Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+13 oy
3.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada hamile olduğunu görmek; kişinin hayatında yeni sürpriz gelişmelere delalet eder. Sevinçli bir habere, beklenen olayların gerçekleşmesine, başarının artmasına tabir edilir. Çok fazla emek verilen bir işin sonuca ulaşması demektir. Rüyada hamile olduğunu görmek, şanlı bir döneme, işlerin yoluna girmesi, ailenin tamamlanması, eksik olanın gelmesi demektir.

Rüyada hamile olduğunu görmek, bolluk ve bereketin artıp, dua ve dileğinin gerçekleşmesi anlamına gelir. Yeni bir iş projesine başlamaya, aileye gelecek bir bebeğe, bekar biri için evlenmeye delalet eder. Evli olup çocuğu olmayan bir kadının, rüyada hamile olduğunu görmek, annelik yapmaya hazır olduğu ve artık bir çocuk istediği anlamına da gelir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

203 Yorum

+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Hamile Olmak Nasıl Yorumlanır

Rüyada hamile olduğunu görmek, kişinin istediği veya beklediği bir şeyin, gerçekleşme süreci içinde olduğuna yorumlanır. Müjdeli bir habere, aileye gelecek yeni bir bireye, iş hayatında ortaklık kurmak, yapılması düşünülen işe başlamak için uygun bir sürecin içinde olmak gibi bir çok güzel gelişmelere delalet eder.

Bütün bunlarla birlikte rüya içindeki diğer semboller ve kişiler, hamile olan kişinin kendini nasıl gördüğü ile alakalı olarak farklı yorumları da olabilir.

Bir erkeğin kendini rüyada hamile olduğunu görmesi, yaptığı işte başarıya ve bir iş projesine ortak olmaya veya baba olmak istediğine delalet eder. Bir kadın için, öncelikle anne olmaya, sevinç ve neşeye yorumlanır.

Bekar olan kadın veya erkek için sevdiği biri ile izdivaç yapmasına, iş arayan birinin, maddi getirisi iyi olan bir işe başlamasına, aynı zamanda herkes için yepyeni bir sürecin başlaması anlamına gelir.

Hamile olduğunu ve doğum yaptığını, bebeğini kucağına aldığını gören, kadın veya erkeğin, yaşamdan beklentilerinin karşılık bulmasına, mutlu bir aile hayatına sahip olmak anlamına gelir. Maddi ve manevi huzura, saygı ve sevgi görmeye, içsel derinlik kazanmaya, hayata karşı farkındalığının artmasına tabir olunur. Herkes için hayra yorumlanan bir rüyadır.

Rüyada hamile görmekle ilgili daha fazla bilgiyi yazının  devamında okuyabilirsiniz.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
yeni gelişimleri simgeler
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Görmek

Rüyada hamile birini görmek, hayata dair bir beklentiyi sembolize eder. Hamile kadının karnının büyüklüğü, kişinin elde edeceği başarının hangi miktarda olacağı konusunda bilgi verir. Hayra yorumlanır ve gelecek günlerin güzel gelişmelere gebe olduğuna delalet eder. Bunlarla birlikte kişinin hayatınagirecek, başarı, sevinç, mutluluk, bolluk ve berekete yorumlanır.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Kadın Görmek

Kişinin gerçek yaşamında şahit olacağı kendini de ilgilendiren güzel gelişmelerin yaşanacak olmasına delalet eder. Kişinin rüyasında gördüğü hamile kadının, gerçek hayatında ki yakınlığı nispetince, gelişmelerden etkileneceği anlamına gelir.

Doğum yapmak üzere olan hamile kadın, gerçekleşecek olayların, çok hızlı gerçekleşeceğini anlatır. Kadının kaç aylık gebe olduğu, gerçek hayattaki, bir gelişme ile ilgili beklenen veya beklenecek olan süreyi haber veriyor da olabilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Erkek Görmek

Bir erkeğin rüyasında hamile olduğunu görmesi, hayra yorumlanır. Günlük yaşamında ki ihtiyaçlarınının karşılanacağına, hiç beklemediği bir yerden gelecek kısmet anlamına gelir. Bekar ise, evliliğe, evli biri için, aileye gelecek bir bebeğe, iş hayatında başarılı olacak bir projeye, borçlardan kurtulmaya delalet eder.

Bazen de kişinin bir çok anlamda sıkıntılı bir durumun içinde olduğuna ve çok daraldığı anlamına gelir. Yinede bu rüya kişiye, yepyeni bir sürece girdiğine ve yakın zamanda sorunlarına çözüm getirecek verilere sahip olacağına yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bekar Kişinin Hamile Olduğunu Görmesi

Rüyada bekar bir kadın veya genç kızın gebe olduğunu görmesi,  hoşlanacağı biri ile tanışmasına, beğendiği bir var ise, kendine itirafta bulunması anlamına gelir. Bazen de evlilik yapmak istediğine ve bu dileğinin gerçekleşmesine yorumlanır. Bunların dışında gebe olduğunu görmek bir murada ermek, isteğine kavuşmaya delalet eder, hayırlı bir rüyadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamileliğin Sona Erdiğini Görmek

Rüyada gebeliğin sonlanması, düşük yaptığını görmek, bazı arzu ve isteklerin ertelenmesi anlamına gelir. Bazen de kişi kendine sorun ettiği bir konuyu kolaylıkla çözümleneceğine yorumlanır. İkili ilişkiler de bir hayal kırıklığına olacağına da delalet eder, bu rüyanın yorumu kişinin içinde bulunduğu duruma göre değişebilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lohusa Şerbeti Görmek

Rüyada lohusa olmak yada lohusa şerbeti görmek veya içmek, bir başarının kutlanacak olması demektir. İşitilecek güzel sözlere, itibar görmeye, hastalıktan veya sıkıntıdan kurtulmaya tabir edilir. İstediğini elde eden kişinin, keyfinin yerine geldiğine, sevinç ve mutluğuna, girişilen işte başarılı olmaya, zafer ve zenginliğe yorumlanan hayırlı bir rüyadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamilelik Giydiğini Görmek

Rüyada gebe olduğunu ve hamilelik giydiğini görmek, yaşanacak güzel gelişmelere gün be gün şahitlik etmek anlamına gelir. Bu rüya kişiye yaşamda istediği şeylere kavuşacağına, sıkıntılı süreçlerin geride kalmasına, anneliği yaşamasına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Kaldığını Görmek

Rüyada çocuğu olmayan bir kadının gebe kaldığını görmesi, artık anne olmak istediğine ve bunun gerçekleşecek olmasına yorumlanır.

Çocukları olan bir kadın için bu rüya bilinç altında daha fazla çocuk istemediğine delalet eder. Bu rüya doğum kontrolü için herhangi bir tedbir almayı unuttuğu için yaşadığı endişeye işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaşlı Bir Kadının Hamile Olması

Doğum yapacak yaşta olmayan, yaşlı bir kadının gebe olduğunu görmesi, yaşamında bir yenilik olacağına, yaşlılığı boyunca evlatlarından yardım görmesine, beklemediği sürpriz bir gelişmeye, mutlu olmak anlamına gelir. Bazen de aileden birinin gebe olduğuna dair haber almaya yorumlanır..
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocuğu Olmayan Bir Kanının Hamile Olması

Çocuğu olmayan bir kadının gebe olduğunu görmesi, şaşıracağı bir olayla karşılaşmasına, sevinç ve mutluluğa, umudunu kestiği bir şeyde başarı elde etmeye, ve öz güvenin artacağı bir zaman içinde olduğuna yorumlanır. Gerçekleşmesi imkansız gibi görünen bir olayda girişim de bulunduğu takdirde zafere ulaşacağına ve bir hayalinin gerçekleşecek olmasına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Erkeğin Karısının Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada karısının gebe olduğunu gören erkeğin, borçlarını ödemesine, mal, mülk sahibi olmaya, istediği şey ne ise elde edeceğine, hassas olmakla birlikte yepyeni bir döneme delalet eder. Bazen de gerçek bir hamileliğin habercisi olabilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamilelik Sancısı Çekmek

Rüyada hamilelik sancıları çektiğini görmek, çektiği bütün sıkıntıların sona ermesine, eline geçecek fırsata ve paraya yorumlanır. Gerçek hayatında gebe olan bir kadının rüyada sancı çektiğini, canının çok yandığını görmesi, doğum sırasında İlahi bir güç tarafında kolaylık görmesine, korktuğundan emin olmaya yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekar Bir Kadının Hamile Olduğunu Görmesi

Rüyada bekar bir kadının gebe olduğunu görmesi, hayatında olmasını istediği şeylere ulaşacak olmasına yorumlanır. Hayatında yeni gelişmelerin gerçekleşmesine, muradına ermeye, bolluk ve berekete tabir edilir. Sevinç ve mutluluk anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamilelik Belirtileri Görmek

Rüyada mide bulantısı veya kusmak gibi hamilelik belirtilerinin olması ve gebe olduğunu düşünmek, rüya sahibi için, bir isteğinin gerçekleşecek olmasına ve girişimde bulunması gerektiğine, doğru ve şanslı zaman diliminde olduğuna yorumlanır. Bazen de bu yanıltıcı bir bilgi anlamına da gelir, rüya sahibinin yaşadığı döneme göre yorumu farklı olabilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Olmadığı Halde Karnını Şiş Görmek

