Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
2.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Eski Ev Görmek
Rüyada eski ev görmek, büyük uğursuzluktur ve rüya sahibinin yaşayacağı kötü olaylara, tatsız günlere ve huzursuzluklara rivayet edilir. Hayatın bir anda hiç beklenmedik şekilde kötüye doğru gitmesine, rüya sahibinin tüm düzeninin, planlarının altüst olmasına ve hayallerinin deyim yerindeyse başka baharlara kalmasına tabir edilir. Yıkılmaya neden olacak sorunların baş göstereceği ve rüyayı gören kişinin çok üzüleceği anlamına gelir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
derbeder yaşamı simgeler

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

60 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Eski Ev Sahibini Görmek
Rüyayı gören kişinin geçmişe yönelik karşısına çıkacağı ve kendisini zor duruma düşürecek bir gelişme demektir. Örneğin; bir vergi borcu, ödemeyi atladığı bir faturası ya da banka kredisi olabilir. Elde olmayan nedenlerle ötelenmiş bir takım sıkıntıların rüya sahibinin en olmadık anda karşısına çıkacağına ve tüm hesabının ve düzeninin şaşacağına alamet eder. Rüyada eski ev sahibini görmek ve saklanmak, duymak ve bilmek istenilmeyen bir meselenin varlığıdır. Rüyada eski ev sahibini görmek sarılıp öpmek, iki taraf içinde çok hatırlı olan günlerin anısına bir araya gelmeye ve eğlenmeye yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Yıkmak
Rüyada eski ev yıkmak, sorunların artacağı, aksiliklerin yaşanacağı, başarının düşeceği, umutların yıkılacağı ve rüyayı gören kişinin işlerinin yolunda gitmeyeceği şeklinde ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Kiralamak
Rüyada eski ev kiralamak, büyük bir hevesle girilen bir işte hayal kırıklığı yaşamaya ve beklenilen sonucun aksine mutsuzluğa neden olacak sonuçlar elde etmeye işaret eder. Bu rüyayı gören kişi maddi zarara uğrayacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Aldığını Görmek
Rüyada eski ev aldığını görmek, hayal kırıklığı yaşamaya, yanlış kararlar alıp, yanlış işlere girmeye ve dolayısıyla hem mal hem de para kaybetmeye delalet eder. Rüya sahibinin evdeki hesabının çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de zor durumda kalacağı ve kötü günler geçireceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Eşyaları Görmek
Rüyada eski ev eşyaları görmek, rüyayı gören kişinin anılarını aklından çıkarmadığı, onlara sarılarak yaşadığı ve onlardan güç aldığı şeklinde yorumlanır. Vefa duygusunu yitirmemeye ve duygusal yanını hiç kaybetmemeye alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Tamir Etmek
Rüyada eski ev tamir etmek, rüyayı gören kişinin, hayatında yapacağı değişiklikleri iş hayatına da yansıtması sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına ve çok hayırlı işlere imza atacağına delalet eder. Ayrıca, değişiklikler sayesinde yapılacak olan işlerde ilerleme kaydedileceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Kapısı Görmek
Bir takım sırlara vakıf olmaya yani gizli kapılar ardında kalan ve kişiden saklanana bazı gerçeklerin kendisi tarafından öğrenileceği anlamına gelir. Bu sır ya da gerçekler rüyayı gören kişinin sülalesi ile ilgili bilmediği şeyler duyacağına ve bu sayede bir gizemi çözmüş olacağına delalet eder. Rüyada yıkık eski ev kapısı görmek, herkes tarafından yalan yanlış konuşmaya müsait ailevi bir olayın yaşanacağına ve çevrede bilen bilmeyen herkesin konu üzerinde yorum yapmayı kendine hak göreceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Temizlemek
Deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin istediğinden ziyade payına düşenle nasipleneceğine fakat bunun kendisi için yeterli gelmeyeceğine ve çaresiz elde olanla yetinmeye boyun eğmek zorunda kalacağına delalet eder. Rüyada eski ev temizlediğini ve çok yorulduğunu görmek, çekilen çile ve zorluğun kişinin artık canına tak etmesi demektir. Rüyada eski ev temizlediğini ve o evin bir anda yepyeni ve lüks bir eve dönüştüğünün görmek, kişiye isabet edecek büyük şanslara, kısmetlere, zenginliğe ve mutluluğa alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Evini Görmek
Rüya sahibinin çok romantik ve ruhani bir kişiliği olduğu anlamına gelir. Yani, kişinin duyguları hep ön planda yaşayan, her şeye kolay hüzünlenebilen ve gözyaşı dökebilen bir insan olmasıdır. Özellikle de eski günleri hatırlayarak kendini çok üzdüğüne ve hırpaladığına yorulur. Rüyada eski evini sattığını görmek, geçmişle bağları kopararak yenilenmeye ve yeni bir hayata merhaba demek istemeye delalet eder. Rüyada eski evini yaktığını görmek, o evde yaşanmış tatsız günler olduğuna ve bilakis o evi hiç hatırlamak istememeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eve Taşınmak
Çok iyi şartlara sahipken yaşanacak bir takım başarısızlıklar nedeniyle gerilemeye kötü koşullara düşmeye ve bunun hem ruhsal hem sinirsel sıkıntısı içinde olmaya delalet eder. İmkânlardan olmak zenginliği, bolluğu ve rahatlığı kaybetmek, geçim sıkıntısı çekmek, üzülmek ve hastalanmak demektir. Fakat rüya sahibi eski eve taşındığını ve bunun için mutlu olduğunu görürse eğer o halde bu hayır olarak kabul edilir ve kişinin çok özlediği bir yere giderek vatanı saydığı bir yere kavuşacağına ya da gurbetteyse memleketine döneceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Eski Ev Görmek
