Bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada yeşil elbise görmek bekâr kimseler için evliliğe evli kimseler için ise murada ermek olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil elbise giydiğini gören kimse için dini anlamda güzel değişimlerin yaşanacağı ifade edilmektedir. Dini açıdan bir ferahlama sürecine girecek kişi Allah’a olan aşkında bir artış ve dine daha da bir bağlanma evresine girer. Yeşil rengin bereketli olması rüyada yeşil elbise giyen kişinin bolluk ve bereket içinde olacağına da işaret eder. Yeni bir işe girişilmesi veya yatırımın yapılması ve bu yatırım sonunda kazancın oldukça yükselmesi anlamına gelen rüyada yeşil elbise giymek rüya tabircileri tarafından farklı şekilde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yeşil bir elbise giyen ya da bu yeşil elbiseyi başka birinin gördüğünü gören bir kişi için tüm rüya tabircileri olumlu ve güzel anlamlar içeren yorumlar yapmaktadır. Yeşil rengin anlamına baktığımızda da uyumlu, hoş ve huzur veren bir renk olduğunu görmekteyiz. Bu nedenle rüyada görülen yeşil elbise içinde kötü bir yorum bulunmamaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir başkasının yeşil bir elbise giydiğini gören kişinin etrafındaki insanlar ile hoş sohbetli, samimi, iyi geçinen bir kişi olduğuna ve bu kişinin dini vazifelerine de layığı ile yerine getirdiğine işaret etmektedir. Eğer bir kişi rüyasında yeşil elbise giyen bir kadın gördüyse rüya tabircileri bu rüyadaki kadını ilim, irfan sahibi ve ahlaklı bir kadın olarak yorumlamaktadır. Ve bu kadın rüya sahibi için hayırlı olan, rüya sahibinin hayatına hayır ve mutluluk getiren bir kadın olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen yeşil renkli bir elbise kimi zaman dini yönden yorumlanmaktadır. Dini açıdan Rüyada görülen yeşil bir elbise oldukça iyi bir anlama gelmektedir. Rüyasında yeşil bir elbise göre kişi için Allah sevgisi olan, dini yönü kuvvetli olan ve merhamet duygusuna sahip bir insan olarak yorumlanmaktadır. Aynı zamanda rüyasında ölmüş bir kişinin yeşil bir elbise giydiğini görmek ise bu kişinin iyi amele sahip olduğu ve huzurlu olduğu şeklinde yorumlanabilir.
Yeşil uyumun, huzurun ve mutluluğu temsil eden bir renktir. Bu nedenle rüyasında yeşil renkte bir elbise giyen kişi için olumsuz ve kötü yorumlar yapmak nerdeyse imkansızdır. Rüyasında elbise olmasa dahi yeşil bir renk gören kişinin içini ferah tutması ve aklına kötü şeyler getirmemesi gerekmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen yeşil elbise koyu yeşil ve açık yeşil olarak 2’ye ayrılmaktadır. Rüyasında koyu yeşil giyen ya da gören bir kişinin dinine bağlı, namaz kılan ve Allah sevgisi ile yanıp tutuşan bir insan olduğuna işaret etmektedir. Rüyasında açık yeşil giyen bir kişinin ise ahlaklı, toplumsal uyum içerisinde, neşeli ve eğlenceli bir insan olduğu düşünülmektedir. Kısacası rüyasında yeşil bir elbise giydiğini gören ya da başka birisinin yeşil bir elbise giydiğini gören bir kişi için olumlu yorumlar bulunmaktadır. Bu elbise açık yeşilde olsa koyu yeşilde olsa yorumlar oldukça olumlu ve dini açıdan çok bereketlidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kişinin yeşil bir elbise giymesi günahlarından arınacağına, tövbe edeceğine, korkularına yeneceğine ve Allah’a yöneleceğine işaret etmektedir. Aynı zamanda rüyasında yeşil bir elbise gören ya da giyen bir kişinin muradına tez vakitte kavuşacağına, istek ve arzularının yerine geleceğine işaret etmektedir. Bazı rüya tabircilere göre ise rüyasında yeşil bir elbise giyen kişinin yüksek bir mertebeye ulaşacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Giymek Görmek

Rüyada yeşil elbise giyneyen bir kişi; yeşil rengin uyum, ahenk, varlık bilgisini açış olurluğunda, ahlak ve insanın evrenseller içkinliğindeki kendinde açılan varlık bilgisiyle alakadar olan irfan bilgisine işaret eder.
