Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
116 okuma
geekone3388 Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
(Bu rüya yengemin rüyasıymış çok kafasına taktığı için anlamını öğrenmek istedim kendisi o gün öleceğini düşünmüş bu rüyayı da Mayısın başlarında yani rüyadan 1 ay önce görmüş sanırım)
İlk rüyamda kabe gibi bir yerde kalabalık namaz kılıyor ben ve oğlum da top oynuyoruz gülüyoruz, ertesi gün gördüğüm rüyada ise babamın her yere 23 Mayıs tarihini yazdığını, astığını görüyorum.
geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)  

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+3 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar özel isteğiniz üzerine rüyanıza kendi bakış açımla bir yorumda bulunacağım. Öncelikle o tarihte yaşadığı birşeyler olmuş mudur merk ettim. Bazen rüyalarımızda ön sezilerimiz bize birşeyi eder. Lakin her daima doğru yorumu bulmak olamayabilir. Ölümü düşünmesinin sebebi elbette toplumumuzun çoğunun hatta insanlığın en kafa yoran ve en fazla unutulan kavramı ölümün ansızın gelebilme korkusundan ötürü.

İlk rüyanın kutsal bir mekanda geçmesi ve ardından böyle tarihli bir rüya görmenin tabi etkisi ile kendisince öleceğini düşünmüş olmasını çok normal buluyorum..

Kutsal mekanların enerji alanları çok geniştir ve her kim rüyasında kabeye gittiğini görürse gerçekte gitmiştir diye de bir düşünce olduğunu duymuştum. İlk rüya çok pozitif bir rüya. Hoşluğun, sakinliğin ve bol bol dönüşümün olacağı bir sürece girdiğini işaret ediyor. Oğlu ile oyun oynaması aralarının hoş sohbet olacağını ve verimli bir dönem geçireceklerini gösteriyor.

İkinci rüya da tarihi numerolojik bilgimle yorumlamayı düşünüyorum çünkü çok fazla detay yok rüyada.
23 - 05 - 2023

tarihin farkındaysanız 23 ün de kendi içinde bir beş olduğunu (2+3=5) ay 5 (mayıs) yılıda otomatik alıştığımı 23 yazısı ile gördüm önce oda beş sayısını gösteriyor...

5 rakamının manasını eklemiştim site de yazılarım arasında da görebilirsiniz. Aslında bize 5 konuyu, 5 kişiyi, 5 yeri işarette edebilir. Aynı zamanda macera, sosyallik, gezip görmeninde işaretidir.

Totalde iki rüyanın birleşiminde dönüşüm sürecine girdiğini ve dönüşümün en son varılacak noktanın ölüm olduğu vurgusunun hissi ile belki de hayatında ölümün varlığı ile yenilikler katmanın, yaşanmaya ve inanmaya değer bir hayat yaşamanın gerekliliğinden ötürüdür.

Bizler ölümlü canlılarız. Ölümsüzleri görmedim hiç. Varılacak son durak belli peki oraya varana kadar gerçekten yaşadıklarımız ne kadar bizi tatmin ediyor. İnanç hayata anlam katmanın çok güzel basamağıdır. Buradan başlmasını mı işaret ediyor acaba ? Burada inancını bir tartıya koyup ne kadar sağlıklı olduğuna bakmak güzel bir başlangı olabilir..


Tatlı rüyalar dilerim....
geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
Çok teşekkürler tekrardan. Ayrıca geçtiğimiz 23 mayısta ufak aksilikler yaşamış sadece sokak köpeğinin rahatsız etmesi, kovalaması gibi korkmuş v.s. ve de 23 Mayıs bizim dedemizin ölüm tarihi ama kendisinin dedesi değil eşinin dedesinin. Onun hayrına ve rüya için sanırım çocuklara çikolata dağıtmıştı o gün kuran kursundaki.
+2 oy
 
Kabe müslümanların kıblesi olması hasebiyle rüyada görülmesi dini bir yönelişi temsil eder.Öyleki Kabe'de olmak için özellikle oraya gidilmesi gerekir.  Ancak bu özel alanda yapılan genel bir ibadet olan namazın genel alanlarda yapılan namazlardan üstünlüğü vardır. Bu durumu toplumun özel bir gayret ile özel bir alan olan  Kabe temsiline yönelmesi esnasında rüyayı gören kişinin Kabe temsili yerine  ailesine yönelmesi olarak düşünebiliriz. bu durumda toplumun önem verdiği manevi yönelişlerin yerine rüyayı gören kişi  kendi evladını koymuş gibi olur. Bu düşünceyi şöyle açıklayabiliriz. Rüyayı gören kişi toplumun manevi yönelişlerinin altında yatan inanç kısmını onaylıyor ancak bu duruma dair güçlü bir psikolojik eğitim sürecinin de olması gerektiğini düşünüyor. Kabe gibi özel bir alanda çocuk eğitimine dair yaptığı çalışmalar kendi çocuğunun maddi ve manevi gelişim sürecini dengeli götürmek isteği ile ilgili. İkinci rüya ise ilk rüyasına göre oluşmuş olan denge sürecinin  muhtemelen kendi çocukluğunda babası ile yaşadığı kendi gelişim sürecinden oluştuğunu düşündürüyor. Rüyayı gören kişinin kendi çocukluğunda babasından beklediği eğitim süreci performasının kendi çocuğuna uyguladığı eğitim süreci ile pek ilgili olmadığını söyleyebiliriz.Bu süreç kendisi için  genelde bir dikta ve deklarasyon olarak sonuçlanmış. Bir şeylerin yapılması istediği baba tarafından dikte ve deklare edillmiş ama neden yapılması gerektiği pek anlatılmamış. Baba sembolünün kendisine yaptığı dikta ve deklarenin de biraz ilerisinde bir nevi porpaganda gibi. Rüyayı gören kişi bu kişisel tecrübesinden kaynaklı olarak kendi çocuğuna bunların hiç birini yapmıyor 23 Mayıs gibi zaman kısıtı,Kabe gibi de bir mekan kısıtı koymuyor ve oğlunun gelişimini dengeli götürüyor.
geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
Teşekkürler

İlgili rüyalar

+20 oy
14 yorum 349 okuma
Simge 4 Ağustos 2020 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+14 oy
7 yorum 241 okuma
Simge 24 Temmuz 2020 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 174 okuma
Murat Erdoğan 1 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Murat Erdoğan Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 519 okuma
+5 oy
2 yorum 171 okuma
Gamze derya 27 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Gamze derya Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 104 okuma
14 Temmuz 2023 Rüya kategorisinde Rüyad   yazdı
+5 oy
1 yorum 120 okuma
Ceylan 27 Haziran 2021 Rüya kategorisinde Ceylan Karabasan (781 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 138 okuma
OT 1 Eylül 2019 Rüya kategorisinde OT Rüya Tabircisi (6.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 105 okuma
karahan111 27 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde karahan111 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+13 oy
12 yorum 325 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

411 Aktif
1 Üye ve 410 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19139
Dün : 23857
Toplam : 48077451
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...