Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
320 okuma
Nurliz Rüya kategorisinde Rüyazede (2.1k puan)  
Rüyamda çok farklı bir yerdeyim güzel bir yer gündüz güneşli yanımda tanımadığım genç bir çocuk var sohbet ediyoruz geziyoruz arkadaşımmış tam detaylı hatırlamıyorum çocuğun yüzü asılıyo sonunda bende söyle diyorum ya dayanamicam sölicem diyorum babanı kaybettin diyo nası diyorum kaybettin diyo bende babannemimi böle kaybetmiştim bişeyimi kaybettim olabiliyor böle komplikasyonlar diyo. Nasıl ya diyorum aramak için telefonda numara çeviriyorum saçma sapan numara çeviriyorum böle birşey olamaz diyorum hastanedeydi en son iyiydi diyorum. Sonra ağlamaya başlıyorum Allah affetsin haşa sümme haşa bağırmaya başladım artık Allaha inanmıyorum yok diyorum annemi küçücük  yaşımda kaybettim şimdide yaşım kaç babamda gitti bu genç yaş yaşta diye bağırmaya başlıyorum. Sonra gözümü açtım Allaha şükür rüyaymış dedim 3 dakka sonra ezan okumaya başladı zaten biraz daha rahatladım. Babam 2 aydır hastanede trafik kazası geçirmişti sürekli ameliyat oluyor Allaha şükür durumu iyi ama aklım onda tabiki. Ha birde diyorum ki acaba benim yüzümden mi oldu diyorum rüyada geçen gün doktorla tartıştım kavga ettim ya bilerek yaptılar belkide diyorum karşımdaki kişi saçmalama diyor gerçekten de hastanede babamla ilgilenen doktorlardan biriyle tartışma yaşamıştım. Bu arada Allah inancı sonsuz biriyim. Her gün zikirlerimi aksatmamaya çalışan dualarımı aksatmamaya çalışan biriyim. Kimseye bir yanlışım yok Allaha şükür dini olarak bir eksiğim olduğunu kesinlikle düşünmüyorum içimi maneviyatımıda biliyorum ama isyan etmem garip geldi. Şimdiden teşekkür ediyorum Allah razı olsun yorumlarınız için yorumlarsanız sevinirim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ölüm haberi alman bir şanssızlığa işaret eder. bazı işlerinde aksama olacaktır. ancak burada dikkat edilecek konu ölüm haberi almak genellikle bilinç altınıza yerleşen sevdiklerinizi kaybetme korkusundandır.  alaha isyan etmek  ise ciddi anlamda günah işlememeniz konusunda uyarıdır ancak bundada bilinçaltı faktörü olabilir. uyarıcı olabilir çevrede sisi günaha bulaştırmak isteyen birileri olabilir bu konuda dikkat ederseniz bi sorun olmayacaktır. bilinçaltı da olabilir diyorum
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
takılma bence  bu konuya
+2 oy
Nurliz Rüyazede (2.1k puan)  
Anladım teşekkür ediyorum. Bende babama birşey olacak da ondan dolayımı diye düşünmüştüm. Tabi zaten genelde tam tersi derler birde dediğiniz gibi bilinç altı olabilir çok teşekkürler.
+3 oy
Nurliz Rüyazede (2.1k puan)  
Zaten takmamaya karar verdim çünkü yorumlarada takıyorum genelde herşeye takılıyorum. Çok teşekkür ederim. Bir islami yorumcu hocada Babanız hayattaysa ve sağlık sorunları varsa iyileşmesine, çok mutlu olacağınız haberler almaya yorumlanır. işleriniz rast gideceğine. Maneviyattan uzaklaşmamanız gerektiğine diye yazdı. Herneyse Allah razı olsun teşekkür ederim.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.

İlgili rüyalar

+13 oy
2 yorum 335 okuma
+20 oy
1 yorum 429 okuma
+7 oy
1 yorum 122 okuma
Aynur Altay 11 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Aynur Altay Rüya Tabircisi (7.2k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 714 okuma
saharaa 17 Aralık 2019 Rüya kategorisinde saharaa Rüyakar (3.6k puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 192 okuma
Dinazor736 1 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Dinazor736 Rüyakar (2.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 84 okuma
+8 oy
1 yorum 121 okuma
ncsedef 27 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde ncsedef Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 206 okuma
Betül#ecrin 8 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Betül#ecrin Karabasan (493 puan)   yazdı
+2 oy
3 yorum 176 okuma
Sami sariaslan 4 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Sami sariaslan Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 165 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

394 Aktif
0 Üye ve 394 misafir
Bugün : 20311
Dün : 23857
Toplam : 48078619
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...