Yeşil renk kâinatta kendini yansıtan asli bir renk olması sebebiyle, bilinçaltında oluşturduğu anlayış içkinliğinde kişinin evrenseller olurluğundaki ilkelere iye olarak, niyetler ve ameller olarak şe'nlerde bulunduğuna işaret eder.
Rüyada Koyu yeşil (haki) renk olan elbise giymek; ilkelere iye olarak, dinin getirdiği şeriat doğrultusunda ibadetler içkinliğinde şenlerde bulunulduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Açık yeşil elbise giynemek; toplumsal ahlak üzeri insanın ailesi ve çevresiyle uyum içinde şe'nlerde bulunduğuna işaret eder.
Burada hususen belirtmek gerekir ki açık yeşili Hz. Nebi efendimizin hafi ruh latifesi olurluğundaki nuru olan ruhaniyetine de işaret eder.
Bu renk; kâinattaki varlıksal canlılığa işaret ettiği için insanın yeşil elbiseye rüyada bürünüşü, asli olan varlığından gelen canlılığa işaret eder.
Rüyada görülen yeşil elbiseler dinî bakımdan iyi ve güzeldir. Çünkü yeşil elbiseler cennet ehlinin giysileridir. Rüyada yeşil elbiseler görmek, diriler hakkında din ve kuvvete ve çokça ibadete, ölünün de Yüce Allah indinde halinin güzelliğine delâlet eder.
Hayattaki kişinin rüyada yeşil elbise giymesi mirasa, ölünün yeşil giyinmiş görünmesi, şehid olarak vefat ettiğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbisenin Anlamı
Rüyada yeşil elbise giymek, arkadaş grubunuzdaki durumunuzu, sevilmenizi ve saygı duyulmanızı sağlar. Akranlarınız sizi çok düşünmeye ve gruplarında ve faaliyetlerinde varlığınızın tadını çıkarmaya meyillidir. Ek olarak, bir elbise giymek, uyanık yaşamda hırs ve dikkat çeken bir tutum anlamına gelir, yani yeni fikirlere açıksınız ve gelecek için büyük hedefleriniz var.Rüyada Yeşil Süslemeli Elbise Giymek
Kendinizi ya bir mağazanın içinde ya da kendi evinizin rahatlığında, yeni bir elbise üzerinde çalışırken görmek, genellikle kendinizi incelerken ve hayatınızı meslektaşlarınızın hayatlarıyla karşılaştırdığınızı gösteren bir işaret olarak yorumlanır. Sahip olmadığınız şeylere ya da kötü alışkanlıklarınıza bağlı olarak çok fazla zaman ve enerji harcayarak, kendi yaşamınızdaki önemli ve harika şeyleri kaçırabilirsiniz. Kendinizi yeni bir elbiseye hayran bırakmak, daha önce bilmediğiniz bazı önemli bilgilere mahrem olmayı da sembolize edebilir. Bu bilgilerin geleceğiniz için çok önemli olması muhtemeldir ve yaklaşmakta olan bir rakip veya sizi kıskanmış biri hakkında bilgi verebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir elbise satın almak
Bir rüya vizyonunun sınırları içinde yeni bir elbise satın almak, günlük olarak gördüğünüz veya etkileşimde olduğunuz birini kıskandığını gösterir. Sürekli iletişiminiz sadece onların yaşam tarzı ve popülerliği için kıskançlığınızı artırıyor. Bu meslekten çok fazla zaman geçirirseniz, yaşamınız üzerinde bazı olumsuz etkileri olabilir. Yeni bir elbise veya cüppe satın almak aynı zamanda yakın zamanda tartışmış olduğunuz biriyle barışı sağlamak anlamına gelebilir, yani her iki taraf da diğerine affetmek ve diğerlerini affetmek istiyorYeşil bir elbiseyi denemek
