Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+29 oy
32.9k okuma
mustafaharputi Analiz kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyaların Gerçekleşme Süresi Nedir?
Rüyalar gerçekleşir mi?

Rüya yorumları konusunda uzman Amerikalı üstat bir yorumcunun verdiği bilgileri siz dostlarımızla paylaşmak istedim. Bu makalenin özellikle hangi rüyalar gerçek olur? rüyalar ne zaman gerçekleşir? rüyalar ne zaman çıkar? rüya gerçek olur mu? ne zaman görülen rüya çıkar? gibi çok sık sorulan sorulara cevap olacağını düşünüyorum. Üyelerimizden ve ziyaretçilerimizin bu konudaki yorumlarını, tecrübelerini bizlerle paylaşmalarını rica ediyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

25 Yorum

+21 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyaların Gerçekleşme Süresi Nedir?
Rüyalar gerçekleşir mi?

Rüya yorumları konusunda uzman Amerikalı üstat bir yorumcunun verdiği bilgileri siz dostlarımızla paylaşmak istedim. Bu makalenin özellikle hangi rüyalar gerçek olur? rüyalar ne zaman gerçekleşir? rüyalar ne zaman çıkar? rüya gerçek olur mu? ne zaman görülen rüya çıkar? gibi çok sık sorulan sorulara cevap olacağını düşünüyorum. Üyelerimizden ve ziyaretçilerimizin bu konudaki yorumlarını, tecrübelerini bizlerle paylaşmalarını rica ediyorum.
Hangi rüyalar hemen gerçekleşir?

Sabah rüyaları: sabah 4-5 arası görülen rüyalar 3 gün ile 2 ay arasında gerçek olur.
Gündüz rüyası: sabahları saat 10 -11 arası görülen rüyalar 15 ila 30 gün içinde gerçek olur.
Öğlen rüyaları: öğle saat 12 veya tam gece yarısı görülen rüyalar aynı günde gerçekleşir. Bu belirttiğimiz saatlerin bir kaç dakika sonrası görülen (mesela 12.03 , 12.05 ) yaklaşık 3 gün içinde gerçekleşir.
Öğle sonrası, ikindi rüyaları rüyaları öğleden sonra saat 3-4 arası görülen rüyalar 1-2 gün içinde gerçek olur.
Akşam rüyaları: güneş batarken görülen rüyalar çoğu zaman gerçekleşmez veya karmaşık rüyalar sınıfına girer, o rüyaların yorumu yapılmaz.

Kutsal kitapta (İncil) Hz Yusuf’un Güneş, Ay ve 11 yıldızı aynı anda arka arkaya dizilmiş halde görmesi 20 yıl sonra gerçek oldu. Mısır kralı Pharaohun mahkumları görme rüyası 7 yıl sonra aynı gün gerçek oldu. Mısır kralının rüyasında gördüğü 14 inek (7 si cılız , 7 si şişman inek ) bir ila 14 yıl arasında gerçekleşti. 7 yıl kıtlık oldu 7 yıl bereket yaşandı.

Rüyaların gerçekleşme süresiAyın 6 sında görülen rüyalar 1 veya 2 günde gerçekleşir.

Ayın 9 unda görülen rüya aynı gün gerçekleşir.
Ayın 10 unda görülen rüyalar 20 gunde gerçekleşir.
Ayın 13 ünde görülen rüyalar 9 gün içinde gerçekleşir.
Ayın 14 unde görülen rüyalar 26 gün içinde gerçekleşir.
Ayın 15 inde görülen rüyalar 3 günde gerçekleşir.
Ayın 16 sinda görülen rüyalar 2 gün içinde gerçekleşir.
Ayın 28, 29 ve 30 unda görülen rüyalar aynı gün gerçek olur.
Bu verdiğimiz rüyanın gerçekleşme süreleri ay takvimine göredir, lütfen bu süreleri normal takvime göre hesaplayın.

Fazla yemek yemekten veya alkol içmekten dolayı görülen her rüyanın yorumunun yapılması veya gerçekleşmesi mümkün değildir.

Gece rüyaları ise standart bir insanın gece uyurken, normal uyku saatleri içinde gördüğü rüya olup, değerli olanları yorumlanmaktadır.
+13 oy
 
düzenledi
Bazı rüyalarım hemen gerçekleşiyor. Bazılarının da tersi çıkıyor. Bu konuda nasıl emin olabiliriz. Lütfen yardım edin. Bazıları çabuk olsun istiyorum
+10 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rüyaların gerçekleşme süresi gerçekten önemli bir konu. Bu konu hakkında fazla istatistik tutmamıştım. Aslında hangi rüyalarımın gerçekleştiğini ve bu rüyaları ne zaman gördüğümü, hangi saat dilimlerinde ve günlerde gördüğümü inceleyip buraya detaylı bir rapor yazmak istiyorum.

