Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
4.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada akrep görmek; kendini savunmayı, bilinmezliği, karanlık yönleri, ölümü, meydan okumayı, kontrol edilemeyen hırsları, gücün yıkıcı etkilerini, sınırları aşmayı sembolize eder.

Rüyada akrep görmek, gücün ve ölümlülüğün boyutların ötesinde olduğunu anlatır. Görünenin ötesini, bilinmezliği ve karanlığın derinliğini sembolize eder. Kişinin kendini koruması gereken durumlar olduğuna dikkat çeker.

Küçümsediğin, görmezden geldiğin, kendini daha güçlü gördüğün için, kişinin saygı sınırını geçtiği her ne ise bunun kendini devirebileceğini hatırlatır.

Rüyada akrep görmek, kişinin karanlıkta bıraktıklarını, korkularını ve belki de gizli saklı olan işlerine dikkat çekerek aldığı riskleri hatırlatmak için de karşısına çıkmış olabilir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
tehlikeli düşmanı işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

140 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Nablusi: Rüyada akrep görmek, el ve dilinden hiç bir kimsenin selamette olmadığı; söz götürüp getiren bir kimse sebebiyle meydana gelecek üzüntü ve kedere delalet eder. Bazen akrep görmek akrep gibi çok favorisi olan bir kimseye düşkün olmaya delalet eder. Akrep insanlar arasında söz götürüp - getiren kimsedir. Akrep, kişinin akrabalarından olan düşmanıdır.
Rüyada akrebi eline alıp ve hanımı üzerine attığını gören kimse, hanımına arkasından yaklaşır. Rüyada akrebi halk üzerine sevkedip sürdüğünü gören kimsenin, Lût kavminin fiilini yaptığına delalet eder. Kuyruğunu sürüterek yürüyüp giden ve öldürücü olan bir cins akrebi görmenin tabiri de böyledir. Ancak bu cins akrebin düşmanlığı daha şiddetli ve büyüktür. Lakin zafer buluncaya değin kendisini gayet halim ve selim göstermektedir. Bazı tabirciler bu cins akrep rüya sahibine gelecek maldır. Bunu öldürmek ise, rüya sahibinin elinden çıkacak ve tekrar eline geçecek bir maldır, dediler.
Akrebin sokması rüya sahibinin eline geçecek ve devamı olmayan bir maldır. Bir kimseye rüyada akrebin vuması o kimseye düşmanını gıybet etmesine ve akrebin vurmasından meydana gelen acı nispetinde o kimseye bir fenalık erişmesine delalet eder. Bir kimsenin evinde akreplerin yanması o kimsenin düşmanlarının ölmesine delalet eder.
Rüya sahibinin kilotunda gördüğü akrep onun hanımına müdahale ve hakkında iftira eden ve fenalık yapan bir düşmanıdır.
O kimsenin ondan sakınması icab eder.
Rüyada pişmiş veya kebap edilmiş bir akrebin etini yiyen kimse, helal bir miras gibi söz götürüp getiren bir düşman tarafından bir mala erişir. Eğer akrebin etini çiğ olarak yese, haram olan bir mal elde eder.
Eğer rüyada bir akrebi yutsa o kimsenin düşmanı onun sırlarına vakıf olur. Gömleğinde veya dükkanında akrep görse, o akrep onun kazancında ona üzüntü ve keder veren düşmanıdır.
Akrebi, yatağı üzerinde görse, o akrep onun düşmanı, geçim ve kazancı hakkında da üzüntü ve kederdir. Karnında akreplerin olduğunu görse, o akrepler onun kendi işinde bulunan düşmanlarıdır. Kıçından akrepler çıktığını görse, o akrepler onun torunlarından olan düşmanları veya torunlarıyla kendi arasında meydana gelecek bir düşmanlıktır.
Rüyada akrebi çiğ olarak yediğini gören kimse, fasık bir kimseyi gıybet eder. Her hayvanın etini çiğ yemenin tabiri de böyledir.
Akrep, kalbine gelen her şeyi diliyle söyleyen ve dostunu düşmanından ayıramayan bir kimseye delalet eder. Akrep zayıf himmetli daima gıybet eden bir düşmandır.
Akrebi gördüğünü ancak kendisini sokmadığını ve akrepten de korktuğunu görse, düşmanı o kimseyi gıybet eder. Ve onun diline düşer. Akrepten korkmadığını görse, o akrep kendisini gıybet etmeyen ve kendisine bir zarar eriştiremeyen bir düşmanıdır;
Rüyada bir akrep öldürdüğünü gören kimse düşmanına zafer bulur.

Bir kimse rüyada elinde bir akrebin olduğunu ve insanları soktuğunu görse, o kimsenin insanları gıybet eden ve insanlar arasında söz götürüp getirmek suretiyle onları tahrik eden bir adam olduğuna delalet eder. Bir kimse rüyada akrebe benzeyen bir şey görse ve o şey de akrep olmasa, o kimsenin kendisine düşman zannettiği ve gerçekte düşmanı olmayan bir kimseye delalet eder. Akrebin kıskacı koğucu adamın dilidir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Akrep; inançsız, zararlı, bozuk ağızlı fakat zayıf bir düşman anlamına gelir. Çünkü rüyada akrep görmek kötü ve ahlaksız bir kimse demektir. Rüyada akrebin sokması düşmandan zarar görmeye, akrebi öldürmekse o düşmandan kurtulmaya yorumlanır. Rüyanızın tabirini okumadan önce dikkat etmeniz gereken bir husus var. Lütfen bu hususa dikkat edin:
Şöyle ki; kavrulmuş et, turşu, kızartılmış sebze gibi gıdalar insan bedenine karanlığın galebe etmesine neden olan karanlık veren gıdalardır. Dolaysıyla bu gıdaları tüketen kimse rüyasında akrep gibi korkutucu rüyalar görür. Eğer rüya sahibi uyandığında yüzüne karalık çökmüşse, şaşkın veya endişeliyse, karalık ona galebe etmiştir ve dolayısıyla akrep rüyasının tabiri yoktur.

Akrep rüyası görülme şekline göre farklı farklı tabir edilmiştir. Şimdi her ne kadar benzer olsada birçok ayrı anlam ve açıklaması bulunan rüyada akrep görülmesini okumaya devam edelim:
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep görmek, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işarettir. Akrep öldürmek bir beladan kurtulacağını belirtir. Akrep inançsız, zararlı, külfeti çok, bozuk ağızlı fakat zayıf bir düşmandır. Evde akrep olması, hilekar biri tarafından aldatılmaya işarettir.Rüyada akrep görmek, kişinin hayatında kendini tehdit eden bir unsurun bulunduğu anlamına gelir. Kendini savunmasız hissetme, çevredeki var olan koşullardan veya bazı hallerden rahatsız olduğu anlamına da gelir.

Bazen de kişi hayatında yeni bir tehlikeli durum atlatmış olabilir. Kendini hayata hazırlamaya çalışırken, korkularından henüz kurtulamadığı için, yeni bir başlangıç yapmaktan çekindiğine işaret eder.

Bu rüya kişiye korku ve endişeleri ile yüzleşmesi gerektiğini hatırlatır.

Rüyada akrep görmek ve ona saldırmak, kişinin kendini savunmak zorunda kalacağı bir takım olayların içine gireceğine yorumlanır.

Saldıran kişinin kendi değil ise, birini savunmak durumunda kalacağı anlamına gelir.

Akrebin kendini soktuğunu gören kişinin, yaşamla olan ilişkisi dönüşüme uğrar ve kişi artık hayatta kalmak için bir mücadelenin içinde bulabilir kendini.

Bu rüya her ne kadar gizli bir düşmanla ilişlilendirilse de, daha çok kişinin kendi iç dünyasında bulunan, geçmişten gelen korkularını ve geleceğe dair endişelerini temsil eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Doğada yaşamına kendi isteğiyle son verdiği bilen iki canlıdan biridir akrep. Çıkış yolu bulamadığın da var olan şartları ve belki de her şeyi yıkıp yok edebilmeyi anlatır. Bir anlam da yeni bir durumu başlatmak için var olanı reddediştir.

Reddediliş ve bir kabulden çok mecburiyetler, gerçekleşmeyen arzular ve hayal kırıklıkları sonunda, tek çıkış yolu olarak seçilen tercihi sembolize eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrep Soktuğunu Görmek

Rüyada kişi kendini akrebin soktuğunu görmek ve acı hissetmemek, kişinin hayatında bir değişim ve dönüşüm döneminde olduğunun habercisidir.

Bu noktada kişi kendini bütün korku ve endişelerinden arınmış ve daha güçlü hissedecektir. Daha kararlı hareket eden kişi, elindeki imkanları iyi değerlendirecektir.

İş ve özel hayatında yeniliklere açık olmak ve hasta olan için şifa bulmak anlamına gelir. Maddi ve manevi açıdan güçlenmek, mülk sahibi olmak anlamına da gelir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Akrep Görmek

Evde akrep olması, hilekâr biri tarafından aldatılmaya işarettir. Rüyada evde akrep görmek, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınız şeklinde tabir edilmektedir. Evde yatak üzerinde akrep görmek, evdeki birinin yolculuk yapacağına işarettir. Bir kimsenin evinde akreplerin yanması o kimsenin düşmanlarının ölmesine delalet eder. Yatakta akrep olması aile içinde birinin gurbete çıkmasına işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrep Sokması ve Akrep Isırması

Rüyada akrep tarafından sokulmak, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize ya da yakınlarınızdan birinin ölüm haberini alacağınıza rivayet edilmektedir. Rüyada akrep sokması düşmandan zarar görüleceğine, ağır hastalık veya ölüme işarettir. İslami tabirlerde rüyada akrep sokması, bir ölüm haberi veya tehlikeye işaret edilmiştir.

