Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
3.0k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada öpmek görmek İhtiyaçları gidermeye ve düşmana galip gelmeye tabir olunur. Rüyada genç birini öpmek kadehe, yaşlı bir kimseyi öpmek bir sözden dolayı özür dilemeye, bir kadını öpmek sevdiği kimseden ilgi görmeye veya gelecek selâma yorumlanır. Rüyada Sevdiği kimseyi ağzından öpmek eline geçecek paraya, yanağından öpmek kazanacağı paraya, Alımlı ve süslü bir kadını öpmek ya da onunla bir yatakta beraber olmak dul bir kadınla evlenmeye, onun mal ve evlatlarından faydalanmaya yahut o sene bir hayra nail olmaya tabir olunur.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
mutluluktur güvendir

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

88 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Cafer i Sadik a göre; rüyada öpmek dört sekilde tabir edilir: hayir ve menfaat, istek, zafer, sevinçli haber. Bir baska rivayete görede: Rüyada öpmek, ihtiyaçlan gidermeye ve düsmana zafer bulmaga isarettir. Rüyada bir adami öptügünü veya onunla sarmas dolas oldugunu ya da sehvetle onunla yattigini gören kimse, maksadina muvaffak olur. Eger sehvetten dolayi öperse, öpen öpülenden yardim görür veya ilim ögrenir ya da bilinen bir seye erisir. Eger sehvetsiz öperse öpülene, öpenden hayir ve iyilik veya bir seyin ögrenilmesi yahut mesru bir seye yol gösterilmesi gibi bir hayir ve menfaat erisir. Bir kimse rüyada bir çocugu öptügünü görse, kimse île o çocugun babasi arasinda dostluk ve sevgi olacagina isarettir. Eger bir valiyi öpse, onun yerine vali olacagina, eger hakimi veya bir meliki (devlet baskanim) öpse, onlarin sözlerini kabul edecegine isarettir. Eger hakim o kimseyi öpse, hakimden taraf bir hayra erisir. Her önder ve Amir hakkinda da tabir böyledir. Bir kimse rüyada çocugunun kendisinl öptügunu görse, o çocuk bulug çagina ermisse o kimsenin çocugu île faydalanacagina veya çocugunun ona yapacagi iyilige isarettir. Rüyada kendi çocugunu Istiyakle öptügünü gören kimse, çocugundan veya çocugunun anasindan, hayir, mal, iyilik ve sevince erisir. Rüyada birisinin kendi gözlerinden, öptügünü gören kimse, evlenir. Eger birisi tarafindan bir gözünün öpüldügünü görse, erkekler île kadinlarin arasini yapan kimse olduguna isarettir. O adam Allah (C.C.) dan korksun. Rüyada sevdigi birisinin agzmdan öpmek, eline geçecek paraya, yanagindan öpmek de, kazanacagi paralara isarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Öpmek
Süslü bir kadini öptügünü veya kucakladigini gören, dul bir kadinla evlenir ve onun malindan faydalanir. Çocugu olur ve o yil hayra erisir. Birisini öptügünü veya kucakladigini ve onunla iliskide bulundugunu görmek, aralinda dostluk olmasina, öpmek eger sehvet duymadan olursa, öpenin öpülenden hayir görecegine; bir ölüyü öptügünü görmek, o ölünün malindan faydalanmaya delalet eder. Rüyasinda devlet baskaninin huzurunda yer öptügünü görmek, o büyügün emrinde olduguna, onunla bazi hususlarda anlasmaya vardigina isarettir. Bir kimsenin önünde saygi ile egilip etek öpmek o kimseden hayir görecegine delalet eder. Birinin dilini öptügünü görmek alçak gönüllülüge isarettir. Bir rivayete göre elini öptügü kimseye bir sey ikram eder. Sevgilisinin elini öptügünü görmek, ona karsi alçak gönüllü olduguna delalet eder. Kirmani ye göre; rüyasinda bir ölüyü sehvetle öpmek o ölüye hayir ile duaya; kendisini bir ölünün öptügünü görmek, o ölünün malindan pay almaya; bir hayvani öptügünü görmek, tabiati kötü olan bir kimseyi öptügünü görmek gibi yorumlanir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kadini öpmek, sevdigi birisi tarafindan gösterilecek teveccühe veya gönderilecek selama isarettir. Yasli kadini öpmek, açiga vurulan bir sözden dolayi özür dilemege isarettir. Rüyada alim bir kimsenin güzel bir kimseyi öpmesi, o kimsenin Kur an okumasina; eger o sahis dünyayi seviyorsa, dünyanin ona yönelmesine isarettir. Rüyada bezekli ve süslü bir kadini öptügünü veya onunla bir yatakta beraber yattigini gören kimse, kocasi ölmüs bir kadinla evlenir, onun mal ve çocugu ile istifade eder ve o sene bir hayra nail olur. Rüyada tanidigi bir ölüyü öptügünü gören kimseye, ümit etmedigi bir yerden eline mal geçer. Eger tanidigi bir ölü, o kimseyi öpse, o ölüden veya onun hayatta bulunan akrabalanndan bir hayra erisir. Eger o kimseyi tanimadigi bir ölü öpse, ummadigi bir sebeple meydana çikacak bir hayri kabul etmesine isarettir. Rüyada tanidigi veya tanimadigi bir ölüyü sehvetle öptügünü gören kimse, hacet ve istegine kavusur. Hasta olan bir kimse rüyada bir ölüyü öptügünü görse, o hastanin ölecegine isarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İhtiyaçları gidermeye ve düşmana galip gelmeye, Genç birini öpmek kadehe, yaşlı bir kadını öpmek bir sözden dolayı özür dilemeye, bir kadını öpmek sevdiği kimseden ilgi görmeye veya gelecek selâma, Sevdiği kimseyi ağzından öpmek eline geçecek paraya, yanağından öpmek kazanacağı paraya, Alımlı ve süslü bir kadını öpmek ya da onunla bir yatakta beraber olmak dul bir kadınla evlenmeye, onun mal ve evlâdlarından faydalanmaya yahut o sene bir hayra nail olmaya, Bir hizmetçiyi yahut bir yerde çalışan bir kadını öpmek, onun efendisi yahut patronu ile dostluk kurmaya, Bir kadını öpmek onun kocası ile dost olmaya, Bir erkeği öptüğünü, onunla sarmaşdolaş olduğunu ve yattığını görmek maksadının gerçekleşmesine, Bir kimseyi şehvetle öpmek ondan yardım, iyilik vb. görmeye; şehvetsiz olarak birini öpmek, öpülen kimseye yardım ve iyilikte bulunmaya, ona hayır ve menfaati olmaya, Birinin çocuğunu öpmek, onun babası ile dostluk ve sevgiye, Kendi çocuğunu iştiyak ve şehvetle öpmek, bu çocuktan yahut onun annesinden hayra, mala, iyilik ve sevince ulaşmaya, ‚ocuğun kendi anne ve babasını öpmesi, ondan görülecek yardım ve iyiliğe, makam ve mevki sahibi birini öpmek o makam ve mevkiye geçmeye, onlar tarafından öpülmek, o cihetten gelecek hayra, Biri tarafından gözlerinden öpülmek evlenmeye, sadece bir gözünün öpülmesi haram bir şeye aracılık etmeye, Bir âlimin birini öpmesi öpülenin Kur’an okumasına yahut dönyalık elde etmesine, Hasta kimsenin bir ölüyü öpmesi vefat etmesine delalet eder
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Öpmek
Rüyada öpmek, istediklerinizi gerçekleştireceksiniz demektir. Karşı cinsten birisiyle öpüşmek aşk yaşamak demektir. Sevgilisini öpen kişi sevgilisinden haber alır. Rüyada tanımadığı kadını öpmek hemen verilen kararla evlenmek demektir. Değerli bir taşı öpen kişi maddi şeylere aşırı önem veriyor demektir.