Kendinizi yeşil bir elbisenin rüya görüsü içinde giydiğini görmek, hedeflerinize ulaşmanızla ilgili son derece olumlu bir semboldür. Özellikle yakın gelecekte gerçekleşen rüyanın en çok arzu edilen ve özlemini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşilin anlamı
Rüyalarda yeşilin renk anlamları genellikle bizi büyüme, iyileşme, sevgi, verme ve ilham verme yönüne yönlendirir. Yeşil, tutku, sevgi ve iyileşmeyi düzenleyen kalp çakrasına karşılık gelir. Anahata hava elementi ile ilişkilidir ve bu yüzden ilk kırmızı tonlarda yaşadıklarımızdan farklı bir sevgi görürüz. Yeşil, bakımın ince, enerjik bir düzeyde iletişim kurmasının simgesidir. Yeşili hayal ettiğimiz zaman, bilgiyi alışılmadık yollarla aktarabilecek büyülü bir yeteneğe sahip oluyoruz. Yeşil, zihinsel stimülasyon ile büyümeyi, sevgiyi ve iyileşmeyi kolaylaştırır. Yunanlılar zekanın yürekten geldiğine inanıyorlardı. Bu, kalp çakrasının yeşili ile birleştirildiğinde bize duygusal zeka ve açık bir kalp ile iletişim hakkında konuşur. Burada belirsiz olduğumu fark ettim, bu tür bir eterik iletişim kolayca tanımlanamıyor. Bununla birlikte, açıklamada yardım için ana doğayı arayabiliriz. Hepsi yeşil renkle ifade edilen, büyüyen bir büyüme denizi ile iletişim kuran yeşil bir dilde konuşuyor. Yeşili hayal ettiğimizde, incelikli iyileştirme ve büyüme seviyeleri yaşarız. Gelişmesi gereken yaşam alanlarımıza yoğunlaşmanın zamanı geldi. Bir kere bittikten ve kimliğimizi duygusal (kalp) düzeyde ifade etmeye başladığımızda, büyümemiz üssel ve büyük olacaktır.Rüyada Yeşil Elbise Görmek
Rüyada yeşil elbise görmek; kişinin sosyal hayatındaki konumu ile ilgili mesajlar verir. Yeşil renk tabiatın doğal renklerinden biri olma özelliği ile öncelikle doğallık ve canlılık rengidir. Rüyasında yeşil elbise giyen insanın hayat çizgisinde doğru, dürüst, saf, güvenilir olma gibi üstün meziyetler taşıdığına göstergedir.
Rüyada yeşil elbise görmek; sade ve mütevazı bir yaşam tarzı düşlerinin simgesidir. Mutlu bir yuva, “azıcık aşım, ağrısız başım” düşüncesinde olan kanaatkâr insanların sıklıkla gördüğü rüyalardandır. Kişinin rüyasında gördüğü yeşil elbise temiz ve şık ise güzel ahlak sahibi karaktere, buruşuk ve pis yeşil elbise ise sahtekâr, ikiyüzlü insanlara yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil elbise aldığını görmek
Bekâr insanlar için mutlu ve rutin bir evlilik yapmaya, evli ve ailesi ile birlikte olanlar için ise geleceği için yatırım yapmaya delalet eder. Bu rüya bazı kişiler için eğitimde yükselmeye, akademik anlamda kariyer sahibi olmaya da ibaredir.
Rüyada Yeşil Elbise Diktiğini Görmek
Rüyada yeşil bir elbise dikmek; din ve ibadete düşkünlüğe, inanç ve sabır ile ekmeğini kazanmaya yorumlanır. Rüyada kişi yeşil elbiseyi makinede diktiğini görür ise işleri çabucak hallolacak, muradına erecektir. Eğer rüyada yeşil elbisenin elde dikildiği görülüyor ise meşakkatli bir vakitten sonra gecikmeli de olsa ulaşılacak mutluluğa tabir edilir.
