Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+24 oy
1.4k okuma
Simge Analiz kategorisinde Astral Gezgini (184k puan)  
Rüyanızda bir köpeği görmek sezgiyi, cömertliği, korumayı ve sadakati sembolize eder. Güçlü değerleriniz ve iyi niyetleriniz yaşamda ileriye gitmenizi ve başarı getirmenizi sağlayacaktır. Rüyada görülen köpek, yaşamınızda bu özellikleri sergileyen birini de temsil edebilir.

Alternatif olarak, rüyanızda bir köpek görmek, görmezden geldiğiniz veya unutmuş olabileceğiniz bir beceriyi gösterir. Köpek havlıyor veya hırlıyor ise, o zaman kendi içindeki bazı içsel çatışmaları gösterir.

Ayrıca ihanet ve güvenilmezliği de gösterebilir. Köpek ölmüşse veya ölüyorsa, iyi bir arkadaşınızın kaybı veya içgüdülerinizin bozulması anlamına gelir.

Bir köpeğin bacağınızdan ısırdığını rüyada görmek, hayatının çeşitli yönlerini dengeleme yeteneğini kaybettiğinizi gösterir. Yeni bir duruma yaklaşmakta tereddütlü olabilirsiniz veya hedeflerinizle ilerlemek istemeyebilirsiniz. Bir köpeğin elinizden ısırdığını rüyada görmek sadakatsizlik anlamına gelir. Birinin bir köpek tarafından ısırıldığını rüyada görmek, ihanete işaret eder. Bu kişi tarafından haksızlığa uğradığınızı hissediyorsunuz anlamına gelir.

Rüyasında mutlu havlayan köpek görmek zevkleri ve sosyal aktiviteyi sembolize eder. Bir çevreye kabul ediliyorsunuz. Köpek vahşi havlıyorsa, insanlara talepte bulunma ve etrafınızdaki durumları kontrol etme alışkanlığınızı temsil eder.

Alternatif olarak, aynı zamanda dostça olmayan yoldaşları gösterebilir.
Farbe Rüyakar (5.4k puan)  
kemiksiz olu kopek gormek ne ?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

13 Yorum

+11 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada köpek görmek jung ve psikolojik yorumlara göre bir çok anlama gelebilir. Rüyada köpek görmek bilimsel olarak incelenmelidir. Örneğin köpek dost olabileceği gibi düşman da olabilir. Rüyayı nasıl gördüğünüz, psikolojiniz ve köpeğin hayatınızdaki rolüne göre değişir. Rüyada köpek görmenin yorumu köpeğe ne hissettiğinizle alakalıdır. Rüyada köpeği seviyorsanız dost, sadakat, koruyucu, şefkat gibi duyguları içerirken köpeğin size saldırıyor olması düşmanlarınızla ilişkilidir.

Rüyada görülen köpek rengi bile rüyanın yorumlanmasında etkendir. Yine rüyada görülen köpeğin cinsi, büyüklüğü gerçek yaşamdaki karşıtlarını bulmalıdır. Bilinçaltında köpekle ilgili anılar ortaya çıkarılmalı ve köpeğin çağrışımları ancak rüyada görülen köpek metaforunu çözümlememize yardımcı olur.

Freud'a göre rüyada görülen köpekler cinsellikle ilgilidir. Örneğin toplumda sıkça kullanılan köpeklerle ilgili deyimler bilinçaltında farklı karşılıklar bulur. "Köpeğin olayım", "köpek gibi sürün", "kapımda köpek ol", "köpek gibi gelecek" tarzı deyimlerin hepsi en yakın dostumuz olan köpeklerle kurulan duygusal bağların yansımasıdır. Yine "köpek gibi sadık", "köpek gibi seviyor" deyimleri de ikili ilişkilerde kurulan cümlelerden. Bilinçaltımız bir şekilde bunlardan etkileniyor ve yine freuda göre bu rüyalarımıza yansıyor.

Mitolojide de rüyada gördüğüm köpek üzerine bir çok tabir gelişmiştir. Kimi zaman tehdit, kimi zaman güç hayvanı ve dost olan köpek insanlığın tarihi boyunca rüyalarımızda bize rehberlik etmiş, tehdit oluşturmuş ve en çok rüyada görülen hayvan olarak tarihe geçmiştir.

