Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
4.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Ayı
Rüyada ayı görmek, dost sandığınız bir düşmanınızın olduğuna ve ondan çok zarar göreceğinize işarettir. Bir kadın için bu rüya, düşmanlara sahip olacağının ve hayatında birtakım aksiliklerin oluşacağının işaretidir. Bir ayı öldürmek, sorunlardan kurtulacağınız anlamına gelir. Genel olarak, zorluklarla ve sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

114 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Çoğu rüyanın tabirinde olduğu gibi ayı gören kişinin rüyasının tabiri de birden fazla şekildedir. Ayıyı ne şekilde, nerede ve nasıl gördüğüne göre de tabirler değişmektedir. Genellikle iyi bir şeye yorulmaması ile bilinir. Ayı görmek genel anlamıyla hilekar ve kötü huylu kadına işaret eder. Ya da namert insana.

Rüyada Ayı Görmek Nedir, Ne Anlama Gelir?

Ayıyı avlamak, ayı tarafından yaralanmak, yavru ayı, boz ayı gibi birçok tabir çeşidi vardır. Bu yüzden araştırma yapılırken ayı ne şekilde görüldüyse ona göre araştırılmalıdır. Çünkü her şeklin tabiri birbirinden farklı olacaktır.

Rüyada Ayı Saldırısı Görmek

Rüyada ayı görmek zaten hayırlı bir şekilde yorulmadığı için rüyada ayı saldırısı görmek de hayırlı bir şekilde yorulmamaktadır. Rüyada ayı saldırısı görmek sıkıntıların içine düşerek huzursuz günlere erişileceği anlamına gelir. Kişinin kendisinin ayı saldırısına maruz kaldığını görmesi haksız yere suçlanacağı anlamına gelir. Aynı zamanda rüya alimleri bu rüyaların haksız kazanç, günah ve insanlara zarar vermek isteyen kişilere işaret ettiğini söylemektedirler. Rüyada ayı saldırısı görmek gören kişinin çevresinde olan ve kişiye karşı soğuk olan insanların ona zarar vereceği anlamına gelir.

Rüyada Boz Ayı Görmek

Rüyasında boz ayı gören kişinin bir konu hakkında sorumlu tutulacağı işaret edilir. Buna ek olarak da kişinin en kısa zamanda maddi anlamda zenginleşeceği anlamına gelir.

Rüyada Siyah Ayı Görmek

Rüyada siyah ayı gören kişinin hanesinde huzursuzluklar yaşanacağı söylenir. Kısa zaman içerisinde büyük zararlar görecek olması da yorumlanır. Peş peşe bir sürü sorunla karşı karşıya kalınacağı ve çaresiz bir duruma düşüleceği anlamına gelir.

Rüyada Beyaz Ayı Görmek

Rüyada beyaz ayı görmek diğer rüyaların aksine hayırlı anlamlara gelmektedir. İşlerin yolunda gideceği anlamına gelir. Rüyada beyaz ayı gören kişinin korkup dertlenmesine gerek yoktur.

Rüyada Kahverengi Ayı Görmek

Genel olarak kötülüğe ve kötü kişilere yorulmaktadır. Gören kişiye karşı kin tutan kişiler olduğu ve o kişilerden zarar göreceği anlamına gelir. Rüyasında kahverengi ayı gören kişinin sıkıntılar yaşayacağı söylenir.

Rüyada Ayı Öldürmek

Rüyada ayı görmek hayırsız olduğundan dolayı ayıyı öldürmek o hayırsız şeylerden kurtulmak anlamına gelmektedir. Rüyada ayı öldürmek sorunlardan kurtulunacağına delalet eder. Genel olarak yorumlandığında kişinin zorluklarla ve sorunlarla karşılaşacağı anlamına gelir. Düşman demektir ve ayının öldürülmesiyle de bu zorlukların aşılacağını işaret eder. Aynı şekilde rüyada ayının ısırması da iyi sayılmaktadır.

Rüyada Ayı Kovalamasın Görmek

Rüyada ayı kovalaması gören kişi yakın zaman içerisinde yapmış olduğu bir iş yüzünden eleştirileceği anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin toplum tarafından hor görüleceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Yavru Ayı Görmek

Rüyada ayı yavrusu görmek gören kişinin ön yargılı olduğu ve insanlara karşı kötü düşüncelerle yaklaştığı şeklinde yorulur. Öyle değilse de yakın zamanda öyle bir insana dönüşeceği anlamına gelir. Bu rüyayı gören kişi çevresinin lafıyla çok fazla hareket etmesinden dolayı zamanla çevresindeki kötü insanları örnek alarak onlar gibi bir hale gelecektir.

Rüyada Oyuncak Ayı Görmek

Rüyasında oyuncak alan kişi çevresi tarafından sözlerine önem verilmeyen kişi olarak düşünülür. Aynı zamanda bu rüyayı gören kişi kendi başına değil de birilerinin yönlendirmesi ile hareket ettirilmektedir. Rüyada oyuncak ayı veren birisi görmek ise daha farklı şekilde yorumlanır. Bu rüya sorumluluklarını önemsemeyen vesözünde durmayan kişi şeklinde yorumlanır.

