Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
5.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada fare görmek rüya sahibi için etrafındaki ikiyüzlülüğü, korkaklığı veya yıkımı anlatır ayrıca bu zararın size nereden geleceğine dair ipuçları da verir.
Detaylı yorumlanması gereken bir rüya olmakla birlikte, bütün içeriğiyle ve diğer semboller ile detaylı yorumlanması gerekir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

228 Yorum

+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Fare Görmek Nasıl Yorumlanır
Rüyada fare pasif ve zayıf durumda olan kişileri kolaylıkla kandırıp elindekileri alan, iyi konuşmacı ikna kabiliyeti yüksek, kötü niyetli sinsi birinin varlığını da anlatır.
Bu sembol kaynakları ve sahip olunan değerleri kemiren yada kendini gizleyen kişiyi, kişileri ve olayları yansıtır.
Kişi bu tarz rüyalar görmeye başladıysa; hayatında temizlik dönemi gelmiş demektir ve çevreye, arkadaşlarına, iş yerine ve ortaklarına dikkat etmesi gerekiyor olabilir.
Bu rüyada belki de maddi zarar söz konusu değildir ve kafanızın içinde sizi kemiren kurtulamadığınız düşünceler, takıntılar veya anıların varlığını hatırlatır.
Gerçek yaşamda bildiğiniz ancak engellemek için bir girişimde bulunmadığınız durumların, artık kişinin kendisine zarar verme aşamasına geldiği konusunda bilinç altı rüyalar aracılığıyla ikaz da bulunur ve hiç bir zaman harekete geçmek için geç değildir, yapılacak bir şeyler hep vardır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Görmek – İkiyüzlü, Sinsi ve Korkak !
Rüyada fare görmek gören kişiyi dehşete düşüren rüyalar arasındadır. Bu rüya günümüzde sinsilik, kararlılık, azim, doğurganlık, uyum sağlama, saklanma ve çalmak gibi durumlarla ilişkilidir.
Kişinin yaşamındaki enerji kaçağına dair bilgiler içerir. Rüyada fare, görülen mekanlar ve kişilerle ilgili sizden gizlenen, sahip olduğunuz ve farkında olmadan sizden alınan bazı şeyler olduğunu anlatır.
Bu rüya görüldüğü andan itibaren; yazılması veya anlatılması ile birlikte olaylar ortaya çıkmaya başlar. İllaki sizden bir eşya, para veya maddi değeri olan şeyler çalınması gerekmiyor, bunlar zamanınız veya emeğinizde olabilir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fare
fare Rüyalari hic iyiye yorumlanmaz. fare rüyalari saglikla ilgilidir. ayrica iste basarisizlik, zarar vb de isarettir. bir yerde farelerin dolastigini gören insan birden hastalanir. evine fare girdigini gören zarara ugrar.
rüyada görülen fare, fesadci bir kadina isaret eder. cok fare, rizka isaret eder. rüyada evinde farelerin oynastigini gören kimsenin rizki cok olur. bir kimse fareyi yerinden ciktigini görse o yerde nimet ve bereket az olur. farelerin, evinde oynadigini gören kimse, o sene icinde ucuzluk ve bolluga erisir. bir kimse gündüz uykusunda farenin durmadan gezindigini görse, rüya sahibinin ömrünün uzunluguna isaret eder. bir kimsenin rüyada bir farenin bir seyi deldigini görmesi, ev soyan bir hirsiza isaret eder. bir kimse kendisini fare avladigini veya ona sahip oldugunu görse, yine ici bozuk bir kadina isaret eder. bazi tabirciler, fareler, ev halki ve coluk cocuktur, dediler.fareye ok veya tas attigim gören kimse, kötü bir kadinin giybetini yapar veya kötü bir sey hakkinda onunla muhabbette bulunur.bir fareyi avladigini gören kimse, bir kadina hile eder veya onunla bir yerde yatar.bir kimse rüyada harap bir yerde veya bir kuyuda beyaz ve siyah olmak üzere cokca fare görmesi, o kimsenin ömrünün noksanligina isaret eder. bir kimse evinde bircok farelerin oldugunu görse,o kimsenin evine kendilerinde asla hayir olmayan kadinlann girmesine isaret eder. bir kimse kendi elbisesinde veya yataginda bir fare görse, islerine kansan hayirsiz bir kadina isaret eder. bir kimse bir fare derisine rastladigini görse,o kimseye kötü bir kadindan eline az bir mal gecer.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fare
Fesatçı bir kadına veya hırsıza, korkak ve aşağılık kimseye, Evde dolaşan çok fare rızka, ucuzluk ve bolluğa, Fare avlamak kötü huylu bir kadınla ilişki kurmaya, Farenin kediyle sıkı fıfkı ve dost olduğunu görmek gösteriş ve nifaka, Fare deliği bid at işşlemeye, insanı istikametten alıkoyan görüş ve düşüncelere reğbet etmeye delalet eder.
Fare gizli bir düşmana işaret eder. Ölü fare, Rüya sahibinin çok haşin ve hain bir düşmanı olduğuna bütün hareketlerini takip ederek ilk fırsatta onu yere vurmaya çalışacağına işarettir.
Fare rüyaları hiç iyiye yorumlanmaz. Fare rüyaları ayini zamanda Sağlıkla ilgilidir. Ayrıca işte başarısızlık, zarar vb de işarettir. Bir yerde farelerin dolaştığını gören insan birden hastalanır. Evine fare girdiğini gören zarara uğrar.Fare bilmediğiniz çok kötü bir düşman demektir. Bu düşman bütün hareketlerinizi takip ederek sizi alt etmek için fırsat kolluyor demektir.
Aile ve iş hayatınızda birtakım sorunlar yaşayacaksınız. Rüyada fare görmek, düşmanlara ve sahte arkadaşlara sahip olduğunuz anlamına da gelir.
Genelde sağlıkla ilgilidir. İşte başarısızlık, zarardır. Fare gören kimsenin temizliğine çok dikkat etmesi gerekir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare görmek, içi de disi da çirkin bir kadinla tabir olunur. Eger görülen farenin rengi, fare renginde degilse, kadina degil, içi ve disi çirkin bir erkege delalet eder. Bir kapan ile fare tuttugunu gören, hile ile bir kadini kandirip onunla evlenir. Farelerin zararli bir sey yaptiklarini görmek, hem ömrünün hem malinin eksilecegine delildir. Kirmanî ye göre; rüyasinda burnundan fare çiktigini göre nin Ahlaksiz bir kizi olur. Bir rivayete göre, akrabasindan bir ka din kötü yola düser, bogazindan bir fare çikardigini görenin, ahlaksiz bir çocugu olur. Rüyada kuyrugu kopmus veya kesilmis bir fare ahlaksiz bir kadina isarettir. Fare, düsmanla da yorumla nir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen fare, fesadçi bir kadina isaret eder. Çok fare, rizka isaret eder. Rüyada evinde farelerin oynastigini gören kimsenin rizki çok olur. Bir kimse fareyi yerinden çiktigini görse o yerde nimet ve bereket az olur. Farelerin, evinde oynadigini gören kimse, o sene içinde ucuzluk ve bolluga erisir. Bir kimse gündüz uykusunda farenin durmadan gezindigini görse, rüya sahibinin ömrünün uzunluguna isaret eder. Bir kimsenin rüyada bir farenin bir seyi deldigini görmesi, ev soyan bir hirsiza isaret eder. Bir kimse kendisini fare avladigini veya ona sahip oldugunu görse, yine içi bozuk bir kadina isaret eder. Bazi tabirciler, fareler, ev halki ve çoluk çocuktur, dediler. Fareye ok veya tas attigini gören kimse, kötü bir kadinin giybetini yapar veya kötü bir sey hakkinda onunla muhabbette bulunur. Bir fareyi avladigini gören kimse, bir kadina hile eder veya onunla bir yerde yatar. Bir kimse rüyada harap bir yerde veya bir kuyuda beyaz ve siyah olmak üzere çokça fare görmesi, o kimsenin ömrünün noksanligina isaret eder. Bir kimse evinde birçok farelerin oldugunu görse, o kimsenin evine kendilerinde asla hayir olmayan kadinlann girmesine isaret eder. Bir kimse kendi elbisesinde veya yataginda bir fare görse, islerine kansan hayirsiz bir kadina isaret eder. Bir kimse bir fare derisine rastladigini görse, o kimseye kötü bir kadindan eline az bir mal geçer.
Fare rüyaları hiç iyiye yorumlanmaz. Fare rüyaları sağlıkla ilgilidir. Ayrıca işte başarısızlık, zarar vb de işarettir. Bir yerde farelerin dolaştığını gören insan birden hastalanır. Evine fare girdiğini gören zarara uğrar.
Fare rüyaları hiç iyiye yorumlanmaz. Fare rüyaları sağlıkla ilgilidir. Ayrıca işte başarısızlık, zarar vb de işarettir. Bir yerde farelerin dolaştığını gören insan birden hastalanır. Evine fare girdiğini gören zarara uğrar.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fare
Rüyada fare gormek bir uyarı olabilir.Allahın razı olmadığı bir işi yapma ihtimaliniz var denilebilir.genellikle karşı cinse dinimizin uygun görmedği şekilde yaklasmaktaysanız bu rüyayı görmeniz mümkündür.tövbe edip bu kötü haraketten uzaklasmak gerekir.yüzümüzü Allaha dönmemiz gerekir.Hayat kısa ahiret sonsuz dikkat ediniz lütfen. bu bir yorumdur kişi kendini bilir zaten
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE GÖRMEK
Rüyada fare görmek rızkın çokluğuna ve devamlılığına yorulur. Rüyada Fare öldürmek bir hata işleyeceğinize işarettir. Rüyada beyaz fare görmekse gündüze delalettir. Bazen fare, dış görünümü iffetli, gerçekteyse fesat ehli biri olan kadın anlamına gelir.
Rüyada bir fare öldürmek, kötü ve huysuz bu kişiye karşı galip gelmeye işarettir.
Bazen de fare gizli düşmana işaret eder. Rüyada Fare öldürmek düşmanı etkisiz hale getirmeye yorulur. Kötü bir kimseye galip gelmeye işarettir. Beyaz fareler gündüze delalet eder. Rüyada beyaz fare görmek ömrün uzunluğuna işaret etmektedir. Rüya sahibinin ömrünün uzunluğuna alâmettir. Rüyada çok sayıda beyaz fare görmek; bir konu hakkında boş yere endişe edeceğinize yorulur. Ölü fare görülmesi arkanızda sizi çekiştiren kimselerin herhangi bir etkilerinin kalmadığını ifade eder. Ölü fare farklı tabir edilmektedir.
Ölü fare, rüya sahibinin çok haşin ve hain bir düşmanı olduğunu belirtir. Bütün hareketlerini takip ederek ilk fırsatta onu yere vurmaya çalışacağına işarettir. Büyük iri fare görmek bol maldır. İslami rüya alimlerinden Ebu Said'ül Vaaz Büyük fare için bol maldır demiştir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fare tarafından ısırılmak, düşmanınızla karşı karşılaşacağınız ve bu hesaplaşmadan zarar göreceğinizi belirtir. Fare ısırması rüya sahibinin kendisini koruması gerektiğine delalet eder. O kimsenin evine kendilerinde hayır ve bereket olmayan kimselerin girmesine işarettir. Kişinin evinde görmesi, işlerine karışan hayırsız bir kişiye delalet eder. Evin içinde birbirine benzer fareleri görmek; gördüğünüz fare miktarınca evinize misafir geleceğine işarettir.
