Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
389 okuma
Liz Bilgi kategorisinde Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Herkes için her sembol aynı anlamı taşımasa da genel olarak belirlenebilir anlamları sizlerle buradan paylaşacağım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

18 Yorum

+8 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Yolculuk etmek

Yolculuk ederken bindiğiniz araç önemlidir. Bu aracın sizin için ne anlama geldiğini düşünmeli ve sonrasında nereye doğru gittiğini anlamaya çalışmalısınız. Sizi nereye götürüyor ve bu yolculuk size ne hissettiriyor öncelikle bu sorulara cevap vermelisiniz.
+8 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Rüyada sayı görmek

Rüyada görülen sayılar vücuttaki çakralarınızla alakalıdır. Vücutta bulunan 7 çakradan hangisine ait sayıyı gördüyseniz o çakranın sembolü olduğu duygularınızla ilgili bir şeyler yaşıyor olabilirsiniz. Eğer bunun gerçek olduğunu düşünüyorsanız o çakra üzerine yönlenmeli ve duygu durumunuzu normale çekmelisiniz
+8 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Mekanların anlamı

Mekanlar hepimiz için çok önemlidir ve beynimizde bu mekanları bazı ihtiyaçlarla ve duygularla birlikte kodlarız. Örneğin okul görmek geçmişe ait özleminizi, yeni bir şeyler öğrenmek istediğinizi anlatıyor olabilir. Hastane gibi bir yer ise yardıma ihtiyaç duyduğunuz anlamına gelebilir.
+8 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Tanıdığınız insanları görmek

Rüyanızda gördüğünüz insanlar tanıdığınız kişilerse bu insanları nasıl gördüğünüz üzerine yoğunlaşmalısınız. Bu insan size neyi çağrıştırıyor, sizin için ne ifade ediyor? Bu soruların cevaplarını değerlendirerek rüyanızı yorumlayabilirsiniz. Eğer kaybettiğiniz ve sevdiğiniz bir insanı gördüyseniz bu bağınızın hala devam ettiği anlamına gelir ve bu insanla ilgili yarım kalan duygularınızın üzerine gitmeniz gerekir.
+7 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Rüyada Kovalanmak

Rüya esnasında hissedilen endişe ve panik duygusu yoğun olduğu için kolay hatırlanabilen rüyalardan biridir. Genellikle, rüya esnasında hissedilen korku kovalanmaktan kaynaklanmaz, daha çok bu korku bizi kovalayan nesne veya kişi ile bağlantılıdır.

Yani rüyada, kovalandığınızı görmeniz, genelde yaşamınızda yüzleşmeniz gereken bir kişiyi, olayı ya da nesneyi fark etmenizi sağlayabilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ben hep ayni  iki  bayani goruyorum gorus sirasi bile ayni biri hep ilk sirada gorunuyor digeri hep ikinci sirada birincisi  hep sakin sadece bana bakiyor. Ikincisi hep aktif konuskan. Ikisi arkadas isimleride ayni hem normal ruyada hemde istiharede bi cok defa  karsilastigim bi durum. Her ne kadar anlam yuklesemde cok farkli yorumlarada cikabilen bi durum. Burada onemli olan ayni kizlar olmasi. gorus sirasi ve davranislari da hep aynı gercek yasamda da oyleler.
+7 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Rüyada Hareket Edememek

Rüya görürken aslında, REM uykusu sırasında, göz ve solunum kasları dışında tamamen fizyolojik bir felç durumdasınız! Hiçbir kasınız çalışmaz ve birkaç dakika hareket edemezsiniz. Bununla birlikte, uykuya dalarken veya uykudan kalkarken bu uykulu haliniz ile birtakım sesler duyduğunuzu veya şekiller gördüğünüzü sanabilirsiniz.

Ama korkmayın! Böyle olmasaydı rüyanızda oynar hale gelirdiniz yani rüyada ne yapıyorsanız, yatakta da onu yapmaya başlardınız.

İşte uyku felcinde de rüyadan uyandığınızda beyniniz uyanık ve etrafın farkında olduğunuz halde, hareket edemez, ses çıkaramaz ve göğsünüzün üzerinde bir ağırlık varmış gibi hissedebilirsiniz.

