Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
2.6k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Yatak
Rüyada bir yatakta hasta yada ölü görmek; devamlı bir kedere uğrayacağınıza, yatağınızı evden dışarı attığınızı ve tekrar içeri aldığınızı görmek; eşinizden boşanıp tekrar eşinizle evleneceğinize, yatağınızın fare tarafından yendiğini görmek; eşiniz sizi aldatmaya çalıştığına, yatağınızın Havada uçtuğunu görmek; eşinizin öleceğine, yatağınızın yüksek bir yerde serili olduğunu görmek; şeref ve itibarınızın artacağına, yatak eski ve kirli ise; geçimsizliğe, yatak yeni ise; iyi geçinmeye, yatakta uyumak; sıkıntı ve stresten kurtulmaya, yatakta yanlız bulunmak; bir tehlikeye, yatağın bozulduğunu görmek; sırlarınızın açığa çıkacağına işarettir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
dinlenmek rahatlamak ve tembellik

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

79 Yorum

+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada görülen yatak, kadindir. Rüyada yatanim sattigini gören kimse hanimini bosar. Eger hanimi hasta ise ölür. Bir kimse rüyada yatagi üzerinde bir köpek veya bir domuz görse, fasik bir adam, hanimi hakkinda o kimseye hiyanet eder. Yatak, rahatliktir. Yatagin yumusak olmasi hanimin kocasina itaat etmesidir, genisligi kadinin Ahlak ve tabiatinin güzelligi, yeniligi kadinin gençligidir. Eger yatak yün, veya pamuktan olursa, kadinin zengin olmasina, beyaz olursa, kadinin dindar olmasina, siyah olursa, kadinin Allah (C.C.)'in razi olmadigi bir Amelde bulunduguna, yesil olursa, kadinin dindar, ibadet, itaatkar ve namusunu koruduguna isarettir. Rüyada bir yatak satin aldigini gören kimse, bir kadinla evlenir. Eger aldigi yatak, yeni ise evlenecegi kadin güzel, kapali ve namuslu olur. Yataginin yirtildigini gören kimsenin hanimi, fesatçi, ahlaksiz ve dinsizdir. Yataginin yer degistirdigini gören kimse, hanimini bosar. Tanimadigi bir yerde tanimadigi bir yatagi görmek, o yatagin büyüklügü nisbetince rüya sahibine isabet edecek bir arsaya isarettir. Bir kimsenin rüyada yataginda gördügü iyilik, kötülük, fazlalik ve noksanligin tabiri o kimsenin hanimina aittir. Yatagini terkettigini ve baska yatak satinaldigini gören kimse, hanimini terkederek baska bir kadinla evlenir. Yatagi ile beraber baska bir yatak da oldugunu gören kimse, hanimi üzerine baska bir kadin alir. Yatagini bir yerden diger bir yere degistirildigini gören kimse, her yerde hanimlarindan kaçar. Yatagini topladigini ve bir tarafa koydugunu gören kimse, hanimindan veya hanimi ondan kaybolur yahut hanimindan uzak olur, yada bu gibi seyler meydana gelir.
Ba - De Rüyakar (5.5k puan)  
O ŞEKİLDE YORUM YAZMAYA DEVAM EDEYİM :)
Ba - De Rüyakar (5.5k puan)  
GÖRDÜĞÜM RÜYADAN ÇOK ETKİLENDİM SİZE MESAJ OLARAK ATSAM
Ba - De Rüyakar (5.5k puan)  
TAMAM O ZAMAN, İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Merykk1 Rüyazede (1.1k puan)  
Merhaba düşünce belirtince ekstra puan mı kazanıyoruz acaba
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yatak
kadına, rahatlığa, çocuğa, Yatak satın almak evlenmeye, satmak ise boşanmaya yahut hanımı hasta ise vefatına, Yumuşak yatak iyi geçimli kadına, geniş yatak onun huy ve Ahlak güzelliğine, yeni yatak kadının geç ve zindeliğine, Yün, kıl ve pamuktan mamül yyatak zengin kadına, ipek yatak ateist kadına, Beyaz yahut yeşil yatak dindar kadına, siyah yatak kötü ahlaklı kadına, Yatağı dürmek ve bir köşeye kaldırmak Aile içi küçük tatsızlıklara, Yatakta uyuduğunu görmek korktuğundan emin olmaya yahut dinde gaflete delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Döşek, Yastık,Yorgan.)
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yatak görmek, yeni bir aşk macerasına atılacağına yorumlanır. Genelde yatak rüyası görmek yola çıkmak anlamındadır. Temiz bir yatak görmek, güzel ve eğlenceli bir tatile çıkacak demektir. Rüyada eve yatak almak rüyayı gören bekarsa, istediği kimseyle evleneceğine yorumlanır. Yatağını satan veya atan kişi eşinden istifa eder demektir.
Rüyada yatak görmek, yeni bir aşk macerasına atılacağına yorumlanır. Genelde yatak rüyası görmek yola çıkmak anlamındadır. Temiz bir yatak görmek, güzel ve eğlenceli bir tatile çıkacak demektir. Rüyada eve yatak almak rüyayı gören bekarsa, istediği kimseyle evleneceğine yorumlanır. Yatağını satan veya atan kişi eşinden istifa eder demektir.
Yolculuğa çıkacağınızın veya taşınacağınızın işaretidir. Temiz bir yatak, uzun süredir sizi meşgul eden bir sorunun çözümleneceği anlamına gelir.
Genel olarak yoldur. Eve yatak almak bekarlar için evlilik, evliler için kısmettir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yatak görmek, yeni bir gönül macerasi geçirmekle yorumlanir. Kirmani ye göre; rüyasinda bilinmeyen bir yerde bir yatakta oldugunu gören bir memuriyete girer veya tarla satin alir ve yahut eline mülk geçer. Bir sedir üzerine serilmis bir yatak üzerinde oturdugunu gören, serefe nail olur. Cabir ül Magribi ye göre; rüyada yatak görmek, istirahat ile tabir olunur. Rüyasinda yatagini evinden çikardigini ve tekrar içeriye aldigini gören esinden ayrilir ve yeniden evlenir. Birbiri üzerine yataklar serdigini gören, bu yataklarin sayisi kadar evlenir. Yataginin fareler tarafindan yenildigini görmek karisinin diger biri ile iliskide bulunduguna ve onun da buna razi olduguna delalet eder. Yataginin Havada dolastigini gören esinden ayrilir. Eger yatagi yere düserse hasta olur ve sonra iyilesir. Yataginin yüksek bir yerde serili oldugunu gören, itibarli olur. Danyal aleyhisselama göre; eski bir yatagin yenilestigini görmek, esinin bozuk ahlakinin düzelecegine isarettir. Yeni yatagin eskilestigini görmek, bu rüyanin aksiyle tabir olunur. Rüyasinda yesil olan yataginin kirmizi renge dönüstügünü görmek, esinin iyi ahlakinin kötüye meyline, kirmizi yataginin yesil renge dönüstügünü görmek iyiye meyil edecegine delildir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen yatak, kadindir. Rüyada yatagim sattigini gören kimse hanimim bosar. Eger hanimi hasta ise ölür. Bir kimse rüyada yatagi üzerinde bir köpek veya bir domuz görse, fasik bir adam, hanimi hakkinda o kimseye hiyanet eder. Yatak, rahatliktir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yatagin yumusak olmasi hanimin kocasina itaat etmesidir, genisligi kadinin ahlak ve tablalinin güzelligi, yeniligi kadinin gençligidir. Eger yatak yün, veya pamuktan olursa, kadinin zengin olmasina, beyaz olursa, kadinin dindar olmasina, siyah olursa, kadinin Allah (C.C.) in razi olmadigi bir Amelde bulunduguna, yesil olursa, kadinin dindar, ibadet, itaatkar ve namusunu koruduguna isarettir. Rüyada bir yatak satin aldigini gören kimse, bir kadinla evlenir. Eger aldigi yatak, yeni ise evlenecegi kadin güzel, kapali ve namuslu olur. Yataginin yirtildigini gören kimsenin hanimi, fesatçi, ahlaksiz ve dinsizdir. Yataginin yer degistirdigim gören kimse, hanimim bosar. Tanimadigi bir yerde tanimadigi bir yatagi görmek, o yatagin büyüklügü nispetince rüya sahibine isabet edecek bir arsaya isarettir. Bir kimsenin rüyada yataginda gördügü iyilik, kötülük, fazlalik ve noksanligin tabiri o kimsenin hanimina aittir. Yatagim terkettigini ve baska yatak satinaldigini gören kimse, hanimim terkederek baska bir kadinla evlenir. Yatagi ile beraber baska bir yatak da oldugunu gören kimse, hanimi üzerine baska bir kadin alir. Yatagim bir yerden diger bir yere degistirildigini gören kimse, her yerde hanimlanndan kaçar. Yatagim topladigini ve bir tarata koydugunu gören kimse, hanimindan veya hanimi ondan kaybolur yahut hanimindan uzak olur, yada bu gibi seyler meydana gelir. Rüyada bir yatak üzerinde uyudugunu gören kimse, korktut Bazen de dininde gaflette bulunur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tertemiz, düzgün ve beyaz bir yatak görürseniz, bu, tasa ve kederlerin biteceğine işarettir. Kadının yatak yapması, yeni bir sevgili ve mutlu olacağı işlerle ilgilenmesi anlamı taşır. Açık havada bir yatakta uyumak, iyi ve hoş deneyimlerin yanı sıra maddi durumunuzun da iyileşeceğine işarettir. Yatağı ıslatmak, hastalık ya da iş hayatının kötü gitmesi demektir.
