Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+19 oy
3.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada bebek emzirmek, bir kadının kendi evladını emzirdiğini görmesi, evladının büyük mertebeye ve makama işarettir.

Bir kadının rüyada birisini emzirdiğini görmesi, dünya kapılarının ve sebeplerinin üzerlerine kapanmasına, yahut onların hapsine işarettir. Bu sütü emen kimse ister çocuk, ister büyük; erkek veya kadın olsun yine tabir bu şekildedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

103 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada bebek emzirmek nedir

Rüyada Bebek Emzirmek

Eğer rüyayı gören hamile bir kadınsa hamileliğinden kurtulur. Bazı yorumculara göre, kendi annesinin memesini emdiğini görmek, şerefe ve mertebeye işaret eder. Bir kadının rüyada süt emzirdiğini görmesi, hayır ve iyiliğe işarettir.
Rüyada bebek emzirmek ne anlama gelir

bebek-emzirmek

Bir kimse rüyada bir çocuğu emzirse yahut çocuktan emse o kimseye şiddet ve meşakkat erişir. Sonra Allah u Teala Hazretleri onu meşakkat ve şiddetten kurtarır. Bir çocuktan süt emdiğini veya bir çocuğa süt verdiğini gören erkek, hapse girer.
Rüyada çocuğun meme emmesi

Rüyada bir çocuğun meme emdiğini görmek, rızkının geniş ve bol olacağına; emdiği memeden süt değil de kan çıktığını görmek haram mal kazanacağına alâmettir.
Rüyada çocuğa süt vermek

Rüyada emzikli kadının erkek çocuğa süt verdiğini görmek, sevinç ve sürura, kız çocuğa süt verdiğini görmek de, üzüntü ve kedere işaret eder. Rüyada bebek emzirmek, rüyayı gören kişinin çocukları ile ilgilidir.
Rüyada emzirmek

bebek-emzirme

Rüyayı gören kişinin, çocuklarından razı olacağına, onların başarıları ile gurur duyacağına ve yaptıkları işlerde aldıkları başarılar ile mutlu olacağına işarettir. Aynı zamanda, aile ve sosyal hayatta huzur ve mutluluk bulmaya işarettir.
Rüyada erkek bebek emzirmek

Rüya da erkek bebek emzirdiğinizi görmek; yakında bir çocuğunuz olacağına ve aynı zamanda şifa ve devadır. Rüyada bebek emzirdiğinizi görmek; sevinçtir, berekettir ,güç ve kuvvettir. Bu rüyayı hamile kadın görse, hamilelikten kurtulmaya işarettir.

Rüyada Erkek Bebek Emzirmek, güzel ve hayırlı rüyalardandır. Çocuklara karşı özel bir sevginiz olduğunu gösterir ve hayırlı bir haber alacağınıza anlamına gelir. Geleceğin çok hayırlı olacağı anlamını taşıyor.

Bazı tabirciler rüyada erkek bebek emzirmeyi sıkıntılardan kurtulmaya her anlamda mutlu olmaya ve üzüntülerin yerini feraha bırakmasına yorumlanıyor.

    Erkek bebek emziren kimse, iş hayatında yapacağı girişimlerden hep güzel sonuçlar alarak başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kız bebek emzirmek, hayırlı bir rüya olmakla birlikte iki şekilde tabir edilir. Rüyayı gören kişi eğer bekâr birisi ise, evleneceğine işarettir.

    Rüya sahibi evli ise, bir çocuk sahibi olacağına yorumlanır. Bazen de bu rüya eğer kızı varsa ondan göreceği hayırdır.

Bazı âlimlere göre ise eğer gören kimse hamileyse kız çocuğu dünyaya gelir. Bir kimse rüyada bir çocuğu emzirse yahut çocuktan emse o kimseye şiddet ve meşakkat erişir. Sonra Allah u Teala Hazretleri onu meşakkat ve şiddetten kurtarır.

Rüyada bebeğini emziren anne rüya sahibi rüyasında kendi çocuğunu emzirdiğini görüyorsa ve emzirdiği çocuğu emzirme dönemini geçmiş yaştaysa, akıbetin hayırlı olacağına, istikbalin güzelliğine tabir edilir. Bebeğini emziren anne eğer bebeği emzirme dönemindeyse bu rüya, sağlık, sıhhat ve afiyette işaret eder.
Rüyada Çocuk Emzirmek

Rüyada Çocuk Emzirmek

Rüyada çocuk emzirmek, rüya sahibi kadınsa çok hayırlı bir rüyadır. Rüyada çocuk emzirdiğini görmek, tüm sıkıntılardan kurtulmak ve hastalıklara çözüm bulmak anlamına gelir.

Rüyada kendi çocuğunu emzirmek, çocuğun ileride çok başarılı olacağına ve maddi manevi ailesine destek olacağına delalettir. Rüyada tanımadığı bir çocuğu emzirdiğini görmek, mutluluk ve huzurun sembolüdür. Bu rüya dilek ve arzuların kabul olması demektir.

Rüyasında iki memesi ile çocuk emzirdiğini görmek, çok sayıda mutluluk yaşamak demektir. Rüyada çocuk emzirirken sütün fışkırdığını görmek, şöhret ve zenginliğin habercisidir.

rüyada çocuk emzirmek ve anlamı

Rüyada çocuk emzirmek, kazanç anlamına da gelir. Rüya sahibinin başarısından gurur duyacağının işaretidir.
Rüyada Bebek Emzirmek

Mal kaybı ve dost görünen düşmanların habercisidir. Bazı rüya sözlüğü tabircilerine göre ise sıkıntılardan kurtulmak anlamına gelen bu rüya, bekarlar için evliliği müjdeler.

Rüyada bebek emzirmek, dünya kapılarının ve sebeplerinin üzerine kapanmasına yorulur. Rüyada Çocuk emziren anne ise genel olarak rüya tabirinde iyiye yorumlanır. Rüyada bebek emzirmek, rüyayı gören kişinin çocuklarıyla alakalı olarak yorumlanır.
Rüyada Çocuğun Meme Emdiğini Görmek

Rüyada bir çocuğun meme emdiğini gören kişinin rızkının geniş ve bol olmasına işaret eder.
Rüyada Erkek Çocuğa Süt Vermek

Rüyada erkek çocuğa süt verdiğini görmek sevinç anlamına gelirken, rüyada kız çocuğa süt vermek üzüntü demektir.
Rüyada Erkek Bebek Emzirmek

Rüya tabirinde iyiye ve güzele yorumlanmaktadır. Rüyasında erkek bebek emzirdiğini gören rüya sahibinin çocuklara karşı özel bir sevgisi olduğunu gösterir. Rüyada erkek bebeği emzirmenin rüya sözlüğü yorumlarına göre hayırlı bir haber almak anlamı da vardır.
Rüyada Kız Bebek Emzirmek

Genel olarak hayırlı bir rüya olduğuna yorumlanır. Bir anlamı daha vardır. Rüyayı gören kişi bekarsa evleneceğine delalet eder.
Rüyada Bir Erkeğin Bebek Emzirdiğini Görmesi

Hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaz. Bu rüya, hastalık ve sıkıntıya delalettir. Rüya sahibinin iş ve özel hayatta sıkıntı yaşaması; aile hayatında da huzursuzluk yaşayabileceği anlamına gelir.
Rüyada Kendi Çocuğunu Emzirmek

Evlattan hayır görmek anlamına gelir. Kimi zaman da çocuğun anne babasından yardım almasına ve yükselmesine yorulur.
Rüyada Bebek Emzirmek

Rüyada bebek emzirmek, eğer rüyayı gören kişinin rahat ve huzur dolu bir hayata kavuşacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada bebek emzirmek, kişinin çevresinde kötü insanların olacağına, bu insanları tespit edip hayatından çıkarması gerekeceğine rivayet etmektedir.

rüyada bebek emzirmek ne anlama gelir
Rüyada Kendi Memesinden Süt Sağdığını Görmek

Rüyasında kendi memesinden süt sağan kimsenin birikimini harcayarak maddi anlamda zor duruma düşeceğine yorulur. Bu rüya genellikle çalışmadan hazır parayı tüketen kendisine ve bir başkasına faydası olmayan kişileri işaret eder. Ayrıca bu rüya, rüya sözlüğü yazarları tarafından toplum içinde rezil olunacağına yorumlanır.
Rüyada Süt Emzirdiğini Görmek

Rüyada süt emzirmek, hayırlara yorulur. Rüya sahibi kadınsa ve kendi bebeğini emzirdiğini görüyorsa bu durumda, rüya sözlüğü yazarlarına göre çocuğunun çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir evlat olacağına işaret eder.
Rüyada Kendisinin Süt Emdiğini Görmek

Rüya sahibinin kendi memesinden kendisinin emerken görüyorsa bu mal varlığının bir anda kaybedeceğine, yaşanılacak çok büyük şansızlıklara işaret edilir. Kendisini emzirirken gören kişinin atacağı adımlar ve yapacağı yanlış yatırımlar ile tüm ailesini zor duruma düşüreceğine tabir edilir.
Rüyada Sütle Çocuk Emzirmek

