Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
429 okuma
Ay Parçası Rüya kategorisinde Rüyakar (3.1k puan)  
Rüyamda hem kadın hemde erkek olduğumu gördüm. Çift cinsiyetliydim. Erkek olmaktan utanıyordum saklamaya çalışıyordum. En sonunda dayanamayıp durumu kardeşimle paylaşıyor yardım istiyordum, kardeşim ikisine de aynı anda sahip olmama şaşırıyordu. Ben zaten kadınım, kendimi kadın hissediyorum diyorum, bu erkeklik sonradan çıktı deyip kurtulmama yardım etmesini bekliyordum.

Sonrasında kadın olarak :) kendimi bir caddede görüyorum. Yanımda arkadaşımın ilkokul çağındaki oğlu var. Ona ellerimizle balonu uzaktan hareket ettirebileceğimizi göstermeye çalışıyordum. Ellerimle balona yoğunlaşıyordum ve balonu uzaktan dokunmadan, caddede istediğim yönde hareket ettirmeyi başarıyordum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+8 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Çok hoş bir rüya :) Kadınlığından şüphe duyman normal ama bence bu rüya kadınlığını kaybetme değil bilhassa onu kuvvetlendirme isteminin yansıması. Rüyada erkek olmak, karşı cinsin güclerinden (özelliklerinden) birine ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyor olabilir. Kendine ait hissettiğin, takdir ettiğin, tanıdık gelen, keşke dediğin karşı cinste hangi özellikler var bir bak derim. Rüyada telekinezi güçlerini kullanman da harika! Çevrende olup biteni kolayca hissedip gerektiğinde durumları rahatca kontrol altına alıp yönetebiliyorsun.  Bu sende var olan zihin ve görü açıklığını yeteneklerini simgeliyor zaten. Güzel rüyalar...
+7 oy
Ay Parçası Rüyakar (3.1k puan)  
Evet rüya beni kadınlığımı kaybetme açısından tedirgin etti. Bu şekilde yorumlanınca mantıklı geldi. Çünkü eril enerjide hoşuma giden bir kaç yan var. Ama dediğin gibi bu aralar tam tersine dişil enerjiyi kuvvetlendirmeye isteğim çok daha fazla. Rüyamın bu isteğimi yansıtması beni rahatlattı.

Telekinezi ile ilgili yorumun harika. İşin ilginci rüyayı yazdıktan sonra, Magdalena seni sitede online gördüm ve içimden geçti, keşke Magdalena da rüyamı yorumlasa diye. Bir baktım yorumlamışsın. Bağımız mı var ne :) sevindim gerçekten, teşekkür ederim yorumun için.
+8 oy
magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)  
Hmm burada olduğumuza göre kesinlikle var bir bağ, telekineziyle rüyanı yorumlamamı sağladığın için teşekkürler :) Evet yin yang gibi var oluşumuzu bütünleyen ikili, hormonlarımız da bile dişilik ve erkeklik var, önemli olan 'denge'. Dişiliği kuvvetlenlendirmek yerine dengeni kuvvetlendirebilirsin, ikili niteliklere de hep ihtiyacımız var. Bunu niyetle yapabiliriz, parmak uclarını birleştirip hafifçe baskı uygulayabilirsin avuçlarını değdirmeden. O dengeyi profesyonel bir ip cambazı kadar iyi kurabileceğini anlatan güzel bir rüya görmüşsün. Gelecek rüyalara görüşmek üzere..
+6 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Ne güzel rüya ve yorumlar.

Aslında eril enerji ve dişil enerji toltek şamanizminde şu karşılıklara gelir. Eril enerji -> iz sürücülük, dişil enerji -> rüya görücülük.

Bu anlamda baktığımızda ikisine de sahipsin ki öyle olduğunu biliyordum zaten. Ama bunu kardeşine açman ve bu konuda endişe hissetmen biraz henüz tam oturmadığını simgeliyor. İz sürücülük yeteneği evet balona yön verir. Ama o balonu yaratmak için rüya görücülük gereklidir.

Aslında çok metaforik ve harika bir rüya. Tamamen içselleştirmişsin öğretiyi.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rica ederim, güzel noktalardasın.
0 oy
Ay Parçası Rüyakar (3.1k puan)  
Eril enerji > İz Sürücülük , Dişil Enerji > Rüya Görücülük

Bu ne güzel bir bilgilendirme...  Ne güzel bir rüya yorumu... Erk dolu. İstencim arttı o kadar sevdim, teşekkürler Karga

İlgili rüyalar

+2 oy
1 yorum 145 okuma
+15 oy
3 yorum 319 okuma
GmzKnr 4 Nisan 2021 Rüya kategorisinde GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 231 okuma
Ruyaydgr 20 Aralık 2020 Bilgi kategorisinde Ruyaydgr Rüyakar (5.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 242 okuma
Mutlu 27 Ekim 2018 Rüya kategorisinde Mutlu Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 230 okuma
coyote 5 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 166 okuma
16 Nisan 2018 Rüya kategorisinde Şeyma   2 2 yazdı
+7 oy
3 yorum 219 okuma
19 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde İlayda   1 1 yazdı
+4 oy
4 yorum 246 okuma
+5 oy
1 yorum 142 okuma
+10 oy
4 yorum 208 okuma
sedax1 14 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde sedax1 Rüya Tabircisi (6.8k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 123 okuma
eirene 19 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

360 Aktif
0 Üye ve 360 misafir
Bugün : 14435
Dün : 23857
Toplam : 48072767
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...