Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+24 oy
2.3k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Ağlamak

Daha önce işlenen suçları ve günahları hatırlayıp pişmanlık duyarak ağlamak zor durumlardan kurtulmaya, sessizce ağlamak, sevince ve feraha, sesli ağlamak, bir belaya bulaşılacağına işarettir. ayrica Sevineceğinizin işaretidir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

101 Yorum

+21 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Ağlamak

Hatalarınızdan ve günahlarınızdan nedamet geti-riceğinize işarettir.

* Sessizce ağlamak: Üzüntü ve sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

* Bağırarak ağlamak: Başınıza gelecek kötü bir dert olacağına işarettir.

* Gözden yaş gelmediğini görmek: Beklentilerinizde hüsrana uğrayacağınız anlamına gelir.

* Ağlamadığınız halde gözden yaş gelmesi: Beklentilerinizin gerçekleşeceğine ve muradınıza ereceğinize işarettir.

Rüyada ağlamak bazı kere sevinç, bazı kere de kedere işarettir.

Rüyada yüksek sesle ve feryat ederek, elini yüzüne vurarak, söz söyleyerek, yakasını paçasını yırtarak ağladığını görmek, uyanıkken bu şekilde ağ lamaya delâlet eder.

Rüyada Allah korkusundan, Kur'ân-ı Kerim dinlemek veya hatalarını hatırlayarak ağlamak, ferah ve sevince ve iyi akıbete delâlet eder.

Ve yine ağlamak, yüce Allah'tan korkmaya, rahmetin inmesine, muhtaç olan kimseler için de yağmura delâlet eder. Çünkü gözyaşı olan yere rahmet iner. Ağlamak bulunmaz sermayedir.
+21 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said El-Vâiz demiştir ki: - Rüyada tanıdığı bir insanın vefat ettiğini ve buna ağladığını görmek, gördüğü gibi çıkmaya, keder ve hüzne delâlet eder.

Ağ lamadığı halde gözlerinden iplik iplik yaşlar aktığını görmek, murada ermeye ve sevince delâlet eder.
+19 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Câfer-i Sadık (r.a.) demiştir ki:

- Rüyada ağladığını sonra güldüğünü görmek, ecelin yaklaştığına işarettir. Çünkü dünya müminin zindanı mesabesindedir, burdan kurtulmak sevinç getirir.
+17 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ağlamak

Yüksek sesle ve üstünü başını yırtarak ağlamak , Rüya sahibinin uyanıkken de ağlamasına, Sessizce ağlamak yağmur ve berekete, rahmete ve Allah korkusuna, sevinç ve sürura delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Gözyaşı.)

Tam tersi olarak sevineceğinizin işaretidir.

Tam tersi olarak sevineceğinizin işaretidir.

Rüyada ağlamak sevineceğinizin işaretidir.