Rüyada yetişkin bir çocuk emzirdiğini gören kimsenin başı devletle derde girer. Yapılan işlerle birlikte kişinin hapse ya da sağlık açısındaki yaşanılan sıkıntılardan dolayı sıkıntılı bir döneme gireceğinin habercisi olduğu söylenir. Rüyada bir erkeğin çocuk emzirmesi, aile ve iş hayatında can sıkıcı olaylar yaşanacağına tabir edilir.
Rüyada Memesinde Süt Görmek

Rüyada memesinde süt gören rüya sahibi parlak bir gelecek, büyük bir kazanç ve sevinç anlamındadır. Rüyada bebeğe süt vermek, girişimlerin sonucunda kâr elde edileceğini gösterir.
Rüyada Erkek Çocuk Emzirmek

Rüyada erkek çocuk emzirildiği görülmesi sıkıntıların azalıp maddi güçlüklerin ortadan kalkacağına yorulurken aynı zamanda eşler arasındaki sorunların da biteceğinin habercisidir. Rüyada kız çocuk emzirmek, bereket ve mutluluğa rivayet edilir.

rüyada çocuk emzirmek ve anlamı
Rüyada Bebek Emzirirken Sütün Gelmesini Görmek

Rüyada bebek emzirirken sütün geldiğinin görülmesi yeni bir iş sahibi olmanın sonucunda bol kazanç elde edileceğine, hanede mutlu bir olay yaşanacağına da yorulur. Rüyada erkek bebek emzirmek rüyayı gören kişinin kısa zamanda çocuğu olacağına ve şifa bulacağına yorumlanırken, rüyada kız bebeği emzirmek ise eğer rüya sahibi bekar ise ileri ki zamanlarda evleneceğine yorumlanır.
Rüyada İkiz Bebek Emzirmek

Rüyada ikiz bebek emzirdiğini gören rüya sahibi her konuda güzel gelişmelerin rüya sahibini beklediğini müjdeler.
Rüyada Bebek Emzirmek Ve Bebeğin Kusması

Rüyada bebek emzirmek iş hayatındaki bir krizle her şeyin tepetaklak olacağına delalettir.
Rüyada Bebek Emzirirken Uyumak

Rüyada bebek emzirirken uyuduğunu gören kimse çocuklarla ilgili bir haber alınacağı ve sıkıntılardan birinin desteğiyle kurtulmanın işaretidir.
Rüyada Babanın Bebek Emzirmesi

Rüyada babanın bebek ezdirmesi rüya sahibinin aniden kötü bir olayla yüz yüze geldiğini gösterir.

rüyada bebek emzirmek ne anlama gelir
Rüyada Annenin Bebek Emzirmesi

Rüyada annenin bebek emzirdiği görülmesi hayırlı bir işe, borçlardan kurtulmaya ve sorunların ortadan kalkmasına delalettir.
Rüyada Camide Bebek Emzirmek Sütün Gelmemesi

Rüyada cami içerisinde bebek emzirdiğini gören kişinin duaların kabul olması, bol kazanç elde edilmesi, sevinçli haberler alınmasının habercisidir.
Rüyada Kilisede Bebek Emzirmek

Rüyada kilise içerisinde bebek emzirmek ise zararlı bir işe ve eşle aranın bozulmasına delalettir.
Rüyada Emzirdiği Bebeğin Büyüdüğünü Görmek

Rüyada emzirdiği bebeğin aniden yetişkin olduğunu gören rüya sahibinin insanlara faydalı olduğuna, topluma hayırlı işler yaptığına işaret eder. Bu rüya oldukça güzel ve hayırlı bir rüyadır. Dünyavi şeylerden uzaklaşıp ahiret hayatına yönelmiş dindar bir kimseye işaret eden bir rüyadır.
Rüyada Kedi Emzirmek

Rüyasında bir kediyi emzirdiğini gören kimse sinsi ve kötü birini hayatına aldığına işaret eder.
Rüyada Köpek Emzirmek

Rüyada köpek emzirdiğini gören kimsenin ise kendisine düşman edindiği, hayatına giren yeni kişi yüzünden zor zamanlar geçireceği anlamına gelmektedir.
Rüyada Koyun Emzirmek

Rüyada bir koyunu emziren kişi bir çok iyiliklere ve yardımlara kavuşur, sıkıntılarından kurtulur.
Rüyada Tilki Emzirmek

Rüyasında bir tilkiyi emziren kişinin kurnaz ve hileci bir adamla karşılaşacağına, yaşayacağı olumsuzlukları ifade eder.
Rüyada Kurt Emzirmek

Rüyada bir kurdu emziren kişinin ise güçlü ve kaba bir kişiyle aynı ortamda bulunacağına delalet eder.
+13 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada sütten kesilmiş bir çocuğu emzirdiğini görse, o kimse hapsolunur yahut hasta olur. Yahut üzerine kapı kapanır. Eğer rüyayı gören hamile bir kadınsa hamileliğinden kurtulur.

Bir kimse rüyada bir çocuğu emzirse yahut çocuktan emse o kimseye şiddet ve meşakkat erişir. Sonra Allah u Teala Hazretleri onu meşakkat ve şiddetten kurtarır. Bir çocuktan süt emdiğini veya bir çocuğa süt verdiğini gören erkek, hapse girer.
+11 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bebek-emzirmek

Bir kimse rüyada bir çocuğu emzirse yahut çocuktan emse o kimseye şiddet ve meşakkat erişir. Sonra Allah u Teala Hazretleri onu meşakkat ve şiddetten kurtarır. Bir çocuktan süt emdiğini veya bir çocuğa süt verdiğini gören erkek, hapse girer.
+13 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çocuğun meme emmesi

Rüyada bir çocuğun meme emdiğini görmek, rızkının geniş ve bol olacağına; emdiği memeden süt değil de kan çıktığını görmek haram mal kazanacağına alâmettir.
+12 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çocuğa süt vermek

Rüyada emzikli kadının erkek çocuğa süt verdiğini görmek, sevinç ve sürura, kız çocuğa süt verdiğini görmek de, üzüntü ve kedere işaret eder. Rüyada bebek emzirmek, rüyayı gören kişinin çocukları ile ilgilidir.Rüyayı gören kişinin, çocuklarından razı olacağına, onların başarıları ile gurur duyacağına ve yaptıkları işlerde aldıkları başarılar ile mutlu olacağına işarettir. Aynı zamanda, aile ve sosyal hayatta huzur ve mutluluk bulmaya işarettir.
+11 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek bebek emzirmek

Rüya da erkek bebek emzirdiğinizi görmek; yakında bir çocuğunuz olacağına ve aynı zamanda şifa ve devadır. Rüyada bebek emzirdiğinizi görmek; sevinçtir, berekettir ,güç ve kuvvettir. Bu rüyayı hamile kadın görse, hamilelikten kurtulmaya işarettir.

Rüyada Erkek Bebek Emzirmek, güzel ve hayırlı rüyalardandır. Çocuklara karşı özel bir sevginiz olduğunu gösterir ve hayırlı bir haber alacağınıza anlamına gelir. Geleceğin çok hayırlı olacağı anlamını taşıyor.

Bazı tabirciler rüyada erkek bebek emzirmeyi sıkıntılardan kurtulmaya her anlamda mutlu olmaya ve üzüntülerin yerini feraha bırakmasına yorumlanıyor.

    Erkek bebek emziren kimse, iş hayatında yapacağı girişimlerden hep güzel sonuçlar alarak başarıya ulaşacağına işaret eder.
+11 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız bebek emzirmek, hayırlı bir rüya olmakla birlikte iki şekilde tabir edilir. Rüyayı gören kişi eğer bekâr birisi ise, evleneceğine işarettir.

    Rüya sahibi evli ise, bir çocuk sahibi olacağına yorumlanır. Bazen de bu rüya eğer kızı varsa ondan göreceği hayırdır.

Bazı âlimlere göre ise eğer gören kimse hamileyse kız çocuğu dünyaya gelir. Bir kimse rüyada bir çocuğu emzirse yahut çocuktan emse o kimseye şiddet ve meşakkat erişir. Sonra Allah u Teala Hazretleri onu meşakkat ve şiddetten kurtarır.