Rüyada Fare Görmek Rüyada fare görmek şerre davet olarak yorumlanır. Rüya sahibinin başına gelecek büyük maddi kayıpların yaşanacağına işaret eder.Rüyada fare görmek iş hayatınızda yaşanacak bir takım olumsuzlukların olacağını gösterir. Görmüş olduğunuz bu rüyada büyük ölçüde mal kaybı yaşayacağınız bilinmektedir.Rüya alimleri bu rüya hakkında hastalık, kaza, bela ve yaşanacak kayıplar olarak yorumlarda bulunmuşlardır. Rüyada fare görmek kışkırtıcı bir kadını ifade eder. Rüyada feryat eden bir kadın ev soyan bir hırsızı ifade eder. Diğer rüya yorumlarında rüyada fare görmek rüya sahibine hastalık ve mal kaybının olacağının habercisi olarak verilir. Rüyada Fare Öldürdüğünü Görmek Rüyada fare öldürdüğünü görmek, kötü bir kadını yener. Rüyada fare öldürmek dedikoducu bir kadından kurtulacağınız anlamına da gelir. Rüyada fare öldürmek çevrenizde sizi takip eden kadın düşmana yorumlanır. Rüyasında bir fareyi avladığını gören kimse, bir kadına hile yapar veya onunla bir yerde yatar. Rüyada Fare Yakaladığını Görmek Rüyada fare yakaladığını görmek ahlaksız bir bayan tarafından yaşanacak olan sıkıntılara yorumlanır. Rüyada beyaz fareler gündüzü, siyah fareler ise geceyi ifade ederler. Bazı yorumculara göre de, fareler ev halkı ve çoluk çocuktur. Rüyada Kuyruğu Kopmuş Fare Görmek Rüyada farenin kuyruğunu kopmuş görmek rüya sahibinin çevresinde bulunan ahlaksız bir kadın olduğunun işaretidir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüya da rüya sahibine kötü niyetli olup küçük zararlar vermeye çalışan kimsenin olduğa delalet eder. Rüyada Ölü Fare Görmek Rüyada ölü fare görmek çevrede bulunan çok güçlü bir düşmanın olduğuna işaret eder. Rüyada ölü fare görmek çok güçlü ve gizli size düşmanlık eden bir yakınınızı temsil eder.Bu düşman sizi takip eden ve fırsat gözleyen olarak bilinir. Rüyada fare öldürmek ise düşmanınızdan gelecek olan zarardan kurtulacağınızı ifade eder. Rüyada Eve Fare Girdiğini Görmek Rüyada eve fare girdiğini görmek haneye fesat eden haneyi gözleyen çevrenizde olan düşmanların varlığını işaret eder. Rüyada eve fare girdiğini görmek bu düşmanın haneye dost görünerek sızdığına rüya sahibinde dikkatli olması için işaret veren bir rüyadır. Rüyada Farenin Isırdığını Görmek Rüyada fare ısırdığını görmek rüya sahibinin düşmanları tarafından zarar gördüğünü ve hayatında dikkat etmesi gereken durumlar olacağına delalet eder ve rüya sahibinin bu rüyada dikkatli ve temkinli olması gerekir. Rüyada Bir Sürü Fare Görmek Rüyada bir sürü fare görmek, rızk demektir. Rüyada evinde farelerin oynaştığını gören kimsenin rızkı çoğalır.Bir kimse rüyasında; evinde pek çok fare görse, bu, o kimsenin evine hayırsız kadınların girmesini ifade eder. Bir kimse rüyasında; elbisesinde veya yatağında bir fare görürse; bu, işlerine karışan hayırsız bir kadını ifade eder. Bir kimse rüyasında; bir fare derisine rastladığını görürse, o kimsenin eline kötü bir kadından biraz mal geçer. Rüyada Yavru Fare Görmek Rüyada yavru fare görmek rüya sahibinin o yıl içerisinde tanışacağı iffetsiz ve namussuz bir kadın olacağına ve ondan zarar göreceğine işaret eder. Bu rüyanın görmenin manası size ahlaklı görünüp arkanızdan size zarar vermek isteyen kişinin olduğuna yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Fare Pisliği Görmek Rüyada fare pisliği görmek rüya sahibine yapılan fitne fesatlık ve dedikoduların olduğu ve bunlardan dolayı zarar göreceğine ve sıkıntılı bir döneminde içinde yer alacağına yorumlanır. Rüyada yatağında fare pisliği gören biri o yıl kendisine yakışmayan biri ile evleneceğine işaret eder. Rüyada Boğazından Fare Çıktığını Görmek Rüyada boğazından fare çıktığını görmek rüya sahibinin hayırsız bir evlat sahibi olacağı ve bu evladından çok sıkıntı çekeceğine yorumlanır. Bazı yorumlarda ise bu rüya boğazından haram lokma geçeceğinin de işareti değildir. Rüyada Fare Yediğini Görmek Rüyada fare yediğini görmek rüya sahibinin düşmanlarına galip geleceğine işaret eder.Bu rüya fare ile ilgili yaptığımız yorumlarda en hayırlısıdır.Rüyada fare yemek haneye giren düşmanı da başınızdan def ettiğinize yorumlanır. Rüyada Fare Yuvası Görmek Rüyada fare yuvası görmek Bir kimse rüyasında; farenin deliğinden çıktığını görürse o yerde nimet ve bereket az olur. Rüyada bir fareye malik olduğunu gören kimse, bir hizmetçi alır. Rüyada Siyah Beyaz Fare Görmek Rüyada siyah beyaz fare görmek, gündüz ve geceyi ifade eder. Bir kimse gündüz uykusunda farelerin sabahtan akşama kadar durmadan gezindiklerini görürse; bu, rüya sahibinin ömrünün uzunluğunu ifade eder. Bir kimse rüyasında; farenin elbisesini kestiğini görürse; o kimsenin geçmiş ömrünü haber vermesini ifade eder. Rüyada fare görmek art niyetli bir kadına yada bir kadın tarafından sıkıntı yaşamaya, erkek ve kadın içinde sorunlara işarettir. Bir kimsenin rüyasında; bir farenin bir şeyi deldiğini görmesi, ev soyan bir hırsızı ifade eder. Bu da rüya sahibinin uyanık bulunmasını gerektirir. Rüyada Fare Deliği Görmek Rüyada fare deliği görmek, sapıkların eserlerine uymayı veya ağzı ifade eder. Rüyasında; delikten bir hayvan çıktığını gören kimsenin ağzından o hayvan değerinde bir söz çıkar.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Bazı rüya tabirlerinde ise farelerin yiyecekleri çalması nedeniyle rüyada fare görmenin evinizde fesatlık çıkarabilecek kimselerin olduğuna böyle bir durumda dikkati olunması konusunda uyarı olarak değerlendirilir.
Genellikle fare rızkınızın artacağına işarettir. Bunun nedeni fareler, yiyeceklerin, rızkın olduğu yerlerde gezindiği için bu şekilde yorumlanır. Evinize bolluk gelecek ve eviniz rahatlayacaktır. Bunun yanında bazı rüya tabirlerinde farelerin yiyecekleri çalmasından kaynaklı olarak rüyada fare görmenin evinizde fesatlık çıkacağı anlamına geldiği belirtilmektedir.
Rüyada Fare Görmek Bazen rüyalarımızda garip şeyler görür ve bunlara bir anlam ararız. Bazı rüyalar bilinçaltımızın bize bir oyunudur bazılarında ise bazı anlamlar ararız. En sık görülen rüya çeşitlerinden olan rüyada fare görmek ne anlama geliyor hiç düşündünüz mü ? Gelin hep birlikte öğrenelim… Farenin boyutu ve rengi ya da fare ile ne yaptığımız rüyanın yorumlanması açısından önemlidir. Çünkü her birinin farklı anlamları vardır. Ama genel itibariyle fare görmek içi de dışı da çirkin bir kadınla tabir olunur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer görülen farenin rengi fare renginde değilse kadına değil, içi ve dışı çirkin bir erkeğe delalet eder. Rüyada Siyah Fare Görmek Eğеr rüyanızda siyah farеyi kötü bir yеrdе görüyorsanız bu, sizin ömrünüzün kısa olacağına yorumlanır. Eğer siyah farеlеr sizin еvinizdеysе, еvinizin bеrеkеtinin kaçtığı vе farеlеri gördüğünüz rüyadan sonra еvinizе bundan sonra hayırlı kadınların girmеyеcеği şeklinde yorumlanır. Eğеr siyah farе rüyanızda sizin yatağınıza çıkıyorsa veya hеrhangi bir şеkildе üzеrinizе çıkıp kıyafеtlеrinize dokunuyorsa hayatınızda sizе uğursuzluk ve bela gеtirеn vе size karşı kötü niyеt besleyen bir kadının olduğuna yorulur. Rüyada Beyaz Fare Görmek Eğer gördüğünüz rüyada bеyaz farеlеr еvinizе toplu bir şekilde gеliyorlarsa, еvinizе size ve ailenize karşı için kötü düşüncеlеri olan vе hayatınızda kötü olayların yaşanmasına nеdеn olacak bir kişinin gеlip gittiği vе bu kişinin dе kadın olduğu şeklinde yorumlanır. Rüyada Fare Öldürmek Rüyanızda fare öldürüyorsanız , hayatınızda bulunan ve evinize girip çıkan kötü kalpli düşman bir kadına karşı galip gеleceğinize yorulur. Rüyada Fare Yakalamak Eğer rüyanızda fare yakalıyorsanız bunun birkaç yorumu bulunmaktadır. Bunlardan ilki yaşamınızda sizе karşı kötülüğü dokunmuş ya da dokunacak, arkanızdan iş çеvirеn ya da çеvirеcеk bir insana karşı galibiyet kazanacağınızdır. Diğer bir yorumda ise , rüyasında farе yakalayan kişinin hayatındaki kеndisi için gereksiz sayılabilеcеk insanlardan kurtulacağı vе kеndisinе yararı dokunmayacak işlеrlе uğraşmayı keseceği şeklinde yorumlanır. Bazı alimlerin bu rüyaya karşı yaptığı yorumlarda ise , rüyasında farе yakalayan kişinin hayatındaki kеndisinе zarar vеrеcеk tüm durumları, olayları vе kişilеri bir anda savuşturacağından bahsedilir. Rüyada Farenin Eve Girdiğini Görmek Eğer rüyanızda еvinizе farе girdiğini gördüyeseniz , parasal açıdan bir kayba uğrayacağınız söylеnir . Diğer bir yoruma göre rüya sahibinin hayatında kеndisinе dost gibi görünеn birinin aslında kеndisini sürеkli takip halindе olduğunu vе açıklarını kovaladığını, еn ufak bir açık noktasında ise kеndisinе zarar vеrmеktеn çеkinmеyеcеği şeklinde yorumlanmaktadır. Bunun yanı sıra kişinin öz ailеsinе dе yorulabilеn bu rüya, rüya sahibinin ailеsindеn biri yüzündеn girеbilеcеği sıkıntılara vе onlardan kaynaklanan bir zarara uğrayacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada Farenin Toprağı Eşelemesi Rüyanızda bir farеnin bir yеri ya da toprağı еşеlеyеrеk kazdığını gördüyseniz , bu еvinizе girеcеk hırsıza yorumlanır. Rüyada Fare Deliği Görmek Rüyada fare deliği görmek, haktan sapıp batıl yolda yüründüğüne işarettir. Fare deliğini ağızla kıyaslarlar. Bu sebeple bir fare deliğinden çıktığını görmek kötü söz söyleyerek çevresindekileri inciteceğine ve ev içinde huzursuzluk çıkartacağına delalet eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz fare görmek
Rüyada beyaz fare görmek, gündüze ve aydınlığa işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Sürüsü Görmek
Rüyada Fare Sürüsü Görmek, yanlış içinde olan dedikoducu kadınlara yorumlanır,bu rüya bazende bolluğa berekete yorumlanır, hayırlı evlatlara işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Görmek İslami Yorumları
Rüyada fare sağlığa işaret eder. Bunun yanı sıra maddi zarar ve kayıplar anlamınada gelir. Mesela iş hayatında hayal kırıklıkları ve başarısız olmak gibi.Rüyasında fare gören insan hiç bir sağlık sorunu yokken birden bire hastalanabilir ve yatağa düşer. Hane içinde fare görülmüşse bu maddi zarar
anlamı taşır. Rüyada fare kötü huylu haset bir kadını ifade eder.Ayrıca fare görmek rızk olarak da söylenir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinde fareler gezindiğini gören kimsenin,
evinde bolluk ve bereket olur. Aynı zamanda yıl boyu ucuzluğu ve bereketi yakalar. Rüyada bulunduğu yerden fare çıktığını görmek, rızkın ve bereketin azalacağına işarettir. Gündüz uykusunda rüyada görülen fare, sürekli olarak geziyorsa bu uzun ömre işaret eder. Rüyadaki fare evde bir yeri kemirip delik açarsa o eve hırsız girecek demektir. Rüyada fare yakalanır yada bir faresinin olduğunu görürse kötü halli kadın anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Yakalamak
Bir kadını bir yerde oyuna getirmek ve ondan faydalanmak anlamını taşır. Başka bir anlatıma göre size kötülük yapmayı amaçlayan ve arkanızdan işler çeviren kötü bir insanı yenmeye yani ondan uyanık çıkıp planlarını savurmaya işarettir. Bir diğer rivayete göre boş işleri bırakıp
doğru yolu bulup takva ehli olmaya işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuyruğu Kopmuş Fare Görmek
Kuyruğunun kopması ahlaklı kadına işarettir. Fare aynı zamanda düşman anlamına gelmektedir. Rüyada Kuyruğu kopan fare, içten pazarlıklı
kötü niyetli küçük planlar yaparak küçük zararlar verme amacında olan bir kadına işarettir. Farenin rengi değişikse olması gereken renkten değişikse kadın değildir. Fiziksel ve ruhsal olarak çirkin bir erkektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Farenin Eve Girdiğini Görmek