Rüyada bir yatakta hasta yada ölü görmek; devamlı bir kedere uğrayacağınıza, yatağınızı evden dışarı attığınızı ve tekrar içeri aldığınızı görmek; eşinizden boşanıp tekrar eşinizle evleneceğinize, yatağınızın fare tarafından yendiğini görmek; eşiniz sizi aldatmaya çalıştığına, yatağınızın havada uçtuğunu görmek; eşinizin öleceğine, yatağınızın yüksek bir yerde serili olduğunu görmek; şeref ve itibarınızın artacağına, yatak eski ve kirli ise; geçimsizliğe, yatak yeni ise; iyi geçinmeye, yatakta uyumak; sıkıntı ve stresten kurtulmaya, yatakta yanlız bulunmak; bir tehlikeye, yatağın bozulduğunu görmek; sırlarınızın açığa çıkacağına işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yatak görmek, kadına, rahatlığa, çocuğa, Yatak satın almak evlenmeye, satmak ise boşanmaya, Yumuşak yatak iyi geçimli kadına, geniş yatak onun huy ve ahlak güzelliğine, yeni yatak kadının geç ve zindeliğine, Yün, kıl ve pamuktan mamül yatak zengin kadına, ipek yatak ateist kadına, Beyaz yahut yeşil yatak dindar kadına, siyah yatak kötü ahlaklı kadına, Yatağı dürmek ve bir köşeye kaldırmak aile içi küçük tatsızlıklara, Yatakta uyuduğunu görmek korktuğundan emin olmaya yahut dinde gaflete delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Döşek, Yastık,Yorgan.)
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yatak görmek, yeni bir aşk macerasına atılacağına yorumlanır. Genelde yatak rüyası görmek yola çıkmak anlamındadır. Temiz bir yatak görmek, güzel ve eğlenceli bir tatile çıkacak demektir.
Rüyada eve yatak almak rüyayı gören bekarsa, istediği kimseyle evleneceğine yorumlanır. Yatağını satan veya atan kişi eşinden istifa eder demektir.
Rüyada yatak görmek, yeni bir aşk macerasına atılacağına yorumlanır. Genelde yatak rüyası görmek yola çıkmak anlamındadır. Temiz bir yatak görmek, güzel ve eğlenceli bir tatile çıkacak demektir.
Rüyada eve yatak almak rüyayı gören bekarsa, istediği kimseyle evleneceğine yorumlanır. Yatağını satan veya atan kişi eşinden istifa eder demektir.
Yolculuğa çıkacağınızın veya taşınacağınızın işaretidir. Temiz bir yatak, uzun süredir sizi meşgul eden bir sorunun çözümleneceği anlamına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genel olarak yoldur. Eve yatak almak bekarlar için evlilik, evliler için kısmettir.
Rüyada yatak görmek, yeni bir gönül macerasi geçirmekle yorumlanir.
Kirmani ye göre; rüyasinda bilinmeyen bir yerde bir yatakta oldugunu gören bir memuriyete girer veya tarla satin alir ve yahut eline mülk geçer. Bir sedir üzerine serilmis bir yatak üzerinde oturdugunu gören, serefe nail olur.
Cabir ül Magribi ye göre; rüyada yatak görmek, istirahat ile tabir olunur. Rüyasinda yatagini evinden çikardigini ve tekrar içeriye aldigini gören esinden ayrilir ve yeniden evlenir. Birbiri üzerine yataklar serdigini gören, bu yataklarin sayisi kadar evlenir.
Yataginin fareler tarafindan yenildigini görmek karisinin diger biri ile iliskide bulunduguna ve onun da buna razi olduguna delalet eder. Yataginin havada dolastigini gören esinden ayrilir. Eger yatagi yere düserse hasta olur ve sonra iyilesir.
Yataginin yüksek bir yerde serili oldugunu gören, itibarli olur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Danyal aleyhisselama göre; eski bir yatagin yenilestigini görmek, esinin bozuk ahlakinin düzelecegine isarettir.
Yeni yatagin eskilestigini görmek, bu rüyanin aksiyle tabir olunur. Rüyasinda yesil olan yataginin kirmizi renge dönüstügünü görmek, esinin iyi ahlakinin kötüye meyline, kirmizi yataginin yesil renge dönüstügünü görmek iyiye meyil edecegine delildir.
Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen yatak, kadindir. Rüyada yatağın sattigini gören kimse hanimim bosar. Bir kimse rüyada yatagi üzerinde bir köpek veya bir domuz görse, fasik bir adam, hanimi hakkinda o kimseye hiyanet eder. Yatak, rahatliktir.
Yatagin yumusak olmasi hanimin kocasina itaat etmesidir, genisligi kadinin ahlak ve tablalinin güzelligi, yeniligi kadinin gençligidir. Eger yatak yün, veya pamuktan olursa, kadinin zengin olmasina, beyaz olursa, kadinin dindar olmasina, siyah olursa, kadinin Allah (C.C.) in razi olmadigi bir amelde bulunduguna, yesil olursa, kadinin dindar, ibadet, itaatkar ve namusunu koruduguna isarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yatak satin aldigini gören kimse, bir kadinla evlenir. Eger aldigi yatak, yeni ise evlenecegi kadin güzel, kapali ve namuslu olur. Yataginin yirtildigini gören kimsenin hanimi, fesatçi, ahlaksiz ve dinsizdir.
Yataginin yer degistirdigim gören kimse, hanimim bosar. Tanimadigi bir yerde tanimadigi bir yatagi görmek, o yatagin büyüklügü nispetince rüya sahibine isabet edecek bir arsaya isarettir. Bir kimsenin rüyada yataginda gördügü iyilik, kötülük, fazlalik ve noksanligin tabiri o kimsenin hanimina aittir.
