Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+60 oy
996 okuma
Simge Bilgi kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
düzenledi
Rüyalarınızı yazarken lütfen başlıklara, "acil", "lütfen", "yorumlayın" vs gibi kelimeler yazmayınız. Başlığında öyle kelimeler geçen rüyaları yorumlamak içimden gelmiyor uzun zamandır ama sizleri kırmamak için yorumluyorum. Başlığında mümkünse rüyadan bir kaç anahtar önemli kelime olsun.
Ferit Karabasan (991 puan)  
teşekkürler

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

21 Yorum

+32 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Ben de rüya yazımında bir kaç önemli noktaya dikkat çekmek istiyorum.

Özellikle uzun rüya yazanlar paragraf bırakmaya ve noktalama işaretlerine dikkat etmeliler. Çünkü bu rüyaları okumak bile zor oluyor bırak yorumlamayı.

İkinci önemli konu ise etiketler ve başlık. Bunlar da oldukça önemli.
Şule60 Rüyazede (1.8k puan)  
Lütfen benim rüyamı da yorumlayın sabahtan beri Aktif bir şekilde bekliyorum teşekkür ederim
+29 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bir diğer önemli konu ise rüyalarınızı yazarken rüya içindeki duygularınızı yazmıyor oluşunuz. Rüyanızdaki duygu bazen rüyada gördüklerinizden çok daha önemli oluyor.

Rüyada kızgın mısınız, öfkeli mi, korkuyor musunuz, huzurlu mu, endişeli mi... Bunları lütfen belirtiniz.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Sen yazma konusunda iyisin. Başka rüyalara da yorum yapsan süper üye olacaksın.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bir de paragraf bırakırsan harika olur
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bir konu güncelledim öyle.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Teşekkürler :)
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
+10 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Ahaha bide bana baksanız. Her hissi noktasına ladar belirtiyorum. En sonda destan gibi rüya yazmış oluyorum :Dd
+8 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Teşekkür ederim. Rüyalara yorum yaparsam biraz absürt kaçacağını düşünüyordum, ama konulara falan elimden geldiği kadar düşünce yazıyorum.
+8 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Birde sizden bir şey rica edecektim. Belki de var ben bilmiyorum. "Birisinin rüyasına bilinçli olarak girmek" diğe konu başlığı varmı?
+28 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Ben de bir takım husularda bulunmak istiyorum , düşünce eklerken düşüncelerinizi paylaşırken kırıcı ağır hakaret içerikli ,cümlelerden kaçınmanızı birbirimize saygı ve sevgi çerçevesinde davrandığımız zaman sitemizi ve yorumlarımızı daha iyiye götürebileceğimiz kanatındayım .
+27 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rüya yorumlarken , olumsuz yorum yazdığımız için kınanıyoruz ,oysa bir objenin bazen olumlu ve olumsuz tarafları oluyor rüyanının gidişatına göre değişkenlik göstertiyor , kendi hayatımıza göre şekillendirmeliyiz , artı ve eksilerinin olduğunu bilmeliyiz , bir objenin kişinin maddi durumu iyiyse zarara düşürebileceğini maddi durumu kötü ise düzeleceğine işarat edebilir , rüyada görülen her obje kişinin yaşamına göre değişir ve şekillenir .
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
film gibi mutlu son olsun istiyorlar ondan.
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
:D                   mustafa  aynen doğru dedin :D :D
Zeynepgkdg_ Karabasan (769 puan)  
katılıyorum
+24 oy
Kbradrsn99 Rüyazede (1.5k puan)  
500 puan çok yaa hergun ruya goruyoruz birikmiyorr lutfen dusunurun ben ruya degilde bisey sormak.istiyorum ben bugün bir rüya gordüm sevgilimle beraber evlenmisiz uzerimde gelinlik var hissediyorum ama goremiyorum ruyamda ailelerimiz falan yanımda ankarada ki hacı bayram veli caminde fotoğraf cektirmeye gitmiştik falan ben ruyami sevgilime anlattim oda bana biz ruyamda evleniyorduk gelinlik giymiştin dedi tesadüfmü bu 2 senelik bi iliskimiz var ciddi dusunuyoruz da anlamı nedir yorumlarmisiniz ayni rüyamı sayılıyor gordugumuz ruyalar
+23 oy
Demrod Rüyazede (1.3k puan)  
Bu yorumu puan toplamak için yazıyorum rüyalara inanıyorum çünkü rüyalar günlük hayatın gerçeklerini sunuyor bize
+22 oy
Met21 Rüyazede (1.3k puan)  
Anlattıkların için teşekkürler daha dikkatli olcaz ama şöyle bir sorun var acil vb. Yazmayınca dönüş alamıyoruz bazen ve ister istemez merakta kalıyoruz. Sitede yeniyim bundan sonra dediklerine daha çok dikkat etcam canım .
+21 oy
 