Rüyada Ayı Görmek Diyanet

Rüyada ayı görmek nereden araştırılırsa araştırılsın hayırsız bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Kişiler daha çok diyanet yorumuna güvendikleri içinse diyanet yorumu aramaktadırlar. Diyanetin yorumuna göre rüyada ayı gören kişiyi büyük olumsuzluklar ve sıkıntılı günler beklemektedir. Kötü huylu kadın yahut bedbaht bir adama işaret edildiği söylenmektedir. Diyanetin yorumunun da diğer yorumlardan farkı bulunmamaktadır. Rüyada ayı gören kişiyi hayatında sıkıntı ve zorluklar beklemektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada ayı görülmesi iyiye yorumlanmaz. Bir kimsenin rüyasında ayı görmesi; münafıklık, ahmaklık, düşünce ve görüş beyan etmekten yoksun ve düşmanla tabir edilir. Kişinin rüyasında ayıya bindiğini görmesi; devlet tarafından bir menfaat göreceğine delalet eder. Ayının eti ve derisinin görülmesi; düşman malı, sütü ise korku ve endişe ile yorumlanır. Kirmânî'nin yorumuna göre: Rüyanızda ayı görmeniz; kötü, akıldan mahrum ve insanlık denilen şeyden uzak bir erkekle tabir edilir. Bir başka yoruma göre rüyada ayıya binilmesi ve ayının öldürülmesi; düşmana galip gelineceğine delildir. Rüyada ayı görülmesi bazen de bir kadına, yolculuğa ve zina eden bir kadına delalet eder. Bundan dolayı bir kimse rüyasında ayıya binse; o kimsenin zinadan korunması gerekir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada ayı görmek, bela ve fitne sahibine. Bazen de hilekar, yahut kötü bir kadına bazen de hapse işaret eder. Bir kimse bir ayıya binse, eğer ehilse dince velayete nail olur. Eğer ehil ve layık değilse, üzüntü ve korkuya maruzkalır, ancak so a bu durumdan kurtulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada ayı görmek, afet, bela ve fitne sahibine, bazen da hilekar, yahut bedeni ağır, görünüşü kötü, boşanmış ve oyunla meşgul bir kadına bazen da ayıyı görmek, esaret ve hapse delalet eder. Rüyada görülen ayı, ahmak bir düşmandır. Ayı şiddet ve kuvveti olmayan delil ve düşmanlığında hileye başvuran namert bir hırsızdır. Bir kimse bir ayıya binerse, eğer ehil ise dince velayete nail olur. Eğer ehil ve layık değilse, ona üzüntü ve korku gelir, sonra ondan kurtulur.
Ayı görmek, bir kadına, yolculuğa, sonra yolculuktan yerine dönmesine delalet eder. Bazı tabirciler de ayı, zina eden bir kadındır, dediler: Bundan dolayı bir kimse ayıya binerse, o kimse zinadan korunmalıdır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Ayı; münafık, ahmak, düşüncesiz ve tedbirsiz bir düşmanla tabir olunur. Ayıya bindiğini gören, padişah ve yardımcılarından fayda sağlar. Ayı eti ve derisi, düşmanın malıdır. Sütü ise korkuya delalettir.
Kirmani diyor ki: Ayı görmek; soysuz ve aptal birine işarettir. Ayıya bindiğini veya onu öldürdüğünü gören, düşmanına galip gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayi
Bir kadın için bu Rüya, düşmanlara sahip olacağının ve hayatında birtakım aksiliklerin oluşacağının işaretidir. Bir ayı öldürmek, sorunlardan kurtulacağınız anlamına gelir. Genel olarak, zorluklarla ve sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayı
Dost ve yardımcı görülen birinin aslında kötü niyetli olması ve zarar vermesi anlamındadır.
Rüyada ayı görmek, âfet, belâ ve fitneye işarettir. Bazı kere de ayı görmek, şiddet ve kuvvetli olmayan, düşmanlığında hileye başvuran hırsıza delâlet eder.
Rüyada ayının sırtına bindiğini görmek, devlet adamlarından menfaat görmeye işarettir. Yine ayıya bindiğini görmek, düşmana galip gelmeye delâlet eder.
Rüyada ayı derisi görmek mala, bazı kere de kötü, boşanmış ve oyunla meşgul kadına delâlet eder.
* Kara ayı: Aile içinde tartışmaya.
* Ayı avı: Yakında birinin ölmesi ve yüklüce bir mirasa.
* Ayının bağlı olması: Rahatsızlık verici olaylar yaşamak ve büyük acılar çekmeye.
* Ayı oynatmak: Bir düşmana üstünlük sağlamaya.
* Beyaz ayı: İşlerin açılması ve kazancın artmasına işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayı
Hilekar, kötü huylu kadına, namert insana, Ayıyı avlamak veya ayı avcısı görmek söz ve işinde hile va haram yolunu tutan , cahil insanlar nazarında değerli kabul edilen düşük yaratılıştı insana, Ayı ya da herhangi bir vahşi hayvana binmek, ehil kimse içiin velayete, değilse zina yatmaya delalet eder.
Zorluklarla ve sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir.Bir kadın için bu Rüya, yeni düşmanlara sahip olacağının ve bazı zorlukların oluşacağının işaretidir. Bir ayı öldürmek, sıkıntılardan kurtulacağınız anlamına gelir.
Bir ayı öldürmek sorunlardan kurtulacağınız anlamına gelir. Genel olarak bu rüya zorluklarla ve sorunlarla karşılaşacağınıza dikkat çeker. Düşman demektir.
Yabancı kimse, beklenmedik, karışık olaylara işaret eder. Yalnız ayının ısırması iyi sayılır.
Rüyada ayi görmek münafik, ahmak, düsünceden yoksun, düsmanla yorumlanir. Ayiya bindigini gören, devlet tarafindan bir menfaat görür. Rüyada ayi eti ve derisi düsman mali, sütü korku ve endise ile tabir olunur. Kirmani ye göre : Rüyada ayi görmek, kötü, akildan yoksun, insanliktan uzak bir erkekle tabir olunur. Ayiya bindigini gören, düsmanina üstün gelir. Öldürmek de böyledir. Bir baska rivayete görede: Rüyada ayi görmek, bela ve fitne sahibine, Bazen de hilekar, yahut kötü bir kadina bazen de hapse isaret eder. Bir kimse bir ayiya binse, eger ehilse dince velayete nail olur. Eger ehil ve layik degilse, üzüntü ve korkuya maruz kalir, ancak sonra bu durumdan kurtulur.
Bir kadın için bu rüya, düşmanlara sahip olacağının ve hayatında birtakım aksiliklerin oluşacağının işaretidir. Bir ayı öldürmek, sorunlardan kurtulacağınız anlamına gelir. Genel olarak, zorluklarla ve sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir.
Bir kadın için bu rüya, düşmanlara sahip olacağının ve hayatında birtakım aksiliklerin oluşacağının işaretidir. Bir ayı öldürmek, sorunlardan kurtulacağınız anlamına gelir. Genel olarak, zorluklarla ve sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ayı görmek: Hilekar, kötü huylu kadına, namert insana işaret eder. Ayıyı avlamak veya ayı avcısı görmek söz ve işinde hile ve haram yolunu tutan, cahil insanlar nazarında değerli kabul edilen düşük yaratılışta insana, Ayı ya da herhangi bir vahşi hayvana binmek, ehil kimse için velayete, değilse zina yatmaya delalet eder.
Zorluklarla ve sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir. Bir kadın için bu rüya, yeni düşmanlara sahip olacağının ve bazı zorlukların oluşacağının işaretidir. Bir ayı öldürmek, sıkıntılardan kurtulacağınız anlamına gelir.
Bir ayı öldürmek sorunlardan kurtulacağınız anlamına gelir. Genel olarak bu rüya zorluklarla ve sorunlarla karşılaşacağınıza dikkat çeker. Düşman demektir. Yabancı kimse, beklenmedik, karışık olaylara işaret eder. Yalnız ayının ısırması iyi sayılır.
Rüyada ayı görmek münafık, ahmak, düşünceden yoksun, düşmanla yorumlanır. Ayıya bindiğini gören, devlet tarafından bir menfaat görür. Rüyada ayi eti ve derisi düşman mali, sütü korku ve endişe ile tabir olunur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani ye göre : Rüyada ayı görmek, kötü, akıldan yoksun, insanlıktan uzak bir erkekle tabir olunur. Ayıya bindiğini gören, düşmanına üstün gelir. Öldürmek de böyledir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada ayı, bela ve fitne sahibine, Bazen de hilekar, yahut kötü bir kadına bazen de hapse işaret eder. Bir kimse bir ayıya binse, eğer ehilse dince velayete nail olur. Eğer ehil ve layık değilse, üzüntü ve korkuya maruz kalır, ancak sonra bu durumdan kurtulur.
Bir kadın için bu rüya, düşmanlara sahip olacağının ve hayatında birtakım aksiliklerin oluşacağının işaretidir. Bir ayı öldürmek, sorunlardan kurtulacağınız anlamına gelir. Genel olarak, zorluklarla ve sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir. Nefis mertebesinde ayı rüyası öfke ifade eder.
Rüyada ayının sırtına bindiğini görmek, devlet adamlarından menfaat görmeye işarettir. Rüyada ayıya binmek, düşmana galip gelmektir. Rüyada ayı derisi görmek mala delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Görmek Anlamı ve Yorumu
Dost ve yardımcı görülen birinin aslında kötü niyetli olması ve zarar vermesi anlamındadır.
Rüyada ayı görmek, âfet, belâ ve fitneye işarettir. Bazı kere de ayı görmek, şiddet ve kuvvetli olmayan, düşmanlığında hileye başvuran hırsıza delâlet eder.
Rüyada ayının sırtına bindiğini görmek, devlet adamlarından menfaat görmeye işarettir. Yine ayıya bindiğini görmek, düşmana galip gelmeye delâlet eder.
Rüyada ayı derisi görmek mala, bazı kere de kötü, boşanmış ve oyunla meşgul kadına delâlet eder.
1.    Kara ayı: Aile içinde tartışmaya.
2.    Ayı avı: Yakında birinin ölmesi ve yüklüce bir mirasa.
3.    Ayının bağlı olması: Rahatsızlık verici olaylar yaşamak ve büyük acılar çekmeye.
4.    Ayı oynatmak: Bir düşmana üstünlük sağlamaya.
5.    Beyaz ayı: İşlerin açılması ve kazancın artmasına işarettir.
Rüyada ayı görmek, dost sandığınız bir düşmanınızın olduğuna ve ondan çok zarar göreceğinize işarettir. Bir kadın için bu rüya, düşmanlara sahip olacağının ve hayatında birtakım aksiliklerin oluşacağının işaretidir. Bir ayı öldürmek, sorunlardan kurtulacağınız anlamına gelir. Genel olarak, zorluklarla ve sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir.