Rüyada bebeğini emziren anne rüya sahibi rüyasında kendi çocuğunu emzirdiğini görüyorsa ve emzirdiği çocuğu emzirme dönemini geçmiş yaştaysa, akıbetin hayırlı olacağına, istikbalin güzelliğine tabir edilir. Bebeğini emziren anne eğer bebeği emzirme dönemindeyse bu rüya, sağlık, sıhhat ve afiyette işaret eder.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendi çocuğunu emzirdiğini görmek; emzirdiği çocuğundan büyük hayır göreceği manasına gelir. Emzirmiş olduğu çocuğu kendisine çok iyi davranacak ve yardım edecektir. Özellikle yaşlılık zamanlarında yardımına koşarak büyük hayırlar yapacak ve anne baba duası alacaktır. Bu rüya bazen de tam tersi yani emzirilen çocuğun anne-babadan yardım görmesi ile de yorumlanır.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada emzirdiği bebeğin büyüdüğünü görmek; insanlara genellikle faydası olan, iyiliği dokunan ve toplum içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olur. Bu yüzden rüyada emzirdiği bebeğin büyüdüğünü görmek güzel bir rüyadır. Hayırlı ve güzel amellerin olduğuna işarettir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeni doğmuş bebek emzirmek; eğer bebek temiz ve güzelse rüyayı gören kişinin hayatında olumlu gelişmelerin yaşanacağı anlamına gelir. Fakat emzirdiğiniz yeni doğmuş bebek çirkin ve kirli ise yakın zaman içerisinde üzüleceğiniz bir haber alacağınız manasına gelir. Ayrıca bazı rüya alimlerine göre yeni doğmuş bebek emzirmek yakın bir zaman içerisinde hayırlı bir kısmet ile evlenileceği ile de yorumlanmıştır.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Göğsünden Süt Fışkırması, rüya sahibinin yaşantısı ve hayatı boyunca çok huzurlu, mutlu ve rahat olarak yaşayacağı yapılan rüya yorumları arasındadır. Rüyada göğsünden süt fışkırması rüya sahibinin bol nimet ve ömür boyu esenlik içerisinde olacağı anlamında olacağı tabirler arasındadır. Rüyada göğsünden süt fışkırması ailesi içerisinde her daim mutlu ve saadetli olacağı anlamında yorumlanmaktadır. Ayrıca rüya sahibinin çok hayırlı evlat ile ödüllendirileceğine işaret edilmektedir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ikiz bebek emzirmek, şayet rüya sahibi kendi bebeklerini emziriyorsa, kişinin ileride çocuklarının makam ve mevki sahibi olacağına, eğitimlerinin iyi olacağına işaret eder. Rüyada ikiz bebekleri güzel ve sağlık bir şekilde görmek, müjdeli bir haber alınacağına ve haberin ardından elde edilecek büyük miktar paraya delalet eder. Bebeklerin rüyada güler yüzlü olması hayatlarının tamamını neşe içinde geçireceklerine, ağlayan ikiz bebekler ise üzücü haber ve maddi anlamda uğranacak zarar olarak yorumlanmaktadır. Rüyada kız bebek emzirmek, hayırlı bir rüya olmakla birlikte iki şekilde tabir edilir. Rüyayı gören kişi eğer bekâr birisi ise, uzun bir süreden beri hayırlı bir kısmet bulup çoluk çocuğa karışmak istediğine tabir edilir. Eğer rüya sahibi evli ise, bir çocuk sahibi olmak istediğine işaret edilir. Bazen de bu rüya eğer kızı varsa ondan göreceği hayırdır. Bazı âlimlere göre ise eğer gören kimse hamileyse kız çocuğu dünyaya gelir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada bebek emzirmek ama süt gelmemesi, fakirliği ve geçim sıkıntısını simgeler. Güvendiğiniz ve yardım isteyeceğiniz kimselerden destek göremeyeceğinizin işaretidir. Bir kuruma yaptığınız veya yapacağınız başvurunuzun onaylanmayacağını gösterir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada emziren kadın görmek, gönül ilişkisinin iyi olacağına, özlem duyulan bir ilişkiye, kolay kazanılan paraya, güvenli yaşamaya, sevince ermeye, vefakâr dosta, sıcakkanlı ihtiyar adama, fakirlikten rahatlığa çıkılacağına, ticari kazancı çok olan girişim yapacağına, toplumsal hayatta huzura, iyi zamanlara yorumlanır. Negatif yorum olarak bilgisiz bir düşmana, kabul görmeyen bir olayla yüzleşmeye, anlaşılmaz bir musibetle karşılaşmaya, memnuniyetsiz duruma düşmeye, kötülükten emin olacağına işarettir. Bu rüyaya daha pozitif yaklaşan yorumcular şu şekilde derler ki: Bireyin gördüğü rüya zahmetle kavuştuğu temiz rızka, zorlukları aşarak aradığı temiz getiriye işarettir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin rüyasında bekarken bebek emzirdiğini görmesi, rüya sahibinin müjdeli bir haber alacağına delalet etmektedir. Eğitim hayatında bazı adımlar atılacağına, bu sayede beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işarettir. Rüyada bekâr kızın bebek emzirmesi ve süt gelmesi, rüya sahibi, kısmetinin açılması ile hayırlı bir kişi ile tanışacak, bu kişi hayatını değiştirecek ve kendisine güzel bir yuva kuracak demektir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kendi memesinden süt sağan kimse, elindeki malı harcayarak maddi anlamda zor duruma düşer. Bu rüya çalışmadan hazır paralarından yemek, boş zamanlarını iyi değerlendirememek ve kendisine faydası olmayan amelleri işleyerek toplum içinde rezil olmak anlamındadır. Kendisi sütünden sağıp kendisi içen kişinin bu rüyası da aynı anlamdadır. Eğer rüyada sütünüzü sağıp birine içirmişseniz bu rüya, eğer içirdiğiniz kişiyi tanıyorsanız ona, eğer tanımıyorsanız insanlara ihsanda bulunmaya, yardım etmeye yorulmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebeğin Memeden Süt Emmesi
Rüyada herhangi bir bebeğin memeden süt emmesi hayırlı ve güzel bir rüya olarak tabir edilir. Bu rüya, gören kişinin gerek maddi gerekse manevi anlamda huzura kavuşmasına, menfaat elde etmesine, eline geçecek para ve mala, sıkıntılardan kurtulmasına ve kederlerini yerini sevincin, mutluluğun almasına işarettir. Memeden süt emen bebek, bazen de gerçek hayatta sizden yararlanmak isteyen ve fırsat kollayan insanların var olduğuna dair bir işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Bir Hayvanı Emzirdiğini Görmek
Rüyasında bir hayvanı emzirdiğini görmek hayvanın durumuna göre yorumlanır. Rüyada bir kediyi emziren hilekâr ve sinsi bir kişiyi dost edinir; bir köpeği emziren düşman sahibi olur veya kendisine kötülük etmek isteyen, oldukça tehlikeli bir kişiden zarar görür; bir koyunu emziren birçok iyiliklere ve yardımlara kavuşur ve sıkıntılarından kurtulur; bir tilkiyi emziren kurnaz ve hileci bir adamla karşılaşır; bir kurdu emziren güçlü ve kaba bir kişiyle aynı mecliste bulunur.
Rüyasında memesinde süt gören kişinin eline çokça hayırlı mal geçer. Bu rüya kişinin geçimini temiz ve güzel yollardan sağlamasına, rızkın bereketlenmesine, iş hayatında başarılı olmaya, huzurlu ve güzel bir aile hayatına, toplum içinde yükselmeye ve saygı görmeye, insani anlamda derecenin yükselmesine yorulur. Rüyasında memelerinden sütün akıp taştığını gören kimse çok fazla mal kazanır ve bu rüya zenginliğe, ganimet elde etmeye yorulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocuğu Olmayan Bir Kadının Bebek Emzirmesi
Çok arzu ettiği halde bir türlü hayallerine kavuşamamış bir kişinin, kısa süre içinde istediği her şeye kavuşacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, verdiği bütün kararları uyguladığı takdirde istediği parasal olarak büyük güce kavuşacağına ve bereketli bir işe sahip olacağına yorumlanır. Rüyada çocuklu kadının bebek emzirmesi, rüyayı gören kişi bir kadınsa eğer, eşiyle arasındaki sorunların çözüm bulacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına ve kısa süre içinde nur topu gibi bir evlada sahip olacağına alamettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kimsesiz Bebek Emzirmek
Annesi babası olmayan çocuklara yardım edileceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına ve zorlukların onlardan alınacak güç sayesinde aşılacağına alamettir. Rüyada yetim bebek emzirmek, kişi, kendisini çok uzun bir süre boyunca rahata erdirecek ve bol kazanç sağlayacak bir işe girecek, büyük bir zenginliğe kavuşacak, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirecek ve bol bol hayır duası alacak demektir
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babanın Bebek Emzirmesi