Rüyada görülen köpek ile ilgili rüyalarınızı bu başlık altına yazarsanız birlikte yorumlar, rüyalarınızın tabirini yapar ne anlamlar çıkabileceğini inceleriz.

İlgili görülebilecek rüyalar: "rüyada saldıran köpek", "rüyada sevdiğim köpek", "rüyada köpek kurtarmak", "rüyada yavru köpek", "rüyada yalayan köpek", "rüyada hırlayan köpek" şeklinde olabilir.
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
Ancak bu kadar.... Hoş ol emi.
+11 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
Rüyanızda hasta bir köpeği görmek, ihmal edilmiş bir dostluğu simgeler.

Bir köpeği beslediğinizi rüyada görmek eski bir beceri ya da yeteneği beslediğiniz anlamına gelir. Aynı zamanda arkadaşlıklarınızı geliştirmek için daha fazla zaman ve çaba harcamalısınız demektir.

Bir köpeğin kuyruğunu kovaladığını veya rüyanızdaki dairelerde dolaştığını görmek, bir durumu etkili bir şekilde ele almamanız anlamına gelir. Verimsiz emekle çok fazla zaman harcıyorsunuz demektir.

İki köpeğin birbirini yaladığını rüyada görmek, gerçek yaşam ilişkilerinden birinde karşılıklı anlayışı temsil eder.

Bir köpek aldığınızı rüyada görmek, arkadaşlarınızı satın alma ya da övgü ve iyilik satın alma eğiliminizi gösterir. Alternatif olarak, arkadaşlığı bulmanız için ihtiyaç duyduğunuzu simgeler. Bir köpek tarafından yönlendiriliyorsanız, o zaman bir durumdan ya da problemden uzaklaşmakta zorluk çektiğinizi gösterir.
+10 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
Köpeğinizi verdiğinizi veya gönderdiğinizi rüyada görmek, şu anda verdiğiniz kararların ve seçimlerin sadakatsizlik olarak yanlış yorumlanabileceğini gösterir. Sizin için doğru olanı yapmak zorundasınız ve başkalarının kararınız hakkında ne düşündüklerini merak etmeyin. Alternatif olarak, arkadaşlığın reddine işaret eder.

Köpeğinizi kovaladığınızı rüyanızda görüyorsanız, birisinin sadakatini yerine getirmediği anlamına gelir.

Rüyanızda bir köpeğin üstünden geçmek, bir arkadaşınızın niyetinde şüphe ifade ettiğiniz anlamına gelir. Belki de ihanete uğramış hissediyorsunuz. Arkadaşın sizi destekleyici biri değil muhtemelen.

Bir sürü köpekle koşmayı ya da yaşamayı rüyada görmek, bir aidiyet ve aile duygusu aradığınızı gösterir. Köpekler, kardeşlerinizi, çocuklarınızı veya diğer aile üyelerini, korunma ihtiyacı olan ve zarar görmemesi gerektiğini düşündüğünüz diğer aile üyelerini sembolize edebilir.

Bir köpeğe banyo yaptırdığınızı rüyada görmek, beslenebilme yeteneğinizi sembolize eder. Ayrıca sadakatiniz ve cömertliğinizden gurur duyuyorsunuz.

Bir köpeğin karnını ovuşturduğunu rüyada görmek ilişkide güveni temsil eder.

Köpeğinizi giydirdiğinizi rüyada görmek, kendi karakter kusurlarınızı ve alışkanlıklarınızı örtme girişimlerinizi gösterir.
+10 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
Bir köpeği sırtınızdan alamadığınızı rüyada görmek, birisini sırtınızdan atamadığınız anlamına gelir. Belki de zorbalıkla size bağlı ve enerjinizi sömüren kişiler.

Rüyada siyah renkli bir köpek görmek bir arkadaşın gölge yönünü sembolize eder. Size yakın birinin karanlık yüzü ortaya çıkıyor ve onu görebiliyorsunuz. Onların gerçek niyetlerini de. Eğer köpek beyaz ise, o zaman bir arkadaşınızın niyetinin saf ve gerçek olduğunu gösterir.

Bir köpeğin adım attığını rüyada görmek, belli arkadaşlıklar veya aldığın ilişkiler kazandığın anlamına gelir.

Bir köpeğin yavruları olduğunu rüyada görmek, beslenebilme yeteneklerinizi ifade eder.

