Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
671 okuma
yok Rüya kategorisinde Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Rüyamda sanki yeni bir okula gitmiştim üniversite gibi olabilir yalnız şöyle bir mesele vardı ordaki herkes ingilizce konuşabiliyordu.Rüyamda şöyle oldu koridorda giderken eski bir okul arkadaşım 3 kızla ingilizce bir şeyler konuştu ben de konuşamadığım için üzüldüm çünkü ordaki herkes ingilizce konuşabiliyordu.
bu arada bu 3 rakamı sürekli karşıma çıkıyor.Sonra uyandım işte

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+7 oy
 
seçti
 
En İyi Yorum
Bulunduğunuz ortama uyum sağlamakta güçlük çektiğiniz için üzülüyorsunuz, sizde bu ortamı yaşadığınız kişiler ile paylaşmak istiyorsunuz fakat deneyimsizsiniz ve çaba göstermeniz gerekiyor yani ortama uymak için kendinizi değiştirmeyin,ama aynı zamanda onlarla nasıl anlaşırsınız bunların yollarını bulmalısınız aksi takdirde güzel bulduğunuz ve olmak istediğiniz ortamlarda anlaşılmayacak ve insanların eğlendiği yerde siz bir tat anlamayacaksınız,ve de arkadaşınız sizden farklı olarak daha uyumlu ve onun gibi olabilmeyi normal olarak istiyorsunuz,fakat bunu belirtemiyorsunuz sanki, umarım bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz ,en güzel dileklerimle:-)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
potansiyelin güçleniyor lacivert. genel yorumların gelişiyor. devam.
 
Teşekkür ederim desteğiniz için Mustafa Harputi Bey:-)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
+5 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Merhaba,

Gelecekte yurt dışı seyahatleriniz  çok fazla olabilir. Karşınıza çok güzel fırsatlar çıkabilir. 3 rakamı güç ve başarıdır. Bir konuda güzel bir başarı elde edeceksiniz. Bir dileğiniz gerçekleşecek.

Sevgiler,
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
diğer iki yoruma ek olarak,  iş ve ticaret hayatında kişinin branşında uzman ve erbab olmak için çalıştığınıza ancak eksikleriniz olduğuna, Aynı zamanda bu rüya kişinin yenilik ve gelişmelere açık biri olmasına yorulur.
+2 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
iyiyim böyle yalnızlığı seviyorum  yapacak çok  işim var.Ortama uyum sağlamak bana göre değil zaten uyum sağlıyanlar da çoğu kez birbirlerine yüzlerine baka baka yalan söylüyorlar.Ortamda gülüp eğlenilebilinir ama bana samimice gelmiyor aptalca geliyor.Birileri hakkında kötü hissettiğim zaman onların yanında durmayı sahte konuşmalar yapmayı sevmiyorum.Sırf kötü hissettim diye kötü birisi diye düşünmek yanlış diyorsanız da.Ben okuldayken bir kitap firmasında açık bulup bildirmiştim bana bir indirim kuponu attılar ben de onunla 20-30 kitap istettim.Çifter çifter istemiştim.Böyle olunca sattım fazla olanları bu sefer şöyle dedikodular çıktı işte kitaplar nerden geldi falan niye ucuza satıyorsun diye.Sonra bu hakkında kötü düşündüklerim bir bir yanıma geldiler kredi kartı mı hackliyorsun bize de yardım et dediler  işte okuldan birisi çok zengin kart kullanıyor falan dediler.Ben yeni olduğum için okuldan pek ses etmedim.Sonra bir gün önüme bir kredi kartı getirip koydu ne yapabilirz dedi ben de dedim ki ordaki çöpü görüyor musun oraya at dedim.Daha çok var %99 u çıkarcıydı.Okulda baya kişi gelmeye başlamıştı yanıma ben de çareyi yalnız kalmakta buldum bir yönden kazandım bir yönden de kaybettim.Yani sözün kısası konuşmaya değer kişilerle konuşmayı tercih ederim.
+1 oy
 
