Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
166 okuma
mustafaharputi Analiz kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Hepimiz huzurlu, mutlu, uzun bir hayat sürmek isteriz.

Fakat bunun yolunu bilmiyoruz veya bildiğimiz halde uygulamıyor, uygulayamıyoruz. Mutlu olmanın yollarından birisi de güzel rüyalar görmektir. Güzel rüya görmek ve rüyalarımızda bile bir şeyler öğrenebilmek elimizde. Eğer püf noktalarını yakalayabilir, metodunu öğrenirsek, güzel rüyalar görür, kötü rüyalar, kâbuslar görmeyiz.

Öncelikle şunu bilmeliyiz:

Uykuda bile ruhumuzu, düşüncelerimizi kontrol etme, yönlendirme iradesine sahibiz. İyi ya da kötü, güzel ya da çirkin rüya görmek veya onları istediğimiz yöne çevirmek elimizde. Neyi nasıl arzular ve neye motive olursak öyle rüyalar görürüz.

Eğer hayata pozitif yaklaşır, zihnimizi güzel düşüncelerle doldurursak güzel rüyalar görürüz.

Rahmanî, güzel, doğru rüya görmenin formülünü ister misiniz? O zaman:

• Ulvî konuları mütalâa edin.

• Zikir, duâ, ibadet ve tefekkürle meşgul olun.

• Olumlu düşünün. Çünkü güzel düşünceler, uykuda güzel rüyalar, güzel levhaları çağrıştırır. Güzel ahlâklı güzel düşünür. Güzel düşünen, güzel levhaları görür, hayatından lezzet alır. Fena ahlâklı, fena düşündüğünden fena levhaları görür.

• Özellikle yatmaya yakın yemek yememeli ve ağır yemeklerden kaçınmalıdır. Uzmanlar, akşam yemeklerinin yatmadan dört-beş saat önce yenmesi gerektiğini ısrarla vurguluyor. Çünkü mide çalışırken müthiş enerji harcar. Mide müthiş bir çalışma içine girip insülin üretir.

Araştırmalar, çok yemek içmek değil, düzenli/ölçülü/dengeli beslenmek, az yemek ve uyumak gerektiğini ortaya koydu. Az yemek yemeli, özellikle akşamları hafif yiyecekler atıştırmalı. Çünkü uyku esnasında metabolizma yavaşlar, vücut ısısı düşer. Bu, vücudun daha az yorulması ve uzun yaşaması demektir.

Muhalif manası şu:

• Az uyuyan, daha çok dinleniyor. Çok çalışan, tembelden daha çok yorulur zannedilir, ama daha rahat ediyor. Çünkü insanın fıtratı, hareket ve heyecan üzerine yaratılmıştır. Çok uyumak değil, stressiz/sıkıntısız az bir uyku daha çok dinlendirir.

• Yatmadan önce bir miktar tefekkürî kitaplar okumalı.

• Mümkün olduğu kadar abdestli yatmalı.

• Beynimize, duygularımıza olumlu komutlar vermeli, güzel şeyler düşünmeli.

• Uyku pozisyonuna dikkat etmeli. Sağ omuz üzerine yatmalı.

• Çok sert, yamuk yumuk yataklarda yatmamalı.

• Deliksiz bir uyku uyumak için, stres ve sıkıntılardan arınmalı.

• Yatağa girdiğimizde duâ etmeli, günü güzel İlâhî hakikatlerle bağlamalı.
Ela Rüya Yorumcusu (18.9k puan)  
Çok güzel noktalara değinmişsiniz teşekkürler.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Bir aralar rüyada ingilizce öğrenme setleri furyası vardı. Yatarken takıyordu insanlar kulaklıkları açıyorlardı sabaha kadar ingilizce cümle, türkçe karşılık falan vır vır vır zihni rahat bırakmadan onları dinliyorlardı. Acaba işe yaradı mı öğrenebildiler mi hep merak etmişimdir.

Bana sorarsanız zihni rahat bırakmak, sesten, ışıktan, dış etkenlerden arındırmak gerekir uyku esnasında.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ışık faktörü çok önemli gürültüde öyle. sessiz ve karanlık ortam gerekir.ayrıca genel anlamda aynı saatlerde uyumak yani belirli uyku düzenine sahip olmak ta gerekir

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

301 Aktif
1 Üye ve 300 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 3552
Dün : 21898
Toplam : 48083741
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...