Evine fare girdiğini gören kişi maddi kayba uğrar.Dost görünümlü tehlikeli bir düşmana işarettir. Arkanızda iş çeviren ve kötülüğünü isteyen bu kişi sizi takip ederek zarar vermeye ve sıkıntıya sokmaya çalışır. Bazende arkadaşlarınızdan veya ailenizden birinden gelecek bir belaya onlar yüzünden sıkıntıya uğramaya işarettir.Eve girmiş olan fare sinsi bir düşman büyücü bir kadın veya evladından kötülük görmeye evladı yüzünden sıkıntıya düşmeye işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Yuvası Görmek
Fare evi görmek munafik evlerine kötü insanların evlerine yorulur. Farenin yuvaya girdiğini görmek böyle insanların yaşadığı mekana işaret eder. Kişi kendini farenin yuvasında görüyorsa aslını bilmediği bir kişinin evine gitmesine kötü kişilikteki insanlarla oturup kalkmaya vakit geçirmeye işarettir. Fare yuvası gören kişi kötü niyetli insanlara uyarak onlar gibi davranır ve kendisine zarar verir.Fare yuvası görmek zinaya da işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Sürü Fare Görmek
Çokça görülen fare farklı şekillerde yorumlanmıştır. Bazı alimlere göre bu durum rızkın genişlemesine maddi yönden ferahlığa bütün sıkıntılardan kurtulmaya işarettir. Bazısına göre bu rüya ele geçecek haram mal ve paraya işarettir. Rüya sahibi meşru olmayan yoldan para kazanır ve farklı yollarda harcar. Farklı günahlar işler ve sonunda bu günahlarından tövbe eder. Yağacak yağmur olarak da tabir edilmiştir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakalamak İçin Fare Yuvası Deşmek
Rüyanızda fare yakalamak için, farenin yuvasını deştiğin-izi görmüşseniz, boş durmayı sevmediğinize, maddi bakımdan rahat olmak için kendi kazancınızın peşine düşeceğinize bu sabır ve azimle kendi maddi imkanlarınızı oldukça yukarı taşımanıza işrettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Sürüsü Saldırdığını Görmek
Rüyada Fare Sürüsü Saldırdığını gören kişinin çevresinde bulunan dedikoducu insanların, haksız suçlamalarına ve gerçeğini bilmedikleri bir konuda, laf üstüne laf koyarak yalan yanlış konuşmalarına ve bu kişilerden size gelecek can sıkısına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğuran Fare Görmek
 Rüyada farenin doğurması, yaşamınızda size yakın birinin sizi aldatması, sizi kandırmaya, hile sizi zora koyacak yeni sıkıntılarla karşılaşacağınızı gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Makattan Fare Çıkması
Rüyada Makattan Fare Çıkması, rüyayı gören kişinin hayatını mahveden, kötü bir kadından gelecek tüm zara ve ziyanları göze alarak, hayatından ve kendinden çıkarıp uzaklaştırcağına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Fareyi Kedilere Yedirdiğini Görmek
Rüyada ölü fareyi kediye yedirdiğini gören kişinin, düşmanı olan birinden, zara görmeden kurtulacağına ve düşmanını başka biri tarafından alt edileceğine, rüya sahibi kişininde kerhen lutfa uğramasına, büyük bir düşmanından kurtulmasına tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Taşıyan Fare Görmk
Rüyada ayakkabı taşıyan fare görmek; kişinin başına gelecek sıkıntılı bir işin, temizlenmesi için çalışacak evlatlara, veya dostlara, aileye işaret eder. Bu rüya bazende kaybedilecek mala, servete, kötü insanlardan görülecek zarara olarak yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Öldürmeye Çalışmak
Kötü düşmanlarına karşı galip geleceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Beyaz Fare Görmek
Rüyada Siyah Beyaz Fare Gören, çevresinde yakınlarından, rüyayı gören kişi tarafından dost bilinen birinin, kötülüğüne ve aile içinde yalanlarla karışıklık çıkaracak bir kadına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saldırgan Fare Görmek
Rüyada görülen saldırgan fare normal renginde ise, farkında olmadan yaptığınız bir hatadan dolayı, size kızacak bir evlada, saldırgan fare normal renginin dışındaysa, dişli bir düşmana tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrabanın Kılığına Girmiş Fare Görmek
Rüyada Akrabanın Kılığına Girmiş Fare, yakınınızda,ü olan zarar beklemediğiniz bir akraba veya dosttan gelecek kötülüğe, fitne veya çıkarılacak asılı olmayan dedikoduya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İş Yerindeki Sebzeleri Farelerin Yediğini Görmek
Rüyada çalıştığınız iş yerindeki sebzeleri Farelerin yediğini görmek, çalıştığınız yere zarar vermeye çalışan kişilerin varlığına işaret eder, Rüya sahibinin verilen zararı görmesi ile bu insanları, işyeri sahibine bildirip, doğruluğuyla kazanacağı, itibara ve alacağı ödüle işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Görmek
Farenin  Rüyada görülmesi hayra yorulmaz: Fesatlık, hırsılık, korkaklık, kötü kimse gibi tabirleri vardır. Bazı yorumculardan da bolluk bereket şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kiye göre rüya yorumu değişmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Deliğine Giren Fare Görmek
Kötü bir insanın yapacağı asılsız dedikoduya ve bu dedikodunun ortaya çıkması ile, kendi yaptığı lafta boğulacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Öldürmek
Art niyetli kötü emelleri olan bir kişiyi yenmeye ve ona karşı kazanılacak olan galibiyete işaret eder. Rüyada öldürülen fare, içten içe küçük planlar yaparak küçük zararlar vermeye çalışan birini işaret eder. Yani fare küçük planlar yapan gizli bir düşmandır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Fare Görmek
Çok dişli ve güçlü bir düşman olarak söylenir. Rüyada Ölü fare, gizli ve güçlü düşmandır.Adete bu düşman izinizi sürer ve zarar vermek için fırsat kollar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah ve Beyaz Fare Görmek
Metruk yada harap olmuş bir kuyuda siyah ve beyaz olmak üzere bir çok fare görmek, o kişinin ömrünün kısa olduğuna işarettir. Evde görülen çok sayıda fare, o eve hiçbir zaman kendisi için hayırlı kadınlar girmeyeceğine işarettir. Fare rüya sahibinin yatağında ve kıyafetlerinin üzerindeyse sürekli işine karışan hayırsız ve kötü bir kadına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare ile Konuştuğunu Görmek
Sürekli insanlara kötülük düşünen ve doğru yoldan sapmış bir kişi ile arkadaş olacağınıza onunla zaman geçireceğinize işarettir.Size zararı dokunacak dostlar edineceğinize ve kötü niyet taşıyan insanlar bulunan bir mekanda bulunmanıza işarettir.Doğru yoldan çıkmanıza ve insanlara zarar verecek şeyler yapmanıza iş hayatında başarısızlık yaşamaya boşa harcanan zamana ve anne babayı üzmeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Farenin Birşey Yediğini Görmek
Durgun bir dönem geçireceğinize işarettir.Eğer fare sizin evinizden birşeyleri yiyorsa, evinizden çıkacak mal ve paraya fakirleşmeye umduğu kazancı kazanamamaya bazen haram mal yemeye helal olmayan kazanca anne babadan geçinmeye çalışmayan hayırsız evlada evden birşeylerin kaybolmasına işarettir. Evinize rahatça girip çıkabilen size kötülük düşünen bir düşmana işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Farenin Isırdığını Görmek
Fare tarafından ısırılan kişi insanlardan bazı zararlara uğrar. Aslında bu durum temkinli ve dikkatli davranmanız anlamını taşır. Bu rüyayı gören kişi özellikle akrabaları arasında sık görüştüğü insanlara karşı dikkatli olmalıdır. Eğer kötülüğünü isteyen biri varsa onlara karşı uyanık olmalıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözsüz Fare Görmek
Gözsüz fare görmek körlüğe, geçim darlığına,bazı zararların rüyayı gören kişiye gelmesine, sıkıntıya düşmeye, yalancı şahitliğe,iş hayatında yaşanacak zorluklara işarettir. Rüyayı gören kimse hastalanır ve sağlığı bozulur. Maddi sıkıntı çeken biri ise bir müddet daha bu sıkıntıların devam edeceğine işarettir. Alimlere göre ise gözsüz fare kötülüklere gözünü kapatmaya insanları uyarmamaya ve hiç bir şey ile ilgili olmamaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Takip Etmek
Fareyi takip eden insan hidayete erdikten sonra sapıklığa düşer insanların kötülüklerine hareket eder dışlanır ve tahrik edilir. Günahlarından sakınmayan doğruyu yanlışı ayıramayan kişi olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yavru Fare Görmek
Yavru fare iffetsiz ve ahlaksız bir kadındır.Fare yavrusu ile karşılaştığını gören kimse o şekilde bir kadınla karşılaşacak demektir ve ondan kötülük görecek demektir. Yavru fare insanları kandıran arkadan iş çeviren sıkıntıya girmelerine sebep olan iyi gibi görünüp gerçek yüzünü saklayan bir kadındır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Sesi Duymak
Karşılaşacağınız tehlikelerin işaretidir. Bu rüyayı gören kişi dikkatli davranmalıdır. Sıkıntılar yaşamaya musibetlere kötü insanlarla muhabbete ahlaksız bir kadınla düşüp kalkmaya ölüm tehlikesinden kurtulmaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Kapanı Görmek
Rüya sahibinin insanları kandıracak zor durumlara düşmelerine sebep olacak işler yapmasına, hileyle mal almaya, yalancılığa işarettir. Fare kapanında bir fare yakaladığını görmek, kötü niyetli insanların üzerinizdeki niyetlerini engeller mağlup edersiniz. Fare kapanında birden fazla fare görmek, size zarar vermek isteyen ancak başaramayan insanların bulunduğuna işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dişi Fare Görmek
Dişi fare ahlaksız bir kadındır.Bu kadın iffetsiz davranışlarla erkekleri kandırmaya onların üzerinden kazanc sağlamaya çalışır. Bu rüya sahibi bu kadının oyununa inanarak onun oyuncağı halini alır. Alimlere göre bu rüya ahlaksız bir kadına aşık olamaya yada böyle bir kadınla evlenmeye uzun süreli sıkıntılar çekmeye ailede huzursuzluğa nefis kölesi olmaya ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Pisliği Görmek
Dedikoduya küfürlü sözlere ahlaksız davranışlara günahlara ve münafık kimselerin oyunlarına işarettir. Fare pisliği yemek, dedikoduya maruz kalmaya yada bu rüya o kimsenin küfürbaz olduğuna insanlara diliyle eza ettiğini gösterir. Yatağında fare pisliği görmek, ahlaksız ve güvensiz bir kadınla evlenir onun yüzünden aile yaşamı cehenneme döner.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada fare görmek rızkın çokluğuna ve devamlılığına yorulur. Rüyada fare öldürmek bir hata işleyeceğinize işarettir. Rüyada beyaz fare görmekse gündüze delalettir. Bazen fare, dış görünümü iffetli, gerçekteyse fesat ehli biri olan kadın anlamına gelir.
Yiyeceğin bol olduğu yerlerde bulunduklarından dolayı rüyada fare görmek rızkın devamlılığına yorulur. Fare rızkın çokluğudur. Rüyasında Fare görenin rızkı artar. Çok fare çok rızk demektir. Yiyecek çaldıklarından, hırsız bir kimseye de yorulur. Bazen de fesat fitneci bir kimseye tabir edilir. Fare rüyası farkı anlamlarda yorumlanmıştır. İşte Rüyada Fare Görmenin 39 anlam, açıklama ve yorumu:
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyamda Fare Öldürmek
Rüyada kör fare öldürmek, bir hata işlemeye yorumlanır. Yapılan bu hata yüzünden sıkıntı çekileceğini ifade eder. Bazen de fare kötü huysuz kimse demektir. Rüyada bir fare öldürmek, kötü ve huysuz bu kişiye karşı galip gelmeye işarettir.

Bazen de fare gizli düşmana işaret eder. Rüyada Fare öldürmek düşmanı etkisiz hale getirmeye yorulur. Kötü bir kimseye galip gelmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Fare Görmek
Beyaz fareler gündüze delalet eder. Rüyada beyaz fare görmek ömrün uzunluğuna işaret etmektedir. Rüya sahibinin ömrünün uzunluğuna alâmettir. Rüyada çok sayıda beyaz fare görmek; bir konu hakkında boş yere endişe edeceğinize yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Fare Görmek
Ölü fare görülmesi arkanızda sizi çekiştiren kimselerin herhangi bir etkilerinin kalmadığını ifade eder. Ölü fare farklı tabir edilmektedir.