Rüyada yeşil elbise yıkadığını görmek
Rüyada yıkandığı görülen yeşil elbise; inançlarından şüphe duymaya, yılgınlığa, hayal kırıklığına, kötü düşüncelerden arınma gereksinimlerine
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeşil elbise giyen kişi eğer sıkıntı ve keder içerisindeyse tüm bu acılardan kurtularak feraha erer. Bu rüya edilen duaların makbul olduğuna da işarettir aynı zamanda. Çilelerin bitmesine, sıkıntıların sona ermesine işaret eder. Yeşil elbise giyen kişi muradına kavuşur ve karşısına çok iyi bir kısmet çıkar. Aynı zamanda takvaya, dinde ilerlemeye, dünya ve ahiret mutluluğuna işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil giymek, oldukça hayırlı ve güzel bir rüyadır. Rüyada yeşil renk nasıl görünürse görünsün çoğu zaman hep hayırların, yaşanılacak güzelliklerin, mutluluğun ve ferahlamanın habercisi olmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Bir Elbise Diktiğini Görmek
Rüyada yeşil bir elbise diken kişi, hem aile hayatında hem de iş hayatında mutluluğu yakalar. Bu rüya her anlamda mutluluğa ermeye, sıkıntılardan kurtulmaya işarettir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Renk Görmek
Rüyada görülen yeşil renk her yönden hayırlı, güzel ve oldukça iyi bir rüyadır. Yeşil renk gören kişi, muradına ererek her türlü isteğine nail olur. Bu rüya tüm sıkıntılardan, kederlerden ve üzüntülerden kurtularak tam bir feraha ermektir. Yeşil renk nerde ve nasıl olursa olsun dinde iyiliğe, mertebece yüksekliğe ve insanlar içinde mutlu ve huzurlu olmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Görmenin Anlamı ve Yorumu
Rüyada yeşil elbise görmek, muradınıza ererek istediğiniz hayata sahip olacağınız anlamına gelmektedir. Başarılı sonuçlar elde ederek iyi bir kazanca sahip olacağınıza ve mutlu bir evlilik yapacağınıza delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil elbise giyen birini görmek
Rüyada yeşil elbise giyen birini görmek, tam olarak yaşantınızın istediğiniz biçiminde geçeceğine delalettir. Dininize bağlı bir yaşam içerisinde olacağınızın da işaretçisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil elbise hediye aldığını görmek
Rüyada yeşil elbise hediye aldığını görmek, bilgili kişileri örnek alarak makam sahibi olacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Renk Görmek
Rüyada görülen yeşil renk her yönden hayırlı, güzel ve oldukça iyi bir rüyadır. Yeşil renk gören kişi, muradına ererek her türlü isteğine nail olur. Bu rüya tüm sıkıntılardan, kederlerden ve üzüntülerden kurtularak tam bir feraha ermektir. Yeşil renk nerde ve nasıl olursa olsun dinde iyiliğe, mertebece yüksekliğe ve insanlar içinde mutlu ve huzurlu olmaya işarettir.
Rüyada Koyu Yeşil Elbise Görmek
Rüyada haki yani koyu yeşil elbise görmek dinde sebat gösteren, ahlaklı ve iyi niyetli bir adamdır. Böyle bir elbiseyi giyen kişi her anlamda mutlu ve huzurlu bir hayat geçirir. Bu rüya ibadetlerine düşkün, mertebesi yüksek bir zattır. Rüyada açık yeşil elbise görmek ise, yine ahlakı çok güzel ve insanlar içinde takvası ile seçilen yüksek dereceli bir kişidir. Eğer rüya sahibi yeşil bir elbise giymişse, bu onun dünyadaki derecesine ve iyi bir insan olduğuna yorulabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Görmenin Anlamı ve Yorumu
Rüyada yeşil elbise görmek, muradınıza ererek istediğiniz hayata sahip olacağınız anlamına gelmektedir. Başarılı sonuçlar elde ederek iyi bir kazanca sahip olacağınıza ve mutlu bir evlilik yapacağınıza delalettir.