Rüyada öpmek, istediklerinizi gerçekleştireceksiniz demektir. Karşı cinsten birisiyle öpüşmek aşk yaşamak demektir. Sevgilisini öpen kişi sevgilisinden haber alır. Rüyada tanımadığı kadını öpmek hemen verilen kararla evlenmek demektir. Değerli bir taşı öpen kişi maddi şeylere aşırı önem veriyor demektir.
Rüyada öptüğünü veya öpüştüğünü görmek; isteklere kavuşma yolunda ilerlemeye, aynı cinsten birilerinin öpüştüğünü görmek; arkadaşlığa, bir ölüyü öptüğünü görmek; ölüden miras kalacağına, bir hayvanı öpmek; kötü bir insanı sevmeye işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında güzel bir kadını öptüğünü veya kucakladığını görmesi; o kimsenin kocası ölmüş bir kadınla evleneceğine, onun malından istifade edeceğine, ondan çocukları olacağına ve o yıl hayra erişeceğine yorumlanır. Bir rivayete göre böyle bir rüya gören kimse dünyaya meyleder.Bir kimsenin rüyasında bir ölüyü öptüğünü görmesi; o kimsenin öptüğü ölünün malından istifade edeceğine işaret eder.Rüyasında bir devlet başkanının huzurunda yer öptüğünü gören kimsenin; devlet başkanı onun sözünü dinleyeceğine ve onunla istişarede bulunacağına, bir yoruma göre de: Büyük hayra vasıl olacağına delalet eder.Kişinin rüyasında bir kimsenin elini öptüğünü görmesi; o kimsenin alçak gönüllü, mütevazı bir kimse olduğuna, bir diğer tabire göre de: Büyük bir hayra ereceğine işaret eder.Rüyanızda sevgilinizin elini öptüğünüzü görmeniz; ona karşı boyun eğeceğinize ve zelil olacağınıza işaretle tabir edilir.Kirmânî'nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında şehvetle bir ölüyü öptüğünü görmesi; o ölüye hayır ve duada bulunacağına, bir ölünün kendisini öptüğünü görmesi; o ölünün malına hissedar olacağına, kişinin rüyasında herhangi bir hayvanı öptüğünü görmesi; şahsiyetsiz, insanlıktan nasibi olmayan bir kimseye sevgi ve muhabbet besleyeceğine yorumlanır.Bazı rüya tabircilerine göre: Kişinin rüyasında sevdiğini Öptüğünü görmesi; dört şekilde tabir edilir. Sevinmek, sevgi gösterisinde bulunmak, muradına ermek ve zafer.Câfer-i Sâdık'ın yorumuna göre: Rüyada öpmenin görülmesi dört şekilde tabir edilir. Hayır ve menfaate, ihtiyaçların giderilmesine, zafere ve sevindirici habere.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyanızda güzel ve süslü bir hanımı öptüğünüzü veya kucakladığınızı görmeniz; sizin dul bir hanımla evleneceğinize ve onun malından istifade edeceğinize, rüyanızda bir hanımı öptüğünüzü veya kucakladığınızı, ya da onunla cinsel ilişkide bulunduğunuzu görmeniz; aranızda dostluk olacağına, rüyanızda bir ölüyü öptüğünüzü görmeniz; o ölünün malından istifade edeceğinize işaretle yorumlanır. Rüyanızda devlet başkanının önünde yeri öptüğünüzü görmeniz; onun emrinde olduğunuza ve onunla birtakım hususlarda anlaşma yaptığınıza, rüyanızda bir kimsenin önünde saygı ile eğilip etek öptüğünüzü görmeniz; o kimseden hayır göreceğinize işaret eder. Bir kimsenin rüyasında sevgilisinin elini öptüğünü görmesi; o kin senin sevgilisine karşı çok alçak gönüllü olduğuna delalet eder. Kirmânî'nin yorumuna göre: Rüyanızda bir ölüyü şehvetle öptüğünüzü görmeniz; o ölüye hayır duada bulunacağınıza, rüyanızda bir ölü tarafından öpüldüğünüzü görmeniz; o ölünün malından bir pay alacağınıza, rüyanızda bir hayvanı öptüğünüzü görmeniz; ahlâkı kötü bir insanı öpmek gibi yorumlanacağına böyle bir rüyanın görülmesi işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada öpmek, ihtiyaçları gidermeye ve düşmana zafer bulmağa delalet eder.
Rüyada bir adamı öptüğünü veya onunla sarmaş dolaş olduğunu ya da şehvetle onunla yattığını gören kimse, maksadına muvaffak olur.
Eğer şehvetten dolayı öperse, öpen öpülenden yardım görür veya ilim öğrenir ya da bilinen bir şeye erişir. Eğer şehvetsiz öperse öpülene, öpenden hayır ve iyilik veya bir şeyin öğrenilmesi yahut meşru bir şeye yol gösterilmesi gibi bir hayır ve menfaat erişir.
Bir kimse rüyada bir çocuğu öptüğünü görse, kimse ile o çocuğun babası arasında dostluk ve sevgi olacağına delalet eder.
Eğer bir cariyeyi öpse, o kimsenin o cariyenin efendisine dost olacağına, eğer hür bir kadını öpse, o kadının kocasıyla dost olacağına delalet eder.
Eğer bir valiyi öpse, onun yerine vali olacağına, eğer hakimi veya bir meliki öpse, onların sözlerini kabul edeceğine delalet eder. Eğer hakim o kimseyi öpse, hakimden taraf bir hayra erişir. Her önder ve amir hakkında da tabir böyledir.
Bir kimse rüyada çocuğunun kendisini öptüğünü görse, o çocuk buluğ çağma ermişse o kimsenin çocuğu ile faydalanacağına veya çocuğunun ona yapacağı iyiliğe delalet eder.
Rüyada kendi çocuğunu şehvet ve iştiyakle öptüğünü gören kimse, çocuğundan veya çocuğunun anasından, hayır, 'mal, iyilik ve sevince erişir.
Rüyada birisinin kendi gözlerinden, öptüğünü gören kimse, evlenir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer birisi tarafından bir gözünün öpüldüğünü görse, erkekler ile kadınların arasını yapan kimse olduğuna delalet eder. O adam Allah (C.C.) dan korksun.
Rüyada sevdiği birisinin ağzmdan öpmek, eline geçecek paraya, yanağından öpmek de, kazanacağı paralara delalet eder.
Bir kadını öpmek, sevdiği birisi tarafından gösterilecek teveccühe veya gönderilecek selama delalet eder.
Yaşlı kadmı öpmek, açığa vurulan bir sözden dolayı özür dilemeğe delalet eder.
Gençleri öpmek, kadehe delalet eder.
Rüyada alim bir kimsenin güzel bir kimseyi öpmesi, o kimsenin Kur'an okumasına; eğer o şahıs dünyayı seviyorsa, dünyanın ona yönelmesine delalet eder.
Rüyada bezekli ve süslü bir kadını öptüğünü veya onunla bir yatakta beraber yattığını gören kimse, kocası ölmüş bir kadmla evlenir, onun mal ve çocuğu ile istifade eder ve o sene hayra nail olur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tanıdığı bir ölüyü öptüğünü gören kimse, o ölünün terket-miş olduğu ilim ve eserleriyle veya malıyla yahut sağlığı zamanında yaptığı bir işi ile faydalanır, o ölüye dua ve hayır yapmak suretiyle de faydalı olur.
Rüyada tanımadığı bir ölüyü öptüğünü gören kimseye, ümit etmediği bir yerden eline mal geçer. Eğer tanıdığı bir ölü, o kimseyi öpse, o ölüden veya onun hayatta bulunan akrabalarından bir hayra erişir. Eğer o kimseyi tanımadığı bir ölü öpse, ummadığı bir sebeple meydana çıkacak bir hayrı kabul etmesine delalet eder.

