Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
784 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Sevdiğini görmek, sevdiğin kişiden kişiden güzel bir haber alacağınızın işaretidir. Eğer kavga ediyor görürseniz aranızda iyi bir şey olacağı anlamına gelir. Rüyada sevdiğini görmek gerek kız gerek erkek olsun, güzel bir evliliğe yorumlanır. Eski bir sevgili görmek ise uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğini ifade eder.

Evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile huzurunuzu bozulacağına açıklama olunar. Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, bekarlar için mutlu bir karşılaşma; eski bir sevgili ise uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğini; evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir.

Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza, sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinizi, kavga etmek; evleneceğinize işarettir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
en çok görülen rüya

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

34 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Sevdiği Kişiyi Görmek

Rüyada sevdiği kişiyi görmek, bekâr kimselerin gördüğü bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin, uzun zamandır birlikte güzel zamanlar geçirdiği ve zorluklara göğüs gerdiği kişi ile yakın bir zamanda dünya evine gireceğine delalet eder. Ayrıca, rüya sahibinin, sevdiği kişi ile ilgili hayırlı bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi görmek, sevinç içinde karşılanacak, kişinin üzerindeki rehaveti atmasına neden olacak güzel haberler alınacağına yorumlanır. Sevdiği kişiyi görenlerin özel hayatlarında olumlu gelişmeler olur ve ikili diyaloglar sayesinde var olan sorunlar çözülür. Bayanlar için en güzel aşkı tatmak, hayatın tüm güzelliklerini bir ilişki içinde yaşamak manasındadır. Arzu duyulan, yıllardır özlemi çekilen hayata kavuşmak kadar, evlat sahibi olarak anne ve babasını mutlu etmek, hayatında yeni bir döneme başlamak demektir. Sevdiği kişiyi gören erkekler için kara sevdaya tutulacaklarına, özellikle bekar kimseler için ilk görüşte aşık olacakları, akıllarından çıkaramadıkları biriyle tanışacaklarına yorumlanır. Hüzün duyulan, kişiyi derde boğan durumların yok olacağını da işaret eden rüya, şansın yüze güleceğini, kısmetlerin çifter çifter geleceğini ve kişinin murat kapısının da açık olacağını tabir eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgilinizi görmek, sevgilisi olanlar için ayrılığa, olmayanlar için yeni bir sevgili edineceğine; sevgilinizle aranızda tartışma çıkarak ayrıldığınızı görmek, bir rakibinizin sevgilinizi sizden alacağına işarettir. Rüyada sevgiliyi görmek; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sınırlı ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza, sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinizi, kavga etmek; evleneceğinize işarettir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Bilincalti
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişiyi Ağlarken Görmek

Rüyayı gören kişinin, sevdiği kişiye kavuşacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve özlemlerinin son bulacağına ve nihayet bir araya geleceklerine yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişiyi Öpmek

Rüyada öpülen kişiden, en kısa zamanda hayırlı bir haber alınacağına, bu haber ile duyulan üzüntünün ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder. Aynı zamanda, rüyayı gören kişinin, rüyada öptüğü kişi ile hiç beklemediği bir yerde karşılaşacağına ve hasret gidereceğine yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişiyi Başkasıyla Görmek

İki farklı şekilde yorumlanır. Eğer rüyayı gören kişi bir kadın ise, sevgilisinin etrafında dolaşıp onu kendi yanına çekmeye çalışan ve bu amaçla elinden gelen her şeyi yapmaya hevesli bir kadının varlığına tabir eder. Rüya sahibi bir erkekse eğer, kız arkadaşına güvenmesi gerektiğine, çünkü ondan başka kimseye bakmadığına ve başka erkekleri umursamadığına ve ona sadık kaldığına rivayet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişiyi Ölü Görmek

Rüyayı gören kişinin, sevgilisi ile aralarında gereksiz ve sebepsiz tartışmalar yaşanacağına, bu tartışmaların bir yerden sonra kırgınlığa sebep olacağına ve bu yüzden iki tarafın da çok daha anlayışlı ve sabırlı davranması ve bu tartışma sürecini bu şekilde atlatması gerektiğine yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişiyi Kaybetmek