Yatagim terkettigini ve baska yatak satinaldigini gören kimse, hanimim terkederek baska bir kadinla evlenir. Yatagi ile beraber baska bir yatak da oldugunu gören kimse, hanimi üzerine baska bir kadin alir. Yatagim bir yerden diger bir yere degistirildigini gören kimse, her yerde hanimlanndan kaçar.
Yatagim topladigini ve bir tarata koydugunu gören kimse, hanimindan veya hanimi ondan kaybolur yahut hanimindan uzak olur, yada bu gibi seyler meydana gelir. Rüyada bir yatak üzerinde uyudugunu gören kimse, korktut Bazen de dininde gaflette bulunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yatakta hasta yada ölü görmek; devamli bir kedere ugrayacaginiza, yataginizi evden disari attiginizi ve tekrar içeri aldiginizi görmek; esinizden bosanip tekrar esinizle evleneceginize, yataginizin fare tarafindan yendigini görmek; esiniz sizi aldatmaya çalistigina, yataginizin havada uçtugunu görmek; esinizin ölecegine, yataginizin yüksek bir yerde serili oldugunu görmek; seref ve itibarinizin artacagina, yatak eski ve kirli ise; geçimsizlige, yatak yeni ise; iyi geçinmeye, yatakta uyumak; sikinti ve stresten kurtulmaya, yatakta yanliz bulunmak; bir tehlikeye, yatagin bozuldugunu görmek; sirlarinizin açiga çikacagina isarettir.
Rüyada görülen yatak, kadindir. Rüyada yatanim sattigini gören kimse hanimini bosar. Eger hanimi hasta ise ölür. Bir kimse rüyada yatagi üzerinde bir köpek veya bir domuz görse, fasik bir adam, hanimi hakkinda o kimseye hiyanet eder. Yatak, rahatliktir. Yatagin yumusak olmasi hanimin kocasina itaat etmesidir, genisligi kadinin ahlak ve tabiatinin güzelligi, yeniligi kadinin gençligidir. Eger yatak yün, veya pamuktan olursa, kadinin zengin olmasina, beyaz olursa, kadinin dindar olmasina, siyah olursa, kadinin Allah (C.C.)'in razi olmadigi bir amelde bulunduguna, yesil olursa, kadinin dindar, ibadet, itaatkar ve namusunu koruduguna isarettir. Rüyada bir yatak satin aldigini gören kimse, bir kadinla evlenir. Eger aldigi yatak, yeni ise evlenecegi kadin güzel, kapali ve namuslu olur. Yataginin yirtildigini gören kimsenin hanimi, fesatçi, ahlaksiz ve dinsizdir. Yataginin yer degistirdigini gören kimse, hanimini bosar. Tanimadigi bir yerde tanimadigi bir yatagi görmek, o yatagin büyüklügü nisbetince rüya sahibine isabet edecek bir arsaya isarettir. Bir kimsenin rüyada yataginda gördügü iyilik, kötülük, fazlalik ve noksanligin tabiri o kimsenin hanimina aittir. Yatagini terkettigini ve baska yatak satinaldigini gören kimse, hanimini terkederek baska bir kadinla evlenir. Yatagi ile beraber baska bir yatak da oldugunu gören kimse, hanimi üzerine baska bir kadin alir. Yatagini bir yerden diger bir yere degistirildigini gören kimse, her yerde hanimlarindan kaçar. Yatagini topladigini ve bir tarafa koydugunu gören kimse, hanimindan veya hanimi ondan kaybolur yahut hanimindan uzak olur, yada bu gibi seyler meydana gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yatak görmek ne anlama gelir?

Mevki, makam, rütbe, nikah, miras, arazi, kadın, cariye ve geniş rızk demektir. Meçhul bir yatakta yattığını gören mirasa konar. Bir yatakta hasta veya ölü görmek, uzun sürecek bir keder ve üzüntüye işarettir. Yatağın havada uçtuğunu görmek, eşin vefatına; yatağın yüksek bir yerde serili olduğunu görmek, şan ve itibarın artmasına işaret eder.
Nablusi: Rüyada görülen yatak, kadındır. Rüyada yatağını sattığını gören kimse hanımını boşar. Eğer hanımı hasta ise ölür.
Bir kimse rüyada yatağı üzerinde bir köpek veya bir domuz görse, fasık bir adam, hanımı hakkında o kimseye hiyanet eder. Yatak, cariye ve rahatlıktır.
Yatağın yumuşak olması hanımın kocasına itaat etmesidir, genişliği kadının ahlak ve tabiatının güzelliği, yeniliği kadının gençliği ve bakire olmasıdır.
Eğer yün, kıl veya pamuktan olursa, kadının zengin olmasına, ipekten olursa kadının ateş - perest olduğuna, beyaz olursa, kadının dindar olmasına, siyah olursa, kadının Allah (C.C.)'m razı olmadığı bir amelde bulunduğuna,  delalet eder.
Rüyada  yatak satın aldığını gören kimse, bir kadınla evlenir. Eğer aldığı yatak, yeni ise evleneceği kadın güzel, kapalı ve namusla olur.
Yatağının yırtıldığını gören kimsenin hanımı, fesadcı, ahlaksız ve dinsizdir. Yatağının yer değiştirdiğini gören kimse, hanımını boşar.
Rüyada yatak üzerinde olduğunu ve uyuyamadığını gören kimse, hanımıyla cinsi münasebet yapmayı arzu ettiği halde bunu yapamadığına, iktidarsız ve kısır olduğuna delalet eder.
Rüyada yatağını yırttığını gören kimse, hanımıyla zina eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yatağının sultanın kapısında olduğunu gören kimse, büyük bir vilayetin valisi olur.
Tanımadığı bir yerde tanımadığı bir yatağı görmek, o yatağın büyüklüğü nisbetince rüya sahibine isabet edecek bir arsaya delalet eder.
Yatak: «Çocuk (sahib-i) firaşındır» hadisi şerifine binaen çocuğa delalet eder.
Bir kimsenin rüyada yatağında gördüğü iyilik, kötülük, fazlalık ve noksanlığın tabiri o kimsenin hanımına aittir.
Yatağını terkettiğini ve başka yatak satınaldığını gören kimse, hanımını terkederek başka bir kadınla evlenir.
Yatağı ile beraber başka bir yatak da olduğunu gören kimse, hanımı üzerine başka bir kadın alır.
Yatağının yerinden başka tarafa döndürüldüğünü görse, o kimsenin zevcesinin bulunduğu durumu başka bir hale döner ve iki halin arası döşeğin önceden ve sonra bulunduğu iki yerin miktarına göredir.
Yatağını bir yerden diğer bir yere değiştirildiğini gören kimse, her yerde hanımlarından kaçar.
Yatağını topladığını ve bir tarafa koyduğunu gören kimse, hanımından veya hanımı ondan kaybolur yahut hanımından uzak olur, ya da bu gibi şeyler meydana gelir.
Eğer bu rüyada bundan başka hoşlanılmayacak bir durum varsa, karı - koca arasında boşanma olacağına veya ikisinden birisinin öleceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığı veya tanımadığı bir yatak üzerinde oturduğunu ve yatağında tahtadan yapılmış bir taht üzerinde olduğunu gören kimse, bir saltanata kavuşmak suretiyle insanlara kahredici bir muamele yapar.