Ölü fare, rüya sahibinin çok haşin ve hain bir düşmanı olduğunu belirtir. Bütün hareketlerini takip ederek ilk fırsatta onu yere vurmaya çalışacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Fare Görmek
ölmüş fare, gizli bir düşmana da işaret eder. Rüyada fare ölüsü, rüya sahibinin bir düşmanı olduğuna işaret eder. İş yaşamında ve aile hayatında sorunlar yaşayacağınıza da yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fareye Ok Yada Taş Atmak
Kötü bir kadının arkasından konuşmak yada o kötü düşünceli kadınla konuşmak anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Fare Görmek
Büyük iri fare görmek bol maldır. İslami rüya alimlerinden Ebu Said'ül Vaaz Büyük fare için bol maldır demiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare İle Oynamak
Ahlaksız bir kadınla zaman geçirmeye, onunla aynı evde yaşamaya ve uzun süre bir kadınla birlikte olarak zarara uğrar. Zulüm eden bir adamada işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Isırması
Fare tarafından ısırılmak, düşmanınızla karşı karşılaşacağınız ve bu hesaplaşmadan zarar göreceğinizi belirtir. Fare ısırması rüya sahibinin kendisini koruması gerektiğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Fare Görmek
O kimsenin evine kendilerinde hayır ve bereket olmayan kimselerin girmesine işarettir. Kişinin evinde görmesi, işlerine karışan hayırsız bir kişiye delalet eder. Evin içinde birbirine benzer fareleri görmek; gördüğünüz fare miktarınca evinize misafir geleceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Farelerin Oynaşması
Farelerin, evinde oynadığını gören kimse, o sene içinde ucuzluk ve bolluğa erişir. Rızkı çok olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fareyle oynamak
Dünyaya meyledeceğinize işarettir. Müellif kesim ise rüyalarda fare görülmesini dış görünümü iffetli, gerçekte ise fesat ehli biri olan kadına tabir etmişlerdir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fare Yakalamak
Fare yakalamak; hoşlanmadığınız kimselerin misafir olarak gelmesine işarettir. Fare yakalamak; bir olayın ardından bahtınızın açılacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fare Yemek
Fare eti yemek; fesat ehli bir kimsenin malını yiyeceğinize işarettir. Sahte dost ve arkadaşlar ile düşmanlara işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatakta Fare Görmek
Yatağınızda bir fare olduğunu görmek; bir kimseyle gayrimeşru ilişki içinde olacağınıza yormuştur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Etrafta farelerin serbestçe gezindiğini görmek; öfke veya soruna neden olacağına yorulur. Aile ve iş hayatınızda birtakım sorunlar yaşayacaksınız. Düşmanlara ve sahte arkadaşlara sahip olduğunuz anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fare sesi duymak
Bir tehlikeyle karşılaşacağınıza ve dikkatli olmanız gerektiğine tabir olunur. Bazen de rızkın bollaşacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fareyi yerinden çıkarmak
Bir kimsenin rüyada fareyi yerinden çıkardığını görmesi, o yerde nimet ve bereketin az olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fareyi Gezinir Halde Görmek
Gündüz uykusunda ve gündüz görülen rüyada fareyi sabahtan akşama kadar durmadan gezinir bir halde görmek, rüya sahibinin ömrünün uzunluğuna alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare Avlamak
Rüyada bir fareyi avladığını görmek de, yine bir kadına hile ederek onu avlamaya işarettir. Nablusi: Tabirde farenin dişisi ile erkeği arasında fark yoktur. Bir kimse kendisinin fare avladığını ve ona sahip olduğunu görse, kötü ve fitneci bir kadına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fareye Taş Atmak
Bir adamın rüyada farelere ok veya taş attığını görmesi, kötü bir kadının gıybetini yapmaya işarettir veya onunla kötü bir şey hakkında muhabbete delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fareye Sahip Olmak
Bir kimse kendisini fare avladığını veya ona sahip olduğunu görse, yine içi bozuk bir kadına işaret eder. Bazı tabirciler, fareler, ev halkı ve çoluk çocuktur, dediler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Fare Görmek
İçi de dışı da çirkin bir kadınla tabir olunur. Eğer görülen farenin rengi, değişik bir renkse, kadına değil, içi ve dışı çirkin bir erkeğe delalet eder. Farelerin zararlı bir şey yaptıklarını görmek, malın eksilmesine delildir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fare Derisi Görmek
Bir kimse bir fare derisine rastladığını görse,o kimseye kötü bir kadından eline az bir mal geçer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fareden Korkmak
Rüyada fareden korktuğunu gören kişinin ufak da olsa düşman sahibi olduğu ve bu düşmanın kendisine zarar verebileceği anlamına gelir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çok Sayıda Fare Görülmesi
Ömrünüzün uzun olacağına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fare Beslemek
Rüyada fare beslediğini gören kişi çevresi tarafından kıskandıldığı ve çekilmediği anlamına gelir. Saygın bir kişi olacağınıza yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fare Sevmek
Kişinin çok yakın zamanda dertlerinden kurtulacağı bolluk ve bereket içinde yaşayacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Kedi Görmek
Rüyasında fare kedi gören kişinin rızk ve bolluk içinde yaşayabileceği ancak gelecekteki düşmanlarını göz ardı etmemesi gerektiği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Saldırması
Dikkatli olunması gerektiği ifade eder. Fare bilmediğiniz çok kötü bir düşman demektir. Bu düşman bütün hareketlerinizi takip ederek sizi alt etmek için fırsat kolluyor demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Fare Görmek
Çok sayıda siyah ve beyaz fareler görenin, ömrü uzun olur. Farenin beyazı gündüze, Siyah fare görmekse geceye delalet etmektedir.

İçi ve dışı pis, kötü ve çirkin bir kadın demektir. Eğer fare bilinen farelerin renginde değilse, böyle bir erkeğe işarettir. Evinde farenin dolaştığını gören hasta ise ölür, değilse ömrü uzar. Fareler hep aynı renkteyse, bir çok kötü yola düşmüş kadınla düşer kalkar. Farelerin zararlı bir şeyler yaptığını ve onlara müdahale edemediğini gören, ister istemez malının bir kısmını kaybeder.
Fare yemek: Düşmanın veya hasmın malından faydalanmaya işaret eder.
Rüyada görülen çok fare rızka işaret eder. Rüyasında evinde farelerin oynaştığını gören kimsenin rızkı çok olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
İŞTE, RÜYADA FARE GÖRMEK
Rüyanızda fare görmenin çeşitli yorumları vardır. Genellikle fare rızkınızın artacağına işarettir. Bunun nedeni fareler, yiyeceklerin, rızkın olduğu yerlerde gezindiği için bu şekilde yorumlanır. Evinize bolluk gelecek ve eviniz rahatlayacaktır. Bunun yanında bazı rüya tabirlerinde farelerin yiyecekleri çalmasından kaynaklı olarak rüyada fare görmenin evinizde fesatlık çıkacağı anlamına geldiği belirtilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE ÖLÜSÜ GÖRMEK
Farelerin pis hayvanlar olması sebebiyle evinizde ölmesi ev halkının zarar görebileceği bir düşmana sahip olduğunuzu gösterir. Bu düşman sizin her adımınızı takip edebilecek ve hain planlar yapabilecek kadar tehlikeli bir düşmandır.
Rüyasında ölü fare gören kişinin rüyası, çok dişli ve çok güçlü bir düşmanı olduğuna işaret eder. Yani ölü fare gizli ama çok güçlü bir düşman demektir. Bu kişi, rüya sahibinin adeta izini sürer ve ona zarar vermek için yakalayacağı bir anı kollar. Eline geçen ilk fırsatı değerlendirmek peşindedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE PİSLİĞİ GÖRMEK
Rüyada fare pisliği görmek, dedikoduya, küfürlü söze, yapılan ahlaksız davranışlara, günahlara ve münafık kimselerin oynadıkları oyunlara işarettir. Rüyada fare pisliği yiyen kişi dedikoduya maruz kalır veya bu rüya o kimsenin küfürbaz olduğunun ve insanlara diliyle eza ettiğinin bir göstergesidir. Rüyada fare pisliğini yatağından gören kişi, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir kadına evlenir ve onun yüzünden aile yaşamı cehenneme döner.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE ISIRDIĞINI GÖRMEK
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında fare tarafından ısırılan kişi, bazı insanların zararına uğrar. Aslında bu rüya temkinli davranmanız ve dikkatli olmanız gerektiğine dair uyarıcı bir rüyaya işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE SÜRÜSÜ GÖRMEK
Rüyada çok fazla farenin olduğunu görmek rüya tabircilerine rüya, rızkın genişlemesine, maddi açıdan ferahlamaya, bütün sıkıntılardan kurtulmaya işarettir. Bazılarına göre ise bu rüya ele geçecek haram mal ve paradır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE ÖLÜSÜ GÖRMEK
Rüyasında ölü fare gören kişinin rüyası, çok dişli ve çok güçlü bir düşmanı olduğuna işaret eder. Yani ölü fare gizli ama çok güçlü bir düşman demektir. Bu kişi, rüya sahibinin adeta izini sürer ve ona zarar vermek için yakalayacağı bir anı kollar. Eline geçen ilk fırsatı değerlendirmek peşindedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA RENKLİ FARE GÖRMEK
Menfaatçi arkadaşlara ve sahte ilişkiler kurmaya işarettir. Sahte görüntüleriyle sizi etkilemeye çalışan fakat içindeki niyeti size zarar vermek olan hasetlik çeken arkadaşlarınız olabileceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YAVRU FARE GÖRMEK
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada yavru fare görmek iffetsiz ve ahlaksız bir kadına işarettir. Fare yavrusu ile karşılaşan kişi aynı o şekilde bir kadınla karşılaşarak ondan kötülük görür. Bu rüya insanları kandıran, onların arkasından işler çeviren, sıkıntıya girmelerine sebep olan ahlaklı gibi görünen ama gerçek yüzünü saklayan hilekâr bir kadındır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARENİN BİR ŞEY YEDİĞİNİ GÖRMEK
Bu rüya o senin pahalılıkla geçeceğinin ve durgun bir dönem geçireceğinizin işaretidir. Eğer fare sizin evinizden aldığı bir şeyleri yiyorsa, elinizden çıkacak mal ve paraya, fakirleşmeye, umduğu kazançları sağlayamamaya bazen de haram mal yemeye, helal olmayan kazanca, süreli anne babasından geçinen ve çalışmayan hayırsız evlada, evinden bir şeylerin kaybolmasına yorulur. Bazı alimlere göre ise bu rüya evinize rahatça girip çıkabilen fakat size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmandır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE SESİ DUYMAK
Rüyada fare sesi duymak, karşılaşacağınız tehlikelerin işaretidir. Bu nedenle bu rüyayı gören kişi oldukça dikkatli olmalıdır. Bazı sıkıntılara yaşayacağınıza, başınıza gelecek bazı musibetlere, kötü adamlarla muhabbete, ahlaksız bir kadınla düşüp kalkmaya, ölüm tehlikesi atlatmaya yorulan bu rüyanın uyarıcı bir niteliği vardır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE KAPANI GÖRMEK
Rüyada fare kapanı görmek, rüya sahibinin insanları kandıracak ve onları zor duruma düşürecek hareketlerde bulunmasına, hile ile mal elde etmeye, yalan söylemeye işarettir. Eğer fare kapanında bir fare yakaladığınızı görürseniz, kötü niyetli insanların sizin üzerinizdeki emellerini engeller ve onları mağlup edersiniz. Fare kapanında birden fazla fare görmeniz, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE AVLAMAK
Bir kimse kendisini fare avladığını veya ona sahip olduğunu görse, yine içi bozuk bir kadına işaret eder. Bazı tabirciler, fareler, ev halkı ve çoluk çocuktur, dediler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE İLE OYNADIĞINI GÖRMEK
Bu rüyayı gören kimse, ahlaksız bir kadınla vakit geçirir, onunla aynı evde yaşar ve uzun süre bu hanımla birlikte olarak birçok zarara maruz kalır. Bazen de bu rüya insanlara zulüm eden bir adama işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE YUVASI GÖRMEK
Rüya sahibinin rüyasında fare yuvası görmesi, rüya sözlüğü yorumcularına göre, münafıkların evlerine, kötü insanların yaşadığı mekânlara yorulur. Farenin yuvaya girmesi, bu tarz insanların yaşadıkları mahalle veya muhitlerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EVE FARE GİRDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyasında farenin evine girdiğini gören kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına işaret eder. Rüya sahibi kişinin maddi olarak zarara uğrayacağı anlamına gelir. Bazen de bu rüya dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE İLE KONUŞMAK
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında fare ile konuşan kimse, sürekli insanlara kötülük düşünen ve doğru yoldan sapmış bir kişi ile arkadaş olacağına delalet eder. Bu rüya size zararı dokunacak dostlar edinmenize veya içerisinde kötü niyetli insanlar bulunan bir mecliste bulunmanıza, sizin de doğru yoldan çıkmanıza, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KUYRUĞU KOPUK FARE GÖRMEK
