Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+19 oy
369 okuma
Zeyneb Rüya kategorisinde Rüyakar (4.0k puan)  
Selam Aleykum. Oncelikle soyluyumki ben kizim ve 17 yasindayim. Ruyam ayni sinifta okudugum erkek sinif arkadawimla ilgili. Adi Punhan. Punhanin kalbinde rahatsizlik var ve biz diger sinif arkadawlarida bu rahatsizligin tam olarak neden oldugunu bilmiyoruz. Punhan sinirlendikde kosdukda veya kavga falan etdikde hep kalbini tutar otururdu. Hali kotulesirdi ve su falan verirdik. Bide ben 1 yildirki okulu bitirdim. Simdi ruyama geceyim.
Ruyamda Punhanin kalbinde olan bu rahatsizlik nedeniyle vefat etdiyini goruyorum. Ayni koyden oldugumuz icin babamda cenazeye gidiyor. ( gercekde biz bir kac gundurki yeni araba aldik) babam bu arabayla cenazeye gidiyor. Dondugunde ise babam arabasini baqacinda Punhanin cenazesinide getiriyor. Ben ne icin bizim eve getirdigini bilmeden gidib cenazeyi aliyorum. Hani insan bedeni buyuk olur ya ama ruyamda onun cenazesi kucuk et parcasi gibi biweydi. Hani puzluga et koyuyoruz ya oyle kefene bukulmuw bildigin et parcasi. Bide cenaze oldugu icin kuruyub tawlawmiwdi. Ben onu aliyorum ve benim annemin bi cehizlik sandigi var. O sandigi toprakla doldurup Punhanida oraya gomuyorum. Daha sonraysa babamdan Punhanin cenazesini bizim eve neden getirdinki diye soruyorum. Oda onlar cenazeyi bawka wehire goturuceklerdi ben yeni buyuk araba  aldigim icin benden rica etdiler sen gotur diye soyluyor. Bende haa tamam deyib cenazeyi sandikdan cikarib arabaya geri koyuyorum. Annemde diyorki hazir sen gitdiginde bizde hazirlanib cikalim. Gezmiw oluruz cenazeyi verib kendimizde gezeriz diyor. O sirada dayim ve kizini goruyorum. Onlarda bize gliyorlar. Ben dayimin kizini bahcede severken birden bawka bir erkek cocugu goruyorum. Dayimin kiziyla ayni yawlarda (2-3 yawlarinda) bu seferde onunla oynamaya bawliyorum. Eve geldigimde dayimin gitdigini goruyorum. Onun yerine bawka bi kiwi var. O bahcedeki erkek cocugunun babasiymiw. Ama tanimadigim biri. Babamla birlikde kurani kerimden ayetler okuyor. Ve namaz hakkinda komuwuyorlardi. Bu sirada babam anneme ne icinse kiziyor ve bizide goturmekden vaz geciyor. Diyorki kendim goturcem cenazeyi ve orda acib bedenine bakcam niye ölmuw diye. Bende diyorumki baba onun kalbinde rahatsizliq vardi onun icin öldu sen bedenine bakarak biwey anlamazsin diyorum. Sonra uyandim. Benim icin cok etkiliydi. Hemde korkutucu. Hani babamin yeni arabasiyla goturmesi. Annemin cehiz sandigina cenazeyi koymagim falan. AMA LUTFEN EGER KOTU BIWEYE YORUMLANIYORSA YINEDE YORUNLAYIN. BEN OYLE KOTU YORUMLAR ICIN EKSI OY FALAN VERMIYORUM. BILDIGINIZ UZERE YORMLAYIN. LUTFEN

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+14 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
o kişi için hayırlıdır. tanıdığınızın ömrünün uzamasına, eğer yakında başlamayı düşündüğü bir çalışma varsa başarı ile sonuçlanacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine işarettir. Bazen de bu rüya, ölen kişi ile birlikte zaman geçirmeye veya ondan göreceğiniz bir iyiliğe işarettir.
Birinsan Rüyakar (3.0k puan)  
Benim rüyama da bakarmısınız mümkünse bu rüyanın bi altındaki
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
+18 oy
MelikeQa Rüyazede (1.3k puan)  
Acikcasi ben bir ruya yorumcusu degilim ama ruyani okuduktan sonra aklimda kalan bir kac seyi yazmak istedim  bu kisi ile ilgili okulda belki fazla endiselendigin icin ve beyninin farkli bir yerlerinde onun bir gun ölebilecegini kaydetmis olabilirsin farkli bir hatirlatma  ile beynin bunu ruya olarak gormeni istemis olabilir ama  ayrica onu ölü olarak gormen sanirim ( o kisinin )ömrünün uzadigina delalet ediyor  onu minik bir et parcasi olarka görmeni anlayamadim ama zaten bende cenaze ile ilgili gordugum ruyalarda hic tabutun icinde ölü bir beden görmedim ya bir poset ya bir bez .. belkide öyle gormen gerekiyordu korkacagin ve etkilenecegin birsey oldugunu sanmiyorum icinin rahat etmesini istiyorsan o kisiye ulas yada ondan haber al  umarim bir nebze yardimci olmusumdur  kendine iyi davran  :))
Zeyneb Rüyakar (4.0k puan)  
Tewekkur ederim ))
+4 oy
Zeyneb Rüyakar (4.0k puan)  
Tewekkurler cok endiwelenmiwdim. Bide ruyanizi en iyi yorum secmek istiylrum ama yanindaki o kuw iwareti gelmiyor. Tekrar donub kontrol edicem
+16 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Merhaba,