Rüyada bir yatak üzerinde uyuduğunu gören kimse, korktuğundan emin olur. Bazen de dininde gaflette bulunur. Çünkü uyku gaflettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Kirmani demiştir ki: Rüyasında bilmediği bir mekanda ve yabancı bir yatak üzerinde olduğunu gören, ya bir memuriyete gelir yahutta tarla gibi bir mülk satın alır. Bir taht üzerine serili yatağın üzerinde oturduğunu gören, şeref ve makam sahibi olur. Düşmanını kahreder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir'ül Mağribi'ye göre yatak ve minder; velayet ve istirahattir. Rüyasında yatağını evinden dışarı atıp, daha sonra tekrar içeriye aldığını gören, karısını boşar. Fakat, ardından onunla yine nikahlanır. Birbiri üzerine yataklar serdiğini gören, bu yatakların sayısı kadar kadınla evlenir. Yatağının fare tarafından kemirildiğini görenin karısı, başka biriyle gayr-ı meşru münasebette bulunur. Rüya sahibi bu vaziyete razı olur. Yatağının havada durduğunu görenin karısı, vefat eder. Şayet yatak yere düşerse, zevcesi hastalanır. Fakat, şifaya kavuşur. Yatağının yüksek bir mekanda serili olduğunu görenin, makamı ve itibarı yüce olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Danyal (A.S.) diyor ki: Eski yatağın yeni veya kırmızı yatağın yeşil olduğunu görenin karısı, kötü huylarını bırakır. İyi ahlaklı salih bir insan olur. Yeni yatağın eski olduğunu yahut yeşil yatağın kırmızıya dönüştüğünü görmek ise, bu yorumun tersidir. Kırmızı yatağın beyaz veya sarı olduğunu görenin karısı, tevbekar olur. Ayrıca ölüm derecesinde hastalanır. Güzel ve yeni yatak güzel ve genç kadına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
El Salimi'ye göre yatak; zevce ve cariye ile tevil edilir.
Bunda görülen iyi ve kötü her hal bunlara nispet edilir. Yatağını bırakıp, başka bir yatak alan, karısını boşayıp, başka biriyle evlenir. Yatağının mahallinden değiştiğini görenin karısının hali ve ahlakı değişir. Yatağını odanın bir tarafına koyan, ya sefere gider yahut karısı kendisinden ayrı bir yerde kalır. Şayet rüyada mekruh (çirkin) sayılacak bir şey varsa, ikisinden biri vefat eder. Bir rivayete göre ayrılırlar. Meçhul tahtalardan imal edilmiş, karyolanın, tahtın veya bilmediği bir yatağın üzerinde oturan; halkı idare edecek büyük bir mevkie gelir. Bir yatakta uyuduğunu gören, dinini ihmal eder, dünyaya yönelir. Bir görüşe göre korkudan muhafaza olur. Yatağının üzerinde bir hayvan gören, karısını muhafaza etmelidir.
Bazılarına göre meçhul bir yerde yatak görmek; mirasa yahut ziraate veya arazi almaya delalettir. Yatak üzerinde yatıp uyuyan, zahmetten kurtulur, rahata erer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said'ül Vaaz'da yatağı, zevce veya cariye ile yorumluyor. Şayet yatak meçhulse, tarlaya işarettir. Yatağını sarayın kapısı önünde gören, vali olur. Yatağı üzerinde olduğu halde uyku tutmadığını gören, bir kadınla beraber olmak ister. Fakat, bu arzusuna eremez. Yumuşak yatak; genç ve zevceyi temsil eder. Pamuk, yün ve kıl yatak; zengin zevceye, beyaz yahut sarı yatak; Allah'ın (C.C.) rızasını kazanacak dindar bir kadına işarettir. Yeşil yatak; ibadette çok gayretli olan bir kadını ifade eder.
Yeni yatak; dindar ve zengin kadın demektir. Eski ve yırtık yatak ise, vefasız ve dinsiz bir kadınla tabir olunur.
Cafer-i Sadık bu rüyayı şunlarla tabir ediyor: Zevce, cariye, makam, bolluk ve geçim.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Görmek
Rüyada yatak görmek, yeni bir gönül macerasına işaret olarak kabul olunur. Yatağın üzerinde köpek veya domuz görmek: Bir kimse yatağının üzerinde bir köpek veya domuz görse, kötü bir adam, hanımı hakkında o kimseye hainlik eder. Rüyada görülen yatak, rahatlıktır. Yatağın yumuşak olması, hanımın kocasına itaat etmesidir. Rüyada yatağını sattığını gören kimse hanımını boşar. Eğer hanımı hasta ise ölür. Rüyada görülen yatak, kadın olarak yorumlanır. Tanımadığı bir yerde, tanımadığı bir yatağı görmek, o yatağın büyüklüğü nisbetinde, rüya sahibine isabet edecek bir arsaya işaret eder. Eski bir yatağın yeni bir yatak haline geldiğini görmek, kötü ahlaklı hanımın ahlakının güzelleşeceğine işarettir. Yatağının havada durduğunu gören kimsenin hanımı vefat eder. Rüyada yatak görmek, yeni bir gönül macerası geçirmekle yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Odası Görmek
Yatak alıp da yatak odasına koyduğunu gören kimse, yolculuğa çıkar. Rüyada yatak odası görmek veya yatak odasındaki yatakta uyuduğunu gören kimse, korktuğu şeylerden emin olur. Bu rüya dinde gaflette bulunmayla da tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Yatak Görmek
Rüyada beyaz yatak görmek, evleneceğine delalettir. Beyaz yatakta uyuduğunu görmek, hasta ise iyileşeceğine, beyaz yatak almak bütün endişe ve sıkıntılardan kurtulacağına delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Yorgan Görmek
Rüyada yatak yorgan görmek, mutlaka bir mal sahibi olmanızı gösterir. Bu mal yeni bir elbise, bir ev, bir tarla, bir dükkan veya bir araba da olabilir. Rüyada görülen yorgan, rahatlık ve kuvvet ile veya hayırlı bir kadın ile tabir olunur. Rüyasında yorgan aldığını gören kimse, bir hanımla evlenir. Yatağın yorganın yandığını görmek, hanımı ile kavga etmeye delalettir. Yorganın yırtık ve kirli olması, hanımın kötü ahlakına işarettir. Rüyada bir yatağa sımsıkı sarılarak yattığını görmesi, eşine ve rahata kavuşacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Örtüsü Görmek
Rüyada yatak örtüsü görmek veya çarşafı görmek, otoriter bir hanım olarak yorumlanır. Rüyada yatağınız üzerine bir çarşaf serdiğinizi veya topladığınızı görmek, hafif bir hastalık geçireceğinize ve kısa zamanda iyileşip ayağa kalkacağınıza delâlet eder.  Rüyada görülen yatak örtüsü, kendisine güvenilir, zengin bir kadın ile tabir olunur. Rüyada güzel bir yatak örtüsü görmek, dinin güzelliğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Çarşafı
Rüyada çarşaf görmek gizlilikle yorumlanır. Rüyasında bir çarşafa büründüğünü görmek, evinden ve ailesinden sakladığı yeni bir işe girişeceğine; üzerindeki çarşafı çıkardığını görmek, şüphelerinden kurtulacağına; kadın olmadığı halde çarşaf giyindiğini görmek, bir sıkıntıya düşeceğine; yatak çarşafı görmek ise bolluk ve berekete işarettir.  Rüyada çarşafının kaybolduğunu gören kimse fakirlikten kurtulur. Rüyada kırmızı çarşaf gören kadın, birtakım şüpheleri üzerine çeker. Çarşaf içinde uyuduğunu gören bir erkeğe, dini bütün bir hanımla evlenmek nasip olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Almak
