Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
389 okuma
Adams İstihare kategorisinde Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Merhaba.
Yapmak istediğim ve çalışmalarına başladığım yeni bir iş için Perşembe gecesi yaptığım istiharede bir sonuç alamamıştım ve dün gece tekrar yattım. Fakat bu rüyayı; gece bir kaç defa uyandıktan sonra, sabah uyanmadan hemen önce gördüm. Yani bir istihare rüyası olarak değerlendirilir mi bilemiyorum. Ona göre yorumlarsanız sevinirim.

Kenarları ve etrafı yeşil ağaçlarla dolu bir ırmakta yüzüyorum ama biraz fazla akıntı var ve su çok berrak. Ama ben çok rahat bir şekilde yüzüyorum. Sonra 8-10 kişilik bir topluluk karşıma çıkıyor. Bunların başlarında siyah kasket şapka var. Bu insanlar güneydoğu kültürlü insanlarmış ve memleketlerinde gelmişler sanki. Bende bunların burada ne işi var diyip devam ediyorum. Sonra bir aile karşıma çıkıyor. Anne baba ve bir erkek çocuğu. Bu erkek çocuk bana “abi noter nerede” diye soruyor bana. O an hemen yanımda ağaca bağlı ve suda duran bir kayığı gösteriyorum. “Bak işte noter burası” diyip çocuğa gülümsüyorum. Sonra o yüzdüğüm ırmak çok büyük bir denize dönüşüyor. Ama bu deniz havadaymış. Aşağıya bakıyorum ve altımdan arabalar geçiyor, insanlar yürüyor. Yani normal bir hayat devam ediyor. Ben yüzmeye devam ediyorum ama sanki suda değilim. Havada uçarak yüzüyorum, uzun kulaçlar atıyorum. O kadar güzel ve rahatımki kendime şaşırıyorum. O anda karşımdan birisi geliyor aynı benim gibi uçuyor ve onunla yan yana geçerken elimizi birbirine vurup çak yapıyoruz. En son aşağıda, daha önce gördüğüm 8-10 kişilik grubu görüyorum. Havadan tam onların olduğu yere doğru iniyorum

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+8 oy
seli Rüya Kurucu (79.7k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,
Rüyanız sabah hayrına olsun inşallah. Rüyanız da çok detay var. Bu detayları birleştirdiğimiz de ise ortaya çıkan sonuç rüyanızı anlattığınız kadar uzun olmayacak. Çünkü sonuç ortada.  Bir aşk yaşayacaksınız. Bu sizin hayat yolculuğunuza rehberlik edecek.  Hayallerden uzak ayakları yere basan istekler içinde olacaksınız ve bu da sizi mutlu edecek. Yeni başlayacak ilişkiniz de, fedakâr yönünüz ortaya çıkacak. Aniden evlenme kararı alabilirsiniz.  
Parasal konularda da önünüz açılacak, çözüme kavuşacaksınız.Rüyanız da gördüğünüz yeşil ağaçlar, yüksekte kendinizi görmeniz, ırmak ve rüyada ki diğer objeler ve nesneler olumlu bir sürece adım attığınızın göstergesi.
+2 oy
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Sonradan hatırladığım iki detay;
Yüzerken üzerimde kıyafetlerim olduğunu hatırlıyorum. Bir de bahsettiğim kasketli insanları ilk gördüğümde, ben onlardan çok aşağıdaydım. Yani bana yukarıdan bakıyorlardı
+7 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Merhaba,

Yakın zamanda bir devlet dairesinden niyetinizle ilgili güzel bir haber alacaksınız. İşleriniz düşündüğünüzden de kolay çözülecek. Biriyle bir anlaşma ve ortaklık düşünüyor olabilirsiniz. İşinizle ilgili umduğunuzdan daha başarılı sonuçlar alacaksınız. İşleriniz umduğunuzdan daha çok büyüyecek.