Rüyada tanıdığı veya tanımadığı bir ölüyü şehvetle öptüğünü gören kimse, hacet ve isteğine kavuşur.
Hasta olan bir kimse rüyada bir ölüyü öptüğünü görse, o hastanın öleceğine dalalet eder,
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Süslü bir kadını öptüğünü yahut kucakladığını gören, dul bir kadınla evlenir. Onun malından istifade eder ve bir evladı olur. Bu rüya hayırdır. Bir rivayete göre, rüya sahibi dünyaya meyleder. Bir ölüyü öpen, onun malından faydalanır.
Rüyasında bir padişahın huzurunda yeri öptüğünü gören, ona tabi ve yakın olur. Halktan birinin önünde yeri öpmek, hayır değildir. Bir kimseye hürmeten yer öpmek; hayır, makam ve şereftir. Sevgilinin elini öpmek onun elinde eğilmektir veya zillettir. Aşağılanmaktır. Ayak öpmek, el öpmek gibidir.
Kirmani demiştir ki: Rüyasında bir ölüyü büyük arzuyla öpmek; ona hayır dua etmektir. Bir ölü tarafından öpülen, onun malından hisse alır. Bir hayvanı öpen, hayvan gibi birini sever. Katı cisimleri öpen, birine meyleder.
Cafer-i Sadık bu rüyayı şunlarla tabir ediyor: Hayır, menfaat, zafer, sevindirici haber ve murat.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öpmek Görmek Ne Anlama Gelir?

Bir hizmetçiyi yahut bir yerde çalışan bir kadını öpmek, onun efendisi yahut patronu ile dostluk kurmaya, Bir kadını öpmek onun kocası ile dost olmaya, Bir erkeği öptüğünü, onunla sarmaş dolaş olduğunu ve yattığını görmek maksadının gerçekleşmesine delalet eder.
Bir kimseyi şehvetle öpmek ondan yardım, iyilik vb. görmeye; şehvetsiz olarak birini öpmek, öpülen kimseye yardım ve iyilikte bulunmaya, ona hayır ve menfaati olmaya, Birinin çocuğunu öpmek, onun babası ile dostluk ve sevgiye işaret eder.
Kendi çocuğunu iştiyak ve şehvetle öpmek, bu çocuktan yahut onun annesinden hayra, mala, iyilik ve sevince ulaşmaya, çocuğun kendi anne ve babasını öpmesi, ondan görülecek yardım ve iyiliğe yorumlanır.
Makam ve mevki sahibi birini öpmek o makam ve mevkie geçmeye, onlar tarafından öpülmek, o cihetten gelecek hayra, Biri tarafından gözlerinden öpülmek evlenmeye, sadece bir gözünün öpülmesi haram bir şeye aracılık etmeye yorulmaktadır
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir âlimin birini öpmesi öpülenin Kur'an okumasına yahut dünyalık elde etmesine, Hasta kimsenin bir ölüyü öpmesi vefat etmesine delalet eder. ( Ölü kimseyi öpmek yahut onun tarafından öpülmekle ilgili bakınız: Ölü Ölüm.)
Rüyada öpmek, istediklerinizi gerçekleştireceksiniz demektir. Karşı cinsten birisiyle öpüşmek aşk yaşamak demektir. Sevgilisini öpen kişi sevgilisinden haber alır. Rüyada tanımadığı kadını öpmek hemen verilen kararla evlenmek demektir. Değerli bir taşı öpen kişi maddi şeylere aşırı önem veriyor demektir.
Rüyada öptüğünü veya öpüştüğünü görmek; isteklere kavuşma yolunda ilerlemeye, aynı cinsten birilerinin öpüştüğünü görmek; arkadaşlığa, bir ölüyü öptüğünü görmek; ölüden miras kalacağına, bir hayvanı öpmek; kötü bir insanı sevmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyalarımızda pek çok farklı şey görürüz. Bazen yaşanmış şeyleri, bazen yaşanmasını istediğimiz şeyleri görürüz. Kimi zaman ise bizim için de çok sürpriz olan şeyler görebiliriz ve söz konusu rüyanın anlamını merak ederiz. Örneğin rüyada öpüşmek insanların anlamını öğrenmek istedikleri rüyalardan biridir. Rüyada öpüşmek rüyayı gören kişi için ne anlam ifade eder? Sizin için rüyada öpüşmek ile bu rüyanın eşle öpüşmek, sevgiliyle öpüşmek, patronla öpüşmek, dudaktan öpüşmek gibi detaylarının rüya tabirlerini bir araya getirdik.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖPÜŞMEK
Rüyada öpüşmek ile ilgili yapılan rüya tabirlerini genellikle olumludur ve sanılanın aksine çoğu zaman rüyada öpüşmenin romantik bir anlamı yoktur. Genellikle rüyada öpüşmek, insanı mutlu edecek gelişmelerin olacağı başarıların, kazanımların ve zenginliğin elde edileceğine yorulur. Bunun yanında rüyada öpüşmek samimi olunan biriyle yeniden buluşmak ve özlem gidermek anlamına da gelebilir. Tabii öpüşmenin farklı detaylarının farklı yorumları da vardır. Örneğin rüyayı gören bir erkek tanımadığı bir kadını öpüyorsa bu sürpriz bir nikah olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EŞLE ÖPÜŞMEK
Rüyada eş ile öpüşmek sabırlı olmaya, eşine güvenmeye ve eşini çok sevmeye, aile hayatında güzel gelişmelere ve huzur bulmaya delalet eder. Rüyada eş ile öpüşmek sevmeye ve sevilmeye, sabırlı olmaya ve kendine güvenmeye, fedakarlık yapmaya ve eşinin güvenini kaybetmemeye yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVGİLİYLE ÖPÜŞMEK
Rüyada sevgiliyle öpüşmek, rüya sahibinin sevgilisinden gelecek mutluluğa, hayra ve iyiliğe rivayet edilir. Rüya sahibinin bekârsa ve sevgilisi varsa onunla çok mutlu olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulur. Rüyayı gören kişi eğer bekâr değil evliyse o halde bu rüya da eşi ile yaşayacağı huzurlu günlere tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DUDAKTAN ÖPÜŞMEK
Rüyada dudaktan öpüşmek, şehvetin ve zinanın, bazen de gönül ilişkilerinin bir göstergesidir. Tanımadığı bir kadınla veya adamla dudaktan öpüştüğünü gören kimse, dünya hayatına meyleder ve kendisini ahiretten ve onun gereklerinden tamamen uzaklaştırır. Bu rüya bazen de evlenmeye ve yuva kurmaya işaret eder. Özellikle evlenmek isteyen bir kadın için bu rüyası yakında çok seveceği ve kendisini de çok seven bir adamla karşılaşıp onunla evlenmesine ve birlikte uzun bir hayat geçirmeye yorumlanır. Dudaktan öpüşmek, kişinin nefsi arzularına yenilmesine ve bu nedenle günah içinde bulunmasına dalalet eder. Bu rüya bazı zamanlarda nefsi isteklerinizin ağır bastığının ve bu sebepten günaha kolayca girebildiğinizin bir göstergesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA PATRONLA ÖPÜŞMEK
Rüyada patron ile öpüşmek, kişinin patronundan alacağı bir habere, işlerinin rayında ilerleyeceğine, yaptığı çalışmaların karşılığını görmeye, takdir edilmeye tabir edilir. Patronuyla öpüşen kimsenin terfi alacağını, başarılı bir iş hayatının olacağını söyleyebiliriz. Aynı zamanda maddi olarak sıkıntılardan kurtulmanın, feraha kavuşmanın habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖPÜŞMEK İLE İLGİLİ DİĞER RÜYA TABİRLERİ
Rüyada Bir Kadını Öpmek
Rüyasında bir kadını öptüğünü gören kişi birinden hürmet görecek demektir. Aynı zamanda rüya sahibinin duygularına karşılık alacağına ve karşı cinsle yakınlaşmasına da işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Erkeği Öpmek