Rüyada akrep soktuğunu görmek, düşmanının kendi aleyhinde söz söylediğine ve ondan zarar göreceğine yorumlanır. Bir başka rivayete göre; rüyada akrep ısırması rüya sahibinin eline geçecek ve devamı olmayan bir mal demektir. Akrebi gördüğünü ancak kendisini ısırmadığını ve akrepten de korktuğunu görse, düşmanı o kimseyi gıybet edeceği anlamına gelir.

Rüyada akrep ısırması; hoşlanmadığınız birinden veya düşmanınızdan sizi üzecek ağır bir söz işiteceğinize delalet etmektedir. Akrep soktuğunu görmek; gizli bir düşman tarafından darbe alacağınıza işarettir. Bazende akrep ısırması asaletsiz bir kişiyle kavga edeceğinize işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Sayıda Akrep Görmek
Rüyada çok sayıda akrep görmek, rüya sahibinin düşmanlarının sayısının çok fazla olduğuna alamet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrep Öldürmek

Kişi için hayra yorumlanır. Geçmişin üzerinde oluşturduğu baskıdan arınmak, korkularıyla yüzleşmek, rakiplerine galip gelmek anlamına gelir.

Korkuların esaretinden kurtulan kişi, varmak istediği hedefe kolaylıkla varacaktır. Bu rüya iş veya özel hayatında büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Yeni başlayacak bir süreci temsil eder ve kişiye hiç bir şeyin, kendisi de dahil aynı olmayacağını hatırlatır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep soktuğunu görmek, gerisi gelmeyecek olan kazanca ya da mala işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada akrep görmek dinsiz, muzip ve zayıf bir düşmanla tabir olunur. Rüyada elinde bir akrep olduğu halde halkı korkuttuğunu gören, herkesi arkasından çekiştirir ve haklarında olmadık şeyler söyler. Ağzından akrep çıktığını veya akrebin elbisesi arasına girdiğini görenin, düşnanıyla birlikte ikamet ettiğine işarettir. Pantolunun içinde akrep olduğunu gören, kansından düşmanlık görür. Gömleği içinde akrep oiduğunu gören, ev halkından birinin düşmanlığınauğrar. Akrebin sokması rüya sahibinin eline geçecek ve devamı olmayan bir maldır. Eğer rüyada bir akrebi yutsa o kimsenin düşmanı onun sırlarına vakıf olur. Gömleğinde veya dükkanında akrep görse, o akrep onun kazananda ona üzüntü ve keder veren düşmanıdır. Akrebi gördüğünü ancak kendisini sokmadığını ve akrepten de korktuğunu görse, düşmanı o kimseyi gıybet eder. Rüyada bir akrep öldürdüğünü gören kimse düşmanına karşı zafer kazanır. Bir kimse rüyada elinde bir akrebin olduğunu ve insanları soktuğunu görse, o kimsenin insanları gıybet eden ve insanlar arasında söz götürüp getirmek suretiyle onları tahrik eden bir adam olduğuna işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Bu rüya dinsiz, kem (kötü) sözlü, zararlı fakat, zayıf bir düşmanla tabir edilir.
Uyku aleminde elindeki akreple halkı korkuttuğunu gören, onlar hakkında gıybet eder. Çirkin konuşur. Kavrulmuş akrep eti yiyen, düşmanının malından yer. Pişmemiş akrep yiyenin, düşmanları kaybolur. Ağzından akrep çıktığını yahut akrebin elbisesinin arasına girdiğini gören, düşmanıyla aynı evde oturur. Donunun içinde akrep görenin karısı, kendisine düşmanlık eder. Bir rivayete göre düşmanı, karısına musallat olur. Gömleği içinde akrep gören, ailesinin ve evladının düşmanlığına maruz kalır.
Kirmani demiştir ki: Rüyasında akrep tarafından sokulduğunu gören, düşmanının aleyhinde konuşur. Ondan zarar görür. Herhangi bir şeyi akrep zanneden, kendisine düşman olmayan birinden boşu boşuna şüphelenir.
Ebu Said'ül Vaaz'a göre, rüyasında akrebi bir kadının üzerine atan, onunla fuhuş yapar.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çok sayıda akrep görmek rakiplerin ve hasımların çokluğuna işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Guncel: Rüyasında akrep tarafından ısırılan bir kimse düşmanından büyük bir darbe yer.Bir başka kişiyi soktuğunu görmek, yardımınıza ihtiyacı olan bir kimsenin varlığına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep yavrusu görmek; rüya sahibinin etrafına dikkat etmesi gerektiğine delalet eder. Etrafınızda bazı kişiler tarafından size tuzak kurulabilmesi ihtimaline karşı dikkatli olmanız gerektiğini haber veren bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep görmek ve öldürmek; akrebi ezerek öldürdüğünüzü görmeniz rakiplerinizin başına kötü bir şey geleceğine delalet eder. Akrebi öldürdüğünü görmek bir kötülükten kurtulunacağı anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı renkli akrep görmek; rüyada görülen akrebin rengi sarı veya açık renkli ise erkek düşmana işaret eder. Ayrıca kişinin işlerinin başından aşkın olduğuna ve çok fazla iş yoğunluğu olacağı anlamına da gelir. Eğer rüyada görülen akrebin rengi siyah veya koyu renkte ise bu kadın düşman olarak yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elbisede akrep olduğunu görmek; çoluk çocuğundan zarar görmeye delalet eder. Bir başka tabire göre ise kişinin çocukları varsa çocukları ile ilgili bazı sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep soktuğunu görmek; akrep düşman olarak tabir edildiğinden akrebin sokması düşmandan zarar görmeye yorulur. Düşmanınızın bir şekilde size zarar verebileceği şeklinde tabir edilir. Bir başka anlamı ise kişinin kazancının bol olacağı şeklindedir. Rüyada akrebin kişiyi neresinden soktuğu da farklı yorumlar doğurur. Rüya sahibinin belden yukarısını akrebin soktuğunu görmesi maddi açıdan bir sıkıntı çekeceğine işaret eder. Belden aşağısının sokulduğunu görmesi ise rüya sahibinin iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Rüyada akrep zehiri görmek; hayırlı bir iş için arkadaşlardan destek alınacağına işaret eder.

Rüyada akrebin kaçtığını görmek; rüya sahibinin sağlığı ile alakalı olan sorunlarına çözüm bulacağını onu bekleyen güzel günlerin olduğunu anlatır. Geçmeyeceği düşünülen bir takım dertlerinin ve sıkıntılarının biteceğine işarettir.

Rüyada akrepten korkmak; kişinin aile ve meslek hayatında yapacağı işler için farklı çalışma yöntemleri bulmasına yorulur.

Rüyada uçan akrep görmek; iş hayatında hiç ummadığınız hilekar bir kimse ile karşılaşacağınıza işaret eder. Maddi açıdan zarar görmek ve acı çekmeye de yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Akrep Görmek
Rüyada siyah akrep görmek, rüya sahibinin elde edeceği başarıda başkalarının gözü olacağına, çok çalışıp para kazanacağına delalet etmektedir. Kişinin rüyasında siyah akrep görmesi, çok güçlü bir düşmanı olduğuna delalet eder. Rüya sahibinin bu düşmanla başı belaya gireceğine yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep soktuğunu görmek, ele geçecek ve devamı olmayacak mala delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Akrep Görmek
Rüyada beyaz akrep görmek, çoğunlukla iyi niyet demektir. Kişi ne kadar iyi niyetli olursa olsun ayağını kaydırmak isteyen birileri olduğuna işaret eder. Rüyada beyaz akrep görmek, kişinin elde edeceği başarı sonucunda rahata kavuşacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Sayıda Akrep Görmek

Rüya sahibinin, iş hayatında çok fazla rakibi olduğuna ve bilinç altında elindekini kaybetme korkusu ile birlikte kendini zayıf ve savunmasız ve yalnız hissettiğine yorumlanır.

Psikolojik olarak kişinin gerçek hayatında gergin ve huzursuz olduğu anlamına da gelir ve bu durum rüyada  devam eder. Bu durumun kişi için sık yaşanan bir şey ise, bir profesyonel destek alması kişi için faydalı olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Akrep Görmek

Rüyada sahibinin aile hayatı ve işi ile ilgili kaybetmek istemediği değerlerin varlığına ve yeterli olamamak gibi bazı korkularının bulunduğuna delalet eder.

Aynı zamanda eve gelen kişiler arasında, iş ve aile yaşamlarını gözlemleyen, fırsatını bulduğunda kendi çıkarları için harekete geçecek olan bir kimseye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Akrep Görmek
Rüyada sarı akrep görmek, kişiye zarar vermek için sabırsızlıkla bekleyen biri olduğuna rivayet etmektedir. Bu kişi yüzünüze güler fakat aklında hep size zarar vermek olduğuna yorulur. Rüyada sarı akrep görmek, rüya sahibinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına, fakat çeşitli akrabaların bu durumu kıskanacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatağında Akrep Görmek

Rüya sahibi evli ise eşinin kendisinden hoşnut olmadığına ve bir ayrılık veya tartışma için fırsat beklediğine veya üçüncü bir kişinin varlığına delalet eder.

Bekar bir kimse için ikili ilişkilerde yetersiz olmaktan korktuğuna ve bundan dolayı karşı cinsten uzak durduğuna yorumlanır.

Her iki durum da kişinin bilinç altı korkularını temsil eder. Yetersiz olmak veya nasıl davranması gerektiğini bilmediği için ilişkinin ayrılıkla sonuçlanacağını düşündüğünden, kendini geri çekmek veya kaba davranmak gibi eğilimleri vardır.