Bir kadın için bu rüya, düşmanlara sahip olacağının ve hayatında birtakım aksiliklerin oluşacağının işaretidir. Bir ayı öldürmek, sorunlardan kurtulacağınız anlamına gelir. Genel olarak, zorluklarla ve sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı görmek
Hilekar, kötü huylu kadına, namert insana işaret eder. Ayıyı avlamak veya ayı avcısı görmek söz ve işinde hile ve haram yolunu tutan, cahil insanlar nazarında değerli kabul edilen düşük yaratılışta insana, Ayı ya da herhangi bir vahşi hayvana binmek, ehil kimse için velayete, değilse zina yatmaya delalet eder. Zorluklarla ve sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir. Bir kadın için bu Rüya, yeni düşmanlara sahip olacağının ve bazı zorlukların oluşacağının işaretidir. Bir ayı öldürmek, sıkıntılardan kurtulacağınız anlamına gelir.
Bir ayı öldürmek sorunlardan kurtulacağınız anlamına gelir. Genel olarak bu rüya zorluklarla ve sorunlarla karşılaşacağınıza dikkat çeker. Düşman demektir. Yabancı kimse, beklenmedik, karışık olaylara işaret eder. Yalnız ayının ısırması iyi sayılır.
Rüyada ayı görmek münafık, ahmak, düşünceden yoksun, düşmanla yorumlanır. Ayıya bindiğini gören, devlet tarafından bir menfaat görür. Rüyada ayi eti ve derisi düşman mali, sütü korku ve endişe ile tabir olunur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani ye göre : Rüyada ayı görmek, kötü, akıldan yoksun, insanlıktan uzak bir erkekle tabir olunur. Ayıya bindiğini gören, düşmanına üstün gelir. Öldürmek de böyledir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada ayı görmek, bela ve fitne sahibine, Bazen de hilekar, yahut kötü bir kadına bazen de hapse işaret eder. Bir kimse bir ayıya binse, eğer ehilse dince velayete nail olur. Eğer ehil ve layık değilse, üzüntü ve korkuya maruz kalır, ancak sonra bu durumdan kurtulur. Bir kadın için bu rüya, düşmanlara sahip olacağının ve hayatında birtakım aksiliklerin oluşacağının işaretidir. Bir ayı öldürmek, sorunlardan kurtulacağınız anlamına gelir. Genel olarak, zorluklarla ve sıkıntılarla karşılaşacağınız anlamına gelir. Nefis mertebesinde ayı rüyası öfke ifade eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayının sırtına bindiğini görmek, devlet adamlarından menfaat görmeye işarettir. Rüyada ayıya binmek, düşmana galip gelmektir. Rüyada ayı derisi görmek mala delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYI GÖRMEK
Rüyada ayı görmek bir hasım ya da rakip olarak yorumlanır. Bu yüzden çevrenize dikkat etmeniz tavsiye edilir. Nitekim rüyada ayı gören kişi kendisinin yanında onu destekliyormuş gibi görünen bir kişi tarafından büyük bir zarar görecek ve adeta sırtından bıçaklanacak demektir. Rüyada görülen ayı kıskanç, kötü huylu ve kötü niyetli bir kadına da işaret edebilir. Rüyada ayı görmek genelde zorluk, sıkıntı ve sorun olarak yorumlandığı gibi aynı zamanda hasım ya da rakipler nedeni ile yaşanacak olan sorunlara delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYI YAVRUSU GÖRMEK
Rüyada ayı yavrusu görmek, insanlara kötülük düşünen ve herkese zararı dokunan zayıf karakterli bir adamdır. Bu rüya, rüya sahibinin çevresinde olan şerlere, belalara ve bunları sağlayan ahlaksız ve hilekâr adamlara işaret olabilmektedir. Ayı yavrusu aynı zamanda günah işlemekten çekinmeyen bir münafıktır. Bu kimse gerçek yüzünü saklayarak toplum içinde fesat çıkarıp, karışıklığa yol açar. Bu rüyayı gören kişi çevresindekilere karşı dikkatli olmalıdır. Çünkü k bu rüya kendisine düşmanlık eden ve gerçek yüzünü iyi saklayan dost görünümlü bir düşmanın habercisidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYI SALDIRISI GÖRMEK
Rüyada ayı saldırısı görmek, bu rüya can sıkıntısı olan olayların içine düşüp huzurunuzun kaçacağına delalet eder. Kişinin rüyasında ayı tarafından saldırıya uğradığını görmesi, haksız suçlamalara maruz kalarak zor duruma düşeceğine yorumlanır. Rüyada ayı saldırısı görmek, kişinin elinin kolunun bağlanarak kendisine yönelik yapılan suçlamalara karşı pasif kalacağına işaret edilir. Rüya alimlerimiz bu rüya hakkında elde edilen haksız kazanca, günah işlemeye, insanlara zarar vermeye çalışan kimseler şeklinde ifade eder. Rüyada ayı saldırısı görmek, bazen de müjdeli haber almaya, hayatınızı değiştirecek olayları yaşamaya, kısmetinizin açılmasına yorumlanır. Rüyada ayı saldırısı görmek çevrenizde size karşı soğuk kişilerden gelecek olan zarar işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYI KOVALADIĞINI GÖRMEK
Rüyada ayı kovaladığını görmek, yakın zamanda yaptığını bazı hatalardan dolayı insanlar tarafından eleştirileceğinize, toplum tarafından hor görülmeye veya günah işlemeye yorumlanır. Rüyasında kendisini bir ayının kovaladığını gören kimse utanacağı bir hareket yapar ve toplum içinde küçük düşer. Bazı yorumculara göre ise bu rüya mertebenin artması, derecenin yükselmesidir. Bu rüyayı gören günahlarına tövbe eder ve hatalarından dönerek insani derecesini artırır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYI POSTU GÖRMEK
Rüyada Ayı Postu Görmek, kendinizi güçlü ve dayanıklı hissedeceğinizi simgeleyen bir rüya tabiri olarak yorumlanır. Rüyada ayı postu görmek, kendinizden emin bir şekilde adımlar atacağınızı ve attığınız adımların sorumluluklarını üstlenmeye hazır olduğunuzu simgeler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYI VE ASLAN GÖRMEK
Rüyada ayı ve aslan görmek, kişinin güçlü ve dişli rakiplerinin olduğuna, tehlikeli kimselerin varlığına ve bu kimselerden görülebilecek zarara, sıkıntıya alamet eder. Ayı ve aslanı bir arada gören kimsenin ticaret hayatında başına sıkıntıların geleceğini, dolandırılacağını, art niyetli insanların oyununa düşeceğini de söyleyebiliriz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYININ DOĞURDUĞUNU GÖRMEK
Rüyada ayının doğurduğunu görmek havalı bir görünüme sahip olmaya, maddi anlamda sıkıntı çekeceğine ve moralinin bozuk olacağına alamettir. Rüyayı gören sivil birisi ise alınan yardım sayesinde problemlerin çözülmesine, sorumluluklarının artacağına ve tüm ailesinin yükünün üstünde olacağına işarettir. Çocuksuz birisi için bu rüya dünya hayatında bir çok nimetle şereflendirileceğine, genç bir kızın görmesi evlilik isteğinin yakın zamanda gerçek olmasına ve kısmetinin açılmasına alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Öldürmek
Rüyada ayı öldürmek iyidir, sorunların üstesinden gelmeye, zorlukları atlatmaya ve sonunda rahata ermeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Avlamak
Rüyada ayı avlamak yalancı, kötü niyetli, kurnaz kişinin cahil kişiler tarafından itibar ve saygınlık göstermesine delalet eder. Rüyada ayı avlamak da ayı avlayan birini görmek de aynı şekilde tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Eti Görmek
Rüyada ayı eti görmek hasmın ya da rakibinin mal varlığına işaret eder. Rüyada ayı postu görmek de aynı şekilde tabir edilir. Rüyada ayı sütü görmek kişiyi kuşkuya götürecek bir olayın yaşanacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayıya Binmek
Rüyada ayıya binmek yetkili bir kişinin bir şeyi ya da bir kişiyi himaye etmesine veya nikâhı olmayan biri ile cinsi münasebete girmesine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Ayı Görmek
Rüyada beyaz ayı, kutup ayısı görmek çok hayırlı ve güzeldir. İşlerin açılacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Ayı Görmek
Rüyada siyah ayı görmek hane içinde tatsızlık ve sorun yaşanacağı anlamına gelir. Ayrıca kısa zaman içinde büyük zarar görmek olarak da yorumlanır. Musibetlerin peş peşe gelmesi, maddi manevi sıkıntıların yaşanması ve çaresiz duruma düşülmesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bağlı Ayı Görmek
Rüyada bağlı bir ayı görmek hayırlı olmayan işlere işaret eder. Bu rüya çok büyük üzüntülere ve sıkıntılara delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı ile Kavga Ettiğini Görmek
Rüyada ayı ile kavga ettiğini görmek, kişinin düşmanlarına karşı olan mücadeledir. Eğer ayıyı yenerse düşmanlarına karşı da galip gelebileceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boz Ayı Görmek
Rüyada boz ayı görmek, kişinin bir konuyla ilgili sorumlu tutulacağı ve en kısa sürede zengin olacağı demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Beslediğini Görmek
Rüyada ayı beslediğini görmek, kişinin kötü adamlarla dost olacağı ve bu adamlarla başı belaya gireceği anlamlarına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kafes içinde ayı görmek
Rüya sahibinin çok önemli bir sırrı öğrenip çaresiz kalması anlamındadır. Zira bahsi geçen bu sırrın ifşa edilmesi de saklanması da büyük sıkıntıları beraberinde getirecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
faydalı olan şeyleri farketmek, kişinin içe dönmesi, çevre ile bağlantı kurmak, annelik etmek veya aşırı gücün kontrolden çıkması gibi durumları sembolize eder.
Mevcut yönetimin ve iktidarda olanların, güçlerinin artması ile birlikte yaşanacak sorunlara delalet eder. Bazen de kaba ve bencil karakter de birini temsil edebilir.
Zarif ve inceliklere sahip olan biri ile çıkacak sorunda, onun kaba kuvvet kullanacağı anlamına da gelir. Rüyada ayı görmek, birden sinirlenerek, kontrolü kaybetmek veya öyle biri ile aranızda geçecek bir diyaloğa da yorumlanır.
