Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
284 okuma
Karga Rüya kategorisinde Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
düzenledi
Biliyorsunuz bugün Gölcük Depreminin 20. yılı. Tam bu zamanda olmuştu. Ben bu konuyu açmadan 30 dakika önce ve şu an milyonlarca insan acı çekiyor, birilerini arıyor, yaşadığı deprem şokunu atlatmaya çalışıyordu.

Sizlerden kimler nasıl etkilendi?
Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Ahhaahha ıslan ıslan birşey olmaz :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+9 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
O gece saat 2 ye kadar aklımı kaçırıyorum sandım, beynim bir bilgisayarın veri akışı gibi inanılmaz yoğun ve hızlıydı resmen dua ettim dursun diye . Uzak bir bölge olmasına rağmen inanılmaz bir sarsıntıyla uyandık, binadan sesler geliyordu çatırtılar ( 15 Katlı bir binada oturuyorum) elektrik yoktu, hiç kaçmayı düşünmedim dua ettim ve bekledim kaçabileceğimi düşünemedim çünkü ilk aklıma gelen yukarıda ki dairelerin çökmeye başlamasıydı oldukça soğukkanlı olduğumu hatırlıyorum. Sonra bitince kalktım ve mumla evde ki hasara baktım ve dışarıya çıktık, dışarıda gördüğüm manzarayla yaşanan durumun vahametini hissettim bir kilometreye yakın araba kuyruğu vardı , bizde ilk sevdiklerimize ulaşmaya çalıştık. Sonra olayları öğrenmeye başladıkça her artçı da dilimin bir yanı uyuştu sanki, ama hiç kaçmadım. Ufak bir butik işletiyordum ve Gölcükten yeni gelmiş ve yeni tanıştığımız genç bir arkadaşın ruh halini hiç unutmuyorum, bir şapkayı bana koklattı ve kokuyu aldın mı dedi, ölü kokusu :( Orada kazı ve kurtarma çalışmalarında bulunmuştu. Birlik oluşturup daha önce çalıştığımız fabrikanın  da yardımlarıyla bir kamyon erzak ve battaniye yolladık bir kaç tanıdığımızla direkt o bölgeye gittiler , ulaşabildiklerine onları dağıttılar. Dayımın çok sevdiğim oğlu Gölcükte subaydı ona ulaşmaya çalıştım ne yazık ki ulaşamadım epeydir de görüşememiştik, sonra beni ziyarete geldi o dönem tatile çıkmışlar ama evleri yerle bir olmuştu. Çok hüzünle hatırladığım bir gündür , bu vesile ile depremde yakınlarını kaybeden tüm arkadaşlara sabır diliyorum.
0 oy
sonsuz Astral Gezgini (163k puan)  
17 Ağustos 2019 da ortalığı sel götürüyor. Şemsiyem olduğu halde hiç bu kadar ıslanmamıştım.
+8 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
1999 depreminde ben 6 aylıkmışım. Depremden saatler önce hiç durmadan ağlıyormuşum. Gece deprem olunca da herkes dışarı akın etmiş. Çıkarken zorlananlar da olmuş. Bayılanlar ve kriz geçirenlerin sayısı çok fazlaymış. Annem ve babam beni alarak önce komşuyla beraber komşunun arabasında kalmışlar, sonrasında dayıma geçmişler ama korkuyla artçı depremleri beklemişler.
Komşunun arabasında kalırken, babam evimize girip tek başına çay demleyip içmiş. Çay içerken apartmandan başka bir komşumuza tekrardan deprem olabileceğini düşünerek "öleceksek öleceğiz kaçışı yok" demiş... :/ Şu anda hayatta kendisi.
Anneme ne zaman "1999 depreminde başka neler oldu, ne hissettin?" diye sorsam "çok kötü bir gündü hatırlamak istemiyorum bu kadarını bilsen yeter" diyor. Bugün yine aynısını söyledi :(
Allah hepimizi korusun.
+9 oy
SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)  
Ben Yalova'daydim.. depremin oldugu gece ve ertesi gun korkudan havale gecirmistim, atesim inmemisti bir turlu.. hayatimda hafizamdan silinmeyen anilarimdan birtanesi
+9 oy
Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Ben ozaman lisedeydim ve Edirne'deydim ama yine de depremi hissetmiştik,erkek kardeşimle uykumuzdan uyanıp yataktan fırladığımızı hatırlıyorum. Hiç unutmam deprem nerede olduysa çok fena oldu demiştik.

Ertesi gün televizyondan merkezin Gölcük olduğunu öğrenmiştik, televizyondan bile o görüntüler ve yaşam mücadelesi okadar acıydı ki, bu acıyı birebir yaşayanlara güç ve sabır diliyorum.
+8 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Deprem olduğu zaman 2.sınıfa gidiyordum ve küçüktüm. Depremden uzak bölgede olmamıza rağmen sarsıntıyla uyandık evdeki eşyalardan dik olanlar yan yatıp tekrar doğruldu evimiz sobalıydı. Soba devrilip yangın çıkar diye korkmuştu annem dışarıya çıkıp binalardan uzak  saatlerce artçı depremlerin bitmesini beklemiştik. Ödevimi dışarıda tamamlamaya çalışıyordum çocukluk değil mi ölüm korkusu yerine öğretmenimin kızacağı korkusu vardı aklımda
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Deprem doneminde istanbulda yasayan biriydim bir kac gun il disina cikmistim. Deprem olunca istanbula dondum. Ama yalova ve golcukte gordugum manzara korkunctu.
+8 oy
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
O yıl lisedeydim. Bende İstanbul’da yaşayanlardanım. O korkuyu İstanbulda bile yaşamışken, orada yaşayanlarınkini tahmin bile edemiyorum. Depremden 2 gün sonra mahallece yardım etmek için 3 kamyon erzak topladık. Yiyecek, içecek ve giyecek... deprem bölgesine girmeye başladığımızdaki o manzaralar hala gözümün önünden gitmiyor. Kamyonun arkasından koşan ve yardım isteyen insanlar... o zaman benim yaşlarımda olan bir çocuk “abi yiyecek hiç birşey istemiyorum bana sadece bir çorap ve ayakkabı varsa verirmisin” demesi hala kulaklarımda

İlgili rüyalar

+2 oy
1 yorum 173 okuma
ruyacıı 9 Şubat 2021 Rüya kategorisinde ruyacıı Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 158 okuma
+15 oy
9 yorum 606 okuma
Adams 24 Ocak 2020 Bilgi kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 131 okuma
relapsingfever 7 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde relapsingfever Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 103 okuma
+1 oy
1 yorum 81 okuma
Mirac 12 Şubat 2023 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 103 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 7 Şubat 2023 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 148 okuma
+2 oy
1 yorum 111 okuma
Esma_ 24 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Esma_ Karabasan (382 puan)   yazdı
+9 oy
4 yorum 160 okuma
Akrepsel 14 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 183 okuma
Akrepsel 3 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 123 okuma
+4 oy
5 yorum 223 okuma
Hicaz 21 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

587 Aktif
0 Üye ve 587 misafir
Bugün : 6341
Dün : 21898
Toplam : 48086520
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...