Hamile olmadığı halde karnını şiş gören kişinin, bir konuyu kendine sıkıntı ettiğine yorumlanır. Bu durum bir konuda yanılsama yaşanacağı veya bir olayın göründüğü gibi olmadığı gerçeğinin ortaya çıkacağı anlamına da gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK
Sürprizlere, malının artacağına, övülmeye, sevince, sevindirici habere, izzet verneye nail olmaya işarettir.
Kirmani demiştir ki: Rüyada Hamile olduğunu görmek, gören kişinin malı mülkü parası fazlasıyla artar. Rüyada hamile olduğunu gören kadının, mal ve mülkünün artmasına, övülmeye, izzet ve şerefe nail olmaya tabir olunur. Rüyada hamile olduğunu gören kadın yaptığı işlerden başarıya ulaşacağına, zenginleşeceğine ve başarılarından dolayı rahata kavuşacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENMEK
Yine rüyanızda kendinizin hamile olduğunuzu görmeniz; beklediğiniz önemli bir işin gerçek olacağına veya sevindirici bir haber alacağınıza tabir edilir.
Rüyanızda hamile bir kimse ile karşılaştığınızı görmeniz; iş yerinizde veya Aile içinde sizi birtakım sürprizlerin beklediğine işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEKAR KIZIN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK
Dul kadın ve genç kızların rüyada hamile olduklarını görmeleri, evlenmelerine işaret eder. Erkeğin, rüyada kendisinin hamile olduğunu görmesi, halktan gizlediği ve şiddetlenip ortaya çıkmasından korkulan ağır bir üzüntü ve keder ile tâbir olunur. Âlim ve fazıl bir zatın rüyada hamile olduğunu görmesi, ilminin artacağına; sanatkâr adamın hamile olduğunu görmesi, hiçbir insanın başaramayacağı bir şeyi yapmasına delâlet eder.
Rüyada Zevcesinin hamile olduğunu görmek, dünya nimetlerinden bir şey istemeye işarettir.
Rüyada hayvan cinsinden birinin hamile olduğunu görmek, hayır ve menfaate delâlet eder.
Rüyada bir hamile olduğunu görmek ve doğurmak, çocuk sahibi olmaya yada sevindirici güzel bir müjdeye işaret eder.
Yine hamile olduğunu görmek ve bir yerde beklemek, müjdeli haber ile tâbir olunur. Çünkü çocuğun dünyaya gelişi ana baba için müjde ve sevinçtir.
Rüyada hamile olmak ve rüyada bunun yanında armut görmek, doğacak çocuğun erkek olacağına işarettir.
Hamile bir kadının karnından balık çıktığını görmesi, doğacak çocuğun kız olacağına işarettir.
Hamile bir kadının rüyada kendisini bıyıklı görmesi, bir erkek çocuğu doğuracağına, hamile olmayan kadının bu Rüyayı görmesi ise, hiç çocuğu olmayacağına delâlet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEK ÇOCUĞA HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK
Hamile olduğunu görmek ve rüyada erkek çocuğu doğurduğunu görmek, doğacak çocuğun kız olacağına delâlet eder. Bunun tersine, kız doğurduğunu görse, bu kere de oğlan çocuk ile müjdelenir. Rüyada hamile olduğunu görmek ve bir küçük kız çocuğu doğurduğunu görmek, karnındaki çocuğun kendisine benzeyen bir erkek çocuğu olduğuna alâmettir.
Hamile olan kişinin karnının büyüklüğü ile orantılı olarak kişinin serveti artacağı anlamına gelmektedir. Hamile olan kişi arzuladığı refaha ulaşana kadar azimle çalışmaya devam edecek ve serveti sürekli artacaktır anlamına gelmektedir. Hamile olan kişi gerçekleştirdiği başarılardan ötürü son derece onurlu ve gururlu olacak ve aynı zamanda övgüler alacak anlamına gelmektedir. Hamile olan kişi bazı sorunlar, mutsuzluklar, endişeler ve üstü kapatılan konularda bazı sorunlar yaşayacaktır.
Kişinin tutkulu bir aşk yaşayacağı anlamına gelmektedir. Kişinin birine tutkulu bir biçimde bağlanacağı anlamına gelmektedir. Kişinin yanlış yerlere tohumlar ekip, ümitleneceği anlamına gelmektedir. Kişinin her iki cinse ilgi duyabileceği ve sapmalar yaşayabileceği anlamına gelmektedir. Kişinin vücudunda su toplaması gibi bir rahatsızlık yaşayabileceği anlamına gelmektedir. Kişinin evine bir hırsızın eşyalarını çalmak, çalınan bir şeyi evine saklamak veya çaldığı nesneyi asıl sahibinden saklamak üzere eve girebileceği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin yiyeceği bir yemek yüzünden rahatsızlanabileceği anlamına gelmektedir. Kişinin sevdiği bir insanı kaybedeceği anlamına gelmektedir. Kişinin büyük bir yalandan dolayı olumsuz etkileneceği anlamına gelmektedir. Kişinin gerçek inançlarını gizleyeceği ve bundan ötürü bazı sorunlar yaşayacağı anlamına gelmektedir. Kişinin bir kaza veya yangın gibi bir felaket yaşayacağı anlamına gelmektedir.
Kişinin bir erkek ve kadının birbiri ile tanışmasına ön ayak olacağı anlamına gelmektedir. Kişinin evinde kötü huylu bir kadını misafir etmek zorunda kalacağı anlamına gelmektedir. Kişinin bir şey çalacağı ve bunu saklamak zorunda kalacağı anlamına gelmektedir. Kişinin düşük yapacağı anlamına gelmektedir. Kişinin yakın tanıdıklarından birinin yakın zamanda vefat edebileceği anlamına gelmektedir.
Kişinin yalan söyleyerek istemeden yapmak istemeyeceği bir şeye neden olacağı anlamına gelmektedir. Kişinin civarında inançsız insanların olacağı ve kişi dikkat etmezse bunlardan dolayı başının belaya gireceği anlamına gelmektedir.
Ancak genel anlamda rüyada hamilelik ayrıca maddi başarı ve refah anlamına gelmektedir. Zenginliğin ölçüsü ise gebeliğin Ay sayısı ve kişinin göbeğinin rüyasındaki büyüme hızı ile doğru orantılıdır. Bu hamile olan kişi kadın veya erkek olsun geçerlidir.
Eğer ergen bir erkek çocuğu Rüyasında kendisini hamile olarak görür ise, rüyasında babasını temsil etmektedir ve eğer daha adet görmemiş bir kız çocuğu rüyasında kendisini hamile olarak görürse, rüyasında annesini temsil etmektedir.
Eğer bir erkek rüyasında karısını hamile olarak görürse bu kişinin maddi başarı için olan arzusunu yansıtmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyalarda hamile olmanın birçok anlamı bulunmaktadır. Genel olarak rüyalarda bir kadının hamile olması zenginlik ve refah anlamına gelirken bir erkeğin hamile olması ise acı ve üzüntü anlamına gelmektedir.
Rüyada hamilelik bir kadının hedefleri uğruna başarısını, çalışkanlığını ve azmini gösterir. Aynı zamanda rüyalarda hamilelik saygı görme, refaha ve başarıya ulaşma anlamına da gelmektedir.
Genel olarak hamilelik maddi menfaatleri de temsil etmektedir.
Genel olarak rüyalarda hamilelik ister kadın ister erkek olsun kişinin hayatındaki başarıların artacağı anlamına gelmektedir. Ama bu gibi Rüyaların yorumlanmasında bir dizi zorluk da bulunmaktadır.
Rüyada Ergen Erkek Çocuğunun Hamile Olduğunu Görmek: Rüyada reşit olmamış bir erkek çocuğunun hamile olduğunu görmek o çocuğun babasını işaret etmektedir. Çocuk rüyada yapacağı her şeyde, çocuğun babasını temsil eder.
Rüyada Ergen Kız Çocuğunun Hamile Olduğunu Görmek: Rüyada reşit olmamış bir kız çocuğunun hamile olduğunu görmek o çocuğun annesini işaret etmektedir. Çocuk rüyada yapacağı her şeyde, çocuğun annesini temsil eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAKİRE BİRİNİN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK
Hamile olarak gördüğünüz kişinin ailesinin başına acı olaylar geleceği anlamına gelmektedir. Hamile olan kişinin hanesinde acı olaylar (hırsızlık veya yangın gibi) yaşanacağı anlamına gelmektedir. Hamile olan kişinin aklı şeytanlıkla dolu olacağı anlamına gelmektedir.
Hamile olan kişinin düğünü için hazırlanan veya ona hediye edilen kıyafetlerin ona olmayacağı veya onun tarafından beğenilmeyeceği anlamına gelmektedir. Hamile olan kişinin kendisine uymayan, aciz biri ile evleneceği anlamına gelmektedir. Hamile olan kişinin evlilikten önce zina yapacağı ve bu yüzden de uzun bir süre yalnız kalacağı anlamına gelmektedir. Hamile olan kişinin evleneceği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YAŞLI BİR KADININ HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK
Hamile olan kişinin ateşli silahlarla ilgileneceği ve bu gibi durumlarla mücadele etmek zorunda kalacağı anlamına gelmektedir. Hamile olan kişinin işsiz kalacağı anlamına gelmektedir. Hamile olan kişinin çocuğu olamayacağı düşünülürken çocuğu olacağı anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KISIR KADININ HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK
Rüyada kısır bir kadının hamile olduğunu görmek yakınınızdaki kötü niyetli veya inançsız insanlardan dolayı, kuraklık, zorluk, entrika ve kötülük yaşayacağınız anlamına gelmektedir. Eğer rüyada kısır olan kadın korkutucu ve vahşi bir hayvan doğurursa bu kötülüğün, sefaletin, korkunun veya endişenin yakın zamanda biteceği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE EŞİNİZİN ERKEK ÇOCUĞU DOĞURDUĞUNU GÖRMEK
Rüyanızda eşinizin bir erkek çocuğu doğurduğunu görmek, hamile kişinin dünyaya bir kız çocuğu getireceği anlamına gelmektedir. Aynı şey tam karşı cinsiyet için de geçerlidir. Rüya aynı kişi ile tekrarlanıyorsa, aynı rüyayı birden fazla kez görüyorsanız kişi rüyasında gördüğü şeylerin yorumu için dikkatli olmalıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE KİŞİNİN AĞZINDAN DOĞURDUĞUNU GÖRMEK
Rüyada hamile birinin çocuğu ağızdan doğurduğunu görmek ölüm anlamına gelmektedir. Aynı zamanda kişinin günlük hayatta görüştüğü kişileri kırmaması için özen göstermesi ve söyleyeceği kelimeleri doğru olarak seçmesi anlamına da gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEĞİN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK
Eğer rüyada hamile bir erkek çocuk doğurur ise bu, o kişinin ağır bir yük altına gireceği ve ardından rahatlayacağı anlamına gelmektedir. Aynı zamanda kişi, kendi düşmanlarını alt edecek veya hain bir kadından da kaçacak anlamına da gelmektedir. Ayrıca bir erkek rüyasında kendisini hamile olarak görüyorsa bu hayatındaki yüklerden muzdarip olduğu veya kişinin sahip olduğu korkularını insanlarla paylaşmaktan korktuğu anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE KADININ KENDİSİNİ GÖRMESİ
Eğer hamile olan bir kadın rüyasında kocası ile bir cinsel ilişkiye girmeden doğurduğunu görüyorsa, kişinin gizli bir hazine keşfedeceğine işaret eder. Ayrıca bir kadın rüyasında kendisini hamile olarak görür ise sakladığı bazı sorun yaratan sırlardan ötürü bazı zorluklar ve olumsuzluklar yaşayacağı anlamına da gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DUL KADINLAR İÇİN HAMİLELİK
Dul kadınlar için rüyada hamile olduğunu görmek iyi bir evliliğe veya kendisine uygun bir eş ile evleneceğine işarettir.
Rüyada Kısır Bir Kadının Kendini Hamile Olarak Görmesi Kısır bir kadın eğer rüyasında kendisini hamile olarak görür ise bu o kişinin kötü bir yıl geçireceği veya yaşadığı mahallede bir soygun olacağı anlamına gelmektedir.
Bekâr veya Bakire Bir Kadının Rüyada Kendini Hamile Olarak Görmesi Eğer hiç evlenmemiş veya bakire bir kadın rüyasında kendisini hamile olarak görürse bu kendisinin, kendisine uygun bir eş ile evleneceği anlamına gelmektedir.
Öğrencinin Rüyada Kendisini Hamile Görmesi Öğrenci birinin rüyasında kendisini hamile olarak görmesi kendisi bilgisinin artacağı ve okulunda başarılı olacağı anlamına gelmektedir.
Esnafın Kendisini Rüyada Hamile Görmesi Bir esnafın veya sanatçının kendisini rüyada hamile olarak görmesi kişinin meşgul olduğu ticaret alanında rakipsiz bir şekilde başarıya ulaşacağı anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek ve hamile olmak genel olarak tüm dünyada yaygın olan bir rüya türü olma özelliği taşımaktadır. Rüyada hamile olduğunu görmek ya da daha kısa deyişle rüyada hamilelik, yeni başlangıçları ve yeni zorlukları gösteren olumlu bir alamettir. Biri hamile kaldığında, bu rüya sahibinin bir insan olarak büyüdüğü ve geliştiği anlamına gelir. Rüya sahibinin karakteri güçleniyor. Eşlerinin hamile kalma rüyası, rüya sahibinin sürekli bolluk çektiğini temsil eder. Hamile bir hayvan, rüya sahibinin ileri görüşlü bir davranış olduğu anlamına gelir.
Bu, fikirlerin yenilenmesi ve yeniden doğuşunun yanı sıra, rüya sahibi için yeni gelişmeler şeklinde zenginlik ve memnuniyetin büyümesi zamanıdır. Biri hamile olan bir insanı görmek, bu rüya sahibinin hayatını yakında kutlayacak yeni bir proje olacağını gösterir.
Rüyada hamileliğin ilk üç ayında olduğunu görmek, bu rüya sahibinin geleceğinde bolluk zamanını gösterir. Kişi kendisini hamile ve hamilelik rüyaları olarak gördüğünde, bu rüya sahiplerinin çok neşe getirecek bir projeyi sonuna kadar görmeyi temsil eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek görmek ne anlama gelir?
Biri rüyada hamile olan bir eşe sahip gördüğünde, bu daha iyiye doğru değişecek bir geleceği temsil eder. Doğurganlık belirtileri ve yeni başlangıçlar, bir erkek hamileyse rüya sahibinin hayatına ve rüya halinde çocuğu doğurursa durum değişikliğine girer. Ek olarak, bu, insanın kadınsı tarafına daha fazla bağlı olma ihtiyacının ve daha şefkatli veya besleyici bir doğanın temsilcisidir. Sabahın sürekli hastalığına ve rüyasına sahip olmak, rüya sahibinin aileleriyle gurur duyduğunun bir göstergesidir. Hamile kalmak ve kişinin rüyasında hamilelik belirtisi göstermemek, gerginliğin yüksek olabileceğini gösterir, bunun kanalize edilmesi ve kontrol edilmesi gerekecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
GERÇEK HAYATTA HAMİLEYKEN RÜYADA HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK
Aslında, şu anda hamileyseniz, hamilelik veya yaklaşan doğum hakkında rüya görmek normaldir - bir anket hamile iken rüyalarının üçte birinin hamilelik, doğum veya çocuk yetiştirmeye odaklandığını buldu.
Çoğu zaman, bu rüyalar hamilelik veya doğumda yanlış giden bir şey hakkında kabuslar biçimini alır. Bu, özellikle bir kişinin ilk hamileliği sırasında veya önceden gebe kalma konusunda sorun yaşıyorsanız, tamamen normaldir. Bazen rüyalarımız bir basınç valfi olarak işlev görebilir ve uyanıkken şişelenmiş stresi güvenli bir şekilde serbest bırakmamızı sağlar. Bu yüzden, hamileliğinizde gerçekten yanlış giden şeyleri rüyada görüyorsanız, herhangi bir şeyin gerçekten yanlış olduğunun bir işareti değil - muhtemelen normal bir sinir vakanızın bir işareti olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
HAMİLE DEĞİLKEN RÜYADA HAMİLELİK NE ANLAMA GELİR?
Buna karşılık , doğum yapma hakkında rüyalar, genellikle önemli bir projeyi bitirdiğinizde veya nihayet derecenizi aldığınız zamanki gibi büyük bir plana bağlıdır.
"Bir bebek, çalışmanızın sonucunu ve hayatınızın bir alanındaki ilerlemesini sembolize eder." Bilinçaltı, hayatımızdaki bu yeni unsurları bir bebek şeklinde gösterecektir, çünkü bir bebek gibi, bu yeni şeyler sürekli dikkatimizi gerektirir. Dikkatle yapacağımız işlere odaklanırsak, hedeflerimize ulaşmaya devam ederiz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE KALDIĞINI GÖRMEK VE BEBEĞİN ÖLDÜĞÜNÜ GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Çok korkunç bir rüya gördüğün için üzgünüm. Hamile olduğunuz ve bebeğin vefat ettiği yeri görmek, bir sonuca varmak için çok çalıştığınız herhangi bir projenin gerçekleştirilmeyeceğini gösterir. Alternatif olarak, hayatınızdaki bazı önemli şeyleri bir sonuca varamayabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde hiçbir şeyin işe yaramayacağının bir göstergesi. Bunun oldukça üzücü bir rüya olabileceğini biliyorum ama genel olarak üstlenemeyeceğiniz bir meydan okumayı gösterebilir! Eğer bebek bir rüyada hamile iken ölürse, bunun sembolik olduğunu garanti edebilirim, yani yeni bir başlangıç aniden sona erebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Görmek
Hamilelik, hayalinizin geri kalanına bağlı olarak farklı şeyler ifade edebilir. Örneğin, hayatınızda bir değişiklik yapma zamanı gelmiş olabilir. Rüyada hamilelik ile ilgili bir şeyler görmek, hamile olduğunu görmek veya hamile kalmak hangi anlamlara geliyor? İşte rüya tabirleri...

 Hamilelik ile ilgili rüyalar çok yaygındır, özellikle de gerçek hayatınızda zaten bir bebeğiniz varsa veya bir bebeğe sahip olmak istiyorsanız bu oran daha da artar. Bu rüyalar genellikle gerçek hayatımızda olan şeylerin bir temsilleridir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Olduğunu Görmek Nedir?