Rüyada yatak satın aldığını gören bir kimse bir hanımla evlenir. Rüyada yeni bir yatak aldığını görmek, zengin bir hanıma işaret eder. Yatağının renginin yeşil olması, sâliha ve dindar bir hanıma işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Yapmak
Rüyada yatak yapmak çok hayırlı bir servete, yatak yaptığını gören kimse seçtiği yeni hayat yolunda başarıya ulaşmak için, iyi bir hareket yaptığına, işlerinde beklenmedik bir gelişme olacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yün Yatak Görmek
Rüyada yün yatak görmek faydalı şeylere işaret eder. Yün yatak genelde helal mal olarak yorumlanır. Alim bir kimse, rüyada yünden yatak görse, zühd ve takva ile amel eder. Rüyada görülen yün yatak, kederden kurtulmaya işarettir. Ancak yün yatak, sert, kalın ve rahatsız ediciyse, fakirlik ve zillete işarettir. Rüyasında yün yatağı yaktığını gören kimse malını haram yolda harcar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Düzeltmek
Rüyada yatak düzeltmek kulun güzel sıfatlarla süslenmiş, melek ruhlu bir kimse olduğuna işaret eder. Rüyada yatak düzelttiğini gören kimse için bu rüya, zühd ve takva ehli bir kimse ile tabir olunur. Bazen bu rüya, üzüntülerden ve sıkıntılardan kurtulmaya delalet eder. Rüyada yatak düzelttiğini görmek nimet, hayır, bereket, arzu ve amaca ulaşmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Toplamak
Rüyada yatak toplamak bol rızık ve elde edilecek mal ile tabir olunur. Rüyada yatak topladığını gören kimse, hayır ve berekete nail olur. Dağılmış veya buruşmuş yatak toplamak elinize bir akrabanızdan para ve mal geçeceğine yorumlanır. Yatak topladığınız görmek, kısmetlerinizin açılacağına ve şayet bekârsanız iyi bir kimse ile evleneceğinize de işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Odası Görmek
Rüyayı gören kişinin, hem kendisini hem ailesini çok iyi bir hayata kavuşturacak bazı kararlar vereceğine, bu kararlar doğrultusunda sevdiği kişilerle birlikte hareket edeceğine,  yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına ve çıkılacak bir yolda başarılı olunacağına rivayet edilir. Rüyada yatak odasında yattığını görmek, rahat bir hayata sahip olmaya, güzel günler görmeye, işleri yoluna sokmaya, dertlerden kurtulmaya, iş hayatında çok iyi bir noktaya gelmeye, zorlukları aşmaya, verilmiş olan sözleri tutmaya, sevilen bir kişi olmaya ve rahata ermeye işaret eder. Gereksiz bir tartışma yüzünden yaşanmış olan bir tatsızlığın ortadan kaldırılacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uyku Görmek Uyumak
Rüyanızda kendinizin derin bir uyku içinde olduğunuzu ve bu uyku arasında rüya gördüğünüzü görmeniz, dalgın bir insan olduğunuza, her şeyi çok çabuk unuttuğunuz için bazen çok kötü durumlarda kaldığınıza işarettir. Kendinizi bir mezarlıkta uyuyor görmeniz, hasta kimseler için ölüme, sağlam bir adam için, aylaklığa, boş oturmaya yorumlanır. Yatakta yüzü koyun uyumak, nikâha, yoksulluğa işaret eder. Sırt üstü uyumak, işlerinizin dağınıklığına, sağ tarafa yatarak uyumak, en hayırlı bir işe, ağaç altında uyumak, neslinizin çok olacağına delildir. Rüyada uyuduğunu gören, dininde fesada uğrar ve işinde başarılı olmaz. Arkası üstü yatıp uyuduğunu görenin âmiri kuvvetli, dünya elinin altında olur. Tortop olmuş uyuduğunu gören, malını kaybeder, kuvveti eksilir, işlerini nasıl yürüteceğini şaşırır. Bazı tabircilere göre, mutlu biri için uyku görmek, hayırlı ve emniyettir. Bir hastanın uykusunda uyuduğunu görmesi iyileşeceğine; savaşta bulunanın uyuduğunu görmesi onun korkusuna ve yenileceğine delâlet eder. Rüyada uyumak, gaflet içinde olmaya işarettir. Rüyada uyumak, manevi yönden zayıflığa ve gaflet içinde olan bir kimseye delalettir. Hasta için rüyada uyuduğunu görmek, hastalıktan şifa bulmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatakhane Görmek
Rüyada bir yatakhanede olduğunuzu ve orada birçok yatakların bulunduğunu görmeniz, çok davetlisi bulunan bir eğlenceye gideceğinize, orada bazı münasebetsiz kimselerle karşılaşıp, onların hareketlerinden dolayı üzüleceğinize ve eğleneceğiniz yerde rahatsız olarak evinize döneceğinize delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
1.    Yatağın genişliği kadının ahlâk güzelliği, yeniliği de gençliği olarak yorumlanır.
2.    Yatakta yattığınızı görmek, hiç beklemediğiniz ve size büyük bir telaş verecek bir olayla karşılaştığınıza, aslında bu işin hiç de telaşlanacak bir hadise olmadığının sebebini öğrenince anlayacağınıza işarettir.
3.    Kendi kansı da yatakta olduğu halde başka bir kadınla zina ettiğini gören o yabancı kadının yakınlarından birisini kendisine vekil olarak tayin eder.
4.    Birinin yatağına sümkürdüğünü gören, yatak sahibinin karısı ile ona ihanet eder.
5.    Yatakta yüzü koyun uyumak, nikâha, yoksulluğa işaret eder.
6.    Akrebi yatakta ya da duvarda gezerken görmek; insanın yakınlarından birinin başına bir felaket geleceğini gösterir.
7.    Rüyasında bir yatakta yattığını ve bir cibinlik örtündüğünü görmek, evindeki bazı işlerin kendisinden saklandığına; bu karyolada başka birinin yattığını ve üzerinde aynı cibinliğin bulunduğunu görmek, eğer yataktaki tanıdık biri ise, o kişinin kendisinden bir sır sakladığına, tanımadığı biri ise, şüphelendiği şeyin aslını öğreneceğine delâlet eder.
8.    Rüyada yatağınıza çiş ettiğinizi görmek, rahatlığa, ferahlığa ve sevinçli günlerin yakın olduğuna delâlet eder.
9.    Yatağında yattığı halde ezan okumak, karısını, çocuklarını hor gördüğüne, onlara kötü davrandığına delalettir.
10.    Forma ile yatağa girip yattığınızı görmek, başardığı işten memnuniyetine işarettir.
11.    Rüyada yatakta hasta görmek ya da ölü görmek aynı anlama gelir. Rüyasında yatakta bir hastanın ya da bir ölünün olduğunu gören kişi geçmeyecek bir zorluğa ya da sıkıntıya düşecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
1.    Rüyada Yatak Görmek
2.   
3.    Rüyada yatak görmek, rahatlık, eğlence, aşk, kadın ve çocuk manalarına gelir. Rüyasında yatak gören kimse için eğer yorgun değilse ve uzun süredir güzel bir yatak hasreti çekmiyorsa evleneceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin rahatlayacağına ve huzura kavuşacağına delalet etmektedir.
4.    Rüyada yatak görmek, bazı rüya sözlüğü yorumcularına göre, kişinin zorlu bir süreç sonrasında rahata kavuşacağına, huzur içerisinde bir yaşam süreceği anlamına gelir. Rüyada yatak görmek, iş hayatında engebeli bir süreç anlamına da yorulur. Rüya sahibinin rüyasında yatak görmesi, yardımsever bir kişiliğe sahip olduğu için pek çok kişiye yardım edip sevap kazanacağına, fakat bazı insanların bu iyi niyeti suistimal edeceğine delalet etmektedir.