Rüyayı gören kişi, beklenmedik bir zamanda kötü bir durumla karşılaşmıştır ve kendisini bu duruma adapte etmeye çalışmaktadır. Ve uzun zamandan beri kendisini merak içinde bırakan bir konuda sevimsiz bir haber alacaktır. Rüyada annenin bebek emzirmesi, hayırlı bir konuda bir adım atmaya, zararlı bir alışkanlıktan kurtulmaya, verilen sözleri yerine getirmeye, borçları ödemeye, sorunları aşmaya, yeni bir haneye sahip olmaya ve mutlu bir haber almaya yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Emzirmek Ve Kusması
Güç bela bir araya getirilen bir sermaye ile kurulan bir işte çok iyi şekilde ilerleme kaydedilirken ardından gelecek olan bir krizle işlerin altüst olacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına delalettir. Rüyada bebek emzirirken uyumak, evlatlarla ilgili hayırlı haberler alınacak, sıkıntılar ve sorunlar aile büyüklerinden birinin vereceği destek sayesinde ortadan kalkacak ve işlerde günden güne artış yaşanacak demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Bebek Emzirmek
Hayırlı bir rüya değildir. Dert ve kederle geçecek bir döneme, maddi anlamda bir sıkıntıya düşmeye, eşler arasına girecek soğukluğa ve günden güne artacak tartışmalara delalettir. Yaşanan bazı talihsiz olaylar yüzünden kişinin kendisini suçladığı ve bu sebeple kendisiyle büyük bir vicdani hesaplaşma içine girdiği şeklinde yorulur. Rüyada yabancı bebek emzirip uyutmak, işle ilgili olarak uzun soluklu bir adım atılacağı, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceği ve hanedeki tartışmaların son bulacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emzirdiği Bebeğin Büyüdüğünü Görmek
Rüyada emzirdiği bebeğin büyüyüp yetişkin olduğunu gören kimse insanlara faydalı olan ve toplum içinde seçilen bir kişi olur. Bu rüya oldukça güzeldir. Hayırlı amellerin varlığına, takvalı bir adama, dünya hayatından uzaklaşıp ahiret hayatına yönelen dindar bir kimseye işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Çocuğunu Emzirmek
Rüyasında kendi çocuğunu emziren kişi, o evladından büyük ihsanlar ve hayır görür. Bu rüya ileride anne babasına yardım edecek, onlara yardımda bulunacak ve onların ihtiyarlıklarına yetişerek tüm sıkıntılarını giderecek oldukça iyi huylu ve güzel karakterli bir çocuğa işarettir. Bazen de çocuğun anne babasından yardım görmesine ve onlar sayesinde yükselmesine yorulmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Erkeğin Bebek Emzirdiğini Görmesi
Rüyada bir erkeğin bebek emzirmesi hayırlı değildir. Bu rüya bazen hastalanmaya ve sıkıntıya girmeye işarettir. Böyle bir rüya gören erkek gerçek hayatta karakterine ve fıtratına aykırı davranır ve bu yönden de günaha girer. İş ve özel hayatta sıkıntı yaşamaya, aile hayatında tartışmalara ve huzursuzluklara da işaret olabilmektedir.
+7 oy
jeandark34 Rüyakar (3.6k puan)  
muatafa bey benim son rüyam dünden beri yorumlanmadı yorumlar mısınız acaba? artısız ve en iyi yorumsuz rüya bırakmadım da.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Memelerinde Süt Görmek
Rüyasında memesinde süt gören kişinin eline çokça hayırlı mal geçer. Bu rüya kişinin geçimini temiz ve güzel yollardan sağlamasına, rızkın bereketlenmesine, iş hayatında başarılı olmaya, huzurlu ve güzel bir aile hayatına, toplum içinde yükselmeye ve saygı görmeye, insani anlamda derecenin yükselmesine yorulur. Rüyasında memelerinden sütün akıp taştığını gören kimse çok fazla mal kazanır ve bu rüya zenginliğe, ganimet elde etmeye yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Camide Bebek Emzirmek
Edilen duaların Allah katında kabul görmesi ile birlikte istenen her şeye sahip olunacağına, ana baba duası alınacağına, bol kazançlı bir projeye girileceğine, sevinçli haberler alınacağına, yeni ev eşyaları alınacağına ve herkesin konuştuğu başarılı bir kişi olunacağına delalettir. Rüyada kilisede bebek emzirmek, zararlı bir kişi ile muhatap olmaya, ev halkı ile araya mesafe koymaya, eşle anlaşmazlığa düşmeye, parasal olarak büyük kayba uğramaya, önemli bir konuda kararsız kalmaya, sağlık sorunları ile boğuşmaya ve girilen bir yarışta çok geriye düşmeye yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Bebek Emzirmesi
Rüya sahibinin, yakın zaman içinde kendisine zarar verecek bir durumla karşılaşacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine ve haksızlığa uğrayacağına yorulur. Rüyada ölünün ölü bebek emzirmesi, aile bireylerinin ve iş konusunda tecrübeli kişilerin karşı çıkmalarına rağmen sonu kötü bitecek bir işe girileceğine, bu iş içinde birçok sorunla karşı karşıya kalınacağına ve zarar edileceğine alamettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Erkek Bebek Emzirdiğini Görmek
Kişinin, hanesine konuk ettiği ve sıkıntılarından kurtulması için yardım ettiği bir kişi ile ters düşeceği, daha sonra bu kişi ile bir araya gelip bazı konularda konuşacağı, aradaki buzları eritip sorunları çözeceği ve zahmetli bir şekilde başlayan bir işin altından bu sayede kolayca çıkacağı anlamına gelir. Rüyada kardeşinin erkek bebek emzirdiğini görmek, maddi kaynaklara işarettir. Sahip olunan bağ bahçeden bol miktarda verim alınacak ve ekonomik açıdan rahat ettirecek demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Emzirdiğini Görmek
Rüyada bebek emzirmek kadın için; evlat sahibi olmaya, sorumluluklarının artmasına, isteklerine kavuşmaya, sevinç ve mutluluğa işaret eder.
Aynı zaman da ihtiyaç duyduğu, eksikliğini hissetti şeylerle buluşacağı anlamına gelir. Bu şeyler sevgiden, aşka, maddi ve manevi zenginlik gibi bir çok durum ile ilgilidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Emzirmek
Rüyada bebek emzirmek, rüyayı gören kişiden ziyade çocukları ile ilgilidir. Rüya sahibinin, evlatlarından razı olacağına, onların başarıları ile gururlanacağına ve yaptıkları işlerde aldıkları başarılar ile mutlu olacağına delalet edilir. Aynı zamanda, aile hayatında ve sosyal hayatta huzur ve mutluluğa ulaşmaya tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Emzirmek
Rüyada kız bebek emzirmek, hayırlı bir rüya olmakla birlikte iki şekilde tabir edilir. Rüyayı gören kişi eğer bekâr birisi ise, uzun bir süreden beri hayırlı bir kısmet bulup çoluk çocuğa karışmak istediğine tabir edilir. Eğer rüya sahibi evli ise, bir çocuk sahibi olmak istediğine işaret edilir. Bazen de bu rüya eğer kızı varsa ondan göreceği hayırdır. Bazı âlimlere göre ise eğer gören kimse hamileyse kız çocuğu dünyaya gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Bebek Emzirmek
Rüyada erkek bebek emzirmek,  güzel rüyalardandır. Çocuklara karşı özel bir sevginiz olduğunu gösterir ve hayırlı bir haber alacağınıza işaret eder.  Gelecek sizin için çok hayırlı olacak diye tabir edilir. Bazı tabirciler rüyada erkek bebek emzirmeyi sıkıntılardan kurtulmaya her anlamda mutlu olmaya ve üzüntülerin yerini feraha bırakmasına yorulur. Erkek bebek emziren kimse, iş hayatında yapacağı girişimlerden hep güzel sonuçlar alarak başarıya ulaşır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Bir Hayvanı Emzirdiğini Görmek
Rüyasında bir hayvanı emzirdiğini görmek hayvanın durumuna göre yorumlanır. Rüyada bir kediyi emziren hilekâr ve sinsi bir kişiyi dost edinir; bir köpeği emziren düşman sahibi olur veya kendisine kötülük etmek isteyen, oldukça tehlikeli bir kişiden zarar görür; bir koyunu emziren birçok iyiliklere ve yardımlara kavuşur ve sıkıntılarından kurtulur; bir tilkiyi emziren kurnaz ve hileci bir adamla karşılaşır; bir kurdu emziren güçlü ve kaba bir kişiyle aynı mecliste bulunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendi çocuğunu emzirmek, çocuğun ileride çok başarılı olacağına ve maddi manevi ailesine destek olacağına delalettir. Rüyada tanımadığı bir çocuğu emzirdiğini görmek, mutluluk ve huzurun sembolüdür. Bu rüya dilek ve arzuların kabul olması demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında iki memesi ile çocuk emzirdiğini görmek, çok sayıda mutluluk yaşamak demektir. Rüyada çocuk emzirirken sütün fışkırdığını görmek, şöhret ve zenginliğin habercisidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çocuk emzirmek, kazanç anlamına da gelir. Rüya sahibinin başarısından gurur duyacağının işaretidir.