Soyluluk ve asalet anlamına gelir. Çok bilinen, köklü ve geniş bir aileye mensup olmaya, bunun ayrıcalığını yaşamaya, herkes tarafından itibar görmeye ve sevilmeye delalet eder. Rüya sahibinin yaşadığı yerde taşıdığı soyadıyla tanınması ve soyadının verdiği ağırlık sayesinde herkesin çekindiği kimse olmasıdır. Rüyada büyük eski ev satın aldığını görmek, bereket, nasip, varlık, mal mülk sahibi olmak demektir. Rüyada büyük eski evin yıkıldığını görmek, büyük ve önemli bir ismin vefat edeceğine yorulur. Rüyada büyük eski eve taşındığını görmek, dünya malı anlamında muradına ermeye ve maddi değeri büyük bir mülk sahibi olmaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Kenarında Eski Ev Görmek
Rüyayı gören kişinin bir sahil kasabasına satın almayı istediği yazlık bir eve yani bu konudaki düşüncesine ve planına alamet eder. Rüyada deniz kenarında eski bir evde oturduğunu görmek, bu konudaki isteğin ne denli güçlü olduğunu gösterir. Rüyada deniz kenarında eski bir ev aldığını görmek de gerçek hayatta satın alınacak eve yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İki Katlı Eski Ev Görmek
Ticarette elde edilecek başarı demektir. Rüya sahibinin çok girişimci bir insan olduğu, bir iş yapmakla yetinmeyecek kadar da çalışkan ve idealist bir karakter taşıdığı anlamına gelir. Rüyada iki katlı eski bir evde oturduğunu görmek, herkesi etkileyecek ve onlarda da kendileri adına cesaret uyandıracak işler yapmaya bu sayede çok büyük olanaklara sahip olmaya, ilerlemeye ve yükselmeye işaret eder. Rüyada iki katlı eski bir evin yıkıldığını görmek, heveslerden yana düş kırıklığı yaşamaya ve hayallerini bir süre daha ertelemek zorunda kalmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kerpiç Ev Görmek
Rüyada kerpiç bir evde yaşadığını görmek, eski zamanlara duyulan özleme işaret eder. Kişinin içinde bulunduğu, samimiyetsiz ortamdan kaçarak, geçmişe sığınmak istediğine yorumlanır. Veya kişinin, katı düşüncelere sahip olduğu için yenilikleri reddettiği anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ahşap Ev Görmek
Kişisel farkındalık ile birlikte, sıradan olmayan bir yaşama duyulan istek anlamına gelir. Aynı zamanda hayallerine ve hedefine ulaşmak, maddi ve manevi zenginliğe, itibar görmeye, herkes tarafından tanınan, belli bir ün sahibi olmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Eski Ev Görmek
Darlık, parasızlık, işsizlik ve çile demektir. Yaşamın bir döneminde çekilecek sefalete ve hiç geçmeyecek kadar zor gelecek günlere yorulur. Sabırla ve sebatla atlatılacak bir dönemdir. Rüyada küçük eski ev temizlemek, çıkmazlarla, çaresizliklerle ve problemlerle boğuşmaya ve ağır sorumlulukların altında ezilmeye delalet eder. Rüyada küçük eski evin yıkıldığını görmek, olası bir tehlikenin ya da felaketin habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Eski Ev Görmek
İçinde bulunulan kötü ruh halidir. Kederli, umutsuz, mutsuz dolayısıyla da hasta olmaya, kendini şanssız ve kadersiz olarak nitelemeye ve bunun için isyan etmeye işaret eder. Rüyada karanlık eski evde oturduğunu görmek, maddi olarak büyük bir sıkıntı içine düşmek bu nedenle de güzel ve iyi şeylerden mahrum kalmak anlamına gelir. Rüyada karanlık ve eski eve taşındığını görmek, iyi şartlarda çalışırken işsiz kalmaya bu nedenle ne iş olursa yapmaya ve kötü şartlarda çalışmaya alamet eder. Rüyada karanlık ve eski bir ev satın aldığını görmek, meslek hayatında yanlış kararları hedef almaya bu nedenle aile hayatında zahmet çekmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Püskü Ev Görmek
Fakirlik ve yokluk anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin bir iflasa uğraması ya da bir yangın sonrasında varını yoğunu kaybedebilme tehlikesi ile karşı karşıya kalması demektir. Kişi, sahip olduklarına yeniden sahip olmak için bir hayli çabalamak, çalışmak ve bazı zorluklara göğüs germek zorunda kalacaktır. Rüyada eski püskü bir eve misafir olarak gittiğini görmek, eğlenmek niyetiyle gidilecek bir yerde kişiyi rahatsız edecek ve keyfini kaçıracak olaylarla karşılaşacağına ve o mekanı terk etmek isteyeceğine yorulur. Rüyada eski püskü bir evde rehin olarak kaldığını görmek, kişinin bazı kararlardan dönmemek için kendiyle savaşmasına ve çatışmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Görmek
Rüyada eski ev görmek hayra alamettir. Rüyasında ev gören kişinin sözünü tutacağı ve çevresine karşı dürüst olacağı öngörülür. Kişi güvenilir konu itibariyle, çevresinde güven duyulan ve her daim ona danışılan biri haline gelir. Bu durum kişinin iş hayatına da etki eder. Kişi iş hayatındaki başarısıyla beraber maddi güçlüklerin üstesinden gelir. Üstesinden geldiği bu zorluklar, kişinin maddi kazancını arttırır ve kötü günlerini bitirmekle kalmaz, çok daha iyi bir hayat kurma yoluna girer.
