Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
148 okuma
Tabir kategorisinde  
Merhaba rüyamda memlekette tarladaydım yeni bir üniversiteye başlıyorum hocalar tarlada ders vereceklerdi ders akşam olacakmış yanyana dizilmiş hocaları dinliyorduk yanımda eşim ve kız kardeşimde vardı. ben toprağı karıştırınca bir gram altın buldum sonra biraz daha karıştırdım bir gram daha altın buldum kırmızı kurdelası vardı altınlarda. İçimden bunları bozdursam baya param olur diyordum sonra olmaz haram olur bunları hocalara vereceğim diyerek hocanın yanına gidip verdim tekrar toprağı karıştırınca bir avuç bozuk bir liralar buldum onları aldım tek bakınca eski altın paralar olduğunu gördüm o paraları da götürüp verdim tam ders bitti ben toprakta iki tane külçe altın buldum bunları okula gidip vereyim dedim eşim ve kız kardeşim beni binanın bahçesinde bırakıp birşey için okula girdiler. O sırada orta yaşlarda bir kadın yanıma geldi aynı sınıftaymışız kadın bana benimle tanışmak istediğini söyledi. İçimden bu kadına güvenmemem gerektiğini düşündüm kadın altınları öğrenmiş ve çalmak istemiş olduğunu hissettim. Eşime ve kardeşime seslendim onlar gelirlerken kadın bana saldırdı. İmdat diye bağırdım herkes başıma toplandı. Altınlar yere düşmüştü hemen eğilip aldım altınların üstlerinin soyulmuş olduğunu gördüm. Binanın kameralarına baktım olayı çektiler mi diye bu arada polis gelmişti karakola gidip polise olayları anlatırken uyandım

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
pek çok farklı yorum içermektedir. Hatta altının adedi bile yorumda farklılaşmaya neden olabilir. Rüyada bulunan bir adet altın rüyayı gören kişiye bir malın emanet edileceğine rivayet eder. Öyle ki, rüyada bulunan altının yeri bile bir anlam ifade etmektedir. Bazı yorumculara göre altının bulunduğu mekan, kişinin kısmetini beklediği yer demektir. Sikkeli altın görmek; güzel çocuk ile de yorumlanmaktadır. Sikke çok eskiye dayanan bir eşya olduğundan aynı zamanda miras olarak da yorumlanmaktadır. altın toplamak, rüyayı gören kişinin geçmişten devam eden maddi ve manevi ıkıntılarının son bulacağına işaret eder. Rüya sahibinin uzun zamandan beri iş aradığını ve kendisine uygun bir iş bulamadığı için çalışmadığını bu nedenle de parasal konularda yetersiz kalarak sıkıntı çektiğini ancak bundan sonraki zamanda kendine uygun bir iş bularak maddi anlamda refaha ulaşacağını rivayet eder. Kişinin çekilen sıkıntıdan sonra ereceği huzurun habercisi olan bir rüyadır. yalnız tarlada altın bulmak,eline geçen birkaç kuruşu borçlardan kurtulmak için kullanacaksın. elinizdek imkanlara göz diken biri sizi yanlış bir işe yönlendirebilir.kadının sldırmasını ve imdat istemenizi buna yorumluyorum. iyi giden hayatı birilerinin yönlendirmesine uyarak bozmayın.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
En harika yorumculardan

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 141 okuma
+8 oy
2 yorum 182 okuma
Sdf123 13 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Sdf123 Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 171 okuma
+4 oy
1 yorum 120 okuma
Gökmen 1 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Gökmen Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 131 okuma
Brckymz 1 Kasım 2021 Tabir kategorisinde Brckymz Karabasan (98 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 105 okuma
Melankolikk 22 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Melankolikk Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 173 okuma
uyanuv 5 Eylül 2019 Tabir kategorisinde uyanuv Karabasan (797 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 185 okuma
Hande yılmaz 7 Kasım 2020 Tabir kategorisinde Hande yılmaz Karabasan (412 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 114 okuma
16 Nisan 2019 Tabir kategorisinde Leyla   17 29 yazdı
+3 oy
3 yorum 166 okuma
Eslemm 29 Temmuz 2022 Rüya kategorisinde Eslemm Rüyazede (1.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

603 Aktif
1 Üye ve 602 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9464
Dün : 21898
Toplam : 48089635
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...