Rüyada kuyruğu kesilmiş fare görmek rüya sözlüğü yorumcularına göre ahlaksız bir kadına işaret eder. Aynı zamanda fare düşman anlamına gelmektedir. Kuyruğu kopmuş fare içten pazarlıklı, kötü niyetli, küçük planlar yaparak, küçük zararlar vermek niyetinde olan bir kadına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE DELİĞİ GÖRMEK
Rüyada Fare deliği, haktan sapıp batıl yolda yüründüğüne işarettir. Fare deliğini ağızla kıyaslarlar. Bu sebeple bir fare deliğinden çıktığını görmek, kötü bir söz söyleyerek, kendisini sevenleri inciteceğine veya ev halkı arasında bir huzursuzluk doğuracağına delalet eder. Bir başka rivayete gören ise rüyada görülen fare deliği, bidatlara tabi olmaya, bidatçı ve sapıkların eserlerine uymaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FAREDEN KORKMAK VEYA ONDAN TİKSİNMEK
Sağlığınıza veya malınızla ilgili bir soruna işarettir. İşinizle ilgili sorunlar yaşayabileceğiniz ve bir takım maddi kayıplar yaşayabileceğiniz manasına gelir. Sağlık konusunda da dikkatli olmanız gerektiği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE YEMEK
Eğer rüyanızda fare eti yiyorsanız iki şekilde yorumlanır. Yediğiniz zaman tadı kötü geliyor ve tiksiniyorsanız bu girişeceğiniz işin olumlu sonuçlanmayacağını gösterir. Eğer yediğiniz zaman bundan tiksinmiyorsanız hatta keyif alıyorsanız o zaman etrafınızdaki kişilerin olumsuz düşüncelerine rağmen yapacağınız bir işte başarılı olacaksınız diye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE ÖLDÜRMEK
Rüyada bir fare öldürdüğünü görmek, kötü ve huysuz bir kadına galip gelmeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fare Kovalamak
Korktuğunuz şeylerden kurtulmaya işaret eder. Düşmanınızı alt edeceğinize yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyasında bir farenin bir şeyi deldiğini görmesi, ev soyan bir hırsıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SİYAH VEYA BEYAZ FARE GÖRMEK
Rüyada metruk bir yerde ya da harap olmuş bir kuyuda siyah ve beyaz fare olmak üzere çok sayıda fare görmek o kişinin ömrünün kısa olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FAREYİ TAKİP ETMEK
Rüyasında fareyi takip eden insan hidayetten sonra sapıklığa düşer ve insanların kötülüklerine olacak hareketlerde bulunarak toplum tarafından dışlanır ve tahkir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genelde sağlıkla ilgilidir. İşte başarısızlık, zarardır. Fare gören kimsenin temizliğine çok dikkat etmesi gerekir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare yakalamak kişinin fareyi yakaladığı mekana göre, kendine zarar vermek isteyen kişinin, nerede olduğuna dair bilgi sahibi olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Size zarar vermeyi hedefleyen sinsi ve kötü niyetli bir kimseyi, amacına ulaşmadan onu etkisiz hale getirmeye ve ondan gelecek zararlara karşı daha dikkatli olmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazen de çevrenizde boş boş konuşarak zamanınızı harcayan insanları kendinizden uzaklaştırmak gerektiğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare öldürdüğünü görmek; art niyetli, size küçük, küçük zarar vermek isteyen, basit hesaplar yapan bir kişinin varlığına uzun zamandır farkedilen gizli bir düşmana galip gelmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Yavrusu Görmek
Rüyada fare yavrusu görmek, güçsüz bir düşmanınız olduğuna ve bu düşmanın sizin için hile düşündüğüne işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare görmek, bolluk ve berekete delalet etmektedir. Fareler bol yiyecek bulabildiği yerlerde gezindikleri için bu rüya hanenizin bereketli olduğunu göstermektedir. Bu rüya maddi olarak rahatlayacağınıza, sıkıntılardan kurtulacağınıza ve eşinizle birlikte ömür boyu mutlu olacağınıza işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Fare Görmek
Rüyada beyaz fare görmek, rüya sahibinin çok mutlu günler yaşayacağına, sıkıntılı ve dertli günleri geride bırakacağına işaret etmektedir. Kişinin dostlarıyla beraber bir hayır işine gireceğine, maddi kazancını arttırmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Fare Görmek
Rüyasında ölmüş fare görmek, kişinin çok dişli ve çok güçlü bir düşmanı olduğuna işaret eder. Yani ölü fare gizli ama çok güçlü bir düşman demektir. Bu kişi, rüya sahibinin adeta izini sürer ve ona zarar vermek için yakalayacağı bir anı kollar. Eline geçen ilk fırsatı değerlendirmek peşindedir. Rüyada fare ölüsü görmek, rüya sahibinin kurnaz ve uyanık birisi olduğuna da işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Fare Görmek
Rüya sahibinin rüyasında büyük fare görmesi kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada büyük fare görmek, sahip olunan malda ve mülkte başkalarının gözünün olabileceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine yorumlanmaktadır. Aynı zamanda rüyada büyük fare görmek çeşitli sorunların zamanla baş göstereceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Yavrusu Görmek
Rüyada fare yavrusu görmek, kişinin iş hayatında başarılı birisi olacağına, mevkisinin artacağına delalet eder. Rüya sahibinin maddi kazancını ikiye katlayacağı, mal ve mülk sahibi olacağı, hayatı boyunca ferah yaşayacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Fare Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada küçük fare görmek, rüya sahibinin iş hayatında veya eğitim hayatında ufak tefek sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder. Rüyada küçük fare görmek, engebeli bir aşk hayatı manasına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi ve Fare Görmek
Rüyada kedi ve fare görmek, rüya sahibinin hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulmaktadır. Kişinin kendisini gururlandıracak ve neşelendirecek işler yapan bir evladının olacağına işaret eder. Haneden mutluluğun eksik olmayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Isırması Görmek
Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada fare ısırması gören rüya sahibinin, sorumluluk sahibi bir birey olacağı demektir. Kişinin haram lokma yemeyeceğine, kötü yola düşmeyeceğine, kendisine zarar veren alışkanlıklardan uzak duracağına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Kovalamak
Rüyada fare kovalamak, kişinin iş hayatından dolayı çok yorulacağına, ailesine zaman ayırması gerekeceğine delalet eder. Rüyada fare kovalamak aynı zamanda kazanılacak olan malın ve mülkün habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Yemek
Eğer rüyanızda fare eti yiyorsanız iki şekilde yorumlanır. Yediğiniz zaman tadı kötü geliyor ve tiksiniyorsanız bu girişeceğiniz işin olumlu sonuçlanmayacağını gösterir. Eğer yediğiniz zaman bundan tiksinmiyorsanız hatta keyif alıyorsanız o zaman etrafınızdaki kişilerin olumsuz düşüncelerine rağmen yapacağınız bir işte başarılı olacaksınız diye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Yakalamak
Bekar iseniz evleneceğiniz kişinin sizin için uygun olmadığı ve kötü huylarıyla sizi manevi yönden zehirleyebileceği manasına gelir. Rüyada fare beslemek ve fare ile dost olmak, düşmanınız ile aranızın düzeleceği ve karşılıklı fayda sağlayacağınız bir iş yapacağınız anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fareden Korkmak / Rüyada Fareden Tiksinmek
Sağlığınıza veya malınızla ilgili bir soruna işarettir. İşinizle ilgili sorunlar yaşayabileceğiniz ve bir takım maddi kayıplar yaşayabileceğiniz manasına gelir. Sağlık konusunda da dikkatli olmanız gerektiği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevimli Fare Görmek / Güzel Renkli Fare Görmek
Menfaatçi arkadaşlara ve sahte ilişkiler kurmaya işarettir. Sahte görüntüleriyle sizi etkilemeye çalışan fakat içindeki niyeti size zarar vermek olan hasetlik çeken arkadaşlarınız olabileceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Yakalamak
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada fare yakalamak kişinin, bir kadını bir yerde oyuna getirerek, ondan faydalanacağına delalet eder.  Aynı zamanda size kötülük yapmayı amaçlayan ve arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, ondan gelecek tüm zararları savmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuyruğu Kopmuş Fare Görmek
Rüyada kuyruğu kesilmiş fare görmek rüya sözlüğü yorumcularına göre ahlaksız bir kadına işaret eder. Aynı zamanda fare düşman anlamına gelmektedir. Kuyruğu kopmuş fare içten pazarlıklı, kötü niyetli, küçük planlar yaparak, küçük zararlar vermek niyetinde olan bir kadına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Farenin Eve Girdiğini Görmek
Rüyasında farenin evine girdiğini gören kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına işaret eder. Rüya sahibi kişinin maddi olarak zarara uğrayacağı anlamına gelir. Bazen de bu rüya dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare görmek
Fesatçı bir kadına veya hırsıza, korkak ve aşağılık kimseye, Evde dolaşan çok fare rızka, ucuzluk ve bolluğa, Fare avlamak kötü huylu bir kadınla ilişki kurmaya, Farenin kediyle sıkı fıfkı ve dost olduğunu görmek gösteriş ve nifaka, Fare deliği bid'at işşlemeye, insanı istikametten alıkoyan görüş ve düşüncelere reğbet etmeye delalet eder.

Fare gizli bir düşmana işaret eder. Ölü fare, rüya sahibinin çok haşin ve hain bir düşmanı olduğuna bütün hareketlerini takip ederek ilk fırsatta onu yere vurmaya çalışacağına işarettir.

Fare rüyaları hiç iyiye yorumlanmaz. Fare rüyaları ayini zamanda sağlıkla ilgilidir. Ayrıca işte başarısızlık, zarar vb de işarettir. Bir yerde farelerin dolaştığını gören insan birden hastalanır. Evine fare girdiğini gören zarara uğrar.Fare bilmediğiniz çok kötü bir düşman demektir. Bu düşman bütün hareketlerinizi takip ederek sizi alt etmek için fırsat kolluyor demektir.

Aile ve iş hayatınızda birtakım sorunlar yaşayacaksınız. Rüyada fare görmek, düşmanlara ve sahte arkadaşlara sahip olduğunuz anlamına da gelir.

Genelde sağlıkla ilgilidir. İşte başarısızlık, zarardır. Fare gören kimsenin temizliğine çok dikkat etmesi gerekir.

Rüyada fare görmek, içi de disi da çirkin bir kadinla tabir olunur. Eger görülen farenin rengi, fare renginde degilse, kadina degil, içi ve disi çirkin bir erkege delalet eder. Bir kapan ile fare tuttugunu gören, hile ile bir kadini kandirip onunla evlenir. Farelerin zararli bir sey yaptiklarini görmek, hem ömrünün hem malinin eksilecegine delildir. Kirmanî'ye göre; rüyasinda burnundan fare çiktigini göre-nin ahlaksiz bir kizi olur. Bir rivayete göre, akrabasindan bir ka-din kötü yola düser, bogazindan bir fare çikardigini görenin, ahlaksiz bir çocugu olur. Rüyada kuyrugu kopmus veya kesilmis bir fare ahlaksiz bir kadina isarettir. Fare, düsmanla da yorumla-nir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen fare, fesadçi bir kadina isaret eder. Çok fare, rizka isaret eder. Rüyada evinde farelerin oynastigini gören kimsenin rizki çok olur. Bir kimse fareyi yerinden çiktigini görse o yerde nimet ve bereket az olur. Farelerin, evinde oynadigini gören kimse, o sene içinde ucuzluk ve bolluga erisir. Bir kimse gündüz uykusunda farenin durmadan gezindigini görse, rüya sahibinin ömrünün uzunluguna isaret eder. Bir kimsenin rüyada bir farenin bir seyi deldigini görmesi, ev soyan bir hirsiza isaret eder. Bir kimse kendisini fare avladigini veya ona sahip oldugunu görse, yine içi bozuk bir kadina isaret eder. Bazi tabirciler, fareler, ev halki ve çoluk çocuktur, dediler. Fareye ok veya tas attigini gören kimse, kötü bir kadinin giybetini yapar veya kötü bir sey hakkinda onunla muhabbette bulunur. Bir fareyi avladigini gören kimse, bir kadina hile eder veya onunla bir yerde yatar. Bir kimse rüyada harap bir yerde veya bir kuyuda beyaz ve siyah olmak üzere çokça fare görmesi, o kimsenin ömrünün noksanligina isaret eder. Bir kimse evinde birçok farelerin oldugunu görse, o kimsenin evine kendilerinde asla hayir olmayan kadinlann girmesine isaret eder. Bir kimse kendi elbisesinde veya yataginda bir fare görse, islerine kansan hayirsiz bir kadina isaret eder. Bir kimse bir fare derisine rastladigini görse, o kimseye kötü bir kadindan eline az bir mal geçer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA FARE YEMEK
Eğer rüyanızda fare eti yiyorsanız iki şekilde yorumlanır. Yediğiniz zaman tadı kötü geliyor ve tiksiniyorsanız bu girişeceğiniz işin olumlu sonuçlanmayacağını gösterir. Eğer yediğiniz zaman bundan tiksinmiyorsanız hatta keyif alıyorsanız o zaman etrafınızdaki kişilerin olumsuz düşüncelerine rağmen yapacağınız bir işte başarılı olacaksınız diye yorumlanır.


Fare rüyaları hiç iyiye yorumlanmaz. Fare rüyaları sağlıkla ilgilidir. Ayrıca işte başarısızlık, zarar vb de işarettir. Bir yerde farelerin dolaştığını gören insan birden hastalanır. Evine fare girdiğini gören zarara uğrar.