Rüyada yeşil elbise giyen birini görmek
Rüyada yeşil elbise giyen birini görmek, tam olarak yaşantınızın istediğiniz biçiminde geçeceğine delalettir. Dininize bağlı bir yaşam içerisinde olacağınızın da işaretçisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Görmenin Anlamı ve Yorumu
Rüyada görülen yeşil renk, kısmet, bolluk başarı ve mutluluk anlamlarına gelir. Rüyada yeşil elbise görmek, ilim, irfan, asalet ve zarafet olarak yorumlanır. Toplum içinde saygı duyulan kişi olmayı, beğenilen kişi olmayı işaret eder. Hayırlı günlerin ve hayatınıza bereketin geleceğine yorumlanır. Aynı zamanda rüyada yeşil elbise görmek, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata ve huzura kavuşacağına delalet etmektedir.Rüyada yeşil elbise görmek, murada ermek demektir. Bekar kimseler için evlilik işaretidir. Evli olanlar için ise arzuladıkları şeyler gerçekleşeceğine yorulur. Kimi yorumculara göre ise rüyada görülen yeşil elbise, doğanın rengini taşıdığı için iyi niyetlerin ameller anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil görmek
Rüyada yeşil görmek, duygusal ve saf bir yapıda olduğunuzun göstergesidir. Aynı zamanda da rüyayı gören kişinin çok duacısının olacağı biçiminde de yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil elbiseyi kestiğini görmek
Rüyada yeşil elbiseyi kestiğini görmek, beklediğiniz haberin olumsuz dönüşünü alacağınıza delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş anneyi yeşil elbise ile görmek
Rüyada ölmüş anneyi yeşil elbise ile görmek, yakın zamanda tüm sorunlarınızın çözüleceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil elbise giymiş bir kadın görmek
Rüyada yeşil elbise giymiş bir kadın görmek, sabırlı olmanız halinde tüm isteklerinizin karşılanacağı biçiminde bir anlam içermektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada koyu yeşil elbise görmek
Rüyada koyu yeşil elbise görmek, dininizi doğru yaşamanız gerektiğine ve ahlaklı olmanız gerektiğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil elbise hediye aldığını görmek
Rüyada yeşil elbise hediye aldığını görmek, bilgili kişileri örnek alarak makam sahibi olacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada açık yeşil elbise görmek
Rüyada açık yeşil elbise görmek, hastalıklarınızdan kurtulacağınıza ya da toplum tarafından saygınlık kazanacağınıza delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Giyen Birini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında yeşil elbise giymiş birini görmesi ağız tadıyla yaşadığı geçiminin bu şekilde devam edeceğine delalet etmektedir. Dinine ve ahlakına uygun şekilde yaşayacağına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Hediye Aldığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında yeşil elbise hediye aldığını görmesi, makam sahibi olunacağına, alim kimselerin yolunu tutacağına delalet eder. Ayrıca rüyasında yeşil elbise hediye aldığını gören kişinin mutluluğa ve hayra kavuşacağına alamet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Açık Yeşil Renk Elbise Görmek
Asalet ve canlılık manalarına gelir. Rüyada açık yeşil elbise giyen kişi için hastaysa hastalıktan kurtulacağı ve toplum içinde saygınlık kazanacağı yorumu yapılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Koyu Yeşil Elbise Görmek
Koyu renkli ve haki renkte elbise gören kimse için dini doğru yaşamaya yorulur. Düzgün insan olmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Giymiş Bir Kadın Görmek
Rüyada yeşil elbiseli bir kadın görmek her şeyin güzel olacağına delalet eder. Rüya sahibinin biraz daha sabırlı olması gerektiğine işaret eder. Müjdeli bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anneyi Yeşil Elbise İle Görmek
Rüya sahibi kişiye annesinin müjdeleyici olarak gönderilmesi anlamına yorulmaktadır. Kişinin herhangi bir sorununun çözüleceği ve yakın zamanda feraha ereceği annesi tarafından müjdelenmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Bir Elbiseyi Kestiğini Görmek
Rüya sahibi kişinin haber beklediği bir yerden veya kişiden olumsuz yanıt alacağına delalet eder. Hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Görmek