Rüyasında ağladığını gören kimse çok sevinir. Ağlamak ruhun saflığına işarettir.
+18 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Aglamak sevinçle yorumlanir. Akitilan gözyasi yanaklarinizi yakiyorsa sevineceksiniz, üsütüyorsa üzüleceksiniz. Rüyada bagirmayarak agladigini görmek, dert ve gamdan kurtulmaktir. Bagirarak agladigini görmek, o yer halki için musibet gelecegine yorumlanir. Aglamadigi halde gözlerinden yas aktigini görmek, muradina ermektir. Agladigini ve fakat gözlerinden yas akmadigini görenin, bekledigi sey, ümit ettigi sey eline geçmez. Agladigini ve gözünden yas yerine kan aktigini görmek, elinden kaçirdigi firsata pisman olduguna ve günahlarindan tövbeye delalet eder. Ebu Sait El Vaiz e göre: rüyada tanidigi bir insanin vefat ederek buna agladigini görmek, gördügü gibi çikmaya, ölüm yüzünden musibete, kedere ve halkin suçlamasina delildir. Halkin bir büyük için agladiklarini ve elbiselerini yirttiklarini görmek, o kisinin kötülük yapacagina delalet eder. Rüyada öldügünü ve cenazesinin arkasindan halkin sessizce agladiklarini görmek, devlet büyügü tarafindan herkesin sevineceklerine isarettir. Kirmani ye göre : rüyada agladigini gören, büyük bir sevince ve feraha ulasir. Eger aglamak, bagirmak ve ah, vah ile olur ise, bir musibete isarettir. Gözleri yas ile dolu oldugu halde disari akmadigini gören, helal mal ve para kazanir. Soguk gözyasi, gam ve kederden kurtulmaya; sicak göz yasi ise kedere delalet eder. Sag gözünün yasi akip sol gözüne girdigini gören, yakinlarina kavusur. Caferi Sadik a göre: agladigini ve sonra güldügünü görenin eceli yaklasmistir. Rüyada aglamanin en iyisi bagirip çagirmadan aglamaktir. Bunu binden fazla tecrübe ettim ve her birinde ancak iyilik ve hayir gördüm. Bir baska rivayete görede: Rüyada yüksek sesle bagirarak veya elini yüzüne vurarak, üstünü basini yirtarak aglamak, rüya sahibinin gerçekte bu sekilde aglamasina isaret eder. Eger Allahu Teala korkusundan, günahini hatirlayip pisman olmakdan ya da Kur an dinlemekten ötürü aglaniyorsa, o zaman rüya sahibinin sevinmesine, üzüntü ve kederinin gitmesine isaret eder. Sessiz aglamak, Allahu Tealadan korkmaya, Allahu Teala tarafindan rahmetin inmesine , muhtaç olan kimseler için yagmur yagmasina delalet eder.
+15 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sevineceğinizin işaretidir.
Yüksek sesle ve üstünü başını yırtarak ağlamak , rüya sahibinin uyanıkken de ağlamasına, Sessizce ağlamak yağmur ve berekete, rahmete ve Allah korkusuna, sevinç ve sürura delalet eder
+14 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlamak defalarca tecrübe edilmiş bir rüyadır. Arkası mutlaka hayırdır. Rüyasında ağlayan için bulunmaz sermayedir. Rüyada ağladığını görmek, sevinç, ferah, helal maldır. Çok ağlanması, görülme durumuna göre sevinç yada kedere yorulur. Rüyasında ağladığını gören; görülme şekline göre bazen sevinci, bazen kederi, bazende mutluluğu ifade eder.
+11 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genel olarak rüyada ağlamak nedir?
Ağlamak, hüzün ve kederden kurtulmayı, sevince ve sevinçli güzel haberi simgelemektedir. Allah korkusundan ağlanması kederin gitmesine ferahlığa, ağlayıp ta gözlerinden yaş akmıyorsa hayal kırıklığına yorulmaktadır.
Rüyasında ağladığını gören kimse Allah'ın rahmetine nail olur. Sıcak gözyaşı kedere, soğuk göz yaşı gam, kederden kurtulmak anlamına gelir. Bazı İslami yorumculara göre, rüyasında sessiz ve sakin bir şekilde ağladığını gören kişi için bu rüya ferah ve sevinçtir şeklinde tabir etmişlerdir.
+12 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sessizce ağlamak
Keder, üzüntülerin bitmesine, ağlarken gözlerden yaş akması murada ermeye, sakin sakin ağladığını gören, gamdan kurtulmaktır. Rüyasında sessizce ağlayan rüya sahibi; şayet üzüntülüyse çok sevineceği bar haber alır. Borçluysa borcunun ödeneceğine, hüzün, keder ve kederden kurtuluşa delalettir.
+11 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmam-ı Nablusî'nin tabiri
Dini rüya yorumcularından İmam Nablusi rüyasında Kur'an dinlerken, yada işlenen bir günahtan dolayı, pişman olup Allah korkusundan ağlıyorsa, rüya sahibinin yaşadığı sıkıntı ve üzüntülerden kurtulup huzurlu, mutlu bir yaşam süreceğine yorumlanır. Bazen de ağlamak, rahmetin inmesine, bereketin bollaşmasına ve muhtaç kimseler için yağmurun yağacağına işaret eder.
+11 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani'nin ağlamayla ilgili yorumu
Yine Dini rüya tabircilerden Kirmani rüyasında ağladığını görenin; çok sevineceği şeklinde yorum yapmıştır. Görülen ağlamanın şekli feryat, bağrıma veya ah vah şeklindeyse bir musibete uğramaya yormuştur. Ağlamaktan dolayı gözlerinin yaşla dolması helalinden mal kazanacağını tabir etmiştir. Gözlerden akan yaşın sıcak olması; keder ve üzüntüye, soğuk olması üzüntülerin yerini sevincin almasına yorumlamıştır.
+11 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Allah Korkusundan ağladığını görmek
Rüyada Allah korkusundan ağlamak, büyük bir servettir. Allah'ın inayetiyle üzüntülerden kurtulacağınıza, huzurlu ve mutlu iyi bir geleceğiniz olacağına yorulmaktadır. Çok hıçkırarak ağlamak rahmette ve yağmura delalettir. Zira yağmur ve gözyaşı benzerdir. Yağmur yağan yere rahmet iner, bereket ve bolluk olur.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Saîd el-Vâiz'in aglamak tabiri
Tanıdık birinin ölümüne ağladığınızı görmeniz üzüntülerin husulü ile tabir olunur. İnsanların vefat eden bir vali için feryat edip ağladıklarını görülmesi; öldüğü görülen valinin insanlara zulüm yapacağına delalet eder.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş birine ağlamak neye işaret eder
İslami yorumculardan Ebu Said El-Vâiz Rüyalarda tanıdığı birinin ölümüne ağlanması hüzün ve kederdir. Rüyasında ağlamazken gözünden yaş akması, murada ermeye ve bir yerden gelecek sevinçli bir habere yormuştur.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yüksek sesle ağlamak
İmam Nablusi yorumu: Rüyadasında bağırarak,elini yüzüne vurarak, çok yüksek sesle söz söyleyerek, yaka paçasını yırtarak ağlanması, uyandığında aynı şekilde ağlaması şeklinde tabir etmiştir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hıçkırarak ağlamak, rahmetin inmesine, Allah'tan korkmaya, yağmur yağmasına delâlet eder. Rüya sahibinin iyiliğine, hüzün ve kederinin gitmesine işaret eder. Sessizce ağlama berekete kavuşmaktır.
Rüyada yüksek sesle, üstünü başını yırtarak ağlanması, rüya sahibinin uyanıkken, ağlamasına tabir edilir. Rüyasında ağladığını gören kişi çok sevineceği şeklinde tabir edilmekle birlikte, sessizce ağlamak ise berekete, yağmura, rahmete, Allah korkusuna ve sevince işaret etmektedir. Aynı zamanda ağladığını görmek ruhun saflığına işarettir. Rüyanızda gözyaşı yanağı yakıyorsa sevineceğinize, üşütüyorsa üzüleceğinize, rüyasında bağırmadan ağlayan kimse dert, gam, kederden kurtulur.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bağırarak ağlamak
Rüyanızda bağırarak ağlanması, o yer halkı için musibete yorumlanır. Ağlamadığı halde gözlerinden yaş akıyorsa, rüya sahibi için muradına ermek şeklindedir. Gözyaşı gelmeden ağlanması, beklediği, ümit ettiği şey eline geçmeyeceğine tabir edilmektedir.
Gözden yaş yerine kan akması, elinden kaçırdığı bir fırsattan dolayı pişman olduğuna tabir olunur. Ayrıca günahlarından dolayı tövbe etmesi gerektiğini bildirir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tanıdığı Birinin Ölümüne Ağlamak Nasıl Tabir Edilir?
Rüyada tanıdığı bir insanın vefat ederek buna ağlamak, gördüğü gibi çıkmaya, ölüm yüzünden musibete, kedere ve halkın suçlamasına delildir.
Halkın bir büyük için ağladıklarını ve elbiselerini yırtıklarını görmek, o kisinin kötülük yapacağına delalet eder. Rüyada ölüp, cenazenin arkasından ağlandığını görmek, sevince yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman'ın Rüyada ağlamak tabiri neye delalet eder?
Rüyasında sakin bir şekilde ağladığını gören kimse Allah'ın izniyle gam ve kederden kurtulur. Bağırarak ağlanması o bölgede oturun halk için iyiye yorulmaz.
Bu rüya o mahallede oturanlar için musibet (felaket) habercisidir. Ağlamadığı halde göz kapaklarından yaş akması murada ermektir. Ağladığı halde yaş görülmemesi, ümit ettiği şeyde hayal kırıklığına uğramaya delalet eder.
Ağlarken yaş yerine kan gelmesi, elinden kaçırdığı fırsat yüzünden pişman olacağına yorulur. Bu rüyayı gören günahlarından dolayı tövbe etmesi ve sadaka veresi gerektiğini bildirir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani: Rüyada hıçkırarak çok ağlamak, büyük bir rahata çıkıp sevinir. Fakat, bağırarak, inleyerek ağlayan felakete uğrar. Gözlere dolan yaşın akmadığını gören; helal mal kazanır. Soğuk gözyaşı; üzüntüden feraha çıkmaya, sıcak gözyaşı; keder demektir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sessiz ağladığını görmek
Allah-u Teâla'dan korkmaya, Allah-u Teâla tarafından bereket ve rahmetin inmesine, yağmura ihtiyacı olan kimseler için yağmur yağmasına delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayarak Uyanmak
Rüyada ağlarken uykusundan uyanan için tez ve yakın bir zamanda sevineceğine ve mutlu bir hayat süreceğine tabir edilir. Sevinç ve mutluluk yaşayacağı bir haber almasına ve uzun süredir gerçekleşmesini istediği bir dileğinin olacağına delaletle tabir edilmektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlarken bağırmak
Rüyasında feryat etmek bazen sevinçle tabir edilir. Eğer korkup da feryat etmişse, bu rüya uyanıkken yapmış olduğu bir kötülükten ileri gelmektedir.
Birinin bir fenalık yapacağından çekinip, imdat için feryat edilmişse, rüyada ağlamayı rüya sahibinin yaptığı bir kötülükten dolayı ceza göreceğine delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başkasının ağladığını görmek
Rüyada birinin ağladığını görmek, mutluluk ve sevinç olarak tabir edilmektedir. Rüyada başkasının ağladığını görmek rüyayı gören kişinin hayatında güzel gelişmeler olacağına, sıkıntılarının bitmesine, kazancının artmasına, yaşantısının istediği doğrultuda ilerleyeceğine alamet eder. Rüyada başka bir kimsenin yada birinin ağladığını görmek, gülmeye, sıkıntıtan kurtulmaya, ferahlamaya, rahatlamaya, huzura, hafiflemeye, stresten uzaklaşmaya ve güzel günlerin kendisini beklediğine yorulur. Rüyada başkasının ağladığını görmek rüya tabircileri tarafından daima iyiye yorumlanmıştır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sonuç olarak
Rüyada hıçkırarak ağlamak hayırlara yorulur. Sizi mutlu edecek, sevindirecek ve uzaklardan gelecek müjdeli bir haberin işaretidir. Allah'ın izniyle var olan hüzün ve kederden kurtulmak şeklinde tabir edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlamak, Rüyada Ağladığını Görmek
Rüyada ağlamak kimi zaman sevinç kimi zaman da üzüntü getirir. Bu durumda yapılması gereken şey rüyanızda nasıl ağladığınızı tespit ederek ona göre tabirlerden faydalanmak olacaktır.
• Rüyada yüksek sesle, çığlıklar atarak, söylenerek, üstünü başını yırtarak, bağıra çağıra ağlamak rüyayı görenin gerçek yaşantısında da buna benzer bir ağlamaya sebep olacak bir durumla karşılaşması yakındır diye yorumlanır.
• Rüyada yaptığı kötülüklerden tövbe ederek, hatalarını hatırlayıp Allah’tan af dileyerek ağlamak huzura ve sevince kavuşacağınızı gösterir.
• Ağladığını ve gözlerinden akan yaşın bir yerde biriktiğini gören kimse çok gözyaşı ve ter dökerek istediği mal varlığına kavuşur. Suya muhtaç olanlar ise bu rüya Allah’ın rahmetine ve yağmurun geleceğine işaret eder. Gözyaşının olduğu yere rahmet ve merhamet gelir
• Bir kişinin rüyada ağladığını görmesi bulunmaz sermayedir.
• Ebu Said El-Vâiz ‘e göre rüyada tanıdığı bir insanın öldüğünü veya hastalandığını görmek rüyayı gören kişinin gördüğü gibi çıkmasına üzüntüye ve hüzne işaret eder.
• Ağlamadığını hissetmeyen ama gözünden yaş geldiğini gören kimse muradına erer, dilekleri kabul olur.
• Rüyasında ağladığını gören kişinin uyandığında yastığı ıslaksa kişi hayatında canını sıkan bir musibet için rüyasında ağlayarak biraz olsun derdini hafifletmiş sayılır.
• Rüyada yatağının üstüne atlayıp, yastıkla ağzını kapayarak ağladığını gören kimse derdini kişilerden gizleyecek demektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami Rüya Tabirleri açısından Rüyada Ağladığını görmek

