Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
216 okuma
POYRAZ50 Rüya kategorisinde Astral Gezgini (175k puan)  
RÜYAMDA KARGALAR VARMIŞ FAKAT BU KARGALAR SİMSİYAH VE SULAK BİYERDEYMİŞ O SULAK YERDE HASTALIK GİBİ BİŞEY VARDI VE ÇOK PİS KOKUYORDU ORADA ÖLÜYORMUŞ KARGALAR AMA TEK TEK BEN Bİ TANESİNİ ALMIŞIM HAYVAN ÖLMESİN DİYORUM ELİME ALIYORUM HEMEN ÇEŞMEYE YAKLAŞTIRIP O ÜSTÜNDEKİ HASTALIĞIN PİSLİĞİN GİTMESİ İÇİN KARGAYA SU TUTUP ISLATIYORUM KAFASINA SU DÖKÜYORUM HAYVAN NEFES ALMAYA BAŞLIYOR SUYU İÇİYOR KENDİNE GELİYORDU SONRA DİYERLERİNİDE KURTARİM DİYORUM AMA DAHA BAŞKA KARGA GÖRMEDİM FAKAT SAĞ TARAFIMDA O KURTARDIM KARGAYA KARŞILIK 3 5 TANE KARGA KURTARMIŞ GİBİ  KARGALAR GÖRDÜM SONRA UYANMIŞIM :D NERDE ENTERASAN RÜYA VAR BENİ BULUYOR HEY ALLAHIM :D KÖTÜ RÜYA GÖRMEMEK İÇİN OKUDUM ÜFLEDİM YATTIM SAĞIMA YATTIM :D AMA HAYLA RÜYALAR ENTERESAN OLMAYA DEVAM EDİYOR :D  GİDİMDE Bİ KAHVALTI YAPİM :D GÜNAYDIN BU ARADA :D :D :P

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+2 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Karga bir çok şeyin simgesi olabiliyor rüyalarda. Bu biraz da kargaya olan ilginize veya onu nasıl tanımladığınıza bağlı olarak değişiyor.

Genellikle ölümle ilişkilidir kargalı rüyalar. Zaten sizin rüyanızda da bolca ölüm görünüyor. Ama siz bu ölümleri engelleyecek şeyler yapıyorsunuz. Bu ölüm illa fiziksel ölüm anlamına gelmez. Duygusal yıkım, benlik ölümü, kişisel yıkılış gibi şeyleri de temsil eder. Birinin psikolojisini düzeltiyorsunuz yani bu da kelebek etkisi gibi diğer kişileri de etkileyecektir.

(Güzel bir rüya bence, olumlu yani)
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
TŞKKR EDERİM karga bey adamsın adam akşama gelicem görüşrüz :D
+4 oy
POYRAZ50 Astral Gezgini (175k puan)  
KENDİ RÜYAMI KENDİM YORUMLİM :D Rüyada karga kurtarmak ne manaya gelir?
Rüyada karga kurtarmak dini bütün insanlarla dostluk kuracağına ve kendisi gibi dostlar edineceğine, mutlu olacağı güzel haberler alacağına ve keyfinin yerine geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kişinin kötü arkadaşlıklar kurarak bu kimselerin izinden gideceğine alamet olur. Seyyid Süleyman'a göre Rüyada karga kurtarmak: evlenerek mutlu olaya tabir edilir. Kirmaniye göre Rüyada karga kurtarmak: kişinin bu halini terk etmek istese de içindeki duygusal boşluğu bir türlü dolduramadığına, hayatın ve yaşamının tadını çıkaracağına, kişinin mutlu ve huzurlu bir yaşantısının olacağına, bazende makam sahibi olmasına, çok rahat olduğuna, emeklerin ve hayallerin boşa çıkmayacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, hata olduğunu sonradan fark edeceği ve çok üzüleceği bir karar alacağına ya da böyle bir iş yapacağına alamet olur. İhya'ya göre Rüyada karga kurtarmak: hayattan zevk almaya ve sabrın karşılığını görmeye, hüzne ve kedere düşmeye alamet olur. netten BAKTIM DOĞRUYMUŞ VALLA  bazen öyle bi hisse kapılıyorumki hemen gitmem gerektini bu adamla artık olmaz denildini git ve hemn işe gir paranıda topla gibi hissettimi ve bu adam sana daha çok farklı farklı tehdit edicek yada istediği olmayınca ezicek gibi hissediyorum yani öyle bir his geliyor ama ani bir his çabuk kaç acele et der gibi nerdeyse tuhaf  :/

İlgili rüyalar

+2 oy
5 yorum 202 okuma
~}çu 30 Haziran 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 174 okuma
Art3mis 3 Kasım 2018 Rüya kategorisinde Art3mis Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+11 oy
3 yorum 231 okuma
+5 oy
1 yorum 156 okuma
Smia 28 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Smia Rüya Tabircisi (5.7k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 131 okuma
Arkturus 2 Haziran 2017 Rüya kategorisinde Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 290 okuma
Misafir 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 142 okuma
İrm 30 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde İrm Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 141 okuma
+7 oy
2 yorum 202 okuma
Eylülmls 10 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Eylülmls Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+9 oy
4 yorum 226 okuma
Rüyazede 19 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 158 okuma
Liz 29 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 113 okuma
19 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

429 Aktif
1 Üye ve 428 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15435
Dün : 23857
Toplam : 48073762
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...