 Rüyasında kendisini hamilelik testi sonucunda hamile olduğunu gören kişi, hayatta ilerlemek için mücadele ediyor demektir. Bir ilişkide ilerlemekte zorlanıyor olabilirsiniz ya da işte aldığınız zamların eksikliği konusunda endişeleniyor olabilirsiniz. Test sonucunu rüyada görmek, hayatta test edildiğinizi veya değerlendirildiğinizi gösterir.

 İş yerinde mi, arkadaşlarınız tarafından mı yoksa bir ilişki için mi yargılanıp yargılanmadığınıza bakmanız gerekir. Eğer bu hamilelik bir kabusa dönüşürse, size yakın olanların arkanızdan dedikodu yapması anlamına gelir. Rüyada hamile olduğunu görmek, tanımadığınız insanlar tarafından değerlendirileceğini düşündüğünüzü gösterebilir, bu yüzden belki de hayatta aldığınız bazı önemli kararlara bir göz atmalısınız. Doğru kararı verdiğinizden emin olun.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Annenizin hamile olduğunu gördüğünüz bir rüya gördüğünüzde, yakın gelecekte bir tür tehlikede olacağı uyarısıdır. Önümüzdeki günlerde hastalanabilir, hatta ölebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olmak ile ilgili bir rüya görmek, ancak siz bir erkekseniz, bu, romantik ilişkinizde veya hayatınızdaki diğer ilişkilerinizde sorunlarınız olduğu anlamına gelir. Alternatif olarak, ilişkide bir sorun yaşayacağınız anlamına gelebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KARINIZIN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK NE DEMEKTİR? RÜYADA EŞİN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK
Karınızın hamile kalmasıyla ilgili bir rüya, şu anda sahip olduğunuz bir fikrin geçeceği anlamına gelebilir. Tek yapmanız gereken sıkı çalışmak ve sıkı çalışmanızın karşılığını vermektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
HAMİLE BİRİNİN BAŞKASINI RÜYADA HAMİLE OLARAK GÖRMESİ NE DEMEKTİR?
Hamile birini gördüğünüz bir rüya, bu kişiye yakın olmak istediğinizin bir göstergesi olabilir. Eğer bir erkekseniz ve eşinizin veya kız arkadaşınızın başka birine hamile olduğunu rüyada görmek, o zaman ilişkinin bir kriz içinde olduğunu gösteren bir işarettir. Artık aynı hedeflere sahip değilsiniz ve önümüzdeki günlerde dağılma olasılığı var.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLELİK TESTİ YAPTIĞINI GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?
Rüyanızda bir hamilelik testi yapmak, hayatınızda yeni bir iş veya ilişki olabilecek yeni bir aşamaya girdiğiniz anlamına gelebilir. Testin sonucu, değişikliklere hazır olup olmadığınızı gösterecektir. Yani, eğer pozitifse, negatifse pozitif değişiklikler sizin olacaktır, o zaman problemler olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?

 Bu rüya muhtemelen ilişkinizin gelecekte daha ciddi hale geleceği ve yakında evleneceğiniz anlamına gelir. En azından bu rüya bekarlar için partneri ile evlenmek ve çocuk sahibi olmak konusunda ciddi bir konuşma yapılması anlamına gelir. Hamileyseniz veya evliyseniz rüyada hamile olduğunu görmek yeni bir bebeğin habercisi olabilir. Özellikle de gerçek hayatınızda zaten bir bebeğiniz varsa veya bir bebeğe sahip olmak istiyorsanız rüyada hamile olduğunuzu görebilirsiniz. Bu rüyalar genellikle gerçek hayatımızda olan ve bebeklerle ilgili olan bir şeyin temsilleridir. Rüyada hamile olduğunuzu görmeniz genellikle iyi bir işarettir.

 Bu rüya bekarlar için muhtemelen ilişkinizin gelecekte daha ciddi hale geleceği ve yakında evleneceğiniz anlamına gelir. Evliler için bu rüya, eşinizle evlenmek ve çocuk sahibi olmak konusunda ciddi bir konuşma yapacağınız anlamına gelir. Hamileyseniz veya evliyseniz yine iyi bir alamettir. Aslında, bu rüya gelecekte hayatınızda yaşayacağınız bir barış ve denge sembolüdür. Her şeyden önce, bu rüyanın aşk yaşamınızla ilgili olduğunu söylemeliyiz. İlişkiniz veya evliliğiniz her zamankinden daha iyi olacak, çünkü eşinizle harika iletişim kuracaksınız. Mükemmel eşinizi buldunuz ve ilişkinizin tadını çıkarabilirsiniz. Evliliğiniz veya gerçek bir yaşamdaki ilişkiniz anlayış, barış ve uyumla doludur, bu yüzden endişelenmenize gerek yoktur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Olduğunu Görmek Neye İşarettir?

 Yeni bir hayat yaratmak hamileliğin güzelliğidir. Rüyada hamile olduğunu görmek, yaşamda beklediğiniz veya deneyimleyebileceğiniz bir değişikliği veya yeni bir başlangıcı sembolize etmek anlamına gelir. Bazı rüya tabircilerine göre de rüyada hamile olduğunu görmek genellikle güvensizliği, kontrol veya güç eksikliğini simgeler. Hamilelik sırasında, yeni bir çocuğu ağırlamaya hazır hissetmediğiniz anlamına gelebilir veya artık hayatınız üzerinde çok fazla kontrole sahip olduğunuzu hissetmeyebilirsiniz.

 Gerçek hayatta hamile olduğunuz esnada rüyanızda da hamile olduğunuzu görmek şansı gösterir ve size yakın birisinin, muhtemelen arkadaşınızın veya akrabanızın nişanlanacağını veya evleneceğini gösteren bir işaret olabilir. Bu rüya aynı zamanda rahminizdeki bebeğin sağlıklı bir gelişime sahip olacağını söyleyen sağlıklı bir işareti sembolize eder. Rüyada görülen hamilelik genel olarak iyi bir işarettir ve sizin ve bebeğinizin mutlu bir hayat yaşayacağını sembolize eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Görmek

 Hamilelik hayalleri stres veya endişe durumunu gösterebilir. Bir kişi işe aşırı yüklendiğinde, rüyasında hamile görebilir. Bu, bebek yetiştirmek stresli bir iş olarak algılandığından, zihnin ek sorumluluklar alma korkusunu yansıtmanın bir yoludur. Bir bebek sahibi olmayı planlayan kadınlar genellikle kendilerini bir aile kurma fikrine atarlar. Bilinçaltı olarak, içinde başarılı olma düşüncesi, onların rüyalarında hamile olduklarını veya başkalarının hamile olduğunu görür.

 Rüyada hamile görmek aynı zamanda sizi etkilemeye izin verdiğiniz şeye bağlı olarak farklı şekillerde ve farklı yönlerde büyümeniz gereken potansiyel ile ilgili olabilir. Rüyada hamile görmek size geçmişten öğrenmeyi öğretebilir ve gelecek için plan yapmamıza izin verebilir. Rüyada hamile görmek aynı zamanda bir bebeğin yanı sıra başka bir şey doğurmayı hayal etmek, bu yeni kişiyle henüz tanışmadığınız için bebeğin sağlığıyla veya bebeğin kim olduğuyla ilgili endişeler ve korkularla ilgilidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendini Hamile Görmek

 Hamilelik bakımla eş anlamlıdır. Hamile kalma rüyası, tıpkı rahimdeki dikkat ve bakıma ihtiyaç duyan fetüs gibi, takip edilmeyen bir rüya olarak temsil edilir. Sosyal olarak kabul edilebilir bir şey peşinde koşma baskısı nedeniyle hamile olduğunu gören insanlar, içinde yaşadıkları bunalımı rüyalarına yansıtırlar.

 Bazı yorumculara göreyse yeni bir şeyin yaratılması, bereket ve refahın bir işaretidir. Hamilelik rüyası, iyi bir geleceğin başlangıcını veya halihazırda var olan bir sorundan çıkış yolunu temsil edebilir. Bir kişi kendisini rüyasında hamile olarak görüyorsa rüyasında bilinçaltında yatan şeyleri görüyor demektir. Rüyada kendini hamile görmek genel olarak iyi ve verimli bir şeyin işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Arkadaşın Hamile Olduğunu Görmek

 Rüyadaki hamile, yaşamın yeni fırsatı, kişiliğin yeni bir tarafı veya yeni bir projenin habercisi olabilir. Bebekler her türlü şey için büyüyebilen küçük yaratıklardır. Rüyada arkadaşını hamile olarak gören bir kişi yeni bir iş fırsatı yakalayacaktır. Rüyada görülen kişi bekar bir kadınsa bu kişi hastalığı, sakatlığı, odak eksikliğini, talihsizlikleri ve depresyonu temsil eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hiç Tanımadığın Hamile Bir Kadın Görmek

 Rüyada hamile kalmak, evli bir kadının veya bekar bir kadının yakında hamile kalmak üzere olduğunun bir işareti olabilir. Rüyasında hiç tanımadığı birinin hamile kaldığını gören kişi beklenmedik olumsuz bir durumla karşılaşabilir. Rüyanın yorumlanmasında, bir erkek ya da kocanızla ilişkiniz hakkındaki duygularınız dikkate alınmalıdır. Rüya sizi üzgün, kararsız hale getirirse, hayal kırıklığını temsil eder. Rüyada tanımadığınız birinin hamile olmasından mutluluk duymanız ise umudun sembolüdür. Bu rüya evlilik, istikrarlı aşk hayatı ve gerçek hayatta bebek gibi iyi şeylerin gelişini temsil eder. Öte yandan, hamileyseniz veya sonunda hamile kalmayı düşünüyorsanız da rüyanızda tanımadığınız birini hamile olarak görebilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Hamile Olduğunu Öğrenmek

 Bir şey hakkında stresli olduğunuz ve hamile kalmanın sadece taşıdığınız ağır yükleri artıracağı anlamına gelebilir. Bazen rüyanızda hamile olmayı görmenizin nedeni, hamile kalmayı arzulamanız kadar basit olabilir. Bekar ve sevgiliniz olmasa bile, iyi bir eş bulmak ve bir bebek sahibi olmak isteyebilirsiniz. Rüyada yeni hamile olduğunu öğrenmek, içinizde güzel bir şey yaratmak ve kendinizi ifade etmek gerektiğini anlatmaya çalışıyor olabilir. Rüyada yeni hamile olduğunu görmek aynı zamanda yeni başlangıçlar anlamına gelir. Hamile olduğunuzu görmek, hayatınızın belirli bir yönünde yeni bir başlangıç yapacağınız anlamına gelebilir. Bu, yeni bir iş veya yeni bir ilişki olabilir. Yeni bir eve taşınmak veya yeni bir araç satın almak olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşını Hamile Görmek

 Hamile kalmak birkaç ay içinde gerçekleştiği ve aslında bir gebelik dönemi olduğu için, yeni fikirler veya planlar üzerinde plan yaptığınız anlamına gelebilir. Rüyada arkadaşını hamile görmek istediğiniz ancak tam olarak hazır olmadığınız yeni bir iş girişiminiz olduğu anlamına gelir. Yani, önümüzdeki dönemde işleri yoluna koymak için çaba harcamalısınız. Rüyada arkadaşını hamile görmek, kimi yorumculara göre kişinin içinde büyüttüğü bir arzu anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Hamile Olduğunu Görmek

 Rüyada birinin hamile olduğunu görmek, muhtemelen yeni bir girişime erken başlamış olduğunuzu temsil eder. Belki bir adım geriye gitmeli ve bir şeyleri yeniden değerlendirmelisiniz. Aniden hamile kalan birini gören kişi, yeni tanıştığınız insanların aniden size yakın hissettiklerini gösterebilir. Yakın zamanda bir bağlantı kurmuş olabilirsiniz. Bu bağlantı yaratıcı olabilir. Sonuçta, hamile bir kadın tam anlamıyla bir hayat yaratır.

 Bazı durumlarda, bu kişinin sizinle güçlü bir bağlantı kurma arzusu olabilir. Bunu iltifat olarak kabul edebilirsiniz. Bazı yorumculara göre rüyada birinin hamile olduğunu görmek içinde bırakmanız gereken bir şey olduğunu hisseden diğer kişiyi de temsil edebilir. Belki uzun zamandır içinizde tuttuğunuz şeyi söylemelisiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bekar Birinin Hamile Olduğunu Görmek

 Bekar bir kadınsanız, çocuğun sembolüne vurgu yapabilir ya da büyük olasılıkla ruhunuzdaki çocuğunuz olabilir. Ruh çocukları etrafınızdaki saldırıları veya şeytani gecikmeler ağını açar. Bekar birinin rüyasında hamile olduğunu görmesi, sıkıntı ve huzursuzluk yaşayacağını gösterir. Gebelik, duygusal, ruhsal, psikolojik ve kişiler arası durumlar ile ilgili yaygın bir semboldür. Hamile olma rüyalarının çoğu ebeveyn olmak, çocuk sahibi olmak ya da doğurganlık ya da üreme sistemimizle ilgisi yoktur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birinin hamile olduğunu görmek yeni bir fikir doğurmak veya hedeflerinizi hayata geçirmekle ilgilidir. Hayalinizin bağlamına bağlı olarak, hayaliniz içsel çocuğunuzun gelişimi veya kendinizin benzer yönü ile ilgili kişisel bir büyümeyi de yansıtır. Rüyada birinin hamile olduğunu görmek aynı zamanda içsel bir çatışmayı da temsil edebilir. Hamile kalan kişi ve siz; iki karşıt tarafı temsil eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Kalmak

 Hamilelik, özlediğiniz zamana geri dönme ya da en azından yetişkin hayatından bir nefes alma arzunuzu olarak ortaya çıkabilir. Bir bebek sahibi olmak kişinin hayatında yeni bir dönemin başlangıcıdır ve bu da üstlenmek üzere olduğunuz yeni bir yolu veya yolculuğu temsil edebilir. Yeni bir iş, yeni bir tatil ya da yeni bir ilişki olabilir. Rüyada hamile kalmak, bu değişikliği dikkatli bir şekilde gözden geçirmenize işaret eder.