Rüyada Bebek Emzirmek
Mal kaybı ve dost görünen düşmanların habercisidir. Bazı rüya sözlüğü tabircilerine göre ise sıkıntılardan kurtulmak anlamına gelen bu rüya, bekarlar için evliliği müjdeler.
Rüyada bebek emzirmek, dünya kapılarının ve sebeplerinin üzerine kapanmasına yorulur. Rüyada Çocuk emziren anne ise genel olarak rüya tabirinde iyiye yorumlanır. Rüyada bebek emzirmek, rüyayı gören kişinin çocuklarıyla alakalı olarak yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuğa Süt Vermek
Rüyada erkek çocuğa süt verdiğini görmek sevinç anlamına gelirken, rüyada kız çocuğa süt vermek üzüntü demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Memesinden Süt Sağdığını Görmek
Rüyasında kendi memesinden süt sağan kimsenin birikimini harcayarak maddi anlamda zor duruma düşeceğine yorulur. Bu rüya genellikle çalışmadan hazır parayı tüketen kendisine ve bir başkasına faydası olmayan kişileri işaret eder. Ayrıca bu rüya, rüya sözlüğü yazarları tarafından toplum içinde rezil olunacağına yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süt Emzirdiğini Görmek
Rüyada süt emzirmek, hayırlara yorulur. Rüya sahibi kadınsa ve kendi bebeğini emzirdiğini görüyorsa bu durumda, rüya sözlüğü yazarlarına göre çocuğunun çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir evlat olacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendisinin Süt Emdiğini Görmek
Rüya sahibinin kendi memesinden kendisinin emerken görüyorsa bu mal varlığının bir anda kaybedeceğine, yaşanılacak çok büyük şansızlıklara işaret edilir. Kendisini emzirirken gören kişinin atacağı adımlar ve yapacağı yanlış yatırımlar ile tüm ailesini zor duruma düşüreceğine tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sütle Çocuk Emzirmek
Rüyada yetişkin bir çocuk emzirdiğini gören kimsenin başı devletle derde girer. Yapılan işlerle birlikte kişinin hapse ya da sağlık açısındaki yaşanılan sıkıntılardan dolayı sıkıntılı bir döneme gireceğinin habercisi olduğu söylenir. Rüyada bir erkeğin çocuk emzirmesi, aile ve iş hayatında can sıkıcı olaylar yaşanacağına tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Memesinde Süt Görmek
Rüyada memesinde süt gören rüya sahibi parlak bir gelecek, büyük bir kazanç ve sevinç anlamındadır. Rüyada bebeğe süt vermek, girişimlerin sonucunda kâr elde edileceğini gösterir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Emzirirken Sütün Gelmesini Görmek
Rüyada bebek emzirirken sütün geldiğinin görülmesi yeni bir iş sahibi olmanın sonucunda bol kazanç elde edileceğine, hanede mutlu bir olay yaşanacağına da yorulur. Rüyada erkek bebek emzirmek rüyayı gören kişinin kısa zamanda çocuğu olacağına ve şifa bulacağına yorumlanırken, rüyada kız bebeği emzirmek ise eğer rüya sahibi bekar ise ileri ki zamanlarda evleneceğine yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İkiz Bebek Emzirmek
Rüyada ikiz bebek emzirdiğini gören rüya sahibi her konuda güzel gelişmelerin rüya sahibini beklediğini müjdeler.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Emzirmek Ve Bebeğin Kusması
Rüyada bebek emzirmek iş hayatındaki bir krizle her şeyin tepetaklak olacağına delalettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Emzirirken Uyumak
Rüyada bebek emzirirken uyuduğunu gören kimse çocuklarla ilgili bir haber alınacağı ve sıkıntılardan birinin desteğiyle kurtulmanın işaretidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babanın Bebek Emzirmesi
Rüyada babanın bebek ezdirmesi rüya sahibinin aniden kötü bir olayla yüz yüze geldiğini gösterir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Annenin Bebek Emzirmesi
Rüyada annenin bebek emzirdiği görülmesi hayırlı bir işe, borçlardan kurtulmaya ve sorunların ortadan kalkmasına delalettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Camide Bebek Emzirmek Sütün Gelmemesi
Rüyada cami içerisinde bebek emzirdiğini gören kişinin duaların kabul olması, bol kazanç elde edilmesi, sevinçli haberler alınmasının habercisidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kilisede Bebek Emzirmek
Rüyada kilise içerisinde bebek emzirmek ise zararlı bir işe ve eşle aranın bozulmasına delalettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emzirdiği Bebeğin Büyüdüğünü Görmek
Rüyada emzirdiği bebeğin aniden yetişkin olduğunu gören rüya sahibinin insanlara faydalı olduğuna, topluma hayırlı işler yaptığına işaret eder. Bu rüya oldukça güzel ve hayırlı bir rüyadır. Dünyavi şeylerden uzaklaşıp ahiret hayatına yönelmiş dindar bir kimseye işaret eden bir rüyadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Emzirmek
Rüyasında bir kediyi emzirdiğini gören kimse sinsi ve kötü birini hayatına aldığına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Emzirmek
Rüyada erkek çocuk emzirildiği görülmesi sıkıntıların azalıp maddi güçlüklerin ortadan kalkacağına yorulurken aynı zamanda eşler arasındaki sorunların da biteceğinin habercisidir. Rüyada kız çocuk emzirmek, bereket ve mutluluğa rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpek Emzirmek
Rüyada köpek emzirdiğini gören kimsenin ise kendisine düşman edindiği, hayatına giren yeni kişi yüzünden zor zamanlar geçireceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Koyun Emzirmek
Rüyada bir koyunu emziren kişi bir çok iyiliklere ve yardımlara kavuşur, sıkıntılarından kurtulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tilki Emzirmek
Rüyasında bir tilkiyi emziren kişinin kurnaz ve hileci bir adamla karşılaşacağına, yaşayacağı olumsuzlukları ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurt Emzirmek
Rüyada bir kurdu emziren kişinin ise güçlü ve kaba bir kişiyle aynı ortamda bulunacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek emzirmek, evladın büyük bir mertebeye ve makama ulaşmasına yorumlanır. Bir kimse rüyada sütten kesilmiş bir çocuğu emzirdiğini görse, beklenmedik bir başarı elde edeceğinize işaret eder. Çocuk emziren anne rüyası her zaman iyiye yorumlanmıştır. Aynı zamanda yeni gelir kaynakları elde edeceğinize tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek emzirmek nedir