Rüyada yeşil görmek, güzel ve olumlu gelişmelere yorulur. Rüyada görülen yeşil renk, duyguların saflığı demektir. Rüyada yeşil renk görmenin yorumlarından biri de rüya sahibi için dua eden kişilerin çok olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Etek Görmek
Rüyasında yeşil etek gören kişinin çok çalışarak işlerinde bol kazanç sağlayacağı anlamına gelmektedir. Hem hırslı hem azimli olması nedeniyle her işini kolaylıkla bitirebileceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil elbise görmek, gerçek anlamıyla imanlı olmaya, temiz duygulara sahip olup, saflığa yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi ya da kişilerin imanı ve inancı kudretli olup kötülüklerden ve şeytani varlıklardan uzak durular. Rüyada yeşil elbise görmek, aynı zaman da gönül bağına, ihtiyaç sahibi kimselere el uzatmaya, insanların hayır dualarını alarak gönlünü hoş kılacağına işaret edilir. Rüyada yeşil elbise görmek, en hayırlı renk sembollerinden olup gören kişinin hayatı boyunca her türlü zorluk ve sıkıntılardan uzak olup ömrünün yettiği kadar huzur ve sükunet içinde yaşayacağına ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Görmek Nedir?
Rüyada yeşil elbise görmek, bu rüya temiz duygulara, hayırlı niyetler etmeye, doğruluktan ve güzellikten şaşmamaya, hayırlı ve helal kazançlar kazanmaya yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi ya da kişiler doğayla iç içe oldukları için sağlık sorunları çekmeden hayatlarını huzur ve güzellik içinde geçirirler. Rüyada yeşil elbise görmek, aynı zaman da imanı kudretli,ilim sahibi kimselerden vaaz almaya, tövbeye gelmeye, iyiyi ve güzeli hanenizde vakıf kılmaya ifade edilir.Rüyada Yeşil Renk Elbise  Görmek
Rüyada yeşil renk elbise görmek, başarıyı ve mutluluğu sembol eden bu rüya kişinin iş hayatında hayırlı olan bir çok rızk kapısına nail olup helal nasibini günden güne arttıracağına,  girdiği bir çok işten alnının akıyla çıkacağına yorumlanır. Rüyada yeşil renk elbise görmek, aynı zaman da ikili ilişkilere, mevki ve makama, insanların sevgiyle yaklaştığı kimse haline gelmeye ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Görmek
Rüyada yeşil elbise giymek ve görmek aynı şekilde yorumlanır. Yeşil renk uyum demektir. Yeşil elbiseyi giydiğini veya gördüğünü gören kimse, insanlarla olan ilişkilerinde önemli adımlar atar. İnsanlarla olan uyumu sayesinde güzel arkadaşlıklar, güzel dostluklar edinir. Çevresindeki insanlar tarafından da güvenilir ve sevilen biri olarak bilinir. Bu özellik rüya sahibine hayatı boyunca önemli şeyler katacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Giyen Birini Görmek
Rüyada yeşil elbise giyen birini görmek, yukarıda bahsedilen açıklamanın başka birinin üzerinde gerçekleşmesidir. Rüya sahibi, yeşil elbise giyen kişiyi gerçek hayatında tanıyorsa, onunla yakın ilişkilerde bulunacaktır. Küs iseler barışacaklar veya arkadaşlıkları daha da yakınlaşacaktır. Eğer rüyada görülen kişiyi tanımıyorsa, yakın zamanda tanışacağı biriyle iyi bir arkadaşlık kurup samimi ve güzel bir dostluk oluşacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Hediye Almak
Rüyada yeşil elbise hediye aldığını gören kimse, küs olan bir tanıdığıyla barışır. Önceden aralarında yaşanan bir münasebet nedeniyle bozulan ilişkileri rüya sahibinin girişimleriyle düzelir. Burada gereken adımları atacak olan rüya sahibi olacaktır. Çünkü o kişi, rüya sahibi için oldukça önemli bir insandır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Dikmek
Rüyada yeşil elbise dikmek, rüya sahibinin hayat tarzında değişiklikler yapacağı anlamına gelir. Rüya sahibi, önceleri hayat tarzıyla, insanlara olan yaklaşımıyla, sarf ettiği sözlerle insanların kendisi hakkında kötü düşünmesine neden olur. Ancak yalnızlık ve pişmanlık hissi oluşacak olan rüya sahibi, bu durumu düzeltip insanların kendisi hakkında olan düşüncelerini değiştirmek için hayatında ve yaşam tarzında önemli değişiklikler yapar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Giymek görmek
Rüyada Yeşil Elbise Giymek görmek ile alakalı tabirler aşağıda yer almaktadır. Kaynaklara göre sıralanmıştır.