İlişkideki bütün sorumluluğun karşı tarafa bırakıldığına, yaşanan sorunların ve sıkıntıların çözümüne katkı sağlanılmadığına ve rüya sahibinin böyle devam etmesi durumunda sevgilisi ile büyük tartışmalar ve kavgalar yaşayacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişiyle Kavga Etmek
Kişinin ailesi tarafından onaylanmadığı için gerginliğe neden olan bir ilişkinin varlığına, evli kimseler için akıllarını çelecek hafif meşrep bir kadına işarettir. Eşlerin veya çiftlerin arasını açacak olan üçüncü bir kimsenin varlığına delalet eden rüya, bazen de etraftan duyulan laf, söz yüzünden çatışma yaşamaya, kişinin karşısındakine güvenmediği gibi, sürekli kuşkular içinde yaşadığına da yorulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Erkeği Görmenin Anlamı ve Yorumu
Rüyada sevdiği erkeği görmek, İş hayatında yaşadığı sıkıntıların sona ereceğine, bol kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin eskisi kadar insanlara güvenmeyeceğine, verdiği sırların ortaya çıkacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin yaklaşacağına delalet etmektedir.
Rüyada sevgilisini görmek: Rüyada görülen sevgili, dünyevi işlere meylederek ahreti unutmaya, günaha düşmeye ya da yakın zamanda başlayacak bir aşka yorulur. Rüyada görülen sevgilinin çehresi gülüyorsa, bu rüya sevinçli bir habere işaret eder. Sevgilinin yüzü aşıksa alınan kötü bir habere delalet eder. Rüyada bekâr bir kişi sevgilisi olduğunu görmesi yakın zamanda evleneceğine yorulur. Rüyada eski sevgiliyi görmek, beklenmedik ya da unutulmuş, ümidi kesilmiş bir haber almaya işaret eder. Evli kişilerin rüyada eski sevgilisini görmesi, aile hayatında ortaya çıkacak küçük tartışmalara, istenilmeyen ve hoş olmayan hareketlere Rivayet etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kişinin Sevdiği Erkeğin Banyo Yaptığını Görmek
Rüyada sevdiğinizin banyo yapması günahlardan arınmaya yorulur. Birçok zorlukla karşılaşan, sıkıntılı günler yaşayan rüya sahibinin artık istediği mutluluğa erişeceğine, huzuru bulacağına delalet eder. Rüyada tanımadığı bir erkeğin banyo yaptığını görmek, hayırlı bir rızka ya da kısmete yorulur. Bazı rüya tabircilerine göre aynı zamanda, kendisinden zarar gören bir adama, sırların ifşa olmasına, toplum içinde küçük düşmeye delalet eder.
 