Fare rüyaları hiç iyiye yorumlanmaz. Fare rüyaları sağlıkla ilgilidir. Ayrıca işte başarısızlık, zarar vb de işarettir. Bir yerde farelerin dolaştığını gören insan birden hastalanır. Evine fare girdiğini gören zarara uğrar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Yakalamak
Rüyada fare yakalamak kişinin fareyi yakaladığı mekana göre, kendine zarar vermek isteyen kişinin, nerede olduğuna dair bilgi sahibi olur.
Size zarar vermeyi hedefleyen sinsi ve kötü niyetli bir kimseyi, amacına ulaşmadan onu etkisiz hale getirmeye ve ondan gelecek zararlara karşı daha dikkatli olmaya delalet eder.
Bazen de çevrenizde boş boş konuşarak zamanınızı harcayan insanları kendinizden uzaklaştırmak gerektiğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Yerinde Fare Görmek
Rüyayı gören kişinin çalışanlarına, ortaklarına ve iş yaptığı kimselere işaret eder.
Küçük küçük giden ama toplandığında yekün teşkil edecek maddi kayıpların varlığına delalet eder ve insanı tedbir almak konusunda uyaran bir rüyadır.
Bu zarar illa maddi olacak diye bir durum söz konusu değil.
İş fikirlerinizi veya projelerinizi çalmak isteyen biri veya birileri gelip sizi veya çalışanları ile boş lakırdı yapan, aklını çelen, dedikodu yapan bir kişinin varlığını da haber veriyor olabilir.
İş yerinde gizli işler çeviren ve geçimini hırsızlık yaparak sağlayan korkak birinin oraya musallat olduğuna delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Çok Fare Görmek
Fareler doğurgan, hızlı üreyen hayvanlar olduğu için bazen rızkın artmasına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya delalet ederken, bazen de meşru olmayan yollardan haram para kazanmaya ve farklı yerlerde harcamaya, illegal işlere bulaşıp ve bunlardan dolayı hapse düşmeye, hane içinde sorumsuz, hep tüketmekten başka bir amacı olmayan kişilere ve çekilecek olan sıkıntılara yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fareyi bir yerden çıkarmak, o yerde maddi sıkıntılar, zorluklar olduğuna işaret eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir fareye sahip olmak, kötü huylu hizmetçiye işaret eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fareye ok ya da taş atmak, kötü niyetli bir kadınla konuşmaya delalettir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare yuvası görmek, kötülüğün yayıldığı mekanlara işaret eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Farenin Elbiseyi Kesmesi
Rüya sahibinin geçmiş ömrünü haber vermesine işarettir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fareye Sahip Olmak
Hizmetçi ile yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kör Fare Görmek
Başkaları tarafından önemsenmeyeceğinize tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Kapanı Görmek
Hilekar, insanları kandırarak zor duruma düşmelerine neden olan bir kişinin varlığına, birine tuzak kurup kandırarak menfaat elde etmeye veya tuzağa düşmeye yorumlanır.
Kapan ile bir fare yakalamak; düşmanlarınızın planlarını bozmaya, kurulan tuzağı farkedip, onları etkisiz hale getirerek gücünüzü ortaya koymaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağzından Fare Çıktığını Görmek
Kişinin kötü sözler söylediği için pişmanlık duymasına, haram mal yemeye, dedi kodu yaparak etrafta tatsızlık çıkmasına, iş hayatında kendi çıkarları için haksızlık yapılmasına göz yumduğu anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Sesi Duymak
Duymak istemediğiniz dedikodulara maruz kalmaya, gayrimeşru insanlarla arkadaşlık yapmaya veya yaşanacak olan bazı sıkıntılı durumlara yorumlanır ve kişinin hayatında ilişki kurduğu kişilere karşı daha dikkatli olması gerektiğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatakta Fare Görmek
Evli bir kişinin yatağında fare görmesi; bu rüyanın yorumu kadın veya erkek her ikisi için de aynı anlama gelir. Sinsice, kurnazlık edip kandırarak rızkını başkasına yediren, gizli gizli eşini aldatıp, küçük düşürmeye, bundan dolayı pişmanlık duymaya ve hayal kırıklığına yorumlanır.

Fare yavrusunu elinde gören kişi, bu sinsi düşmanla arkadaş olur veya onun dost olduğunu düşünür. Rüyasında fare yavrusundan herhangi bir şey almak genellikle düşmandan menfaat elde etmeye veya bu düşmanınızdan size kalacak mala yorumlanır. Rüyada fare yavrusunun bir şeyler yediğini görmek, hilekar bir düşmanın evinize girmenize ve sizin malınızdan yararlanmasına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Yavrusunun Eve Girdiğini Görmek
Rüyada bir fare yavrusunun evine girdiğini gören kişinin, dost olarak gördüğü, evine giren çıkan ve malından yiyen küçük ve güçsüz bir düşmanı vardır. Bu rüya, arkadaşlarınız arasında sizi çekemeyen ve kötülüğünüzü isteyen kimselerin olduğunu göstermektedir. Rüyada bir fare yavrusunun evinize yuva yaptığını görmeniz, düşmanınızın akrabalarınız arasından olduğunun bir göstergesidir. Rüyada fare yavrusunun evinizin içinde oynadığını ve zıpladığını görmeniz ise aileniz içinde bir düşmanınız olduğuna veya aile bireyleri arasında çıkacak anlaşmazlık ve tartışmalara yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Yavrusunu Öldürmek
Rüyada fare yavrusunu öldüren kimse düşmanına galip gelir. Bu rüya yakında dost bildiğiniz düşmanlarınızın farkına varıp onlardan uzaklaşacağınıza işaret etmektedir. Rüyada evinde fare yavrusu öldüren, akrabalarından birisinin kendi hakkında kurduğu planları bozar. Rüyada farenin sizi ısırdığını görmeniz, yakında başınıza getirilecek bir musibete; fare ile mücadele edip kazandığınızı görmeniz ise güç ve kudret sahibi olmaya yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Yavrusu Görmenin Psikolojik Tabiri
Rüyada görülen fare yavrusu iç dünyanızda yaşadığınız korkuların ve endişelerin bir dışavurumudur. Bu rüyayı gören kimse bilinçaltında birçok korkuyu barındırmaktadır. Bu rüya bazen de kendinize verdiğiniz değeri gösterir. Özellikle bazı yönlerden kendisini beğenmeyen kişilerin bu duygularının bir göstergesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada görülen fare, fesadçı bir kadına işaret eder.Çok fare, rızka işaret eder. Rüyada evinde farelerin oynaştığını gören kimsenin rızkı çok olur.Bir kimse fareyi yerinden çıktığını görse o yerde nimet ve bereket az olur.Farelerin, evinde oynadığını gören kimse, o sene içinde ucuzluk ve bolluğa erişir.Bir kimse gündüz uykusunda farenin durmadan gezindiğini görse, rüya sahibinin ömrünün uzunluğuna işaret eder.Bir kimsenin rüyada bir farenin bir şeyi deldiğini görmesi, ev soyan bir hırsıza işaret eder.Bir kimse kendisini fare avladığını veya ona sahip olduğunu görse, yine içi bozuk bir kadına işaret eder.Bazı tabirciler, fareler, ev halkı ve çoluk çocuktur, dediler.Fareye ok veya taş attığım gören kimse, kötü bir kadının gıybetini yapar veya kötü bir şey hakkında onunla muhabbette bulunur.Bir fareyi avladığını gören kimse, bir kadına hile eder veya onunla bir yerde yatar.Bir kimse rüyada harap bir yerde veya bir kuyuda beyaz ve siyah olmaküzere çokça fare görmesi, o kimsenin ömrünün noksanlığına işaret eder.Bir kimse evinde birçok farelerin olduğunu görse,o kimsenin evine kendilerinde asla hayır olmayan kadınlann girmesine işaret eder.Bir kimse kendi elbisesinde veya yatağında bir fare görse, işlerine kansan hayırsız bir kadına işaret eder. Bir kimse bir fare derisine rastladığını görse,o kimseye kötü bir kadından eline az bir mal geçer.
________________________________________
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada fare görülmesi genel olarak kötü ahlâklı bir kadına yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir kapanda fare yakaladığını görmesi; o kimsenin hile ile bir kadını kandırarak onunla evleneceğine, kişinin rüyasında farelerin zararlı bir şey yaptıklarını görmesi; o kimsenin hem ömrünün ve hem de malının eksileceğine delaletle tabir olunur. Kirmânî'nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında burnundan fare çıktığını görmesi; o kimsenin ahlâksız bir kızının olacağına, bir yoruma göre de akrabasından bir kadının kötü yola düşeceğine yorumlanır. Rüyanızda boğazınızdan bir farenin çıktığını görmeniz; ahlâksız bir çocuğunuzun olacağına, rüyanızda kuyruğu kopmuş veya kesilmiş bir fare görmeniz; ahlâksız bir kadına işaret eder. Rüyada görülen beyaz ve siyah fareler gündüz ve geceye yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında farenin kendi elbisesini kestiğini görmesi; o kimsenin geçmiş ömrünü haber vermesine, bir kimsenin rüyasında bir farenin bir şeyi deldiğini görmesi; ev soyan bir hırsıza yani rüya sahibinin evinin soyulmasının muhtemel olduğuna ve bundan dolayı da o kimsenin dikkatli olması gerektiğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada görülen fare, fesadçı bir kadına delâlet eder. Bazı tâbirciler, bağırıp feryad eden Yahudi ve mel'une bir kadına veya Yahudi bir erkeğe ya da ev soyan bir hırsıza delâlet eder, dediler.
Çok fare,1 rızka delâlet eder. Rüyada evinde farelerin oynaştığını gören kimsenin rızkı çok olur. Çünkü fareler rızık olan yerde oynaşır.
Bir kimse fareyi yerinden çıktığını görse, o yerde nimet ve bereket az olur. Rüyada bir fareye malik olduğunu gören kimse, bir hizmetçiye malik olur. Çünkü fareler insanların yediği şeylerden yerler. Keza, hizmetçi de efendisinin yediği şeyden yer.
Farelerin, evinde oynadığını gören kimse, o sene içinde ucuzluk ve bolluğa erişir. Çünkü oyun tokken oynanır.
Beyaz ve siyah fareler, gündüz ve geceye delâlet ederler. Bir kimse gündüz uykusunda fareyi sabahtan akşama kadar durmadan gezindiğini görse, rüya sahibinin ömrünün uzunluğuna delâlet eder. Bir kimsenin fareyi, kendi elbisesini kestiğini görse, o kimsenin geçmiş ömrünü haber vermesine delâlet eder. Bir kimsenin rüyada bir farenin bir şeyi deldiğini görmesi, ev soyan bir hırsıza delâlet eder. Bundan dolayı rüya sahibinin uyanık bulunması gerekir.
Fare kötü ve fesatçı bir kadındır. Tâbir yönünden farenin dişisiyle erkeği arasında, fark yoktur. Bir kimse kendisini fare avladığını veya ona malik olduğunu görse, yine içi bozuk bir kadına delâlet eder.
Farelerin renkleri muhtelif olmadığı takdirde kadınlara da delâlet eder. Farelerin beyazları gündüz, siyahları gecelerdir. Bazı tâbirciler, fareler, ev halkı ve çoluk çocuktur, dediler.
Bir fare öldürdüğünü gören kimse, kötü bir kadına galip gelir. Fareye ok veya taş attığını gören kimse, kötü bir kadının gıybetini yapar veya kötü bir şey hakkında onunla muhabbette bulunur. Bir fareyi avladığını gören kimse, bir kadına hile eder veya onunla bir yerde yatar.
Bir kimse rüyada harap bir yerde veya bir kuyuda beyaz ve siyah olmak üzere çokça fare görmesi, o kimsenin ömrünün noksanlığına delâlet eder. Bir kimse rüyada burnundan veya tenasül uzvundan bir fare çıktığını görse, o kimsenin hayırsız kötü bir kızı olur. Eğer fareyi kıçından çıktığını görse o kimsenin hayırsız olan bir hanımı çıkıp gider.