5.    Rüyanın oluş biçimine göre görülen yatak farklı anlamlara gelmektedir. Bunlardan en temel olanlarını şöyle sıralayabiliriz:
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
1.    Rüyada Yatak Görmek
2.    Rüya sahibinin rüyasında yatak görmesi, yol, rahatlık, evlilik, mutluluk vb. hayırlı manalara gelir. Rüyada yatak görmek, uzun yola çıkıp mutlu bir hayat yaşamaya işaret eder. Rüya sahibinin eşiyle ve çocuklarıyla huzurlu bir ömür geçireceklerine, bahçeli bir eve sahip olup hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
1.    Rüyada Temiz Bir Yatak Görmek
2.    Rüyada temiz bir yatak görmek, bir süredir sizi uğraştıran bir sorunun çözüleceğini belirtir. Temiz yatak ayrıca çıkılacak bir seyahati veya tatili işaret eder. Rüya sahibinin hayatında yeni bir sayfa açacağına, sorunlarının sona erip feraha ereceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
1.    Rüyada Yatak Aldığını Görmek
2.    Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında yatak aldığını gören rüya sahibini bekar ise evleneceği mutlu bir evlilik hayatı geçireceği manasına gelir. Rüyada yatak aldığını görmek, kişinin şanslı birisi olacağına, şans oyunundan büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
1.    Rüyada Yatak Sattığını Görmek
2.    Rüyada yatak sattığını gören kişi eğer evliyse eşi ile tartışacağına, geçinemeyeceğine, sonunda da boşanacağına delalet etmektedir. Rüyada yatak sattığını görmek, kişinin aile içerisinde huzurunun olmayacağına, felaket dolu günlerin rüya sahibini beklediğine alamet eden bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
1.   
2.    Rüyada yatak görmek, kişinin hayatında bulunan bütün sıkıntılardan kısa zamanda kurtulacağı, rahata kavuşacağı demektir. Rüya sahibinin işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı ortaklıklar içerisinde olacağına, mutlu bir evlilik hayatı geçireceği anlamına gelmektedir. Rüyada yatak görmek, kişinin aile bireylerinin ilişkileri daima saygılı ve sevecen olacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
1.    Rüyada Yırtık Yatak Aldığını Görmek
2.    Rüya sahibinin rüyasında yırtık yatak aldığını görmesi evlenilecek kişinin fena ve huysuz olduğu anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
2.    Rüyada Yatak Üzerinden Domuz Görmek
3.    Rüya sahibinin rüyasında yatak üzerinden domuz görmesi kişinin aldatıldığı ve çok dikkat etmesi gerekeceği manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yöneticiler özelden yorumlamamı istemiyorlar. ayrıca artık eskisi kadar yorum yapmıyorum. günde bir tane
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatağı Islattığını Görmek
Rüyada yatağı ıslattığını gören kişinin İş hayatında kötü gidişat ve hastalık anlamına gelir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada yatağı ıslattığını görmek, rüya sahibinin aile bireyleriyle arasının bozuk olacağına, hanesinde büyük sorunların baş göstereceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatakta Ölü Görmek
Rüyada yatakta ölü görmek, rüya sahibinin yatakta ölü görmesi üzüntü ve kedere uğrayacağınız manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatağı Fare Kemirdiğini Görmek
Rüyasında yatağı fare kemirdiğini gören kişi eşinizin sizi aldatmaya çalıştığını gösterir. Rüyada yatağı fare kemirdiğini gören rüya sahibinin büyük bir borç bataklığına gireceğine, işlerinin kötüleşeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatağın Bozulduğunu Görmek
Rüya sahibinin rüyasında yatağın bozulduğunu görmesi gizli sırların ortaya döküleceği manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karyola Görmek
Rüya sahibinin rüyasında karyola görmesi kişinin iş hayatında sürekli seyahat içerisinde olacağına, rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Örtüsü Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin yatak örtüsü görmesi kişinin büyük başarılara imza atacağına, işlerinin kısa zaman içerisinde büyüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Odası Görmek
Rüya sahibinin rüyasında yatak odası görmesi kişinin ailesinin iyi bir hayata kavuşturmak için önemli kararlar vereceğine, yeni bir işe başlayacağına, dertlerinin ve sıkıntıların son bulacağına, yeni bir ev alacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Yorgan Görmek
Rüya sahibinin rüyasında yatak yorgan görmesi kişinin uzun zamandan beri canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu bir yuva kuracağına, hayırlı bir işe gireceğine, hayırlı ortaklıklar kuracağına, hayallerini teker teker gerçekleştireceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yatak görmek anaçlığa, evlada, huzurlu ve refah yaşama delalet eder. Yatağın konforlu ve rahat olması aile hayatındaki huzura, yatağın rahatça yayılacak kadar büyük olması ağır başlılığa ve güzel huylara, henüz alınmış bir yatak enerjik ve güzel bir kadına, yatağın hazır yatak değil de elde yapılan bir yatak olması mal varlığı çok olan bir kadına, yatağın pahalı ve gösterişli olması dini inanç taşımayan kadına işaret eder. Yatak her ne kadar kadın ile bağdaştırılmış olsa da rüyada görülen yatağın rengine göre rüya yorumu farklılık gösterebilir. Rüyada siyah yatak, terbiyeden yoksun bir kadına, beyaz ve yeşil yatak dini bütün bir kadına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Temiz Yatak Görmek
Rüyada temiz yatak rüya sahibine görünen bir yoldur. Temiz yatak keyfiyet için gidilecek olan bir yol anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Almak
Rüyada yatak almak hayırlı bir izdivaca işaret eder. Rüyasında kendisi için yatak aldığını gören kişi, istediği ve sevdiği kişiyle nikâh yapacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Satmak
Rüyada yatak satmak iyi şeylere delalet etmez. Rüyasında yatağını sattığını gören kişi,işinde sorunlar ve sıkıntılar yaşayacak demektir. Rüyasında yatağını sattığını ya da attığını gören bir kimse işinden ayrılmaya karar verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatakta Uyumak
Rüyada yatakta uyuduğunu ya da uzandığını gören kişi, şeytana uyacak ve bir suç işleyecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatakta Fare Görmek
Rüyada yatakta fare olduğunu ve yatağını tırtıkladığını gören kişi eşi tarafından ihanete uğrayacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Örtüsü Görmek
Kişinin, çok sevdiği bir konuda büyük başarılar kazanacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sevdiği bir kişi ile kuracağı ortaklık sayesinde büyük bir mevkiye terfi alacağına delalettir. Rüyada yatak örtüsü satın almak, güzel ve hayırlı bir birlikteliğe adım atılacağı, kötü ve sıkıntılı bir durumdan kurtuluşa erileceği, yapılan işte hayır getirecek bir ortaklığa girileceği ve eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği bir fikirle çok iyi bir çalışmanın ardından zenginliğe sahip olunacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Çarşafı Görmek
Mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bol bol hayır duası alınacağına, güzel günlerin yakın da olduğuna, işlerin yoluna gireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve güzel bir haneye sahip olunacağına işarettir. Rüyada yatak çarşafının lekelenmesi, eşlerin arasına kötü niyetli kişilerin gireceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulur. Borçların ödenmesinde sıkıntı yaşanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Toplamak
Eşler arasındaki soğukluğun aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine ve yeni bir şehirde işbaşı yapılacağına delalettir. Rüyada büyük yatak toplamak, hayırlı bir iş konusunda bazı adımlar atmaya, yapılan işte büyük kazanç elde etmeye, hasreti çekilen biri ile biraraya gelmeye, sorunları aşmaya, güzel bir haneye sahip olmaya ve kazancın hane halkı ile bölüşüleceğine yorulur. Ev alma konusunda çok güzel haberler alınacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Görmek
1.    Kadına, rahatlığa, çocuğa, Yatak satın almak evlenmeye, satmak ise boşanmaya yahut hanımı hasta ise vefatına, Yumuşak yatak iyi geçimli kadına, geniş yatak onun huy ve ahlak güzelliğine, yeni yatak kadının geç ve zindeliğine, Yün, kıl ve pamuktan mamul yatak zengin kadına, ipek yatak ateist kadına, Beyaz yahut yeşil yatak dindar kadına, siyah yatak kötü ahlaklı kadına, Yatağı dürmek ve bir köşeye kaldırmak aile içi küçük tatsızlıklara, Yatakta uyuduğunu görmek korktuğundan emin olmaya yahut dinde gaflete delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Döşek, Yastık, Yorgan.)