 Rüyada hamile kalmak aynı zamanda hayatınızın değiştiği ve aslında geride bıraktığınız şeyler hakkında ipuçları verir. Size yakın birini gerçekten kaybetmiş ya da gerçekten pişman olduğunuz bir fırsatı kaybetmiş olabilirsiniz. Bazı rüya tabircilerine göreyse rüyada hamile kalmak derin bir keder ve hatta suçluluk duygusunu temsil eder.

 Bu rüya aynı zamanda hayatı içinde ihmal edilen bir şeyi de temsil eder. Bu rüya, rüya sahibinin içindeki çocuğunun ihmal edildiğini, kırılgan ve savunmasız olduğuna işarettir. Rüyada hamile kalmak istenilen bir durumsa gerçek yaşamda arzu edilen şeylere bir adım daha yaklaşıldığının habercisidir. Rüya sahibinin istediklerine en kısa zamanda kavuşacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Annenin Hamile Olması

 Rüyada annenin doğum yapması muhtemelen bu konuda endişelendiğiniz anlamına gelmez. Bunun yerine, beceri, yetenek veya profesyonel bir projeyi hayata geçirdiğiniz anlamına gelir. Rüyada annesini hamile olarak gören bir kişi gerçek hayatta annesinin sevgisinin azaldığını düşünebilir. Anneyi hamile olarak görmek, anne sevgisinin bölüneceği korkusu ile yakından ilişkilidir.

 Annesini kaybeden bir kişi rüyasında annesini görüyorsa bu, ona duyduğu özlemin artması anlamına gelir. Annelik her zaman yüce bir duygu olmuştur ve bu duygunun bir bebek ile taçlanması kutsal annelik görevinin istenmesi anlamına da gelebilir. Annesi hayatta olan kişilerin bu rüyayı görmesi bazı yorumculara göre çocukluğa dönme isteği ile eş anlamlıdır. Kişinin anne karnında gördüğü bebek aslında kendisidir. Gerçek hayatta stres yaşayan kişiler anne karnına dönmek istemekte ve o korunaklı dünyada her şeyden habersiz ve huzursuz olmayı hayal etmektedirler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Bebek Beklemek

 Rüyada erkek bebek beklemek iyi bir işarettir ve gelecekte finansal durumunuzun çok iyi olacağına işarettir. Erkek bir bebek erkekliği temsil eder ve hayatınızda daha güçlü ve iddialı olmak istediğiniz anlamına gelir. İster kız ister erkek bebek olsun, rüyada bebek görmek genellikle iyiye işarettir. Rüyasında erkek bebek beklediğini gören ve bununla mutlu olan kişi gerçek hayatta da erkek bebek sahibi olur. Erkek bebek eve bolluk ve bereket gireceği anlamına gelir. Rüyada görülen hamile kişi sağlıklıysa bebek de o derece sağlıklı olacaktır.

 Rüyasında erkek bebek beklediğini görüp de aldırmayı düşünenler bekledikleri bir yerden gelecek paradan umutlarını kesmeleri gerektiğini bilmelidir. Rızık ile eş anlamlı olan erkek bebeğin aldırılmasıysa işlerin yolunda gitmeyeceğine ve aileden birinin iflas edeceğine işarettir. Bazı yorumculara göre rüyada erkek bebek görmek rüya sahibinin kariyeri, ailesi, sosyal yaşamı ile ilgilidir. Bebek haberine sevinmek hayatta başarılı olacağınıza, üzülmekse gerçek yaşamda bebek kaybedileceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğa Hamile Olduğunu Görmek

 Rüyada kız çocuğa hamile olduğunu görmek iyi bir işarettir. Bu rüya, barış ve uyum içinde yaşayacağınızı ve tüm endişelerinizin sizden uzaklaşacağını gösterir. Ters bir cinsiyette olduğu gibi, rüyada bir kız çocuğu görmek, kadınsı tarafınıza ve kendinizin bu kısmını ifade edip etmediğinizi gösterir. Kız çocukları içine girdikleri eve bolluk ve bereket getirirler.

 Rüyada kız çocuğa hamile olduğunu görmek bu nedenle hayırlıdır. En güzel rüyalar arasında olan kız çocuğa hamile olmak; hane içerisine kısa zamanda mutluluk verici olayların gireceği anlamına gelir. Bu olayla bekarlar için nişan, evliler için yeni bir bebek, iş arayanlar için hayallerindeki işe kavuşma anlamına gelebilir. Bazı rüya tabircilerine göre bu tür bir rüya, yeni büyüme, gelişme, fikir veya projenizin olası sonuçlarıyla ilişkili korkularınızla ilgili olabilir. Bu aynı zamanda kendini ifade etme ve yargılama korkusundaki tereddütlerle de ilgili olabilir. Eğer rüya sahibi kız bebek istemiyorsa, rüya başkalarının yargılayıcı olacağı ya da rüya sahibinin korkularını yansıtıyor olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Hamile Görmek

 Bir kadının kocası için hamile olması harika bir duygudur. Bu küçük sevinç demetleri otomatik olarak yüzünüze bir gülümseme getirir. Onları rüyalarda beklenen bir anne olarak görmek, hayattaki sevinç ve mutluluğu gösterir. Bununla birlikte, rüya gerçekleşirken sizi çevreleyen hissi, koşulları bilmek önemlidir. Kıskançlık normal bir duygudur ve rüyada eşinizi hamile olarak görmek, bu kişinin sizi kıskandığını gösterebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eşinizin hamile olduğunuz negatif bir rüya gördüyseniz bu, kendi sorumluluk korkusunu temsil edebilir. Sorumluluk korkusu, bir çocuğun, evliliğin veya tam zamanlı bir işin korkusuyla ilgili olabilir. Bir bağlılık korkusu ya da bağımsızlık arzusu olabilir. Eşiniz rüyasında başkasının çocuğuna hamile olduğunuzu görebilir. Bu rüya, eşiniz ve sizin bir zamanlar olduğu kadar uyumlu olmadığınız ve geçmişe özlem duyduğunuz anlamına gelir. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin önemli bir projenin büyüme, gelişme ve tamamlanmasına yönelik ilerlemeyi nasıl izlediği ve test ettiği ile de ilgilidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Farklı bir rüya yorumcusuna göre;
Rüyada hamile olduğunu görmek, üzüntü¬ye, tazarru ve nyazda bulunmaya işârettir. Rüyada doğum yaptığını görmek, üzüntü¬den kurtulmaya; kız doğurduğunu görmek borçlanmaya; doğurduğu kızın öldüğünü ve onun için mezar kazdığını görmek borcunu ödemeye işâret eder. Rüyada bir hamile kadın görmek, çocuk sahibi olmaya işâret eder. Hamile kadının kapısının önünde oturdu¬ğunu görmek, müjdeli haber ile tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek; sürprizlere, malının artacağına, öğrenmek; övülmeye, sevince, iyi habere yorulur. Rüyada hamile olmak dünya malı ve nimete işarettir. İslam alimlerinden Kirmani'ye göre mal ve mülkünün artaması anlamına gelir. Rüyada kendini hamile görmek övülmeye, izzet ve şerefe sahip olmaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Olmak
Bu rüyayı gören kadın için yaptığı işlerden başarıya ulaşacağına işaret eder. Rüyada hamile olmak zenginleşmeye yorulur. Kişinin yapacağı başarılı işler neticesinde rahata kavuşacağı anlamına gelmektedir.

Hamile olmak; kadın için çocuk sahibi olmaya işarettir. Aynı zamanda sevindirici güzel bir müjdeye yorulur. Müjdeli haberlerle tabir olunur. Çünkü çocuğun dünyaya gelişi müjde ve sevinçtir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendini Hamile Görmek
Rüyada kendisini hamile görmek devam edeceği kendi işinde başarıya işarettir. Bundan dolayı malının artmasına delalettir. Kendini hamile gören kadın için halk tarafından övülmeye yorulur. Bu rüya izzet ve methe nail olmaya işarettir.

Kendisini hamile olarak gören kimse için iş yerinde bereketli kazançlar elde edeceğini ifade eder. Aynı zamanda aile içinde sizi birtakım sürprizlerin beklediğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Olduğunu Öğrenmek
Hamile olduğunu öğrenen kimse için kazanç ve servettir. Kendinizin hamile olduğunu öğrenmeniz, beklediğiniz önemli bir işin gerçekleşeceğini ifade eder. Rüyada hamile olduğunu öğrendiğini görmek, rüya sahibinin mal ve dünyasındaki zenginliktir.