Bunu herkes, hayatının bir döneminde en az bir kez yaşamıştır. Korku verici bir durumdur. Ama saniyeler içinde kendiliğinden düzelir. Basit bir tanım ile açıklamak gerekirse; uykudan uyandığınız anda beyniniz uyanıyor ancak vücudunuz uyanmıyor. Bu, genelde stresten, yorgunluktan kaynaklanır. Ancak bu durumu sık yaşayan kişilerin yaşamlarında kontrol sorunları yaşadıklarını gözlemleyebilirsiniz.
+1 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Şimdi okudum rüyanızı, arkadaşlar ilgilenmişler. Önceki rüyanın devamı niteliğinde olduğu için ben herhangi bir ekleme yapmayayım.
+7 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Rüyada Okul Veya Sınıf Görmek

Kendinizi rüyanızda okulda veya sınıf ortamında görmeniz aslında herkesin mutlaka daha önce görmüş olabileceği rüyalardan biridir. Genellikle, hayatınızda bir sınav, durum veya olayla henüz karşılaşmaya hazır olmadığınız şeklinde yorumlanabilir. Hatta muhtemelen rüyanızda kelimelerin birbirine karıştığını hissediyor olabilir veya cisimlerin isimlerinin karıştığını deneyimlemiş olabilirsiniz. Örneğin; “makas” demeyi kastederken “tarak”demişsinizdir; bu aslında aklın, rüya esnasında karışmasından dolayı meydana gelen bir durumdur.

Rüyanızda sınava girmeniz, genellikle geçmişte yaşamış olduğunuz bir olaydan ders almanız gerektiğini işaret ediyor olabilir. Genel olarak, eğitim hayatını çok önceden tamamlamış insanların bu tür rüyalar görmesi daha sık karşılaşılan bir durumdur.
+7 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Rüyada Ev Görmek


Rüyada görülen ev, rüyayı gören kişinin zihnini temsil eder. En doğru yorumu yapmak için, evin içinde bulunan odaların durumu, evin ışığı, içindeki enerji gibi detaylar üzerinde durulmalıdır. Salon ve mutfak gibi ortak kullanım alanları daha çok rüya sahibinin ihmal ettiği, gözden kaçırdığı bazı durumlar olduğuna işaret ederken, yatak odası ve banyo gibi özel alanlar daha çok rüya sahibinin özel hayatıyla ilişkilidir. Bu bilgiler ışığında ve tabi ki rüyanın gidişatını düşünerek, kendi güncel ruh durumunuzu yorumlayabilirsiniz!
+7 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Rüyada Yiyecek Görmek

Rüyada yiyecek görmek enerjiyi, bilgiyi, beslenmeyi vb. sembolize eder ve bunlar da doğrudan aklımız ve ruhsal dünyamızla ilişkilidir.

Başka bir yorum getirmek gerekirse, rüyada yiyecek görmek aslında bir bilgi açlığı çektiğinize de işaret ediyor olabilir. Yeni şeyler öğrenmek, yeni yerler görmek, yeni insanlar tanımak istiyor olabilirsiniz!
+6 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Rüyada Bebek Görmek

Rüyada bebek görmek genellikle hayatınızda olacağına inandığınız bir yeniliği gösterir. Hayatınızdaki belli alanlarda potansiyel olarak gelişmeye müsait olarak gördüğünüz konularda yaşayabileceğiniz bu yenilikler bir iş, düşünce, fikir, proje gibi alanlarda kendini gösterebilir.
+6 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Rüyada Düşmek

Mutlaka bir kere bile olsa herkesin deneyimlediği bu rüya örneğindeki düşme efsanelerinin tümü olumsuz anlamlar taşımaz. Örneğin; bu yavaş bir düşüşse ve adeta kendinizi gökyüzünde süzülürken gördüyseniz bu sakinliğe, huzura ve bir şeyleri akışına bırakma enerjilerine sahip olduğunuzu işaret eder.

Bunun aksine, çok yüksekten kontrolsüz bir şekilde düştüğünüzü görmeniz hayatınızın gidişatının kontrolünüzden çıktığını ve her şeyin kötüye gittiğine inandığınızı ortaya koyuyor olabilir! Aman dikkat…

Bir başka yorum getirmek gerekirse bilinçaltınız size, hayatınızda bir insana, bir hayale ya da bir beklentiye sımsıkı sarıldığınızı ve aslında olayları biraz akışına bırakmanız gerektiğini hatırlatmak istiyordur.
+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bu psikolojik arketipler gerçekten çok önemli ve yararlı. Devam lütfen.
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Teşekkür ederim, sizin de desteğinizi bekliyorum.
+4 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Rüyada Uçmak

Rüyada uçarken hissettiğiniz duyguyla ilişkili olarak yorumlanabilen bu rüyada, aslında üzerinde durmanız gereken ayrıntı şudur; zorlu bir uçuşsa ve uçuş esnasında korkuyorsanız; hayatınızda kontrol edemediğiniz bazı durumlarla karşı karşıyasınızdır ve hedeflerinize ulaşmak ve başarılı olmak konusunda öz güven eksikliği yaşıyor olabilirsiniz. Eğer çok yüksekte uçtuğunuzu gördüyseniz ve keyif aldıysanız; hayatınızın belki de en mutlu günlerini geçiriyorsunuzdur! Kim bilir?