Rüyasında eski ev gören kişi sözünün eri biri olarak çevresinde tanınır. Bu olay rüya sahibinin gönül ilişkilerinin de iyiye yorulmasına neden olur. Hem maddi hem de manevi yönden gelecek olan bu kazançlar, kişinin refah seviyesini arttır.
Rüyada eski ev görmek konusunda farklı düşüncelere sahip olan ulemalar da bulunmaktadır. Bazı ulemalar bu rüyanın uzun zamandır üzerinde çalışan konularda gelecek bir müjdenin habercisi olduğunu söyler. Uzun uğraşlar ve yoğun emek sonrasında rüya sahibi kişi, umduğu varlığa veya beklediği habere kavuşacaktır. Bu durum daha iyi kazanca delalettir.
Rüyalarda görülen evlerin aydınlık ve karanlık olmasının da rüya tabirlerine etkisi büyüktür. Aydınlık ev ve genellikle aydınlık rüyalar iyiye işaret olarak yorumlanmaktayken, karanlık ev ve karanlık rüyalar tam tersi şekilde kötülüğe ve dara işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rüyasından Bildiği Eski Evi Görme
Rüya sahibi eğer rüyasında daha önce yaşadığı eski evi veya daha önceleri bir çok kez gördüğü bir eski evi görüyorsa geçmişten gelebilecek olan bir haber olabilir. Kişinin çocukluğunun geçtiği evi veya o mahalledeki bir evi görmesi, o dönemlerden karşısına bir arkadaşının çıkacağına işarettir. Çocukluk arkadaşlarının ne sebeple karşısına çıkacağı değişmektedir. Bazı durumlarda hayra yorulan bu olay bazı durumlarda ise hayra yorulmamaktadır. Bu olay rüya sahibinin çocukluğunun nasıl geçtiği ve arkadaşlarıyla nasıl anlaştığı ile doğrudan alakalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Görmek
Rüyada eski ev görmek rüya sahibinin yaşayacağı kötülüklere, huzursuzluklara ve tatsız olaylara işarettir. Rüya sahibi hiç beklemediği bir anda hayatındaki tüm güzellikleri kaybedecek, var olan düzeni ve kurduğu planlar bozulacak ve işler kötüye gidecek şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Evini Görmek
Rüyada eski evini görmek, rüyayı gören kişinin, şu anda içinde bulunduğu ortamdan çok sıkıldığına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yaşadığına, bu sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulmak için eski günlerine dönmek istediğine çünkü o zamanki güvenli ve rahat hayatı özlediğine ve bu yüzden çok huzursuz zamanlar yaşadığına alamet eder. Aynı zamanda, eğitim hayatında ve iş hayatında çok büyük ve akıllıca adımlar atılacağına ancak verilen yanlış kararlar ya da zamanlama hatası yüzünden çok büyük başarısızlıklar yaşanacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Evini Temizlemek
Rüya sahibinin, iş hayatında verilen hatalı kararlar yüzünden kaçırdığı fırsatlardan daha iyilerini yakın bir zaman içerisinde tekrar eline geçireceğine, bu sefer daha iyi ve daha doğru kararlar vererek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına ve şanssızlığın kırılacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Evine Taşınmak
Rüyayı gören kişinin, çok uzun zamandan beri aklını kurcalayan bir sorunu çözüme kavuşturmak, var olan sıkıntıyı gidermek ve kazancını arttırmak için geçmiş yıllarda yaptığı bir işten ya da bir çalışmadan yararlanacağına, bu sayede sorununu kolayca çözeceğine ve rahat aereceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Evine Taşındığını Görmek
İş hayatında çok iyi yerlere gelen rüya sahibinin, kısa bir zaman önce aldığı bir çalışmada bir konuyu çözme konusunda büyük bir sıkıntı yaşadığına, çok çabalamasına rağmen bir türlü işin içinden çıkamadığına ve sonunda geçmişte yaptığı çalışmalardan birinden örnek alacağına ve işini çok kolay bir şekilde halledeceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Görmek
Rüyada Eski Ev Görmek
Rüyada eski ev görmek, büyük uğursuzluktur ve rüya sahibinin yaşayacağı kötü olaylara, tatsız günlere ve huzursuzluklara rivayet edilir. Hayatın bir anda hiç beklenmedik şekilde kötüye doğru gitmesine, rüya sahibinin tüm düzeninin, planlarının altüst olmasına ve hayallerinin deyim yerindeyse başka baharlara kalmasına tabir edilir. Yıkılmaya neden olacak sorunların baş göstereceği ve rüyayı gören kişinin çok üzüleceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Oturduğu Evini Görmek
Rüya sahibinin, iş hayatında ve aile hayatında çok zorlu bir dönemden geçtiğine, ruhsal olarak çok kötü bir durumda olduğuna ve geçmiş yaşamını çok özlediğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Yıktığını Görmek
Rüya sahibinin hayatında var olan sorunların artacağına, sürekli aksilikler ve problemler yaşanacağına, başarısını kaybedeceğine ve umut dünyasının yıkılacağına şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işlerini hal yoluna koyamayacağına ve üzüntü duyacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Kiraladığını Görmek
Rüya sahibinin büyük bir istek ve azimle girdiği bir işte hayal kırıklığı yaşayacağına, beklediği güzel haber ve sonuçların yerini olumsuz sonuçların alacağına şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi maddi manada ciddi zararlara uğrar şeklinde de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Temizlediğini Görmek
Rüya sahibinin isteklerine kavuşamayacağına elinde olan fırsatların kendisi için yeterli olmayacağına fakat yine de elindekilerin kıymetini bileceğine ya da bilmek zorunda kalacağına şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin eski bir ev temizlediğini ve bu evin yenilendiğini görmesi kendisi için var olacak şanslara ve mutluluğa işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İki Katlı Eski Ev Görmek
Rüya sahibinin ticari manada atacağı adımlardan başarıyla döneceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin bu evde oturduğunu görmesi kendisinin başarılarıyla herkesi etkileyeceği, ilerleyeceği ve yüksek makamlara kavuşacağı şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Eski Ev Görmek
Rüya sahibinin fakirlik çekeceği manasını taşır. Rüya sahibinin işi varsa işini kaybedeceğine, alım gücünün düşeceğine ve zor günlere delalettir. Fakat bu kötü ve parasız günler sabırla atlatılacak, uzun sürse dahi muhakkak geçecek şeklinde yorumlanır.