Bu rüyanın mesajı kişiye, korku, endişe hisssettiği duygu ne olursa olsun bunu kendi içinde çözmesi gerektiğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Akrep Görmek
Rüyada ölmüş akrep görmek, kişiye gelen fırsatları elinin tersiyle ittiğine ve bu fırsatları kaybettiği için sonradan pişman olacağına rivayet etmektedir. Aynı zamanda rüyada ölmüş akrep görmek, rüya sahibinin uzun bir aradan sonra tekrardan tatile çıkacağına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatağında Akrep Görmek
Rüya sahibi için oldukça hayır getirmeyecek bir rüyadır. En başta bu rüya bir düşmana işarettir. Ardından kişinin hayatında bolluğun ve bereketin azalacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahverengi Akrep Görmek
Rüya sahibinin rüyasında kahverengi akrep görmesi kişinin uzun süreli bir aşk hayatına sahip olacağına, fakat sonradan bu durumdan sıkılacağına delalet eder. Rüyada kahverengi akrep görmek, rüya sahibinin iş hayatında başına gelebilecek sıkıntı ve sorunlar manasına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cebinde Akrep Görmek

Kişinin son zamanlarda ki maddi durumun da yaşadığı zorluklara ve bundan dolayı daha da müşkül durumlara düşmekten korktuğuna veya işini kaybetme endişesi duyduğuna delalet eder.

Bu aynı zamanda harcamalarına dikkat etmeyen veya gereğinden fazla risk alan kişi için uyarı niteliği taşır.

Küçümsediği veya görmezden geldiği bir durum ile karşılaşacağı anlamına da gelir.

Bir başka yorumu da, rüya sahibinin cimri paylaşmayı sevmeyen bir kişiliğe sahip olduğuna veya ailede, arkadaş çevresinde böyle bir kimsenin varlığına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrebin Kaçtığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında akrebin kaçtığını görmesi kişinin eğitim hayatında veya iş hayatında var olan sıkıntılarının sona ereceğine, rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder. Rüyada akrebin kaçtığını görmek, korkak rakip anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Akrep Görmek

Hayra yorumlanan bir rüyadır çünkü, kişinin iş hayatı ile ilgili, yeni bir başlangıç yapmasına, sıkıntılı dönemleri geride bırakmaya, korkulan şeylerden emin olmaya delalet eder.

Aynı zamanda güçlü bir insanla karşılaşmak, yardım almak, evlenmek, iş kurmak ve hayatında güzel bir sayfa açmak, elde edilen gücü yönetmek gibi bir çok anlama gelir.

Yaşam sürekli evrildiği ve her şey de değişime uğradığı için, kişiye fazla rehavete kapılmadan, hayatına gerekli dikkat ve özeni göstermesi gerektiğini de hatırlatır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrep Yavrusu Görmek
Rüya sözlüğü yorumcuları tarafından yapılan yorumlara göre rüyada akrep yavrusu görmek, iş hayatında veya aile hayatında stresli günlerin yaşanacağına, fakat rüya sahibinin sonradan bu durumu düzelteceğine rivayet eder. Rüyada akrep yavrusu görmek, küçük ve halledilecek sorunlar anlamına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Akrep Görmek

Ölüm ve bilinmezlikle ilgili olan akrep bir de renginin siyah olması ile birlikte pek çok kişinin korkulu rüyası olmuştur.

Aslın hep hatırlamamız gereken bu rüyanın bize ne anlatmak istediği olmalıdır.

Bu rüya kişinin korkularının büyüklüğüne ve düşmanın ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir kişi olduğu anlamına gelir.

Rüya sahibinin yoğun ve stresli dönemde olduğu ve geçmişte hiç dikkat etmeden otorite olan kimselerle veya devletle olan ilişkilerinde, kendini zor durumda bırakacak davranışlar da bulunduğu anlamına gelir.

Kaçmak veya korkmak bir durumu veya yanlışı düzeltemez hiç bir zaman, şimdi yüzleşme zamanı gelmiş demektir. Çözüm her zaman her yerde bir şekilde vardır, odak noktası bu durumun çözüm olmalı ve rüya içindeki diğer semboller ile birlikte bir bütün olarak yorum getirilmelidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Akrep Görmek
Rüya tabircilerine göre rüyada kırmızı akrep görmek, mal ve mülk kaybına delalet eder. Rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceğine, etrafında düşmanlarının olacağına yorumlanır. Rüyada kırmızı akrep görmek, yakın zamanda kazanılacak olan güç anlamlarını da taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrep Soktuğunu Görmek
Rüya sahibinin ekonomi olarak çağ atlayacağı ve böylece ciddi mal varlığına sahip olacağı şeklinde tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elbisesinde Akrep Görmek
Rüya sahibinin evlatlarından dolayı ciddi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder. Evlatların nankörlükleri ve değer bilmezlikleri yüzünden rüya sahibinin sağlığı bile tehlikeye düşeceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep görmek; kendini savunmayı, bilinmezliği, karanlık yönleri, ölümü, meydan okumayı, kontrol edilemeyen hırsları, gücün yıkıcı etkilerini, sınırları aşmayı sembolize eder.

Rüyada akrep görmek, gücün ve ölümlülüğün boyutların ötesinde olduğunu anlatır. Görünenin ötesini, bilinmezliği ve karanlığın derinliğini sembolize eder. Kişinin kendini koruması gereken durumlar olduğuna dikkat çeker.

Küçümsediğin, görmezden geldiğin, kendini daha güçlü gördüğün için, kişinin saygı sınırını geçtiği her ne ise bunun kendini devirebileceğini hatırlatır.

Rüyada akrep görmek, kişinin karanlıkta bıraktıklarını, korkularını ve belki de gizli saklı olan işlerine dikkat çekerek aldığı riskleri hatırlatmak için de karşısına çıkmış olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrep Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada akrep görmek, kişinin hayatında kendini tehdit eden bir unsurun bulunduğu anlamına gelir. Kendini savunmasız hissetme, çevredeki var olan koşullardan veya bazı hallerden rahatsız olduğu anlamına da gelir.

Bazen de kişi hayatında yeni bir tehlikeli durum atlatmış olabilir. Kendini hayata hazırlamaya çalışırken, korkularından henüz kurtulamadığı için, yeni bir başlangıç yapmaktan çekindiğine işaret eder.

Bu rüya kişiye korku ve endişeleri ile yüzleşmesi gerektiğini hatırlatır.

Rüyada akrep görmek ve ona saldırmak, kişinin kendini savunmak zorunda kalacağı bir takım olayların içine gireceğine yorumlanır.

Saldıran kişinin kendi değil ise, birini savunmak durumunda kalacağı anlamına gelir.

Akrebin kendini soktuğunu gören kişinin, yaşamla olan ilişkisi dönüşüme uğrar ve kişi artık hayatta kalmak için bir mücadelenin içinde bulabilir kendini.

Bu rüya her ne kadar gizli bir düşmanla ilişlilendirilse de, daha çok kişinin kendi iç dünyasında bulunan, geçmişten gelen korkularını ve geleceğe dair endişelerini temsil eder.

Doğada yaşamına kendi isteğiyle son verdiği bilen iki canlıdan biridir akrep. Çıkış yolu bulamadığın da var olan şartları ve belki de her şeyi yıkıp yok edebilmeyi anlatır. Bir anlam da yeni bir durumu başlatmak için var olanı reddediştir.

Reddediliş ve bir kabulden çok mecburiyetler, gerçekleşmeyen arzular ve hayal kırıklıkları sonunda, tek çıkış yolu olarak seçilen tercihi sembolize eder.
+2 oy
Mirac Rüya Ustası (54.9k puan)  
Ben ne zaman rüyamda akrep görsem hakkımda yapılan kötü dedikodular veya iftiraya maruz kalıyorum hem de en yakın cevremden
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yorumuna yakın duruyo zaten
Mirac Rüya Ustası (54.9k puan)  
Evet ama benim rüyam bu konuda şaşmaz
Mirac Rüya Ustası (54.9k puan)  
Bir de son rüyama bakar mısınız? Bir de size mesaj olarak atacağım rüyaya bakar mısınız?
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Akrep; inançsız, zararlı, bozuk ağızlı fakat zayıf bir düşman anlamına gelir. Çünkü rüyada akrep görmek kötü ve ahlaksız bir kimse demektir. Rüyada akrebin sokması düşmandan zarar görmeye, akrebi öldürmekse o düşmandan kurtulmaya yorumlanır. Rüyanızın tabirini okumadan önce dikkat etmeniz gereken bir husus var. Lütfen bu hususa dikkat edin:

Şöyle ki; kavrulmuş et, turşu, kızartılmış sebze gibi gıdalar insan bedenine karanlığın galebe etmesine neden olan karanlık veren gıdalardır. Dolaysıyla bu gıdaları tüketen kimse rüyasında akrep gibi korkutucu rüyalar görür. Eğer rüya sahibi uyandığında yüzüne karalık çökmüşse, şaşkın veya endişeliyse, karalık ona galebe etmiştir ve dolayısıyla akrep rüyasının tabiri yoktur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Akrep rüyası görülme şekline göre farklı farklı tabir edilmiştir. Şimdi her ne kadar benzer olsada birçok ayrı anlam ve açıklaması bulunan rüyada akrep görülmesini okumaya devam edelim:

Rüyada akrep görmek, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işarettir. Akrep öldürmek bir beladan kurtulacağını belirtir. Akrep inançsız, zararlı, külfeti çok, bozuk ağızlı fakat zayıf bir düşmandır. Evde akrep olması, hilekar biri tarafından aldatılmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrep

Rüyada akrep, kötü ve ahlaksız biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işarettir. Akrep inançsız, zararlı, külfeti çok, bozuk ağızlı fakat zayıf bir düşmandır. Sizi kendi çıkarları için kullanmaya çalışan düşmanlar ve sahte arkadaşlar var. Dikkat edin. Tehlikeli bir düşman demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrep Sokması ve Akrep Isırması

Rüyada akrep tarafından sokulmak, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize ya da yakınlarınızdan birinin ölüm haberini alacağınıza rivayet edilmektedir. Rüyada akrep sokması düşmandan zarar görüleceğine, ağır hastalık veya ölüme işarettir. İslami tabirlerde rüyada akrep sokması, bir ölüm haberi veya tehlikeye işaret edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep soktuğunu görmek, düşmanının kendi aleyhinde söz söylediğine ve ondan zarar göreceğine yorumlanır. Bir başka rivayete göre; rüyada akrep ısırması rüya sahibinin eline geçecek ve devamı olmayan bir mal demektir. Akrebi gördüğünü ancak kendisini ısırmadığını ve akrepten de korktuğunu görse, düşmanı o kimseyi gıybet edeceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep ısırması; hoşlanmadığınız birinden veya düşmanınızdan sizi üzecek ağır bir söz işiteceğinize delalet etmektedir. Akrep soktuğunu görmek; gizli bir düşman tarafından darbe alacağınıza işarettir. Bazende akrep ısırması asaletsiz bir kişiyle kavga edeceğinize işarettir.

