Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
171 okuma
Eyja Rüya kategorisinde Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Rüyam yine uzun. Bu rüyadan 2 sezonluk dizi çıkar.

Rüyamda yoga cezası alan kişinin Facebook hesabındaydım ama profil anasayfasının görüntüsü farklıydı biraz. (reelde Facebook kullanmıyor) Profil fotoğrafı ve fotoğrafı koyacağı kısım yoktu ama önceden bir profil fotoğrafı varmış ve o fotoğrafta bir kızla berabermiş. (sanırım eski kız arkadaşıydı) O fotoğrafı daha önceden gördüğüm için anasayfayı sürekli yeniledim tekrardan görebilmek için ama karşıma çıkmadı. Anasayfasına bu duygusal ilişkileri ile ilgili bir cümle yazıp cümlesinin sonuna kırmızı kalp emojisi koymuş. O cümleyi hatırlamıyorum ama cümlesinden anladığım şey, duygusal ilişkilerinin birbirine girdiği idi. Yorumlarda arkadaşları onu teselli ediyorlardı.

Instagram'dan bir öğretmen bana mesaj attı. Öğretmenin adını gördüğüm için hemen kim olduğunu hatırladım. Mezun olduğum liseden bir Kimya hocasıydı. (reelde o okulda eğitim veriyor ama benim dersime hiç girmedi) Bir sürü mesaj atmıştı ve sonrasında sanırım bana yanlışlıkla mesaj attığını söyledi. Benimle çok samimi bir şekilde sohbet etmeye başladı ve onunla ilkokulu okuduğum okulda buluştum. Ondan önce o hocayla beraber bir yerden çıkıyordum ve merdivenlerden inerken kapının önünde 3 tane köpek gördüm. Üçünün de rengi aynıydı. Rengin adını bilmiyorum ama renk için açık bir renk olduğunu söyleyebilirim. Reelde köpeklerden korkarım. Rüyamda da korkuyordum ama bir cesaretle üçünün yanına gittim ve az bir mesafede onları sözlerimle sevmeye başladım. Bir tanesine baktım dikkatli bir şekilde. Gözleri dolu doluydu ve zararsızdı. Köpek üzgündü. Diğer iki köpeğin de öyle olduğunu anladım sonra.
Kendimi tekrardan ilkokulu okuduğum okulda buldum. Kimya hocası, ben ve iki kişiyle beraber atıştırıyorduk. Hocanın önünde büyük bir bardakta süt vardı. (hiç içmedi) Benim önümde de vardı ama yarısına kadar doluydu. (ben içmişim) Sonra hoca kalktı gitti bir işini halletmek için. Hizmetli de geldi ve hocanın dolu olan sütünü alıp bulaşıkhaneye götürdü. "Kimya hocamın o süt. Götürmeyin daha içmedi" diye seslenmeme rağmen götürmeye devam etti bende peşinden gittim. Hizmetli cidden koymuş o sütü bulaşıkhaneye. Bende oradaki personele sütü almak istediğimi söyledim. Personel önce bana aynı bardakta dolu olan Cola'yı gösterdi, almadım. Fark ettim ki, sütü beyaz plastik bir kaba boşaltmışlar. Ben yine de aldım onu çünkü Kimya hocamın içmesini istedim. (bu olay ilkokulu okuduğum okulda geçiyor ama okulun iç kısmı farklıydı biraz. Parantezden sonrası da okulda devam ediyor)
Elimde bir şeyler vardı. Onları tanıdıklarımın yanına götürüyordum ve onların yanına ilerlerken yoga cezası alan kişiyi gördüm. Onlarla beraber oturuyordu ve gülerek sohbet ediyordu. Ben yanlarına geldim ve tanıdığım insanlara bir şey söyledim. Yoga cezası alan kişi de beni görünce gülmeyi kesti, duruldu. Elimdekini masaya bırakırken bana bakarken gördüm. Ben baktığını görünce bakışlarını kaçırmadı ama ben her şey normalmiş gibi davranmaya devam ettim. Beni görünce dudaklarını tek çizgi haline getirmişti. Yüzünde mahçubiyet vardı sanki. Bakışları yumuşacıktı. (aramızdaki olumsuz hadise yine burada da geçerliydi) Ben o esnada telefonumu kimya hocamla beraber yemek yediğim yerde unuttuğumu fark ettim. Tanıdığım insanlara söyledim telefonumu unuttuğumu ve hızla ayrıldım yanlarından. Yürürken sınıflara bakıyordum ve o esnada üzerimde bir bakış hissettim. Arkamı dönünce yoga cezası alan kişinin pür dikkat beni izlediğini, hatta kaşlarının çatık olduğunu gördüm. Anlam veremedim bu haline. (benim öyle bakmam gerekiyor tövbe estafirullah) ikimizin üzerindeki kıyafetlerin rengi siyahtı.
Her yerde telefonumu aradım ama kaybettiğim mekanı bir türlü bulamadım. Odalara bakarken bir odanın kapısının üzerinde "hemşire" yazıyordu bu yüzden oraya hiç girmedim orada olmadığını bildiğim için. Telefonumu akşam vakti buldum. Hava kararmıştı. Akşam vakti de futbol maçı vardı. Maçların kaçta biteceğini gösteren bir tablo gördüm. Yoga cezası alan kişiyi düşünerek "Acaba o da şu an maçta mıdır?" dedim kendimce. Neyse, yukarı kata çıkmak için bir kapıyı açtım ama açılan yerin üstü açık olduğu için yağmur suları geliyordu bende oraya girmedim. (yağmur yağmaya başlamıştı ve onlar yağmurlu havada maç yapıyorlardı) Başka bir yerin kapısını açtım. Açılan yer banyoydu ve duş başlığından su akıyordu. Ben de suyu kapattım ama bu sefer başka bir duş başlığından su gelmeye başladı. İlk duş başlığından akan su daha hızlıydı bu yüzden beni ıslatmıştı biraz ama diğerinden o kadar hızlı su gelmiyordu.