Rüyada Eski Ev Yıkmak
Rüyada eski ev yıkmak, sorunların artacağı, aksiliklerin yaşanacağı, başarının düşeceği, umutların yıkılacağı ve rüyayı gören kişinin işlerinin yolunda gitmeyeceği şeklinde ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Kiralamak
Rüyada eski ev kiralamak, büyük bir hevesle girilen bir işte hayal kırıklığı yaşamaya ve beklenilen sonucun aksine mutsuzluğa neden olacak sonuçlar elde etmeye işaret eder. Bu rüyayı gören kişi maddi zarara uğrayacak demektir.Rüyada Eski Ev Aldığını Görmek
Rüyada eski ev aldığını görmek, hayal kırıklığı yaşamaya, yanlış kararlar alıp, yanlış işlere girmeye ve dolayısıyla hem mal hem de para kaybetmeye delalet eder. Rüya sahibinin evdeki hesabının çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de zor durumda kalacağı ve kötü günler geçireceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Tamir Etmek
Rüyada eski ev tamir etmek, rüyayı gören kişinin, hayatında yapacağı değişiklikleri iş hayatına da yansıtması sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına ve çok hayırlı işlere imza atacağına delalet eder. Ayrıca, değişiklikler sayesinde yapılacak olan işlerde ilerleme kaydedileceğine yorulur.
Rüyada Eski Ev Eşyaları Görmek
Rüyada eski ev eşyaları görmek, rüyayı gören kişinin anılarını aklından çıkarmadığı, onlara sarılarak yaşadığı ve onlardan güç aldığı şeklinde yorumlanır. Vefa duygusunu yitirmemeye ve duygusal yanını hiç kaybetmemeye alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski oturduğumuz evi görmek,  çalışma hayatında çıkan zorluklar karşısında pes etme noktasına gelmeye, bazı talihsizlikler ile karşılaşmaya yorumlanır. İş ya da eğitim hayatınızda çıkan aksilikler sizi zor durumda bırakabilir ve bu yüzden istenmeyen kararlar almanız gerekebilir. İşten çıkmak ya da iş değişikliği yapmak da söz konusu olabilir. Özellikle ortak iş yapan kişiler ortaklıklarda anlaşmazlıklar yaşayabilirler ve ayrılık olabilir. Rüyada eski yaşadığı evi görmek, aynı zamanda geçmişte yapılan hatalar ve alınan kararlar yüzünden şu günlerde pişmanlık yaşamaya, yapılan seçimler sonrasında üzülmeye yorumlanır. Yanlış kararlar aldığınızı geç anlayabilirsiniz.Rüyada Eski Püskü Ev Görmek
Fakirlik ve yokluk anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin bir iflasa uğraması ya da bir yangın sonrasında varını yoğunu kaybedebilme tehlikesi ile karşı karşıya kalması demektir. Kişi, sahip olduklarına yeniden sahip olmak için bir hayli çabalamak, çalışmak ve bazı zorluklara göğüs germek zorunda kalacaktır. Rüyada eski püskü bir eve misafir olarak gittiğini görmek, eğlenmek niyetiyle gidilecek bir yerde kişiyi rahatsız edecek ve keyfini kaçıracak olaylarla karşılaşacağına ve o mekanı terk etmek isteyeceğine yorulur. Rüyada eski püskü bir evde rehin olarak kaldığını görmek, kişinin bazı kararlardan dönmemek için kendiyle savaşmasına ve çatışmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Görmenin Psikolojik Yorumu
Şüphesiz ki geçmişi simgeler ve bireyin kendisini kendisi yapan tüm acı tatlı günlerin ona yaşattıklarını ifade eder. Bunların birey üzerinde kah olumlu kah olumsuz etkileri olmasının yanı sıra aslında her birinin kendisi için ayrı bir kazanım olması ve hep hatıralarında saklı kalması bilinçaltında hiçbir zaman silinmeyecek kadar büyük bir etkiye sahiptir. Yaşam zaten tamamıyla tecrübelerden ibaret değil midir? Bizi biz yapan değerler bizde her zaman iyi etkiler yaratacaktır diye bir gerçeklik yoktur. Bazı kötü ve yaşanılması hiç istenmeyecek olaylar da ruh dünyamız üzerinde çok önemli bir yer teşkil eder. Dolayısıyla ev bizim iç dünyamızı ve içinde yaşadıklarımızı temsil eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Sahibini Görmek