Sizlerin de gerçekleşen rüyalarınıza dair deneyimleriniz varsa bu başlık altına ekleyebilirsiniz. Güzel bir çalışma olur.
 
Rüyamı 10 ile 12 arası gördüm 3 tane at gördüm renklerini tam hatırlamıyorum
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bakalım neye çıkacak.
+11 oy
Zisan Mutlu Rüyazede (1.2k puan)  
Merhaba puanım yetmediği için rüyamı yazamadim eğer sizin için sıkıntı olmaz sa yazmak istiyorum. BU rüyadan çok etkilendim. Çok fazla düşündüm uzerine.2 temmuz 2020 tarihinde perşembe günü gördüm.
Öncelikle birkaç bişey söylemeliyim çünkü bu bilgiler gerekli.
Sınıf arkadaşlarım tarafından asla sevilmiyorum.
Öğretmenlerim derslerdeki başarım ve ahlakım sayesinde beni çok seviyorlar.
Çok sessiz duygusal ve kibar birisiyim.
13 yaşındayım.
Rüyam;

Sınıfta fen dersinde matematik işliyorduk. Önümüzde parlak sarılı kitaplar vardı. Sınıf sessizdi ve herkes pür dikkat öğretmeni dinliyordu. Ben testin bir kısmını çözmemişim. Öğretmenim kitabımı istiyor. Verdikten sonra yapılmayan kısımları görünce sıra arkadaşıma söyle söylüyor. "Neden yapmadın buraları" sonra arkadşım kitabın benim olduğunu ve kendisinin de ödevleri yaptığını söylüyor. Ardından öğretmenim bana hiç yakistiramadigini söylüyor. Zil çalıyor. Öğretmen (Sınıf öğretmenimiz) sınıftaki başarılı öğrencileri bir grup halinde topluyor. Ve bir sınav için beklememizi soyluyor. Biz beklerken bir arkadaşım dışarı çıkmak kantinden birşeyler almak istiyor. Yanında hiç parasıda yok. Olmadığını biliyorum. Oda bildiğimi biliyor sonra. Aşağı inerken arkadan kalabalık bir grup beni merdivenlere doğru sürüklüyor bende kendimi bırakıyorum merdibenlere gelince önde tanıdık birini görüyorum ve beni farketsin diye bilerek düşüyorum ama beni görmüyor inmeye devam ediyor. Sonra arkadaşım (arkadşım diyorum ama beni sevmedigini benden nefret ettiğini tahmin ediyorum.) Neyse sonra arkadşım elini uzatıyor birazcık kaba olacak fakat orta parmağından tutuyorum. O parmağından tuttuğumu görmüyorum ama hissedip biliyorum. Sonra dışarı çıkıyoruz çikolata almak istiyor. Bende tamam hem sana hem de kendime alayım diyorum. Ama bakkala gitmeden ruya bir anda başka bir kısma atlıyor. Bu kısımda merdivenlerden çıkarken sınıfa giriyoruz. Girdikten sonra sınıfta beni sevmeyen herkes bir tarafa toplanmış, ( bu ar ad a sınıf karanlık ve petrol mavisi gibi perdeler ile camlar kapalı sadece orta sıranın en arkasindaki ışık açık) ( bende en ön sırada orta grupta tek oturuyorum.) Sonra beni sevmeywn o gruptan gerçek hayattaki sıra arkadşım "yine geldi gerizekalı diyor bana. Ben sanki birisi bütün gücümü almış ve dövmüş gibi sesimi dahi çıkaramıyorum birşey yapamıyorum ağlıyorum. Sırtımda sadece reklamlarda gördüğüm ve sahip olmadığım mor ve güzel bir çanta var tek yapabildiğim çantamı yere atmak sıramı sertçe çekip oturmak. Kollarımı bağdaş yapıp sıraya koyuyorum ve basimi da kollarımın üzerine ağlar gibi duruyorum. Ama ağlamıyorum bana arkalardan hakaret eden sınıftaki kişiler benim için ağlayıp avlandığımı soruyorlar benden çikolata isteyen ve yanimda olan arkadşım da balık burcunu ağlatmayın diyor. Çok net sadece bunu böyle söylüyor ama ben balık değil yengeç burcu yum.