Bir kimse rüyada elinde bir akrebin olduğunu ve insanları soktuğunu, ısırdığını görse, o kimsenin insanları gıybet eden bir kimseye işarettir. İnsanlar arasında söz götürüp getirmek suretiyle onları tahrik eden akrep gibi bir kişinin olduğunu işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrep Öldürmek

Rüyada bir akrebi öldürdüğünü gören kişi, rüya sahibinin tüm kötülüklerden kurtulacağını belirtir. Rüyada siyah bir akrep öldürmek bir beladan kurtulacağını ifade eder.

Rüyada akrep öldürmeye çalışmak bir düşmanın kötü haberini almaya delildir. Rüyada bir akrep öldürdüğünü gören kimse düşmanına karşı zafer kazanır. Ölmüş akrep görmek zararsız düşmandan ve kötülüklerden korunmaya yorumlanır. Rüyada ölmüş bir akrebin görülmesi korkulardan kurtulmak demektir.

Rüyada akrep öldürmek, kötü birinden kurtulmaya veya söz taşıyan o kişinin meydana çıkmasına işarettir. Akrepleri öldürmek bir bela, musibetten kurtulmayı belirtir. Akrep öldürülmesi düşmanın şerrinden ve kötülüklerinden korunmadır. Rüyada akrep ölmesi var olan korkuların bitmesine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elbisesinde Akrep Görmek

Çoluk çocuğundan zarar görmeye işarettir. Bir şeyi akrep olmadığı halde akrep sanmak, kendine dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye yorumlanır. Akrep tutup bunu bir kadının üzerine koymak onunla münasebet kurmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada büyük akrep görmek, el ve dilinden hiç bir kimsenin selamette olmadığı; söz götürüp getiren bir kimse sebebiyle meydana gelecek üzüntü ve kedere delalet eder.

Rüyada akrep görmek dinsiz, muzip ve zayıf bir düşmanla tabir olunur. Rüyada elinde bir akrep olduğu halde halkı korkuttuğunu gören, herkesi arkasından çekiştirir ve haklarında olmadık şeyler söyler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ağzından akrep çıktığını veya akrebin elbisesi arasına girdiğini görenin, düşmanı evinde olup onlarla birlikte oturur. Donunun veya pantolonunun içinde akrep olduğunu gören, eşinden düşmanlık görür. Bir rivayete göre de, eşine bir düşman musallat olur.

Elbisesinin içinde akrep olduğunu gören, ev halkından birinin düşmanlığına uğrar. Eğer kişi rüyada bir akrebi yutsa o kimsenin düşmanı onun sırlarına vakıf olur.

Gömleğinde veya dükkânında akrep görse, o akrep onun kazancında ona üzüntü ve keder veren düşmanıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazen akrep görmek akrep gibi çok favorisi olan bir kimseye düşkün olmaya delalet eder. Akrep, kişinin akrabalarından olan düşmanıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Akrebi, yatağı üzerinde görse, o akrep onun düşmanı, geçim ve kazancı hakkında da üzüntü ve kederdir. Karnında akreplerin olduğunu görse, o akrepler onun kendi isinde bulunan düşmanlarıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bacaklarından akrepler çıktığını görse, o akrepler onun torunlarından olan düşmanları veya torunlarıyla kendi arasında meydana gelecek bir düşmanlıktır. Rüyada akrebi çiğ olarak yemek, fasık ve dinsiz bir kimseyi gıybet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Akrep, kalbine gelen her şeyi diliyle söyleyen ve dostunu düşmanından ayıramayan bir kimseye delalet eder. Akrebin kıskacı koğucu adamın dilidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKREP GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Vatandaşlar tarafından merak edilen rüyada akrep görmek, birçok kaynakta olumlu yorumlanırken olumsuz yorumları da dikkat çeker. Haberimizin devamında rüyada akrep görmenin anlamlarına bakabilirsiniz.

Rüyada akrep görmek, el ve dilinden hiç bir kimsenin selamette olmadığı; söz götürüp getiren bir kimse sebebiyle meydana gelecek üzüntü ve kedere delalet eder. Bazen akrep görmek akrep gibi çok favorisi olan bir kimseye düşkün olmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKREP ÖLDÜRMEK

Rüyada bir akrebi öldürdüğünü gören kişi, rüya sahibinin tüm kötülüklerden kurtulacağını belirtir. Rüyada bir akrep öldürdüğünü gören kimse düşmanına karşı zafer kazanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AĞZINDAN AKREP ÇIKTIĞINI GÖRMEK

Rüyasında ağzından akrep çıktığını gören kişi düşmanının yakınında olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin çok yakınında bulunan bir düşmanından kurtulması gerektiğine dalalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKREPLE OYNAMAK

Rüyada akreplerle oynadığını gören kişi düşmanlarını dize getirir onlardan zarar görmeyecek şekilde kendini konumlandırır ve onların bunu anlamasını engeller.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKREPTEN KORKMAK

Rüyada akrepten korkmak, rüya sahibini düşman olarak bilen ve her fırsatta kişiye zarar verebilecek birine işaret eder. Gördüğünüz bu rüya iş yaşamında rakiplerinize karşı yenik düşmeye, pasif kalmaya tabir edilmiştir. Akrebi gördüğünü ancak kendisini sokmadığını ve akrepten de korktuğunu görse, düşmanı o kimseyi gıybet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÜYADA EZEREK AKREP ÖLDÜRMEK

Rüyada ezerek akrep öldürmek düşmanlarla savaşmaya işaret eder. Rüya sahibi çıplak ayakla bu işi yapıyorsa çok az zarar görür, ayakkabı ile yapıyorsa hiç zarar görmeden kurtulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKREP SOKMASI

Rüyada akrep sokması büyük kazanca ve mala işaret eder. Diğer bir yorum ise akrep sokmasının ya kendisinin ya da ailesinden birinin uğrayacağı ağır hastalıktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrep Görmek

Akrep zararlı ve zehirli bir hayvandır. Dolayısıyla aynı yılan gibi şerre ve düşmana yorumlanır. Rüyasında akrep gören kimsenin, düşman edineceği üzerine hikmetler vardır. Rüyasında akrep gören kimse çok iyi huylu olsa bile, kendisine zarar verebilecek bir düşmanı olacağına rivayet edilir. Rüyada akrep görmenin iki çeşit düşmana işaret ettiği rivayet edilir.

Bir kısım rivayetçi akrebin güçlü, zeki, kurnaz bir düşmana, bir kısım ise inançsız ve zayıf olana işaret ettiğini söyler. Ancak tabircilerin ortak yorumları rüyada akrebi görme şeklinin belli hikmetlere delalet edebileceğini söylerler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep, İslam alimlerine göre, düşmandır. Dolayısıyla rüyada görülen akrebin sokması, düşmandan gelecek zarara işaret ettiği söylenir. Ancak burada düşmanın gücü ve kuvvetinden bahsedilmez. Sadece o düşmandan zarar görüleceği ifade edilir.