Rüyayı gören kişinin geçmişe yönelik karşısına çıkacağı ve kendisini zor duruma düşürecek bir gelişme demektir. Örneğin; bir vergi borcu, ödemeyi atladığı bir faturası ya da banka kredisi olabilir. Elde olmayan nedenlerle ötelenmiş bir takım sıkıntıların rüya sahibinin en olmadık anda karşısına çıkacağına ve tüm hesabının ve düzeninin şaşacağına alamet eder. Rüyada eski ev sahibini görmek ve saklanmak, duymak ve bilmek istenilmeyen bir meselenin varlığıdır. Rüyada eski ev sahibini görmek sarılıp öpmek, iki taraf içinde çok hatırlı olan günlerin anısına bir araya gelmeye ve eğlenmeye yorulur.Rüyada Eski Ev Temizlemek
Deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin istediğinden ziyade payına düşenle nasipleneceğine fakat bunun kendisi için yeterli gelmeyeceğine ve çaresiz elde olanla yetinmeye boyun eğmek zorunda kalacağına delalet eder. Rüyada eski ev temizlediğini ve çok yorulduğunu görmek, çekilen çile ve zorluğun kişinin artık canına tak etmesi demektir. Rüyada eski ev temizlediğini ve o evin bir anda yepyeni ve lüks bir eve dönüştüğünün görmek, kişiye isabet edecek büyük şanslara, kısmetlere, zenginliğe ve mutluluğa alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Evini Görmek
Rüya sahibinin çok romantik ve ruhani bir kişiliği olduğu anlamına gelir. Yani, kişinin duyguları hep ön planda yaşayan, her şeye kolay hüzünlenebilen ve gözyaşı dökebilen bir insan olmasıdır. Özellikle de eski günleri hatırlayarak kendini çok üzdüğüne ve hırpaladığına yorulur. Rüyada eski evini sattığını görmek, geçmişle bağları kopararak yenilenmeye ve yeni bir hayata merhaba demek istemeye delalet eder. Rüyada eski evini yaktığını görmek, o evde yaşanmış tatsız günler olduğuna ve bilakis o evi hiç hatırlamak istememeye işaret eder.
Rüyada Eski Eve Taşınmak
Çok iyi şartlara sahipken yaşanacak bir takım başarısızlıklar nedeniyle gerilemeye kötü koşullara düşmeye ve bunun hem ruhsal hem sinirsel sıkıntısı içinde olmaya delalet eder. İmkânlardan olmak zenginliği, bolluğu ve rahatlığı kaybetmek, geçim sıkıntısı çekmek, üzülmek ve hastalanmak demektir. Fakat rüya sahibi eski eve taşındığını ve bunun için mutlu olduğunu görürse eğer o halde bu hayır olarak kabul edilir ve kişinin çok özlediği bir yere giderek vatanı saydığı bir yere kavuşacağına ya da gurbetteyse memleketine döneceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Kenarında Eski Ev Görmek
Rüyayı gören kişinin bir sahil kasabasına satın almayı istediği yazlık bir eve yani bu konudaki düşüncesine ve planına alamet eder. Rüyada deniz kenarında eski bir evde oturduğunu görmek, bu konudaki isteğin ne denli güçlü olduğunu gösterir. Rüyada deniz kenarında eski bir ev aldığını görmek de gerçek hayatta satın alınacak eve yorulur.
Rüyada İki Katlı Eski Ev Görmek
Ticarette elde edilecek başarı demektir. Rüya sahibinin çok girişimci bir insan olduğu, bir iş yapmakla yetinmeyecek kadar da çalışkan ve idealist bir karakter taşıdığı anlamına gelir. Rüyada iki katlı eski bir evde oturduğunu görmek, herkesi etkileyecek ve onlarda da kendileri adına cesaret uyandıracak işler yapmaya bu sayede çok büyük olanaklara sahip olmaya, ilerlemeye ve yükselmeye işaret eder. Rüyada iki katlı eski bir evin yıkıldığını görmek, heveslerden yana düş kırıklığı yaşamaya ve hayallerini bir süre daha ertelemek zorunda kalmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Eski Ev Görmek
Soyluluk ve asalet anlamına gelir. Çok bilinen, köklü ve geniş bir aileye mensup olmaya, bunun ayrıcalığını yaşamaya, herkes tarafından itibar görmeye ve sevilmeye delalet eder. Rüya sahibinin yaşadığı yerde taşıdığı soyadıyla tanınması ve soyadının verdiği ağırlık sayesinde herkesin çekindiği kimse olmasıdır. Rüyada büyük eski ev satın aldığını görmek, bereket, nasip, varlık, mal mülk sahibi olmak demektir. Rüyada büyük eski evin yıkıldığını görmek, büyük ve önemli bir ismin vefat edeceğine yorulur. Rüyada büyük eski eve taşındığını görmek, dünya malı anlamında muradına ermeye ve maddi değeri büyük bir mülk sahibi olmaktır.