Rüyada bir erkeği öpmek biraz müstehcen bir anlama gelir. Rüya sahibinin rüyada bir erkeği öpmesi onunla büyük bir yakınlaşma içerisine girerek cinsi münasebet kuracağına işaret eder. Aynı zamanda dileğin gerçekleşmesine de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle Öpüşmek
Uzun zaman önce tanışılmış olan bir kişi ile bir işe girileceğine, bu kişi sayesinde hiç beklenmeyecek kadar büyük bir başarı elde edileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına ve çok büyük bir zenginliğe kavuşulacağına delalettir. Sağlık sorunlarının tedavisi için adım atılacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Sevgiliyle Öpüşmek
Rüyada yeni sevgiliyle öpüşmek, gidilen yolda çok iyi kalpli ve dürüst insanlarla tanışılacağına, bu kişilerle çeşitli işlerde çalışılacağına, aksiliklerin aşılacağına, çıkılacak bir seyahatin ardından yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Müdürle Öpüşmek
Rüyada müdürle öpüşmek kişinin yaşam kalitesinin artacağına ve iş hayatında karşılaştığı engelleri aldığı destek sayesinde aşacağına, iş yaşamındaki başarılarının hane hayatına da yansıyacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Kadına Öpüşmek
Rüyayı gören kişinin, hiç beklemediği bir sebepten ötürü maddi sıkıntıyla tanışacağına, yaşayacağı kötü bir olaydan ötürü oturduğu semtteki insanlar tarafından eleştirileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına ve beklenmedik bir maddi zararla karşılaşacağına işaret eder. Rüyada kadın kadına öpüşenleri görmek, bir kazanın atlatılacağına, bu kazanın ardından artık daha dikkatli bir kişi olunacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine yorumlanır. Elde bulunan maddi kaynakların kısa sürede daha da arttırılacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Öpüşmek
Şöhret kazanmaya ya da unvan sahibi olmaya işarettir. Çok büyük ses getirecek ve deyim yerindeyse birçok insanın ağzının açık kalmasına sebep olacak bir adım atılacağı, kazancı en az iki ya da üç kat arttıracak bir yola girileceği, bolluk içinde geçecek bir iş hayatının başlayacağı, sorunların aşılacağı, haneye nifak sokan kişilerin uzaklaştırılacağı ve yaşanan tatsız bir durumdan ötürü bir dostla yaşanan küslüğün son bulacağı anlamına gelir. Rüyada ünlü biriyle öpüşüp sarılmak, uğranılan haksızlığın telafi edileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Öpmek
Rüyada kadın öpmek, bekar kimseler için yeni bir aşkın habercisiyken, evli kimseler için öpülen kadın tanınmayan biriyse eşiyle arasında oluşacak bir kıskançlık krizine yorumlanır.
Rüya sahibinin çevresince ve yeni girdiği ortamlarda sevileceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına da tabir edilir. Kadın öptüğünü görmek kişinin idealist olduğunu ancak duyguları ve aklı arasında zaman zaman sıkıştığını, karar vermekte, ne yöne gideceğini belirlemekte sıkıntı çektiğine ve bu durumun bir müddet daha devam edeceğine yorumlanır. Kişi annesini öptüğünü görürse ondan helallik alacağına, kız kardeşini öperse düğün dernek kurmaya yorumlanır. Kızını öptüğünü görenlerin evladı hayırlı işler yapar ve geleceği, bahtı açık, sağlığı, huzuru yerinde olur. Yaşlı bir kadını öpmek doğru olduğu düşünülen bir işte eleştiri almak, aile büyüklerinin nasihatini dinlemek ve yapılacak bir seçimle hayatını değiştirmek manasındadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadını Dudağından Öpmek
Tanıdık bir kadını dudağından öpmekle yabancı bir kadını öpmek farklı şekillerde yorumlanır. Kişi eşini dudağından öptüğünü görürse yaptığı işlerin doğruluğuna ve helal rızka yorumlanırken, evli olduğu halde başka bir kadını dudağından öpmek ara bozucu, kişiyi zora sokacak bir tanıdığa yorumlanır. Sevilmeyen, düşman olunan veya küskünlük yaşanan bir kadını dudağından öpen kişi sert, kırıcı sözler duyar ve kalbi kırılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Kadını Öpmek
Hayra yorulmaz ve kişinin yapacağı bir yanlışa işarettir. Günah sayılan, ayıplanan ve kabul görmeyen davranışlar içine girileceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine, kıskanç ve şüpheci insanlarla tanışılacağını, çalışma koşullarında zorlukları tabir eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Öpmenin Psikolojik Yorumu
Kişinin şefkatli biri olduğunu ama duygularında pek çok iniş-çıkış yaşadığını, utanma duygusu yüzünden karşı cinsle iletişim kurmakta zorlandığını bildirir. Platonik şekilde yaşanan bir aşkın, karşılık görülmese de duyguların devam ettiği bir insanın hayal edildiğinin de işareti olan rüya, kişinin içe kapanık olduğunu da gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖPÜŞMEK
Rüyada öpüşmek olumlu rüyalar arasındadır. Kişinin hayallerinin gerçek olmasına, sevinçli güzel haberler almaya, başarı elde edilecek durumlara, zenginliğe, dostluklara, muhabbete ve yaşamda keyif veren durumlara yorumlanır.
Ayrıca rüyada biriyle öpüşmek saygınlık, güç, mal ve para sahibi olmaya, zenginleşmeye, sosyal hayatında ve özel yaşamında saygı duyulan biri olmaya, eski dostlarla bir araya gelerek güzel zaman geçirmeye, uzakta olan yakınlarınızdan haberler almaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öpüşmek Nasıl Yorumlanır
Rüyada öpüşmek hayırla yorumlanan rüyalar arasındadır ve yorum yapılmadan önce rüya içindeki diğer sembollerle birlikte analiz edilmesi gerekir.
Rüyada öpüşmeyle ilgili şeyler görmek; yalnızlık, yoksunluk hissi, kendini eksik hissetme ve elde edemediği isteklerine dair bilinç altındaki bastırılmış duygu ve düşüncelerin rüya aracılığı ile dışa vurmasıdır.
Bir çok rüya tabircisi düşmana galip gelmeye yorumlasa da bu rüyanın günümüzdeki yorumu; kişinin hayatındaki güzelliklere yada hayal kırıklıklarına, özlemlerine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birini Öpmek
Rüyada birini öpmek; öpülen kişiye göre yorumu değişmekle birlikte sevdiğini öpmek; muradın gerçekleşmesine, hayallerine kavuşmaya, evlilik teklifi almaya veya sevdiği kişi ile evlenmeye delalet eder.
Rüyada dudaktan öpmek; bazen de kişinin sevgi ve şevkate ihtiyaç duymasına, şehvet içeren duygularını, dünyevi zevklerini sembolize eder.
Rüyada yanaktan öpmek; helal kazanca, sıkı dostluklara, hayırlı haberlere yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Biriyle Öpüşmek
Rüyada biriyle öpüşmek sevinçli haberler almaya, sevdiği kişiyle hayırlı bir evlilik yapmaya, mutlu bir birlikteliğe, sağlam dostluklar kurmaya, iş hayatında yeni gelişme ve fırsatlara, mevki sahibi olmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öpüştüğünü Görmek
Rüyada öpüştüğünü görmek; öpüştüğünüz kişiye göre farklı yorumları vardır.
Rüyada erkek erkeğe öpüştüğünü görmek; zafere işaret eder ve kişi emellerine ulaşır.