Bunun aksine, alçaktan uçtuğunuzu gördüyseniz ve hatta elektrik hatları gibi engellere takıldığınızı gördüyseniz, son zamanlarda çok büyük bir hayal kırıklığına uğramış ve çok sinirlenmiş olabilirsiniz!
+4 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Rüyada İnsan Görmek


Rüyanızda tanımadığınız insanları görmeniz, benliğinizin farklı bir şekilde yansıması olabilir. Rüyanızda gördüğünüz insanların karakterleri, fiziksel görünümleri gibi genel özellikleri, sizin kendinizle ilgili geliştirmek veya sahip olmak istediğiniz bir takım özelliklerle bağlantılı olabilir.

Tanıdığınız kişileri görmeniz ise, biri ile aranızda var olan bir ilişkinin sizin üzerinizdeki etkilerini fark etmenizi sağlayabilir ya da biriyle aranızdaki ilişki üzerinde düşünüp bir sonuca varmanız gerektiği mesajını veriyor olabilir.

Rüyanızda sevgilinizi veya duygusal bir bağ kurduğunuz insanı görmeniz ise genellikle kendiniz ile ilgili eksik hissettiğiniz veya artık sahip olmadığınız bir hissin, eşyanıın, ilişkinin, vb. üzerinizde etki bıraktığı şeklinde yorumlanabilir.
+4 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Rüyada Taşıt Görmek

Rüyanızda ister bir araba, ister uçak, tren veya otobüs görmüş olun! Bütün bunlar hayatınızın aslında hangi yöne doğru gittiğini hissettiğinizi ve önünüzdeki hayat yolunda kontrolün ne kadar sizde olduğunu hissettiğiniz hakkında bilgi verebilir. Örneğin, engebeli bir yolda zorlanarak giden bir araç görüyorsanız, hayatınızın hangi yöne gittiğine dair zihninizin bulanık ve olumsuz olduğunu anlayabilirsiniz ve bu sayede hayatınızda, üzerinde daha çok durup bir çözüm bulmanız gereken konulara yoğunlaşabilirsiniz. Trafik kazaları da aynı şekilde yorumlanabilir.

Rüyada bir araçta rahat bir yolculuk yaptığınızı görmeniz, hedefinize ulaşmadaki rahatlığınızı ve istikrarınızı ortaya koyabilir.
SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)  
bunu cok goruyorum.. ya araba ya otobus ya ucak, sagolun bilgi icin
+4 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Rüyada Su Görmek


Rüyada su görmek genellikle duygularımızı ve bilinçaltımızı simgeler. Gördüğünüz suyun durumu( temiz, bulanık, dalgalı) duygularınızı etkin bir şekilde kontrol edip edemediğiniz konusunda bilgi verir.

İlgili rüyalar

+9 oy
2 yorum 132 okuma
Hypnos 29 Haziran 2020 Bilgi kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 117 okuma
+15 oy
4 yorum 215 okuma
Bufalo 24 Eylül 2020 Bilgi kategorisinde Bufalo Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+3 oy
4 yorum 319 okuma
+17 oy
1 yorum 304 okuma
Rüyalandım 26 Nisan 2021 Tabir kategorisinde Rüyalandım Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 132 okuma
SerdarSu27 22 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde SerdarSu27 Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 92 okuma
+4 oy
1 yorum 154 okuma
Sibel Atasoy 24 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+11 oy
4 yorum 1.9k okuma
Kahin 4 Haziran 2017 Durugörü kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+23 oy
13 yorum 531 okuma
Simge 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 178 okuma
Eslemm 3 Nisan 2022 Rüya kategorisinde Eslemm Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 110 okuma
Eslemm 20 Aralık 2021 Rüya kategorisinde Eslemm Rüyazede (1.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

397 Aktif
0 Üye ve 397 misafir
Bugün : 20397
Dün : 23857
Toplam : 48078705
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...