Hamile olunduğunu öğrenmek kadın için her ne şekilde görülürse görülsün hayırlıdır. Dul kadın ya da genç kız için bu rüya evlenmek demektir. Dini tabirlerde bu rüya mal elde etmek olarak işaret edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genç Kız ya da Dul Kadın İçin Rüyada Hamile Olduğunu Görmek
Genç kız için, bolluğa ve ümit edilen mala delalet eder. Öncü ve lider bir şahsiyet olacağınıza işarettir. İyi bir evliliğe veya kendisine uygun bir eş ile evleneceğine işarettir. Aynı rüyayı bir kız çocuğu görürse; annesinin eline mal ve nimet geçeceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Erkek İçin Rüyada Hamile Olduğunu Görmek
Halktan gizlediği ve şiddetlenip ortaya çıkmasından korkulan ağır bir üzüntü ve keder ile tabir olunur. Rüyada kendisini hamile olarak gören erkek için, hüzün ve kederle yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Kalmak
Bazı tabircilere göre, bu rüyayı gören kişinin karnın büyüklüğü nispetinde mal elde edeceğine rivayet edilmiştir. Rüyada hamile kalmak sevinç ve iyi haberdir. Hamile kalmak rüyası, mutlu, neşeli ve huzurlu günlerin habercisidir. Sevindirici bir haber alacağınıza yorumlanır ve rüya sahibinin yaşantısını mutlu bir şekilde yaşayacağı, mutluluk ve huzur duyacağı sevinçli haberler alacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Alim yada bilim adam için rüyada hamile olduğunu görmek
İlim ve fazıl bir zatın rüyasında hamile olduğunu görmesi, ilminin artacağına yorulur. Sanatkar adam içinse bu rüya hiçbir insanın başaramayacağı bir şeyi yapacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek
Doğacak çocuğun kız olacağına delalet eder. Bunun tersine, kız doğurduğunu görse, karnındaki çocuğun kendisine benzeyen bir erkek çocuğu olduğuna alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Eşinizin Erkek Çocuğu Doğurduğunu Görmek
Rüyanızda eşinizin bir erkek çocuğu doğurduğunu görmek, eşinin dünyaya bir kız çocuğu getireceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ergen erkek çocuğunun bu rüyayı görmesi
Reşit olmamış erkek çocuğun bu rüyayı görmesi, o çocuğun babasını işaret etmektedir. Çocuk rüyasında yapacağı her şeyde, çocuğun babasını temsil eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Annenin Hamile Olduğunu Görmek
Dünya nimetlerinden bir şey istemeye işarettir. Eğer bir kimse rüyasında annesinin hamile olarak görürse bu kişinin maddi başarı için olan arzusunu yansıtmaktadır. Bu kimsenin dünya ile alakalı bir talebi olur, malı artar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ergen kız çocuğu için
O çocuğun annesini işaret etmektedir. Çocuk rüyada yapacağı her şeyde, çocuğun annesini temsil eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kısır kadın için
Rüyada kısır bir kadının hamile olduğunu görmek yakınınızdaki kötü niyetli kişileri işaret eder. İnançsız insanlardan dolayı, kuraklık, zorluk, entrika ve kötülüğe yorulur.
Eğer rüyada kısır olan kadın doğurursa bu kötülüğün, sefaletin, korkunun veya endişenin yakın zamanda biteceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Öğrencinin bu rüyayı görmesi
Öğrenci birinin rüyasında kendisini hamile olarak görmesi kendisi bilgisinin artacağı ve okulunda başarılı olacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evlilik Çağında Kimse İçin Rüyada Hamile Olduğunu Görmek
Eğer hiç evlenmemiş veya bakire bir kadın rüyasında hamileyse, bu kendisinin, kendisine uygun bir eş ile evleneceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Esnafın Kendisini Rüyada Hamile Görmesi
Bir esnafın veya sanatçının kendisini rüyada hamile olarak görmesi başarıdır. Kişinin meşgul olduğu ticaret alanında rakipsiz bir şekilde başarıya ulaşacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hayvanın gebe olduğunu görülmesi
Dişi hayvanlar için hayır ve menfaate delalet eder. Erkek hayvanların gebeliği o yılın kurak geçmesine işaret eder. Hayvanların erkeğinin gebeliği, senenin kıtlığına, hayrın azlığına, hırsızlar tarafından gelecek fitneye şerrin çok olmasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLMAK NE DEMEKTİR?
Rüyada hamile olmak tabiri, görülen rüyanın içeriğine bağlıdır. Güzel bir haberin işaretçisi olduğu gibi bazı konularda dikkat edilmesini söyleyen uyarıcı da olabilir. Bu yüzden rüyaya dair detayları iyi bilmek gerekir. Rüyada hamilelik; bereket, kazanç, mutluluk, izzet, şeref, başarı, çocuk, sürpriz ve menfaat anlamları taşıyabilir.
Rüyada hamile olmak, rüyayı gören kişinin, aile hayatı ve iş hayatı ile ilgili sorunlar dururken çok küçük ve önemsiz detaylara ve gereksiz konulara takılarak vaktini uzunca bir süre boyunca boşa harcayacağına tabir edilir. Aynı zamanda, uğraş verilmesi, gereken işler varken hiç hesapta olmayan ve rüya sahibinin, çok zor zamanlar geçirmesine sebep olan işlere ve ancak bu şekildeki işler ile başlar ise kazanacağına delalet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada hamile olduğunu görmek, birkaç şekilde tabir edilir. Rüyayı gören kişi, genç bir kız ise, epey bir süredir sevdiği kişi ile evlilik konusunda anlaştıklarına ve en kısa sürede hayatlarını birleştirip mutlu olacaklarına tabir edilir. Yaşlı bir kadın bu rüyayı görür ise eğer, uzun bir zaman boyunca çekilen parasal sıkıntının ve yokluğun yakın bir zamanda son bulacağına ve bundan sonra bolluk içinde yaşanacağına delalet edilir. Rüyayı gören kişi bir erkek ise, sakladığı sırların ortaya çıkmasından ötürü çok korktuğuna ve ortaya çıkarsa çok üzüleceğine işaret edilir.
Rüyada hamile olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında göstereceği üstün başarı sayesinde çok büyük paralar ve başarılar kazanarak mal ve mülk alıp bir servet yapmasına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
BEKARIN KENDİNİN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMESİ
Bekâr kızın hamileliği hakkında genel yorumun, kısmetli günlerin geleceği üzerine olduğu bilinmektedir. Bu dönemde bir ilişkinin başlaması, bir başarının elde edilmesi, beklenen durumlar arasındadır.
Rüyada bekar bir kızın kendini hamile görmesi, güzel ve kısmetli günlerin yakın olduğuna işaret etmektedir.
Farklı şekillerde yorumlanan rüya kimi zaman sıkıntı olarak ifade edilse de kimi zaman hayırlı kısmet anlamı taşımaktadır. Rüyada hamile olduğunu sevinçle karşılayan kimse ufak bir hayal kırıklığı yaşayabilir.
Hamileliğinden dolayı tedirgin olan bekar kimse yakın zamanda alacağı sevinçli bir haberle hayatına yön verecektir.
Bekar kimsenin hamile olduğunu görmesi kimi zamanda hayatındaki kimse ile evlilik kararı alacağına yorumlanmaktadır. Rüyada genç kızın hamile haberi alması müjde olarak yorumlanmaktadır. Bu kimse kısa süre içerisinde evlilik kararı alacak ve aradığı kısmeti bulacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ERKEĞİN KENDİNİN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMESİ
Bir erkeğin rüyada kendisini hamile olarak görmesi şu olumsuz durumlara işaret etmektedir. Rüyada erkeğin hamile kalması, eğer erkek bir bayanla ilişkisinden hamile kaldığını görüyorsa sıkıntılı bir döneme giriş yapacağına delalet eder.
Erkek çok güvendiği bir dostunun ihanetine uğrayacak ve büyük maddi zarara uğrayacaktır.
Erkeğin ailesine ve sevdiklerine karşı sorumluluklarını yerine getirmemesi ve onları ihmal etmesi demektir.
Erkeğin sakladığı bazı önemli sırların açığa çıkması nedeniyle ciddi sorunlar yaşamasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLMAK VE DOĞUMA GİTMEK
Rüyada hamile olup doğuma gittiğini görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kolaylıklara kavuşacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, yaşama isteğinin artacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLMAK VE DOĞUM YAPMAK
Rüyada hamile olmak doğum yapmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLMAK VE ERKEK ÇOCUK DOĞURMAK
Rüyada doğurmak genellikle farklı yorumlanabilmektedir. Fakat kişi erkek bebek doğurduğunu görmüş ise genellikle bu rüyanın hayırlı olduğu bilinmektedir. Eğer rüya sahibi hamile ise erkek bebek doğurduğunu görmesi kız bebeğinin olacağına da işaret etmektedir. Rüyada erkek bebek doğurduğunu gören kimse sıkıntılarından kurtulacak ve iyi olaylar ile karşılaşacaktır.
Rüyada hamile olmak erkek bebek doğurmak, genelde görülen bu rüyanın iki anlamı vardır. Ya kişi çok kendisini erkek bebeğe şartlanmıştır, yada gelecek bir kısmete mutluluktan uçacağımız bir habere yorumlanır.
Rüyada bekar birinin erkek bebek doğurmak hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLMAK VE AĞLAMAK
Rüyada hamile olmak ve ağlamak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Birini Görmek
Rüyada hamile birini görmek, rüyayı gören kişinin sadece günlük hayatında meydana gelen sorunlar için değil tüm hayatı için oturup adamakıllı kararlar vermesine işaret edilir. Rüyada hamile birini görmek bazı âlimlere göre gizli işler çevirmeye, sırları ortaya çıkarmaya veya kendisine verilen sözü yerine getirmeye işarettir. Bazen de bu rüya sıkıntı ve kedere yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Kadın Görmek
Rüyada hamile kadın görmek, iş hayatında yapılan çalışmalar sayesinde çok büyük paralar kazanmaya ve çok iyi işlere imza atmaktan dolayı insanlar arasında saygıdeğer bir kişi olunacağına yorulur. Rüyada hamile kadın tanınıyorsa o bayanın yakında bir belaya maruz kalmasına veya sıkıntı yaşayacağı önemli bir olay yaşamasına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Erkek Görmek
Rüyada hamile erkek görmek, rüya sahibinin insanlara söyleyemeyeceği bir sorununun olduğuna işaret edilir. Bazen de bu rüya iş hayatında çıkacak bazı sorunlar sonucunda oldukça üzülmeye veya çalışmalarından istediği sonucu alamamaya işarettir. Genellikle dünyada fıtrata aykırı bir durumun yorumu hayırlı değildir. Bu nedenle bir erkeğin rüyada kendisini hamile olarak görmesi özel ve iş hayatında yaşayacağı başarısızlıklara, sıkıntılara ve kedere işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile kalmayı istemek
Rüyada hamile kalmayı istemek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Kalmak Görmek
Bazı tabircilere göre, bu rüyayı gören kişinin karnın büyüklüğü nispetinde mal elde edeceğine rivayet edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile kalmak sevinç ve iyi haberdir. Hamile kalmak rüyası, mutlu günlerin habercisidir. Sevindirici bir haber alacağınıza yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Eşinizin Erkek Çocuğu Doğurduğunu Görmek
Rüyanızda eşinizin bir erkek çocuğu doğurduğunu görmek, eşinin dünyaya bir kız çocuğu getireceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvanın Gebe Olduğunu Görülmesi
Rüyada hayvanın gebe olduğunu görülmesi de, dişi hayvanlar için hayır ve menfaate delalet eder.
Erkek hayvanların gebeliği o yılın kurak geçmesine işaret eder. Hayvanların erkeğinin gebeliği, senenin kıtlığına, hayrın azlığına, hırsızlar tarafından gelecek fitneye şerrin çok olmasına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?
Rüyanızda hamile olup olmadığınızdan emin değil ve hamilelik testi yaptırmakta idiyseniz, bu rüya yaşamınızdaki yeni girişimleri gösterir.
Bir iş değişikliği arzusu olabileceği gibi duygusal yaşamınızla ilgili değişimler de arzuluyor olabilirsiniz. Yeni arkadaşlarla tanışmak için iyi bir dönemde olduğunuzu sembolize etmektedir.
Bir diğer açıdan baktığımızda ise bu rüya sizin endişelerinize işaret ediyor da olabilir. Hamileliğe bakış açınızla ilgili de değerlendirilmelidir.
Biraz önce belirttiğimiz gibi hamile olmak sizi gerçekten korkutuyorsa hayatınızda üstlenmek istemediğiniz fakat altında kaldığınız sorumluluklara da işaret edebilmektedir.
Yaşamınızda yapmakla yükümlü olduğunuz şeyleri göz önünde bulundurun. Bunları gerçekten yapmak istiyor musunuz? Bunu düşünüp net kararlar vermelisiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya içerisinde kendini hamile görmek; refaha ve berekete, güzel haberlere, huzur bulmaya işaret şeklinde yorumlanabilmektedir. Bu rüyanın genel şekilde hayırlı olduğu oldukça rahat söylenebilir. Bu rüya hakkında pek çok yorum yapılsa da, hepsinin güzel neticeleri ifade ettiği söylenebilir. Rüyada kişinin kendisini hamile görmesi, yakın zaman içerisinde bir kısmete ulaşacağı şeklinde yorumlanır. Evli iken kendini hamile gören kişi ile alakalı olarak, bebek sahibi olmak tabiri yapılırken, bekar iken görülen rüya da oldukça hayırlı bir kısmet tabiri yapılmaktadır. Aile içinde borçların kapanacağı ve maddi olarak rahatlığın ortaya çıkması, beklenen neticelerin içerisinde yer almaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Hamile Olduğunu Görmek
Rüya birisinin hamile olduğunu görmek; yeni başlangıçlara yorulur. Bu rüyayı gören kişinin, piyasa değiştireceğine, yeni işe başlayacağına, önemli sorumluluklar alacağı mevkiye ulaşacağına da delalet eder. Rüyada hamile olan birey tanınıyor ise, o kişinin oldukça başarılı bir hayata ehil olacağına, zenginliğe işarettir. Kimi yorumlara göreyse, bir kadının hamile olduğunu görmek; üzüntü ve keder veren olaylara tabirdir. Aynı şekilde kötülükler ile karşılaşacağı ve sorunlarla dolu bir yaşamın oldukça yakın olduğunu bildirmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kişinin Kendisinin Hamile Olduğunu Görmesi
Rüyasında kendisinin hamile olduğunu gören kişi bekar ve gençse; hem ailesini hem de kendisini zor vaziyette bırakacak bir olaya neden olur. Bir başka yoruma göre bu rüyayı gören kişinin hanesine hırsız gireceği şeklinde yorumlanır. Mal varlığında kayıpların yaşanacağına ve maddi anlamda kayıpların olacağına yorulur. Evli bir kadının kendisini rüyasında hamile olması, eşiyle önemli tartışmalar yaşanacağına, ayrılık yaşanacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Hamile Görmek
Rüyada hamile görmek; tek bir biçimde yorumlanmaz. Bir kadının rüyası içerisinde hamişe olduğunu görmesi varlığa, bir erkeğin bu rüyayı görmesi ise zorluk ve sıkıntıya işaret etmektedir. Aynı şekilde erkek veya kadın fark etmeden rüyasında hamile birini gören bireyin, karnı ne kadar büyükse aynıoranla mal sahibi olacağı manasına gelir. Eğer erkek rüyası içerisinde karısının hamile olduğunu görür ise, mal varlığının olmasını istemektedir. Rüya içerisinde hamile kadını görmek; kedere, sıkıntıya, zorluklara işaret etmektedir. Evli olmayan bir kadının kendisini rüyasında hamile şekilde görmesi onun hane içerisinde neden olacağı tatsız durumlara ve sorunlara delalet etmektedir. Bazen bekar bir kız adına rüya içerisinde hamile olduğunun görülmesi, kısmetin bağlı olduğu şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Hamile Kadın Görmek
Rüyada içerisinde hamile kadın görmek; rüyayı gören kişinin yaşamında yaşanacak sürpriz olaylara delalet eder. Müjdeli olan haberlere, mutluluk ve huzur getirecek adımlara, hayırlı gelişmelere ve rüyayı gören bireyin niyet etmiş olduğu güzel işlere alamet etmektedir. Rüya içerisinde hamile kadının görülmesi, ayrıca rüyayı gören kişinin bebek sahibi olma hayalinin gerçekleşeceğine, duaların kabul olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Annesini Hamile Görmek
Rüya içerisinde annesini hamile görmenin anlamı, anne yaşıyor ise onunla alakalı iyi ve güzel haberlerin alınacağına, aile büyüklerinden kalacak olan bir mirasa, sevindirici ve mutlu edecek gelişmelere yorulur. Annesinin hamile olduğunu gören birey, oldukça yakın bir zamanda sevindiren bir haber alacaktır. Sevindirici haber ile beraber kişinin olumlu şeyler yaşayacağı da belirtilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçerisinde Hamile Kadının Doğum Yapması
Rüyada içerisinde hamile kadının doğum yapmasının anlamı; rüyayı gören bireyin yaşamındaki kara bulutların dağılmasına ve bireyin güneşi göreceğine, başaracağına delalet etmektedir. Kişinin derdinin sona ereceğine, geçim sorunlarının bitmesine, mutluluk ve huzurun yerine geleceği biçiminde yorumlanmaktadır. Bu sayede kişinin bütün sorunları teker teker halledileceği de söylenebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada hamile olmak kişinin hayırlı haberlere, güzel gelişmelere, feraha ve huzura erişeceğine delalet etmektedir. Bu rüyayı gören kişinin maddi durumu iyileşecek ve bereketi artacaktır. Güzel günlerin yakın olduğuna delalet gelmektedir.

