Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
466 okuma
Karga Rüya kategorisinde Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bugün ilginç komik bir rüya gördüm. :) Boyutum yavru kedi kadar olmuş ama insanım. Bir de anne kedi var. Konuşuyor ayrıca. Ben bunun yavrusu olmuşum. Oo minnoşum benim yavrum mu olmuş diye patisiyle seviyordu beni. Bir ara tırnağı yüzüme battı. Ben de acıttın dedim. Sonra patisi ile sevdi yine beni.

Komik ve ilginç bir rüyaydı. Evet benden yorum isteyenleri ben de yoruma bekliyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+7 oy
Ay Parçası Rüyakar (3.1k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Dün yavru kedi ile ilgili  ilginç bir olay başıma geldi, rüya yorumundan önce onu yazayım.  Marmaraya yanlışlıkla yavru kedi binmiş, benim indiğim durakta indi şaşkın.  Bende aldım önce bizim eve götürdüm, sonra site bahçesinde mama ve suyun yanına bıraktım, diğer büyük kedilerden korkuyor, bakalım ne olacak umarım adapte olur. Sanırım algıda seçicilik başladı, yavru kediyi görünce rüyan dikkatimi çekti, bu olayı paylaşayım istedim.

Rüyana gelince Karga, senin tabirinle bu bir Büyücü Rüyası.  Bileşim noktanı kaydırmışsın, insan biçimini yitirmenin ve algı değişiminin rüyası gibi. Baya farklı ve güzel bir deneyim. Yalnız kendini, kedi olarak görecek kadar algını kaydırabilmene rağmen, kedi hala insan gibi konuşuyor . Bu rüya bana  Castaneda'nın "Erk Öyküleri" kitabındaki Çakalla konuşma sahnesini hatırlattı nedense, senin ki Kedi versiyonu gibi. Castaneda kıramadığı alışkanlıklar nedeniyle Çakalın asıl hediyesini görmek yerine onun kendisi ile insan gibi konuştuğunu algılıyordu. Kitapta o bölüm alışkanlıkların kırılması ile ilgiliydi sanırım. Bu arada kedi dişil enerjiyi de temsil ediyor. Dişil enerjin yüksek belli ki, ama Anne dişil enerjinin de sana bir mesajı var bence.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Teşekkür. :)
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
komik demiyelim. rüyaların zaten sınırı yok. herşey olabiliyor. benim anladığım bir şefkat arıyor gibisin. belkide seni şımartacak sana tahammül edecek bir anne gibi. belki bir çocukluk özlemi diyecğim ama daha çok şefkat isteği gibi algıladım karga.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Teşekkür ederim
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
+6 oy
roselinee2 Rüyakar (2.9k puan)  
Her insanın içinde bir öz ve tüm varlığını yöneten nokta vardır. Sanki varlığının o noktası seni bilinç altında bir evrene götürmüş ve kedinin enerjisini hissetmişsin gibi. Yani kedi boyutunda bir insansın, kedi seninle konuşuyor ve onun yavrusunun. İçindeki evrenlerden yani her varlık birbiri ile özel bağ içinde olduğu için kedi fıtratı ile olan bağın enerjisni taşımış sın bilincine.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Teşekkür ederim :)
roselinee2 Rüyakar (2.9k puan)  
Rica ederim :)
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Ooo rüya rüya,  kendini birinin yerine koymak istemiyorsun ama koyman lazım empati gibi ,rüya yorumlamasını bilmem ama enerji bakımdan baktım görülmeyeni görmek gibi ...soğuk duvarların varsa çevreye karşı galiba biri birileri senden kendi duvarının arkasından bakmanı istiyor gör bizi artık der gibi ...nacizene fikrim budur saygı ile okuduğunun için çok teşekkür ederim:)
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bence gayet iyisin, ben bütün rüyalarıma yorum isterim senden.
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rüyalarının yoruma ihtiyacı yok ki ,kendi hayat yolculuğunun kendi rehberisin ,her rüyayı nasıl yormlarsan nasıl görmek istersen hayat penceresine öyle bakacak ve öyle göreceksin ,rüyalar tehlikelidir  :) ama yorumlamak rüyalarını isterim tabiki ne kadar yaklaşmasam da ne kadar saçma da olsa hehehhehe :)
0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Ya hepimiz bile bile saçmalıyoruz işte. Maksat rüyalardan konuşalım. :) Ayrıca saçma yorumları daha çok seviyorum ben.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
benim rüyalarımı ben de zaten yorumluyorum buraya yazmamın ve fikir almamın sebebi benim görmediğim benim kaçırdığım noktaların başkaları tarafından görülebileceğidir yorumu bilmek eksik olmadığı anlamına gelmiyor bende rüyalarımın birileri tarafından yorumlanmasını isterim çünkü değerlendirmemi etkiliyor.
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bu söz biraz şey gibi oldu ,iki yol var önümde ama biri bana şu yoldan gitmemi söledi ve ben gittim o yoldan ama  öldüm  eğer kendi bildiğim yoldan gitseydim ölmeyecktim ,eee yani bir yandan haklılık payı var bende rüyalarıma fikirler gelmesini isterim ama sevmem bir hayalin peşinden koşup gerçekliği elimi tersi ile itmeyi...
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
önemli olan gözden kaçanları yakalamam.
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Gözden kaçırdıkların rüyalarda değil hayatda yaşamda, rüyalar ayna  sadece ...yansımadan ibaret kendi ruhunun derinliklerinde kaybolursan bir rüya çıka gelir bu derin konular pek burda konuşulacak şeyler değil, yaşama bak çünkü simit aldığın bir insan bile hayatında rol oynar ...

İlgili rüyalar

+13 oy
4 yorum 5.6k okuma
+4 oy
1 yorum 202 okuma
Blackcat 10 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Blackcat Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 905 okuma
Rossess 13 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 242 okuma
hebele 12 Aralık 2021 Rüya kategorisinde hebele Karabasan (99 puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 279 okuma
+8 oy
1 yorum 139 okuma
Ezg 13 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Ezg Rüyakar (2.6k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 368 okuma
mystique 16 Mart 2021 Rüya kategorisinde mystique Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 123 okuma
+8 oy
1 yorum 178 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 98 okuma
eirene 22 Aralık 2021 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 102 okuma
eirene 21 Aralık 2021 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 149 okuma
Görkem 30 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Görkem Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 131 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

322 Aktif
1 Üye ve 321 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 3609
Dün : 21898
Toplam : 48083798
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...