Rüyada akrep görmenin kişiyi çevresinden veya çevresinden olmayan kişilerden zarara uğratması manasında gelir. Rüyada görülen akrep sokması, üç kağıtçı bir kişiyle tanışmak, onunla iş yapmak manasına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep görmek, beklemediğiniz bir acıya düşeceğinize, akrebi evde görmek, hilekâr ve kurnaz birisi ile iş ya­pıp aldanacağına; akrebin sizi sokması, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, yahut yakınlarınızdan birinin ölüm haberini alaca­ğınıza; rüyada akrep öldürmek hayvani zevklere olan tutkunuza ve ya düşmanlarınızdan birinin kötü haberini alacağınıza, akrebi ya­takta görmek, evinizden birinin yolculuk yapacağına işarettir.Rüyada akrep görmek, dinsiz, muzip ve zayıf bir düş­manla tabir edilir.Rüyada kendisini akrep soktuğunu görmek, ele geçecek bir para ve devamı olmayan bir mala işaretle yorumlanır.Rüyada bir akrep yuttuğunu görmek, düşman tarafından sırlarının öğrenileceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gömleğinde veya dükkanında akrep görmek, kazancın­da kendisine üzüntü ve keder veren düşmanla yorumlanır.Rüyada bir akrebi öldürdüğünü görmek, düşmanına karşı galip geleceğine işarettir.Rüyasında kavrulmuş veya kızartılmış bir akrep eti yediğini görmek, düşmanının malından yiyeceğine işarettir.Rüyasında pişmemiş akrebi yediğini görmek, düşmanları­nın kaybolup gideceğine işarettir şeklinde yorumlanır.Rüyada akrep görmek, bir düşmanınızın olduğuna işâret eder.Yine rüyada akrep görmek, söz götürüp getiren birisinin olduğuna ve o kimsenin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine delâlet eder.Rüyada görülen akrep, kişinin akrabaların­dan olan düşmanına da işâret eder.Rüyada akrebin soktuğunu görmek, rüya sahibinin eline geçecek; ama devamı olmaya­cak bir mala işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin iç çamaşırında gördüğü akrep, onun hanımı hakkında iftira eden bir düşmana işâret eder, o kimsenin ondan sakın­ması icap eder.Rüyada ağzından akrep çıktığını görmek, düşmanlarıyla beraber oturmaya işâret eder.Rüyada akrebin elbiseleri içine girdiğini görmek de, düşmanlarıyla beraber oturmaya işâret eder.Akrebi rüyada yutan kişinin düşmanı, onun sırlarına vakıf olur.Akrebi yatağında görmek, düşman, geçim ve kazanç hususunda üzüntü ve kedere işâret eder.Rüyada karnında akrepler olduğunu gör­mek, kendi işindeki düşmanlara işârettir.Rüyada kavurulmuş akrep yediğini gör­mek, düşmanın malından yemeye işâret eder.Rüyada akrebi çiğ olarak yemek, günahkâr kişinin gıybetini etmeye; bazen de düşmanla­rını kaybetmeye işâret eder.Akrep aynı zamanda, kalbine gelen her şeyi diliyle söyleyen ve dostunu düşmanından ayıramayan bir kimseye işâret eder.Akrebi öldürmek, düşmanınızı etkisiz hale getireceğinize işârettir.Rüyada elinde bir akrep olduğunu ve in­sanları soktuğunu görmek, onun gıybet etti­ğine. söz götürüp getiren bir kimse olduğu­na, dolayısıyla gıybeti terk etmesi gerektiğine işâret eder.Akrebin kıskacı, koğucu adamın diline işârettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÜYADA AKREP GÖRMEK

Rüyada akrep görmenin anlamı, düşman ve hainliğe yorulur. Rüya sahibinin çevresindekilerden düşmanlarından göreceği hainlik anlamındadır. Kişinin aile yüzünden huzuru kaçacağına delalet etmektedir. Rüya sahibinin rüyasında akrep görmesi, kötü biriyle karşılaşıp onunla bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada akrep görmek, rüya sahibinin aile huzurunu, iş hayatındaki ve sosyal çevresindeki ortamını bozmak isteyen kişi olduğu demektir. Bu kişi genellikle aileye yakın olan ve sevecen görünen biri olduğu anlamına gelmektedir.

Aynı zamanda bazı rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada akrep görmek, kişinin zorlu bir iş hayatının ardından rahata kavuşacağına delalet eder. Rüyada akrep gören kişinin, çevresinde kötü insanların var olacağına, bu insanları tespit edip hayatında çıkarması gerekeceği anlamına gelir. Rüyada akrep görmek, aile bireyleri ile arasının daima iyi olacağına, fakat bazen ufak sürtüşmelerin yaşanıp rüya sahibinin üzüleceğine de yorumlanmaktadır.

Rüyada akrep görmek, kimi rüya tabircilerine göre düşman demektir. Kişinin çok dikkat etmesi gerekir. Kişinin hayatında alacağı insanları seçerek alması gerekeceği aksi takdirde başına türlü belaların gelebileceğine delalet eder. Rüyasında akrep gören rüya sahibinin son derece sabırlı olması gerekir. Sabretmesi sonucu emeklerinin karşılığını mutlaka alacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YATAĞINDA AKREP GÖRMEK

Rüya sahibi için oldukça hayır getirmeyecek bir rüyadır. En başta bu rüya bir düşmana işarettir. Ardından kişinin hayatında bolluğun ve bereketin azalacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAHVERENGİ AKREP GÖRMEK

Rüya sahibinin rüyasında kahverengi akrep görmesi kişinin uzun süreli bir aşk hayatına sahip olacağına, fakat sonradan bu durumdan sıkılacağına delalet eder. Rüyada kahverengi akrep görmek, rüya sahibinin iş hayatında başına gelebilecek sıkıntı ve sorunlar manasına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKREBİN KAÇTIĞINI GÖRMEK

Rüya sahibinin rüyasında akrebin kaçtığını görmesi kişinin eğitim hayatında veya iş hayatında var olan sıkıntılarının sona ereceğine, rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder. Rüyada akrebin kaçtığını görmek, korkak rakip anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin evlatlarından dolayı ciddi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder. Evlatların nankörlükleri ve değer bilmezlikleri yüzünden rüya sahibinin sağlığı bile tehlikeye düşeceği şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EVDE AKREP GÖRMEK

Rüya sahibinin iş hayatında bir düşmanı olduğuna işarettir. Bu düşman rüya sahibinin bulunduğu mertebesini kıskandığı ve bu nedenle de ayağını kaydırmak isteyeceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKREP ÖLDÜRMEK

Rüya sahibinin düşmanının başına kötü bir iş geleceğine yorumlanır. Rüyanın akışına göre de rüya sahibinin bundan fayda sağlayıp sağlamayacağı anlaşılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SİYAH AKREP GÖRMEK

Kişinin rüyasında siyah akrep görmesi, çok güçlü bir düşmanı olduğuna delalet eder. Rüya sahibinin bu düşmanla başı belaya gireceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SARI AKREP GÖRMEK

Rüyada sarı akrep görmek, kişiye zarar vermek için sabırsızlıkla bekleyen biri olduğuna rivayet etmektedir. Bu kişi yüzünüze güler fakat aklında hep size zarar vermek olduğuna yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEYAZ AKREP GÖRMEK

Rüyada beyaz akrep görmek, çoğunlukla iyi niyet demektir. Kişi ne kadar iyi niyetli olursa olsun ayağını kaydırmak isteyen birileri olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KÜÇÜK BEYAZ AKREP GÖRMEK

Rüyada küçük beyaz akrep görmek, kişinin hayatında çeşitli sorunlar olacağına yorumlanır. Kişi bu sorunları bir hasar almadan atlatacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKREP SÜRÜSÜ GÖRMEK

Rüyada akrep sürüsü görmek, kişinin hayatında değişiklikler olacağına işaret etmektedir. İşlerinin bozulacağına ve mal varlığının bir kısmını kaybedeceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ AKREP GÖRMEK

Rüyada ölmüş akrep görmek, kişiye gelen fırsatları elinin tersiyle ittiğine ve bu fırsatları kaybettiği için sonradan pişman olacağına rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep görmek dedikoducu birisine ve onun yüzünden ailede yaşanacak huzursuzluklara, sıkıntılara ve sorunlara işaret eder. Rüyada akrep görmek çoğu zaman yakında olan ve dost olduğu sanılan bir düşmandır. Bu düşman kişi, her zaman aile içinde olan, aileye ya da kişiye yakın duran, sevimli görünen ama aksine arkadan kuyu kazan bir düşmandır. Ailenin tüm mahremiyetini ve sırlarını öğrenerek aileye zarar verme hedefindedir. Rüyada, rüya sahibinin akrebi üzerinde ya da ağzında görmesi düşmanın çok yakınlarda biri olduğuna işaret eder. Rüyasında iç çamaşırında akrep gören erkeğin karısı kendisine kin besliyor demektir. Rüyada akrebi çiğ çiğ yemek düşmanını bertaraf etmeye, pişmiş olarak yemekse düşmanı sayesinde geçim sağlamaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin rüyasında yatağının içinde ya da üzerinde akrep olduğunu görmesi yakın bir düşmana ayrıca işlerde yavaşlamaya, kazancın ve rızkın azalmasına delalet eder. Ayrıca rüya sahibi için bir yola gitmeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinde akrep gören kişinin iş yerinde koltuğunda gözü olan bir düşmanı olduğuna ve ayağını kaydırmak için gizli gizli çalıştığına
delalet eder. Rüyada evinde akreplerin olduğunu ve yandıklarını görmek
tüm rakiplerin ve hasımların alaşağı edilmesi anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep öldürmek, bir hasmın ya da rakibin başına gelecek olan kötü bir olaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKREP GÖRMEK

Rüyada akrep görmek temel olarak iyi bir şey değildir. Rüyanızda akrep gördüyseniz bu gerçek hayatta dedikoducu, art niyetli, huzursuzluk, sıkıntı veren bir kişiye ya da düşmana delalettir. Genellikle bir düşman olarak yorumlanan rüyadaki akrep aile içinde sıkıntıların başlayacağına işaret eder. Rüyada akrebin ağızda görülmesi ise bu sinsi düşmanın çok yakında olduğu ama tatlı dili ile kendini fark ettirmeyip arkanızdan iş çevirdiği anlamı çıkar. Rüyanızda akrebin çok olması da çevrenizde düşmanların, kötü niyetli kişilerin de çok olduğu anlamına gelir. Görüldüğü gibi rüyada akrep görmenin farklı yorumları vardır. Bir de bu akrebin görülme şekline göre pek çok farklı yorum yapılmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKREP YAVRULARI GÖRMEK

Rüyanızda akrep yavruları görürseniz bunun anlamı çevresinde aslen güçsüz de olsa canınızı sıkacak, huzurunuzu kaçıracak kötü niyetli kişilerin, düşmanların olduğudur. Yavrularla birlikte yetişkin akrebi de görürseniz gerçek hayatta çevrenize dikkat etmeniz gerekir. Çünkü yavruları ve akrebi bir arada görmek, kişinin çevresinde kurulan tuzaklara delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKREP YUVASI GÖRMEK

Rüyanızda bir akrep yuvası görmeniz genellikle hiç hayırlı değildir. Elinizdeki mal ve mülkünüz bir anda büyük bir kayba uğrayacağına veya sevilen bir akrabanın vefat edeceğine, anne ya da babadan hastalık haberi geleceğine işaret eder. Ancak bunun yanında insanın yaşanacak sıkıntıları atlatacağına da yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKREP SOKTUĞUNU GÖRMEK

Rüyanızda akrep soktuğunu görmek iyi veya kötü farklı manalara gelebilir. Bir yoruma göre rüyad akrep sokması art arda kazanç kapılarının açılacağına işaret eder. Başka bir yoruma göre ise gerçek hayatta bir düşman edinmeye delalettir. Akrep sizi soktuğunda rüyanızda ne kadar acı hissederseniz o kadar zarar göreceksiniz demektir. hissettiği acı nispetinde zarar görecektir. Ayrıca akrep sokmasının rüyayı gören kişi veya ailesi için bir hastalık habercisi olduğu da söylenir.