Rüyada sevdiği erkeği görmek, kişinin iş hayatında önemli kazançlar elde edeceğine başarılı bir iş hayatı olacak demektir. Rüya sahibinin güvenerek verdiği sırların ortaya çıkabileceğine, mutsuz ve huzursuz olacağı anlamına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevdiği kişiyi görmek
Rüyada sevdiği kişiyi görmek, uzun zamandır flört ettiğiniz biriyle yakın zamanda evleneceğinize delalettir. Aynı zamanda da o kişiye yoğun duygular içerisinde olduğunuzu da ifade etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevdiği kişiyi ağlarken görmek
Rüyada sevdiği kişiyi ağlarken görmek, sevdiğiniz insana kavuşacağınıza ve onunla ilgili güzel haberler alacağınıza delalettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevdiği kişiyi öpmek
Rüyada sevdiği kişiyi öpmek, alacağınız haberle beraber tüm sorunlarınızın sona ereceğinize işarettir. Aynı zamanda da öptüğünüz kişiyle karşılaşacağınıza delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Erkeği Gülerken Görmek
Rüya sahibinin rüyasında sevdiği erkeği gülerken görmesi kişinin yaşadığı başarısızlıklarla umutsuzluğa düşmemesi gerekeceğine, kısa zamanda toparlanabileceğine, bol kazançlar elde edeceğine, sevdiğine kavuşacağına, huzurlu bir hayat geçireceğine, manevi açıdan rahata kavuşacağına delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek
Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek, eğer kadınsanız sevdiğinizin yanında bulunan ve onun aklını çelmeye çalışan farklı bir kadına işarettir. Erkekseniz de kız arkadaşınıza güvenmeniz gerektiğine ve tamamen size sadık olduğuna delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Erkekten Ayrıldığını Görmek
Rüyasında sevdiği erkekten ayrıldığını gören kişinin çok dikkat etmesi gerekeceğine, çevresinde onun kötülüğünü isteyen insanların olabileceğine, aile içi sürtüşmelerin yaşanabileceğine bu sürtüşmeler sonucu kırgınlıklar ve küskünlükler meydana gelebileceğine yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişinin Öldüğünü Görmek
Biten bir ilişkinin yeniden alevlenmeye başlaması ve eski sorunları bir kenara koyarak yepyeni başlangıçlar yapmak anlamına gelir. Arzu duyulan, tutkuyla sevilen bir eşe, hayal edildiği gibi bir düğün yapmaya da yorumlanır. Evli kimseler için eşleri ile beraber yaşayacakları uzun ömürlerinde sağlık sorunları olmadan, her anın tadını çıkaracakları bir sürece alamettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Erkekle El Ele Olduğunu Görmek
Rüyada sevdiği erkekle el ele olduğunu görmek o kişi ile evleneceğine işaret eder. Bu rüya kişinin muradına ereceğine yorulur. Yan yana yürüdüğünüzü görmeniz desteğini eksik etmeyen iyi huylu birine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Erkeği Çirkin Görmek
Rüya sahibinin rüyasında sevdiği erkeği çirkin görmesi kişinin kendi ile hesaplaşacağına, kendine yalan söyleyerek o şekilde avunacağına, bencil ve kinci davrandığı için çevresindeki insanları kendinden uzaklaştıracağına, kendi kendine yaptığı bu hesaplaşmanın sonucunda her şeyi farkına varacağına artık çok geç olacağına, yaptıklarının kişiye zarar verebileceğine delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişiyi Görmenin Anlamı ve Rüya Tabiri
Rüyada sevdiği kişiyi görmek, rüya sahibinin uzun zamandır birlikte güzel vakitler geçirdiği, yoğun duygular hissettiği kişiyle evleneceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyayı gören kişi sevdiğiyle ilgili güzel, hayırlı bir haber alacağına işaret eder rüyada sevdiği kişiyi görmek sevgiliye olan büyük özlemdir, hissettiği yoğun duygudur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişiyi Kaybetmek
Yaşanılan ilişkide bütün sorumluluğun karşı tarafa bırakıldığına, yaşanılan sorun ve sıkıntıların çözümüne katkı sağlanılmadığına, rüya sahibinin böyle devam ederse sevgilisiyle büyük tartışmalar yaşayacağına, hatta onu gerçekten kaybedeceğine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişiyle Kavga Etmek
Rüyada sevdiği kişiyle kavga etmek evli kimseler için cazgır, etrafına zarar veren bir kadını temsil eder. Bekar kimseler için ise bu rüya ailesinin onaylamayacağı birisiyle bir ilişki yaşamak için çok hevesli olacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişiyi Ölü Görmek
Rüyada sevdiğiniz kişiyi ölü görmeniz, sevgilinizle aranızda gereksiz sorunların çıkacağına, bu sorunların büyük tartışmalara yol açacağına yorulur. İki tarafın birbirlerine anlayışlı bir şekilde davranması gerektiğine, sıkıntılı geçen bu dönemde her iki tarafın sabırlı davranması gerekliliğine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğini Başkasıyla Görmek
