Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
609 okuma
Rüya kategorisinde  
yeniden etikenlendirildi
Aslında rüyam baya karışıktı fakat elimden geldiğince anlaşılır yazacağım öncelikle pek hatırlamadığım tuhaf bir alem gördüm ama hatırlayamıyorum şu an,sonra bu alemden bir kadın çıktı bende oradaydım ve köyümüzü gezmeye başladı bütün herkes o bilge olduğu için kalp gözü açık gibi merakla onun etrafında idi ,siyah bir eşarp takmış ve hatırlamadığım bir yüzü vardı ,40 larinda idi fazla yaşlı değildi yani, ilk önce dayım gilin evinde uğradı ve gerçekten de muska yapılmış dayımın kızına bu arada gerçekte ona bunu bozacak bir muska verdi ve dayımın kızının eline verdi dayımın kızı şaşkın bir şekilde bakıyordu bu sırada  sonra bizim eve geldi ve annemin yanına onun tanıdık bir arkadaşı gibi geldi ve elini tutup benden bahsetmeye başladı ,bana ismimi söyleyerek "...çok iyi bir kız fakat .... (Büyüyü yapan kişinin ismini söyledi), bunu bildiği halde kızına büyü yaptı", bu arada bu kişi zaten gerçek hayatta baya büyü yapan bir kadın ,bunu duyunca sana söylemeliyim dedi anneme bu arada benim elimi tutuyordu ben ayaktayken ,

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

20 Yorum

+7 oy
 
,bana büyü yapan kişinin beni iyi ve güzel huylu bilip beğendiğini kişilik olarak fakat buna rağmen yaptığını söyledi , kızına üç cin gönderdi fakat bunları benim karın bolgemin altındaki bolgeme göndermiş ,bu yüzdenmiş çektiğim karın ağrıları ve anneme onun karın ağrısı o kadar kötü ki benim için diyordu ,sanki karnında kavrulan bir şeyler var diyordu , normalde rahatsızlığımdan dolayı karın ağrılarım var evet, sonra o sırada anneme karnımın agrıdığını söyledim sonra ikiside bana üzülerek baktılar, kadın şunu da söyledi son olarak yapılan muskayi yani büyüyü bulup yaksaniz bile bozulmaz bu büyü dedi bozulamazmiş ,daha fazla uzatmadan rüyamı bitireyim bir yorumunuz varmı :-)
+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
İlginç. Rahim bölgesine yapılmış yani rüyanda büyü. Gerçekte de böyle mi acaba? Biraz bu konunun etkisinde kalmış olabilirsin ama ayrıca gerçekten büyü olduğunun da işareti olabilir rüyan. Rahim bölgesi kadınların en güçlü ama yine de en hassas oldukları yerdir. Eğer varsa böyle bir şey arınmak gerekir diye düşünüyorum.
 
Öyle korkuyorum ki :-(
0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Güzel olmuş böyle. Hatta rüya kısmını çok kısa bile tutabilirsin, asıl kısmı yoruma yazabilirsin. O daha da iyi.
0 oy
 
Karga bu arada yazmayı nasıl unutmuşum bilmiyorum, ben yine dayımın kızı için istihareye yattım fakat gece bir rüya görüp görmediğimi hatırlamadığım için yine abdestli halde gidip koltuğun üzerine kıvranıp yattım ve bu rüyayı gördüm ,
+5 oy
 
bu arada yazmayı nasıl unutmuşum bilmiyorum, ben yine dayımın kızı için istihareye yattım fakat gece bir rüya görüp görmediğimi hatırlamadığım için yine abdestli halde gidip koltuğun üzerine kıvranıp yattım ve bu rüyayı gördüm ,
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
lacivert istihare kendisinin yatması gerek bilinçaltları karışınca rüya anlamsız çıkar. istiharenin nasıl yapılacağını istihar kısmında anlatmışım. daha sonra değerlendirelim.
https://www.ruyadaruya.com/24486/istiharenin-amaci-nedir
https://www.ruyadaruya.com/24483/istihare-namazi-nasil-kilinir-istihare-nasil-yapilir
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ayrıca uyurkende sırasıyla ayetel kürsi felak ve nas okursan cin ve büyü konusunda rahatlarsın.
+1 oy
 
Evet bunu gördüm ama istihareye yattıktan sonra ,fakat şöyle bir durum var gece görmedim gündüz uyandım ve ama istihare niyetiyle yatmadan sadece gidip koltuğun üzerine kıvranıp yattım ,yani zaten istiharede bir şeyler göremedim ,bunun dışında bu bir haftadır rüyalarımı hep sabah görüyorum
0 oy
 
Hep okuyorum Mustafa bey fakat hergün duasında olan, her gece duasız uyumayan birine bile büyü yapmışlardı ne kadar güçlü büyü yapıyorlar sa artık,veya ne yapıp da korumayı kaldırıyorlar anlamıyorum
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sabah görmen sıkıntı değil. eğer büyü gerçekten yapılmışsa öncelikle ne tür büyü olduğunu bulmak gerek yani materyali evde biyerlerde vardır.çözümü ona  göre bakılacak bir konudur. bir sürü büyü türü vardır. şahsın yanında tarık suresi okunduğu zaman fenalaşır yada bayılır bu en iyi tesbit yöntemlerinden biridir. ayrıca yorum yapıyorum dikkatli oku
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
BÜYÜ YAPILAN KİŞİ NASIL DAVRANIR

Üzerinde büyü olan kişi nasıl davranır? Hemen aşağıda maddeler halinde büyünün belirtilerini göreceksin. Senden dikkatlice bunları okumanı istiyorum. Çünkü daha sonra sen kendin anlayacaksın sende büyü olup olmadığını.