Eğer rüyayı gören hamile bir kadınsa hamileliğinden kurtulur. Bazı yorumculara göre, kendi annesinin memesini emdiğini görmek, şerefe ve mertebeye işaret eder.
Bir kimse rüyada bir çocuğu emzirse yahut çocuktan emse o kimseye şiddet ve meşakkat erişir. Sonra Allah u Teala Hazretleri onu meşakkat ve şiddetten kurtarır. Bir çocuktan süt emdiğini veya bir çocuğa süt verdiğini gören erkek, hapse girer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çocuğa süt vermek
Rüyada emzikli kadının erkek çocuğa süt verdiğini görmek, sevinç ve sürura, kız çocuğa süt verdiğini görmek de, üzüntü ve kedere işaret eder. Rüyada bebek emzirmek, rüyayı gören kişinin çocukları ile ilgilidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada emzirmek

Rüyayı gören kişinin, çocuklarından razı olacağına, onların başarıları ile gurur duyacağına ve yaptıkları işlerde aldıkları başarılar ile mutlu olacağına işarettir. Aynı zamanda, aile ve sosyal hayatta huzur ve mutluluk bulmaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK VE SÜTÜN AKTIĞINI GÖRMEK
Rüyada bebek emzirmek ve sütün aktığını görmek, özellikle duygusal hayatınızla alakalı yeni gelişmelerin yaşanacağına delalet eder. Rüyada bebek emzirmek ve sütün aktığını görmek, özellikle komşuluk ve akrabalık ilişkilerinde yardımsever bir tutum sergileyeceğinize delalet eder. Bu bağlamda rüyada bebek emzirmek ve sütün aktığını görmek aynı zamanda insan ilişkilerinde daha sevecen ve sempatik bir tutum sergileyeceğinize delalet eder. Bu tutumunuz doğrultusunda arkadaşlık ilişkilerinde daha samimi bi sürece giriş yapacağınızı söylemek doğru olacaktır.
Rüyada bebek emzirmek ve sütün aktığını görmek aynı zamanda sosyal açıdan daha sistemli bir döneme giriş yapacağınızı simgeler. Bu dönem kapsamında yanınızdaki ve çevrenizdeki insanlarla paylaşımcı bi ruh hali içerisinde etkileşim kurabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİREN KADIN GÖRMEK
Rüyada bebek emziren bir kadın görmek helal süt emmeye, insanlık için iyi ve faydalı işler yapmaya ve geleceğin parlak olmasına işaret eder. Rüyada bebek emziren bir kadın görmek bebek sahibi olmak isteyen kimselerin yakın zamanda dualarının kabul olmasına ve bebek sahibi olmaya yorulur.
Rüyada bebek emziren bir kadın görmek, zahmetlerinin meyvesini alarak hak edilen toplu kazanca, meşakkatle istediği feraha, zorlanarak ümit ettiği mevkiye, zorlukla birlikte gözlediği müjdeye, yardım alarak düşlediği daha iyi bir hayata şeklinde tefsir edilebilir
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇOCUK DOĞURMAK VE EMZİRMEK
Rüyada bebek doğurmak ve emzirmek, rüyayı gören kişinin hayatında yeni bir dönemin başlayacağına ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir. Yeni bir iş, evlilik veya yeni bir ilişki olarak yorumlanabilen bu rüya çok sevinecek bir haber alınacağını da işaret etmektedir. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin birini üzdüğü ve o kişinin de özür beklediği şeklinde yorumlanabilmektedir. Eğer sağlığı bozulmuş bir kişi rüyasında bebek doğurup emzirdiğini görüyorsa sağlık problemlerinden kurtulacağına ve sağlığına kavuşacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇOCUK EMZİRMEK SÜT GÖRMEK
Rüyada çocuk emzirmek süt görmek, yakın bir zaman zarfında sosyal hayatınızdaki eksiklikleri gidermek için elinizden geleni yapacağınıza işaret eder. Rüyada çocuk emzirmek süt görmek tabirince sosyal hayatınızdaki ve arkadaş çevrenizdeki eksikler sizi daha çok duygusal hayata yoğunlaştıracaktır. Durum böyle olunca sosyal ilişkilerinizdeki sorunların üstesinden başarıyla geleceğinizi ve bu süreçte arkadaşlarınızın desteğini alacağınızı söylemek de doğru olacaktır.
Bir diğer anlam doğrultusunda rüyada çocuk emzirmek süt görmek aynı şekilde, annelik hislerinizin de gelişeceğine işaret eder. Annelik hislerinizin gelişmesiyle birlikte ailenize son derece bağlı bir insan haline gelecek ve bundan son derece keyif alacaksınızdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
HAMİLE BİRİNİN RÜYADA BEBEK EMZİRMESİ
Genel anlamda rüyüda birinin bebek emzirmesi, hem bebek hemde emziren kişi için iyiye yorumlanmaktadır. Rüyada görülen bebeğin ileri ki zamanlarda, yani büyüdüğünde yüksek bir mevkiye geleceğini ve bununla birlikte ailesinin yanı sıra vatnına ve milletine faydalı bir kişi olacağının göstergesidir. Rüyada görülen bebeğini emziren kişi kendi bebeğiyse bu kişinin kendi bebeğine olan ilgisi, sevgisi ve bebeğinin ihtiyaçlarını titizlikle yerine getirmeye çalıştığı şeklinde tabir edilir.
Rüyada bekar birinin bebek emzirmesi, bu bekar kız için güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eden olumlu rüyalardan birisidir. Evli olmayan kız için yakın zamanda uygun olan bir damat adayı çıkabilir ve bu kız mesut bir aile yaşantısına kavuşabilir. Kısmetinin açılacağı kız bu zaman zarfında büyük ihtimalle birden çok kişi tarafından istenecektir, bu kişi gelen damat adaylarını iyi analiz etmeli ve kendi hayat beklentisine göre en uygunu seçmeye gayret etmelidir. Rüyada görülen bekarın bebek emzirmesi, bu bekarın kendini isteyen kişiler arasında uygun kişiyi seçeceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYA BEBEK EMZİREN BİRİNİ GÖRMEK
Rüyada bebek emziren birini görmek, kişi yakınınız ya da tanıdığınız biri ise o kişinin feraha, rahatlığa kavuşacağına işaret eder. Bebek emziren kişinin evinde bolluk, bereket ve mutluluğa erişmesini sağlayacaktır. Kadın kendi bebeğini emzirdiğini görürse evladının yüksek mertebe, yüksek mevkilere ulaşmasına işarettir.
Fakat rüyada başka birini emzirdiğini görürse tüm kapılarının yüzüne kapanacağına işaret etmektedir. Hiçbir işinin yolunda gitmeyeceğine ve bir anda her şeyin tepe taklak çevrileceğine delalet eder. Emzirilen kişi çocuk ya da büyük hiç fark etmeksizin aynı şekilde tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİRMEYE ÇALIŞMAK
Rüyada bebek emzirmeye çalışmak, rüya sahibinin çalışıp didindiği, emek verdiği konularda sonunda karılığını göreceğine, kişinin alın teri dökmesinin karşılığını alarak rahata ereceğine, geleceğinin aydınlık olduğuna işaret edilir.Rüyada bebek emzirmeye çalışmak ve bebeğin emdiğini görmek, rüya sahibinin yakın zamanda mutlu bir evlilik yapacağına, dünya evine gireceğine ve hemen bebek sahibi olmaya yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİREN ANNE GÖRMEK
Rüyada emziren anne görmek, kadınların bu rüyayı görmesi hayırlı bir şekilde tabir edilir ve tüm sıkıntılardan kurtulmaya işaret olur. Hastalıklardan şifa bulmaya ve iyileşmeye delalet edecektir. Gününü göreceğiniz evlatlarınızın hayırlı olmasını gösterir ve manevi olarak da kurtulmaya delalet eder. Dünyevi konular nedeniyle ahret yaşantınızı ihmal ettiğinizi ve ibadetlerinizi yerine getirmediğinizi gösterecektir. Huzur ve mutluluk anlamında tüm sorunlarınızı aşmakta olduğunuzu gösterir ve imrenilecek hareketlere delalet olur.
Şöhretin, zenginliğin ve servetin sizinle olacağına delalet edecek olan bir rüyadır. Rüyada emziren anne görmek, parlak bir geleceğin sizinle olacağını gösterecek olan bir rüyadır ve emeğinizin karşılığını da almanıza delalet olur.
Azminizin karşılığını alacağınızı ifade eder ve kazançlı işler içerisinde olmanızı gösterir. Sağlam bir şekilde atacağınız adımlara delalet edecek olan bir rüyadır ve iyi duruma gelmeyi gösterir. Mutlu olacağınızı ve dualarınızın kabul göreceğini simgeleyecektir. Rüyada erkek bebek emziren anne görmek, yeni işlerle birlikte birlikteliğinizin çok daha sağlam olmasına delalet edecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇOCUK EMZİRME VE SÜT GELMEMESİ
Rüyada çocuk emzirmek ve süt gelmemesi iş hayatında yoluna taş koymak isteyen insanın varlığına, pişmanlıklarının olacağına fakat bu durumun uzun sürmeyeceğine alamet olur. Artan sorumluluğuna karşın kazancının da aynı oranda artacağına tekabül eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Emzirme
Yapılan işle ilgili olarak düşülmüş olan herhangi bir sıkıntının azimli bir çalışma sayesinde ortadan kalkacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, karın artacağına ve eşler arasındaki bağın daha da sağlamlaşacağına delalettir. Rüyada kız çocuk emzirme, haneye bolluk ve bereket dolacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına ve mutlu olunacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekâr Kızın Bebek Emzirmesi
Eğitim hayatında bazı adımlar atılacağına, bu sayede beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işarettir. Rüyada bekâr kızın bebek emzirmesi ve süt gelmesi, rüya sahibi, kısmetinin açılması ile hayırlı bir kişi ile tanışacak, bu kişi hayatını değiştirecek ve kendisine güzel bir yuva kuracak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İkiz Bebek Emzirmek
Hem iş konusunda hem aile hayatı konusunda çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bu gelişmeler sayesinde ruhen çok iyi olunacağına, birçok konuda daha iyi kararlar verileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine delalettir. Rüyada ikiz bebek emzirip sallamak, alınan hayır duaları sayesinde hayal edilen her şeye kısa süre içinde sahip olmaya, sağlık sorunlarından kurtulmaya ve rahat bir hayata kavuşmaya yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabircilerine göre Bekâr Birinin Rüyada Bebek Emzirdiğini Görmek
Bekâr birinin rüyada bebek emzirdiğini görmek ya da rüyada bekâr birinin bebek emzirdiğini görmek sevinç ve mutluluktur, Hayır ve iyilikle karşılaşmaya, güzel haberler duymaya ve heyecan verici gelişmeler yaşamaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile kadınlar için bu rüya tabir olunmaz. Hamile kadınlar genellikle rüyalarında bebekle ilgili birçok şey görürler. Bu tarz rüyalar psikolojik olarak tabir edilir ve bir anlama işaret etmedikleri düşünülür.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çocuk emzirmek, rüya sahibi kadınsa çok hayırlı bir rüyadır. Rüyada çocuk emzirdiğini görmek, tüm sıkıntılardan kurtulmak ve hastalıklara çözüm bulmak anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK NE ANLAMA GELİR?

Söylediğimiz gibi, emzirme ile ilgili rüyalar gerçek hayattaki anneler için tipiktir. Bu tür rüyalar, kendi çocuklarını koruma ve büyütme ihtiyacının bir yansıması olabilir. Ayrıca, halihazırda büyümüş bir çocuktan ayrılma konusunda isteksizliği de yansıtabilir, çünkü bu süreç bazı anneler için oldukça zor ve üzücüdür (örneğin, yetişkin bir çocuk ebeveynlerinin evinden ayrılırsa, kendi hayatına başlarsa, başka bir şehir veya ülke vb.).
Emzirme ile ilgili rüyalar ayrıca duygusal, finansal veya başka bir şekilde başka insanlara bağımlı olmanızı önerebilir. Bu, bazı bağları kırmanın zor olduğunu veya yetişkin benzeri yaşamda adım atmak istemediğiniz anlamına gelebilir.