Bir kimse evinde birçok farelerin olduğunu görse, o kimsenin evine kendilerinde asla hayır olmayan kadınların girmesine delâlet eder. Bir kimse kendi elbisesinde veya yatağında bir fare görse, işlerine karışan hayırsız bir kadına delâlet eder. Bir kimse bir fare derisine rastladığını görse, o kimseye kötü bir kadından eline az bir mal geçer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Bu rüya, içi dışı pis bir kadınla tabir edilir. Şayet hayvan, farelere mahsus bir renkte değilse; aynı yorum, erkek için geçerlidir. Kapan kurarak fare tuttuğunu gören, bir kadını hile yaparak kandırır ve onunla evlenir. Aynı renkte çok sayıda fare, kadınların toplanmasına delalet eder. Tabirci bu rüyayı, sahibinin hal ve şanını, yaptığı işlerin iyi ve kötü yönlerini göz önüne alarak yorumla-malıdır. Rüyada yeni bir mahalde, muhtelif renkte fareler görmek; uzun ömre işarettir. Lakin eski bir mekanda fareler gören, kısa zaman sonra vefat eder. Farelerin, zararlı bir iş yaptıklarını görenin işlerinde ve malında eksiklik olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani demiştir ki: Rüyasında burnundan, üreme organından veya dizinden fare çıktığını görenin, günahkar bir kızı olur. Bir rivayete göre akrabalarından bir kadın fahişedir. Boğazından fare çıkanın, evladı ahlaksızdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir'ül Mağribi'ye göre, evini harap ve kır fareleriyle dolu olduğunu görenin eşyaları, hırsız tarafından çalınır. Bir mahalde fare derisi görmek, zarar ve fesada işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İsmail El'Eş'as şöyle diyor: Rüyada kuyruğu kopmuş veya kesilmiş fare, kötü asıllı bir kadındır. Fareye taşla vuran, bir kadını kötü ahlaklı olmakla itham eder. Ok yahut tüfekle vuran, mektup yazarak bir kadınla münasebet kurmaya çalışır. Yatağında fare görenin, ahlaksız bir kadınla alakası olur. Fare eti, fahişe bir kadının malına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said'ül Vaaz için dişi fare; yalancı ve günahkar cariye; erkek fare; hilekar bir hırsız, iri fare; bol maldır. Çok sayıda siyah ve beyaz fareler görenin, ömrü uzun olur. Bir rivayete göre, aile fertlerine işarettir. Farelerin evinden çıkıp gittiğini görmek; mal ve ni'metin elden çıkmasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Fare Görmek
Rüyada siyah fare görmek, rüya sahibinin huzursuz ve sıkıntılı bir hayat yaşayacağına, kısmetinin kapalı olacağına yorulur. Rüyada siyah fare görmek, kişinin tüm aile bireylerinin daima yanında olacağına, kendisini güvende hissedeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Fare Görmek
Rüyada evde fare görmek, ev halkının zarar görebileceği bir düşmana sahip olduğunuzu gösterir. Bu düşman sizin her adımınızı takip edebilecek ve hain planlar yapabilecek kadar tehlikeli bir düşmandır. Rüyada evde fare görmek, rüya sahibinin yakın bir dostunun kazık yiyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Yuvası Görmek
Rüya sahibinin rüyasında fare yuvası görmesi, rüya sözlüğü yorumcularına göre, münafıkların evlerine, kötü insanların yaşadığı mekânlara yorulur. Farenin yuvaya girmesi, bu tarz insanların yaşadıkları mahalle veya muhitlerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare İle Konuştuğunu Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında fare ile konuşan kimse, sürekli insanlara kötülük düşünen ve doğru yoldan sapmış bir kişi ile arkadaş olacağına delalet eder. Bu rüya size zararı dokunacak dostlar edinmenize veya içerisinde kötü niyetli insanlar bulunan bir mecliste bulunmanıza, sizin de doğru yoldan çıkmanıza, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Sürü Fare Görmek
Rüyada çok fazla farenin olduğunu görmek rüya tabircilerine rüya, rızkın genişlemesine, maddi açıdan ferahlamaya, bütün sıkıntılardan kurtulmaya işarettir. Bazılarına göre ise bu rüya ele geçecek haram mal ve paradır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gri Fare Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada gri fare görmek körlüğe, geçim darlığına, bazı zararların rüya sahibine isabet etmesine, sıkıntıya, yalan şahitliğe ve iş hayatında karşılaşılacak zorluklara işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fareyi Takip Etmek
Rüyada fare takip etmek rüyasında fareyi takip eden insan hidayetten sonra sapıklığa düşer ve insanların kötülüklerine olacak hareketlerde bulunarak toplum tarafından dışlanır ve tahkir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yavru Fare Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada yavru fare görmek iffetsiz ve ahlaksız bir kadına işarettir. Fare yavrusu ile karşılaşan kişi aynı o şekilde bir kadınla karşılaşarak ondan kötülük görür. Bu rüya insanları kandıran, onların arkasından işler çeviren, sıkıntıya girmelerine sebep olan ahlaklı gibi görünen ama gerçek yüzünü saklayan hilekâr bir kadındır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Sesi Duymak
Rüyada fare sesi duymak, karşılaşacağınız tehlikelerin işaretidir. Bu nedenle bu rüyayı gören kişi oldukça dikkatli olmalıdır. Bazı sıkıntılara yaşayacağınıza, başınıza gelecek bazı musibetlere, kötü adamlarla muhabbete, ahlaksız bir kadınla düşüp kalkmaya, ölüm tehlikesi atlatmaya yorulan bu rüyanın uyarıcı bir niteliği vardır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Kapanı Görmek
Rüyada fare kapanı görmek, rüya sahibinin insanları kandıracak ve onları zor duruma düşürecek hareketlerde bulunmasına, hile ile mal elde etmeye, yalan söylemeye işarettir. Eğer fare kapanında bir fare yakaladığınızı görürseniz, kötü niyetli insanların sizin üzerinizdeki emellerini engeller ve onları mağlup edersiniz. Fare kapanında birden fazla fare görmeniz, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Pisliği Görmek
Rüyada fare pisliği görmek, dedikoduya, küfürlü söze, yapılan ahlaksız davranışlara, günahlara ve münafık kimselerin oynadıkları oyunlara işarettir. Rüyada fare pisliği yiyen kişi dedikoduya maruz kalır veya bu rüya o kimsenin küfürbaz olduğunun ve insanlara diliyle eza ettiğinin bir göstergesidir. Rüyada fare pisliğini yatağından gören kişi, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir kadına evlenir ve onun yüzünden aile yaşamı cehenneme döner.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare İle Oynadığını Görmek
Rüyada fare ile oynadığını görmek, rüya sahibinin ahlaksız bir kadınla vakit geçireceğine, onunla aynı evde yaşayacağına ve uzun süre bu hanımla birlikte olarak birçok zarara maruz kalacağına delalet eder. Bazen de bu rüya insanlara zulüm eden bir adama delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare görmek
Bir kaç şekilde tabir edilmektedir. Fareler rızık olan yerlerde bulunduğundan rüyada Fare görmek rızka işaret eder. Farelar yiyecek olan yerlerde dolaştıkları için Rüyada evde farelerin oynadığını görmek, rızkın devamlılığına ve çokluğuna işarettir. Bazı Tabirciler farelerin yiyeceklerini hep çaldıklarından rüyada fare görmek yorumunu, hırsıza ve fesat fitneci bir kadına yorumlamışlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fareyi yerinden çıkarmak
Bir kimsenin rüyada fareyi yerinden çıkardığını görmesi, o yerde nimet ve bereketin az olacağına işarettir. Rüyada bir fareye sahip olduğunu görmek, hizmetçi ile yorumlanır. Rüyada beyaz fare görmek gündüze, siyah fare görmek geceye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada farenin yeri eşmesi
Rüyada farenin bir yeri deldiğini görmek, ev soyan hırsızlara işaret eder. Yine rüyada farenin kendi elbisesini kestiğini görmek, Rüya sahibinin geçmiş ömrünü haber vermesine işarettir. Gündüz uykusunda ve gündüz görülen rüyada fareyi sabahtan akşama kadar durmadan gezinir bir halde görmek, rüya sahibinin ömrünün uzunluğuna alâmettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Fare Görmek
Geçmiş zamanda kalan gizli ve sinsi bir düşmanın, yeniden küçük planlar yaparak büyük zarar vermek isteyen bu kişinin varlığını haber verir. “Su uyur düşman uyumaz” deyimi tam da bu durum için söylenmiş olmalı, tetikte bir açığı kollayan bu düşmana karşı tedbir almanız gerektiğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Öldürmek
Rüyada fare öldürdüğünü görmek; art niyetli, size küçük, küçük zarar vermek isteyen, basit hesaplar yapan bir kişinin varlığına uzun zamandır farkedilen gizli bir düşmana galip gelmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Fare Görmek
Aile içerisinde kişilerin birbiri ile fikir çatışması yaşadığı için, ortak menfaatlerine zarar verecek olaylara işaret eder. Eve fare girdiğini gören kişi; hanesine dost gibi girip çıkan sinsi bir kimsenin varlığına delalet eder.
Bu kişi fitne ve fesatlık peşinde olup evde kargaşa çıkarmak isteyen biride olabilir.
Rüyada Fare Görmek
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fareyi Takip Etmek
Kişinin kendi çizgisinin dışına çıkarak yanlış kişi veya kişilerle ilişki kurmaya ve onlar gibi davranarak, toplum tarafından dışlanmaya, bu tutumunda ısrar ederse, kötü biri olarak anılmaya, takip ettiği insanlar gibi bir yaşam biçimi şeçmeye ve sonu hüsranla bitecek olan bir yaşama delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözsüz Fare Görmek
Gözü olmayan kör fare görmek; kişinin çevresinde kendi çıkarlarına saldıran, çalan, haksızlık ve dedikodu yapan insanları çevresinde görmezden geldiğine, böyle yapmaya devam ederse geçim darlığına düşeceğine ve sıkıntılı zamanlara işaret eder.

Rüya sahibinin tez zamanda hayatının kontrolünü eline alıp çevresinde bulunan asalak tiplerden kurtulması gerektiğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çok fare görmek
Rüyada evinde nice nice farelerin olduğunu görmek, o kimsenin evine kendilerinde hayır ve bereket olmayan kadınların girmesine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yatakta fare görmek: Yine bir kişinin kendi elbisesinde veya yatağında bir fare görmesi, işlerine karışan hayırsız bir kadına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare öldürmek: Rüyada bir fare öldürdüğünü görmek, kötü ve huysuz bir kadına galip gelmeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare avlamak: Rüyada bir fareyi avladığını görmek de, yine bir kadına hile ederek onu avlamaya işarettir. Bir adamın rüyada farelere ok veya taş attığını görmesi, kötü bir kadının gıybetini yapmaya işarettir veya onunla kötü bir şey hakkında muhabbete delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare görmek
Fare rüyaları hic iyiye yorumlanmaz. Fare rüyaları sağlıkla ilgilidir. Ayrıca iste basarisizlik, zarar vb de işarettir. Evine fare girdiğini gören zarara uğrar. Rüyada farelerin, evinde oynadığını gören kimse, o sene içinde ucuzluk ve bolluğa erişir. bir kimse gündüz uykusunda farenin durmadan gezindiğini görse, rüya sahibinin ömrünün uzunluğuna işaret eder. Bir kimsenin rüyada bir farenin bir şeyi deldiğini görmesi, ev soyan bir hırsıza işaret eder. bir kimse kendisini fare avladığını veya ona sahip olduğunu görse, yine ici bozuk bir kadına işaret eder. bazi tabirciler, fareler, ev halki ve çoluk çocuktur, dediler. Bir kimse kendi elbisesinde veya yatağında bir fare görse, islerine kansan hayırsız bir kadına işaret eder. bir kimse bir fare derisine rastladığını görse,o kimseye kötü bir kadından eline az bir mal gecer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü fare görmek
Fare gizli bir düşmana da işaret eder. Ölü fare, rüya sahibinin bir düşmanı olduğuna işaret eder. Rüyada fare görmek iş yaşamında ve Aile hayatında sorunlar yaşayacağınıza da yorumlanır. Yine Rüyada fare görmek, sahte dost ve arkadaşlar ile düşmanlara işaret eder. Rüyada fare görmek, içi de dışı da çirkin bir kadınla tabir olunur. Eger görülen farenin rengi, fare renginde değilse, kadına değil, içi ve dişi çirkin bir erkeğe delalet eder. Farelerin zararli bir sey yaptıklarını görmek, malinin eksileceğine delildir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinde farelerin oynaştığını gören kimsenin rızkı çok olur. Bir kimse fareyi yerinden çıktığını görse o yerde nimet ve bereket az olur.
Farelerin, evinde oynadığını gören kimse, o sene içinde ucuzluk ve bolluğa erişir. Bir kimse gündüz uykusunda farenin durmadan gezindiğini görse, rüya sahibinin ömrünün uzunluğuna işaret eder. Bir kimsenin rüyada bir farenin bir şeyi deldiğini görmesi, ev soyan bir hırsıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare avlamak
Bir kimse kendisini fare avladığını veya ona sahip olduğunu görse, yine içi bozuk bir kadına işaret eder. Bazi tabirciler, fareler, ev halki ve çoluk çocuktur, dediler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare ısırması
Rüyada fare tarafından ısırılmak, düşmanınızla karşı karşılaşacağınız ve bu hesaplaşmadan zarar göreceğinizi belirtir. Rüyada fare görmek, nefse dair olup halktan gizli, Allah'a karşı suç işlemeye ve kötü zan beslemeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Görmek
Rüyada fare görmek pek iyiye ve hayırlara işaret değildir. Rüyada görülen fare sağlığa delalet eder. Bunun yanı sıra maddi zarar ve kayıplar anlamına gelir. Örneğin iş hayatında hayal kırıklıkları ve başarısızlıklar gibi. Rüyasında fare gören kişi ortada hiçbir şey yokken aniden hastalanabilir ve yatağa düşebilir. Hane içinde dolaşan fare kişinin maddi zarara uğrayacağına işaret eder. Rüyada fare görmek aynı zamanda kötü huylu, haset bir kadın anlamına gelir. Buna karşın çok fazla fare görmek rızık olarak tabir edilir.