Rüyada sevdiğiniz kişiyi başkasıyla görmek iki şekilde yorumlanır.  Eğer rüyayı gören kadın ise, sevdiği kişinin etrafında dolaşarak onu kendi yanına çekmeye çalışan, bu amaç doğrultusunda elinden gelen her şeyi yapan hevesli bir kadının varlığına yorulur. Rüyayı gören erkekse, kız arkadaşına güvenmesi gerektiğine, onun başka erkeklere bakmadığına, kendisine sadık biri olduğuna yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendisini seven birini görmek, hayır ve iyiliğe yorumlanır.
Rüyada sevgili görmek, sevdiğin kişiyi görmek, rüyada aşık olduğun kişiyi görmek ; rüyayı gören kız ya da erkek olsun, bekarlar için yeni bir tanışmaya, veya hayırlı bir evliliğe işaret eder.
Rüyada eski sevgiliyi görmek; uzun süredir ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceği anlamına gelmektedir.
Evli kişiler için eski sevgiliyi görmek ; aile içinde yaşanacak tartışmaya ve bu tartışmadan dolayı oluşacak huzursuzluğa tabir olunur.
Rüyada sevgili görmek; güler yüzlü ise o kişiden güzel bir haber alacağınıza, sinirli ve asık suratlı ise, bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza yorumlanır.
Rüyada sevgilinizle gezmek; muradınıza ereceğinize, kavga etmek ise evlenmeye işaret eder.
Birini görüp onu sevmek, ondan hayır ve menfaate; birinin kendisini sevdigini görmek de o kişiye faydası dokunacağına yorumlanır.
Rüyada aşık olduğunu görmek, doğru yolda ilerlemek için çaba sarfetmeye,
Sevgilisine kavuşan bir aşığı görmek, fayda elde edeceğine,
Birisinin size aşık olduğunu görmek, size aşık olan kişiye faydalı olacağınıza işarettir.
Aşık olduğunuzu gördüyseniz, bu çok mutlu olacağınız anlamına gelir. Bu rüya, çevrenizdeki insanlardan memnun olduğunuzun, sıkıntıdan uzak olduğunuzun işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişiyi Öpmek
Rüyada öptüğü kişiden, en kısa zamanda güzel bir haber alacağına, bu haber sayesinde duyulan üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder. Aynı zamanda, rüyada öptüğü kişinin, hiç beklemediği bir yerde karşılaşacağına ve hasret giderileceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişiyi Ağlarken Görmek
Rüya sahibinin sevdiği insana kavuşacağına, sevgiliyle aradaki mesafelerin, engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve özlemlerin son bulacağına, çekilen zorluklardan sonra nihayetinde bir araya geleceklerine yorulur. Sevdiği kişinin ağladığını görmek; mutluluktur, hasrettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevdiği kişiyle kavga etmek
Rüyada sevdiği kişiyle kavga etmek, evli olmanız halinde son derecede zararlı bir kadının varlığını temsil etmektedir. Bekarsanız da ailenizin tasvip etmediği biriyle evleneceğinize delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Erkekle Konuştuğunu Görmek
Rüya sahibinin sıkıntılarından ve dertlerinden bunalacağına, bu yüzden çevresindeki insanlardan yardım alacağına, müjdeli haberler alabileceğine, Rüya sahibi eğer evli ise hayırlı ve huzur dolu bir evlilik hayatı geçireceğine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Erkekle Seviştiğini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında sevdiği erkek ile seviştiğini görmesi kişi eğer evli ya da evliliğe yakın bir ilişkiye sahip ise hayırlı evlatlara vesiledir. Rüya sahibinin hayırlı ve mutlu bir evlilik beklemektedir. Huzurlu ve stressiz bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Erkeği Başkasıyla Görmek
Rüyasında sevdiği erkeği bir başkasıyla gören rüya sahibinin ileriki zamanlarda mutsuz ve huzursuz bir hayat geçireceğine, adeta depresyona gireceğine, hiç kimseyle konuşmayacağına, içine kapanık biri olarak hayatına devam edeceğine, bu yaşadığı sürecin geçip geçmemesi tamamen rüya sahibinin umuduna ve istikrarına bağlı olmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevdiği kişiyi ölü görmek
Rüyada sevdiği kişiyi ölü görmek, ilişkinizde ciddi tartışmalar içerisinde olacağınıza delalettir. Bu süreçte anlayışlı davranmalı ve alttan almayı da bilmelisiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişiyi Görmenin Psikolojik Yorumu
Sevdiği kişiyi hayatının merkezine koymuş, sürekli evlenme hayalleri kuran, güven problemi yaşayan, sık sık sevdiği insan hakkında konuşan kişilerin bilinçaltının yansımasıdır.
evlenme meraklısı ancak güven sorunları yaşayan insanların etrafınızda olduğunun işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Kişiyi Görmenin Psikolojik Yorumu
Aşk yaşayan, sevdiği insanı gün içinde sık sık düşünen, beraber olduğu kimseyle evlilik hayalleri kuran insanların gördükleri bilinçaltı rüyaları arasındadır. Genellikle sevilen kimsenin sık sık akla gelmesi ve onunla alakalı hatıraları canlı tutmanın da ifadesidir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

401 Aktif
0 Üye ve 401 misafir
Bugün : 16484
Dün : 23857
Toplam : 48074807
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...