Buraya kadar okuyup zamanınızı ayırdıysaniz size minnettarım lütfen en kısa sürede bana ulaşırsanız çok memnun olurum
Gününüzün bolluk bereket ve hayırla geçmesi dileyi ile... saygılar...
+11 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Merhaba Zisan Mutlu, öncelikle rüyan epey ilginç ama tamamıyla bilinçaltı rüyası gibi duruyor. Psikolojik olarak incelemek lazım o yüzden. Sevilmeyen birisi olduğunu düşünüyorsun, hem rüyanda hem de gerçek hayatta. Biraz yaşın gereği rol model dönemindesin ve bu yüzden de sizin için akran, arkadaşlar tarafından kabul edilmek çok önemli.

Kimi insanlar bu dönemi hayatı boyunca yaşamaya devam ediyor. Rüyanda da izleri çok belirgin. Kendinden taviz veriyorsun devamlı ve onlar tarafından sevilmek, seni aralarına kabul etmeleri oldukça önemli bu görülüyor. Öğretmenler tarafından da sevilmek istiyorsun. Ve bu konuda çalışkanlığın onların dalga konusu olurken hem onların hem öğretmenlerinin takdirini kazanma yolunda çaresizlikler çekiyorsun gibi görünüyor.

Bir yandan yardıma muhtaçsın ama sana yapılacak her yardımın bedeli olacağını da düşünüyorsun.
Bütün bunlar aşılabilir şeyler ve sen bunların hepsinin üstesinden geleceksin eminim. Eylül ayında bambaşka bir Zisan olarak döneceksin. Buralarda ol, seni gözlemleyip, rüyalarını takip edip bütün sorunlarını çözeceğiz.

Not: diğer hesap da seninse tek hesap kullanmanı öneririm, bu iyi mesela. Puan meselesine gelirsen aktif olarak oy verir, başka yerlere yorum yazar , düşüncelerini eklersen puanın kendiliğinden artıyor.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Puan toplarsan yazabilirsin.
+11 oy
Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)  
Rüyaların hangi sürelerde gerçekleştiğini bende tam olarak çözemedim. Yalnız şimdiye kadar gördüğüm 2 rüyada, olayın ertesi gün gerçekleşeceğini adım gibi çok net birşekilde biliyordum.

Bu rüyalardan birini en ilginç rüya olayları başlığı altında paylaşmıştım zaten.  Diğeri de şu şekilde bir rüyaydı.

Rüyamda koluma tarantula atlıyor. Ilk anda korkutsa da sakince yerden sheltox sinek ilacını alıyorum. Sheltox sinek ilacını tam tarantulaya üstten sıkacakken bu şekilde ölmez, ilacı alttan tarantulanın suratına sıkayım diyorum ve sıkıyorum. Tarantula zehirden ordan oraya atıyor kendini ve kaçıyor.

Sabah uyandığımda ilk sözüm, bugün Oğuzhandan haber gelecek oldu.  Oğuzhan çok uzun zamandır görüşmediğim, bana diş bileyen eski bir flörttü. Dediğim gibi de oldu, ogün akşam saat 6 da sürpriz yapıp yazdı. Kendisini beklediğim için hazırlıklıydım.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Sıktın mı ilacı oğuzhana da :)
Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)  
düzenledi
Çok uzun bir düşünce oldu sileyim ben bunu.
+9 oy
eirene Rüyakar (4.4k puan)  
Ben bir şeye fazlasıyla umut besliyorsam ve o şey olmayacaksa genelde rüyalarımda çıkar bu. Mesela yıllar önce 5 sene yaşadığım ülkede iş bulmuştum ve garanti olduğunu düşünüyordum. O ülkeye gitmem garantiydi fakat aylar öncesinden rüyalarımda yolun ortasında otobüsten indirip vize kontrolüne götürdüklerini tekrar tekrar gördüm. O ülkeye gittim diplomamı almak için fakat 1 ay sonra 1 hafta içinde apar topar geri döndüm :) Aylar öncesinden birisinin beni aradığını ve ağlayarak bavul hazırladığımı da görmüştüm, aynı şekilde, yatağın aynı kısmında ağlayarak bavulumu topladım :)
Bence bu zaman değil de başka şeylerle alakalı ama son söz tabi ki, uzmanların :)
+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Elbette sezgiler daha önemli. Zaten yukarıdaki tarihler çok uydurmasyon ama en çok okunanlar arasında :)
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
karga benzer şekilde yorum yapacaktım gerek kalmadı ek olarakta kendini zayıf hissediyor yada bu durumlar onu zayıflatıyor
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
gerçekleşmesini kesin bilmek zordur her kişide değişebilir bir gün birine müdür sana saldıracak demiştim bir saat sonra müdür saldırdı  arkadaşım hala rüya yorumlatmıyor bana 15 senedir.
+9 oy
 
