Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
189 okuma
mustafaharputi İstihare kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
istiharede esas olanın, yeşil, beyaz, kırmızı ve siyah olduğunu önceki yazıda belirtmiştim. bunun dışındaki renkler karışık gelişmelerdir ve yine görüldüğü nesnelerle değerlendirilmelidir. mavi mutluluk, pembe duygusallık ve mutluluk, sarı hastalı, kahverengi sıkıntı gibi tabir edilse de beraber görülen nesnelerin de içeriği ile değerlendirmek gerekir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Altın rengi parlak Sarı: Manevi ödül, kendini geliştirme, zenginlik anlamına gelir. Azimli, kolay boyun eğmeyen biri olduğunuzu gösterir.

Beyaz renk: Saflığın mükemmelliğin haysiyetin saflığın ve temizliğin, farkındalığın ve hayata daha güzel bakmaya yeni başlangıçları temsil eder.

Bej rengi: Bir işin temelini, sade halini olmazsa olmazını temsil etmektedir Aynı zamanda tarafsız olan yönünü gösterir.

Bordo renk: Başarı ve ferahı simgeler. Zenginlik sizde olan potansiyel bir gücü simgeler.

Fuşya renk: Duygusal anlamda istikrarlı olduğunuzu ve eski alışkanlıkları bırakıp değişikliğe açık olduğunuzun göstergesidir.

Gri renk: Duygusal olarak hassas olduğunuzu, depresyon, korku, kararsızlık ve kötü hastalık anlamını gelir.

Fildişi rengi: Çevrenizde olan insanlar üzerinde kurduğunuz üstünlüğü simgeler. Size yakın birinin, sandığınız kadar mükemmel olmadığını ifade eder.

Kestane rengi: Yiğit, cesaretli, kahraman ve güç anlamı taşır

Kahverengi renk: İç huzurunu ve muhafazakârlığı, toprağa bağlılığı, aslınıza geri dönmeniz gerektiğini sembolize eder.

Kırmızı renk: Enerji, tutku, kuvvet yorgunluğu, istek azim ve cesaret anlamına hayatımızdaki yeniliklere başlarken düşünceli davranmanız gerektiğini anlatır.

Leylak rengi: Hayata daha sıcak bakmayı, olumsuz düşüncelerden arınmayı simgeler.

Mor renk: Sevgiyle yaklaşmak, şefkat ve merhamet konularını ifade eder. Hastalıktan kurtulmanın ve adaletin habercisidir.

Mavi renk: Zihin açıklığına ve geleceğe umutla bakmaya, huzur, bilgelik, sonsuzluk ve sadakati gösterir.

Pembe renk: Mutluluk, sevgi, şefkat konuları ile ilişkili olup aşka ihtiyaç duyduğunuzu gösterir.

Sarı renk: Hem olumsuz hem de olumlu manalara gelir. Güzel bir rüyada, istiharede renklerden sarı rengi görmek mutluluk, uyum ve bilgeliği; kötü bir rüyada, istiharede renklerden sarı rengini görmek ihanet, korkaklık, karar vermede güçlük ve yetersizlik gibi anlamlara gelir.

Siyah renk: Gizem, karanlık, tehlike, ölüm, yas, nefret ve reddedilmeyi, kini simgeler. Sevgi ve destek eksikliğini ifade eder. İstiharede renklerden siyah görmek fakat bununla birlikte neşeli olan bir ruh haline sahip olmak günlük hayatta maneviyatın ilk planda olmadığına delalet eder.

Turuncu renk: Nezaket, dostluk, umut, canlılık, dışa dönüklüğü, sosyal olmayı temsil eder. Kendinizi canlı hissetmenizi ve yeni ilgi alanlarına ihtiyaç duyduğumuzu ifade eder

Yeşil renk: Büyüme, gelişme, şifa, sağlık, canlılık, umut, huzur ve barışı temsil eder. İstiharede renklerden koyu yeşil rengi aldatma hile ve paylaşmadan zorluğu gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İstiharede Karışık Renkler Görmek


Sabır ve salat ile yardım isteyin! Ancak bu huşu duyanlardan başkasına ağır gelir. (Bakara Süresi 45. Ayet)



Önceki konularda da bahsettiğimiz gibi, istihare de aslolan Dua ve Namaz dır.  Rüyaya gelecek olursak karışık renklerin olduğu rüyalar genelde yorumlanmaz. Çünkü renklerin yorumu kişiden kişiye değişiklik gösterebilmektedir. Birbirine yakın ve uyumlu renklerin görülmesi hayra  yorumlanırken, birbiriyle uyumsuz zıt renklerin beraber görülmesi iyi yorumlanmaz. Bu gibi durumlarda karar vermek için en doğru yol istişare yapmak olacaktır.

“Yine onlar Rablerinin (davetine) koşarlar, namazı hakkını vererek eda ederler, toplumsal işlerini aralarında danışma yoluyla görürler ve kendilerine rızık olarak verdiklerimizden harcarlar.” Şura Süresi 38. Ayet

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

457 Aktif
2 Üye ve 455 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10015
Dün : 23857
Toplam : 48068355
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...