Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
312 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
rüyada başka bir şehire gitmiştim aslında tanımadığım rüyamda eski arkadaşımla karşılaşıp konuştum sonra bir yere gittim yeni insanlarla tanıştım. bir adam abdest alıyordu ve cinsiyet organıda açıktaydı.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
abdest alan adam 50 60 yaşlarında tanımadığım biriydi.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
puanı düşük olanlardan yorum bekliyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

12 Yorum

+2 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Belki de gerçekten böyle bi ortama gireceksinizdir. O yeni ortamda göründüğü gibi biri olmayan birine rastlayabilir ya da tanışabilirsiniz. Göründüğü biri gibi olmayan derken şunu kast ettim: Cinsiyet organı açıkken abdest alması etik değildir bu konuda hemfikiriz. Abdest alması olumlu, cinsel organının açık olması olumsuz bir durum ve cinsel organı bana göre içsel durumları da yansıtıyor. Bazı gördüğüm rüyalardan yola çıkarak bunu diyebiliyorum.

Tanışabilirsiniz dedim ama belki şu anda çevrenizde göründüğü biri gibi olmayan birisi vardır bilmeden yorum yaptım ben. Yine de dikkatli olun.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yorumun için teşekkür ederim bu aslında mazisi olan ve uzun zamandirda rüyalarıma çok yansıyan bir durum olayın birde tasavvufi boyutları var onları belki çok açamıyorum ama konu kafamı uzun zamandır karıştıran bir konudur geçmiş rüyalarımı okuduysan zaten konuyu hemen hemen anlarsın iki bayan arkadaşın arasındayım ve olayın manevi boyutlarıda çok yüksek belki bazı konuları konuşmak uzun sürer ama evet bu iki bayandan biri hakkında kötü düşüncelere sahibim ama rüyalarım farklı söylüyor ve eğer uzak bir şehre gidersem bu rüyada hakkında kötü düşündüğüm bayana  çıkar.
+1 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Rüyalarınızı hatırlıyor gibiyim biraz ama belki kötü olduğunu düşündüğünüz bayan iyi, iyi olduğunu düşündüğünüz bayan kötü çıkabilir çünkü rüya o kişi için göründüğü gibi biri olmadığını vurguluyor. Hangi bayan için vurgulandığını bilmiyorum tabii ama cinsel organı açık alanda gördüğünüze göre olumsuz bir durum söz konusu.

Rica ederim :)
+1 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Acaba iyi olduğunu düşündüğünüz bayan için bir istihare'ye mi yatsanız? Eski rüyalarınız ile bu rüyayı birleştirince bunu diyesim geldi. Şöyle düşünün: abdest alan birini görünce "Allah yolunda", "çok büyük sevap işliyor, doğru yolda" falan deriz ama nasıl bir insan olduğunu bilemeyiz. Siz rüyanızda ise kalabalık ortamda organını görmüşsünüz. Bu düşündürücü bir durum bence.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hocamdan  aldığım bilgi ve rüyalarıma göre ikiside benden tasavvuf dersi alacak, biri ise büyük ihtimalle evleneceğim birisi işte bu konuda kafam karışıyor. ikisi arkadaş  ikiside yanımda yüksek lisans yaptı bir halen yanımda akademisyen ki onu hz peygamber bana emanet etti rüyamda gerçekte de hocam. diğeri ise başka şehirde ve bana ilgisi olan biri ve ilgisini gösterirken bir hata yaptı ve ben biraz sert davrandım. konunun özeti bu. yanımda ki bayan beni rüyasında gördü daha doğrusu hocamın emri ile rüyasına ben girdim ama dini bir görev içindi ve o bayan bana rüyasını açamıyor başkalarına açmış. belki oda kafasında başka türlü yorumlamış olabilir eğer evliliğe yorumlarsa bu benim için sıkıntı olur. iksinin arasın da zor durumda kalırım.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
çok istihare yaptım hatta hocamın yanında bile yaptım hep ikisini görüyorum daha önce bir taneydi. sonradan birini hocam dahil etti birisi hep ilk sırada ve hep sessiz diğeri hep ikinci sırada giriyor ve hep hareketli hep benle bir şeyler yapıyor. yani uzakta olan daha istekli görünüyor hocam ise hep karakterlerinden bahsetti evleneceğim kişinin ama isim vermiyor.
+1 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Hmm, bu kadar detayını bilmiyordum. Uzun yazınızdan önce düşünce eklemiştim ona devam şeklinde demeliyimki, siz yine de iyi olduğunu düşündüğünüz bayan için istihare'ye yatın.
Ayrıca o kişi sizin kısmetinizse vakti zamanı gelince evlenirsiniz. Her nasip vaktine esirdir :)
+1 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Karakterlerinden bahsetmesi bence sizin için büyük bir avantaj. İkisini bir şekilde tanımaya çalışın böylece kim olduğunu zamanla anlarsınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ben uzaktakinin olacağını tahmin ediyorum ama doğrusunu allah bilir. rüyalarımın çoğunu buraya yazmam ama son dönemdeki rüyalarımda  sanki başka bir şehire gideceğimi hissediyorum.
+1 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
O zaman hislerinizi ciddiye alın. Kendimden örnek verecek olursam şu ana kadar hislerimin beni yanılttığını hatırlamıyorum ama yanıldıysam da ufak tefek konularda yanılmışımdır.
Gerçekten gidecek olursanız sürprize hazır olun o zaman. Belki göründüğü gibi olmayan kişi değildir de, bir durumdur (sizin bu konunuzla alakalı)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
teşekkür ediyorum. herkes için aynısını dilerim.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hocamın dediği evleneceğim kişinin hayatımı çok olumlu yönde değiştireceği en azından sonun iyi olduğunu biliyorum.
+1 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
İnşallah hocanızın dediği gibi olur. Bir insanın, başka bir insanın hayatını olumlu yönde etkilemesi çok güzel bir şey. Allah gönlünüze göre versin ve sizin için hayırlısını diliyorum.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

426 Aktif
1 Üye ve 425 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15291
Dün : 23857
Toplam : 48073619
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...