Dişi ayılar baharda yavrularını ayakta tutabilmek için yoğun bir mücadele verir ve önceliği yavrularıdır. Bu nedenle ayı, gelecek için emek vermeyi, beslemeyi de anlatır.
Ayının bütün özelliklerini bir araya getirdiğimiz de gücü doğru zamanda bırakıp, tekrar ele alabilmek ve neyin en iyisi olduğunu seçebilmek anlamına geldiğini söyleyebiliriz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Görmek Ne Anlama Gelir
Balık, et, sebze ve meyve yiyen bir hayvan olarak bu çeşitliliğin içinde seçici bir tavır sergiler ve yedikleri her zaman en iyisidir. En önemli özelliği kendini iyileştirme sürecindeki becerisidir. Doğadaki şifalı otları tanıdığı için, şifacıdır.
Bu özelliklerinden dolayı rüyada ayı görmek bize bir çok şey hakkın da bilgi verir ve kesinlikle düşmanımız değildir ve bize bir çok konuda yol gösterir.
Rüyada ayı görmek, kişiye gücünü nerede kullanması gerektiğine dair bilgi veriyor olabilir. Ayı gücü ve kimi zaman kabalığı temsil etse de dişi bir semboldür. Gücün üreten, besleyen, geliştiren ve iyileştiren yönünü anlatır.
Rüyada birşeyler yiyen bir ayı görmek, kendin için iyi şeyleri seçmeye başladığına ve bunun sonucunda elde edeceğin güzelliklere delalet eder.
Avlanan bir ayı görmek, kendini doğru enerjiler ve bilgilerle beslemek için harekete geçmek için uygun bir zaman diliminde olduğuna yorumlanır.
Rüyada sana veya başka birine saldırdığını görmek, iktidar olanlarla aranızda yaşanacak bir soruna veya güçlü bir rakiple karşılaşmaya delalet eder.
Rüyada ayı güç demektir ve bu gücün kimde, nerede ve nasıl elde edileceğine dair bilgiler verir.
Bir çok rüya tabiri rüyada ayı görmeyi, düşman olarak yorumlamış olsa da, esasında bizlere, akıllı hareket edip, seçici olmayı, öfke kontrolünü, iş hayatında rakiplere, güç kaybetmek veya kazanmak gibi bir çok konuya dair mesajlar verir.
Elbette rüyanın içeriği ve görülen diğer semboller yorumu değiştirebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yavru Ayı Görmek
Sevinçli, güzel bir haber almaya delalet etmekle birlikte, başlanan her hangi bir işte, yeterli donanıma sahip olmak ve gelişmek için beklenmesi gereken bir süreye işaret eder.
Emek vererek, gelişecek bir işe yatırım yapmaya, çocuk bekleyen bir aile için isteklerinin gerçekleşeceğine tabir edilir.
Bazen de sana sorumluluğunun olduğu bir alanda ki eksikliğine dikkat çeker.
Korunma isteğine veya kendini yeterli hissetmediğin anlamına veya sevimli, masum biri ile tanışmaya, yaşanacak aşk ve dostluğa işaret eder.
Yavru ayıyı nere de gördüğüne bağlı olarak yorumu değişebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Avlamak
İş dünyasında rakiplerine karşı alınması gereken tedbirler olduğunu hatırlatır. Güçlü biri ile girilecek rekabet ortamına da işaret eder.
Avlamak istediğin ayıyı yakalayıp etkisiz hale getirdiğini görmek, girişim de bulunduğun işin başarılı bir şekilde sonuçlanmasına, zekasını kullanarak rakiplere galip gelmeye, kaybedilen güce yeniden ulaşmaya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Öldürmek
Bir davada haklı çıkmaya veya senden alınan gücü kendi gayretin ile geri alacağın anlamına gelir. Yeni bir başlangıç yapmaya, rakip kişilere karşı elde edeceğin başarıya ve şan, şöhret sahibi olmaya delalet eder.
Bu rüya sana şans faktörünün yüksek olduğu bir zaman diliminde olduğunu, kendi gücünü farkedip bunu kullanman gerektiğine yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Eti Görmek
Rüya sahibinin düşmanının mal varlığına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Postu Görmek
Rüyada ayı postu görmek, hak edilmiş bir başarıya delalet eder. Çevrede yaptığı işlerle anılmak ve ün sahibi olmak anlamına gelir. Aynı zamanda zenginlik ve güçle birlikte erdem sahibi olmaya delalet eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayı öldürmek veya ayıya binmek; düşmanınızı alt edeceğinize işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayıya Binmek
Kendini ayının sırtına binmiş olarak görmek, sıkıntıdan kurtulmak, beklenen yardımın gelmesi, anlaşmazlık olan bir konuda, uzlaşmaya ve sonucunda başarıya ulaşmak, gücüne güç katmak anlamına gelir.
Aynı zamanda kamusal alanda yetki sahibi bir kişiden gelecek yardıma veya bir projeden sorumlu olarak iyi gelir elde etmeye delalet eder. Bazen de rakibine galip gelmeye yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dişi bir ayının evinize geldiğini görmek; evleneceğinize…
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Eti Görmek
Bir mirastan pay almak, maddi sıkıntılardan kurtulmak, başarıya ulaşmak, bazen de bencilce davranışlar göstermeye delalet eder.
Başkasına ayı eti verdiğini görmek, elde edilen başarıyı paylaşan, yardım etmeyi seven biri olarak tanınmaya, bundan duyulan huzur ve mutluluğa delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Ayı Görmek
Yaşamda arzu edilen şeylere sahip olmaya, iş ve özel hayatında başarılı olmaya, hayalindeki kişi ile tanışmak gibi güzel gelişmelerin yaşanmasına yorumlanır. Yeni bir dönemin başladığına ve bu sürecin sağlık, huzur, başarı ve mutluluk getireceğine, talihin kendinden yana döndüğüne yorumlanır. Görüldüğü yere yöre farklı yorumları olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Ayı Görmek
Siyah ayı, bulunduğun yerde otorite olan kişiye ve bu kişinin karanlık yönleri ile birlikte, farklı bir tarza sahip olduğuna delalet eder. Aynı zamanda böyle biri ile karşılaşıp, tanışmak ve gizemli tavırlarından etkilenmek anlamına da gelir.
Bazen de kariyer yapmaya ve bu alanda güçlü olan bir rakibe karşı yarışmaya, otorite olma isteğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kutup Ayısı görmek
Kutup ayısı görmek, sıradan olmayan farklı biri ile kurulacak ilişki demektir. Kendini yenilemek, bakış açısını genişletmek, farklı yaşamlara duyulan özlem, kendi için de bulunan farklılıklarını ortaya koymak, kariyer yapmak ve geniş bir çevre tarafından farkedilmek anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oyuncak Ayı Görmek
Oyuncak ayı almak veya vermek yaşanacak bir aşka delalet eder. Böyle bir rüya görüldüğü dönemde, kişi hiç bir şeyi aşkdan daha fazla ciddiye almaz, Onun için önemli olan tek şey yaşadığı ilişkidir.
Evli birinin oyuncak ayı görmesi, ilişkilerini biraz rutin alışkanlıkların dışına taşımak gerektiğine veya aileye gelecek bir bebek haberine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayıdan Korktuğunu Görmek
Rüyada ayıdan korktuğunu görmek, kişinin iş hayatında yaşadığı endişelere ve kaybetme korkusuna işaret eder. Başladığı bir projede veya yaptığı bir yatırımda kazançlı çıkacağına, korkularından emin olmaya delalet eder.
Rakiplerinin kendisinden korkarak ilerlemeye çalışacakları anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uyuyan Ayı Görmek
Uyuyan ayı görmek, kişinin her an uyanık olması gerektiğine, etrafında dikkatini dağıtmaya çalışan, hilekar insanlar olduğuna yorumlanır. Böyle bir rüya gören kişi yakın çevresine, iş ortaklarına veya özel ilişkisinde daha dikkatli olmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Beslediğini Görmek
Rüyada ayı beslediğini görmek, rakibini kontrol altın da tutmak anlamına gelebileceği gibi, kendini oyalayarak güç ve dengesini kaybetmesine neden olmak isteyen birinin varlığını da haber verir. Ayrıca bu rüyanın görüldüğü dönem kış mevsimi ise, işlerinin yoluna girmesi için beklemesi gereken süreye de işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Görmek
Rüyada ayı görmek bir hasım ya da rakip ile tabir edilir. Rüyada ayı gören kişi kendisinin yanında sözüm ona onu destekliyormuş gibi görünen bir kişi tarafından büyük bir zarar görecek ve tabir yerindeyse sırtından bıçaklanacak demektir. Rüyada görülen ayı kıskanç, kötü huylu ve kötü niyetli bir kadına da delalet eder. Rüyada ayı görmek genelde zorluk, sıkıntı ve sorun olarak yorumlandığı gibi aynı zamanda hasım ya da rakipler nedeni ile yaşanacak olan sorunlara delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı İle Güreştiğini Görmek
Bu rüya kişinin kendine karşı öz güveninin tam olduğuna, rakiplerinden korkmadığına delalet eder. Güreşte yenmek veya yenilmek, kişinin gerçek hayatında yaptığı girişimlerin neticesi ile ilgili bilgi verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Avlamak
Rüyada ayı avlamak yalancı, kötü niyetli, kurnaz kişinin cahil kişiler tarafından itibar ve saygınlık göstermesine delalet eder. Rüyada ayı avlamak da ayı avlayan birini görmek de aynı şekilde tabir edilir.Rüyada Ayı Eti Görmek
Rüyada ayı eti görmek hasmın ya da rakibinin mal varlığına işaret eder. Rüyada ayı postu görmek de aynı şekilde tabir edilir. Rüyada ayı sütü görmek kişiyi kuşkuya götürecek bir olayın yaşanacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı görmek; bazen kişinin başına gelecek zorluklar, afetler ve dedikoduya yorulsa da bazen de kötülüklerin, zorlukların üstesinden gelmek şeklinde yorumlanır.
Rüyada Ayı Görmek genel tabiri ile rüya sahibinin geçeceği bir takım zorlukları işaret eder. Ayrıca yanınızdaymış gibi davranıp aslında sizi desteklemeyen, yanınızda olmayan kişilerin varlığına da yorulur. Rüyada ayı görmek kötü huylu, kötü niyetli, hilekar bir kadına işaret eder.