Derleme2: Rüyada yeşil elbise giyneyen bir kişi; yeşil rengin uyum, ahenk, varlık bilgisini açış olurluğunda, Ahlak ve insanın evrenseller içkinliğindeki kendinde açılan varlık bilgisiyle alakadar olan irfan bilgisine işaret eder. Yeşil renk kâinatta kendini yansıtan asli bir renk olması sebebiyle, bilinçaltında oluşturduğu anlayış içkinliğinde kişinin evrenseller olurluğundaki ilkelere iye olarak, niyetler ve Ameller olarak şe’nlerde bulunduğuna işaret eder. Rüyada Koyu yeşil (haki) renk olan elbise giymek; ilkelere iye olarak, dinin getirdiği şeriat doğrultusunda ibadetler içkinliğinde şe’nlerde bulunulduğuna işaret eder. Rüyada Açık yeşil (benetton yeşili vb. ) elbise giynemek; toplumsal ahlak üzeri insanın Ailesi ve çevresiyle uyum içinde şe’nlerde bulunduğuna işaret eder. Burada hususen belirtmek gerekir ki benetton yeşili Hz. Nebi efendimizin hafi ruh latifesi olurluğundaki nuru olan ruhaniyetine de işaret eder. Bu renk; kâinattaki varlıksal canlılığa işaret ettiği için insanın yeşil elbiseye rüyada bürünüşü, asli olan varlığından gelen canlılığa işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Giymek Görmek
Rüyada yeşil elbise giyinen bir kişi; yeşil rengin uyum, ahenk, varlık bilgisini açış olurluğunda, ahlak ve insanın evrenseller içkinliğindeki kendinde açılan varlık bilgisiyle alakadar olan irfan bilgisine işaret eder.
Yeşil renk kâinatta kendini yansıtan asli bir renk olması sebebiyle, bilinçaltında oluşturduğu anlayış içkinliğinde kişinin evrenseller olurluğundaki ilkelere iye olarak, niyetler ve ameller olarak şenlerde bulunduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Açık yeşil (benetton yeşili vb. ) elbise giydiğinizi görmek
Rüyada Açık yeşil (benetton yeşili vb. ) elbise giymek; toplumsal ahlak üzeri insanın ailesi ve çevresiyle uyum içinde şenlerde bulunduğuna işaret eder. Burada hususen belirtmek gerekir ki benetton yeşili Hz. Nebi efendimizin hafi ruh latifesi olurluğundaki nuru olan ruhaniyetine de işaret eder. Bu renk; kâinattaki varlıksal canlılığa işaret ettiği için insanın yeşil elbiseye rüyada bürünüşü, asli olan varlığından gelen canlılığa işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Görmek İnsanı Rahatlatan Tabirlere mi Sahip Dikkat!
Rüyada görülen yeşil elma; kısmet bolluk, bereket ve ferahlık manalarına gelmektedir. Rüya sahibinin yaşayacağı uzun süreli yokluk ile fakirlik sonucunda sahip olduğu fakirliği ve kısmetsizliği bir kenara bırakacak ve kısmetli bir dönüş yaparak refah düzeyi yüksek bir yaşama ulaşacaktır şeklinde tabir edilir.