Saygılar
Rüyamda havaalanındayım eşyalara bir görevli yardımcı oluyor bir odaya geçiyoruz adam bahşiş için bekliyor 5 lira veriyorum adam elimde 20 lira görünce tepki veriyor neden 20 vermiyorsun gibicesine, bende kafam atıyor genelde öyle biriyimdir nediyorsun sen ya rüşvet mi istiyosun bu suçtur ben polisim gel bakalım diyorum başka bi görevliyle beraber asansöre binip onun bağlı olduğu birime götürcez, neyse asansör kaç kat alta iniyor ordan kaç kat yukarı beni tongaya düşürdüler deliriyorum o adamın da telefonu bende nedense el koydum sanki bağırıyorum sinirden ağlıyorum yeter artık tamam defolun beni aldığınız yere bırakın diyorum,neyse bırakıyorlar ordan koş koş perona geçiyorum bilet sorumlusu güzel bi bayan bilet veriyor falan ayrıca da bozuk para veriyor avuçla bende poşete atıyorum işin ilginç olanı bu dolduruyorum bozuk paraları rahatlıyorum koşturmaca gerginlik bitmiş bi rahatlama geliyor bayanda hoşuma gitti ondan mı paradan mı bilmem sonra rahatca uyandım gece 5 gibi su içtim uyudum tekrardan neye alamet olabilir nedir mesela cok merak ettim yorumlarsanız çok sevinirim çünkü ailem huzurum dağıldı bi yol arıyorum çaresizce iyi günler iyi çalışmalar
+16 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
ayrıca rüyalarınızı uzun deyilde özetleştirerek yazsanız daha iyi olur diye düşünüyorum  çok uzun rüyası olanlar var kısaltın lütfen :)
+15 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
sevgili rüyazedeler rüyanızı yazdığınızda yorumlandığı zaman sürekli peş peşe başka şeyler ekleyip anlamı ne anlamı ne diye sormayınız cevap cevap diyip durmayınız ..!!! zaten yorumlanıyor cevaplanıyor düşünceleniyor sizinle  en iyi şekilde ilgilenmeye çalışıyoruz lütfen yanlış anlaşılmasın insanları günlük hayatlarında iş hayatının olduğunu sürekli meşgul olduğunu hatırlatmak isterim :)  ve hemen yorumlanmasını beklemeyin gün içerisindeki yoğunluk bittikten sonra size dönüş yapılır rüyalarınız yorumlanır ve diğer aktif olan yetkililerimizde rüyazedelerde uzmanlarımızda burda  onlarda görüyor zaten sizi elbetteki dönüş yapılıyor lütfen biraz daha dikkat edelim saygıyla ve sevgiyle iyi günler dilerim ...
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
hmm , poyraz rüya yorumlarken , ben rüyanın her detayına bakıyorum , rüyaları oluşturan detaylarıdır ince ince saklanmış simgeler çok şey anlatır , ve detayları olmayan  hisleri olmayan rüyaları yorumlamak beni zorlar , analiz etmeyi zorlaştırır , güneşli havayı anlatmıyor sadece ağladığını yazıyor güneşi gereksiz deyip rüyadan çıkarmak bile anlamını analizini değiştiren bir etken , lütfen rüyalarınızı kısaltmayın
+6 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
haklısın ama biraz daha kısaltırlarsa çok iyi olur ben o kadar detaya inemiyorum bazı rüyalardaki hislerini anlayabiliyorum çok uzun rüyalarda beni yoruyor gün içinde o kadar meşgulumki anlatamam daha okurken yarısına bile gelemeden işim çıkıyor ondan dedim rüya rüya deyil ansikloPedi :D :D
+4 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
kabusların bu denli çok mu , bir başlık aç ayriyeten bu rüyanı ya da başka kabus dolu rüyanı yaz  , bu başlık altında yorumlardan bağımsız bir şekilde yaz rüyanı , cevaplamamın sebebi aile huzurunu bozan etkene bakmak istiyorum .
+7 oy
 
