Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
395 okuma
Kurtgöz Rüya kategorisinde Rüyazede (1.6k puan)  
Rüyamı yorumlayan kişiye/kişilere şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Kendi bağ evimizdeydik hafif göbekli kısa boylu kafasında fötr şapka ile geliyor etrafında ise bir sürü insan var o an avluda kim varsa hepsini bir yere toplamışlar yeni çağdan yeni düzenden bahsediyorlar bense arka tarafta tek başıma atolye tarzi bi yerde oturuyorum olanları izliyorum elimde de ufak bi baltam var yavaşca onu bileyliyorum adam konuşurken korumalarından biri sesi duyup oraya geliyor saklanıyorum arkasını döndüğü anda baltayla öldürüyorum sonra dışarı çıkıp kendimi gösteriyorum korumalar bana dönünce esir tuttuklari insanlar bianda saldırıya geçıyor ve büyük bi kavga başlıyor kavganın sonunda baltam kayboluyor korumalar gitmiş bizden de babam abilerim annem kalmış yine arka tarafta beyaz ucu yamuk bi üçgen pekde sivri olmayan mızrağı andıran bir sey buluyorum adamsa elinde bi düğmeyi tutuyor ona dokunursak patlatacagindan bahsediyor giderken bir kaç dakka sonra yeni dünya tek düzen diye bağırmaya başlıyor bende fıraattan istifade elimdeki şeyle saldiriyorum ve dügmeye basmasina engel oluyorum adamıysa boğazına elimdeki şeyi saplayip bırakıyorum ancak babam yanlışlıkla ayağıyla dügmeye basıyor o anda bizden çok uzakta nükleer patlama oluyor herkes donup kalırken ben tutabildigim herkesi eve gotürüyorum son anda tuvalete girip sırtımı duvara veriyorum ve ruhumun hazar denizinde olduğunu söylemek icin ve orda buluşalım diye ima etmek icin  en son Hazar! Diye bağırıyorum fakat patlamadan sağ çıkıyorum abilerim ve annemde  sağ çıkmış oluyor ama her tarafımız yanmış değişmiş ve agır sekilde yaraliyız ileriye doğru  1 2 adım attıktan sonra uyanıyorum

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+5 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Merhaba,

Bu rüya sizin yaşamınız boyunda rahat ve huzurlu bir hayat yaşayacağınıza işaret eder. Her türlü oyun ve tehlikeden uzak duracaksınız. Çetrefilli ilişkiler hayatınızda olmayacak. Aynı zamanda ailenizde sizi her konuda destekleyecek. Sakin bir yasam felsefesini tercih edeceksiniz.

Sevgiler
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
olanları izlemen ve baltayı bilemen bir söz söylemeye yada birine karşılık vermeye hazırlanmaktır.mızrak iyi bir işiniz için hamle yapmaya ama başarısız olma korkusuna yorulur buna rağmen hamleyi yapacaksınız. ancak aileniz kaynaklı bir sıkıntı var engel gibi kabullenmemek gibi ailenizde şaşkınlık yada istememe gibi bir durum var yaptığınız iş konusunda.
nükleer patlamayı ise hayatında bir değişiklik olmasından korkuyorsunuz gibi algıladım.Radikal bir değişim yapmanız gerektiğini bilmekle beraber bunun aşamalı olarak gerçekleşmesini tercih ediyor olabilirsiniz.
+5 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Merhaba,

Olabilecek her platformda sizden daha güçlü,daha hazırlıklı olan maddi yapı ve/veya yapılara karşılık,manevi anlamda "yürekli olmak" ile tarif edilebilecek bir "liderlik" tarzı ile ,insanlara zorlatılan her türlü maddi yapının dengelebileceği hatta yenilebileceğini düşünüyorsunuz.