• Sessizce ağlamak yağmur ve berekete, Allah’ın rahmetine işaret eder.
• Rüyada bir çocuğun ağladığını görmek önemsenmeyecek bir dert ile gereksiz yere dertleneceğinizi gösterir, dünya malına ve işine çok fazla önem vermeye başlayıp ahireti boşladığınızın işaretçisidir.
• Rüyada bir uçurumun başında ağladığını görmek karar verdiğiniz şeyden aslında emin olmayacağınıza işaret eder.
• Rüyada ağladığınızı ve gözyaşınızı başka birine sildiğinizi görmek birinin derdinize ortak olacağına ve derdinizin yükünü hafifleteceğine işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlamak neyin işaretidir?

• Rüyada ağlamak gerçek hayatta sevineceğinizi gösterir.
• Rüyanızda ağladığınızı ve ağladıktan sonra rahatladığınızı görmek feraha ereceğinizin işaretidir.
• Ağlarken yanaklarınıza sıcak gözyaşınızın döküldüğünü hissediyorsanız bu sizi iyi hissettiriyorsa hayatta sevineceğinize, soğuk buz gibi bir şekilde yanaklarınıza değiyorsa bu da kedere gireceğinize işaret eder.
• Rüyada bağırmayarak ağladığını görmek, korkuya karışık bir üzüntü yaşayacağınıza işarettir.
• Ağlamadığınız halde gözlerinden yaş akmadığını görmek mutlu olacağınıza işaret eder.
• Ağladığını ve gözünden yaş yerine kan aktığını görmek başkasının yaşadığı bir sıkıntı için onun derdine ortak olacağınıza işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Sait El-Vaiz’e göre: rüyada tanıdığı bir insanın vefat ederek buna ağladığını görmek, gördüğü gibi çıkmaya, ölüm yüzünden musibete, kedere ve halkın suçlamasına delildir. Halkın bir büyük için ağladıklarını ve elbiselerini yırttıklarını görmek, o kişinin kötülük yapacağına delalet eder. Rüyada olduğunu ve cenazesinin arkasından halkın sessizce ağladıklarını görmek, devlet büyüğü tarafından herkesin sevineceklerine işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
• Kırmanı’ye göre: Rüyada ağladığını görmek, gören kişinin büyük bir sevince ve feraha ulaşacağını gösterir. Eğer ki rüyada ağlamak göstere göstere bağıra çağıra olursa bu bir belanın başa geleceğine işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gözleri yaş ile dolu olduğu halde göz yaşının dışarı akmadığını gören kimse hakkı ile mal ve para kazanır.
• Sağ gözünün yaşının akıp sol gözüne girdiğini gören, yakınlarına kavuşur.
• Caferi Sadık’a göre: ağladığını ve sonra güldüğünü görenin eceli yaklaşmıştır. Rüyada ağlamanın en iyisi bağırıp çağırmadan ağlamaktır. Caferi Sadık bu yorumu yaparken bu rüyayı bin kereden fazla tecrübe ettiğini ve her birinde ancak iyilik ve hayır gördüğünü söylemiştir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada yüksek sesle bağırarak veya elini yüzüne vurarak, üstünü başını yırtarak ağlamak, rüya sahibinin gerçekte bu şekilde ağlamasına işaret eder. Eğer Allahü Teala korkusundan, günahını hatırlayıp pişman olmaktan ya da Kur’an dinlemekten ötürü ağlanıyorsa, o zaman rüya sahibinin sevinmesine, üzüntü ve kederinin gitmesine işaret eder. Sessizce ağlamak, Allah’tan korkmaya, Allah tarafından tarafından rahmetin inmesine, muhtaç olan kimseler için yağmur yağmasına delalet eder. Sessizce ağlamak yağmur ve berekete, rahmete ve Allah korkusuna, sevinç ve sürura delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişi Rüyasında Allah korkusundan ağlıyorsa kederin gitmesine ferahlığa, ağlayıpta gözlerinden yaş akmıyorsa hayal kırıklığına tebir edilir.
"Rüyada Ağlamak" bulunmaz sermayedir. Sevinç, feraha, helal mal, paraya yorumlanır. Rüyada ağladığını gören kimse Allah'ın rahmetine nail olur. Sıcak gözyaşı kedere, soğuk göz yaşı gam, kederden kurtulmaya tabirdir.
Duruma göre sevinç yada kedere işarettir. Rüyada sessizce ağlamak keder, üzüntülerin bitmesine, rüyada ağlarken gözlerden yaş akması murada ermeğe, sakin sakin ağladığını gören, gamdan kurtulmaya işarettir.
Kirmani: Ağlayan kişinin çok sevineceğine, ağlamaktan dolayı gözlerinin yaşla dolu olması helâlinden mal kazanacağına işarettir.
Yüksek sesle bağırarak, feryad ederek, elini yüzüne vurarak, söz söyleyerek, yakasını paçasını yırtarak ağlamak, uyandığında da bu şekilde ağlamamasyla tabir edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ALLAH KORKUSUNDAN AĞLAMAK
Rüyada Allah korkusundan ağlamak, sevince, feraha, iyi bir gelecek demektir. Rüyada ağlamak, yüce Allah'tan korkmaya, rahmetin inmesine, muhtaç olan kimseler için de yağmura tabirdir. Çünkü gözyaşı olan yere rahmet iner.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
VEFAT EDEN, ÖLEN BİRİNE AĞLAMAK