•    Din alimleri rüya sahibine; ulaştığı refahı iyice değerlendirmesini, karşısına çıkan fırsatları değerlendirmesini ve eline ulaşan her kuruş para ile geleceğe dair yatırım yapmasını salık vermektedirler. Çünkü kişinin ellerine ulaşan ellerinden gitmeyi de elbet akıl edecektir.Ayrıca yapılan bir diğer yoruma göre bu rüya; kişinin yarınlarına umut dolu baktığı ve her ne olursa olsun yaşamından vazgeçmediği manasına gelmektedir. Rüya sahibi yaşadığı bütün karanlık günlerin muhakkak bir aydınlığa çıkacağını, en çaresiz anının büyük bir sabırla çözüm alternatifleriyle dolacağına ve kışın bahara koştuğuna inanmaktadır.
•    Hayatını bu şekilde yöneten rüya sahibi, her daim güzelliklerle karşılaşacak ve umut dolu fikirleri yerini bulacaktır şeklinde tabir edilir. Din alimleri, rüya sahibinin bu tavrını gayet olumlu bulmakta ve bu şekilde yaşamaya devam etmesi konusunda da desteklemektedirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Giydiğini Görmek
Rüyasında yeşil elbise giydiğini gören kişi, rüyasını; yaşama dair edinmiş olduğu olumlu yönlerinden ötürü kıskanıldığına yormalıdır. Rüya sahibi çevresindeki bütün insanlara örnek olabilecek derecede iyi bir yaşam kalitesi yakalamıştır ve bu sosyal çevresi kendisinin sahip olduğu olanakları kıskanmakta ve hatta kendisine karşı beslemiş oldukları kıskançlıktan ötürü rüya sahibinin dedikodusunu yapmaktalar şeklinde tabir edilir.
•    Rüya sahibinin kıskanılmasını yersiz bulan din alimleri; kişiye hakkında çıkan dedikodulara aldırış etmemesini, asla tırnakları ile kazıyıp elde ettiklerinden utanmamasını ve yaşamını hakkettiği ölçüde yaşamasını salık vermektedirler.Ayrıca yapılan bir diğer yoruma göre; kişinin güçlü bir kişilik kazanmaya çalıştığına delalet eden bir rüyadır. Kişi; yaşadığı hayatın ağırlıkları altında ezilse bile kırılan omuzlarını toparlayıp ilerlemeye çalışacak ve asla düştüğünü insanlara göstermeyecektir şeklinde tabir edilir. Din alimleri kişiye; asla gardını düşürmemesini ve savaşmaktan vazgeçmemesini salık vermektedirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Yeşil Elbise Giydiğini Görmek
Rüyasında bir başkasının yeşil bir elbise giydiğini gören kişi, rüyasını; içinde biriktirmiş olduğu kötü duygularını artık kendisine ve bilincine saldırmaya başladığına yormalıdır.
•    Rüya sahibi içerisinde bulunduğu hayatın koşullarını hiçe sayarak tamamen kendi egosunu tatmin etme yoluna girerek içindeki kötülüğü büyütür ve etrafındaki herkese bulaştırır bunu.
Din alimlerinin neredeyse hepsi rüya sahibini uyararak içindeki ateşi söndürmesini ve hoşgörü, saygı ile karşılıksız sevgi gibi yüce insani duygulara bürünmesini salık vermektedirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Elbise Çıkarmak
Rüyada üzerinden yeşil elbiseyi çıkardığını gören kimse, çevresindeki bazı insanlara yapacağı davranışları nedeniyle aralarındaki ilişkinin bozulmasına neden olacaktır. Yanlış sözler söylemesi veya yapmaması gerek şeyleri yapması, çevresindeki insanların kendisinden uzaklaşmasına neden olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Koyu yeşil (haki) renk olan elbise giydiğinizi görmek
Rüyada Koyu yeşil (haki) renk olan elbise giymek; ilkelere iye olarak, dinin getirdiği şeriat doğrultusunda ibadetler içkinliğinde şenlerde bulunulduğuna işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

446 Aktif
2 Üye ve 444 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9918
Dün : 23857
Toplam : 48068259
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...