Gelecekte olmasını istemediğin ama olursa neden olacağını bildiğin annen ile baban arasında yaşanacak bir şey var.Özellikle babanın maddi durumu geliştikçe bu durum daha da ortaya çıkıyor.Sanırım baban eli açık,cömert,hem maddi hem manevi tarafı güçlü hayırsever bir insanken annen  cimriliğe yakın aşırı tutumlu ve her geçen gün maddi tarafı yükselirken manevi tarafı düşen birisi.

Örneğin,annen "eski"(!) çeyiz sandığını bile saklarken baban arabasını "yeni"(!)liyor,baban başkasının cenazesini hem de yeni arabası ile başka bir şehre götürmeye hazırlanırken(başkası için iyilik) annen bu durumu hem de dayını,kızını ve sizleri de alarak başka bir alana taşımaya(sadece kendini ve kendinden gelenleri düşünme),babanın yapacağı manevi bir iyilikten bile maddi bir kazanç elde etmeye çalışıyor.(gezme)

Burada babanın getirdiği cenaze annenin yıllardır sürekli azalan manevi duyguları ve artan maddi duygularından dolayı kuruyan,katılaşan kalbi.Sen arkadaşının kalbi hastalığı ile bu durumu eşleştiriyorsun.Annenin yıllardır bu gidişatını izliyor ve son bir yıldırda artık döndürülemeyek bir seviyede olduğunun farkındasın.Cenazenin(annenin manevi duyguları) küçük,kurumuş ve taşlaşmış olması bunu da annenin eski çeyiz sandığına gömmen bu durumu açıklıyor.

Öyle ki sen daha çok babana benziyorsun.Babanın yaptığı bir yardımı sorgulamıyorsun,o cenazeyi eve getirince annenin yıllardır kullanmadığı sandığa hemen toprak doldurup babanın yaptığı iyiliğin devamını sağlıyorsun.Sonra cenazenin gerçek gelişini öğrenince yine sorgulamadan babanın yaptğı iyiliğin devamı konusunda tavır alıyorsun.


Sen babanın meşrebine yakınken,dayın annenin meşrebine yakın.Ancak bu olaylar ortaya çıkınca dayın kayboluyor.Baban annenin sürekli maddi düşünmesinden,fazla tutumlu(!) olmasından çok rahatsız.O kadar rahatsız ki o erkek çocuğun babası ile kuran okuyor,namaz hakkında konuşuyor.Yani baban yaptığı hayır,hasenat,yilik vs işleri neden yaptığının gayet farkında.

Baban annenden de kendisi gibi olmasını istiyor ancak annen meşrebi gereği kendisi gibi ol(a)mayınca kızıyor ve annenin gitgide manevi anlamada hissizleşen kalbi duygularının neden azaldığını anlayamıyor.Annenin yıllar içinde azalan bu duygularını yaşına bağlıyor ve onun vücuduna bakacağım neden ölmüş diyince sende babana aradığı cevabı veriyorsun.

"Onun kalbinde rahatsızlık vardı onun için öldü,vücuduna bakıp anlayamazsın"

DAB,

Selamlar.
+5 oy
Zeyneb Rüyakar (4.0k puan)  
Vay beee ne kadarda guzel yorumlamiwsiniz. Kewke ruyalarima hep siz baksaniz. Yorum gercektende harika. Cunki babam ve annem siz soylediginiz gibi. Evet bende hep babama taraf oluyorum. Annemin boyle kendini duwunmesi benide sıkıyor hep. Ozelliklede hep babamin akrabalarini kotuluyor ve kendilerinkine keldikde ise tamamen farkli (((

İlgili rüyalar

+7 oy
3 yorum 162 okuma
Eylülmls 14 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Eylülmls Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+29 oy
6 yorum 440 okuma
+12 oy
1 yorum 199 okuma
Burakozkırıscı 6 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Burakozkırıscı Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+15 oy
5 yorum 247 okuma
+8 oy
2 yorum 199 okuma
Merve3434 1 Temmuz 2022 Rüya kategorisinde Merve3434 Rüya Tabircisi (7.4k puan)   yazdı
+24 oy
2 yorum 262 okuma
+3 oy
1 yorum 67 okuma
+42 oy
10 yorum 513 okuma
+27 oy
1 yorum 212 okuma
Aysesultan 8 Mart 2020 Rüya kategorisinde Aysesultan Rüyazede (1.3k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

446 Aktif
0 Üye ve 446 misafir
Bugün : 3088
Dün : 13860
Toplam : 47843514
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...