Nitekim rüyada akrebin soktuğu yere göre de rüya tabiri değişmektedir. Akrep belden yukarıyı sokmuşsa gelecek zarar maddidir. Eli sokması aileye zarar gelmesine işarettir. Akrep rüyada belden aşağısını sokmuşsa rüyayı gören kişinin gerçek hayatta iftira uğrayacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÜYADA AKREBİN KAÇTIĞINI GÖRMEK

Rüyanızda bir akrebin kaçtığını görmeniz yaşanacak sıkıntıların düzeleceğine, giriştiğiniz işlerde şansınız yaver gideceğine, hayırlı adımlar atacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKREP ÖLDÜRMEK

Rüyanızda ezerek akrep öldürdüyseniz bu düşman ile birebir mücadele edeceğiniz anlamına gelir. Akrebi çıplak ayakla eziyorsanız bu çatışmadan çok az zarar görerek, ayakkabı ile yapıyorsanız zarar görmeden kurtulacaksanız anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKREP ZEHRİ GÖRMEK

Rüyada akrep zehiri görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EVDE AKREP GÖRMEK

Rüyanızda evde akrep görmek iş yerinde gözü sizin yerinizde olan birinin olduğunun habercisidir. Söz Rüyadaki akrep yatağınızın yanındaysa bir düşmanınızın yakınızda olduğu ve kazancınızın azalacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEYAZ VEYA SİYAH AKREP GÖRMEK

Rüyada görülen akrebin rengi de önemlidir. Akrebin rengi siyaha yakın ise düşman kadın, beyaz yakın yani açık renkli ise düşman bir erkektir. Akrebin cinsiyeti de önemlidir ki akrep erkekse rüya sahibi, kadın ise tüm aile fertleri tehlike altındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİR SÜRÜ AKREP GÖRMEK

Rüyanızda gördüğünüz akreplerin sayısının çok olması genellikle çevrenizde çok düşman olduğu anlamına gelir. Ayrıca felaketlerin de habercisi olabilir. Söz konusu akrepler çok iriyse ve gördüğünüz her yeri kaplamışlarsa bunun anlamı hapistir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İSLAMİ RÜYA TABİRLERİNE GÖRE RÜYADA AKREP GÖRMEK

İhya rüya tabirine göre akrep görmek; İnançsız, zararlı, külfeti çok, bozuk ağızlı fakat zayıf bir düşmandır. Akrep sokması düşmandan zarar görmeye, Akrep sokması düşmandan zarar görmeye, Elbisesinde akrep görmek çoluk çocuğundan zarar görmeye, Bir şeyi akrep olmadığı halde akrep sanmak, kendine dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, Akrep tutup bunu bir kadının üzerine koymak onunla münasebet kurmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami’nin rüya tabirine göre; Rüyada akrep görmek dinsiz, muzip ve zayıf bir düşmanla tabir olunur. Rüyada elinde bir akrep olduğu halde halkı korkuttuğunu gören, herkesi arkasından çekiştirir ve haklarında olmadık şeyler söyler. Ağzından akrep çıktığını veya akrebin elbisesi arasına girdiğini görenin, düşmanıyla birlikte ikamet ettiğine işarettir. Pantolonun içinde akrep olduğunu gören, karısından düşmanlık görür. Gömleği içinde akrep olduğunu gören, ev halkından birinin düşmanlığına uğrar. Akrebin sokması rüya sahibinin eline geçecek ve devamı olmayan bir maldır. Eğer rüyada bir akrebi yutsa o kimsenin düşmanı onun sırlarına vakıf olur. Gömleğinde veya dükkanında akrep görse, o akrep onun kazananda ona üzüntü ve keder veren düşmanıdır. Akrebi gördüğünü ancak kendisini sokmadığını ve akrepten de korktuğunu görse, düşmanı o kimseyi gıybet eder. Rüyada bir akrep öldürdüğünü gören kimse düşmanına karşı zafer kazanır. Bir kimse rüyada elinde bir akrebin olduğunu ve insanları soktuğunu görse, o kimsenin insanları gıybet eden ve insanlar arasında söz götürüp getirmek suretiyle onları tahrik eden bir adam olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman’ın rüya tabirine göre; Bu rüya dinsiz, kem (kötü) sözlü, zararlı fakat, zayıf bir düşmanla tabir edilir. Uyku aleminde elindeki akreple halkı korkuttuğunu gören, onlar hakkında gıybet eder. Çirkin konuşur. Kavrulmuş akrep eti yiyen, düşmanının malından yer. Pişmemiş akrep yiyenin, düşmanları kaybolur. Ağzından akrep çıktığını yahut akrebin elbisesinin arasına girdiğini gören, düşmanıyla aynı evde oturur. Donunun içinde akrep görenin karısı, kendisine düşmanlık eder. Bir rivayete göre düşmanı, karısına musallat olur. Gömleği içinde akrep gören, ailesinin ve evladının düşmanlığına maruz kalır.

Kırmani demiştir ki, Rüyasında akrep tarafından sokulduğunu gören, düşmanının aleyhinde konuşur. Ondan zarar görür. Herhangi bir şeyi akrep zanneden, kendisine düşman olmayan birinden boşu boşuna şüphelenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrebi Yatağında Görmek

Rüyada akrebin kendi yatağında olduğunu görmek, umulmadık bir sorunla karşılaşılacağı manasına gelir. İslam alimlerinden bir kısmı rüyada akrebin yatağa geldiğini gören kimsenin derhal sadakalar vermesi gerektiğini söylemişlerdir. Rüyada akrebin yatakta görülmesi, ev halkıyla tartışma durumuna da işaret eder. Bulunulan evde bir huzursuzluğun çıkabileceği üzerine durulur. Bu huzursuzluğu çıkaran kişinin rüya sahibi olacağı üstüne rivayetler edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Akrep Görmek

Bir kimse rüyasında küçük yani akrep yavruları görürse, zamanla haram mala bulaşacağına fazilet getirilir. Rüya sahibinin bulaşacağı bu haram malın kendisine zarar getireceği üzerine alimler beyanda bulunurlar.

Rüyada küçük akrepler, iyiliğin karşılığını kötülükle, huzurun karşılığını huzursuzlukla bulunacağına işaret eder. Bu yüzden alimler, rüya sahibinin bu dönemde çok dikkatli olmasını tembih ederler. Rüya sahibinin kendisini bir an önce hayırlı işlere adamasını tavsiye ederler. Özellikle kişinin malından pay çıkarıp, fakirlere dağıtması, onun için hayır olacağı üzerinde rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elinin Üzerinde Akrep Görmek

Rüya tabir edenler, bazı zamanlarda akrebin hayırlı işlere tekabül ettiğini ifade ederler. Rüya sahibi elinin üstünde bir akrep görürse, hayırlı bir göreve çağrılacağı delalet edilir. Kişinin zamanla mevkisinin yükseleceğini, kısmetlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada elin üzerinde akrep görülmesi, kötü olaylardan gittikçe uzaklaşması anlamına gelir. Rüyada akrebin elinin üzerinde olup ısırmasını görmek, boşuna bir çaba manasına gelir. Kişi ne yaparsa yapsın muradına eremeyeceği üzerinde yorumlar yapılmıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrep Beslemek

Kişiye fayda sağlamayan bir rüyadır. Alimler faziletleri üzerinde pek durmamışlardır. Rüyada akrep beslemek, düşmanın evin içine kadar gelebileceğine işarettir. Rüyada akrebe bir şey verdiğini görmek, umutsuz bir duruma düşüleceği anlamına da gelir. Rüya sahibinin olumsuz durumdan, kendisini maneviyatla çıkarabileceği üzerinde yorumlar yapılmıştır. Rüyada akrep beslemenin şerlerinden kurtulmak adına sadaka verilmesinin hayırlı olacağı işaret edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep görmek genel tabiriyle inançsız, zararlı, külfeti çok, bozuk ağızlı fakat zayıf bir düşmandır. Ayrıca akrep görmek, o kimsenin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine delalet eder. Rüyada kişinin ağzından akrep çıktığını veya akrebin elbisesi içine girdiğini görmek, düşmanlarla beraber oturmaya işarettir. İç elbisesinde akrep olduğunu gören kişi, eşinin düşmanlığını kazanır. Rüyada akrep soktuğunu görmek, ele geçecek ve devamı olmayacak mala delalet eder. Yine rüyada kavrulmuş akrep yediğini görmek, düşman malından yemeye, pişmemiş akrep yediğini görmek de düşmanları kaybetmeye delalet eder. Akrebi yatağın üzerinde görmek, düşman, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüdür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada asıldığını görmek, hileci, kurnaz birisinin düşmanca tavırlarına, umulmadık kimselerden zarar görmeye, ve gıybete işarettir. Akrep insanlar arasında söz götürüp getiren kimsedir. Bir kimsenin rüyada evinde akreplerin yanması, o kimsenin düşmanlarının ölmesine delalet eder. Rüya sahibinin iç çamaşırında gördüğü akrep onun hanımına müdahale ettiğine ve hakkında iftira eden ve fenalık yapan bir düşmanın varlığına işarettir. Rüyada bir şeyi akrep olmadığı halde akrep sanmak, kendine dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye işaret eder. Akrep tutup bunu bir kadının üzerine koymak onunla münasebet kurmaya delalet eder. Rüyada akrep öldürmek bir kötülükten kurtulacağını belirtir. Rüyada akrebi yiyen bir canlı görmek düşmanınızı size gerek kalmadan başka bir kimsenin ya da belanın haklayacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akreplerle oynadığını gören kişi düşmanlarını dize getirir onlardan zarar görmeyecek şekilde kendini konumlandırır ve onların bunu anlamasını engeller. Rüyada akreplerle konuştuğunu gören kimse düşmanlarını zekası ve diliyle dize getirir, Şehrazad’ın Şehriyar’a yaptığı gibi fark ettirmeden kendi canını ve malını korur.