Pembe sutyenimi gördüm. Onu taktım ve cık diye oturdu. Reelde göğüs kısmı bol geliyor.

Bu kişiyle ilgili tekrardan böyle bir rüya görmemin sebebi, gece onunla ilgili içsel olarak patladım. Kafamın içinde ona bağırıp çağırdım. Ara sıra onunla ilgili bu tarz patlamalar yaşıyorum bu bana normal geliyor. İçime attım çünkü.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

0 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Bakışlarının yumuşacıkken çatık kaşlarla bakmaya başlaması... Paşama bak onu reelde takmıyorum diye bana kızgın. Ne yapmamı bekliyordu acaba?
Ben böyle anladım :)
+4 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Rüyanız hayırlı olsun kardeşim bu rüyaya göre  ilk paragrafta bilinç altında çok fazla stress ve kaygı atmışsınız bu bariz belli oluyor. Bunun için biraz rahatlamamış lazım....


Ikıncı paragrafta çok yakın olduğunuz iki kişinin mutlu bir etkinliğine katılacaksınız ve o kişiler sizi sevmesede size yararı dokunacak bir nevi çıkar ilişkisi şeklinde ama sonra siz guzwl bir haberle karşılaşacaksınız....

Üçüncü paragrafta ise bir sorununuz var sanırım onu cozuceksiniz anladığım kadarıyla duygusal bir sorun.
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Rica ederim
0 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
İlk paragrafın bilinçaltı olabileceğini ben de düşündüm. Teşekkür ederim yorumunuz için :)
+3 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Sokak köpeği idi. Rengi krem, golden ya da sarımsıydı. Diğer iki köpekle oyun oynuyordu ve ben köpeklerden korkuyor olmama rağmen ortalarına girdim. Bir tanesini sevgi sözcükleri ile sevmeye başladım, hepsini değil. (rüyada yanlış yazmışım orayı) Ben onu severken onun üzgün olduğunu hissedebildim, bunu bana hissettirdi. Gözleri dolmuştu ve zararsızdı. Köpekten korkuyor olmama rağmen bana zarar vermedi. Diğer köpeklerin de üzgün olduğunu anladım ya da düşündüm.
0 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Köpekle ilgili yazınızı biraz önce okudum. Köpekle ilgili detaylar rüyanın anlamını etkiliyormuş bu yüzden detaylı anlatayım köpeği. (beni etkileyen köpek üzerinden gidicem ve yorum kısmına yazdım)

İlgili rüyalar

+9 oy
4 yorum 328 okuma
+1 oy
0 yorum 103 okuma
+7 oy
2 yorum 188 okuma
Yıldız Tozu 26 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)   yazdı
+6 oy
5 yorum 214 okuma
Eyja 16 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 217 okuma
Eyja 27 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 249 okuma
Eyja 14 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 127 okuma
yok 30 Haziran 2019 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 149 okuma
+4 oy
1 yorum 78 okuma
15 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
1 yorum 174 okuma
7 Temmuz 2018 Rüya kategorisinde Coco   yazdı
+10 oy
1 yorum 167 okuma
5 Eylül 2017 Rüya kategorisinde Nurgül   1 yazdı
+18 oy
5 yorum 244 okuma
Mine Kızılaslan 10 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Mine Kızılaslan Rüya Tabircisi (5.7k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

621 Aktif
0 Üye ve 621 misafir
Bugün : 12047
Dün : 21898
Toplam : 48092204
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...