Hem rüyalarda hem de gerçekte emzirme, insanlar için güçlü bir rasyonel ve sembolik öneme sahiptir. Küçüklerimize bakmak ya da sevdiğimiz insanları korumak için ilkel içgüdümüzü sembolize eder. Anneliğin evrensel bir sembolüdür, sadece kadınlar tarafından gerçekten bilinen bir süreçtir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAŞKASININ BEBEĞİNİ EMZİRMEK

Kendi başına olmayan bir bebeği emzirmeye ilişkin rüyalar, yaşamda büyük bir bağlılık ve sorumluluk yükünü temsil edebilir. Bu tür rüyaların evlilik ve aile yerine sosyal veya iş meseleleriyle ilgisi vardır. Bu, stresli ama genellikle olumlu görünen planlarınızı, projelerinizi ve fikirlerinizi tam anlamıyla "beslediğiniz" anlamına gelir.

Öte yandan, bir başkasının bebeğini emzirmeye ilişkin rüyalar, sevdiğiniz ve bakımını yaptığınız birini koruma ihtiyacınızı yansıtabilir. Terk edilmiş, çaresiz ve gidecek başka kimsesi yoksa, onlara bakmanız gerekebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAŞKA BİRİNİ BEBEK EMZİRİRKEN GÖRMEK

Rüya tabiri yorumcularına göre, bu tür rüyalar uyarı işaretleridir. Bir bebeği emziren bir kişi görürseniz, sevdikleriniz de dahil olmak üzere etraftaki insanların eylemlerine daha fazla dikkat etmeniz gerekir.
Bir bebeği emziren diğer insanlarla ilgili rüyalar sadakatsizlik, sadakatsizlik ve kıskançlığı sembolize eder. Bu tür rüyalar, sizin ve eşinizin biraz yabancılaştığı anlamına gelebilir. Aynı zamanda zina şüphenizin bir yansıması da olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek emzirmek, evladın büyük bir mertebeye ve makama ulaşmasına yorumlanır. Bir kimse Rüyada sütten kesilmiş bir çocuğu emzirdiğini görse, beklenmedik bir başarı elde edeceğinize işaret eder. Bir çocuğun meme emdiğini görmek, rızkının bol olacağı demektir. Çocuk emziren anne rüyası her zaman iyiye yorumlanmıştır. Aynı zamanda yeni gelir kaynakları elde edeceğiniz anlamına gelir. Rüyada birini emzirdiğini görmek, o kimseye bir yararının dokunmasına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek emzirmek nedir

Rüyada Bebek Emzirmek

Eğer rüyayı gören hamile bir kadınsa hamileliğinden kurtulur. Bazı yorumculara göre, kendi annesinin memesini emdiğini görmek, şerefe ve mertebeye işaret eder. Bir kadının rüyada süt emzirdiğini görmesi, hayır ve iyiliğe işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek emzirmek ne anlama gelir

bebek-emzirmek

Bir kimse rüyada bir çocuğu emzirse yahut çocuktan emse o kimseye şiddet ve meşakkat erişir. Sonra Allah u Teala Hazretleri onu meşakkat ve şiddetten kurtarır. Bir çocuktan süt emdiğini veya bir çocuğa süt verdiğini gören erkek, hapse girer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇOCUK EMZİRMEK

Rüyada çocuk emzirme, bayanlar için hayra ve güzel şeylere işarettir. Çocuk emziren kadın tüm sıkıntılarından kurtulur ve varsa hastalıklarına şifa bulur. Kendi çocuğunu emzirmek, onun gününü görmeye, o çocuğun ileride çok yüksek yerlere gelmesine hem kendisini hem de ailesini maddi manevi kurtarmasına işaret eder. Rüyada tanımadığı bir çocuğu emziren dünyevi menfaatlere ulaşır. Bu rüya her anlamda mutluluk ve huzur anlamlarına gelir. Böyle bir rüya dilek ve isteklerin kabul olması, arzularınıza kavuşma ve rahatlığa erme anlamına da gelir. Rüyasında iki memesi ile çocuk emziren birden fazla mutluluğa ulaşır. Rüyada çocuk emzirirken sütün fışkırdığını görmek, herkesin gıpta edeceği bir şöhrete kavuşmaya, zenginleşmeye ve servet edinmeye yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK NE DEMEK?

Rüyada bebek emzirmek rüyanın görüldüğü şekle bağlı olarak yorumlanır. Rüyada bebek yıkamak rüya sahibini feraha kavuşmasına neşe içinde bir hayat süreceğine yorulur. Rüyada bebek yıkadığını gören kişi hayırlı haberlere nail olur. Bu yüzden rüyada bebek ne anlama gelir tabirinde rüyada bebek doğurmak, rüyada emziren bebeğin cinsiyetti ve diğer özellikleri göz önünde bulundurulmalıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/ RÜYADA KIZ BEBEK EMZİRMEK

Rüyada kız bebek emzirmek hayırlara yorulmakla beraber iki farklı şekilde tabir edilir. Rüyaya sahibi bekarsa uzun süredir evlilik niyetinde olduğunu gösterir.Rüya sahibinin evli olması halinde ise çocuk sahibi olması isteğine yorulur. Bu rüya bazen de varsa kız çocuğundan hayır görmeye tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/ RÜYADA ERKEK BEBEK EMZİRMEK

Rüyada erkek bebek emzirmek hayırlı rüyalardandır. Bu rüya, rüya sahibinin çocuklara karşı saygılı olduğunu gösterir ve hayırlı haberlerin yakında olduğunu gösterir. Geleceğinizin aydınlık ve ferah olduğu anlamına gelir. Bazı rüya tabircileri de rüyada erkek bebek emzirmeyi sıkıntılardan kurtulmaya yorar. Rüyasında erkek bebek emzirdiğini gören kimse iş hayatında zorluklardan kurtulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/ RÜYADA BEBEK DOĞURMAK

Rüyada bebek doğurmak rüya sahibinin özel ve iş hayatında karşılaştığı sorunlardan kurtulmasına işaret eder. Rüya sahibinin hayırlı işlerle karşılaşmasına işaret eden rüyada bebek görmek, borçlu ise borçtan kurtulmaya, evlenmek istiyorsa da hayırlı bir kısmet olarak yorumlanır. Rüyasında bebek doğuran kişi sıkıntılarından kurtulur feraha erer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/ RÜYADA BEBEK ÇALMAK

Rüyada bebek çalmak aile ve iş hayatında kararlarını zorla başkalarına kabul ettirmeye çalışan kimseye yorulur.Bu davranışın uzun yıllar böyle devam edeceği anlamına da gelir. Bazı rüya tabircileri ise rüyada bebek çalmayı haram mala, sırrı ortaya çıkarmaya, haram yoldan kazanç elde etmeye tabir eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/ RÜYADA BEBEK ARABASI GÖRMEK

Rüyada bebek arabası görmek iyi gelişmelere yorulur. Rüya sahibinin çok çabaladığı ve kısa süre içinde güzel olaylar yaşanacağına işaret eder. Rüyada bebek arabası görmek kişinin halis ve iyi amelleridir. Bu rüyayı gören kişi başka insanlara karşı halis niyetler besler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/ RÜYADA BEBEK ELBİSESİ GÖRMEK

Rüyada bebek elbisesi görmek rüya sahibinin davranışlarının günden güne iyiye gittiğine ve daha da olgunlaştığına işaret eder. Bebek elbisesi bekar kimseler için evliliğe, evliler için de bebek sahibi olmaya yorulur. Bu rüya aynı zamanda ailenin genişlemesi ve çocukların çoğalması anlamına da gelir.
[Rüyada bebek emzirmek ne anlama gelir?]
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/ RÜYADA BİR ERKEĞİN BEBEK EMZİRDİĞİNİ GÖRMESİ

Rüyada bir erkeğin bebek emzirdiğini görmesi, hayırlı bir rüya değildir. Bu rüya sıkıntıya düşmeye ve hastalanmaya işaret eder. Bu rüya sahibi gerçek hayatta fıtratına aykırı davranır ve bu yönde günaha girer. Özel hayatta ve iş hayatında sıkıntılar yaşar, aile içinde huzursuzluklar yaşar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/ RÜYADA KENDİ ÇOCUĞUNU EMZİRMEK

Rüyada kendi çocuğunu emzirmek rüya sahibinin evladından büyük iyilikler göreceği anlamına gelir. Evladın anne babasına yardım etmesine onların ihtiyarlıklarında onlara yardım etmesi anlamına gelen bu rüya, rüya sahibin yaşlılık döneminde evlatlarından yardım göreceği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/ RÜYASINDA BİR HAYVANI EMZİRDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyasında bir hayvanı emzirdiğini görmek rüyada görülen hayvanın durumuna göre anlam kazanır. Rüyada kedi emzirmek hilekarlığa ve sinsi bir kişiye, köpeği emzirmek düşman sahibi olmaya ve ondan zarar görmeye işaret eder. Rüyada tilki emzirmek hileci ile karşılaşmaya, kurdu emzirmek ise kaba ve güçlü kimse ile aynı ortamda bulunmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/ RÜYADA EMZİRDİĞİ BEBEĞİN BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada emzirdiği bebeğin büyüdüğünü görmek insanları faydası dokuna ve saygı duyulan birisi olur. Bu rüya güzel bir rüyadır ve aynı zamanda hayırlı amellerin varlığına işaret eder. Rüyada emzirdiği bebeğin büyüdüğünü görmek dünya hayatından uzaklaşıp ahiret hayatına yönelmek anlamına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/ RÜYADA MEMELERİNDE SÜT GÖRMEK