(Maddi yapının korumaları var siz teksiniz,maddi yapının nükleer silahı var sizin baltanız,maddi yapının korumaları dışarıdan,sizin aileniz işin içinde)

Toplumun bu maddi yapılara karşı olan yaklaşımlarına karşılık kendiniz şahsi anlamada bu tür yapıları protesto ediyorsunuz.Gerektiği zamanda müdahalelerde bulunuyorsunuz kendinizce ve bu durumda bir liderliğe soyunmak zorunda kalıyorsunuz.(Tek başına atölyede oturmak,balta bilemek,korumayı öldürmek ve asıl olarak insanlara elde balta ile kendini göstermek)

Manevi anlamda yürekli olmak ile ilgili düşüncelerinizde de haklı çıkacaksınız.Sizin kafanızda ki maddi yapı ve/veya yapıları yenebilecek,durağan insanları harekete geçirebilecek  bir potansiyel var sizde.Bu potansiyeli ortaya çıkaracaksınız.(Kavgayı başlatmak)

İnsanlara liderlik etme konusunda çok güçlü bir potansiyeliniz var ve bu konu öyle ya da böyle açığa çıkacak.(Bu potansiyel öyle güçlü ki kavgaya hazırlık aşamasında hazırlandığınız baltanızı kaybetmenize rağmen,o anda pratik olarak ucu çokda iyi olmayan bir mızrak bulup elinde düğmeyi tutan kişiyi durdurabiliyorsunuz.)

Liderliğiniz sonrası,liderlik ettğiniz konu her ne ise muvaffak olacaksınız , ancak aileniz ile ilgili özellikle "babanızın" tavırları bu zafer ile sonuçlanabilecek hususların başarı seviyesini düşürebilir.Babanıza "harekat" ile ilgili kesinlikle önü-ortası ve sonu olarak bilgi vermeli kendisi ile bu konuları istişare etmelisiniz.(Yanlışlıkla düğmeye basmak,sırtını duvara vermek,babaya güvenmelisiniz)

En son nükleer bombanın patlama ertesi "herkesin donup kalmasına" rağmen sizin şaşırmadan tanıdıklarınızı eve taşımanız ise bu liderlik potansiyelinin en kötü anlarda bile sizi strese sokmadığını,yaklaşan ölüme rağmen tanıdıklarınız ve aileniz için son ana kadar mücadeleden vazgeçmeyecek hatta ölüm sonrasında bile nereye gideceğinizi söyleyerek bir nevi yapacaklarınızın bir heva ve heves için değil bir amaç uğruna olduğunu ,en son kendinizin eve girmek ile tam bir lider gibi davranacağınızı ama sırtınızı duvara vererek  belli bir seviyeden sonra "kimseye güvenmediğinizi"söyleyebiliriz.(Babanız ile istişare edilebilseydi konu rüyanın sonu da değişirdi)

Buraya kadar rüyanızda  görünen sembollerin bana göre ne manaya geldiğini açıklamaya çalıştım.Bunları yazmak ile en azından rüyanın neyi göstermeye çalıştığını keşf edelim istiyorum ,ama bana göre tüm rüya boyunca "sizde ki müthiş liderlik potansiyeli"  gibi duran rüyanın altında aslında bozulmuş olan  "baba-oğul" ilişkisi var.

Özet ile bana göre,

babanız ile ilişkilerinizi  bir düzene sokmalısınız.Bu konuyu aşarsanız rüyanız boyunca "babanızın yapması gereken işleri siz  yapmak zorunda kalmazdınız ve nükleer patlamadan sonra abiler ve anneniz ile birlikte  babanız da yaralı çıkardı"

DAB,

Selamlar.

İlgili rüyalar

+8 oy
5 yorum 495 okuma
+5 oy
1 yorum 487 okuma
Nacican 13 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Nacican Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 147 okuma
13 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Serpil   1 2 yazdı
+18 oy
1 yorum 149 okuma
Adams 23 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 329 okuma
cokdegisik 8 Aralık 2019 Rüya kategorisinde cokdegisik Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 119 okuma
Lazlao 29 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Lazlao Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 129 okuma
fate 3 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde fate Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 162 okuma
19 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Adem yıldız   yazdı
0 oy
1 yorum 137 okuma
Sinem 29 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Sinem Karabasan (739 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 130 okuma
cpt_n3mo 16 Kasım 2020 Rüya kategorisinde cpt_n3mo Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 181 okuma
24 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde Demet   1 1 yazdı
+5 oy
3 yorum 253 okuma
Seyit 30 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Seyit Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 173 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

400 Aktif
2 Üye ve 398 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9455
Dün : 23857
Toplam : 48067798
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...