    Kapalı mekan korkusu:

Üzerinde büyü olan kişiler kapalı yerlerde uzun süre duramazlar. Hemen o mekandan ayrılmak isterler. Hatta evde büyü varsa yaşadıkları evin içine bile girmekte güçlük çekerler.

    Bedensel işlevlerde başlayan sorunlar:

Büyü yapılan kişilerde özellikle ellerde başlayan titremeler büyünün alametidir. Örneğin daha önce elleriyle çok güzel yazı yazan birisi büyü yapıldıktan sonra ellerini bu şekilde yetenekli kullanamaz.

    Algıda sorunların başlaması:

Bu belirti son derece önemlidir çünkü kişinin algılaması baskı altında olduğu için büyünün tesiri altındaki kişi ciddi oranda algılama sorunları yaşar.

    Hafıza bozuklu: (hatırlamakta güçlük çekme)

Bu kişiler sürekli olarak geçmişi temiz bir şekilde hatırlamakta sorun yaşarlar. Çok uzak geçmişte olup biten detayları hatırlamakta ciddi sıkıntılar yaşarlar.

    Kendini sürekli pis hissetme hezeyanı:

Yine bu kişilerde sürekli bir temizlik hezeyanı başlar. Kendilerini temizleme ihtiyacı duyarlar. Özellikle ellerini sık sık sabunla veya diğer temizlik ürünleriyle yıkama ihtiyacı duyarlar.

    Derin nefes almada oluşan zorlanma:

Özellikle üzerinde büyü olan kişi derin nefes alırken boğazında bir acı hisseder bazen bu acı yanma şeklinde de meydana gelir.

    Uyku esnasında sürekli korkunç yaratıklar görülmesi:

Bu kişiler derin uyku esnasında sıçrayarak uyanırlar bunun nedeni görülen korkunç kabuslardır. Çoğu zaman rüyalarını hatırlamakta güçlük çekerler. Kabuslarını hatırlamadıkları için sebebini de anlayamazlar.

    Aynaya bakma fobisi oluşması:

Özellikle suya yada aynaya bakarken farklı bir insana bakıyor gibi yanlış algıların oluşmaya başlaması büyü belirtileri arasında yer alır. Büyü yapılan kişi kendi yansımasından bile ürkmeye başlar.

    Sinir kontrolü: (ilişkilerde başlayan uyumsuzluklar)

İnsan ilişkilerinde sürekli tartışmalar gündeme gelmeye başlar. Bu kişiler diğer insanlarla konuşurken balans kuramazlar. Hemen sinirlenip reaksiyon verirler. Bu onlar için bir tür ilkel savunmadır. Çünkü ruh halleri sürekli bir panik havası içindedir.

    Diğer canlılarda meydana gelen reaksiyonlar:

Üzerinde büyü olan biri dışarıda gezdiği zaman sokak hayvanları bile bu insanda normal olmayan bir şeyler olduğunu hisseder. Hayvanların seziler insanlara oranla yüksek olduğu için hayvanların büyülü insanlara karşı bir reaksiyonu meydana gelir. Buda diğer bir büyü belirtisi olarak düşünülebilir.

    Bazı garip davranışların başlaması:

Büyülü kişilerde kendi bedenlerine karşı bir tavır gelişmeye başlar. Sürekli kendi saçlarıyla oynama yada bedenlerinde bir yerleri kaşıma gibi garip davranışlar geliştirirler. Sürekli kendi bedenlerini kaşıma ihtiyacı hissederler. Bu nedenle vücutlarında morarmalar, renk değişiklikleri meydana gelir.

    Kuran ayetlerine karşı tepkilerin başlaması:

Büyülü kişiler bir yerde sesli olarak Kuran sureleri okunduğunu duyduklarında buna tahammül edemezler. Hemen hızlıca o mekandan uzaklaşma ihtiyacı duyarlar. Buda çok görülen büyü belirtisi olarak bilinir.

    Konuşma bozuklukları başlaması:

Daha önce bülbül gibi şakıyan insanlar bile büyü yapıldığı zaman konuşmalarını % 60 seviyesinde kaybederler. Hızlı ve akıcı konuşamazlar. Adeta dilleri kitlenir ve kelimeler bir türlü dudaklarının arasından çıkamaz.

    Halüsinasyon görmeye başlama:

Aslında olmayan bir şeyi oluyor gibi algılamak, gerçeklik realitesinde meydana gelen hezeyanlar. Büyülü kişi gerçek olanla gerçek olmayan arasında sağlıklı bağlantı kuramaz. Adeta bir kopukluk hali yaşanır. Özellikle gece saatlerinde bir takım gerçek olmayan sesler duymaya başlarlar.