Rüyada kadın kadına öpüştüğünü görmek; geçmişten gelen sıkıntı ve üzüntülerden kurtulup feraha çıkmaya delalet eder.
Rüyada yabancı biriyle öpüştüğünü görmek; gelecek kaygısından kurtulup, kendisiyle birlikte ailesinin de geçimini temin edeceğine, aile hayatında huzurlu günlere, birlik, beraberlik ve mutluluğa yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öpülmek
Rüyada öpülmek; kişinin kendini biri tarafından öpüldüğünü görmesi; beklenmedik müjdeli bir haber almaya, işsiz biri için; iş teklifine veya işe başlayıp geçimini temin edeceğine, ticarette kazançlı günlere, hasta bir kimse için; şifa bulup iyileşmeye, öğrenci için; sınavında başarılı olacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyi Öpmek
Rüyada eski sevgiliyi öpmek veya öpüşmek; kişinin geçmiş anılarının peşini bırakmadığına, geçmiş günlere duyulan özleme ve eski sevgilisinden haber alacağına veya hayatında biri yoksa yeni biriyle tanışıp ondan hoşlanarak tutkulu bir birliktelik yaşayacağına, uzaktan gelecek bir habere delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Öpüşmek
Rüyada sevgiliyle öpüşmek; kişinin rüyasında sevdiği kişi ile öpüştüğünü görmesi; evlilik teklifi etmeye veya evlilik teklifi almaya, hayırlı güzel haberlerin gelecek olmasına, uzakta yaşayan sevdiklerinize kavuşmaya, yaşam içinde erkek ve kadının bir araya gelmesiyle birlikte sağlanan dengeye ve akabinde girişilen işlerdeki başarıya yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgilinin saçlarını öpmek; yaşadıkları ilişkide mevcut sorunları çözmeye, aralarındaki duygusal bağın güçlü olduğuna delalet eder.
Rüyada sevgilinin boynunu öpmek; aşk ile yapılacak olan evliliğe ve sorumluluk sahibi olduğu için iş hayatında kariyer sahibi olmaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dudaktan Öpmek
Rüyada dudaktan öpmek; rüya sahibinin sevgilisini dudaktan öptüğünü görmesi; uyum içinde olan beraberliklerini, evlilik ile mühürlemeye yorumlanır.
Rüyada bir erkeğin başka bir erkeği dudaktan öptüğünü görmesi; iş hayatında bol kazanca ve rakiplerine karşı dikkatli olması gerektiğine yada özel yaşamında farklı cinsel deneyimler yaşamak istediğine ve bu isteklerinde ısrarcı olursa yaşanacak hüsrana delalet eder.
Rüyada bir kadının başka bir kadını dudaktan öptüğünü görmesi; tanıdığı biri ise; ona karşı dikkat etmesi gerektiğine ve ondan gelecek hoş olmayan sözlere, duygusal boşluk içinde olduğuna, erkeklere karşı güven duymadığı için yalnızlık çektiğine yorumlanır.
Rüyada evli bir kadın/erkek eşi dışında başka birini şehvetle dudaktan öptüğünü görmesi; eşine karşı ilgisini kaybettiğine, duygusal bağlarının zayıflığına ve başka biriyle aşk yaşamak istediğine, evine karşı ilgisini kaybedip ve buna bağlı olarak eşiyle sorun yaşanacağına tabir edilir.
Rüyada kişinin kendi hem cinsi ile öpüşüp, seviştiğini görmesi; cinsel açıdan tatmin olamadığına, yaşamındaki hayal kırıklığına uğradığı için mutsuz ve amaçsız olduğuna, insanlara ve yaşama karşı güven duygusunu kaybettiğine delalet eder.
Bu tür rüyaları sık gören kişilerin gerçek yaşamında psikolojik destek alması gerekir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Bir Erkekle Öpüşmek
Sevince, iş hayatındaki hayırlı gelişmelere, zenginliğe, başarılı girişimlerde bulunmaya ve iş fırsatlarına yorumlanır.
Rüyada Genç Bir Kadınla Öpüşmek
Duygusal gelişmeler ile ilgilidir aşk, sevgi ve tutkuyu sembolize eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaşlı Bir Erkekle Öpüşmek
Soylu, asil bir insana, tecrübeyle birlikte gelen fırsatlara, amaçlanan hedeflere ulaşmak ve başarılı olmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaşlı Bir Kadınla Öpüşmek
Hayal kırıklarına, bir başka yorumu ise; yeni bir fırsata, korku ve endişelerden kurtulmaya, hatalardan ders almaya ve af dilemeye delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Birini Öpmek
Rüyada ünlü birini öpmek; şan ve şöhret sahibi olmaya, kişinin iş hayatında ses getiren başarılara imza atmasına, sosyal yaşamında popüler bir kişi olup, elde ettiği başarıları geniş bir kitlenin konuşup, güzel sözler duyarak mutlu olacağına, dargın olduğu kimselerle barışmaya yorumlanır.
Rüyada ünlü biri ile sarılarak öpüşmek; kurmuş olduğu sağlam dostluklara, kaybettiği haklarına yeniden sahip olacağına, yeni iş projelerinde söz sahibi olmaya ve isabetli kararlarından dolayı maddi kazanç elde ederek, mutlu olmaya, ihtiyacı olan kimselere yardımda bulunacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Öpmek
Rüyada ölü öpmek; rüyasında ölmüş birini öptüğünü görmesi; kişinin içinde bulunduğu yaşam şartlarına göre yorumu değişir bazen hayırlı güzel müjdeli haberler almaya, ölümden sonraki yaşama karşı da ilgi duymaya, manevi hislerin güçlü olduğuna delalet eder.
Rüyada ölü öpmek; kişinin maddi veya manevi açıdan zor durumda olduğuna, aldığı yanlış kararlar neticesinde yardıma muhtaç hale gelmeye ve bundan dolayı hiç sevmediği, kötü niyetli, dedikoducu bir insandan bile yardım isteyeceğine, aynı zamanda kişi dikkatli olmaz, kendini toparlayıp, çeki düzen vermeyip, aynı hataları yapmaya devam ederse; ölüden de yardım bekler hale düşmesine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anneyi Öpmek
Rüyada anneyi öpmek; kişinin rüyada annesini görmesi ve onu öpmesi hayırlı bir rüyadır, bozuk giden işlerin düzelmesine, uzun zamandır peşini bırakmayan maddi veya manevi sıkıntıdan kurtularak feraha çıkmaya delalet eder.
Rüyada anneyi öpmek; bekar biri için evliliğe, evli olanlar içinse aile içindeki anlaşmazlıkların son bulmasına, borçlu olan kişinin borçlarını ödeyip, huzura kavuşmasına, evde yada iş yerinde bolluk ve bereketin artmasına yorumlanır.
Rüyada ölmüş olan anneyi öpmek; yeni girişimlere, mutluluğa, yardım etmeye veya yardım almaya, uzakta olan sevdiklerine kavuşmaya yada onlardan güzel haberler almaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babayı Öpmek
Rüyada babayı öpmek; rüya sahibinin babasını öptüğünü görmesi; zafere işaret eder ve giriştiği projelerde başarı elde edip, rakiplere galip gelerek, hayırlı bol kazançlı işler yapmaya, makam ve mevki sahibi olmaya delalet eder.
Rüyada babanın elini öpmek; bereketli bol kazanç elde etmeye, geleceğe güvenle bakmaya, bulunduğu konumda liderlik etmeye, aile içinde huzurlu olmaya, sözü dinlenen bir kişi olduğunu sembolize eder.
Rüyada kişinin babasının kendini öptüğünü görmesi; hayırlı bir evlat olmaya, babasının kendinden memnun olduğuna ve hayır duasını aldığına, kötülüklerden korunmaya, yardımsever bir kimseye, başladığı bütün işleri başarıyla tamamlamaya tabir edilir.