Rüyada ayı derisi görmek; boşanmış ve kendisini işleri ile uğraşarak meşgul eden bir kadına delalet eder. Rüyada ayı görmek farklı bir anlamıyla da mal, mülk ile tabir edilir.

Rüyada siyah ayı görmek; aile içerisinde tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ayı görmek; rüyada ayı görmenin veya rüyada siyah ayı görmenin aksine anlamı iyi olan bir rüyadır. Rüyada beyaz ayı görmek hayırlıdır. Rüya sahibinin işlerinin yolunda gideceğine, işlerinin açılacağına, bolluk ve berekete delalet eder.

Rüyada ayı yavrusu görmek; rüya sahibinin sorumluluklarının bilincinde olması gerektiğine dair uyarıcı bir rüyadır. Ailesine, arkadaşlarına karşı olan sorumluluklarını bilmeyen rüya sahibinin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini anlatır.

Rüyada ayı saldırısı görmek; bazı alimlere göre olumsuz yorumlanan bu rüya bazı alimlere göre de hayırlıdır. Kişinin huzurunu kaçıracak olayların olacağına, rüya sahibinin haksız suçlamalara maruz kalarak zor duruma düşeceğine delalet eder. Rüyada ayı saldırısı görmek aile ya da arkadaşlarla çıkılacak bir yolculuğun da habercisidir.

Rüyada ayı sürüsü görmek; kişinin yapacağı başarılı çalışmalarla dikkat çekeceğine, bolluk ve bereketin ömür boyu devam edeceğine, maddi anlamda rüya sahibinin sürekli olarak iyi durumda olacağına delalet eder.

Rüyada ayı eti yediğini görmek; rüya sahibinin bu aralar korktuğu bir şeyler olduğunu ve endişeli bir ruh hali içerisinde olduğunu anlatır. Rüyada ayı eti yemek rakibinin mal varlığına da işaret eder.

Rüyada ayı sütü görmek; rüya sahibinin kuşkuya düşeceği, şüpheleneceği bir olayın yaşanacağının habercisidir.

Rüyada ayı postu görmek; rüya sahibini bekleyen sıkıntılı günlere yorulur.

Rüyada ayının sırtına bindiğini görmek; devlet büyüklerinden bir menfaat görmeye işaret eder. Yüksek mevkide yetkili bir kişinin bir kimseyi himaye etmesi ile tabir edilir. Bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada ayının sırtına bindiğini görmek kişinin düşmanlarına galip geleceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Görmek