    Uyku sisteminin tamamen bozulması:

Gündüz ve gecenin tam olarak fark edilememesi sonucu bu olay yaşanmaktadır. Algılamada zayıflık yaşandığı için beyin sürekli aktif olarak çalışır. Beyin sürekli meşgul olduğu için bu kişiler uyumakta çok büyük güçlük çeker.

    İştahsızlık başlangıcı:

Yediği yemeklerin tadını alamama ve daha sonrasında yaşanacak olan aşırı iştahsızlık halleri. Bunu takiben vücutta zayıflıkların hissedilmesi. Yeteri kadar besin alamayan vücut bir süre sonra tepki vermeye başlar ve büyülü kişi hızlı bir şekilde aşırı kilo kaybetmeye başlar.
 
Hemen de modum düşer mesela ikindi vakitleri hep uykulu ve yorgunumdur
0 oy
 
Öncelikle teşekkür ederim Mustafa bey bu yazıyı paylaştığınız için,bunun dışında bu belirtilerin 6 sı bende var yani benzer şekilde bu ne demek oluyor?
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
evdekilerden biri senin yanında tarık, felak ve nas sürelerini okusun bayılma fenalaşma gibi belirtiler oluyormu onu görelim.  ayrıca kapı altlarında bazen kapının altındaki betonu oyup koyabiliyorlar muska benzeri bişey varmı ev de yatak odan da oturma odasında kağıt sabun değişik türdeki iğneler, veya gri yada siyah lekeler varmı bunları görürsen bana bildir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
başkasının yüksek sesle okuması daha iyidir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
tamam. kendine dikkat et.
 
Tekrar sağolun :-)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sabahlarıda ayetel kürsi ve inşirah surelerini oku. kalbin ferahlasın.
 
Evet evet başkasına okuttum , tekrar teşekkür ederim tavsiye ve yardım için sağolun:-)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim. sıkıntı olduğunda haber ver.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
uykulu olmanda depresyon nazar kolesterol gibi etkenlerde olabilir büyününde böyle etkisi olabilir. uyku düzensizliğininde etkisi olabilir.
0 oy
 
Aslında şu an evde değilim ve bu kişinin bilmeyecegi bir yerdeyim ama evdeyken de  baya olurdu bu hallerim peki ,şu sure okumayı bir isteyeceğim, bu arada kendim okumam bir şeyi belli etmiyor mu
0 oy
 
Peki sağolun ilginiz ve yardımınız için Mustafa Bey bir deneyip böyle bir şey olup olmadığını anlarsam yazacağım
0 oy
 
Merhaba :-), Mustafa bey dediğiniz şeyleri aynı şekilde yaptım çok şükür bir şey olmadı fakat Kur'an okunurken hafiften içim daralmadi değil yavaş yavaş geçti fakat:-), normalde sureleri okurken sorun olmuyor ama yani kendim okuduğumda
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
başkasına okuttuğunda daha iyi anlaşılır ama her yattığn zaman sırasıyla ayetel kürsi felak ve nas okumaya devam et rahatlayacaksın.
+1 oy
 
Tamam bir sıkıntı çıkarsa ki inşallah olmaz, size danışırım,desteğinizi gösterdiğiniz ve iyi niyetiniz için tekrar Allah razı olsun ,çok iyi birisiniz ,beni rahatlatip tavsiyelerinizle ve desteğinizle bana yardımcı oldunuz , inanın yakinimdaki birçok kimse bu sitedekiler kadar destek olmadı bana ,burada olduğum için şanslı bir kul olmalıyım sizleri tanıdığım için çok mutluyum , Allah da sizlerin yardımcınız olsun sıkıntılarınız da tüm samimiyetimle teşekkür ediyorum:-)
+1 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Bu vaziyeti ailenle paylaş ve derhal bir hocaya git!
Lakin bu gittiğin hoca büyü bozmakla değil de büyü yapmakla nam yapmış biri olsun. Ancak öyleleri yardımcı olabilir.

İlgili rüyalar

+8 oy
3 yorum 221 okuma
22 Eylül 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+6 oy
4 yorum 186 okuma
Sevilay08 5 Ağustos 2020 Paranormal kategorisinde Sevilay08 Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 159 okuma
+7 oy
3 yorum 275 okuma
Kadir 17 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde Kadir Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 259 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 7 Ağustos 2019 Paranormal kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+13 oy
11 yorum 357 okuma
Karga 18 Ağustos 2020 Lusid kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 152 okuma
batuhan2020 26 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde batuhan2020 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 219 okuma
19 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde İlayda   1 1 yazdı
+6 oy
1 yorum 242 okuma
Mutlu 27 Ekim 2018 Rüya kategorisinde Mutlu Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 232 okuma
coyote 13 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 197 okuma
coyote 5 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 240 okuma
31 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Onur   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

414 Aktif
1 Üye ve 413 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13345
Dün : 23857
Toplam : 48071678
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...