Rüyada Hamilelik
•    Bereket
•    Kazanç
•    Mutluluk
•    İzzet
•    Şeref
•    Başarı
•    Çocuk
•    Sürpriz
•    Menfaat
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamileliğin Diğer Konuları
1.    Rüyada bir hayvanın hamile olduğunu görmek hayır, menfaat ve delalete işaret eder.
2.    Rüyada eşinizin hamile olduğunu görmek, dünyevi istekleriniz olduğuna işaret eder. Ev, araba, iyi bir iş vs.
3.    Hamile bir kadının rüyasında karnından balık çıktığını görmesi, doğacak çocuğunun kız olacağına işaret eder.
4.    Hamile bir kadının rüyasında armut görmesi doğacak olan çocuğun cinsiyetinin erkek olacağına yorulur.
5.    Ergen bir çocuk kendisini rüyasında hamile görüyorsa bu annesinin hamile kalacağına işaret eder.
6.    Genelde rüyada hamilelik maddi ve dünyevi menfaatlere işaret etmektedir. Bereketli bir rüyadır.
7.    Rüyada esnaf bir kişinin kendisini hamile olarak görmesi işlerinin açılacağı yönüne yorulmaktadır.
8.    Eğer rüyayı gören kişi bir öğrenciyse derslerinde başarılı olacağı ve güzel okullarda okuyacağı anlamına yorulur.
9.    Kısır bir kadının kendisini hamile olarak görmesi, yıl boyunca kötü şeyler yaşayacağı anlamını taşır.
10.    Bekar kişinin kendisini hamile olarak görmesi hayırlı bir kısmetinin çıkacağı ve dünya evine gireceğine işaret eder.
11.    Dul bir kadın rüyasında kendisinin hamile olduğunu görüyorsa, yeniden evleneceğine ve mutlu olacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Görmek
Rüyada hamile görmek, tek bir şekilde yorumlanmaz. Bir kadının rüyasında hamile olduğunu görmesi zenginliğe, bir erkeğin hamile olduğunu görmesi ise sıkıntıya ve zorluğa işaret eder. Aynı zamanda kadın ya da erkek fark etmeksizin rüyasında kendini hamile gören kişinin, karnı ne denli büyükse aynı oranda mal sahibi olacağı anlamına gelir. Eğer bir erkek rüyasında karısının hamile olduğunu görürse bir mal sahibi olma arzusundadır. Rüyada hamile kadın görmek zorlulara, sıkıntıya ve kedere işaret eder. Evli olmayan bir bayanın kendisini rüyada hamile olarak görmesi onun hane içinde sebep olacağı tatsız durumlara ve belalara delalet eder. Kimi zamanda bekâr bir kız için rüyada hamile olduğunu görmek, kısmetinin bağlı olduğuna yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada hamile olduğunu görmek, rüya sahibinin genç kız olması halinde uzun süredir evlik yolunda adımlar attığı kişi hayatlarını birleştirmeleri anlamına gelir. Rüyada hamile olduğunu görmek eğe yaşlı bir kadın tarafından görülüyorsa bu durumda maddi sıkıntı yaşanacak demektir. Rüyada hamile olduğunu görmek rüyasında rüya sahibi eğer erkekse bu durumda sırların ortaya çıkacağı ve bu durumun gerçekleşmesi halinde rüyayı gören kişinin çok üzüleceği manasına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLMAK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada hamile olmak rüya sahibinin iş ve aile hayatı ile ilgili bazı konularda gereksiz yere takılarak zaman kaybedeceği manasına gelir. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin uzun uğraşlar vermesi gereken bir işe ve bu işe başlaması halinde mutlu sona ulaşacağı manasına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada hamile görmek iş hayatında başarılı ve parlak işlerin yapılacağı manasına gelir. Rüya sahibini imza atacağı başarılı işler, yöneticiler tarafından fark edilecek ve büyük miktarda kazanç elde edecek şekilde ödüllendirilecektir. Rüyada hamile görmek büyük ses getirecek olaylara imza atmak olarak da tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK/ RÜYADA HAMİLE ERKEK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada hamile erkek görmek rüya sahibinin herkesten sır gibi sakladığı ve ortay çıktığında çok üzüleceği durumların yavaş yavaş ortay çıkacağı ve kişinin çok üzüleceği şekilde tabir edilir. Bu rüya, rüya sahibinin kendi doğasından saparak yanlış yollara gireceği şeklinde yorumlanır. Bu rüya bazı tabircilere göre ise rüya sahibinin kendi soyunu inkar etmesi, dürüst ve ahlaklı insanlardan bozuk nesillerin gelmesi ve rüya sahibinin sıkıntı yaşaması olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamilelik görmek
Hamile olduğunu görmek üzüntüye, tazarru ve niyazda bulunmaya, Doğum yaptığını görmek üzüntüden kurtulmaya, kız doğurduğunu görmek borçlanmaya, doğurduğu kızın öldüğünü ve onun için mezar kazdığını görmek borcunu ödemeye delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; GGebelik.)

Hamile olduğunu görmek, mutsuz bir evlilik hayatı demektir. Rüyayı gören gerçek hayatta da hamileyse; bu, sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirecek, sağlıklı bir çocuk dünyaya getireceksiniz anlamındadır.

Hamile olduğunuzu gördüyseniz, mutsuz bir evlilik hayatınız olacak. Rüya sahibi gerçekte de hamileyse, sorunsuz bir dönem geçirecek ve sağlıklı bir çocuk sahibi olacak demektir.

Hamile olduğunuzu gördüyseniz, mutsuz bir evlilik hayatını, eğer rüya sahibi gerçek hayatta da hamileyse, sorunsuz bir hamilelik dönemini gösterir.

Ebu Said El-Vaize göre; bir kadinin kendini hamile olarak görmesi mal, bir erkegin kendisini hamile görmesi hüzün ve kederdir. Rüya sahibi erkek veya kadin olsun, hamilelik görmek karninin büyüklügü nispetinde mal ve dünya nimetlerine delalet eder. Henüz balig olmamis bir çocugun kendisini hamile görmesi babasi ile ve küçük kizin hamile oldugunu görmesi de annesi ile yorumlanir. Kirmani söyle diyor: Rüyasinda hamile oldugunu görenin mali artar. Karisinin hamile oldugunu gören, dünya mallarindan bir sey ister. Hamilelik gerek erkek ve gerek kadin için her durumda hayirlidir. Hayvanlardan birinin hamile oldugunu görmek hayir ve menfa-attir. Bir baska rivayete görede: Rüyada hamile oldugunu gören kadinin, malinin artmasina, övülmeye, izzet ve serefe nail olmaya isaret eder. Erkegin, kendisini hamile oldugunu görmesi, insanlardan gizledigi ve ortaya çikmasindan korkulari agir bir üzüntü ve kedere isaret eder. Hamilelik, gerek erkek gerek disi olsun, rüyayi gören kimse için dünyaca olan fazlaliga isaret eder. Rüyada hamile kadini görmek, üzüntü ve kedere ve gizli islere isaret eder. Erkeklerin hamileligi, alim için ilminin fazlaligina, meslek sahibi için hiç kimsenin yapamayacagi bir seyi yapmasina isaret eder. Bazen de erkegin hamileligi, onun üzüntü ve kedere düsmesine isaret eder. Bazen de hamilelik, ask ve muhabbete isaret eder. Bazen de rüya, erkekle kadin arasini bir yerde birlestiren kimseye yahut hastaliga ya da evine hirsiz girmesine veya çaldigi bir seyi sahibinden gizlemesine isaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkegin hamileligi, kendisini iple helak etmesine isarettir. Bazen, o kimsenin yaninda yabanci ölülerden sevdigi bir kimse defnedilir. Bazen de, mümkün olmayan seylere yardim etmekle yalanci olur. Bazen, bozuk iman ve itikadim gizler. Bekar kizin kendisini hamile olarak görmesi, kendisi yüzünden ailesine gelecek ugursuzluk ve siddete isaret eder. Bazen de o kizin bulundugu yerde hirsiz ve yangin gibi meydana gelecek kötülüge isaret eder. Bazen de o kiza cin dokunmasina veyahut kendisine münasip ve layik olmayan birisine nikahlanmasina ya da uzun müddet evde kalmasina isaret eder. Kisir kadinin veya hayvanlarin erkeginin hamileligi, senenin kitligina, haynn azligina, hirsizlar tarafindan gelecek fitneye serrin çok olmasina isaret eder. Kisir kadinin yahut erkek hayvanlardan birisinin bir hayvan dogurmasini görmesi, ser ve siddetin gitmesine ve bir korku ve üzüntünün meydana çikmasina isaret eder. Bir kimse kendi haniminin hamile oldugunu görse dünya metasindan bir sey arzu etmesine isaret eder. Kendisinin hamile oldugunu gören kimsenin mal ve dünyasindaki ziyadelige isaret eder. Hamilelik, gerek kadin gerekse erkek için her halde iyidir. Dul kadin ve genç kizin kendilerini hamile görmeleri, evlenmelerine isaret eder.

Hamile olduğunuzu gördüyseniz, mutsuz bir evlilik hayatınız olacak. Rüya sahibi gerçekte de hamileyse, sorunsuz bir dönem geçirecek ve sağlıklı bir çocuk dünyaya getirecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek neye delalettir?
Rüyada hamile olduğunu görmek, bu zamanla artacak kazancınızı, mal ve mülkiyet edineceğinizi işaret etmektedir. Rüyanızda karnınız normalden daha şişkin görünüyor ve taşımakta zorlanıyorsanız, yakın zamanda sırtınıza yük olan sorunlarınızı ve sorumluluklarınızı atlatacaksınız. Eğer rüyanızda hamile bir kadın olarak aynaya bakıp kendinizi görüyorsanız başladığınız işi bitirecek, bir kadın olarak mesleğinizde ya da öğrencilik hayatınızda istediğiniz başarıyı elde edecek, sonuçlarını tıpkı aynada kendinizi gördüğünüz gibi ferah ve aydınlık içinde karşılayacaksınız. Rüyada hamile olduğunuzu  ve  kendinizi aşeriyor olarak görürseniz, elde etmek istediğiniz bir şey için çaba sarf edecek ve sonucunda istediğiniz şeye ulaşacağınız anlamına geliyor. Fakat hamileyseniz ve genital bölgenizden kan geliyorsa, kötü sonuçlanacak bir işe bulaşacağınız, para kaybedeceğiniz ya da yakın zamanda beklediğiniz bir işin kötü sonuçlanacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başkasının hamile olduğunu görmek ne demek?
Gördüğünüz rüyada eşinizin hamile olduğuna tanık olursanız, çocuk sahibi olacağınıza delalettir. Kız kardeşiniz ya da akrabalarınızdan birinin hamile olduğunu görüyorsanız ailenizden birinin size çok büyük yardımı dokunacak, bir borcunuzdan ya da sıkıntınızdan bu sayede kurtulacaksınız. Tanımadığınız birinin hamile olduğunu ve ona yardım ettiğinizi gördüyseniz, birine çok büyük bir iyiliğiniz dokunacak, bir dost edineceksiniz. Rüyada sevdiğiniz birinin hamile olduğunu görmek ve onun çocuğunun ellerinize doğması büyük bir aşkın ya da dostluğun başlangıcına işaret eder. Öyle ki sevdiğiniz kişi gerçek hayatta da hamileyse, onun sıkıntılarını gidecek, zor günlerinde yanında olarak içini ferahlatacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile birini doğururken görmek rüya sahibini desteklerle her amacına ulaşacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile biriyle kavga etmek çok sevdiği bir insanı üzecek sözler söylemeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşinin hamile haberini almak evli ise çocuk sahibi olmaya, başına talih kuşu konmasına ve sıkıntıdan kurtulmaya işaret eder.