Rüyada ayı görmenin anlamı, gizli düşman demektir. Kişinin çevresinde kendisine çok büyük destek veren kişilere dikkat etmesi gerekir çünkü bu kişilerin rüya sahibinin ayağını kaydırmak istediğine işaret eder. Rüyada ayı görmek, rüya sahibinin sahip olduklarının değerini bilmesi manasına da gelmektedir.
Rüyada ayı görmenin yorumu, rüya sahibinin düşmanlarının ya da rakiplerin vereceği sıkıntıdan dolayı çok zorlu günler yaşayacağı şeklinde ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Ayı Görmek
Rüyada beyaz ayı görmek, kişinin işlerinin güzel gideceğine delalet etmektedir. Rüya sahibinin istediklerinin zaman içerisinde olacağına, isyan etmek yerine şükretmesi sonucu hayatında olumlu gelişmelerin yaşanacağına, müjdeli bir haber alacağına, bu haber sonucu büyük mutluluk duyacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Yavrusu Görmek
Rüya sahibinin rüyasında ayı yavrusu görmesi kişinin iş hayatında veya eğitim hayatında başarılı bir döneme gireceğine, sahip olacağı malın ve mülkün değerini bilmesi gerekeceğine, vatana millete hayrı dokunan evlatlar yetiştireceğine delalet eder. Rüyada ayı yavrusu görmek, kişinin çocuklarının başarılı bireyler olacağının da habercisidir. Aynı zaman rüyada yavru ayı görmek, rüya sahibinin daima helal para peşinde koşacağına, harama el uzatmayacağına rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahverengi Ayı Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada kahverengi ayı görmek, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, aşk hayatında olumlu gelişmeler yaşayacağına, uzun bir ilişkiye sahip olacağına delalet eder. Rüyada kahverengi ayı görmek, kişinin saygı değer bir insan olacağına, iyi niyetli olmasının yanı sıra herkesin sevdiği ve saydığı biri olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boz Ayı Görmek
Rüyada boz ayı görmek, kişinin bir konuyla ilgili sorumlu tutulacağı ve en kısa sürede zengin olacağı demektir. Aynı zamanda rüyada boz ayı görmek, kişinin devlet büyüklerinden bir menfaat göreceğine, istediklerinin zaman içerisinde olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oyuncak Ayı Görmek
Rüyada oyuncak ayı görmek, kişinin düşmanlarını hafife aldığını işaret etmektedir. Kişinin düşmanlarına karşı çok rahat olduğuna delalet etmektedir. Rüyada oyuncak ayı görmek, kişinin çevresinde sahte insanların olacağına, çok dikkat etmesi gerekeceğine, bu tür insanları tespit edip hayatından çıkarması gerekeceği manasına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Ayı Görmek
Rüyada siyah ayı görmek, hayırlı bir rüya olarak nitelendirilmez. Rüya sahibinin aile içerisinde yaşayacağı tartışmalara ve huzursuzluklara işaret eder. Rüyada siyah ayı görmek, aynı zamanda kişinin hayatında var olan sıkıntıların üstesinden gelebilecek güce sahip olacağına, dostlarının daima yanında olacağı manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Saldırısı Görmek
Rüya sahibinin rüyasında ayı saldırısı görmesi kişinin iş hayatında veya gündelik yaşantısında düşmanlarının var olacağına, çok çalışıp yakın zamanda düşmanlarını alt edeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet eder. Rüyada ayı saldırısı görmek, rüya sahibinin hayata karşı güçlü bir duruşa sahip olduğuna yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Öldürmek
Hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağı şeklinde tabir edilir. Rüyada ayı öldürmek, yakın zamanda stresten uzak bir hayata kavuşulacağı manasına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı görmek, yüzüne gülen ama arkandan iş çeviren kişilerin olduğu demektir. Bu kişiler akrabalardan da olabilir dışarıdan biride olabilir. Kişilerin hep zarar verme peşinde olduğu anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kutup Ayısı Görmek
Hayırlı bir rüya olarak nitelendirilir. Rüya sahibinin rızkının bollaşacağına, işlerinin beklemediği kadar açılacağına alamet eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Eti Görmek
Rüya sahibinin düşmanının mal varlığına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oyuncak Ayı Verdiğini Görmek
Rüyada oyuncak ayı verdiğini görmek, kişinin sözünde durmadığına, aileyi hayal kırıklığına uğrattığına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oyuncak Ayı Aldığını Görmek
Rüyada oyuncak ayı aldığını görmek, kişinin yaptığı bir işten olumlu cevap beklerken olumsuz bir cevap alacağına rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayıdan Korktuğunu Görmek
Rüyada ayıdan korktuğunu görmek, birisini ailesine katacağını işaret etmektedir. Bu kişi yüzünden ailenin huzuru kaçacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uyuyan Ayı Görmek
Rüyada uyuyan ayı görmek, kişinin etrafındaki insanlar yüzünden kendine olan güvencini kaybettiğine alamet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uyuyan Ayıyı Uyandırdığını Görmek
Rüyada uyuyan ayıyı uyandırdığını görmek, kişinin samimi olduğu, yakın olduğu biriyle tartışacağı / kavga edeceği anlamlarına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uyuyan Ayıyı Öldürdüğünü Görmek
Rüyada uyuyan ayıyı öldürmek, kişinin akrabalarından birinin vefatına işarettir. Kişinin üzülmesine ve şok olacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı ile Kavga Ettiğini Görmek
Rüyada ayı ile kavga ettiğini görmek, kişinin düşmanlarına karşı olan mücadeledir. Eğer ayıyı yenerse düşmanlarına karşı da galip gelebileceğine alamet eder.Rüyada Ayı Beslediğini Görmek
Rüyada ayı beslediğini görmek, kişinin kötü adamlarla dost olacağı ve bu adamlarla başı belaya gireceği anlamlarına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmamı Nablusi Rüya Tabirleri : Rüyada ayı görmek, belaya, kötü kimseye, esaret ve hapse delâlet eder.
Ayı şiddet ve kuvvveti olmayan delil ve düşmanlığında hileye başvuran namerd bir hırsızdır.
Ayı gör¬mek, yolculuğa da yorulur.Beyaz ayı kazançlı bir işe , siyah ayı ise evde bir tatsızlık olacağına işarettir.
Rüyada ayı görmek, aynı zamanda, ahmak ve düşünceden yoksun düşmanla yorumlanır. Ayıya bindiğini gören, devlet ta¬rafından bir menfaat görür. Rüyada ayı eti ve derisi düşman malı; ayı sütü ise korku ve endişe ile tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boz Ayı Görmek
Deneyimlerinden dolayı elde edeceğin başarıya ve zenginliğe işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Oynatmak
Hayatı ciddiye almadan yaşamak, boş işlerle meşgul olmak ve sonucunda pişmanlık duyacağı anlamına gelen uyarıcı bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Öldürmek
Rüyada ayı öldürmek iyidir, sorunların üstesinden gelmeye, zorlukları atlatmaya ve sonunda rahata ermeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayıya Binmek
Rüyada ayıya binmek yetkili bir kişinin bir şeyi ya da bir kişiyi himaye etmesine veya nikâhı olmayan biri ile cinsi münasebete girmesine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Ayı Görmek
Rüyada siyah ayı görmek hane içinde tatsızlık ve sorun yaşanacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Avlamak
Kurnaz, üçkağıtçı ve yalancı bir kişinin itibar kazanacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayıya Binmek
Rüya sahibinin zina edebileceği ya da kişinin zorla bir şeyi alıkoymaya çalışmasıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Erkek bir ayının evinize geldiğini görmek; yukarıda özellikleri belirtilen bir adamın size misafir olacağına…
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Görmek Dini Yorumu;İmam-ı Nablusi Şöyle buyuruyor rüyada ayı görmek gücü ve kudreti olmayan zayıf bir düşmana     yorumlanır.Yani bu düşmanın size karşı sadece yapabildiği fitne ve fesatlık olacağına delalet eder.Diyanet Rüya Yorumları; Rüyada ayı görmek ahmak ve güçsüz olan bir düşmanı temsil eder.Rüyada ayı görmek aynı zamanda ortam içinde lafını ve sözünü bilmeyen fitnelik ve fesatlık düşünen kişiye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Yavrusu Görmek; Rüyada ayı yavrusu görmek çevrenizde sizi kıskanan kimselerin varlığına yorumlanır.İslami rüya yorumları‘nda rüyada yavru ayı sizin çevrenizle ailenizle yada iş arkadaşlarınızla yaşayacağınız sorunlar olacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Görmek ile Alakalı Tabirler
Rüyada ayı ile kavga etmek, sıkıntı ile tabir edilir.
Rüyada ayı kovalamak, işlerden geri kalmaya ve bazende tembellik,
Rüyada ayının kovaladığını görmek, devlet ile alakalı bir sıkıntısının olacağına,
Rüyada boz ayı görmek, rızık ve kısmet ve bolluk ile tabir edilir.
Rüyada gri ayı görmek, bir yabancı ile dostluk kurmaya yorumlanır.
Rüyada dişi ayı görmek, aile ve geçiminin biraz kolaylaşmasına muhabbete,