Rüyada Küçük Eski Ev Görmek
Darlık, parasızlık, işsizlik ve çile demektir. Yaşamın bir döneminde çekilecek sefalete ve hiç geçmeyecek kadar zor gelecek günlere yorulur. Sabırla ve sebatla atlatılacak bir dönemdir. Rüyada küçük eski ev temizlemek, çıkmazlarla, çaresizliklerle ve problemlerle boğuşmaya ve ağır sorumlulukların altında ezilmeye delalet eder. Rüyada küçük eski evin yıkıldığını görmek, olası bir tehlikenin ya da felaketin habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Eski Ev Görmek
İçinde bulunulan kötü ruh halidir. Kederli, umutsuz, mutsuz dolayısıyla da hasta olmaya, kendini şanssız ve kadersiz olarak nitelemeye ve bunun için isyan etmeye işaret eder. Rüyada karanlık eski evde oturduğunu görmek, maddi olarak büyük bir sıkıntı içine düşmek bu nedenle de güzel ve iyi şeylerden mahrum kalmak anlamına gelir. Rüyada karanlık ve eski eve taşındığını görmek, iyi şartlarda çalışırken işsiz kalmaya bu nedenle ne iş olursa yapmaya ve kötü şartlarda çalışmaya alamet eder. Rüyada karanlık ve eski bir ev satın aldığını görmek, meslek hayatında yanlış kararları hedef almaya bu nedenle aile hayatında zahmet çekmeye delalet eder.Rüyada kendini eski oturduğum evde görmek, şu an sıkıldığınız ve sizi bıktıran bir durumla karşılaşmaya, aile hayatında da eski huzuru aramaya yorumlanır. Geçmişteki gibi ailenizle birlikte sohbet ve muhabbet içerisinde olmaya özlem duyabilirsiniz. Rüyada eski evini görmek, aynı zamanda ailenizle aranızda dargınlıklara, geçmiş anıları hatırlamaya ve eski mutluluğunuzu özlemeye yorumlanır. Şu anki durum sizi mutsuz edebilir. Belki de hayal ettiğiniz yere gelememek ve başarısızlık hissi de şu günlerde aklınızı fazlasıyla kurcalıyor olacak.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ev Görmenin Psikolojik Yorumu
Şüphesiz ki geçmişi simgeler ve bireyin kendisini kendisi yapan tüm acı tatlı günlerin ona yaşattıklarını ifade eder. Bunların birey üzerinde kah olumlu kah olumsuz etkileri olmasının yanı sıra aslında her birinin kendisi için ayrı bir kazanım olması ve hep hatıralarında saklı kalması bilinçaltında hiçbir zaman silinmeyecek kadar büyük bir etkiye sahiptir. Yaşam zaten tamamıyla tecrübelerden ibaret değil midir? Bizi biz yapan değerler bizde her zaman iyi etkiler yaratacaktır diye bir gerçeklik yoktur. Bazı kötü ve yaşanılması hiç istenmeyecek olaylar da ruh dünyamız üzerinde çok önemli bir yer teşkil eder. Dolayısıyla ev bizim iç dünyamızı ve içinde yaşadıklarımızı temsil eder.Rüyada Eski Ev Kapısı Görmek
Bir takım sırlara vakıf olmaya yani gizli kapılar ardında kalan ve kişiden saklanana bazı gerçeklerin kendisi tarafından öğrenileceği anlamına gelir. Bu sır ya da gerçekler rüyayı gören kişinin sülalesi ile ilgili bilmediği şeyler duyacağına ve bu sayede bir gizemi çözmüş olacağına delalet eder. Rüyada yıkık eski ev kapısı görmek, herkes tarafından yalan yanlış konuşmaya müsait ailevi bir olayın yaşanacağına ve çevrede bilen bilmeyen herkesin konu üzerinde yorum yapmayı kendine hak göreceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocukluğunda Oturduğu Evi Görmek
Uzun süredir görmediğiniz eş dost akraba ile yeniden bir araya gelebilirsiniz. Geçmişte kalan biri yeniden hayatınıza girebilir ve onunla birlikte geçmişi özlem ile anmak olarak yorumlanır. Özlemler artacak ve kayıplar da sizi üzebilir. Geçmişi tekrar geri getirmek isteyebilir, bazı şeyleri çok özleyebilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Oturduğu Eve Geri Taşınmak
Rüyada eski evine taşındığını görmek, iş hayatındaki başarılarınızın sizi mutlu etmediğine ve tatminsizliğe yorumlanır. Özel hayatınızdaki seçimleriniz de sizi mutsuz ediyor olabilir. Acaba doğru yolda mıyım diye düşünebilirsiniz. Şu günlerde bir şeylerden vazgeçmek ve yeni bir başlangıç yapmak duyguları ağır basabilir. Rüyada eski evine taşınmak, aynı zamanda eski hayallerinize kavuşmaya, yarım kalan işleri tamamlamaya da yorumlanır. Bir zamanlar kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesine şaşırabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada önceki evine geri taşınmak, eğer ailenizin eviyse, evinize misafir gelebilir. Aileden biri bir süre sizde kalabilir. Eğer eşinizle oturduğunuz evse, eşiniz ya da sizin şu günler iş hayatındaki sorunlar ev içerisinde sorun yaratabilir. Eski ortaklıklar da sizi mutsuz edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Oturduğu Eve Girmek
Şu günlerde hem iş hem de özel hayatınızda yaşanan bazı sıkıntılar yüzünden çok daralıp, sıkılmaya ve bir çıkış noktası aramaya yorumlanır. Endişe ve huzursuzluk sebebi ile sevdikleriniz ile de aranız bozulabilir. Stresli tuh hali sizi çevrenize karşı kırıcı yapabilir. Sevdiklerinizi kırmamaya gayret edin.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Evini Temizlediğini Görmek
Bir zamanlar kaçırdığınız fırsatlar yüzünden pişmanlık duymaya ve keşke demeye yorumlanır. Geçmişte yapılan hatalar şimdi karşınıza çıkabilir. Bu yüzden bazı insanlara öfke duyabilirsiniz. Geç de olsa bu fırsatları yeniden elde etmek için kolları sıvamanız gerekebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Oturduğu Evi Görmek Dini Yorumu
İslami rüya tabirlerine göre, aile ve iş hayatındaki sorunların büyümesine ve huzursuz olmaya, geçmiş güzel günleri özlemeye, ortaklıkların zararla sonuçlanmasına yorumlanır. Geçim derdi gibi bazı sorunlar da aile içerisinde geçimsizliğe yol açabilir. Rahat ve refah dolu bir hayatın özlemini çekebilirsiniz.