Rüyada evde akrep olması ve onların rahatça dolaşması hilekar biri tarafından aldatılmaya işarettir. Rüyada akrep size sevimli ve zararsız bir hayvanmış gibi geliyorsa sizi kendi çıkarları için kullanmaya çalışan düşmanlar ve sahte arkadaşlar var demektir. Dikkat edin. Rüyada ağzından akrep çıktığını veya akrebin elbisesi arasına girdiğini görenin, düşmanı evinde olup onlarla birlikte oturur. Rüyada donunun veya pantolonunun içinde akrep olduğunu gören, karısından düşmanlık görür. Bir rivayete göre de, karısına bir düşman musallat olur. Rüyada gömleği içinde akrep olduğunu gören, ev halkından birinin düşmanlığına uğrar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani'ye göre; rüyada akrep soktuğunu görmek, düşmanının kendi aleyhinde söz söylediğine ve ondan zarar göreceğine; bir şey görüp onu akrep olmadığı halde, akrep sanan, düşman olmadığı halde birisini kendisine düşman zannettiğine işarettir. Ebu Sait El-Vaiz'e göre; rüyasında bir akrep tutup bir kadının üzerine attığını gören, o kadına fiilen tecavüzde bulunmuş olur. Bir başka rivayete göre ; Akrebin sokması rüya sahibinin eline geçecek ve devamı olmayan bir maldır. Eğer rüyada bir akrebi yutsa o kimsenin düşmanı onun sırlarına vakıf olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gömleğinde veya dükkânında akrep görse, o akrep onun kazancında ona üzüntü ve keder veren düşmanıdır. Akrebi gördüğünü ancak kendisini sokmadığını ve akrepten de korktuğunu görse, düşmanı o kimseyi gıybet eder. Rüyada bir akrep öldürdüğünü gören kimse düşmanına karsı zafer kazanır. Bir kimse rüyada elinde bir akrebin olduğunu ve insanları soktuğunu görse, o kimsenin insanları gıybet eden ve insanlar arasında söz götürüp getirmek suretiyle onları tahrik eden bir adam olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep görmek, el ve dilinden hiç bir kimsenin selamette olmadığı; söz götürüp getiren bir kimse sebebiyle meydana gelecek üzüntü ve kedere delalet eder. Bazen akrep görmek akrep gibi çok favorisi olan bir kimseye düşkün olmaya delalet eder. Akrep, kişinin akrabalarından olan düşmanıdır. Rüyada akrebi eline alıp ve hanımı üzerine attığını gören kimse, hanımına arkasından yaklaşır. Rüyada akrebi halk üzerine sevk edip sürdüğünü gören kimsenin, Lut kavminin fiilini (livata) yaptığına delalet eder. Kuyruğunu sürüterek yürüyüp giden ve öldürücü olan bir cins akrebi görmenin tabiri de böyledir. Ancak bu cins akrebin düşmanlığı daha şiddetli ve büyüktür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep görmek, hiç ummadığınız bir acı ile karışılacağınıza, evde akrep görmek, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, akrep tarafından sokulmak, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize ya da yakınlarınızdan birinin ölüm haberini alacağınıza, akrep öldürmek, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, yatakta akrep görmek, evdeki birinin yolculuk yapacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin evinde akreplerin yanması o kimsenin düşmanlarının ölmesine delalet eder. Bazı tabircilere göre de ;Rüya sahibinin külotunda gördüğü akrep onun hanımına müdahale ve hakkında iftira eden ve fenalık yapan bir düşmanıdır. O kimsenin ondan sakınması icap eder. Akrebi, yatağı üzerinde görse, o akrep onun düşmanı, geçim ve kazancı hakkında da üzüntü ve kederdir. Karnında akreplerin olduğunu görse, o akrepler onun kendi isinde bulunan düşmanlarıdır. Kıçından akrepler çıktığını görse, o akrepler onun torunlarından olan düşmanları veya torunlarıyla kendi arasında meydana gelecek bir düşmanlıktır. Rüyada akrebi çiğ olarak yediğini gören kimse, fasık bir kimseyi gıybet eder. Her hayvanin etini çiğ yemenin tabiri de böyledir. Akrep, kalbine gelen her şeyi diliyle söyleyen ve dostunu düşmanından ayıramayan bir kimseye delalet eder. Akrebin kıskacı kovucu adamın dilidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep görmek, düşman ve hainliğe yorulur. Rüya sahibinin çevresindeki insanlardan düşmanlık göreceği demektir. Kişinin aile yüzünden huzuru kaçacağına delalet etmektedir. Rüyada akrep görmek, kötü biriyle karşılaşıp onunla bir işe girmeye yorulur.

Rüyada akrep görmek, rüya sahibinin aile huzurunu, iş hayatındaki ve sosyal çevresindeki ortamını bozmak isteyen kişi olduğu demektir. Bu kişi genellikle aileye yakın olan ve sevecen görünen biri olduğu anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep görmek, kimi rüya tabircilerine göre düşman demektir. Kişinin çok dikkat etmesi gerekir. Kişinin hayatında alacağı insanları seçerek alması gerekeceği aksi takdirde başına türlü belaların gelebileceğine delalet eder. Rüyasında akrep gören rüya sahibinin son derece sabırlı olması gerekir. Sabretmesi sonucu emeklerinin karşılığını mutlaka alacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Akrep Görmek

Rüyada sarı akrep görmek, kişiye zarar vermek için sabırsızlıkla bekleyen biri olduğuna rivayet etmektedir. Bu kişi yüzünüze güler fakat aklında hep size zarar vermek olduğuna yorulur. Rüyada sarı akrep görmek, rüya sahibinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına, fakat çeşitli akrabaların bu durumu kıskanacağına delalet etmektedir.Rüyada Beyaz Akrep Görmek

Rüyada beyaz akrep görmek, çoğunlukla iyi niyet demektir. Kişi ne kadar iyi niyetli olursa olsun ayağını kaydırmak isteyen birileri olduğuna işaret eder. Rüyada beyaz akrep görmek, kişinin elde edeceği başarı sonucunda rahata kavuşacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Akrep Görmek

Rüyada ölmüş akrep görmek, kişiye gelen fırsatları elinin tersiyle ittiğine ve bu fırsatları kaybettiği için sonradan pişman olacağına rivayet etmektedir. Aynı zamanda rüyada ölmüş akrep görmek, rüya sahibinin uzun bir aradan sonra tekrardan tatile çıkacağına yorumlanmaktadır.Rüyada Yatağında Akrep Görmek

Rüya sahibi için oldukça hayır getirmeyecek bir rüyadır. En başta bu rüya bir düşmana işarettir. Ardından kişinin hayatında bolluğun ve bereketin azalacağına delalet eder.  Rüyada yatağında akrep görmek, rüya sahibinin hanesinden huzurunun eksik olmayacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahverengi Akrep Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kahverengi akrep görmesi kişinin uzun süreli bir aşk hayatına sahip olacağına, fakat sonradan bu durumdan sıkılacağına delalet eder. Rüyada kahverengi akrep görmek, rüya sahibinin iş hayatında başına gelebilecek sıkıntı ve sorunlar manasına da gelir.Rüyada Akrebin Kaçtığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında akrebin kaçtığını görmesi kişinin eğitim hayatında veya iş hayatında var olan sıkıntılarının sona ereceğine, rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder. Rüyada akrebin kaçtığını görmek, korkak rakip anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrep Yavrusu Görmek

Rüya sözlüğü yorumcuları tarafından yapılan yorumlara göre rüyada akrep yavrusu görmek, iş hayatında veya aile hayatında stresli günlerin yaşanacağına, fakat rüya sahibinin sonradan bu durumu düzelteceğine rivayet eder. Rüyada akrep yavrusu görmek, küçük ve halledilecek sorunlar anlamına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Akrep Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyada kırmızı akrep görmek, mal ve mülk kaybına delalet eder. Rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceğine, etrafında düşmanlarının olacağına yorumlanır. Rüyada kırmızı akrep görmek, yakın zamanda kazanılacak olan güç anlamlarını da taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Sayıda Akrep Görmek

Rüyada çok sayıda akrep görmek, rüya sahibinin düşmanlarının sayısının çok fazla olduğuna alamet eder. Rüyada çok sayıda akrep görmek, kişinin yardıma muhtaç bir insana elinden geldiğince yardım edeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Akrep Soktuğunu Görmek

Rüya sahibinin ekonomi olarak çağ atlayacağı ve böylece ciddi mal varlığına sahip olacağı şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında akrep soktuğunu görmesi, kişinin iş hayatında çok başarılı olacağına, kendisini kanıtlayıp hayallerine ulaşacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elbisesinde Akrep Görmek