Tabii ki de bunu siz bilirsiniz ben sadece rüyanıza göre bir çıkarımda bulundum ,o kişiler ile olan ilişkiniz rüyanıza da yansımış zaten, ve tabiki de sizinle kendi çıkarları için arkadaşlık yapmak isteyenlerle arkadaşlık kurmamanız en doğrusu , umarım sizinle siz olduğunuz için arkadaş olan , iyi arkadaşlarınız olur ne diyebilirim ki , iyi günler:-)
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu sekilde insanlari daha kolay cozeceksin. Soguk kaldikca uzak durdukca bi cok seyi daha kolay farkedeceksin
 Benim tarzimda boyledir. Mesafe koymak iyidir. Ama dusman olmadan tabi
+2 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
uzaktan tanıdığım o  kadar değerli insanlar var ki  çoğuylayda  proje falan geliştiriyorum.Normal olarak günlük hayatta tanıdığım insanlarda 1-2 kişi dışında çok değerliler benim için.Ne olduysa bu son 1 yıl oldu keşke tanımasam dediğim insanlarla karşılaştım 3-5 kişi öyle olsa neyse ama hepsi öyleydi.Dunning kruger etkisi vardı hepsinde 1 kişide tek yoktu onu da elimden kaçırdım.Bende de bir hastalık var birileri ile karşı karşıya konuşamıyorum ama net üstü olunca şöyle söylüyeyim hani ortamlarda böyle herkes birinin etrafında toplanır işte adam espri yapar ona cevap verecek kimse yoktur orda.Net üstündeyken inanın bana karşı konuşurken ezik duruma düşer.Benimkiside öyle bir hastalık napalım :) hastalığım 11. sınıftayken geçmişiti hafiften vardı çünkü hastalığımda bu zorluk yeni kişiler içinde alışmıştım.Son sınıfta ayrılınca da üstüne üstün çıkarcılar etrafımda olunca daha da arttı hastalığım.Şuan bir markete gidiyorum 0 konuşma sadece para ver çık ağzımdan laf bile çıkmıyor.Kitap yazıyorum şiir yazıyorum düşüncelerimi öyle ortaya güzelce çıkarabiliyorken gerçekte yüzyüze olunca konuşamıyorum.Biraz da şundan kaynaklı yapay zeka bilmi için ileri düzey matematik derslerim var ordan da çıkınca cidden ölü gibiyim kulaklıkları takıp dışarıda sallana sallana gidiyorum.Aslında bilgisayarüstü uğraşlarımı seviyorum ama beni daha da kötü yapıyor yani şöyle oldu artık konuşmayı unutuyorum bazen.Kelimeler zor çıkıyor bazen.Kendi ailemle günde en fazla 5-6 cümle konuşuyorum.Öylece soğumuş durumdayım her şeyden tatile çıkayım dedim daha uzaklara gideyim o da olmadı şuan zaten tatilden yazıyorum.Aslına bakarsanız ben böyle yaşamayı seven biriydim zaten ama eksik bir şeyler olunca olmuyor.Eksik bir kalp olunca diğer kalp çalışamıyor.
+1 oy
 
Başarılar diliyorum öncelikle projelerinde :-), anlaşılan insanlar seni baya üzmüş, ama her ne kadar çevrede anlaşamadığın ve seni üzen insanlar olsa bile seni sevenler de illaki vardır senin iyiligini isteyebilecek, Bende bir ara yani 3 yıl evet tam üç yıl boyunca çevrem ile bağlantısız yaşıyordum ama sonra şöyle düşündüm neden herkese bu yönden beni anlayamazlar ve benim sevgimin kiymetini göremezler diye düşünüyorum hiç mi yok biri beni seven hiç mi yok beni böyle kabullenen diye ,ve böylece etrafimda hepsi olmasa da birkaç kişiyi fazla yargılayıp fazla onları suçladığımı farkedince yavaş yavaş da olsa bunu üzerimden atmaya başladım tabi belki durumlar farklı ama aynı yorgun ve yaşamdan bir tat almama duygusunu ben de yaşadım ve bazen bile üzerime çöküyor, dışarı çıkınca insanlar hep bende uzak durmakta fayda var gibi bakarlardı sanki gün boyu uyumamış gözlerim mosmor ,yani uyum sağlamaya çalıştım ve biraz da olsa hayatıma renk geldi ,onlarla iletişim de olmak için kendini ortama uydur demiyorum tabiki,sadece onlar yüzünden hayatını yaşamamazlık etme  ,ve eminim istediğin kişilerle ile aynı ortamda bulunabileceğin daha iyi ve daha güzel arkadaşların olacaktır:-)
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
düşünceniz için teşekkür ederim :)
+1 oy
 
Ara sıra sıkıntılarını böyle yazıyla da olsa dökmek iyi gelir insana ,biz burada olduğumuz sürece  dinlemeye çalışırız sıkıntını  paylaşabilirsin,birinin dinlediğini bilmek bile iyi gelir insana ,daha iyi hissetmen dileğiyle :-)

İlgili rüyalar

+13 oy
1 yorum 108 okuma
Güll1 4 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+7 oy
5 yorum 1.1k okuma
Hicaz 17 Şubat 2021 Bilgi kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 140 okuma
superkadir 28 Mart 2020 Rüya kategorisinde superkadir Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 372 okuma
Yaren1989 21 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 158 okuma
+3 oy
1 yorum 137 okuma
Seymaf 8 Nisan 2022 Rüya kategorisinde Seymaf Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 132 okuma
+1 oy
1 yorum 149 okuma
+2 oy
2 yorum 194 okuma
+2 oy
1 yorum 142 okuma
Beyzaaaaaoaaaa 12 Aralık 2021 Rüya kategorisinde Beyzaaaaaoaaaa Karabasan (85 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

387 Aktif
0 Üye ve 387 misafir
Bugün : 19592
Dün : 23857
Toplam : 48077901
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...