Rüyada ölmüş olan babayı öpmek; kişinin maddi veya manevi sıkıntıda olduğuna ve bu konuda yardım alarak bütün dertlerden kurtulup huzura ermeye, iyi amel sahibi olmaya, iş hayatında bol kazançlı yeni bir girişimde bulunmaya veya var olan projede liderlik ederek başarı elde etmeye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocuk Öpmek
Rüyada çocuk öpmek; rüyasında kendi çocuğunu veya başka bir çocuğu öpmek; hayırlı bir rüyadır ve kişinin yapmış olduğu yatırımlardan, fazlasıyla gelir elde edeceğine, sevinçli haberler almaya, başarılı projelere, yeni bir eve taşınmaya, işsiz biri için işe girmeyi ve miras konularını sembolize eder.
Rüyada çocuk öpmek; kişinin bir çocuğu öpüp sevdiğini görmesi aynı zamanda kendine ve ailesine yeterince zaman ayıramadığı için bilinç altında suçluluk hissetiğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşını Öpmek
Rüyada arkadaşını öpmek; kişinin sevdiği bir arkadaşını sarılıp öptüğünü görmesi; yaşanan sevinç veya kedere yürekten ortak olmaya, iyi günde, kötü günde hep birlikte olmaya, güçlü dostluklar kurmaya işarettir.
Bazen de böyle bir dosta duyulan özleme, küs olduğu biriyle barışmaya ve özür dileyerek ortadaki sorunu çözmeye, sevdiği ama uzun zamandır görmediği bir yakın arkadaşın sürpriz yaparak gelmesine ve sevince delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanımadığın Biriyle Öpüşmek
Rüyada tanımadığın biriyle öpüşmek; kişinin rüyasında tanımadığı bir bayanla öpüştüğünü görmesi; yeni arkadaşlık kurmaya, sosyal yaşamda hareketliliğe, evlilik teklifi almaya, eğlenceli bir etkinliğe katılmaya delalet eder.
Rüyada tanımadığın bir erkekle öpüştüğünü görmek; murada ermek, çevresinde popüler bir kişi ile tanışmaya, gizli, saklı işlere girmeye ve bundan dolayı tedirginlik yaşanacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Öpmek
Rüyada eşini öpmek; kişinin rüya içerisinde eşini öptüğünü görmesi; hayırla yorumlanan bir rüyadır.
Evli kişiler için; aralarında var olan uyumdan dolayı olası sorunların üstesinden gelmeye, aile içinde bolluk ve berekete, maddi kaygıların son bulmasına ayrıca bebek isteyen çiftler için, bebek haberine delalettir.
Rüyada eşle öpüşmek; bekar biri için; ruh eşiyle tanışmaya ve mutlu bir beraberliğe yorumlanır.
Rüyada eşinin elini öpmek; evli kişiler için; aile içindeki sevgi, şefkat ve sadakatin önemli olduğuna ve bundan dolayı elde edecekleri huzurlu, mutlu ve başarılı günlerin müjdesini verir.
Bekar biri için rüyada eşinin elini öptüğünü görmesi; sevdiği kişi ile ailelerinde onayladığı hayırlı bir evlilik yaparak saadete ermeye, sevinçli haberler almaya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Öpüşmek
Şöhret kazanmaya ya da ünvan sahibi olmaya işarettir. Çok büyük ses getirecek ve deyim yerindeyse birçok insanın ağznın açık kalmasına sebep olacak bir adım atılacağı, kazancı en az iki ya da üç kat arttıracak bir yola girileceği, bolluk içinde geçecek bir iş hayatının başlayacağı, sorunların aşılacağı, haneye nifak sokan kişilerin uzaklaştırılacağı ve yaşanan tatsız bir durumdan ötürü bir dostla yaşanan küslüğün son bulacağı anlamına gelir. Rüyada ünlü biriyle öpüşüp sarılmak, uğranılan haksızlığın telafi edileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Öpüşmek
Rahata erileceğine ve mutlu olunacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin, uzun zamandan beri işsizlikle uğraştığı bir dönemin sona ereceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, tecrübe sahibi olacağına ve kazandığı bu tecrübeyi farklı şekillerde kullanarak para kazanacağına tabir edilir. Rüyada sevgiliyle gizli gizli öpüşmek, büyük bir sürprizle karşılaşılacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüyle Öpüşmek
Gereksiz bir konuda söz söyleneceğine alamettir. Kişi, kendisine hiç fayda getiremeyecek, hatta uzun vadede zarar verebilecek bir işe girecek, kendisini üzecek bir kişi ile bir ilişkiye başlayacak, olmadık bir duruma düşmesine sebep olacak bir ortaklığa girecek, hem kendisini hem ailesini üzecek bir haber alacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına ve üzüntü duyacağına yorulur. Rüyada ölüyle öpüşmek ve kaçmak, sıkıntıya düşülmüş olan bir dönemde istenmeyen bir duruma düşmemek için pek sevilmeyen ve yaptığı iyiliği sürekli başa kakan bir kişiden yardım alınacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına delalet eder. Verilecek kararlardan ötürü tekrar tekrar düşünmek gerekmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpekle Öpüşmek
Kişinin, işlerine destekten çok köstek olan bir kişinin, yapacağı bir çalışmaya çok büyük darbe vuracağı, eline geçen kazancın günden güne azalmasına sebep olacağı, hem aile bireylerinin hem iş arkadaşlarının üzüleceği kötü bir duruma düşmesine yol açacağı, dertlerinin artmasına ve sağlık sorunları ile boğuşmasına neden olacağı anlamına gelir. Rüyada köpekle öpüşmek ve ısırılmak, yakın bir arkadaşın yaşadığı sorundan kurtulması için bazı yardımlarda bulunulacağına, bu yardımlardan sonra kendisini toparlayacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine yorumlanır. Arkadaşlardan gelecek kötülüklere karşı dikkat edilmelidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Eşiyle Öpüşmek
Rüya sahibinin, kendisine geçmişte büyük faydası dokunmuş bir kişinin içinde bulunduğu üzücü bir duruma karşı gizliden gizliye yardım edeceğine, bu yardımla kalben çok ferahlayacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine ve yaşadığı tatsız durumları unutarak ruhen hafifleyeceğine tabir edilir. Sağlık sorunlarının sonu gelecek. Rüyada ölmüş kardeşiyle öpüşmek, hayallerini gerçekleştirmesi için aile bireylerinden birine yardım etmeye, eğitim hayatında sorun yaşayan birine gerek bilgiyle gerek eldeki parayla destek vermeye, sorunları aşmak için aile bireyleriyle birlikte hareket etmeye ve maddi açıdan feda edilenlerin karşılığının bolca alınacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öğretmenle Öpüşmek
İş dünyasında akıl hocalığı yapan ve hem iş konusunda hem aile konusunda birçok sorunun çözülmesine yardım etmiş bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için bazı yollar aranacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına ve eşler arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin son bulacağına rivayet edilir. Rüyada öğretmenle öpüşmek ve yola çıkmak, hayırlı bir iş bağlamak için çıkılacak yoldan büyük başarılarla dönüleceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zenginliğe kavuşulacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına ve hem anne hem baba tarafı için bazı yardımlarda bulunulacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada öpmek psikolojik analiz
Rüyada öpmek ile ilgili genel yorumlara bakıldığı zaman olumlu şeyler söylenilmektedir. Örneğin rüya daha önce yaşamını yitirmiş birini öperken görmek o kişinin hayatta bırakmış olduğu mallardan yararlanmak veya miras görmek olarak yorumlanmaktadır. Rüyada öpmek ile ilgili genel bir kanı da bir ihtiyacını gidermeye ve düşmanı yenmeye delalet etmektedir.