Ruyamda tam olarak ne yedigimi bilmiyorum ama ya siyah erik yada şeftali  curuk yedim ,tatliydi beyene beyene yedim neye cikat
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hastalanmamaya dikkat et kendi elinle hastalanabilirsin üşütmek gibi v.s
+5 oy
Zisan Mutlu Rüyazede (1.2k puan)  
Size minnettarım teşekkürler diğer hesap ta benim ama kullanmıyorum. Gerçekten zamanınızı ayırmanız ve rüyamı yorumladığınız için teşekkürler.
+6 oy
 
Bunu bir peygamber demediyse inanmam. Bir amerikalı dedi diye inanacak değiliz. Ne onlar, peygamber falanmı ? (Tövbe Tövbe)
+7 oy
 
Rüyamda oğlumu gördüm kalabalığın içinde bebeğim emekliyor du bende ablamin ve dayım kızı orda duruyordu dedim kızlar oğluma dikkat edin yola çıkmasın dedim arkamı döndüm millete kola dağıtıyorum bir baktım ki bebek yok telaşlandım  meğersem dayimin kizi ile ablam in kızı bir tane yanci pikapin içindeler hızla geliyor bende dedimki bu araba kaza yaparsa oglum olur agliyom demeye kalmadan kamyonetin on cami deniz kumu gibi sofor oglumu tutdu tabi ben diyom oğlum oğlum oğlum oğlum bir baktım o kalabalık herkes yere çökmüş adam oğlumu kucağına almış geldi çocuğun hiçbiryerinde birşey yok ama gözleri kör olmuş bunada şükür diyorum adama bir dualar ediyorum bir dualar ediyorum ağlıyorum  ağlıyorum bir baktım sabah ezanı okunuyor ben gözümü açtım korktum ne oluyor dedim kalbim duracaktır
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu rüya endişelerinle alakalıdır bence o endişelerden kurtul ne tür bir kaygı yaşıyorsun bilmiyorum ama rahat ol bence
+8 oy
 
Merhaba,

Rüyamda küs olduğumuz amcam ve yengemi ve de koz kardeşimi gördüm birlikte hastaneye gidiyoruz ben evliymişim ve hamileymişim ama karnım belli değil hatta yolda kimliğimi unuttuğumu söylüyorum amcama falan öyle itmede gidiyoruz Hastaneye benim kardeşim gerçekte ebelikten mezun üçümüz varız sonra doktor kadın bi kağıt veriyor elime ikiz kızlarınız olucak diyor bende kardeşime kağıda baksana ben bişey anlamıyorum sen daha iyi anlardın hem bak teyze oluyosun diyorum gülüşüyoruz heralde sabah 8-9 buçuk civarı gördüm rüyayı anlamı nedir
+8 oy
 
