Merhaba, ruyamda platonik oldugum kisiyle oldugum ve birlikte bi su birikintisinin yanindaydik. Suyun icine yengec ve fil var deniyordu sanirim. 3 tane vardi ams ikisini hatirliyorum.
Sonra ben kasik bolgemde kist var saniyordum ama aslinda hamileymisim.
Ikinci ruyamda platonik oldugum kisinin gercekten sozlenip sozlenmedigini mersk edip abisine soruyorum. Karisida ordaydi. Bana bi nisan videosu gosterdi ama o kisi platonik oldugum kişi degildi. Daha sonra ben gizlice onun telefonuna bakiñ bir fotograf gordum. Fotograf siyah bi aracin yaninda elinde soz yuzuklu platonik oldugum kisiyi gordum.
Uzuntuden koşu yapmaya başlamistim.
Daha sonra bir yerde benim anlaminda oldugu ortamdayiz. Ben yeşil bir yaprakli dali platonik oldugun kisinin bir seyine yapistirdim ama hatirlamiyorum kapiydi sanirim.
Sonra orada platonik oldugum kisi fotografíma bakmissin diyodu abisine. Bende o sirada ablama bakiyordum uzgundu oda bende sonra aglayarak oradan ciktim. Az ileridr annemi de gordum.