Rüyada hamile olduğunu görmek, karnınızın büyüklüğüne ve kendinizi görüş şeklinize göre değişir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer rüyada hamile olduğunuzu görüp doğuruyorsanız doğurduğunuz çocuğun cinsiyetine göre farklı anlamlar taşımaktadır. Ancak genel olarak  rüyada hamile olduğunu görmek rivayetlere göre hayırlı işleri ve şansı işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hem kendini hem başkasını hamile görmek rüya sahibini hareketlenmesine ve burumdan şikâyetçi olunmamasına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yabancı birini hamile görmek yurt dışı seyahatine ve döviz birikimi yaparak güzel bir yatırım yapmaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile biriyle tanışmak erkekler için çalışan bir kadınla evlenmeye ve ailesinin zenginliği ile rahat etmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kardeşini hamile görmek kardeşin rüya sahibinin destekleri ile rahatlayacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada annesini hamile görmek stresle beklediği bir haberin olumlu sonuçlanması manasına gelir. Sonrasında ise rüya sahibi stresinden kurtulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başkasını ikiz bebeğe hamile görmek bol kısmete, şansa ve talihin yardımıyla zirveye çıkmaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ultrasona girmek güvendiği bir kişi tarafından ifşa olmak yorumlanır. Bu rüya genellikle dost görünümlü düşman olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başkasını hamile görmek, kişi eğer tanıdıksa rüya hayırlıdır ve güzel haberlere işaret eder. Kişi yabacı ise rüya sahibi borçlarından kurtulur ve rahat bir döneme girer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arkadaşını hamile görmek arkadaşınızın sıkıntılardan kurtulmasına ve maddi açıdan zenginleşmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olmadığı halde karnını şiş görmek rüya sahibinin eline hayırsız mal geçmesi anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamilelik testi yapmak dünyada elde edeceği mallara test etmeden ve sınamadan ulaşamaz. Bu rüya bazı zorluklar çektikten sonra isteklerinize kavuşacağınız manasına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sezaryen görmek, zorluklara ve bundan sonra kolaylıklara tabir edilir. Rüyasında sezaryen yaptırdığını gören kişi gerek hayatta menfaati için istemediği bazı şeyleri yapar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karısının hamile olduğunu görmesi, dünyada ne isteği varsa gerçekleşeceği manasına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamilelik sancıları çekmek hayata işlediği günahlardan dolayı tövbe etmeye ve tövbesine sadık kalacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul kadının kendini hamile görmesi o kadının yakın zamanda evlenmesine ve yeni bir hayata başlamasına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaşlı kadının hamile olması o yılın kıtlık içinde geçeceği ve malların pahalı olacağı manasına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek ya da  doğurduğunu görmek ne anlama gelir?
Rüyada hamile olduğunu görmek ya da başka bir kadının hamile olduğunu görmek ve ona yardım etmek hayırlı birişe vesile olacağınız anlamına gelir. Kendiniz hamileyseniz ve başkası size yardım ediyorsa, dostunuz ya da arkadaşınız sayesinde tanışacağınız birinin size çok yardımı dokunacak. Onunla yeni bir işe ya da ilişkiye girerek mutlu olacaksınız. Doğurduğunuz çocuğu kanlar içinde görürseniz, arkanızdan konuşan ya da adınızı lekeleyen bir mevzuyu gün ışığına çıkartarak, üstünüze atılan iftiradan kurtulacağınız anlamına gelmektedir. Sevmediğiniz birinin doğurduğunu görmek onunla aranızda yeni bir iletişimin başlayacağını, yakın zamanda aranızdaki buzların eriyeceğini işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda hamile olduğunuzu görüyor ve doğum sancısı çekiyorsanız zor bela yaptığınız bir işin çokça faydasını göreceksiniz demektir. Evli bir kadın olarak, kendinizi doğum sırasında görüyorsanız, çocuk sahibi olacaksınız. Rüyada kız çocuk doğurduysanız güzel ve bereket dolu bir döneme girecek, yaptıklarınızın karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Aynı zamanda kız çocuğu ses getirecek bir olayın da cereyan edeceği anlamına gelmektedir. Erkek  çocuk  gördüyseniz yarım bırakacağınız bir iş ya da mesele ortaya çıkacak anlamına gelmektedir. Eğer doğurduğunuz çocuk ağlıyorsa yakın zamanda beklediğiniz bir haber size ulaşacağını ifade etmektedir. Eğer çocuğunuz ölü doğuyorsa, elinize geçen bir fırsatı değerlendiremeyeceksiniz ya da kısmetinizi kaçıracaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek ve aldırmak istemek ne anlama gelmektedir?
Rüyada hamile olduğunu görmek, bundan pişmanlık duymak ve çocuğu aldırmak istemek, yapmak istemediğiniz bir işi yapmak zorunda olacağınızı, bundan sıkıntı duyacak ve kendinizi kötü hissettiğinizi göstermektedir. Kendinizi kürtaj olurken görüyor ya da kürtaj masasında otururken görüyorsanız, bir beladan ya da hastalıktan kurtulacaksınız. İçinizi rahatlatacak, sıkıntılarınızı atacak ya da bir dostunuzun sıkıntılarını atmasına yardımıcı olacaksınız. Eğer çocuğu doğurduktan sonra istemiyorsanız, yaptınız bir hatanın bedelini ödeyecek ve de pişmanlık duyacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile kaldığınızı görmek rüya sahibinin eline büyük miktarda mal geçeceği anlamına gelir. Bu rüya bazen de yapılan yatırımların uzun vadede alınacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kızının hamile olduğunu görmesi kızından büyük menfaatler görmeye ya da rüyadaki fıtratta bir kızının olacağı anlamına gelir. Bu rüya sahibinin kızının bekar olması halinde evlenmesine, karşısına önemli bir kısmet çıkmasına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ergenliğe girmemiş bir kimsenin hamile olması, anne babasının o çocuktan çok büyük menfaatler göreceğine, o çocuk büyüdüğünde ailesine iyi davranan ve çevresindeki insanların sıkıntılarını gideren bir kişi olacağına tabir edilir. Bu rüya bazen de o çocuğun büyüdüğünde zengin biri olacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamilelik giydiğini görmek, eğer rüya sahibi kadınsa kız çocuğu olmasına ve gerçek hayta hamile kalmaya yorulur. Bu rüya bekarlar için ise hayırlı bir kısmet olarak tabir edilir. Rüyasında hamile kıyafeti çok mutlu olur ve eline bol miktarda para geçer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunuz için karnınızın büyüdüğünü görmek, dünya nimetleri olarak tabir edilir. Bu rüyanın sahibi rüyasında karnı ne kadar büyükse o kadar büyük nimete kavuşur. Rüya sahibinin eline büyük miktarda para geçer ve Bu rüya bazı tabircilere göre ise sıkıntılara ve sizi üzecek gelişmelere işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lohusa olduğunuzu görmek erkekler için yakın zamanda müjdeli haberler almaya, kadınlar için ise rüyada lohusa olduğunu görmek evden bir hastanın çıkmasına ya da hasta olan biri varsa şif bulmasına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lohusa şerbeti görmek çevrenin takdirini toplayacak işler yapmaya ve hastalıklardan kurtulmak için çok güçlü bir adamdan yardım görmeye işaret eder. Lohusa şerbeti içmek hastalıklardan kurtulmak, lohusa şerbeti dökmek ise eldeki bir fırsatı kaçırmak olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile hayvan görmek iş hayatında sorunların çözülüp büyük başarılar elde etmeye ve makam, mevki sahibi olmaya delalet eder. Rüyada hamile hayvan görmek bazen de yardım edilmemiş gereken bir kişidir. Bu kişi çocuk da olabilir, kadın da. Rüyada hamile hayvan görmek bu şekilde ihtiyaç sahibi kimseler görmeniz halinde ona yardım etmeniz gerektiği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamileliğin sona erdiğini görmek, hamile olup daha sonra hamile olmadığını ve hamileliğin sona erdiğini görmek, rüya sahibinin üzücü şeylerden en kısa sürede kurtulması ve rahatlaması olarak yorumlanır. Bu rüya aynı zamanda tüm malını, parasını kaptıran kişililerin yakın zamanda tekrar mutlu olacağına ve kayıplarını telafi edecekleri anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile kadın görmek aile hayatında ve iş hayatında yaşanacak sıkıntılardan sonra yeni yollara girip üzüntü yaşamak olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile kadın görmek kişinin umduğunun gerçekleşmesi ve muradına ermesi olarak da yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile genç kız görmek gerekli koşulların sağlaması halinde evlilik konusunda olumlu karar vermeye ve muylu bir evlilik yapmaya işaret eder. Rüyada hamile genç kız görmek müjde ve hayırlı haberler olarak da yorumlanır. Bu rüya, rüya sahibinin rahatlayacağını haber verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ultrasona Girmek
Rüyada ultrasona giren kişinin bazı sırları çok güvendiği bir arkadaşı tarafından ifşa olunur. Bu rüya genellikle kendisine güvenilmemesi gereken dost görünümlü bir düşmana delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamilelik Testi Yapmak
Rüyada hamilelik testi yapan kimse dünyada elde edeceği her şeye biraz sınanmadan ve sıkıntı çekmeden ulaşamaz. Bu rüya genellikle zorluk çekerek bazı imkanları elde edeceğinizi ve ancak bu şekilde mutlu olup isteklerinize kavuşacağınızı hatırlatan bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sezaryen Görmek
Rüyada sezaryen ile doğum yapan bir kadın görmek kişiye zorluklarla beraber bazı kolaylıkların da ulaşacağına veya kendi hataları sonucunda bazı sıkıntıların isabet edeceğine işaret olan bir rüyadır. Rüyada sezaryen yaptırdığını gören kişi menfaat elde edebilmek için bazı istemediği işler yapmak zorunda kalır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Bir Yaşlı Kadın Görmek
Rüyasında hamile bir yaşlı kadın görmek o yılın kıtlıkla ve pahalılıkla geçeceğine işarettir. Yaşlı bir kadının hamile olması, sabırla her şeyin düzeleceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamilelik Sancısını Çekmek
Rüyada hamile olduğunu ve sancı çektiğini gören kimse için bu rüya oldukça güzel ve hayırlı sayılmaktadır. Çünkü rüyada görülen acı, sancı benzeri durumlar gerçek hayattaki mutluluklara, ferahlamaya ve her anlamda huzurlu olmaya işarettir. Bu nedenle bu rüyayı gören kişinin dünyadaki sıkıntıları bir son bulur, hasta ise iyileşir, yolcu ise sağ salim evine döner veya tüm hatalarından dönerek daha iyi bir insan olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamilelik Suyunun Gelmesi
Rüyada hamile olup suyunun geldiğini ve doğuma çok az bir süre kaldığını gören kimsenin dünyada da yaşadığı sorunlara ve sıkıntılara da bir nihayet olacağının ve o kişinin her anlamda mutlu olacağının göstergesidir. Bu rüya kişiye sabretmesi gerektiğini hatırlatan uyarıcı bir rüyadır. Sabırla tüm zorlukların üstesinden gelebileceğini ve ancak bu sayede tüm üzüntülerden kurtulacağını gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Kaldığını Görmek
Rüyasında hamile kalan kimse hiç istemediği bazı olayların ortasında kalır. Bu rüya kişinin yakın zamanda bazı sıkıntılarla yüzleşmek zorunda kalacağına işarettir. Bazı alimlere göre ise bu rüya gören kişinin arzu ve dileklerinin uzun vadede gerçekleşeceğinin göstergesidir. Yani eğer rüya sahibinin bazı istekleri varsa bunların hepsi yavaş yavaş gerçekleşir ve bu onun için aslında daha hayırlıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Arkadaşını Görmek
Rüyada gerçekten hamile olan bir arkadaşınızı görmeniz onun güzel ve hayırlı bir çocuk doğuracağına ve o çocuğun anne babasına büyüdüğünde birçok iyilik yapacağına işarettir. Rüyasında hamile arkadaşını gören kimse o kişiden bazı yardımlar görür veya kendisi o hamile arkadaşına yardım eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kısır Bir Kadını Hamile Olarak Görmek
Rüyada kısır bir kadını hamile olarak gören kimse kısa zaman sonra umudunu tamamen yitirdiği bir işin istediği şekilde değiştiğini ve hiç beklemediği bir anda tüm isteklerine kavuştuğunu görür. Bu rüya genellikle olmayacağını düşündüğünüz birçok arzunuzun en hayırlı şekilde gerçekleşeceğinin göstergesidir. Kısır bir kadının çocuk doğurduğunu görmek de hatalardan ve günahlardan dönmeye, pişman olmaya, tövbe etmeye ve üzülmeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Bir Kadınla Konuşmak
Rüyada hamile bir kadınla konuşup sohbet etmek, varlıklı ve zengin bir adamdan yardım görmeye işarettir. Bu rüya özellikle iş hayatında bazı sıkıntıları olan kişiler için yakında gerçekleşecek güzel olaylara, maddi sıkıntılardan kurtulmaya ve borçlular için borçlarını ödeyecek kadar eline bir mal geçmesine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızının Hamile Olduğunu Görmek
Rüyada kendi kızını hamile görmek, o kızın ileride ilim öğreneceğine veya işinde oldukça yüksek bir seviyeye çıkacağına işarettir. Bu rüya genellikle evladın güzel bir eğitim alıp anne babasına hayırlı olmasına veya insanlara yardım etmesine yorulmaktadır. Bu rüyayı gören kişiye kızı tarafından bir hayır ulaşır ve dünya hayatında kızının gününü görür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dul Kadının Hamile Olması
Rüyada dul bir kadın kendini hamile olarak gördüyse bu o kadının yakında iyi bir kısmetinin çıkacağına ve evleneceğine işarettir. Eğer bu bayan evlenmeyi isteyen birisi değilse yakında istediği ve arzu ettiği birçok şeye kavuşacağının ve daha rahat bir hayat süreceğinin göstergesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Kadının Kendisini Gebe Görmesi
Rüyada bir kadın kendini gebe olarak görürse çoğu alime göre bu rüya, büyük miktarda malın mülkün ve paranın göstergesidir. Bazen de bu rüya aile hayatında yaşanacak olumlu değişikliklerdir. Kocası ile arası bozuk olan bir kadın bu rüyayı görse yakında her şeyin düzeleceğine ve tekrar barışacaklarına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Karnı Görmek
Rüyada hamile karnı görmek genellikle şan, şöhret, mal mülk gibi olumlu şeylere yorulmaktadır. Rüyada hamile olan kadının karnı ne kadar büyükse eline de o miktarda para geçer. Karın çok büyükse herkesin tanıyacağı bir üne sahip olmaya veya zenginleşerek servet edinmeye işaret olan bu rüya eğer karın küçükse az bir paraya veya insanların takdirini kazanacak işlerde bulunmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamilelik Görmek
