Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
479 okuma
jeandark34 Rüya kategorisinde Rüyakar (3.6k puan)  
düzenledi
Öncelikle rüyama bakkal kısmından başlamak istiyorum. Ben bir bakkala gidiyorum dopdolu bir bakkal ama biraz dar sanki insanın içini sıkacak şekilde. Benimde mezun olduğum okuldan iki tane arkadaşım o bakkalda işe başlamış. Aaa diyorum ne yapıyorsun filan sadece benimle gülerek konuştuğunu hatırlıyorum.

İkinci kısımda ise kavga edeceğim birisini görüyorum ki çok yakın bir zamanda bir husumet oldu aramızda ve rüyama kadar giriyor bu aralar. Benim arkadaşım bu adamı çağırıyor işte gel dövüşelim teke tek bende kapıdan çıkıp bakıcam, kavgalı olduğum adam bana dönüp ters ters bakıyor diyorum ki merak etme tek tek dövüşeceğiz kimse sana iki kişi saldırmayacak derken bu rüyamda böyle bitiyor.

Diğer bir kısımda ise çok büyük bir kırtasiyeye gidiyorum gündüz vakti. Sevgilime iç çamaşırı alacağım için utanıyorum akşamı bekliyorum. Akşam oluyor kırtasiye kapalı ve kapkaranlık. Topraklar filan var her yerde. Her yeri kurcalıyorum bir türlü bulamıyorum.

Ondan sonra yanlış hatırlamıyorsam bir köprünün üzerine geliyorum yanımda birisi daha var. İleride çok güzel bir göl görüyorum çok berrak uzaktan bile dibi görülüyor ve benim çok hoşuma gidiyor. Hep yüzmek istediğim gibi diyorum kendi kendime. Ama yanlış hatırlamıyorsam göl bir yere kadar çok berrak bir yerden sonra koyulaşıyor galiba derinlikten dolayı ama ben umursamıyorum benim yüzebileceğim kadar yerler berrak olduğu için seviniyorum.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
İkinci rüyan için cinsiyetini bilmemiz gerekiyor sanki. Profiline baktım ama kendin hakkında bir bilgi göremedim. Böyle durumlar için oldukça önemli oluyor bu tür detaylar. Hani küçük bir detay da değil :)
jeandark34 Rüyakar (3.6k puan)  
ayrıca bu bilgileri hakkında kısmınamı eklemem gerekiyor
+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bakkalı ben yorumlayayım diğer kısımları diğer arkadaşlara bırakayım. Kendin ile ilgili yeni özellikler, yeni şeyler arıyorsun. Yeni hobiler olabilir veya yeni etkinlikler. Ama sıkışmış hissi var sanki bunları seçme konusunda. Hani spora mı gitsem, yüzmeye mi, şunu mu yapsam bunu mu der gibi bir durum.
jeandark34 Rüyakar (3.6k puan)  
teşekkür ederim. yorumlayan birisi çıkmaz ise rica etsem devamını getirebilir misiniz ?
jeandark34 Rüyakar (3.6k puan)  
Ya rica etsem bütün rüyamı siz yorumlayabilir misiniz acaba ?
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Olur, gece bakarım.
jeandark34 Rüyakar (3.6k puan)  
@karga bey sizin değerli yorumunuzu bekliyorum :))
+1 oy
jeandark34 Rüyakar (3.6k puan)  
değerli yorumunuzu sabırla bekliyorum yeterince bilgi girebilmişimdir umarım. iyi geceler dilerim efendim.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bakkal sıkıntılara sabır gösteren birine delalet eder.kavga etmek ihtilafa düşmeye, görüş ayrılıklarına ve tartışma yapmaya yorumlanır. ağız kavgası yapmaksa üzüntü ve kedere yorulur. kavga etmek, kuvvete veya bir adamla düşmanlığa yahut ihtilâfa düşmeye delâlet eder. kırtasiyenin kapalı olmaı dağınık işlerinizi toparlamanız gerektiğine,Rüyada utanan kimse ani bir sevinç alır.köprü iş bitiren, iyiliksever anlamına gelir. Köprü doğru yola, ilme, hidayete, insanı dünya bataklığından kurtaran salih amellere; eza ve cefası sırtlanan kimseye delalet eder.  göl görmek, bereketi ifade eder. Rüyasında göl gören kişi bereketli, bolluk içinde bir yaşama süreceğine yorumlanır.  göl görmek genelde kadın ile tabir edilir. Bu kadın soylu, asil, gösterişli, zengin kişidir. dibi görünen bir göl kenarında görürse çok istediği bir şeyin gerçek olacağı yorumu yapılır.
+2 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
İkinci rüyada güç istenci var. Biraz egosal durumlar. Kendini ispat etme isteği. Bu yüzden meydan okuma yapıyorsun. Ama adalet duygusu da var.

Diğer rüyanda ise kız arkadaşına bazı konuları anlatmaya utanıyorsun. İçinde saklıyor, sabrediyorsun anlatmak için. Bence anlat gitsin. Çünkü o köprüyü bir defa geçince artık rahatı ve huzuru bulacaksın. Ve bu duruma sevineceksin. Aslında bağlantılı rüyalar.
+3 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Bakkal demek hayallerimiz var anlamına geliyor ve siz eğer kavga ediyorsanız rüyanızda kısa süreli bir gerginlik yaşayacaksınız ve kırtasiyece eğitim hayatındaki başarıları sembol eder

İlgili rüyalar

+12 oy
3 yorum 364 okuma
+3 oy
2 yorum 190 okuma
Yıldız Tozu 1 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 191 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 170 okuma
Renginss 15 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Renginss Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 118 okuma
Gamze Özcan 15 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Gamze Özcan Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 261 okuma
+5 oy
1 yorum 174 okuma
Art3mis 3 Kasım 2018 Rüya kategorisinde Art3mis Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 274 okuma
Hifam 20 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Hifam Rüya Tabircisi (5.6k puan)   yazdı
+4 oy
5 yorum 185 okuma
alpino 4 Mart 2020 Rüya kategorisinde alpino Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 203 okuma
Yaren1989 21 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 181 okuma
cinnamon 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde cinnamon Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 192 okuma
2 Eylül 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
3 yorum 330 okuma
Mehmet06 28 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Mehmet06 Rüyazede (1.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

416 Aktif
1 Üye ve 415 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 12661
Dün : 23857
Toplam : 48070995
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...