Aşağıda yer alan “yorum yapın” bölümünden kendi rüyanızı paylaşırsanız, editörlerimiz rüyalarınızı yorumlamaktan memnuniyet duyacaklardır. Yine, iletişim bölümünden de rüyalarınızı bize yazarak ne anlama geldiğini
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Oturduğu Evi Görmek
Rüyada eski oturduğumuz evi görmek,  çalışma hayatında çıkan zorluklar karşısında pes etme noktasına gelmeye, bazı talihsizlikler ile karşılaşmaya yorumlanır. İş ya da eğitim hayatınızda çıkan aksilikler sizi zor durumda bırakabilir ve bu yüzden istenmeyen kararlar almanız gerekebilir. İşten çıkmak ya da iş değişikliği yapmak da söz konusu olabilir. Özellikle ortak iş yapan kişiler ortaklıklarda anlaşmazlıklar yaşayabilirler ve ayrılık olabilir. Rüyada eski yaşadığı evi görmek, aynı zamanda geçmişte yapılan hatalar ve alınan kararlar yüzünden şu günlerde pişmanlık yaşamaya, yapılan seçimler sonrasında üzülmeye yorumlanır. Yanlış kararlar aldığınızı geç anlayabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendini eski oturduğum evde görmek, şu an sıkıldığınız ve sizi bıktıran bir durumla karşılaşmaya, aile hayatında da eski huzuru aramaya yorumlanır. Geçmişteki gibi ailenizle birlikte sohbet ve muhabbet içerisinde olmaya özlem duyabilirsiniz. Rüyada eski evini görmek, aynı zamanda ailenizle aranızda dargınlıklara, geçmiş anıları hatırlamaya ve eski mutluluğunuzu özlemeye yorumlanır. Şu anki durum sizi mutsuz edebilir. Belki de hayal ettiğiniz yere gelememek ve başarısızlık hissi de şu günlerde aklınızı fazlasıyla kurcalıyor olacak.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Oturduğu Eve Geri Taşınmak
Rüyada eski evine taşındığını görmek, iş hayatındaki başarılarınızın sizi mutlu etmediğine ve tatminsizliğe yorumlanır. Özel hayatınızdaki seçimleriniz de sizi mutsuz ediyor olabilir. Acaba doğru yolda mıyım diye düşünebilirsiniz. Şu günlerde bir şeylerden vazgeçmek ve yeni bir başlangıç yapmak duyguları ağır basabilir. Rüyada eski evine taşınmak, aynı zamanda eski hayallerinize kavuşmaya, yarım kalan işleri tamamlamaya da yorumlanır. Bir zamanlar kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesine şaşırabilirsiniz.