Ebu Said El-Vâiz demiştir ki: Rüyada tanıdığı bir insanın vefat ettiğini, buna ağladığını görmek, gördüğü gibi çıkmaya, keder, hüzne işaret eder. Ağlamadığı halde gözlerinden iplik iplik yaşlar aktığını görmek, murada ermeye, sevinç demektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YÜKSEK SESLE AĞLAMAK
Rüyada yüksek sesle ağladığını görmek uyandığında da ağlayacağına tabirdir. Rüyada sessiz ağladığını gören kişi berekete yorumlanır.
Rüyada yüksek sesle, üstünü başını yırtarak ağlamak, Rüya sahibinin uyanıkken, ağlamasına, Sessizce ağlamak yağmur, berekete, rahmete, Allah korkusuna, sevinç, sürura işarettir. Rüyasında ağladığını gören kimse çok sevinir. Ağlamak ruhun saflığına işarettir.
Rüyada Ağlamak sevince, rüyada gözyaşı yanağı yakıyorsa sevineceğinize, uşutuyorsa üzüleceğinize, Rüyada bağırmadan ağlamak dert, gam, kederden kurtulmak demektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
BAĞIRARAK AĞLAMAK

Rüyada Bağırarak ağladığını görmek, o yer halki için musibet geleceğine yorumlanır. Aglamadığı halde gözlerinden yaş aktığını görmek, muradina ermektir.
Rüyada Agladığını fakat gözlerinden yaş akmadığını görenin, beklediği, ümit ettigi şey eline geçmez. Ağladığını gözünden yaş yerine kan aktığını görmek, elinden kaçırdığı fırsata pişman olduğuna, günahlarından tövbe etmesi gerekir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tanıdığı Birinin Ölümüne Ağlamak

Ebu Sait El Vaiz: Rüyada tanıdığı bir insanın vefat ederek buna ağladığını görmek, gördügü gibi çıkmaya, ölüm yüzünden musibete, kedere ve halkin suçlamasına delildir.
Halkın bir büyük için agladıklarını ve elbiselerini yırtıklarını görmek, o kisinin kötülük yapacağına delalet eder. Rüyada ölüp, cenazenin arkasından ağlandığını görmek, sevince yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani: Rüyada ağlamak, büyük bir rahata çıkıp sevinir. Fakat, bağırarak, inleyerek ağlayan felakete uğrar. Gözlerine dolan yaşın, dışarıya akmadığını gören; helal mal kazanır. Soğuk gözyaşı; üzüntüden feraha çıkmaya, sıcak gözyaşı; keder demektir.Eger Allahu Teala korkusundan, günahini hatirlayip pisman olmakdan ya da Kur an dinlemekten ötürü aglaniyorsa, o zaman rüya sahibinin sevinmesine, üzüntü ve kederinin gitmesine isaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
SESSİZ AĞLAMAK

Allahu Tealadan korkmaya, Allahu Teala tarafindan rahmetin inmesine , muhtaç olan kimseler için yagmur yagmasina delalet eder. İmam-ı Nablusî şöyle der: "Eğer rüyada ağlamak Allah korkusundan, Kur'an dinlemekten veya işlenen günahlara pişmanlıktan dolayı ise, Rüyayı gören kimsenin üzüntülerinin yerini sevincin almasına işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AĞLAYARAK UYANMAK
Rüyada ağlayarak uyanan kimse genelde tez zamanda sevinecek, mutluluğa ulaşacaktır. Yani çok sevineceği bir haber alır ve uzun süredir istediği bir dileğine kavuşur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
AĞLAMAK BAĞIRMAK