Rüyada yatak görmek, yeni bir aşk macerasına atılacağına yorumlanır. Genelde yatak rüyası görmek yola çıkmak anlamındadır. Temiz bir yatak görmek, güzel ve eğlenceli bir tatile çıkacak demektir. Rüyada eve yatak almak rüyayı gören bekarsa, istediği kimseyle evleneceğine yorumlanır. Yatağını satan veya atan kişi eşinden istifa eder demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yatak görmek, yeni bir aşk macerasına atılacağına yorumlanır. Genelde yatak rüyası görmek yola çıkmak anlamındadır. Temiz bir yatak görmek, güzel ve eğlenceli bir tatile çıkacak demektir. Rüyada eve yatak almak rüyayı gören bekarsa, istediği kimseyle evleneceğine yorumlanır. Yatağını satan veya atan kişi eşinden istifa eder demektir.
Yolculuğa çıkacağınızın veya taşınacağınızın işaretidir. Temiz bir yatak, uzun süredir sizi meşgul eden bir sorunun çözümleneceği anlamına gelir.
Genel olarak yoldur. Eve yatak almak bekarlar için evlilik, evliler için kısmettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yatak görmek, yeni bir gönül macerası geçirmekle yorumlanır. Kirmani’ye göre; rüyasında bilinmeyen bir yerde bir yatakta olduğunu gören bir memuriyete girer veya tarla satın alır ve yahut eline mülk geçer. Bir sedir üzerine serilmiş bir yatak üzerinde oturduğunu gören, şerefe nail olur. Cabir’ül Magribi’ye göre; rüyada yatak görmek, istirahat ile tabir olunur. Rüyasında yatağını evinden çıkardığını ve tekrar içeriye aldığını gören esinden ayrılır ve yeniden evlenir. Birbiri üzerine yataklar serdiğini gören, bu yatakların sayısı kadar evlenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yatağının fareler tarafından yenildiğini görmek karisinin diğer biri ile ilişkide bulunduğuna ve onun da buna razı olduğuna delalet eder. Yatağının havada dolaştığını gören esinden ayrılır. Eğer yatağı yere düşerse hasta olur ve sonra iyileşir. Yatağının yüksek bir yerde serili olduğunu gören, itibarlı olur. Danyal aleyhi selama göre; eski bir yatağın yenileştiğini görmek, esinin bozuk ahlakinin düzeleceğine işarettir. Yeni yatağın eskileştiğini görmek, bu rüyanın aksiyle tabir olunur. Rüyasında yeşil olan yatağının kırmızı renge dönüştüğünü görmek, esinin iyi ahlakinin kötüye meyline, kırmızı yatağının yeşil renge dönüştüğünü görmek iyiye meyil edeceğine delildir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen yatak, kadındır. Rüyada yatağını sattığını gören kimse hanimim boşar. Eğer hanimi hasta ise ölür. Bir kimse rüyada yatağı üzerinde bir köpek veya bir domuz görse, fasık bir adam, hanimi hakkında o kimseye hıyanet eder. Yatak, rahatlıktır.
Yatağın yumuşak olması hanimin kocasına itaat etmesidir, genişliği kadının ahlak vetablalının güzelliği, yeniliği kadının gençliğidir. Eğer yatak yün veya pamuktan olursa, kadının zengin olmasına, beyaz olursa, kadının dindar olmasına, siyah olursa, kadının Allah (C.C.)’in razı olmadığı bir amelde bulunduğuna, yeşil olursa, kadının dindar, ibadet, itaatkar ve namusunu koruduğuna işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yatak satın aldığını gören kimse, bir kadınla evlenir. Eğer aldığı yatak, yeni ise evleneceği kadın güzel, kapalı ve namuslu olur. Yatağının yırtıldığını gören kimsenin hanimi, fesatçı, ahlaksız ve dinsizdir. Yatağının yer değiştirdiğini gören kimse, hanimim boşar. Tanımadığı bir yerde tanımadığı bir yatağı görmek, o yatağın büyüklüğü nispetince rüya sahibine isabet edecek bir arsaya işarettir.
Bir kimsenin rüyada yatağında gördüğü iyilik, kötülük, fazlalık ve noksanlığın tabiri o kimsenin hanımına aittir. Yatağını terk ettiğini ve başka yatak satın aldığını gören kimse, hanimim terk ederek başka bir kadınla evlenir. Yatağı ile beraber başka bir yatak da olduğunu gören kimse, hanimi üzerine başka bir kadın alır. Yatağını bir yerden diğer bir yere değiştirildiğini gören kimse, her yerde hanımlarından kaçar. Yatağını topladığını ve bir tarata koyduğunu gören kimse, hanımından veya hanimi ondan kaybolur yahut hanımından uzak olur ya da bu gibi şeyler meydana gelir. Rüyada bir yatak üzerinde uyuduğunu gören kimse, korktut Bazen de dininde gaflette bulunur.
 tertemiz, düzgün ve beyaz bir yatak görürseniz, bu, tasa ve kederlerin biteceğine işarettir. Kadının yatak yapması, yeni bir sevgili ve mutlu olacağı işlerle ilgilenmesi anlamı taşır. Açık havada bir yatakta uyumak, iyi ve hoş deneyimlerin yanı sıra maddi durumunuzun da iyileşeceğine işarettir. Yatağı ıslatmak, hastalık ya da iş hayatının kötü gitmesi demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yatakta hasta yada ölü görmek; devamlı bir kedere uğrayacağınıza, yatağınızı evden dışarı attığınızı ve tekrar içeri aldığınızı görmek; eşinizden boşanıp tekrar eşinizle evleneceğinize, yatağınızın fare tarafından yendiğini görmek; eşiniz sizi aldatmaya çalıştığına, yatağınızın havada uçtuğunu görmek; eşinizin öleceğine, yatağınızın yüksek bir yerde serili olduğunu görmek; şeref ve itibarınızın artacağına, yatak eski ve kirli ise; geçimsizliğe, yatak yeni ise; iyi geçinmeye, yatakta uyumak; sıkıntı ve stresten kurtulmaya, yatakta yalnız bulunmak; bir tehlikeye, yatağın bozulduğunu görmek; sırlarınızın açığa çıkacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Görmek
Rüyada yatak görmek anaçlığa, evlada, huzurlu ve refah yaşama delalet eder. Yatağın konforlu ve rahat olması aile hayatındaki huzura, yatağın rahatça yayılacak kadar büyük olması ağır başlılığa ve güzel huylara, henüz alınmış bir yatak enerjik ve güzel bir kadına, yatağın hazır yatak değil de elde yapılan bir yatak olması mal varlığı çok olan bir kadına, yatağın pahalı ve gösterişli olması dini inanç taşımayan kadına işaret eder. Yatak her ne kadar kadın ile bağdaştırılmış olsa da rüyada görülen yatağın rengine göre rüya yorumu farklılık gösterebilir. Rüyada siyah yatak, terbiyeden yoksun bir kadına, beyaz ve yeşil yatak dini bütün bir kadına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Görmek
Rüyada yatak görmek anaçlığa, evlada, huzurlu ve refah yaşama delalet eder. Yatağın konforlu ve rahat olması aile hayatındaki huzura, yatağın rahatça yayılacak kadar büyük olması ağır başlılığa ve güzel huylara, henüz alınmış bir yatak enerjik ve güzel bir kadına, yatağın hazır yatak değil de elde yapılan bir yatak olması mal varlığı çok olan bir kadına, yatağın pahalı ve gösterişli olması dini inanç taşımayan kadına işaret eder. Yatak her ne kadar kadın ile bağdaştırılmış olsa da rüyada görülen yatağın rengine göre rüya yorumu farklılık gösterebilir. Rüyada siyah yatak, terbiyeden yoksun bir kadına, beyaz ve yeşil yatak dini bütün bir kadına delalet eder.Rüyada Temiz Yatak Görmek
Rüyada temiz yatak rüya sahibine görünen bir yoldur. Temiz yatak keyfiyet için gidilecek olan bir yol anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Almak
Rüyada yatak almak hayırlı bir izdivaca işaret eder. Rüyasında kendisi için yatak aldığını gören kişi, istediği ve sevdiği kişiyle nikâh yapacak demektir.Rüyada Yatak Satmak
Rüyada yatak satmak iyi şeylere delalet etmez. Rüyasında yatağını sattığını gören kişi, işinde sorunlar ve sıkıntılar yaşayacak demektir. Rüyasında yatağını sattığını ya da attığını gören bir kimse işinden ayrılmaya karar verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatakta Uyumak
Rüyada yatakta uyuduğunu ya da uzandığını gören kişi, şeytana uyacak ve bir suç işleyecek demektir.
