Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
1.7k okuma
azelim Rüya kategorisinde Rüyazede (2.2k puan)  
düzenledi
Merhaba. Rüyamın tüm detaylarını hatırlayamıyorum.

Rüyam bir kaç sene evlerinde yaşadığım amcam ve yengemle ilgili. Yurtdışında yaşıyorlar. Sadece utanç hissettim. İşbaşvurusu yaptığım önemli bir yer var ve oradan haber bekliyorum. Havaalanı, konsolos vs. alakalı ola bilir diye düşündüm.

Rüyamda yengem galiba bizim ülkeye dönmüş tatil ya da başka bir şey için. Amcam yengemi aldatıyormuş, annemle babam da bunu biliyor ve yengemden saklıyorlar. Rüyamda amcam çok zengin ve yengem gittiği an o kadını evine getirmiş. Ben gidiyorum amcamlara ve nasıl oluyorsa, amcamın isteğiyle ilişkiye giriyormuşuz fakat bu kısmı görmüyorum sadece biliyorum. Bu haberden hem annemle babamın, hem de yengemin haberi oluyor. Galiba amcam bana bir hediye mi ne almış bunu da başka bir arkadaşı aracılığyla yapmış, öyle bilmişler. Amcam da ben de inkar ediyoruz. Annemle babam amcamın evine gitmemi yasaklıyor. Sonra amcamla yengemin işi var, konsolosla birlikteler. Kağıtlar var - başka insanların bilgileri vs gibi. Amcamla yengem oturmuş bir bilgi arıyorlar bu kağıtlarda. Sonra yardım gerektiğini söyleyip beni çağırıyorlar. Herkes amcama inanmış nasıl olmuşsa fakat beni izliyorlar. Utanc içinde, amcamla göz teması kurmaktan çekinerek yardım ediyorum. Kağıtların yarısını taradıktan sonra yardıma ihtiyacım olduğunu düşünüp yardım çağırıyorlar buna ihtiyacım olmadığını söylememe rağmen. Gelenler eski işyerimden 2 erkek. Seni öğreteceğim vakte bunları bitirirdim diyorum birisine. Konsolosun problemi var. Bir devlet adamının sekreteri akşam 8 diye email atmış, ben 9 yazmıştım, 4te habersiz gelmişler diyor amcama. Bahsettiği yer de havaalanı. Başka bir şey için yardım istiyorlar eski iş arkadaşlarımdan birisi gidiyor. Onlar geldikten sonra işi tamamlayamıyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+4 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Merhaba,

Psikolojik olarak sıkıntılarınız olabilir. Bu durum rüyanıza yansımış. Belki de geçmişe özlem duyuyorsunuz. Yakın zamanda bir sıkıntı atlatacaksınız.

Sevgiler,
+3 oy
 
Rüyamda amcam ile ilişkiye giriyordum. Çok utanıyordum ama hoşuma da gitti. Nolur yorumlar mısınız. Hayra mı alamet nedir
+2 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rüyada amca ile ilişkiye girmek baba ile ilişkiye girmekle aynı sebeplerden dolayı görülür. Zaten kızların çoğu rol model olarak veya koca adayı olarak babaya benzeyen birini bulurlar. Veya ona çekilirler çünkü çocukkenki duygularımız oldukça saftır, temizdir ve baba, amca, dayı gibi kişiler bizim seçimlerimizi etkileyen etkenlerdir. Bu açıdan bilinçaltınız zaten bu eğilim yönündedir aynı zamanda tabu olduğu için de bastırılmış duygular rüyalarda patlak verir.

Otoriteye olan güvenimiz ve bağlılığımız bu tür rüyalarda daha çok ortaya çıkar.

İlgili rüyalar

+2 oy
1 yorum 163 okuma
eskimeyenantika 24 Aralık 2021 Rüya kategorisinde eskimeyenantika Karabasan (410 puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 224 okuma
+4 oy
1 yorum 279 okuma
+14 oy
6 yorum 35.6k okuma
+4 oy
3 yorum 332 okuma
+3 oy
1 yorum 174 okuma
+1 oy
1 yorum 197 okuma
+4 oy
2 yorum 141 okuma
sedax1 16 Ocak 2021 Rüya kategorisinde sedax1 Rüya Tabircisi (6.8k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 123 okuma
Dasoka 11 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Dasoka Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+3 oy
3 yorum 263 okuma
Hope 18 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 158 okuma
Sobottasdiary 7 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Sobottasdiary Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 160 okuma
Dkk 25 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde Dkk Rüyakar (2.5k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 253 okuma
Karga 21 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

417 Aktif
0 Üye ve 417 misafir
Bugün : 21241
Dün : 23857
Toplam : 48079547
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...