Rüyasinda Feryat etmek sevinçle yorumlanir. Eger korkup da feryat etmisse, bu uyanikken yapmis oldugu bir kötülükten ileri gelmektedir.
Birisinin kendisine bir fenalik yapacağından çekinerek imdat istemek için feryat etmisse, yaptigi bir kötülükten dolayi kanun uygulamasi ile bir ceza görecegine işaret eder. Sonuç olarak:Rüyada ağlamak sevinçli bir habere, hüzün ve kederden kurtulmaya işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Günlük hayatta yaşadığın bir olay yüzünden rüyada ağlamak: Bu tür bir rüya oldukça yaygındır. Günlük hayatta yaşadığın olay hakkında hala üzgün olabilirsin. Ama bunu rüyada görmen, artık üstesinden gelmeye hazır olduğu gösterir. Affet ve rahatla. Hem kendini, hem de karşındakini.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlamak: Kendi duygularını salıvermekle ilgili.
Rüyada yabancı birini ağlarken görmek: Ufukta yeni bir başlangıç demektir.
Rüyada sevdiğin birini ağlarken görmek: Başkalarını düşünmen gerekecek.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada düşmanını ağlarken görmek: Bir rüyada ağlayan bir düşman intikam istediğini gösterir. Sana yanlış yapan birine karşı kızgın hissetmen doğaldır. Bilinçaltında bu durum su yüzüne çıkmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlamayı durduramamak: Ağlamayı durduramamak ve hatta gözyaşlarında uyanmak özgüven ile doğrudan alakalıdır. Buradaki mesaj, daha pozitif düşünmeye çalışmak ve kimsenin sizin yaptığınız gibi şeylere yaklaşamayacağını veya sizin gibi başarılı olamayacağını hatırlamaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çok kısa bir süre için ağlamak: Bir rüyada kısa bir süre ağlamak, hayatta olacağını ve memnun kalacağını gösterir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlayan birine destek olmak: Size düşmanlık besleyen bir yakınınız olduğuna işaret edebilir. Bu konuda kendi başınıza hareket etmek yerine bir yakınınızdan destek almalısınız.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Birinin kaybına (cenaze) ağlamak: Bu yaygın bir endişe rüyasıdır. Bu kişi hala hayatta ise, onun için endişelendiğini gösterir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saçma bir şey için ağlamak: Bu rüya, harekete geçmek için harika bir zaman olduğunu gösterir. Her ne için olursa olsun, tereddüt etmeden harekete geçmelisin.
Rüyada bir hayvanı ağlarken görmek: Başkaları hakkında endişelendiğini gösterir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir arkadaşın rüyanda ağlıyorsa, o zaman sana yakın biri sorun yaşıyor ve sen de yardım etmek istiyorsun demektir
Gördüğünüz kişi bir düşmanınsa, bu kişiye duygusal olarak zarar vermeye çalışıyorsunuz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hayatınız için anlamlı bir şey hakkında ağlıyorsanız, o zaman hayatınızda inanılmaz derecede ciddi bir şey için yoğun bir endişe duyuyorsunuz ya da uyanıkken kötü bir deneyimi tekrar ediyor olabilirsiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Aptal bir şeyle ilgili rüyanda ağlıyorsan, çok fazla küçük sorunu saklıyorsun demektir. İnsanlara bir şeylerin yanlış olduğunu söyleyebilmeniz gerekir, yoksa gözyaşlarına boğulmaya devam edersiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ağlayan bir hayvan veya nesne (oyuncak bebek gibi) varsa, duygularınızın geçersiz veya değersiz olduğunu hissediyorsunuzdur. Sinirlisiniz, çünkü duygularınızı birilerine ifade etmeye çalıştığınızda, sizi küçümsüyor ya da endişelerinizin anlamsız ya da değersiz olduğunu hissettiriyorlar.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyalarda ağlamak, uyanıkken ki duygularımızı açığa vurduğumuzu gösterir.
Birinin ölümüne bağlı olarak bir rüyada tek başına ağlamak, zamana ihtiyacınız olduğunu gösterir. Bazı kültürlerde ağlamak, özellikle de Müslüman kültüründe zayıf veya manevi olmayan bir aktivite olarak yorumlanır.
Uyanmak ve hala rüyalardaki olumsuz bir deneyime bağlı olarak ağlamak, hayatta küçük stresler yaşadığınızı gösterebilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ağlamamızın birçok nedeni var, mutluluk, neşe ve olası bir rahatlama gibi olumlu sebepler için olabilir.
Uyanıkken, ağlamak, mutlu olmak ya da kızmak gibi bazı istisnai duygusal ifadeler de gösterir.
Açılış paragrafında ağlamanın diğer insanlara, örneğin bir bebek-ebeveyn ilişkisine bir mesaj verdiğini söylemiştim.
İki veya üç aylık bir çocuk genellikle tam kuvvetli bir gülümseme geliştirir ve bu da bağlanma sürecine yardımcı olur ve anneye ve babaya bağlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çocuk gelişimindeki ağlama hakkında hepinizin bir şeyler okuduğuna eminim (eğer ebeveynseniz), peki bu durumun rüyada ağlamakla ne ilgisi var?
Bir rüyada ağlamanın duygusal sıkıntımızı temsil edebileceğini söylemek doğrudur, bu rüyalar bastırılmış bir öfke hissettiğinizde ortaya çıkar.
Rüyalarda ağlamanın gerçekte psikolojik açıdan ne anlama geldiğini araştırmakla çok uzun zaman geçirdim.
Son zamanlarda, bir rüya sırasında yaralanan ve rüyayı saran koşullar yüzünden ağlayarak uyanan sevgili arkadaşım hakkında bir rüya gördüm.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendini bir rüyada ağlarken görmek ne anlama geliyor?
Kendinizi rüyada ağlarken görmek, çingene rüya sözlüklerine göre olumsuz bir işarettir. Duyguları bastırdığınızı ve devam etmek istemediğinizi belirtir.
Bu, geçmişiniz hakkında bir şeyler hatırladığınız veya şu anda sorunlarınız veya çözmeniz gereken sorunlar olduğu anlamına gelebilir.
Böyle bir rüyanın ardından neden ağladığını tekrar gözden geçirmen gerekecek. Olumsuz olayları geçmişinizden temizlemeniz önemlidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babamı ağlarken görmek ne anlama gelir?
Babanızın ağladığını gördüğünüz bir rüya, hayatınızda olacak olağanüstü bir şeye işaret eder.
Genel olarak babalar güçlü figürler ve sağlam bir temelin bir amblemidir ve bu nedenle bazı kültürlerde onları ağlarken görmek hiç duyulmamış bir şeydir.
Çoğu durumda, babalar duygularını gizlemek için her şeyi yaparlar.
Mevcut yaşam tarzınızı etkileyecek bir değişiklik meydana gelebilir. Bunun sizi nasıl etkileyeceği mevcut yaşam tutumunuza ve durumunuza bağlı olacaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sesli (yüksek sesle) ağlamak ne anlama gelir?
Uyurken kendinizi yüksek sesle ağlarken bulmak, hayatta gerçekleşmek üzere olan bir dizi olumlu durumun bir göstergesidir.
İşyerinizde mevcut durumunuzu değiştirebilecek bir iş teklifi veya terfi alabilirsiniz.
Yüksek sesle ağlıyorsanız ve diğerleri sizin “ağladığınızı” duyarlarsa, bu romantik hayata yaklaşımınızla alakalıdır.
Eğer bekarsanız ve yüksek sesle ağlarsanız, bu ruh eşiniz olabilecek biriyle tanışabileceğinizi gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seni terk eden biri hakkında ağlamak ne demek?
Bu rüya bir süre üzgün olacağınızın göstergesidir. İş ya da özel hayatınızdaki bir sorundan kaynaklanıyor olabilir.
Böyle bir rüyanın ardından, sakin olmanız ve hayatınızdaki pozitifler şeylere odaklanmaya çalış
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada annemi ağlarken görmek ne anlama gelir?
Annenin ağladığı bir rüya, onun olumsuzluğunu beraberinde getiriyor.
Bu rüya, geleceğin kasvetli, hüzün ve gizem dolu görünebileceğinin bir göstergesi.
Kısa süre içinde sizi bekleyen stres ve baskıya karşı hazırlıklı olmanız için bir uyarı taşıyan bir rüyadır, ancak bu sayede başarıya varacaksınız.
Gerçek hayatta ağlayan bir anne kalp kırıcı ve onu rüyanda gördüğünde daha da kötü. Rüyayı ciddiye alın ve sonunda başarı kazanmak için biraz karışıklığa hazır olun.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mutluluktan ağlamak ne anlama gelir?