Rüyada küçük bir çocuğun öpüldüğünün görülmesi o çocuğun aile büyüklerinden biri ile olacak münasebete ve dostluğa işaret şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada erkek veya kadın kendi çocuğunu şehvet ile öptüğünü görüyor ise bu çocuğun çok hayırlı bir evlat olacağının ve ileride anne babayı üzmeyeceğinin göstergesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öpüşmek Görmenin Psikolojik Yorumu
Öpüşmek muhabette olmak demektir ve bireyin cana yakın, sevecen, iyi huylu ve çevresiyle iyi geçinmesini bilen kimse olduğunu yansıtır. Rüya sahibinin samimiyete ve tatlı dile olan inancını gösterir ve bilinçaltında her türlü ikili ilişkilerinde ya da toplumsal ilişkilerinde açık iletişimde olmanın faydalı olduğunu savunduğuna işaret eder. Bu rüya bireyin açıksözlü ve açıkyürekli kimse olduğu, arkadan iş çevirecek ya da arkadan konuşacak insanlarla oturup kalkmama konusunda son derece hassas olduğu anlamına gelir. Bireyin kişiliğini analiz etmek gerekirse, çevresindeki kimseler konusunda  son derece seçici davranan, yalandan nefret eden ve dürüstlüğü yaşam felsefesi seçen ve dost canlısı bir insan olduğunu anlamak mümkündür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Uykudan uyandınız ve rüyanızda öpüştüğünüzü gördünüz, bunun ne anlama geldiğini biliyor musunuz? Rüyada öpüşmek ve sarılmak neye delalettir, buyurun birlikte yorumlayalım.
Rüyaların diyarına hoş geldiniz. Yüzlerce yıldır gördüğümüz, unuttuğumuz ve hatırlamaktan korktuğumuz bir sürü rüya ile doluyuz. Kimi zaman devam etmek için tekrar yattığımız, uykuya dalmaya çalıştığımız kimi zaman da uykularımızı kaçıran cinsten olan rüyalar dünyasında öpüşmenin neye işaret olduğu konusunda sizlere bilgiler vereceğiz. Rüyada öpüşmek, sarılmak neye işaret eder, rüyada öpüşmenin anlamı nedir ve bu rüyayı görenlerin geleceklerinde onları nelerin beklediğini merak ediyorsanız, toplanın buraya başlıyoruz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada öpüşmek ne anlama gelir?
Rüyalarımız bilinçaltımız ile ve yaşadığımız hayat ile yakından ilişkili olmakla beraber geleceğe yönelik haberleri bize fısıldayan bir özelliğe de sahip. Rüyada öpüşmek korkulacak bir şey değil. Genel olarak rüyada öpüşmek hayırlı ve zorlukların biteceğine işaret eder. Aynı zamanda aileniz ile bağlarınızın kuvvetlendiğinin de işarettir. Size ve çevrenize olan saldırılara karşı ne kadar savaşçı olduğunuzu belirtmekle beraber rüyada öpüşmek aynı zamanda, öptüğünüz kişiye göre de farklı yorumlanmakta. Eğer tanıdığınız ve çevrenizde olan biri ile rüyanızda öpüşüyorsanız bu hayırlı bir haber demek. Fakat tanımadığınız biri ile öpüşüyorsanız bunun anlamı ise manevi olarak bir boşlukta olduğunuz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arkadaşınla öpüşmek ne anlama gelir?
Rüyada öpüşmek, sevişmek gerçek hayatta güzel olduğu kadar rüyada da güzel şeylerin habercisidir. Sevdiğiniz bir arkadaşınızla rüyada öpüşmek iyi ve kötü günde onun yanında olmak, onun dertlerini paylaşıp can yoldaşı olmak anlamına geliyor. Korkulacak bir şey yok anlayacağınız. Küs olduğunuz bir arkadaşınızın olduğu rüyada öpüşmek yakın zamanda onunla barışacağınızı haberini sizlere vermekten mutluluk duyarız. Eğer rüyanızda arkadaşınızı dudağından öptüğünüzü görmüşseniz, bekarsanız uzun zamandır tanıdığınız biri ile bir birlikteliğe başlayacağınız anlamına gelmekle beraber, eğer bir sevgiliniz veya eşiniz var ise de hiç aklınızda olmayan biriyle duygusal bir yakınlaşma yaşayacağınızın habercisi olmakta. Kadınların birbirleri ile rüyada öpüştüklerini görmek ise ailenize karşı geleceğinizi ve terslikler yaşayarak sıkıntılı bir döneme girileceğini ifade eder. Erkekler için birbirleri ile rüyada öpüşmek ise, maddi olarak geleceğini düşünmeden hareket edeceğini ifade ediyor.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada anneyle öpüşmek ne anlama gelir?
Annelerimiz baş taçlarımız, canlarımız onları rüyada da öptüğümüzü görmek, gören kişi için her şeyin en güzelinin olacağına sıkıntılarının gideceğine işaret eder. Rüyayı gören kişi hastaysa iyileşeceğine, yoksulsa maddi durumu konusunda feraha ereceği anlamına gelir. Ayrıca rüyayı gören kişinin aile kavramını her şeyin üstünde tuttuğuna işarettir. Rüyada anneyi öpmek gerçek hayatta da olduğu gibi güzel şeylerin habercisidir. Ayrıca rüyada anneye sarılmak birbirinizi özlediğiniz ve birbirinize hasret duyduğunuz anlamına gelir. Eğer annenizden uzakta yaşıyorsanız onu ziyaret etmeniz gerektiğini gösterebilir. Alternatif olarak ileride sizin de yaşlanıp evlat sahibi olacağınızı ve şefkate ihtiyacınız olduğunu da gösterebilir ve özlemin hasretin önemi konusunda uyarıcı nitelikte olabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada abiyle öpüşmek ne anlama gelir?
Rüyada abiniz ile öpüştüğünüzü görmek, iş hayatında başarı basamaklarını çıkacağınızı işaret eder. Sizin iş hayatınızın düzeleceği gibi abinizin iş hayatında da olumlu gelişimlerin olacağı olarak yorumlanmakta. Rüyayı gören kişi abisine maddi destek sağlayabilir veya onunla beraber bir iş kurabilir. Rüyada abiniz ile öpüştüğünüzü görmeniz aynı zamanda eğer abiniz evli ise onun bir çocuk sahibi olacağı anlamına da gelmekte. Ayrıca aile fertleri ile ortak iş yapılması durumunda büyük gelir sağlanacağının da işareti olabilir. Rüyada öpüşmenin genel olarak olumlu yorumlandığı, yakınlık göstergesi olduğu düşünülürse, rüyada abi ile öpüşmek aile bağlarınızın kuvvetleneceğini işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ablayla öpüşmek ne anlama gelir?