Rüyada memelerinde süt görmek ele geçecek çokça mala işaret eder. Geçimin güzel ve kolay olmasına işaret eden bu rüya, aynı zamanda rızkın bereketlenmesi ve çoğalması anlamına da gelir. Huzurlu bir hayat, toplum içinde yükselme ve başarılı olmaya yorulan bu rüya, rüyada sütün taşması halinde nimetlerin çokça olacağı anlamını da taşır.
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/ RÜYADA BEBEĞİN AĞLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada bebeğin ağladığını görmek gerçek hayatta merhametli birisi olmaya yorulur. Rüyanın tersi ile yorulan bu tabirde, rüya gören kişi gerçek hayatta güler esenlikle dolu bir hayat yaşar. Rüyada bebeğin meme için ağladığını görmek ise geçimde yaşanacak sıkıntılara işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/ RÜYADA BEBEĞİN SESİNİ DUYMAK

Rüyada bebeğin sesini duymak yakında müjdeli bir haber alır. Bu rüya sevinçli olaylara, mutlu olunacak durumlara işaret eder. Rüyada bebeğin sesini duymak evli kişiler için çocuk sahibi olmaya ve varlıklı insandan yardım görmeye işaret eder. Bu rüya aynı zamanda merhametli ve yardım sever bir kimseden yardım görmeye de işaret eder.
[Rüyada bebek emzirmek ne anlama gelir?]
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/ RÜYADA BEBEĞİ KUCAKLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada bebeği kucakladığını görmek, sıkıntıların sona ereceği, güzel günlerin yaklaştığı ve rüya sahibini kudretli bir insandan yardım göreceği anlamına gelir. Bu rüya aynı zamanda yetenekli ve iyi huylu bir kimseye de işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/ RÜYADA KENDİ MEMESİNDEN SÜT SAĞDIĞINI GÖRMEK

Rüyada kendi memesinden süt sağdığını görmek elindeki birikimi harcayarak zor duruma düşmeyi ifade eder. Hazır parayı yemek, boşa zaman harcayarak toplum içinde rezil olmak gibi anlamlara gelen bu rüya memenizden sütü sağıp birine içirmeniz halinde insanlara ihsanda bulunacağınız anlamına gelir.
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/ RÜYADA BEBEĞİN MEMEDEN SÜT EMMESİ

Rüyada bebeğin memeden süt emmesi güzel ve hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda huzura kavuşmasına elene para geçmesine, huzura kavuşmaya ve mutluluğun artmasına delalet eder. Rüyada bebeğin memeden süt emmesi başka bir tabire göre ise rüya sahibinin etrafında fırsat kollayankişiler olduğu anlamına gelir.
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/ RÜYADA BEBEĞİN KONUŞTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada bebeğin konuştuğunu görmek gerçek hayatta rüyayı gören kişiyi şaşırtacak olayların yaşanacağına ve hayata yaşanacak köklü değişikliklere işarettir. Bebeğin endi diliyle konuşması daha güzeldir. Bu rüyayı gören kişi yakın zamanda çok mutlu olacağı haberler alır.
RÜYADA BEBEK EMZİRMEK/RÜYADA BEBEK İLE OYNADIĞINI GÖRMEK

Rüyada bebek ile oynadığını görmek gerçek hayatta çok güzel anlar yaşamaya ve her anlamda mutlu bir hayata sahip olacağınız anlamına gelir. Bekarlar için evlilik anlamı taşıyan bu rüya, evliler için de çocuk manasına gelir. Rüyasında bebekle oynayan kişinin bir yakını hamile kalır, rızkı bereketlenir, feraha ve huzura erer.
+2 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.4k puan)  
Rüyada kuzenimin eşini bebek emzirirken gördüm. Gerçekte de bir oğlu var rüyada da oğlu vardı. Onlara gitmişiz ama ev bizim evdi. Sol göğüsünü açmış emziriyordu sonra geri yatırdı sonra kucağına geri aldı. Bana nasıl alacağımı gösterdi daha sonra ben kucağıma aldım. Oyuncak bebek gibi geldi ilk başta. Daha sonra ben bebeği sevdim sırtından tuttum çok da dikkat ettim. Bebek küçüktü o yüzden dikkatli oldum. Bebek ağlamıyordu ama bı ara güldüğünü gördüm. İçerde de ailem ve birkaç kuzenim vardı.
Annemin yanına gittim içeri ve annem ballı kereviz yaptığını söyledi. Bana uzattı kaşıkla kendi de ağzına aldı ben sevmediğim için yemem dedim daha sonra ağzıma aldım galiba ve şekerli bal gibi olduğunu hissettim.
Yorumlarsanız çok sevinirim.
+1 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.4k puan)  
Rüyamda bizim evin oturma odasındayım yerde genç bir kadın yatıyor. Yer yatağı yapılmış. Yanında da başka kadınlar var. Bir kadının kucağında yeni doğmuş erkek bebek var. Kadın doğum yapmış bizim evde yatıyor. Sezeryanla doğum yapmış karnındaki yarayı görüyorum. Kadın kim bilmiyorum şu anda ama kadını tebrik ediyorum. Yanından geçerken ayağına fln basmayım diye dikkat ediyorum. Daha sonra mutfağa geçtik yemek yapmaya başladık. Kız kardeşim,birkaç kişi daha vardı herkes bir şey yapıyordu. Ben bu kısımda ne yaptım hatırlamıyorum. Daha sonra yemek yapmayı bitirdik. Biz gidiyoruz dedik kız kardeşimle. Biz girmeyelim diye kadın çok ısrar etti. Yemek yiyelim dedi. Daha sonra ne yaptık bilmiyorum.  
Birde balkonun camından bakarken dışarıda kızını  emziren bir kadın gördüm. Kadın hem emzirdi hemde sol göğüsünden beyaz süt çıktığını gördüm. Emzirdiği kız da çok küçük değildi. 3-4 yaşlarında gibiydi. Annesinin kucağına oturdu.
Yorumlarsanız çok sevinirim :)
+1 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.4k puan)  
Teyzemin bir erkek çocuğu olmuş rüyamda ben ve kızı var yanında birde kaynanası. Bizim evdeyiz. Bebeği almak için beşiğine gidiyorum. Çok küçük bir beşiği var. Bebekte çok küçük. Ben bebeğin yanına gidiyorum uyanmaya başlıyor. Tam vaktinde gitmişim diyorum. Bebeği yavaşça kaldırıyorum, alıyorum kucağıma içeri teyzemin yanına götürüyorum. Kucağımda biraz tutuyorum ayaktayken sonra teyzem içerde maması var onu ver diyor. Kaynanası da sen emzir diyor. Bende teyze sen emzir al diyorum sonra teyzem sol göğüsünden emziriyor bende görüyorum.
Bir rüyam daha var devamı gibi.
Mutfaktayım eski sınıf arkadaşlarım da var. Herkes bir şey yapıyor. Mutfakta bizim evin mutfağı. Bütün tavuk var tezgahın üstünde. Tavuğu kanatlarını fln parçalamak için başına geçiyorum. Ortasına kalp masajı yapar gibi bastırıyorum. Daha sonra hiç bıçak kullanmadan kanatlarını yenecek kısımlarını ayırt ediyorum. Ama 10-15 tane kanat çıkıyor bir tavuktan. Bir kabın içine koyuyorum. Ayırmadığım bir kısım kalıyor onu da öyle bırakıyorum. Daha sonra kendimi bir sofrada buluyorum. Diğer teyzemin evinde ve masasında oturuyorum. Çocuğunu anlattığım teyzem de var çocuğu kucağında. Sınıf arkadaşlarim var yine. Baya bir kalabalık var. Masada türlü yemekler,tatlılar  var güzel şeyler de var hatta bende yiyorum. Pide, poğaça yiyorum. Arkadaşlarım masaya bir şey getiriyor ışıklar kapanıyor ve dijital bir şey üstünden mum üflüyorum. Mumlar pastanın üstünde değil tablet gibi renkli bir şeyin üstünde mumlar var ben üfledim herkes kutladı etrafım çok kalabalıktı iki yakın erkek arkadaşım beni öptü bende onları öptüm. Sarıldım çoğu kişiye. Daha sonra oturuyoruz masada teyzem de yanımızda oğlu kucağında. Yanına gidip bebeği kucağından alıyorum. Mor bir pasta var benim doğum günü pastam değil ama o pastadan veriyor bir kız önüme teyzeme veriyim mi ağzına diye soruyorum ver diyor ama ben verince bebek almıyor kafasını çekiyor. Daha sonra kucağımda öpüyorum, kokluyorum sonra teyzeme veriyorum. Çok özlemişim diyorum. Bebek büyümüş mavi gözleri beyaz teni vardı. Büyümüş ama kundaktaydı bende öyle aldım kucağıma tamamen elleri fln içindeydi. Çok güzel bir çocuktu.
Yorumlarsanız çok sevinirim :)

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

297 Aktif
0 Üye ve 297 misafir
Bugün : 5389
Dün : 13860
Toplam : 47845810
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...