Eski rüya sözlüklerine göre, rüyanızda kendinizi mutlu hissettiğinizde ağlamak, teselli almak ya da bir hediye almaktan bahseder.
Ve aile ortamınızda mutlu ve neşeli olacağınızın bir işaretidir.
İyi haber şu ki, bu rüya sizin endişelerinizden arınmış olacağınızı ve iş yerinizde başarılı olacağınızı gösteriyor.
Sürprizlerle, beklenmedik bir şansla karşılaşmanız veya gelecekte yaşamın tadını çıkarmanız ihtimali olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AĞLAMAK
Her rüya tabirinde olduğu gibi rüyada ağlamak da olumlu da olabilir olumsuz da... Rüyada ağlamak ile ilgili yorumların hayırlı veya kötü oluşu rüyada görülen farklı şeylere bağlıdır. Bu nedenle rüyada ağlamak tabiri için rüyanızda gördünüz mekan, zaman, hal ve tavırlar önemlidir.
Rüyada gördüklerimiz normal hayatımızda yaşadıklarımızın ortaya çıkmasıdır. Yani psikolojik olarak rüyada ağlamak için bazı hislerimizin rüyaya aksetmesi şeklinde yorumlanır. Mesela günlük hayatımızda yaşadığımız bir hayal kırıklığı veya herhangi bir olay için duyulan korku gibi hislerimizden kaynaklanıyor olabilir.
Rüyada kendinizi değil de başkasını ağlarken gördüyseniz aslında gördüğünüz kişi değil de siz bir durumda dolay üzülüyor olabilirsiniz. Bu ise duygularınızı onun üzerine yansıtıyorsunuz anlamına gelir.
İçinize attığınız acı, keder gibi duygularınız, rüyanızda size ağlarken uyanmak şeklinde aksedebilir. Bu durumda ise bu hisler üzerine fazla kafa yormamalısınız. İçinizdeki bu durumu çözmeniz gerekir. Yani hissettiğiniz bu duyguların varlığını kabul etmeli fakat bu sürecin geçeceğine inanmalısınız.
Bir farklı durum ise esasınızda siz, içinizde tüm bu duyguları çevrenizdekiler ile paylaşmışsınız fakat karşınızdaki kişilerine size davranışından onların sizi duymadıklarını, duymak istemediklerini düşünüyorsunuz. Bu durum rüyanıza şöyle aksedebilir; rüyada ağlarken kimsenin olmadığı, tek başına ve sessizlik içinde olduğunuzu görebilirsiniz. Bu durumda kendinizi duyurmak için daha çok çaba sarf etmeniz gerektiği anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Avaz avaz ağlamak
Rüyada bu şekilde ağlarken gördüyseniz gerçek hayatta da aynı şekilde ağlayacağınız anlamına gelir. Kırmani tarafından bu rüya için yapılan tabirde ise rüyayı gören kişinin başına bir bela geleceğine dair işaret olarak kabul edilmiştir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tövbe ederek ağlamak
Rüyanızda herhangi bir konu için pişmanlık hissediyor ve bu yüzden tövbe ederek ağlıyorsanız kısa sürede manevi bir huzura ereceğiniz ya da mutlu günlerin yakında olduğuna işaret ettiği şeklinde tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gözyaşı birikmesi
Rüyanızda ağlıyor ve gözyaşlarınızın bir noktada biriktiğini gördüyseniz çok çalışmanın sonucunda mal mülk edineceğiniz anlamına gelir. Eğer rüyayı gören kişi su kıtlığı çekiyor ise suya, maddi sıkıntı içindeyse bu durumdan kurtulacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gözden yaş gelmesi
Rüyanızda ağlamıyor fakat gözlerinizde yaş geliyorsa arzularınıza kavuşacağınız ve isteklerinizin gerçekleşeceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ağzı kapatarak ağlama
Kendinizi rüyanızda bu şekilde görmek, gelecekte bazı sıkıntılar ile karşılaşacağınız fakat bu durumdan kimseye bahsetmeyeceksiniz anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sessiz sessiz ağlamak
Rüyada ses çıkarmadan ağladığınızı gördüyseniz bu madden veya manen bereketli günlerin yakında olduğu anlamına gelir. Caferi Sadık tarafından bu rüya için yapılan tabirde bu rüyayı gören kişilerde büyük oranda hayırlı bir vesile olduğunu kaydetmiştir. Fakir bir kişi bu rüyayı görürse bolluk ve berekete kavuşacağına işaret eder. Allah'ın rahmetinin geleceğine delalet olan bu rüyayı gören kişi, sevinç ve mutluluk yaşar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hıçkırarak ağlamak
Eğer rüyanızda hıçkırarak ağlarken gördüyseniz kendinizi, bir üzücü olay yaşayacağınız, bu olaydan dolayı da sıkıntı çekeceğiniz, ardı ardına yaşayacağınız sorunlar ile dertlerinizin artacağı, maddi manevi olarak iyi olmayan bir dönem yaşayacağınız ve bunlardan dolayı da gözyaşı dökeceğiniz anlamına gelir. Bir başka tabir de ise bu durum için giriştiğiniz bir işte yaşayacağınız sorunlar ile aksaklıklar olacağı, bu yüzden yeni bir işe başlamak için acil olarak çalışmaya başlayacağız şeklinde yorum yapılmıştır. .
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AĞLAMAK ÜZELMEK
Rüyada ağlamak üzülmek, rüyayı gören kişinin, yakın bir zamanda aile hayatında ya da iş hayatında sevineceği bir haber alacağına, bir süre mutlu bir şekilde yaşayacağına ancak daha sonra bu durumun başa kötü işler açacağına delalet eder. Atılacak adım bazı kişiler tarafından engellenecektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AĞLAYARAK UYANMAK
Rüyayı gören kişinin, onun için değerli olan bir kişi tarafından yaptığı bir işte yardım edeceğine, bunun sayesinde sorunlarını teker teker çözeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, dertlerin biteceğine, beklettiği projelerin yakın bir zamanda tamamlanacağına delalet ettiği şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAŞKASI İÇİN AĞLAMAK
Rüyada başkası için ağlarken gördüyseniz kendinizi, yakında sizi mutlu edecek haberler alacağınız anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin girdiği bir iş sonrasında büyük bir kazanca kavuşacağı, böylece borçlarını ödeyebileceği, elde ettiği bu kazancı Allah yolunda kullanacağı ve kuracağı ortaklığın onu kurtuluşa erdireceği şeklinde tabir edilir. Aynı zamanda uzun süren bir hasretin sona ereceğine, beklediği bir haberin geleceğine, zorlukları kolay bir şekilde aşacağına dair işaret olarak sayılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AĞLAYARAK KONUŞMAK
Rüyada ağlayarak konuşmak, rüyada ağlamak gülmeye yorumlanırken, konuşmak, gerçek hayatta da kendini tam anlamıyla ifade edebilme imkanı elde edeceğine yorumlanır. Rüya sahibinin güçlü bir lisanı olacağına ve çevresindeki herkesi tesiri altına alacağı anlamına da gelir. Kişinin elde edeceği başarılarla herkesi etkileyeceği, kıskandıracağına da işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZEDE AĞLAMAK
Rüyada cenazede ağlamak aksine sevinçli bir haber almaya ve mutlu olmaya, sıkıntıların dertlerin bitmesi ile keyfin yerine gelmesine tabir edilir. Rüyada cenazede ağlamak yeni insanlar tanımaya, mutlu huzurlu bir hayat yaşamaya ve kimse ile sorunun olmamasına, insanlarla iyi geçinmeye yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mutluluktan ağlamak
Rüyada mutluluktan ağlamak, kişinin verdiği sözleri harfiyen yerine getirdiğine ve çevresinde güven sağladığına işaret ettiği gibi, aynı zamdan güzel ve sevindirici haberlere de işarettir. Mutluluktan ağladığını gören kimsenin özel hayatı istediği gibi gider ve sevdiği kadar sevilir, ailesinde her daim anlayış ve huzur olur. Bu rüya helal yollardan kazanılan rızka, gönülden arzu edilen ne varsa gerçek olacağına ve kişiyi gelecekte çok daha iyi bir hayat beklediğine de delalettir. Mal ya da gayrimenkul anlamında da önemli yatırımlar olacağına ve gelirin çok yükseleceğine de tabir edilir. Kederlerin uzaklaşıp mutlu günlerin yaşanacağına anlamlandırılır. İslami açıdan ise, Allah’ın kişiye yardım edeceğini ve çok mutlu günler geçirileceğini ifade eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AĞLAYARAK BEDDUA ETMEK
Rüyada ağlayarak beddua etmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, engel teşkil edeceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına yorulmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AĞLAMAK İLE İLGİLİ DİĞER RÜYA TABİRLERİ
Rüyada uçurum kenarında ağlamak