Rüyada öpüşmek aynı zamanda düşmanlara karşı kazanılan bir zafer olarak da yorumlanmakta. Rüyada abla ile öpüşmek ise, mutluluk ve kısmete işaret etmekte. Eğer rüyanızda ablanızın sizi öptüğünü görüyorsanız kısmetinizin açılacağı ve hayatınızın düzene girmeye başlayacağını düşünebilirsiniz. Aynı zamanda aileniz ile aranızın daha da iyi olacağına işaret eder. Rüyalarımızın hepsinin birbirinden farklı anlamları var. Genel olarak rüyada öpüşmek, sarılmak ve sevişmek olumlu yorumlanıyor. Birinci dereceden akrabalarınızı rüyada görmek ve onlarla öpüşmek hayırlı bir iş anlamında da yorumlanmakta.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocası İle Dudaktan Öpüşmek
Rüyasında kendi kocası ile dudaktan öpüşen kimsenin evlilik hayatı canlanır ve eşler arasındaki sevgi ve saygı artar. Bu rüya kısa süre içerisinde ailenizi mutlu edecek ve bağlarınızı güçlendirecek bir olayla karşılaşacağınızın ve bu olay sonrasında yaşanılan problemlerin son bulacağının göstergesidir. Rüyada kocası ile öpüşen kadın, evliliğini ayakta tutmak için çok çalışır ve çabalar. Bu rüya aile saadetini sağlamak için, bazen alttan almanız ve eşinize karşı hoşgörülü davranmanız gerektiğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birisi İle Dudaktan Öpüşmek
Bir kimsenin tanımadığı bir adamla veya kadınla dudaktan öpüşmesi, zinaya yaklaşıp günah işleyeceğinin veya nefsinin kölesi olup dünyevi zevklere dalacağının bir göstergesidir. Bu rüya kısa süre içerisinde bir günah işleyeceğinize ve bu günahtan dolayı pişmanlık duymayacağınıza; bazen de size uygun olmayan bir kimse ile gönül ilişkisine girip aşık olacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dudaktan Öpüşmenin  Tabiri
Rüyada birisi ile dudaktan öpüştüğünü gören kişinin nefsi istekleri güçlüdür ve bu kimse kolaylıkla günaha girebilir. Bu rüya içinizdeki aşık olma veya sevgili bulma isteğini de yansıtıyor olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanıdık Bir Kadınla Öpüşmek
Rüyada tanıdık bir kadınla öpüştüğünü gören rüya sahibinin kendisine maddi anlamda destek sağlayacak birisiyle birlikte olacağı manasına gelir. Kişinin çok yakın bir zamanda hastalığa yakalanacağı anlamına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Öpüştüğünü Görmek
Rüyada başkasının öpüştüğünü görmek, kişinin gittiği ortamlarda hoşgörülü karşılanacağı, toplumda sevilen ve saygı görülen birisi olacağı demektir. Rüya sahibinin itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkekle Öpüşmek
Rüyada erkekle öpüştüğünü gören kişi eğer bekarsa evlenip çoluk çocuğa karışacağına, evliyse hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir. Kişinin sevineceği bir haber alacağına da delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşiyle Dudaktan Öpüşmek
Rüyada eşiyle dudaktan öpüştüğünü görmek, kişinin eşiyle çok iyi anlaşacağına, aralarında ciddi kavgaların hiç bir zaman yaşanmayacağına alamet eder. Ayrıca kişinin hayırlı evlatlara sahip olacağına da rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Biriyle Öpüştüğünü Görmek
Rüya sahibinin rüyasında biriyle öpüştüğünü görmesi yakın zamanda eğer bekar ve erkek ise zengin biriyle evleneceğine, bayan ise güçlü ve dürüst bir adam ile evleneceğine yorumlanır. Bu rüya genel olarak evliliğe açılan kapıların habercisi olarak yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşınla Öpüştüğünü Görmek
Rüyada arkadaşınla öpüştüğünü görmek, kişinin o kişiye romantik duygular besleyeceğine, karşı tarafında rüya sahibine karşı boş olmayacağına, beraber uzun ömürlü güzel bir ilişki yaşayacaklarına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada öpüşmek, kişinin hayırlara vesile olacak haberler alacağına, iş hayatında saygı duyulan bir kişi haline geleceğine, değerli bir insan olacağı demektir. Rüya sahibinin öptüğü veya öpüldüğü kişi tarafından derin duygular besleneceği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Erkeğe Öpüştüğünü Görmek
Rüyada erkek erkeğe öpüşmek, rüya sahibinin emellerine kavuşamasına işaret etmektedir. Başka bir yorumda ise erkek erkeğe öpüşmek, tüm üzüntülerden kurtulmaya ve feraha ermeye yorulmuştur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Kadına Öpüştüğünü Görmek
Rüyada kadın kadına öpüşmek, iş hayatında başarılı olmaya ve üzüntülerden kurtulmaya işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancıyla Öpüştüğünü Görmek
Rüyada yabancı biriyle öpüştüğünü görmek, tüm korkuların sona ermesine işaret etmektedir. Başka bir yorumda ise aile ve iş hayatında her şeyin yolunda olmasına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşle Öpüştüğünü Görmek
Rüyada kendi eşiyle öpüştüğünü görmek, eşler arasında sadakatin artması anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili İle Öpüştüğünü Görmek
Bazı rüya tabircilerine göre sevgili ile öpüşmek evliliğe işaret etmektedir. Farklı bir yorumda ise sevgili ile öpüşmek hayırlı bir habere yorulmuştur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgili İle Öpüştüğünü Görmek
Rüyasında eski sevgilisi ile öpüştüğünü gören rüya sahibinin eskiden tanıdığı bir kişi ile yen bir işe gireceğine, iki tarafında beklemediği bir şekilde büyük başarıların kazanılacağına, bol kazançlar elde edeceğine, bazı arkadaşlarından destek alacağına bu sayede başarısının katlanacağına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dudaktan Öpüştüğünü Görmek
Rüya sahibinin rüyasında dudaktan öpüştüğünü görmesi kişinin hayatında biri var ise o kişi ile uzun bir ömür geçireceğine, mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Biriyle Öpüştüğünü Görmek
Rüya sahibinin rüyasında ölü bir insan ile öpüştüğünü görmesi ölü olan kişinin amelinin temiz olduğuna ve ahiret hayatında acı çekmeyeceğine, rüya sahibininse doğru yoldan ayrılmayacağına riayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Öpüştüğünü Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında ünlü biriyle öpüştüğünü gören kişinin önemli bir başarıya imza atacağına, bu başarının büyük ses getireceğine, herkes tarafından örnek alınan biri haline geleceğine, maddi gelirinin yükseleceğine, yeni projelere başlayacağına yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öğretmenle Öpüştüğünü Görmek
Rüya sahibinin öğretmenle öpüştüğünü görmesi kişinin bir aile dostunun sıkıntıya düşeceğine ve ona yardım etmek için çeşitli yollara başvuracağına, rüya sahibinin yeni bir yola çıkacağına bu yolda çevresindeki insanlardan yardım alacağına, sonunda mutlu sona ulaşılacağına, maddi kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvan İle Öpüştüğünü Görmek
Rüyasında bir hayvan ile öpüştüğünü gören rüya sahibinin işlerinin yolunda gitmeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, sağlık sorunları yaşayacağına, kişinin sağlıklı beslenmesi gerekeceğine, işinden çok kendisine ve ailesine zaman ayırması gerekeceğine rivayet eder.
0 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.4k puan)  
Kendi evimizdeyiz bayramlaşıyoruz. Teyzem, kocası,anneannem, büyükbabam kendi ailem hepimiz varız. Bayram günüymüş herkes güzel giyinmiş ve ben onların elini öpüyorum.
Daha sonra bir cafede oturmuşuz babam,annem yanımda. Kapıdan çıkarken ailem önümden oranın sahiplerine ve 2 garsona teşekkür ederek çıkıyor elini sıkıyor babam. En arkadan da ben gelip hepsinin elini sıkarak teşekkür ediyorum. En son sıra eski sevgilime geldi ve ona sarıldım. Diğerlerinin sadece elini sıkmiştim. Sonra sarıldığım yerden boynundan öptüm. O an şaşırdı ve mutlu oldu.Daha sonra yine oraya gelmişim tek başıma ve senin canı yanmış. Ayağı ya da eli acıdı küçük bir sebepten. Ben de oturuyorum. Bana şöyle dedi. Beni öp çünkü senin beni öpmen beni güçlendiriyor.
Eski sevgilim bu sarıldığım kişi ve önceden çalıştığı yermiş bu gördüğüm yer. Şu anda orada çalışmıyor. Yorumlarsanız çok sevinirim :)
@samigalaksi
0 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.4k puan)  

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

285 Aktif
0 Üye ve 285 misafir
Bugün : 1464
Dün : 13860
Toplam : 47841893
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...