Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
356 okuma
Deniz köse Rüya kategorisinde Rüyazede (1.6k puan)  
Rüyamda nerde olduğumu tam olarak bilmediğim bi yere girdim ve kayaların arasından bir yarasa uçtu ve çıktığı yerden tekrar içeri girmesi anlık oldu.. Sonra kendimi yatak odası gibi bir yerde buldum ve yağmur yağmaya başladı önümde pencereleri açtım uzakta üstü kararmış yer yer koyu mavi denize yağmurun yağdığını gördüm.. Dizlerimin üstüne çöktüm ve kafamı kaldırıncı çıplak bi adamın dizlerini sonrada cinsel organını gördüm.. Ne anlama içtenlikle yorumlar mısınız.. Teşekkürler..

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Epey ilginç bir rüya olmuş. İçinizde karanlık bir yön var. Yarasa bunu simgeliyor, zaten gece, kasvetli bir hava. Bu karanlık yön konusunda tereddütleriniz olsa da bu yönünüze itaat etmeyi seviyorsunuz aslında. Bu yüzde diz çöküp teslim olma eğiliminiz var. Ama kötü değil çünkü enerjinizi yükseltiyor aynı zamanda.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yağmur yağması ne demek; mal mülk sahibi olunacağına, çekilen hasretin sona ereceğine, evlenmek için bir adım atılacağına, ferah, geniş ve bahçeli bir eve sahip olunacağına ve tatile çıkılacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmur Ve Sel Görmek
Çok güzel bir şekilde ilerleyen iş hayatının bazı sorunlarla karşılaşılması üzerine çok kötü bir hal alacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hayatı kötü etkileyecek bir olaya maruz kalınacağına ve kardeşlerin tartışacağına rivayet edilir. Kişi, uzun bir zamandan binbir türlü güçlükle biriktirdiği zenginliğinin bir kısmını kaybedecek ve çok büyük üzüntü duyacağı bir olay yaşayacak demektir. İşlerin bozulacağı bir döneme girileceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmurda Islanmak
Üzerinde kafa yorulan bir projenin gerçekleştirilmesi sayesinde çok büyük başarı kazanılacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, kazancın ve sevenlerin artacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına ve herkesin takip ettiği ve her yaptığı ses getiren bir kişi olunacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmur Yağdığını Görmek
Çok hayırlı anlamlara gelen bir rüyadır. Kişinin, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, sorunların kolayca çözüme kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına yorumlanır. Aynı zamanda, yaşanan bazı üzücü olaylardan ötürü kötüleşen sağlığın gittikçe daha iyi bir hal alacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şiddetli Yağmur Yağdığını Görmek
Bu rüya iki şekilde yorumlanır. Eğer yağan yağmur yağdığı yere zarar veriyorsa çok sıkıntı ve üzüntü yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine delalet eder. Eğer yağmur yağdığı yere zarar vermiyorsa, güzel şeyler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine ve hayırlı haberler alınacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmur Çiselemesi
Kişinin, istediği şeylere kavuşacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, yine de istediği şeylere kavuşana dek sabırla ve azimle çalışıp çabalaması gerektiğine yorumlanır. Ayrıca, kendisini çok daha iyi yerlerde göreceğine ve hem aile hayatının hem iş hayatının her zamankinden daha iyi olacağına rivayet edilir.

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 181 okuma
Adams 15 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 132 okuma
alper 5 Nisan 2022 Tabir kategorisinde alper Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 316 okuma
+5 oy
3 yorum 154 okuma
saharaa 27 Ekim 2020 Rüya kategorisinde saharaa Rüyakar (3.6k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 223 okuma
Marduc 3 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Marduc Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+8 oy
5 yorum 329 okuma
Simge 15 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 516 okuma
Celal 2 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Celal Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 142 okuma
+3 oy
2 yorum 187 okuma
Zeynel45 29 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+9 oy
14 yorum 4.4k okuma
+4 oy
1 yorum 185 okuma
erdem58 19 Aralık 2019 Rüya kategorisinde erdem58 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 176 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

416 Aktif
0 Üye ve 416 misafir
Bugün : 17484
Dün : 23857
Toplam : 48075806
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...