Rüyada erkek ayı görmek, güç ve iradenin artmasına ve hayırlı bir işe,
Rüyada bal yiyen ayı görmek, geçim sıkıntısı çekmekten kurtulmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayıdan Kaçmak;  Rüyada ayıdan kaçtığını görmek devlet işleri içinde yaşadığınız bir takım sıkıntılardan kaçmaya çalıştığınıza yorumlanır.Rüyada ayı görmek bazende güçlü iktidarlı bir düşmana da yorumlanır.Rüyada ayıdan kaçmak bu düşmanlardan kurtulup huzura ereceğinizi de delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Öldürmek; Rüyada ayı öldürmek yada ayı ölüsü görmek rüya sahibinin makam ve mevki sorunu yaşayacağı yada devlet dairelerinde sorun yaşayacağına yorumlanır.Bazı yorumlarda ise işlerinin bozukluk maddi sıkıntı çekeceğine fakat tekrardan işlerinin açılacağına da yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayıya Ateş Etmek; Rüyada ayıya ateş etmek yada rüyada ayı avlamak iki farklı durumda yorumlanır ilkinde durumu iyi olan kişi için işlerinin bozulacağı ve tekrardan hayatının belli bir zaman sonra düzene gireceğine diğer yorumda ise fakir bir kimsenin bu rüyayı görmesinde rızkının artacağı ve hanesine bereket geleceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayının Isırdığını Görmek; Rüyada ayı ısırması rüya sahibinin sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulduğunu düşündüğü anda tekrar maddi ve manevi sıkıntıların başlayacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Avlamak; Rüyada ayı avlamak yada rüyada ayı avına çıktığını görmek rüya sahibinin hayırlı bir haber alacağı yani bekar bir kimsenin evleneceği ne evli kişinin ise eşi ile arasında muhabbetin artacağı ve haneye girecek olan bereketli günlerin olduğuna yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Görmek; Rüyada ayı görmek size düşmanlık eden kişilerin size karşı gelemeyeceği ve muvaffak olamayacağına yorumlanır.Rüyada ayının eti düşmanın malını sütü ise korkularının ve endişelerinin olduğuna yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tiflisi Rüya Tabirleri : Allame Meclisî: Ayı görmek; oldukça aşağılık bir düşmanınız olacağına…
Ayı öldürdüğünüzü görmek; düşmanınızı alt edeceğinize işarettir.
» İbn-i Sîrîn: Ayı görmek; alçak düşmana ve ahmak hırsıza işaret eder.
Ayı eti yemek veya ayı postuna sahip olmak; korku ve endişe içinde olacağınıza işarettir.
» Kirmanî: Ayı görmek; bedbaht ve deli bir adama veya ahmak ve deli bir kadına…
Dişi ayı görmek; belirtilen özellikteki bir bayanla evleneceğinize…
Dişi bir ayının evinize geldiğini görmek; evleneceğinize…
Erkek bir ayının evinize geldiğini görmek; yukarıda özellikleri belirtilen bir adamın size misafir olacağına…
Ayı öldürmek veya ayıya binmek; düşmanınızı alt edeceğinize işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Rüya Tabirleri : Rüyada ayı görülmesi iyiye yorumlanmaz. Bir kimsenin rüyasında ayı görmesi; münafıklık, ahmaklık, düşünce ve görüş beyan etmekten yoksun ve düşmanla tabir edilir. Kişinin rüyasında ayıya bindiğini görmesi; devlet tarafından bir menfaat göreceğine delalet eder. Ayının eti ve derisinin görülmesi; düşman malı, sütü ise korku ve endişe ile yorumlanır. Kirmânî’nin yorumuna göre: Rüyanızda ayı görmeniz; kötü, akıldan mahrum ve insanlık denilen şeyden uzak bir erkekle tabir edilir. Bir başka yoruma göre rüyada ayıya binilmesi ve ayının öldürülmesi; düşmana galip gelineceğine delildir. Rüyada ayı görülmesi bazen de bir kadına, yolculuğa ve zina eden bir kadına delalet eder. Bundan dolayı bir kimse rüyasında ayıya binse; o kimsenin zinadan korunması gerekir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami Rüya Tabirleri : Rüyada ayı görmek, bela ve fitne sahibine. Bazen de hilekar, yahut kötü bir kadına bazen de hapse işaret eder. Bir kimse bir ayıya binse, eğer ehilse dince velayete nail olur. Eğer ehil ve layık değilse, üzüntü ve korkuya maruzkalır, ancak sonra bu durumdan kurtulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Ayı Görmek
Rüyada beyaz ayı, kutup ayısı görmek çok hayırlı ve güzeldir. İşlerin açılacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına delalet eder.Rüyada Bağlı Ayı Görmek
Rüyada bağlı bir ayı görmek hayırlı olmayan işlere işaret eder. Bu rüya çok büyük üzüntülere ve sıkıntılara delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayıya Binmek
Rüyada ayıya binmek yetkili bir kişinin bir şeyi ya da bir kişiyi himaye etmesine veya nikâhı olmayan biri ile cinsi münasebete girmesine delalet eder.Rüyada Ayıya Binmek
Rüya sahibinin zina edebileceği ya da kişinin zorla bir şeyi alıkoymaya çalışmasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bağlı Ayı Görmek
Rüyada bağlı ayı görmek, kişinin sıkıntıya gireceği, üzüleceği anlamlarına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Avlamak
Kurnaz, üçkağıtçı ve yalancı bir kişinin itibar kazanacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Ayı Görmek
Rüyada siyah ayı görmek hane içinde tatsızlık ve sorun yaşanacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Öldürmek
Rüyada ayı öldürmek iyidir, sorunların üstesinden gelmeye, zorlukları atlatmaya ve sonunda rahata ermeye işaret eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Oynatmak
Hayatı ciddiye almadan yaşamak, boş işlerle meşgul olmak ve sonucunda pişmanlık duyacağı anlamına gelen uyarıcı bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boz Ayı Görmek
Deneyimlerinden dolayı elde edeceğin başarıya ve zenginliğe işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı görmek, ayıdan kaçmak, ayı saldırısına uğramak korkunç rüyalardan biridir. Fakat rüyada ayı kovalaması, ayıları sevmek, ayı beslemek gibi durumlar birçok farklı rüya yorumuna sahiptir. İşte rüyada ayılar ile ilgili gördüğünüz kesitlerin anlamları...  Rüyada ayı görmek rüya sahibinin hayatına girecek hilekar ve kötü huylu birisine işaret eder. Rüyayı gören kişinin evli olması ve bekar olması rüyanın yorumunu değiştirebilir. Özellikle rüyayı gören kişi bir erkekse rüya, erkeğin hayatına girecek oldukça kötü karakterli bir kadına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı görmek, namert insanların varlığına işaret eder. Dini açıdan ise bu rüyanın yorumu düşmanların artması, rüya sahibinin hayatında kötü niyetli insanların varlığı olarak açıklanır. Rüyada ayı gören kimse eğer yeni bir işe adım atacaksa bu iş kendisi için genellikle sakıncalı sonuçlar doğurur. İşlerinde terslikler meydana gelir ve ansızın olumsuz olaylar hanesinde ortaya çıkar. Rüya sahibi eğer yeni birisiyle tanışmışsa bu rüyadan sonra o kişinin kötülükleri ortaya çıkar. Rüyada ayı görmek, niyeti bozuk kişilerle tanışmaya da delalet eder. Kötü niyetli arkadaşlıkların kurulması ya da evliliklerin ortaya çıkması da rüyanın diğer bir tabir şeklidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı görmek rüyayı gören kişinin kötü niyetli kimseler ile karşılaşmasına delalet eder. Genellikle kişinin ardından dönen işlere ve hilekar olaylara yorumlanır. Güzel gibi başlayan olayların ve durumların ansızın kötüye dönmesi olarak da rüya tabir edilir. Bazı rüya alimleri bu rüyayı kötü huylu bir kadına yorumlamıştır. Özellikle haneye ulaşacak olan bu kadın tüm hanenin zarar görmesine neden olacaktır. Hanede zamanla mutsuzluklar ve kötülükler artacaktır. Bazı rüya alimleri ise hanede ortaya çıkan küslük ve savaş ortamına işaret etmiştir. Haneye yeni katılan kişilerin hanede huzuru kaçırması ve fesatlık yaratması olarak rüya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı görmek kötülüklerin artmasına işaret eder. Genellikle bu rüya ile beraber kişinin hayatında kötülükler artar, hilekarlıklar bir anda ortaya çıkar. Bazı rüya alimleri ise bu rüyayı gerçekleşen olayların kişi için kötülüklerle sonuçlanması anlamına gelir. Dini açıdan ise rüyada ayı görmek, kişinin kendisini haram olaylardan uzak tutması gerektiğine yorumlanır. Özellikle kişi maddi konularda haram olana el uzatabilir. Başka bir anlam ile kişi maddiyatını düzeltmek için düşmanları ile ortak olabilir. Bu nedenle de hanesinde bereketsizlik ortaya çıkar ve kötü kişiler haneye ulaşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayıdan kaçmak, kötü niyetli kimselerin hedefine gelmemek anlamında tabir edilir. Özellikle kişinin hayatına müdahale etmek isteyen kişilerden uzak durmaya, kötülüklere ortak olmamaya yorumlanır. Bazı rüya alimleri rüyasında ayıdan kaçtığını gören kimsenin şansının açılacağına da inanır. Özellikle kişinin başına gelecek kötü olaylardan bir an önce kurtulmasına ve kendisi için doğru yolu seçmesine delalet eder. Rüyada ayı görmek rüyayı gören kimse için ne kadar olumsuz haberleri taşırsa, rüyada ayıdan kaçmak da o kadar olumludur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kimsenin kendisini ayı kovaladığını görmesi, düşmanlıklara ve kötü niyetli kişilere işaret eder. Rüya sahibi eğer yeni bir işe girişecekse düşmanlarının artacağına, çevresinde kötü niyetli kişilerin dolaşacağına yorumlanır. Bazı rüya alimleri ise bu rüyayı haneye düşman kişilerin kötülükler ile uğraşması anlamına gelir. Bazı durumlarda ise kişinin düşmanlarından kurtulamamasına delalet eder.  