Rüyada Çocukluğunda Oturduğu Evi Görmek
Uzun süredir görmediğiniz eş dost akraba ile yeniden bir araya gelebilirsiniz. Geçmişte kalan biri yeniden hayatınıza girebilir ve onunla birlikte geçmişi özlem ile anmak olarak yorumlanır. Özlemler artacak ve kayıplar da sizi üzebilir. Geçmişi tekrar geri getirmek isteyebilir, bazı şeyleri çok özleyebilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada önceki evine geri taşınmak, eğer ailenizin eviyse, evinize misafir gelebilir. Aileden biri bir süre sizde kalabilir. Eğer eşinizle oturduğunuz evse, eşiniz ya da sizin şu günler iş hayatındaki sorunlar ev içerisinde sorun yaratabilir. Eski ortaklıklar da sizi mutsuz edebilir.Rüyada Eski Oturduğu Eve Girmek
Şu günlerde hem iş hem de özel hayatınızda yaşanan bazı sıkıntılar yüzünden çok daralıp, sıkılmaya ve bir çıkış noktası aramaya yorumlanır. Endişe ve huzursuzluk sebebi ile sevdikleriniz ile de aranız bozulabilir. Stresli tuh hali sizi çevrenize karşı kırıcı yapabilir. Sevdiklerinizi kırmamaya gayret e
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Oturduğun Evi Görmek

Rüyada eski oturduğun evi görmek, kişinin eski evi ile ilgili anıları, düşünceleri, özlemleri ile yakından ilişkili olarak anlamlandırılmaktadır. Eski oturduğun evi görmek, bazıları için yaşadığı travmaları hatırlatırken bazıları için mutlu çocukluk anılarını hatırlatmaktadır. Eski oturduğun evi görmek, orada yeniden oturmak, eskiye duyulan özlemi anlatmaktadır. Rüyada eski oturduğun evi başkalarına verdiğini görmek, kurtulmak istenen eski ve kötü anılar olduğunu göstermektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski oturduğun evi görmek, odalarının daha farklı ve büyük olması kişinin mutlu ve huzurlu aile ortamını simgelemektedir. Eski oturduğun evi görmek, kişinin rüya içindeki hissine göre olumlu ya da olumsuz şekillerde yorumlanabilir. Eğer bu evde mutsuz ve huzursuz olduğunu görüyorsa kişi, aile içinde sorunlar yaşıyordur. Eski oturduğun evi yeni ve temiz bir halde görmek, işlerin yolunda gittiğini, aile hayatında mutlu olunduğunu ifade etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Oturduğun Evi Görmek Orada Mutlu Olmak
Eski yaşanan yeri görmek, ev içinde silahlı adamların olması, ev ile ilgili maddi sorunlara işaret etmektedir. Rüyada eski oturduğun evi görmek ve orada mutlu olmak, kişinin küçük sorunları kafaya takmayan ailesine değer veren bir insan olduğunu göstermektedir. Eski oturduğun evi görmek, eskiye özlemi, eski korkuları, yuvaya dönme isteğini anlatmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski oturduğun evi görmek, eski oturduğu evde çocuk olmak, yetişkinliğin sorumluluğundan kaçma isteğini simgelemektedir. Rüyada eski evi görmek, orada yemek yemek, anne ve baba rızası almaya, helal kazanç elde etmeye yorulmaktadır. Eski oturduğun evi görmek, oraya gitmek, annenin ve bananın elini öpmek, onların hayır duası ile kötülüklerden korunmaya tabir olunmaktadır. Şimdi oturduğun evi görmek, ama odaların ve eşyaların farklı olması, günlük hayattaki alışkanlıkları değiştirmeye yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Oturduğun Evi Görmek Badana Yapmak
Bir bina içinde badana yaptığını görmek, kişinin hem titiz bir insan olduğunu hem de manevi bir temizliğe girdiğini göstermektedir. Rüyada eski oturduğun evi görmek ve badana yapmak, günahlardan tövbe etmeye, ibadet etmeye yorulmaktadır. Badana yapmak, hayırlı çocuk yetiştirmeye, ailesine bağlı bir insan olmaya da tabir olunmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski oturduğun evi görmek, oda renklerini değiştirmek, yeşil renge boyamak, huzurlu bir aile ortamını ifade etmektedir. Eski oturduğun evi görmek, bahçesinde yeşillikler olması, istenen güzel günlere çok kısa sürede erişileceğini anlatmaktadır. Rüyada eski evi yeni ve temiz görmek, kişinin aile ve iş hayatında mutlu haberler alacağını, ailenin genişleyeceğini göstermektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Oturduğun Evi Görmek Yeni Eşya Getirmek
Rüya sahibi önceden oturduğu ev içine yeni eşya getiriyorsa bu kendini geliştirdiğine ve kötü alışkanlıklarından kurtulduğuna işarettir. Rüyada eski oturduğun evi görmek ve içine yeni eşya getirmek, kişinin kendinden ödün vermeden yaptığı değişiklikleri simgelemektedir. Kötü alışkanlıkları arkasında bırakarak kendini yeni bir düzene hazırlamak da eski oturduğun evi görmek için belirtilebilir. Rüyada oturduğun evi görmek ve içinde ziyafet vermek, hayırlı ve bol kazanca, hakiki dostların çokluğuna tabir olunmaktadır. Oturduğun evi yıkılmış görmek, işlerin bozulacağına, maddi sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır. Bir diğer ifadeyle aile içinde yaşanan küçük gibi görünen büyük ve önemli sorunlar da bu rüyayı ifade etmektedir.
+1 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.4k puan)  
Babamla düz bir sokaktan yürüyoruz. Etrafımızda lüks,renkli ve güzel evler var. Evlerin hepsi 2 katlı.
Yavaş yavaş yürüyoruz hemde etrafimiza bakıyoruz,evlere bakıyoruz. Benim renklerini beğendiğim evler oldu pembenin bir tonunu beğendim,diğer renklerden beğendiğim oldu. Babama bu renkten olsaydı fln dedim giderken. Sonra bir ev gördüm ve aaa bizim evimiz dedim. Bitmiş neredeyse diye düşündüm. Bu ev benim ve eşimin evi. Evin üst katında yataklar var sadece ve evin çatısı ve duvarların bir kısmı tamamlanmamış. Bakıyorum bizim yatak odamız diyorum. Odada bir tane çift kişilik iki tane de tek kişilik yatak var. Evin rengini koyu kırmızı diye hatırlıyorum ama emin değilim. Sonra babamla gidiyoruz yol boyunca devam ediyoruz.
Yorumlarsanız çok sevinirim :)

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

328 Aktif
1 Üye ve 327 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 6507
Dün : 13860
Toplam : 47846924
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...