Bir köpeğin yılan yediğini rüyada görmek, yakın bir arkadaşınızın kötü bir karar vermenizi önlemeye çalıştığını gösterir.

Rüyanızda iki başlı bir köpek görmek, çevreniz hakkında aşırı uyanık olduğunuz anlamına gelir. Öte yandan, rüya sizin etrafınızda ne olduğunun daha fazla farkında olmanız gerektiği anlamına da gelebilir.

Ayrıca, sadakat ("insanın en iyi arkadaşı") gibi köpek kelimesiyle ilişkili kavramları ve "bir köpek gibi muamele edilmesini" düşünün.

Köpeklerin katledildiklerini veya çıkarılmadıklarını rüyada görmek, arkadaşlık için biten acıyı temsil eder. İhaneti ve / veya yanlış kişiye güvendiğini gösterir.
+4 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Her ne kadar kişinin köpeklerle olan bağına göre farklı anlamları olsa da genel olarak güzel yorumlar ve analizler olmuş. Köpekle ilgili gördüğüm rüyaları bu başlığa yazarım artık.
+9 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
Köpek kavgası

Rüyanızdaki bir köpek dövüşünü görmek veya izlemek, kendinizin bir yönünü umutsuzca reddettiğiniz anlamına gelir. Bir şey hakkında utandığınızı simgeler.

Ayrıca Köpeklerin dövüştüğünü rüyada görmek, sizinle yakınlarınız arasında bir çıkar çatışması olduğunu gösterir. Bu durumdan uzak durmanız gerekiyor.

Köpek maması

Rüyanızda köpek maması yemek, bazı hayvansal veya ilkel düşünceleri ele almanız gerektiğini önerir. Bir ilişkide sadakat veya aldatılma sorunları ile mücadele ediyor olabilirsiniz.

Köpek evi

Rüyanızda köpek evini görmek, başınızın büyük belada olduğunu gösterir. Yaptıklarınız için cezalandırılma hissini yaşıyorsunuz demektir.

Köpek Yarışı

Rüyada köpek yarışı görmek, kendi kendinize bakıyor ve kendi gereksinimlerinizi karşıladığınız anlamına gelir. Topluluk hedefleri üzerindeki kişisel kazançların sizi motive ettiğini gösterir.
+7 oy
 
Rüyamda dört köpek saldırıyordu. Havlıyorlar, üzerime atlıyor ama ısırmıyorlardı. Sanki aralarında kalmışım atlayanı elimde itiyordum.  Sonra uyandım ama hala korkuyorum
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Sana istemeden de olsa zarar vere dört arkadaşını simgeliyor olabilir.
+6 oy
 
Merhabalar ben dün gece rüyam da karanlık bir yerde oturan bir adam ve bir köpek gördüm. Köpek simsiyah renkteydi ve gözleri kırmızı bir şekilde parlıyordu. Yanında bağdaş kurmuş oturan adamın ise etrafından beyaz bir ışık yansıyordu. Çok korktuğumu hatırlıyorum ve hemen ayet-el kürsi yi okumaya başladım rüyamda. Ayet-el kürsi biter bitmez rüya bozuldu ve uyandım. Bunun manası nedir acaba şimdiden teşekkürler
+6 oy
 
merhaba, rüyada erkek kuzenimle birlikte daha önce yaşadıkları köydeydik. bir çalılıkta bir sürü köpekle birlikteydik ve çalılarla uğraşıyorduk. o birden domuz dedi ve köpekler bu kelimeden çok rahatsız oldu. ben ona ne yaptın diye seslendim.
O koşarak bir ağacın üzerine çıktı bir köpekte onun peşinden çıkıp yetişti ve dokundu. ona ne yaptığını göremedim sonra diğerleri bana doğru koştu ve ben ise küçük bir çalının arkasına sakladım ve gelmeyin dedim. saldıran köpekler birden uysallaştı ve benimle oynamaya çalıştılar. içlerinden orta boyutlarda bir dişi (öyle sanıyorum) köpek benimle kaldı ve birlikte yürüdük. sürekli bana bakarak gülümsüyordu.