Sevgiler,
+2 oy
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Bir ortaklık ve devlet dairesinden destek almak istemem hakkında birşey söylemeden, bunları bu rüyanın içerisinden bulup söylemeniz gerçekten harika :) gerçektende bu işimi bir ortaklık olarak yapacağım inşallah. Ve bu iş için maddi destek almak için bir devlet dairesine başvurdum ve proje hazırlığı yapmaktayım. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Rica ederim :) hayırlara vesile olsun.
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Amin inşallah
+2 oy
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Evli veya bekar olduğumu bilmeden, evlilik ilgili yorum yapmanız çok ilgilimi çekti :) bu evlilik tecrübesini daha önce yaşamış ve bitirmiş birisi olarak, şu an tekrar evlenme düşüncem yok ama nasip kısmet tabi :) şu andaki tek hedefim maddi ve iş konusunda kendimi iyi bir konuma getirmek. Tekrar teşekkür ediyorum
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Cümlemiz için inşallah. Çok teşekkür ederim
+2 oy
seli Rüya Kurucu (79.7k puan)  
Merhaba;
Önce rüyanızı analiz ettim. Hislerimde tercüman oldu yazdıklarıma. Herşey gönlünüzce olsun.
+6 oy
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
@mustafaharputi sizinde yorumunuzu duymak isterim. Yapılan yorumların haricinde eklemek istediğiniz bir şey var mıdır acaba?
+7 oy
Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Su, bilgiyi ve duyguları temsil eder. Normal şartlarda Su;  ırmak, deniz veya okyanus şeklinde görüldüğünde ise, bu sizin manevi yolculuğunuzu ve bu anlamda algı dünyanızın boyutunu gösterir. Ve rüyalarda görülen çocuk ise; bizim Bilge yanımızı,  yüksek benliğimizi (Rab) temsil eder. Hani şah damarından daha yakın olan, işte o'dur rüyada görülen çocuk.

Ancak sizin niyetiniz, işinizle ilgili olduğu için rüyayı bu şekilde yorumlamaya çalışalım. Siz ırmakta yüzüyorsunuz ve fazla akıntı var; yani işinizle ilgili kararlı ve isteklisiniz ama akıntıdan dolayı bazı ufak tefek terslikler olabilir gibi yorumladım.  Ama bu terslikler sizi etkilemiyor mücadeleye devam ediyor ve yüzüyorsunuz.

Buarada bu terslikler insan engeli ile ilgili olabilir. O siyah şapkalı 10 kişi. Merak etmeyin azimli oluşunuzla hepsinin üzerinden gelip ırmağı okyanus haline getiriyorsunuz, hatta uçuyorsunuz, işleriniz tahmin ettiğinizden bile iyi duruma gelebilir gibi hissettim. Ama başta zorluklarla karşılacaksınız bunu unutmayın ve yılmayın.

Ufak çocuğun yani yüksek benliğinizin( Rab)  size noter nerede diye sorması, bu tersliklerin olmaması icin bir uyarı, bir işaret olabilir mi diye düşündüm. Ozaman neyi işaret ediyor olabilir, bunun için  "Noter nedir" diye sormak lazım. Noter, belgelere ve imzaların yasal geçerlilik kazandıran bir kurum. Işlerinizde anlaşmalarınızı yaparken verilen sözlere yeminlere güvenip yatırım yapmayın, herşeyi belgelere ve notere dayandırın. Rüyanızda ki uyarıya kulak verin.

Rüyanız hayır olsun, sevgiler
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Bu güzel ve detaylı yorumunuz için çok teşekkür ederim

İlgili rüyalar

+12 oy
2 yorum 315 okuma
Ela 28 Eylül 2019 İstihare kategorisinde Ela Rüya Yorumcusu (18.9k puan)   yazdı
+11 oy
3 yorum 195 okuma
Ela 3 Ağustos 2019 İstihare kategorisinde Ela Rüya Yorumcusu (18.9k puan)   yazdı
+15 oy
4 yorum 330 okuma
Ela 11 Haziran 2019 İstihare kategorisinde Ela Rüya Yorumcusu (18.9k puan)   yazdı
+16 oy
3 yorum 237 okuma
21 Mayıs 2019 İstihare kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+8 oy
4 yorum 222 okuma
9 Aralık 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+10 oy
2 yorum 195 okuma
+2 oy
2 yorum 235 okuma
5 Temmuz 2021 İstihare kategorisinde Yesilcik   yazdı
+16 oy
11 yorum 704 okuma
+8 oy
5 yorum 410 okuma
4 Ocak 2021 İstihare kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+10 oy
5 yorum 398 okuma
+14 oy
4 yorum 418 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

421 Aktif
0 Üye ve 421 misafir
Bugün : 11150
Dün : 23857
Toplam : 48069486
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...