Rüya sahibinin evlatlarından dolayı ciddi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder. Evlatların nankörlükleri ve değer bilmezlikleri yüzünden rüya sahibinin sağlığı bile tehlikeye düşeceği şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep görmek, dert sıkıntı demektir. Kişinin hayatına kötü niyetli, dedikoducu kişiler alacağı anlamına gelmektedir. Bazı yorumculara ise kişinin evlatları yüzünden başı derde gireceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Akrep Görmek

Rüya sahibinin iş hayatında bir düşmanı olduğuna işarettir. Bu düşman rüya sahibinin bulunduğu mertebesini kıskandığı ve bu nedenle de ayağını kaydırmak isteyeceğine alamet eder.
Rüyada Akrep Öldürmek

Rüya sahibinin düşmanının başına kötü bir iş geleceğine yorumlanır. Rüyanın akışına göre de rüya sahibinin bundan fayda sağlayıp sağlamayacağı anlaşılır.
Rüyada Küçük Beyaz Akrep Görmek

Rüyada küçük beyaz akrep görmek, kişinin hayatında çeşitli sorunlar olacağına yorumlanır. Kişi bu sorunları bir hasar almadan atlatacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrep Sürüsü Görmek

Rüyada akrep sürüsü görmek, kişinin hayatında değişiklikler olacağına işaret etmektedir. İşlerinin bozulacağına ve mal varlığının bir kısmını kaybedeceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kişinin ağzından akrep çıktığını veya akrebin elbisesi içine girdiğini görmek, düşmanlarla beraber oturmaya işarettir. İç elbisesinde akrep olduğunu gören kişi, eşinin düşmanlığını kazanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yine rüyada kavrulmuş akrep yediğini görmek, düşman malından yemeye; pişmemiş akrep yediğini görmek de düşmanları kaybetmeye delalet eder. Akrebi yatağın üzerinde görmek, düşman, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüdür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada asıldığını görmek, hileci, kurnaz birisinin düşmanca tavırlarına, umulmadık kimselerden zarar görmeye ve gıybete işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep görmek ne demek insanlar arasında söz götürüp getiren kimsedir. Bir kimsenin rüyada evinde akreplerin yanması, o kimsenin düşmanlarının ölmesine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin iç çamaşırında gördüğü akrep, onun hanımına müdahale ettiğine ve hakkında iftira eden ve fenalık yapan bir düşmanın varlığına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir şeyi akrep olmadığı halde akrep sanmak, kendine dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye işaret eder. Akrep tutup bunu bir kadının üzerine koymak onunla münasebet kurmaya delalet eder. Rüyada akrep öldürmek bir kötülükten kurtulacağını belirtir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrebi yiyen bir canlı görmek düşmanınızı size gerek kalmadan başka bir kimsenin ya da belanın haklayacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akreplerle oynadığını gören kişi düşmanlarını dize getirir onlardan zarar görmeyecek şekilde kendini konumlandırır ve onların bunu anlamasını engeller. Rüyada akreplerle konuştuğunu gören kimse, düşmanlarını zekası ve diliyle dize getirir, Şehrazad’ın Şehriyar’a yaptığı gibi fark ettirmeden kendi canını ve malını korur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evde akrep olması ve onların rahatça dolaşması hilekar biri tarafından aldatılmaya işarettir. Rüyada akrep size sevimli ve zararsız bir hayvanmış gibi geliyorsa, sizi kendi çıkarları için kullanmaya çalışan düşmanlar ve sahte arkadaşlar var demektir. Dikkat edin.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağzından akrep çıktığını veya akrebin elbisesi arasına girdiğini görenin, düşmanı evinde olup onlarla birlikte oturur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada donunun veya pantolonunun içinde akrep olduğunu gören, karısından düşmanlık görür. Bir rivayete göre de, karısına bir düşman musallat olur. Rüyada gömleği içinde akrep olduğunu gören, ev halkından birinin düşmanlığına uğrar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani’ye göre; rüyada akrep soktuğunu görmek, düşmanının kendi aleyhinde söz söylediğine ve ondan zarar göreceğine; bir şey görüp onu akrep olmadığı halde, akrep sanan, düşman olmadığı halde birisini kendisine düşman zannettiğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Sait El-Vaiz’e göre; rüyasında bir akrep tutup bir kadının üzerine attığını gören, o kadına fiilen tecavüzde bulunmuş olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir başka rivayete göre; Akrebin sokması, rüya sahibinin eline geçecek ve devamı olmayan bir maldır. Eğer rüyada bir akrebi yutsa o kimsenin düşmanı onun sırlarına vakıf olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gömleğinde veya dükkânında akrep gören kişi, o akrep onun kazancında ona üzüntü ve keder veren düşmanıdır. Akrebi gördüğünü ancak kendisini sokmadığını ve akrepten de korktuğunu görse, düşmanı o kimseyi gıybet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir akrep öldürdüğünü gören kimse düşmanına karşı zafer kazanır. Bir kimse rüyada elinde bir akrebin olduğunu ve insanları soktuğunu görse, o kimsenin insanları gıybet eden ve insanlar arasında söz götürüp getirmek suretiyle onları tahrik eden bir adam olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrep görmek, el ve dilinden hiçbir kimsenin selamette olmadığı; söz götürüp getiren bir kimse sebebiyle meydana gelecek üzüntü ve kedere delalet eder. Bazen akrep görmek akrep gibi çok favorisi olan bir kimseye düşkün olmaya delalet eder. Akrep, kişinin akrabalarından olan düşmanıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrebi eline alıp ve hanımı üzerine attığını gören kimse, hanımına arkasından yaklaşır. Rüyada akrebi halk üzerine sevk edip sürdüğünü gören kimsenin, Lut kavminin fiilini (livata) yaptığına delalet eder. Kuyruğunu sürterek yürüyüp giden ve öldürücü olan bir cins akrebi görmenin tabiri de böyledir. Ancak bu cins akrebin düşmanlığı daha şiddetli ve büyüktür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Akrebi yatağı üzerinde görse, o akrep onun düşmanı, geçim ve kazancı hakkında da üzüntü ve kederdir. Karnında akreplerin olduğunu görse, o akrepler onun kendi isinde bulunan düşmanlarıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kimsenin evinde akreplerin yanması, o kimsenin düşmanlarının ölmesine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı tabircilere göre de; Rüya sahibinin külotunda gördüğü akrep, onun hanımına müdahale ve hakkında iftira eden ve fenalık yapan bir düşmanıdır. O kimsenin ondan sakınması icap eder.
+1 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.4k puan)  
Rüyamda bizim evin en altındaki bodrum kata iniyoruz. Yanımda da babamın ölen arkadaşı vardı. Bilinçaltı olabilir yakın zamanda aklıma geldi ve beni de kendi evladı gibi severdi. Rüyamda onunla aşağı indik bodrum kat rutubet kokuyordu ve çok güzel kokuyor dedi. Bende çok seviyorum dedim ve gerçekten de öyle bizim bodrum katin kokusunu seviyorum. Rüyamda nasıl olduysa o kokuyu aldım. Herkesin kendi odası var bodrum katta ayrı anahtarlarımız var. Normalde sağ tarafta bütün odalar ama rüyamda tam karşımızda çok temiz, aydınlık odalar vardı. Gerçek bodrum kat bu kadar temiz ve aydınlık değil. Yere baktım yerde küçük ve ince bir akrep. Ben ilk fare sandım değilmiş ve korkmaya başladım sonra yerdeki fayans taşının altına girdi ve kayboldu. Daha sonra odada bir şeyler yaptı. Daha sonra ben başka bir odaya girdim ve silahlar,mermiler dizilmiş oda biraz loş ışıklı ve tam ortada bir asker bekliyor. Asker bana şunları dedi: Bunlara dokunamazsın,alamazsın, sana veremem öyle bir yetkim yok dedi. Başka bir askerin eşyalarıydı galiba o yüzden koruyordu. Daha sonra eve çıktım ama ev anneannemin evi. O ölen amca yanımda değildi. Anneannemle de aynı apartmanda değiliz. Akşam vaktiydi ışık yanıyordu evde. Anneannem,dedem,kız kardeşim ve annem var oturuyoruz aynı gerçekte olduğu gibi. Aşağıda bekleyen o asker çocuk geldi. Sarışın mavi gözlü bir çocuk. Elinde kocaman bir silahla geldi ve bize silah kullanmayı bilen var mı diye sordu. Bizden kimse bilmiyor. Ben dedim ki şakasına oyunda oynamıştım. Çocuk da direkt elime verdi silahı al o zaman sen yaparsın dedi. Neredeyse 1.5 metre vardı bana verdiği silah ama oyuncakmış. Karşıdaki prizleri hedef alıp ateş ettim mermi çıkıyor gibi şeyler gördüm. Prizi vurdum oyuncak ördek çıktı prizden ya da daha farklı oyuncaklar diyim. Daha sonra çocuk bana biraz yardım etti hedef al şöyle yap fln diye. Daha sonra çocuk anneannemin evini temizlemeye başladı. Galiba temizlikçi bu çocuk dedim. Temizlik yapıyor,yerleri siliyor,elinde bez var toz alıyor bir yandan da bizimle konuşuyor,espri yapıyor,annemler bir şeyler diyo,biz konuşuyoruz bakıştıyoruz fln. Daha sonra lazımlık içinde idrar vardı ama çocuk değil büyük lazımlıktı. Banyoya götürdüm döktüm o sırada yan tarafı turuncu renkli bir kakaya bulaştı. Suyla onu da temizledim ama elimi sürmedim. Daha sonra çocuk banyoyu temizlemek için girdi bizde anneannemle diğer odadayız. Anneanneme ne kadar tatlı çocuk dedim. Tabi rüyamda da çocuk bana bakıyor,konuşuyor. Böyle bir rüya işte çocuğu da tanımıyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim :)

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

312 Aktif
0 Üye ve 312 misafir
Bugün : 6782
Dün : 13860
Toplam : 47847199
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...