Kabuslarımın çokluğu belirsiz çünkü normal uyanma saatimde uyandığımda rüya hatırlamıyorum gece 5 gibi ani şekilde uyanırsam bu şekil hatırlarım ve rüya ya dalarken titreme irkilme oluyor sonra tekrar sakince yatmaya devam ediyorum uyuyorum bazen de kabus değil alakasız yerlerde alakasız insanlar görüyorum her zaman kabus olmuyor bazen de hayal edemicem güzel yerlerde görüyorum kendimi ruh halim psikolojim iyi değil hem ağır hastalık geçirdim hemde anne babamla ailevi sıkıntı cok ayrıldılar bişeylerden bi işaret diliyorum sadece bu emeğinize sağlık teşekkür ederim
+14 oy
Sabannn Rüyazede (1.3k puan)  
Puanım az sürekli puan kazanmak için ne yapmam gerekiyor ? Rüya yorumlatmak istiyorum. Rüya yorumlamak için ayrı bir başlık atıp yardımcı olma şansınız var mı?
+9 oy
Kübraaaa11 Rüyazede (1.2k puan)  
Cok tesekkur ederiz ilginiz için baska ruya anlatcak biyer yok valla bir zamanlar buralar da değerlenir emin olun☺☺☺
+9 oy
 
Selam rüyamda ablam camdan bakıyor, hemen beni sesleyip gökyüzündeki yüzü sende görüyormusun diyor ben bakıp Hezreti Mehemmed Peygamber olduğunu diyip donup kalıyorum, Peygamberimizin sadece yüzü görünüyordu, nasıl nurluydu yüzü, siyah saçları sakalı vardı, Peyğamberimize doğru 3 kez salavat getiriyordum sonra bakıyorum yeniden gitmiş
+5 oy
zeyinthedream Rüyazede (1.2k puan)  
teşekkür ederim dikkate alacağım :) şimdiden vakit ayırıp yorumladığınız için teşekkür ederim burası geröekten çok iyi bir siteymiş

İlgili rüyalar

+6 oy
4 yorum 427 okuma
Karga 22 Ekim 2021 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+27 oy
6 yorum 439 okuma
Karga 25 Nisan 2021 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+26 oy
82 yorum 2.9k okuma
Karga 15 Mayıs 2020 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 248 okuma
sonsuz 12 Mayıs 2020 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+17 oy
4 yorum 376 okuma
Karga 4 Mayıs 2020 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+25 oy
7 yorum 461 okuma
sonsuz 2 Eylül 2019 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+52 oy
37 yorum 2.0k okuma
Karga 25 Temmuz 2019 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+53 oy
17 yorum 1.4k okuma
sonsuz 19 Haziran 2019 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+12 oy
9 yorum 306 okuma
Sibel Atasoy 4 Temmuz 2019 Bilgi kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 156 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 23 Nisan 2022 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 285 okuma
1 Ağustos 2018 Rüya kategorisinde Hilal   1 1 1 yazdı
+10 oy
6 yorum 411 okuma
Karga 23 Ağustos 2019 Durugörü kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+10 oy
3 yorum 290 okuma
Karga 5 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

426 Aktif
0 Üye ve 426 misafir
Bugün : 17613
Dün : 23857
Toplam : 48075935
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...