Örneğin boşanmak isteyen kişinin boşanamaması, işinden kurtulmak isteyen kişinin de işinden bir türlü ayrılamaması olarak rüya yorumlanır. Kişilerin kurtulmak istedikleri sıkıntılarının sürekli peşlerinden gelmesi de rüyanın diğer bir yorumudur. Ayrıca rüya sahibinin eski düşmanlarından kurtulamamasına ve halen zarar görmesine de rüya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendisine ayı saldırdığını gören kimse düşmanlarından bir darbe alabilir. Bu rüya kişinin çevresinde dolanan kötü niyetli kişileri anlatmaktadır. Bu kötü niyetli kişilerin zamanla kişiye zararı dokunur. Rüyada ayı saldırması ayrıca kişinin psikolojik olarak da olaylardan etkilenmesi anlamına gelir. Yaşanan sıkıntıların kişiye büyük üzüntü vermesine ve kişinin öz güvenini yitirmesine delalet eder. Bazı durumlarda bu rüya kişinin beklentilerinin boşa çıkmasına ve istediklerini elde edememesine de yorumlanır. Genellikle hem dini hem de rüya tabiri açısından olumsuz bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı öldürmek rüya alimleri tarafından 2 farklı şekilde yorumlanır. Rüyada ayı öldürdüğünü gören kimse bütün sıkıntılarından ve kendisine üzüntü veren olaylardan bir an önce kurtulur. Rüyanın diğer yorumu ise kişinin düşmanlarından uzaklaşmasıdır. Özellikle rüyayı gören kimse çevresinde ve hanesinde bulunan düşmanların farkına varır. Böylece düşmanlarından kurtularak, kendisine zarar vermesini önler. Genel açıdan bu rüya olumlu bir rüya olarak değerlendirilir. Dini açıdan ise rüyanın yorumu kişinin haram olan her türlü olaydan ve maldan uzak durması olarak yorumlanır. Kişinin kendisini güzel olana yönlendirmesine ve sadece helal lokma için savaşmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayıları sevmek rüya alimleri tarafından düşmanla ortak olmak olarak tabir edilir. Dini açıdan ise bu rüya kişinin daha çok harama yaklaşması ve haram olan şeyleri sevmesi anlamına gelir. Rüya alimleri bu rüyayı kötülükler yapmak ya da yapılan kötülüklere ortak olmak olarak açıklamıştır. Rüyada ayı sevdiğini gören kimse düşmanları ya da kötü niyetli kişilerle arkadaşlıklar kurar. Bu arkadaşlıklar ileride kendisine zarar verse de kişi bunun farkına varmaz. Bazı durumlarda bu rüya kişinin sevdiği için düşmandan vazgeçememesi olarak nitelendirilir. Özellikle bir eşten ayrılamama ya da sevgiliyi bırakamama şeklinde rüya tabir edilir. Rüya bazı yorumcular tarafından kişinin haramı helal bilmesi ve düşmanları ile ortak olması şeklinde de açıklanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yavru ayı beslediğini gören kimse ufak gibi görünen sorunların sıkıntısına düşebilir. Kişi genellikle kendisi ya da hanesi ile ilgili bir düşmanı görmezden gelebilir. Ayrıca sıkıntılı işlerin önüne geçmez. Aksine bu sıkıntıları giderek kendisi büyütür. Böylelikle sıkıntılar her geçen gün artar ve içinden çıkılmaz bir hale gelir.  Rüyada bir kimse yavru bir ayı beslerse kendi eli ile kendi hayatını sıkıntıya düşürür. Özellikle kişinin önüne geçmediği sıkıntıları ya da borçları ilerleyen süreçte hem kendisine hem de hanesine zarar verir. Dini açıdan rüyada yavru ayı beslemek kişinin maneviyatıyla ilgili bazı kötü durumlara düşmesi anlamında tabir edilmiştir. Kişinin akıl olarak kötüye yaklaşması ve zararlı işlere girmesi de rüyanın diğer bir yorumudur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı görmek her ne kadar sıkıntılı rüyalar arasında sayılsa da rüyada beyaz ayı görmek daha olumlu rüya sayılır. Rüyada beyaz bir ayı gören kimse için 2 farklı rüya yorumu yapılır. İlk rüya yorumunda kişinin düşman sandığı kişilerin dost çıkması olarak açıklanır. Kişi çevresinde düşman olarak gördüğü ve kendisinden kötülük göreceğine inandığı kişilerden bir anda iyilik görebilir. Rüyanın diğer bir yorumu ise düşmanlıkların bitmesi haneye barışın gelmesi olarak açıklanır.  Eğer kişinin hanesinde ya da iş ortamında bir düşmanı varsa kendisi ile barışır, dostluklar kurar. Uzun vadede düşmanlıkların ve küslüklerin son bulması olarak rüya tabir edilir. Bu rüyanın dini açıdan yorumu ise genellikle kişinin vicdanen kötülüklerden uzaklaşması olarak açıklanır. Eğer kişi daha önceleri bazı fesat durumlar yaşatmış ve kötülükler ile uğraşmışsa kısa zamanda kendisini toparlar. Doğru yolu bulur ve daha vicdanlı bir kimse haline dönüşür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evde ayı gören kimse hane içerisinde yer alan bir düşmanı ile karşılaşır. Bu düşman genellikle rüya alimlerine göre akrabalık ilişkisi olan bir kimsedir. Hanede bulunan ve sürekli hane halkı ile görüşen bir düşmanın varlığı rüya sahibini de etkiler. Bazı alimler ise eve yeni gelecek kötü haber ya da düşmanı açıklamaktadır. Özellikle bir evlilik ya da dostluk sonucunda ortaya çıkan ve haneye gelen düşmanlar tabir edilir.  Rüyanın dini açıdan tabiri ise kişinin hanesinde yer alan fesatlık ve kötülüklerdir. Hanenin bir anda haram ile tanışması ve hanedekilerin harama el uzatması olarak rüya tabir edilir. Rüyasında kendi evinde bir ayı gören kimse, eviyle ilgili bazı sorunları da yaşayabilir. Özellikle hanede kavga ya da küslükler zamanla ortaya çıkabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayıdan kaçan kimse çevresinde bulunan kötülüklerden ve haramdan uzak duran kimsedir. Rüya en fazla dini açıdan tabir edilir. Rüya için yapılan dini yorumlar ise kişinin harama el uzatmaması ve vicdanen güzel olaylara yaklaşması olarak tabir edilir. Rüyasında ayıdan kaçan kimse düşmanlarından ve kendisine kötülük yapacak kişilerden uzak durur. Bu kişiler zamanla rüya sahibi tarafından fark edilebilir.  Özellikle rüya sahibinin yakınında ve çevresinde olan bu düşmanlar kendisini belli eder. Rüya sahibi hem kendisinin hem de hanesinin düşmanlardan zarar görmemesi için uzaklaşır. Aslında rüyalar arasında hayırlı bir rüyadır. Çünkü kişinin haramdan, düşmandan ve kötülüklerden uzak durması anlamına gelir. Ayrıca düşmanların kişiye zarar verememesi şeklinde de rüya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boz ayı görmek, kişinin hayatındaki kıskanç kişilere işaret eder. Özellikle rüya sahibinin yapacağı işlerden başarı elde etmesi sonucunda düşmanlarının artması olarak rüya yorumlanır. Rüya sahibi zenginliğini artırır, başarılarına başarı ekler. Bu başarıları ve kazançları çekemeyen kişiler zamanla rüya sahibine sıkıntı verebilir.  Pek çok rüya alimine göre rüyada boz ayı görmek rüya sahibinin hanesinde görülen kıskançlıklara yorumlanır. Hanede birinin daha iyi evlilik yapması, daha iyi yerlerde oturması ve daha iyi işler bulması kıskançlıkları ortaya çıkartır. Böylece rüya sahibinin düşmanları artar. Ayrıca dini açıdan rüyada boz ayı görmek bir anda kötü karakterli ve niyetli kişilerin ortaya çıkması olarak açıklanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı oynatmak, kişinin durumuna göre farklı tabir edilir. Özellikle bu rüya, rüya alimleri tarafından kişinin düşmanlarını yenmesine ve onlara karşı üstünlük elde etmesine yorumlanır. Bazı rüya alimleri ise rüyada ayı oynattığını gören kimse için kısa sürede verdiği çabaların sonucunu elde etmesine yorumlamıştır.  Bu rüyayı gören kimse eğer erkekse iş yerinde var olan sıkıntıları örtmesine, başarılar elde etmesine ve bir anda pozisyon olarak yükselmesine delalet eder. Böylece düşmanlarına da gizliden galip olma mesajı verme olarak rüya değerlendirilir. Rüyada ayı oynatan kimse, düşmanlarını yenmiş ve onlara karşı başarı sağlamış kimsedir. Ayrıca bu rüya ile rüya sahibine düşmanların zarar verememesi de açıklanır.
+2 oy
muratkara Rüyazede (1.4k puan)  
Rüyamda iki cenaze vardı birini gömdük 2.si imamdı onuda gömdük Ama ben imamın cenazesini düzeltmek için açtım herkes gidince cesetin çürüdüğünü gördüm ve kafamı kaldırdım ayı koşuyor üstüme eve kaçtım camdan baktığımda ayı başında bekliodu mezarın sanki koruyordu. Biraz bekledikten sonra eve saldırdı. Kapıları falan kırdı ama beni yakalayamadı kimseyi yakaladığınida görmedim.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

435 Aktif
0 Üye ve 435 misafir
Bugün : 12435
Dün : 23857
Toplam : 48070769
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...