Rüyada hamilelik görmek genellikle şan ve şöhrete yorulur. Böyle bir rüya gören kimse, kısa sürede kendisinin de tahmin edemeyeceği nimetlere ve güzelliklere kavuşur. Bu rüya bazen de ev halkından veya akrabalardan bir kadının hamile kalmasına veya hamileler için kız çocuğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğurduğunu Görmek
Rüyasında doğurduğunu gören kimse kısa süre içerisinde tüm sıkıntılarından ve kederinden kurtulur. Bu rüya, kişinin o anki halinin değişeceğine daha güzel bir yaşama kavuşulacağına veya herhangi bir zorlu durumla karşı karşıyaysa yakın zamanda tüm problemlerin biteceğine işarettir. Rüyasında doğum yapan kişi hapiste ise özgürlüğüne kavuşur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Hayvan Görmek
Rüyasında hamile bir hayvan gören kişi çevresinde bulunan ve yardıma ihtiyacı olan bir kimseye yardım eder ve onun bir ihtiyacını giderir. Hamile hayvan genellikle yoksul veya zorda olan bir kişinin sembolüdür. Rüyada hamile bir hayvana yemek veren gerçek hayatta da insanlara yardım eder veya onların gereksinimlerini giderir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkeğin Hamile Olduğunu Görmek
Rüyada erkeğin hamile olduğunu görmek canına kıymaya işaret eder. Rüya sahibinin kendini asarak intihar edeceğine yorumlanır. Rüyada genellikle gerçek hayata aykırı şeyler görmek pekiyi yorulmamaktadır. O nedenle böyle bir rüya kişinin yaşayacağı sıkıntılardır diyebiliriz. Rüya sahibi kendinden kaynaklanan bazı davranışlar sebebiyle üzüntü yaşar ve keder içinde olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekar Kızın Hamile Olması
Rüyada bekar kızın hamile olması, ailesi ve hane içi ile yorumlanır. Rüyasında hamile olduğunu gören bakire bir kızın ailesinde kendisi nedeni ile nahoş olayların yaşanacağına, tatsızlık olacağına ve aile bireylerinin hepsinin sıkıntıya düşeceklerine işaret eder. Bazen de bu rüya o kızın gerçekten çok iyi ve varlıklı bir gençle evlenmesine veya güzel bir şekilde eğitimini tamamlayıp karlı bir işte çalışmasına yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Kadın Görmek
Rüyada hamile kadın görmek iyiye işaret etmez bilakis kötü şeylere delalet eder. Rüyasında hamile kadın gören kişi zorluğa, sıkıntıya, yokluğa düşebilir ya da onu kedere sürükleyecek bir olay yaşayacaktır. Bazı alimlere göre ise rüyada görülen hamile kadın kişinin yakın zamanda bazı sorunlarla yüzleşmek zorunda kalacağına fakat bir müddet sonra bu sorunlardan kurtulup tekrar rahata kavuşacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karısının Hamile Olduğunu Görmek
Rüyada karısının hamile olduğunu gören erkeğin, satın almak istediği bir mal olduğu anlamına gelir. Yeni bir ev, araba ya da yazlık olabilir. Yani rüya sahibinin almayı planladığı bir şeye delalettir. Bu rüya genellikle hayırlı ve güzel bir rüya olarak bilinir. Rüyasında karısı hamile olan kimse maddi anlamda umut ettiği her şeye kavuşur veya eline toplu bir para geçer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Olmak
Rüyada hamile olduğunu gören kişinin gayri menkulü, parası ve rızkı artar. Zenginliğe ve bolluğa kavuşur. Bazen de bu rüya kişinin yakın zamanda yaşayacağı hafif sıkıntılarıdır. Hamile olduğunu gören kimsenin karnı ne denli büyükse sıkıntıları da o nebze büyük olur veya doğuma ne kadar yaklaşmışsa sıkıntıları da o derece kısa bir zamanda sona erer.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Esnaf Kişilerin ve Sanatçı Kişilerin Kendisini Hamile Görmesi
Esnaflık veya sanat ile ilgilenen rüya sahibinin kendisini hamile olarak görmesi hayra yorulur. Kişinin rakip tanımadan işinde başarıya ulaşacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile Eşinizin Erkek Çocuk Doğurduğunu Görmeniz
Eşiniz hamileyse ve onun erkek çocuk doğurduğunu rüyanızda gördüyseniz, doğacak çocuğunuzun kız olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile Kişinin Ağzından Doğurması
Ölüm olarak tabir edilir. Ayrıca sert sözleriniz ve kırıcı cümleleriniz nedeniyle çevrenizdeki insanların gönlünü kırdığınıza yorulur. Bu yüzden çevrenizdeki insanlara karşı davranışlarını düzeltmeniz ve kırıcı cümleler kullanmaktan kaçınmanız gerekmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir Erkeğin Kendini Hamile Görmesi
Hayatınızda yaşadığınız bir takım sıkıntılar olduğuna işaret etmektedir. Bu sıkıntıları kimseyle paylaşamamanız size ağır bir psikolojik yük vermektedir. Bu yükleri hafifletmek için sorunlarınızı güvendiğiniz bir dostunuzla paylaşıp kendinizi rahatlatmanız gerekmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Erkeğin Doğurduğunu Görmek
Rüyayı gören kişi ağır bir yük ve sorumluluğun altına girecektir. Size düşmanlık yapan sinsi ve hain bir kadın tarafından sorunlar yaşacaksınız. Ancak bu sorunları aşmayı başaracak ve onu alt edebileceksiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekar/Bakire Kızın Kendini Hamile Görmesi
Hiç evlenmemiş ve bakire rüya sahibinin rüyada kendini hamile olarak görmesi; kendisine uygun hayırlı bir kişiyle evleneceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLMAK VE DOĞURMAK
Rüyanızda yapmış olduğunuz doğumla ilgili bir karar aşamasından söz edilebilir. Şöyle ki; iki kısmetin aynı anda olması ve seçim yapma zorunluluğu, sizi ikilemde bırakabilir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli konu, deyimde olduğu gibi, eldeki pirinçten de olmamaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLMAK VE SANCI ÇEKMEK
Rüyada hamilelik sancısı çektiğini gören kimse günahları olduğunu ve bu günahlardan dolayı azap çektiği şeklinde yorumlanmaktadır. Çok sancı çeken kişi büyük veballer ödemiştir ve artık dünya nimetleri ile ödüllendirilecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Dul Kadın Görmek
Rüyada hamile dul kadın görmek, rüya sahibinin, hayırlı bir kısmet bularak evleneceğine ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işaret edilir. Bu rüya bazen de o bayanın karşısına çıkacak hayırlı ve güzel bir kısmettir. Eğer evlenmek istiyorsa evlenir, iş istiyorsa kazançlı ve çok mutlu olacağı bir iş sahibi olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Genç Kız Görmek
Rüyada hamile genç kız görmek, uzun bir zamandır birlikte olunan kimse ile evlenileceğine tabirdir. Bazen bu rüya masum ve güzel bir ilişkiye, her şeyin yoluna girmesine, kazançlı işler yapmaya veya o kızın ailesinden bir yardım görmeye yorulur. Hamile genç kız bazen de o kızın ailesine zulüm etmesine veya o kızın yaptığı yanlışlardan dolayı anne babasının üzüntü çekmesine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaşlı Bir Kadını Gebe Olarak Görmek
Bu rüya o senenin kıtlıkla geçeceğine ve insanların geçimlerini zorlukla kazanacaklarına işarettir. Rüyada yaşlı bir kadını hamile olarak görmek, çalışıp çabalamaya rağmen az bir kazanç elde edeceğinize veya elinize size faydası dokunmayacak bir mal geçmesine yorulabilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karısını Hamile Olarak Görmek
Rüyasında karısını hamile olarak görmek, dünyevi çalışmalarla ve isteklerle yorulur. Bu rüya dünya hayatı ile ilgili bir isteğinizin olduğuna ve sabrederseniz tüm arzularınıza kısa sürede ulaşacağınıza işarettir. Bazen de bu rüya aile içinde huzura ve mutluluğa, eşinizle aranızda çıkacak küçük problemleri tatlılıkla halledeceğinize ve birlikte uzun güzel bir yaşamınızın olacağına yorulabilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Annesini Hamile Görmek
Rüyasında annesini hamile olarak görmek, kişinin annesi sayesinde hayatında güzel ve farklı deneyimler yaşayacağına ve oldukça yüksek bir mevkiye geleceğine işarettir. Bu rüya aynı zamanda kardeşe ve onunla ilgili bir olaya da işarettir. Annesinin bir kız çocuğu doğurduğunu görmek mevki ve makama, erkek çocuğu doğurduğunu görmek ise iş hayatında elde edeceği başarılara işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genç Kız ya da Dul Kadın İçin Rüyada Hamile Olduğunu Görmek
Genç kız için, bolluğa ve ümit edilen mala delalet eder. Öncü ve lider bir şahsiyet olacağınıza işarettir. İyi bir evliliğe veya kendisine uygun bir eş ile evleneceğine işarettir.
Aynı rüyayı bir kız çocuğu görürse; annesinin eline mal ve nimet geçeceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Alim Ya Da Bilim Adamı İçin Rüyada Hamile Olduğunu Görmek
İlim ve fazıl bir zatın Rüyasında hamile olduğunu görmesi, ilminin artacağına yorulur.
Sanatkar adam içinse bu rüya hiçbir insanın başaramayacağı bir şeyi yapacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendini Hamile Görmek
Rüyada kendisini hamile görmek devam edeceği kendi işinde başarıya işarettir. Bundan dolayı malının artmasına delalettir. Kendini hamile gören kadın için halk tarafından övülmeye yorulur.
Bu Rüya izzet ve methe nail olmaya işarettir. Kendisini hamile olarak gören kimse için iş yerinde bereketli kazançlar elde edeceğini ifade eder. Aynı zamanda Aile içinde sizi birtakım sürprizlerin beklediğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyası Ergen Erkek Çocuğunun Bu Rüyayı Görmesi
Reşit olmamış erkek çocuğun bu rüyayı görmesi, o çocuğun babasını işaret etmektedir. Çocuk rüyasında yapacağı her şeyde, çocuğun babasını temsil eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Esnafın Kendisini Rüyada Hamile Görmesi
Bir esnafın veya sanatçının kendisini rüyada hamile olarak görmesi başarıdır. Kişinin meşgul olduğu ticaret alanında rakipsiz bir şekilde başarıya ulaşacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kısır Kadın Hamile Olduğunu Görmek
Rüyada kısır bir kadının hamile olduğunu görmek yakınınızdaki kötü niyetli kişileri işaret eder. İnançsız insanlardan dolayı, kuraklık, zorluk, entrika ve kötülüğe yorulur.
Eğer rüyada kısır olan kadın doğurursa bu kötülüğün, sefaletin, korkunun veya endişenin yakın zamanda biteceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Olmak Görmek
Bu Rüyayı gören kadın için yaptığı işlerden başarıya ulaşacağına işaret eder. Rüyada hamile olmak zenginleşmeye yorulur. Kişinin yapacağı başarılı işler neticesinde rahata kavuşacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile olmak; kadın için çocuk sahibi olmaya işarettir. Aynı zamanda sevindirici güzel bir müjdeye yorulur. Müjdeli haberlerle tabir olunur. Çünkü çocuğun dünyaya gelişi müjde ve sevinçtir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genel Olarak Rüyada Hamile Olduğunu Görmek Tabiri
Rüyada hamile olduğunu görmek; sürprizlere, malının artacağına, öğrenmek; övülmeye, sevince, iyi habere yorulur. Rüyada Hamile olmak dünya malı ve nimete işarettir. İslam alimlerinden Kirmani'ye göre mal ve mülkünün artaması anlamına gelir. Rüyada kendini hamile görmek övülmeye, izzet ve şerefe sahip olmaktır. Ayrıca kendini hamile görmek arzunuzun gerçekleşmesi demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Kadın Görmek Mutluluk Müjdesidir
Rüyanızda hamile bir kadını görmeniz yakın zamanda bir bebeğinizin doğacağının habercisidir. Eğer ki böyle bir durum söz konusu değilse bu yeni bir işin başlangıcıdır.
Rüyada hamile kadın görmeyi size mutluluk verecek bir müjdenin işareti olarak görürler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görülen Hamile Bayan
Hayatında belli başlı sıkıntılar olan insanlar için bu rüya aynı hamileliğin 9 ay sürüp bitmesi gibi sıkıntılı günlerin de sayılı gün sonunda biteceği şeklinde yorumlanır.
Hele ki rüyada hamilelik doğum ile sonuçlanıyorsa, kişi sıkıntılarından tez zamanda kurtulur. Bebek kız ise sıkıntıların geçmesi beklenen bu süre daha uzun erkek ise daha kısa demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Olmak Ne Demek?
Rüyasında hamile olduğunu gören kişi evlilik hayatında bazı sorunlar yaşayacaktır. Eğer bu rüyayı gören kişi, gerçek yaşamında da hamile ise, o halde, rahat bir hamilelik geçirecektir.
► Bir diğer tabire göre ise bu rüyayı gören bekar bir genç kız ise, yaptığı işlerde öne çıkacak ve başarılı olacaktır. Rüyayı gören evli bir kadın ise, bu rüya sevinçli haberlere işaret eder.
► İbn-i Sirin bu rüyayı gören kadın olsun erkek olsun maddi kazanca ve yükselişe delalet eder demiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bekar Kimsenin Rüyada Hamile Olması Görmek
Bekar olan kişi rüyasında kendisini hamile olarak görürse, kısa sürede dünya evine girecektir.
► Çağdaş Ulema bu konuda benzer bir yorum getirmiştir. Hamilelik kişinin isteklerine ulaşacağını müjdelemektedir.
► Kirmani ise, bu rüyayı dünya malına yormaktadır. Rüyada hamile olduğunu gören kişinin geliri artacak ve mal sahibi olacaktır.
► Ebu Said El-Vaiz kadınların kendisini hamile olarak görmesi hakkında Kirmani ile aynı fikirde ancak erkek için farklı bir yorumda bulunmuştur. Bu rüyanın erkeğe sıkıntı getireceğini belirtmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamilelik Görmek Yorumu
Hamilelik çoğunlukla hayra yorulmaktadır. Hamilelik yeni bir oluşumu ifade eder. Doğumun hazırlık dönemidir. Bu nedenle erkek için de kadın için de bu rüyada hayırlı anlamlar bulunmaktadır. Hamilelik rüyaları dünya malını sembolize etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Olduğunu Görmek Tabiri
Rüyada kendisinin hamile olduğunu gören kişinin gönül ilişkilerinde mutluluğa ereceği de söylenmektedir. Bu rüyayı gören kişi evli ise eşiyle olan muhabbeti artar ve hanesine huzur gelir. Bekar kimseler için ise yeni bir ilişkiye başlamak ve aşk saadeti söz konusudur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birini Hamile Görmek
Çağdaş Ulema’ya göre bir başkasının hamile olduğunu görmek, iş yaşamındaki başarılara işaret eder.
Kendi çocuğunuzun hamile olduğunu görmeniz; erkek çocukları için aile reisinin elde edeceği gelirin artacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına işaret eder.
Kısaca çocuğunuzun hamile olduğunu görmeniz hayırlıdır. Bu rüya dünya nimetlerinin hanenize bol bol geleceğini ifade eder.
► Eşinin hamile olduğunu gören erkeğin gelirinde artış olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamilelik Görmek Psikolojik Yorumu
Rüyanızda hamile olduğunuzu görmeniz, gelişmekte olan bir yönünüzü simgelemektedir. Gelişmekte olan bu yönünüz fark etmediğiniz yeni duygularınız olabileceği gibi hayatınızla ilgili vermeye henüz hazır olmadığınız kararlarınız da olabilir.
Bu rüya hayatınızın yönündeki değişim, yeni fikirler ve yeni hedeflerin kapıda olduğunu göstermektedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

417 Aktif
0 Üye ve 417 misafir
Bugün : 17515
Dün : 23857
Toplam : 48075837
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...