Rüyaların gerçekleşip bitmesi kaç gün sürer gerçekleştikten sonra bitmesi ne kadar süre alır şimdiden teşekkürler
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bunu gerçekleştiği zaman anlarsın. mesela kurandaki rüyalarla ilgili ayetleri ve kıssaları okuyabilirsin o rüyalar çok uzun zaman almıştır. hz yusuf ve hz ibrahim kıssalarını okuyabilirsin mesela
+5 oy
Asldgn Rüyazede (1.3k puan)  
Rüyamda Bi anda hareket edemedim kardeşimle ablamı yüzleri değişik bir biçimde gördüm. Çığlık atıyorlardı. Etrafımda dolanıyorlardı ben yatağımda yatıyordum. Üstümde Bi ağırlık vardı. Yarı uyanık bi vaziyette gibiydim. Sanki bişey beni tutuyordu. Sonra hemen nas Felak okudum. Felak suresini her okumamda vücudum sallanmaya titremeye başladı sanki bişey beni tutuyor okudukça bırakmamak için direniyordu.  Uyanır uyanmaz yazdım çok korktum.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karabasan yani uyku felcidir korkacak durum yoktur. Karabasan ve uyku felci konularını sitede aratırsaniz bu konuyla alakalı yazılarım mevcuttur faydası olacaktır. Ayrıca hipnagojik diyede aratırsanız ilgili bi yazıdır onunda faydası olacaktir.
+3 oy
Gün Işığı Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
@Karga Efendim ruyada yeşil bir mum yakmak ne demektir sizce
+4 oy
Mehmet Baydar Rüyazede (1.1k puan)  
Selamlar,
Hocam rüyamda ben sokakta bir bakkal dükkanı önünde gibi bir yerdeymişim nbir kara kuş,tanıdık bir kuş değil,biyerden geldi ayakkabımın ben ayakta iken geldi ayakkabımın ucuna gagalama yaptı yani tık tık etti,bende bişey istiyor aç heralde diye bakkala girdim,oda girdi biraz fıstık alıp hemen önüne koydum,yedi gibi veya tam fark edemedim,sonra uyandım...
Çok teşekkürler hocam
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
muhtemelen kötü hisler taşıyorsun karamsarlık gibi yada bazı talihsizlikler peşini bırakmıyor düzeltmeye çalışmana rağmen her nekadar kuşlar için haber densede kendinlede alakalı mesaj veriyor diyebiliriz. talihsizliklerin devamı ve ya ruh halinin karamsarlıktan çımaya çalışması ama halen çıkamaması diyelim kuşun uzaklaşması halinde karamsarlıktan çıkacakmışsın. ayrıca kuşun vahşi yadazararsız olduğuna bakarak şansızlıkların yada karamsarlığın boyutunu değerlendirebilirsin.
+1 oy
 
Merhaba rüyamı anlatayım: kardeşimle et pişirmeye çalışıyoruz fakat et çiğ kalıyor sonra ben diyorum ki bunları doğrayalım ki daha çabuk pişsin. Taze çiğ et bu arada bu. Sonra eti doğrarken içinden kanlar filan çıkıyor. Bu arada eti hatırlıyorum ama eti pişirmeye çalıştığımızı hayal meyal hatırlıyorum hatta eti pişirdiğimi hatırlamıyordum rüyadan uyanınca çok iyi şekilde, sonra ben niye eti kesiyordum diye düşündükten sonra eti pişiremediğim için kesiyor olduğumu hatırladım. Ne diyorsunuz bu rüyaya?
+2 oy
 
Arkadaşım kadir gecesinde kendi geleceği eşi hayatı için yatmış rüyasında beni de görmüş. Ben, Arapların pazarları olur ya o tarz bir yerdeymişim üstümde ve başımda saçlarımı tam örtmeyecek tarzda tüller varmış. Birazcık mistikmişim, ruhaniymişim yani. Bir kolumda daha sütten kesilmemiş bir bebek, o da tanıdığının bebeği, diğer elimde ise yanan bir mum varmış. Ben bir şeyler mırıldanıyormuşum şey gibi " kız çocukları öldürülmesin onlar canlı canlı gömülmesin" tarzında bir şeyler söylüyormuşum ve arkadaşımın dediğine göre canım o konuda yanmış gibiymiş. Biraz ruhaniymiş tavırlarım bana sesleniyormuş adımla filan. Benim sanki dördüncü boyuta geçmiş gibi bir tavırım varmış, gözaltlarım mosmormuş ve perişanlık varmış üzerimde. Sanki benim bir şeyden canım yanmış gibi böyle yorgun ve hüzünlüymüşüm. Ruhumu sanki farklı yerlerde gibi ruhaniymişim. Tabi bu rüya arkadaşımın kendisi ve krndi hayatının nasıl olacak diye yattığı bir ruya kadir gecesinde. Beni de rüyada böyle görmüş. Kız çocuklarının hakkını savunuyormuşum perişan yorgun ve çok canı yanmış şekilde. Elimde sütten kesilmemiş bir bebek ve bir mum varmış yanan.
+1 oy
Cansu3737 Karabasan (192 puan)  
Meraba yeni uye oldum puanım yok ruyamı yorumlarsanz cok sevinirim
Rüyamda kız kuzenime hamileyim ben hissediyorum diyorum ve hastaneye gidiyorum hastanede elime kagıt verıyolar beta 25 cıkıyor yani 1 haftalık hamileymisim hemen kuzenime yazıyorum ben hamileymisim diye
Bu arada evliyim
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ani bir gelişme olacak görünüyor yakın zamanda ancak henüz daha yeni başlangıç aşamasında olgunlaşması gereken bir gelişme gelişmenin iyi yada kötü olması acı duyup duymamanla alakalıdır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

402 Aktif
1 Üye ve 401 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 14933
Dün : 23857
Toplam : 48073260
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...