Verdiğiniz bir karardan pişmanlık duyacağınıza işaret eder rüyada uçurum kenarında ağlamak.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ağlayarak rahatlamak
Rüyanızda ağladıktan sonra bir rahatlama, ferahlık hissettiyseniz sıkıntılarınızdan kurtulacağınız, mutlu günler yaşayacağınız anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Soğuk gözyaşı dökmek
Rüyanızda ağlarken döktüğünüz gözyaşları soğuk ve bu yaşlar yüzünüzü üşütüyorsa bir konu hakkında kaygılanacak ve sıkıntı yaşayacaksınız demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kan ağlamak
Rüyada kan ağlarken görmek, ailenizden biri veya sevdiğiniz birinin sıkıntılarını paylaşacağınız ve onun için üzüleceğiniz anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sağ gözden yaş akması
Rüyanızda sağ gözünüzden yaş aktığını ve bu akan yaşın sol gözünüze girdiğini gördüyseniz sevdiğiniz birine kavuşacağınız anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gözlerin dolması
Rüyada gözleriniz doluyor fakat ağlamıyorsanız çalışarak para sahibi olacağınız anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuran okuyarak ağlamak
Genellikle hayra yorulan bu rüyada Kuran okurken veya dinlerken ağlıyorsanız büyük bir sevinç yaşayacağınız, derdiniz varsa yakında geçeceği anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sesli ağlamak
Rüyada sesli olarak ağladığını görmek birçok kötü duruma işaret eder. Rüyayı gören kişinin işinde yapacağı bir hata nedeniyle zor durumda kalacağı, hayalinden uzak kalacağına, sevdiğiyle kıskançlık sorunu yaşayacağına, anne-babasına dair kötü bir haber alacağına, bir sağlık sorunu yaşayacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevinçten ağlamak
Rüyada sevinçten ağladıysanız gerçek yaşamınızda da aynı şeyi yaşayacaksınız anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin zor zamanları geride bırakarak mutlu ve huzurlu bir aile ortamına kavuşacağına, herkes tarafından sevilen biri olacağına, daha rahat bir hayata dair işaret olarak sayılır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bağırarak ağlamak
Rüyanızda bu şekilde ağladığınızı görmek maddi ve manevi kayıplar yaşanacağına işaret olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin herhangi bir eğitim için istediği yardım için bir karşılık gelmeyeceği anlamına gelir. Diğer yandan kişinin bir akrabasına dair üzücü bir haber alacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, aileye nifak sokmak isteyen birinin bunu başaracağına, iş hayatınızda rakibinizin istediği bir şeyi hayata geçireceğine işaret olarak sayılır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gelinlikle ağlamak
Rüyada gelinlikle ağlamak güzel ve hayırlı bir için dökülecek gözyaşı olarak tabir edilir. Bu rüyayı gören kişinin yabancı bir ülkeye yapacağı seyahat sonrasında işi ile ilgili olarak kazançlı bir atılım yapacağı, bunun sayesinde yeni bir projeye başlayacağı, başta bir süre sıkıntı çekilse dair sonuçta işlerin iyiye gideceğine işaret olarak görülür.
Diğer yandan rüyayı gören kişinin sahip olduğu gayrimenkulleri ile yaşadığı bir sorunun halledileceği, zor durumdaki bir arkadaşına yardım edeceği, böylece sorunların üstünden rahatça gelebileceği, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ciddi adımlar atılacağı şeklinde yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarılarak ağlamak
Rüyada kendinizi birisine sarılarak ağlıyorken gördüyseniz feraha ereceğiniz şeklinde tabir edilir. Bunun yanında başladığınız bir proje ile büyük işler başaracağınız, bundan dolayı insanların çok etkileneceği, vereceğiniz bir karar sonrasında güzel bir birliktelik olacağına delalet sayılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mezarda ağlamak
Rüyanızda ağladığınız yer bir mezar ise sorunlu bir dönem yaşanacağı ve ardından bir ayrılığın geleceği şeklinde yorumlanır. Bu rüya için şu şekilde yorumlar da mevcuttur; hiç beklemediğiniz bir zamanda size yakın biri tarafından ihanete uğrayacak ve bundan dolayı çok üzülecek, elinizdeki kazancın kısa sürede bitecek ve sağlığınıza dair bir sorun yaşayacaksınız.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada camide ağlamak
Böyle bir rüyayı gören kişinin, yaptığı yardımların ve ettiği duaların Allah tarafından kabul görülmesi sonrasında büyük bir başarı ve kazanç elde etmesi, korku ve kaygıların ortadan kalkacağı, sıradan bir şekilde devam eden birlikteliğin sona ereceğinden dolayı taraflardan birinin üzüleceği şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kardeşinin öldüğünü görmek ve ağlamak
Bu rüya, sevdiğiniz ve hayallerinizi süsleyen bir iş için yaptığınız yatırımlarınızın karşılaşılacak kötü bir durum yüzünden boşa gideceği şeklinde yorumlanır. Başka bir yorumda ise eşler arasında yaşanacak sürtüşmeler sonrasında sorunların çözüleceği ve sıkıntıların biteceği, iş hayatınızdaki rakiplerinizle yaşayacağınız tartışmanın kötü bir sonuca neden olacağına işaret ettiği söylenir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babasının öldüğünü duymak ve ağlamak
Bu şekilde bir rüya görmek için aile büyüklerinden birinin yaşayacağı sağlık sorunu ve bunun verdiği büyük üzüntü yaşanacağı fakat hastalığa dair yapılan araştırmaların iyi bir sonuç vereceği şeklinde tabir edilir. Başka şekilde yapılan yorum da ise eğitim alınan konu üzerine iş yeri açılacağı, bu işe dair birçok seminere katılacağı ve konunun uzmanı biri olunacağına delalet sayılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen babasına ağlamak
Bu rüyayı gören kişi, daha önce zor durumdayken kendisine destek veren bir akrabasının başının sıkışması ile ilk yardıma koşan kişi olması ve bundan dolayı aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceği, böylece ortak bir işe gireceklerine dair delalet sayılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mezar başında ağlamak
Rüyada birinin mezarı başında ağlıyorken gördüyseniz yaptığınız bir hatadan dolayı pişman olup geri adım atacağınız şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda bu rüya kısa süreli de olsa bazı sorunlar yaşanacağı, fakat verilen kararların sayesinde bu sorunların üstesinden gelineceği, elde edilecek yeni fırsatlar ile yeni kazançların geleceğine işaret olarak sayılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen birine sarılarak ağlamak
Böyle bir rüya gören kişinin yakın bir arkadaşından sıkıntıya düştüğü bir durum nedeniyle duyduğu desteğin gelmesi ile birlikte zor zamanları atlatacağı, güzel bir geleceğe doğru adım atılacağı ile yapmak istenilen işte güzel bir gelişmenin yaşanacağı şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada düğünde ağlamak
Rüyanızda düğünde ağlarken gördüyseniz güzel bir haber alacağınız şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda gelen bu haber ile birlikte güzel bir birliktelik başlayacağı, eğitime hayatına dair adımlar atılacağı, tecrübeli birinin yanında işe başlanacağı ve bu kişi sayesinden kısa zamanda büyük deneyim kazanacağı, zor durum ve sıkıntıların geride kalacağı, yaşanan stres nedeniyle ortaya çıkan bir sağlık sorunu için artık bir doktora, uzmana görüleceğine dair yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş anneye ağlamak
Bu rüya, bilgisiz ve cahil bir kişinin neden olacağı sorunların ortadan kalkacağına dair işaret sayılır. Rüyayı gören kişinin, sorumsuz bir kişi yüzünden düştüğü kötü durumdan kurtulacağına ve kısa süre içinde parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyasında ağladığını gören bir kişinin gerçek hayatta neler yaşayacağı merak ediliyor. Kimisi rüyada ağlamanın iyi kimisi de kötü olarak yorumlar. Rüyada nasıl ve ne için ağlandığı da bu noktada önem taşıyor.