Yorumunuzu rica ederim.
teşekkürler.
0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Sana karşı önyargılı olan bazı insanlar var ve bunlar zamanla seni tanıyıp bu önyargılarını kırıyorlar ve seni oldukça benimsiyorlar gibi görünüyor rüyan.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Bir köpeği rüyada görmek sezginizi ve sadakatinizi simgelemektedir. Sizler iyi niyetleri olan, dünyaya sunduğunuz bir insansınız ve bu kesinlikle size yaşamda başarı getirecek. Bu rüya, yaşamınızda bu niteliklere sahip ve çok saygı duyduğunuz başka bir kişiyi temsil edebilir.

Bu rüya aynı zamanda unutmuş olduğun bazı yetenekleri de temsil edebilir ve bu senin en büyük hatan. Bazen bilincimiz bizi unutmamız ve biraz daha fazla değer vermemiz gereken şeyler hakkında uyarır.
+4 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyanızda havlayan mutlu bir köpek gördüyseniz, iyi sosyal ilişkileri ve birçok sosyal aktiviteyi sembolize eder. Muhtemelen, sizin için değerli olacak pek çok yeni sosyal temas sağlayacak ilginç ve çok önemli bir etkinliğe davet edileceksiniz.

Rüyanızdaki köpek şiddetli bir şekilde havlıyorsa, o zaman etrafınızdaki durumu talep etme ve kontrol etme alışkanlığınızı temsil eder. Sen çok kontrol eden bir insansın ve nasıl görünmesi gerektiğini ve başkalarının nasıl davranması gerektiğini biliyorsun. Bu başkalarına karşı çok zorlayıcı olabilir ve sıklıkla çok talepkar biri olarak tanımlanırsınız.

Bu rüya çevrenizdeki olumsuz bir ortamı gösterebilir. Belki etrafınızdaki bazı insanlar hayatınızda sorun yaşar ve onlardan kaçmanın bir yolu olmadığını hissedersiniz. Onlara ne hissettiğinizi söylemeli ya da kendinizi onlardan uzak tutmalısınız.
+3 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Rüyamda çok geniş sağ ve sol tarafta güzel, müstakil evlerin olduğu bir yerdeyim. Yanımda bir erkek arkadaşım var yakın zamanda doğum gününü kutladım hatta. Onunla beraber sokakta ilerlemeye çalışıyoruz ama yolun ortasında iki tane kız çocuğu ve iki tane de büyük köpek var. Çocuklar sürekli geçmemize izin vermiyor ve köpekler saldırır felan diyorlar. Ama köpekler havlamıyor bile. Büyük,grili beyazlı köpeklerdi,saldırgan gibiler ama hiç öyle saldıracak hareketleri yoktu. Biz köpeklerin olduğu yerden geçeceğiz ve karşımızda küçük bir araç var 3 tekerli üstü kapalı bir araba. Ona gidicez. Köpeklere doğru yaklaşıyoruz onlar da bize yaklaşıyor ama biz geri kaçıyoruz. Çocuklar da öyle diyince yaklaşmadık. Köpekler de kendini sevdirmek için bize yaklaşıyor, saldırmıyor. Daha sonra bize iyice yaklaşıyoruz ve yanlarından geçerken köpek de bana yaklaşıyor sağ elim köpeğe değiyor geri çekiyorum ve arabaya doğru yaklaşıyoruz. Köpekler bize hiçbir şey yapmıyor,çocuklar da köpeklerle oynuyor.
Yorumlarsanız çok sevinirim :)

İlgili rüyalar

+7 oy
1 yorum 171 okuma
Rüyagören 8 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Rüyagören Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 179 okuma
Zeynel45 27 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 121 okuma
~}çu 4 Eylül 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 133 okuma
+15 oy
6 yorum 5.8k okuma
Simge 17 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 131 okuma
+2 oy
1 yorum 131 okuma
+1 oy
3 yorum 204 okuma
Kitapaşığı 19 Ekim 2021 Tabir kategorisinde Kitapaşığı Karabasan (299 puan)   yazdı
+17 oy
5 yorum 239 okuma
denizdenizdeniz 7 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde denizdenizdeniz Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 171 okuma
Berire 16 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Berire Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 142 okuma
hatice435 15 Kasım 2020 Rüya kategorisinde hatice435 Karabasan (406 puan)   yazdı
+11 oy
5 yorum 382 okuma
18 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+11 oy
7 yorum 591 okuma
Likya 20 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

431 Aktif
0 Üye ve 431 misafir
Bugün : 21862
Dün : 23857
Toplam : 48080166
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...