Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
205 okuma
Eyja Rüya kategorisinde Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Bu rüyayı birkaç dakika önce gördüm ve uyandım. Uyandığımda hissettiğim şey sinir idi hala sinirliyim. Rüyamın sonlarına doğru sinirlendim zaten.

Rüyamda ilkokul arkadaşımın cep telefonunu aldım ve karıştırmaya başladım. Malum kişiye/yoga cezası alan kişiye adım attığım zaman arkadaşım bana destek olmuştu ve telefonuna onunla ilgili bir şeyler indirmişti. (indirdiği şeyler de instagramdaki fotoğrafları)Rüyamda ise arkadaşım için "Acaba bana onunla ilgili göstermediği fotoğraflar var mı?" diyerek telefonunu karıştırdım. Eylül ayına geldim. (geçen ay yani) oysaki mayıs ayına gelmem gerekiyordu. Gerçekten de arkadaşımın bana göstermediği fotoğraflar vardı. Mesela bir kızla sinemaya gitmiş ama kızın fotosu kırılmıştı. Kendi fotosunu da pek göremedim.
Başka kızlarla olan WhatsApp konuşmalarını gördüm. Ülkü adında bir kızla tam anlamıyla flörtöz bir şekilde konuşmuş. (üşürsen battaniye ile beraber o zaman me(ben) falan yazmış. Sarılırmış yani) Kız gerçekten de güzel ve iyi giyinimliydi. Kendini ateşin önüne şopladığı fotoğraf da vardı.
O kızlar önceden flörtleştiği kızlarmış. Ülkü adındaki kızı görünce de "bu kız gibi değilim ben. Benim neyimi sevdi? Ben çok sportif giyiniyorum bu kız ise kadınsı giyinmiş ayrıca benden güzel" diye düşündüm. Sonra fark ettim ki malum kişi bu fotoğrafları, WhatsApp konuşmalarının görüntülerini henüz instagramından kaldırmamış. Sinirlenmeye başladım neden hala onlar duruyor diye. En sonunda "gönlünde ben olabilirim ama demek ki flörtleştiği birileri var hala" dedim ama rüyamdaki iç sesim bunun tam tersini söyledi. (yani öyle bir şey olmadığını, başka kızlarla flörtleşmediğini söyledi ama ben inanmamakla direndim. uyandım hala da direniyorum.)

Özel hayatı çok hızlı geçmiş birden fazla kızla aynı anda konuşmamış rüyama göre ama her flörtünden bir iz bırakmış resmen bu ne ya tövbe tövbe.
O kızların hepsi benden önceymiş ve o son kızla olan flörtözlüğünü görünce "demek ki yakın zamanda benden önce biriyle flört etti" dedim sonra karşısına ben çıkınca no flört moduna geçmiş.
Böyle bir rüya için uykumun bozulmasına üzüldüm.

Karga lütfen gerçekleri yüzüme vur da rahatlayayım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+4 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Gerçekler şöyle ki sevgili asya, sen epey şüphe içindesin. Güvensizlik de hakim. Bunların bir sürü sebebi olabilir. Onun bazı konularda (özellikle flörtleri konusunda) gizlediği şeyleri sezmen de olası.

Bütün bunlara sinir oluyor olman ise kaçınılmaz bir sonuç. Biraz zamana bırak. Güvenini kazanabilirse iyi, yok kazanamazsa bu şüpheler içinde yaşamak zor. Kadınların sezgileri daha iyidir böyle konularda. Genelde doğru çıkar yani.

Bir de kendine ben ne istiyorum, ne bekliyorum diye de sorabilirsin. Ya da flörtleşmesi seni neden rahatsız ediyor bunları sorgulayabilirsin.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
:)) o da bir yöntem tabi. büyü yapalım istersen :P
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Büyüye karşıyım :)
+2 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Evet kesinlikle şüphe içerisindeyim ve güvenimi sarstı. Ne istediğimi bile bilmiyorum en iyisi onu telepati yoluyla imha etmek -_-
Teşekkür ederim :)

İlgili rüyalar

+8 oy
3 yorum 170 okuma
Eyja 9 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 40 okuma
23 Kasım 2023 Rüya kategorisinde Fatma   3 8 10 yazdı
+5 oy
4 yorum 168 okuma
+5 oy
3 yorum 249 okuma
Yıldız Tozu 3 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 312 okuma
+4 oy
1 yorum 151 okuma
abdrhmn34 16 Aralık 2021 Rüya kategorisinde abdrhmn34 Karabasan (146 puan)   yazdı
+16 oy
2 yorum 115 okuma
İrm 11 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde İrm Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 126 okuma
Burçak 1 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Burçak Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 46 okuma
+9 oy
1 yorum 292 okuma
+5 oy
2 yorum 261 okuma
+4 oy
1 yorum 203 okuma
Spoli 8 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Spoli Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

443 Aktif
0 Üye ve 443 misafir
Bugün : 10968
Dün : 23857
Toplam : 48069305
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...