Rüyada Yatakta Hasta Görmek
Rüyada yatakta hasta görmek ya da ölü görmek aynı anlama gelir. Rüyasında yatakta bir hastanın ya da bir ölünün olduğunu gören kişi geçmeyecek bir zorluğa ya da sıkıntıya düşecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatakta Fare Görmek
Rüyada yatakta fare olduğunu ve yatağını tırtıkladığını gören kişi eşi tarafından ihanete uğrayacak demektirRüyada Yatak Örtüsü Görmek
Kişinin, çok sevdiği bir konuda büyük başarılar kazanacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sevdiği bir kişi ile kuracağı ortaklık sayesinde büyük bir mevkiye terfi alacağına delalettir. Rüyada yatak örtüsü satın almak, güzel ve hayırlı bir birlikteliğe adım atılacağı, kötü ve sıkıntılı bir durumdan kurtuluşa erileceği, yapılan işte hayır getirecek bir ortaklığa girileceği ve eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği bir fikirle çok iyi bir çalışmanın ardından zenginliğe sahip olunacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Çarşafı Görmek
Mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bol bol hayır duası alınacağına, güzel günlerin yakın da olduğuna, işlerin yoluna gireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve güzel bir haneye sahip olunacağına işarettir. Rüyada yatak çarşafının lekelenmesi, eşlerin arasına kötü niyetli kişilerin gireceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulur. Borçların ödenmesinde sıkıntı yaşanabilir.Rüyada Yatak Odası Görmek
Rüyayı gören kişinin, hem kendisini hem ailesini çok iyi bir hayata kavuşturacak bazı kararlar vereceğine, bu kararlar doğrultusunda sevdiği kişilerle birlikte hareket edeceğine,  yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına ve çıkılacak bir yolda başarılı olunacağına rivayet edilir. Rüyada yatak odasında yattığını görmek, rahat bir hayata sahip olmaya, güzel günler görmeye, işleri yoluna sokmaya, dertlerden kurtulmaya, iş hayatında çok iyi bir noktaya gelmeye, zorlukları aşmaya, verilmiş olan sözleri tutmaya, sevilen bir kişi olmaya ve rahata ermeye işaret eder. Gereksiz bir tartışma yüzünden yaşanmış olan bir tatsızlığın ortadan kaldırılacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Yorgan Görmek
İş hayatı ve aile hayatı içinde çok güzel adımlar atılacak demektir. Kişi, kendisini uzun zamandan beri sıkan ve yoran bazı şeyleri atlatacak, olmadık sebeplerden ötürü canını sıkan kişilerle bağlarını kopartacak, yaşadığı kötü olayları unutturacak büyük bir mutluluk yaşayacak ve her istediği şeye sahip olacak demektir. Rüyada yatak yorgan satın almak, mutlu bir yuva kurma yolunda bir karar verileceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine alamet eder. Ev ya da araba alma konusunda sahip olunan bir düşünce varsa bu rüyanın görüldüğü dönemde gerçeğe dönüştürülmesi daha iyi sonuçlar verecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Odası Mobilyası Görmek
Yuva kurmak ve ev sahibi olmaktır. Rüyayı gören kişinin, her zaman yanında olan ve kendisine sürekli destek veren kişilere karşı kendisini sorumlu hissettiğine, bu sorumluluktan ötürü çok daha fazla çalışıp didindiğine, hiç olmadığı kadar başarılı olmak için yollar aradığına ve kısa bir zaman içinde bu yolları bulup çok iyi işlere adım atacağına işarettir. Rüyada yatak odası mobilyası değiştirmek, azim ve sabırla çalışarak iş hayatında çok iyi bir noktaya gelmeye, başarıdan başarıya koşmaya, mutlu olmaya, kurulan hayallere kavuşmaya, sevinçli bir haber almaya, kardeşlerden birine destek olmaya, ana baba için manevi değeri yüksek bir konuda adım atmaya ve rahat bir hayata sahip olmaya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Odasını Su Basması
Rüya sahibinin, bolluk ve bereket içinde bir yaşama sahip olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına ve ferahlığa çıkacağına alamet eder. Rüyada yatak odasını su basması ve kaçmak, problemli bir ilişkinin sona erdirileceği, tartışma çıkartan ve moralin bozulmasına sebep olan bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağı, strese ve üzüntüye yol açan bazı olayların çözüme kavuşacağı ve rahat bir nefes alınacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Odasının Duvarının Yıkılması
Haneye ayrılık girecek demektir. Rüya sahibinin, eşiyle arasının açılmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine rivayet edilir. Rüyada yatak odasının duvarının yıkılıp yeniden yapılması, yaşanan talihsiz olaylar yüzünden eşler arasında meydana gelen tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Odasında Yılan Görmek
Eşler arasına girecek ve büyük sorunlara sebep olacak bir kişinin varlığına, bu kişinin sebep olacağı dedikodulara ve kötü olaylara, düşülecek parasal sıkıntıya, yapılan hatalar yüzünden pişmanlık duyulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına rivayet edilir. Rüyada yatak odasında yılan öldürmek, hane içine nifak sokmaya çalışan bir kişinin planlarının suya düşeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına alamettir. Okulla ya da işle ilgili bir sorun varsa çözülecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatak Görmenin Psikolojik Yorumu
Yatak görmek, bireyin evcimen yani evinde vakit geçirmeyi seven, dışarı çıkmayı ve kalabalıkların en çok olduğu alışveriş merkezlerini, eğlence mekanlarını tercih etmediğini ve aslında en büyük mutluluğu yine kendisinde bulduğu anlamına gelir. Bu tarz bireylerin başka insanlara karşı temkinli olduklarını, samimiyetten kaçındıklarını, gürültü patırtıdan hoşlanmadıklarını ve kendilerine ait bir dünya kurduklarını sıklıkla gözlemlemiş bulunmaktayız. Evcimen insanların korumucı kişilikleri nedeniyle aşılamaz çok sağlam duvarları da vardır çünkü bu bireyler manevi tarafları çok gelişmiş oldukları için kaybetmekten çok korkarlar ve onlar için sevdiklerini kaybetme fikri bir yana onlara zarar geldiğini bilmeleri bile kabus olabilir. Dolayısıyla bu rüyayı gören bir birey sevdikleri ile hep birlikte yanak yanağa ve  diz dize olmak ister.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

427 Aktif
1 Üye ve 426 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13712
Dün : 23857
Toplam : 48072045
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...