Rüyasında evinde farelerin gezindiğini gören kişinin evinde bolluk bereket olur. Bu rüya aynı zamanda kişinin o yıl süresince ucuzluğu ve bereketi yakalayacağının işaretidir. Eğer kişi rüyasında fareyi bulunduğu yerden çıkarken görürse o halde bu rızkın ve bereketin azalacağına işaret eder. Gündüz gözüyle yani gündüz uykusunda görülen fare rüyada sürekli olarak geziyorsa bu uzun ömre işaret eder. Fare eğer evde bir yeri kemirip oyuk açarsa bu eve girecek hırsıza işaret eder.  Bir kişi rüyasında fare yakalar ya da bir faresinin olduğunu görürse bu yine kötü huylu bir kadın anlamına gelir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Öldürmek
Rüyada fare öldürmek, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye ve ona karşı kazanılacak olan galibiyete işaret eder. Rüyada öldürülen fare, içten içe, küçük planlar yaparak küçük zararlar vermeye uğraşan bir kişiyi sembolize eder. Yani fare küçük hesaplar yapan gizli bir düşmana işaret eder. Rüyada fareye ok ya da taş atmak kötü bir kadının arkasından konuşmak ya da o kötü düşünceli kadınla, bir şey üzerinde konuşmak anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Yakalamak
Rüyada fare yakalamak kişinin, bir kadını bir yerde oyuna getirerek, ondan faydalanacağına işaret eder. Bazı yorumculara göre fare yakalamak, size kötülük yapmayı amaçlayan ve arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, ondan gelecek tüm zararları savmaya veya o kişiye karşı uyanık davranıp her türlü eylemini boşa çıkarmaya işarettir. Bazı âlimlere göre ise fare yakalamak, çevresindeki yararsız insanlardan kurtulmaya, boş işleri bırakmaya ve her anlamda doğru yolu bulup takva ehli olmaya delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuyruğu Kopmuş Fare Görmek
Rüyada farenin kuyruğunun kopması ahlaksız bir kadına işaret eder. Aynı zamanda fare düşman anlamına gelmektedir. Kuyruğu kopmuş fare içten pazarlıklı, kötü niyetli, küçük planlar yaparak, küçük zararlar vermek niyetinde olan bir kadına işaret eder. Ama bir detay vardır ki onu da belirtmeden geçmeyelim eğer farenin rengi değişikse yani olması gereken fare renginde değilse o zaman bu bir kadına değil, hem fiziksel olarak hem de karakter olarak çirkin ve kötü bir erkeğe işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Fare Görmek
Rüyasında ölü fare gören kişinin rüyası, çok dişli ve çok güçlü bir düşmanı olduğuna işaret eder. Yani ölü fare gizli ama çok güçlü bir düşman demektir. Bu kişi, rüya sahibinin adeta izini sürer ve ona zarar vermek için yakalayacağı bir anı kollar. Eline geçen ilk fırsatı değerlendirmek peşindedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah ve Beyaz Fare Görmek
Rüyada metruk bir yerde ya da harap olmuş bir kuyuda siyah ve beyaz fare olmak üzere çok sayıda fare görmek o kişinin ömrünün kısa olacağına işaret eder. Ayrıca evde görülen çok sayıda fare o kişinin evine hiçbir zaman kendisi için iyi ve hayırlı kadınlar girmeyeceğine delalet eder. Eğer fare yatakta ya da rüya sahibinin kıyafetlerinin üzerindeyse o halde sürekli işlerine karışan hayırsız ve kötü bir kadına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Farenin Eve Girdiğini Görmek
Rüyasında farenin evine girdiğini gören kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına işaret eder. Rüya sahibi kişinin maddi olarak zarara uğrayacağı anlamına gelir. Bazen de bu rüya dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye yorulur. Rüya sahibinin arkasından işler çeviren ve onun kötülüğünü isteyen bu kişi, sürekli onu takip ederek zarar veremeye ve onu sıkıntıya sokmaya uğraşır. Bazen de bu rüya kişinin kendi ailesinden veya arkadaşlarından gelecek bir belaya, onlar yüzünden uğrayacağı zarara yorulmaktadır. Eve giren fare, sinsi bir düşman, insanlara büyü yapan tehlikeli bir kadın veya evladından kötülük görmeye veya evladı yüzünden üzülüp sıkıntı çekmeye yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare İle Konuştuğunu Görmek
Rüyasında fare ile konuşan kimse, sürekli insanlara kötülük düşünen ve doğru yoldan sapmış bir kişi ile arkadaş olur ve onunla zaman geçirir. Bu rüya size zararı dokunacak dostlar edinmenize veya içerisinde kötü niyetli insanlar bulunan bir mecliste bulunmanıza, sizin de doğru yoldan çıkmanıza, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, bazen iş hayatında istediğiniz başarılara ulaşamamanıza bazen de boşa harcanan zamana ve anne babayı üzmeye yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Farenin Bir Şey Yediğini Görmek
Bu rüya o senin pahalılıkla geçeceğinin ve durgun bir dönem geçireceğinizin işaretidir. Eğer fare sizin evinizden aldığı bir şeyleri yiyorsa, elinizden çıkacak mal ve paraya, fakirleşmeye, umduğu kazançları sağlayamamaya bazen de haram mal yemeye, helal olmayan kazanca, süreli anne babasından geçinen ve çalışmayan hayırsız evlada, evinden bir şeylerin kaybolmasına yorulur. Bazı alimlere göre ise bu rüya evinize rahatça girip çıkabilen fakat size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmandır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Farenin Sizi Isırdığını Görmek
Rüyasında fare tarafından ısırılan kişi, bazı insanların zararına uğrar. Aslında bu rüya temkinli davranmanız ve dikkatli olmanız gerektiğine dair uyarıcı bir rüyadır. Bu nedenle böyle bir rüya gören kimse, çevresindeki insanlara özellikle akrabaları arasında sürekli vakit geçirdiği kişilere karşı dikkatli olmalı ve eğer kötülüğünü isteyen birileri varsa onlara karşı uyanık davranmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fare Yuvası Görmek
Rüyada görülen fare yuvası, münafıkların evlerine, kötü insanların yaşadığı mekânlara yorulur. Farenin yuvaya girmesi, bu tarz insanların yaşadıkları mahalle veya muhitlerdir. Eğer kişi kendini fare yuvasında görmüşse bu, aslını bilmediği kötü bir insanın evine gitmeye; bazen bu kişilikteki insanlarla oturup kalkmaya ev onlarla vakit geçirmeye işarettir. Bu rüyayı gören kişi kötü niyetli hilekâr insanların fıtratlarına uyarak onlar gibi davranır ve kendisi de insanlara zarar verir. Fare yuvası bazen de zinaya işaret olabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Fareyi Takip Etmek
Rüyasında fareyi takip eden insan hidayetten sonra sapıklığa düşer ve insanların kötülüklerine olacak hareketlerde bulunarak toplum tarafından dışlanır ve tahkir edilir. Bu rüyayı gören kimse, günahlardan sakınmayan ve doğru yanlışı ayırmadan yaşayan bir kişi olur. Fareyi takip etmek bahsi geçen nitelikteki insanların fıtratına uymaya aynı onlar gibi davranmaya ve insanlar arasında kötü bir isimle anılmalarını sağlayacak davranışlarda bulunmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Sürü Fare Görmek
Rüyada görülen çokça fare âlimler tarafından farklı şekillerde yorulmuştur. Bazı âlimlere göre bu rüya, rızkın genişlemesine, maddi açıdan ferahlamaya, bütün sıkıntılardan kurtulmaya işarettir. Bazılarına göre ise bu rüya ele geçecek haram mal ve paradır. Bu yüzden rüyayı gören kişi meşru olmayan yollardan para kazanır ve bunu farklı yollarda harcar. Rüyada bir sürü fare gören, farklı günahlar işler ve sonunda bu günahlarından pişman olarak tövbe eder. Bazı âlimler de bu rüyayı yağacak yağmur olarak tabir etmişlerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gözsüz Fare Görmek
Rüyada görülen gözsüz fare körlüğe, geçim darlığına, bazı zararların rüya sahibine isabet etmesine, sıkıntıya, yalan şahitliğe ve iş hayatında karşılaşılacak zorluklara işarettir. Bu nedenle böyle bir rüya gören kimse, sıkıntı yaşayacağı olaylar içinde bulunur ya da hastalanır sağlığı bozulur. Bu rüyayı eğer maddi sıkıntı çeken birisi görse bir müddet daha bu sıkıntılarının devam edeceğine işarettir. Bazı âlimlere göre ise gözsüz fare, kötülüklere gözünü kapatmaya, insanları uyarmamaya ve hiçbir şey ile ilgilenmemeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yavru Fare Görmek
Rüyada yavru görmek iffetsiz ve ahlaksız bir kadına işarettir. Fare yavrusu ile karşılaşan kişi aynı o şekilde bir kadınla karşılaşarak ondan kötülük görür. Bu rüya insanları kandıran, onların arkasından işler çeviren, sıkıntıya girmelerine sebep olan ahlaklı gibi görünen ama gerçek yüzünü saklayan hilekâr bir kadındır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü fareye basmak
Rüyada ölü fareye basmak, şansınızı yitireceğinize, uğursuzluğa, kısmetinizin kapanacağına işaret eder. Yakanızı belalar ve sıkıntılardan uzun bir süre kurtulamayacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü fare atmak
Rüyada ölü fare atmak, günahlardan tövbe etmeye, hatalardan ders çıkarıp pişmanlık duymaya, artık yalan konuşmamaya, artık temiz bir hayat istediğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü fare toplamak
Rüyada ölü fare toplamak, geçmişte yaptığınız hatalar gün yüzüne çıkacak ve sizi zor durumda bırakacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü fare yavrusu görmek
Rüyada ölü fare yavrusu görmek, korkulan, art niyetli, sevgi ve saygıdan yoksun bir kimsenin etksisizleştirildiğine, düşmana galip gelmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü fare yemekRüyada ölü fare yemek, nefsine yenik düşmeye, haram yollarla mal elde etmeye,günaha girmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare öldürmek
Rüyada bir fare veya birçok fare öldürmek, düşmanlara veya rakiplere karşı galibiyet kazanılacağına yorumlanır. Rüyada fare öldürmek, kötü niyetli insanlara,(özellikle bir kadın olabilir) karşı kazanılacak galibiyete yorulur. Aynı zamanda Rüyada fare öldürmek, basit planlarla karşınızda zayıf kalacak rakibe veya gizli düşmana işaret eder.
Rüyada ölü fare görmek
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü fare görmek, sizden gizlenmeyi başaran, sinsi ve çok güçlü bir düşmana işaret eder. Bazen kötü kalpli, art niyetli, katı, halden anlamayan ve bildiğini okuyan birinin varlığına alamet eder. Rüyada ölü fare görmek, bazen haksızlık karşısında sessiz kalmadığınıza bu nedenle sıkıntı yaşayabileceğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare tarafından ısırılmak
Rüyada fare tarafından ısırılmak, rakipleriniz veya düşmanlarınızdan darbe alacağınıza, onlar tarafından zarara uğrayacağınıza işaret eder. Bur rüya aslında uyarıcı bir rüyadır. Gözünüzü açmalı ve dikkatli davranmalısınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare ile konuşmak
Rüyada fare ile konuşmak, kötü niyetli, yanlış insanlar ile arkadaşlık kuracağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare pisliği görmek
Rüyada fare pisliği görmek, dedikoduya, hakarete, ahlak dışı davranışa, günaha işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağzından fare çıktığını görmek, sizi üzecek olana hayırsız evlada, ağzınızdan çıktıktan sonra, geri alamayacağınız karşınızdaki insanı çok üzecek ve sonra sizide sıkıntıya koyacak olan söze, kötü ahlaklı akrabaya, haram lokma yemeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare yakalamak, farklı şekillerde yorumları bulunur. Kimi yorumcular, hile ve oyunlarla bir kadından faydalanacağınıza yorarken, kimi yorumculara göre, size zarar vermek isteyecek zayıf düşmana karşı uyanık davranıp, galip gelmeye işaret eder. Rüyada fare yakalamak, bazende faydasız işler ile uğraşmak yerine işlerinize ve hayatınıza doğru şekilde yön vereceğinize işaret eder.
Nablusi’ye göre;Rüyada fare avlamak ve ona sahip olmak, kötü huylu, art niyetli ve fitneci bir kadına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fare yuvasına girmek, kötü ahlaklı bir kimsenin evine konuk olmaya veya böyle insanlar ile ilişki kurmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fareyi takip etmek, kötü, ahlak dışı davranışlarınızdan dolayı dışlanacağınıza, kötü bir şekilde anılacağınıza işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

424 Aktif
0 Üye ve 424 misafir
Bugün : 17626
Dün : 23857
Toplam : 48075947
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...