Genel olarak rüyada ağlayan bir kişinin sevineceği, kederin yok olacağı, mutlu bir haber alacağı anlamı vardır. Rüyasında ağlayan kişi üzüntülerinden kurtulur, helal para kazancına sahip olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hıçkırarak ağlamak

İş ve aile hayatında olumsuzluklar yaşanacağına yorumlanır. Yaşanacak olan olumsuz olaydan dolayı maddi ve manevi sorunlar meydana geleceğine delalet eder.
+2 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Lüks olmayan ama harabe de olmayan bir evdeyim. Yanımda konuşmadığım kız arkadaşım var konusu geçmişti dün o yüzden görmüş olabilirim. Onun bir oğlu olmuş ve birde eşi var yanimdalar. Yaşlı bir kadın var koltukta yatıyor sürekli,hiç de kalkmadı. Damadın halası ve annesi de vardı. Bebek arabasında ağlıyordu bende çıkardım kucağıma aldım. Damadın halası dediğim kişi elini uzattı ve bebeği istedi bende kucağına verdim. Kadına bir baktım sağ göğüsünü açıyor. Daha sonra arkadaşımın yanına oturdum aynı yerdeyiz hepimiz. Arkadaşım tabi sinirlendi. Bende söyledim sanki kendi çocuğu çok saçma diye konuştuk. Ama kadını emzirirken görmedim. Bebeği verdim arkamı döndüm. Daha sonra ben yatan yaşlı kadinjn yanına oturdum. Kadınla birşeyler konuştuk. Kadın bana teşekkür etti, helallik istedi sarıldı. Ama kalkmıyor sadece yatıyor. Birden kadın ağlar gibi oldu bana sarılınca. Daha sonra bir yere gitmek için evden çıkıyoruz. Bu yaşlı kadın bizimle gelmedi. Bir yerde buldum kendimi karşımda çok da yakın olmayan bir mesafede göl gibi bir su var geniş. Oraya bakıyorum elimde de küçüklük resimlerim varmış ağlamaya başlıyorum. Fotoğrafa bakıyorum tam durduğum yerde çekmişler ağlıyorum. Ama sakince değil sesli ve bağırarak ağlıyorum. Sonra bir yerde daha fotoğrafım vardı baktım yine ağladım. Allah gerçekte ağlamasın.
Sarı saçlı,beyaz tenli,mavi büyük gözleri olan bir çocuğu kucağıma aldım ağlamaya başladı sonra hemen konuştum ağlama diye onu güldürdüm gülmeye başladı. Çok güzel bir bebekti. Yorumlarsanız çok sevinirim :)
+2 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Rüyamda ehliyet almak için bir yere gidiyorum,sınıf arkadaşlarım da orda. Gerçekte de ehliyet almak için kurs tarihini bekliyorum. Hoca beni bir sınıfa alıyor telefon, kağıt fln yasak diyor. Ben hepsini cebimden çıkarıyorum. Cebinizde jilet olmayacak diyor o sırada benim cebimde jilet vardı. Çıkaramadım da kimse görmedi de. Daha sonra hoca bana soru sordu hatırlayamadım,bir şeyi yanlış yazdığımı gösterdi derken hoca bana sen bekle dedi kağıdımı verdi. Bende beni geçirecek sandım öyle diyince. Diğer arkadaşlarım sınava girdi kopya almaya çalıştım vermedi bir kişi. Diğer bazı kişiler verecekti hoca mani oldu. Daha sonra sınavlar bitti ve hoca bana da gidebilirsin dedi. Kaldın dedi bana. Ben ağlamaya başladım. Ama öyle bir ağlıyorum ki çaresizce,nefesim yetmiyor öyle bir ağlama. Daha sonra eve gidiyorum kiz kardeşim yatağındaymış ağlayarak ona anlatmaya başlıyorum. Böyle bir rüya yorumlarsanız çok sevinirim.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

431 Aktif
0 Üye ve 431 misafir
Bugün : 1268
Dün : 21898
Toplam : 48081462
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...