Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
105 okuma
Şifacı Rüya kategorisinde Uzman Yorumcu (22.2k puan)  
Merhabalar, uzun bir aradan sonra dün gece gördüğüm bir rüyayı yazmak için sizlerleyim.
Rüyami hastahane nöbetinde gördüm, saat 1 sıraları sırt ağrım olduğu için yüzüstü dönüp uyumaya çalıştım. Uyku uyanıklık arası kendimi   servis kalabalık sesler duyarken buldum. Personeli insanları kovaladığıni kargaşa çıktığını görüyorum. Personel kaçıyor Nöbet odasına geliyor. Sesler devam ediyor odanın dışında, sonrası yüz üstü yaptığımı farkediyorum kafamı arkasından karşı koyamadığım birseyin beni çektiğini hissediyorum. Süreleri okumaya başlıyorum. Fatiha, besmele en son Ihlas okuyorum. Aniden kendime geldim sırt üstü döndüm ve olay bitti. Karabasan olduğunu düşünüyorum ama netlestiremedigjm için yazdım buraya, yorumlarınızı bekliyorum. Yanliz yok yüz üstü uyumak günah ondan oldu, yok cinler rahatsız etmiş yorumu yapacak arkadaşlar yazmassa sevinirim. Teşekkür ederim
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bu sitede gerçekten öyle yorumlar yazacak insanların olduğuna inanmıyorum merak etmeyin cinler  rahatsız etmiş demeyeceğiz biz rüyaların ne olursa olsun ister kabus ister net rüyaların bizlere birşeyler anlatığına inanan kişileriz bu deneyimleri  neden yaşıyoruz bu sitede konuşup tartışıyor birbirimize bildiğimiz bilgileri aktarıyorz içiniz rahatetsin :)
Şifacı Uzman Yorumcu (22.2k puan)  
Cevap için teşekkür ederim

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Genel olarak eski çağlarda  bir uygulamadan bahsederlerdi ,geçiçci durugörü görmek için ,geçiçi görüntüler için eski şamanlar veya eskiden bu tarz ilimler ile ilgilen kişilerin bir çok ot,tütsü,yiyecek karışımlardan hazırladıkları malzemleri tüketerek , halisinasyon etkisi yaratarak gördükleri görüleri kehanet kabul ederlermiş, yakaza halini de hepbuna beztirim,bilinç açık algı var ama uyuyoruz da aynı zamanda :) burada görülen görüntülerin kuvettli ve gerçek oldukları bir bir çıkdığından da bahsedelir bizim bu rahatsızlığı yaşamamız bazen rahatsız edilmemeiz algılarımızın tamamen açık olmasından kaynaklıolabilir algılarımız açık olduğu için yüksek bilinç ve frekas halinegeçtiğimiz için yakaza halinde burada net görüntüler ve net sesler duyarız, ama yüksek bilinç ve frekansta anı zamanda negatif varlıklar da olabilir,bu varlıklar yakaza halinde bizi rahatsız edebili evet ama bu korkulacak bir şey değil,net görüntü vardı birden boğulduk bu da korkulacak bir şey değil arınmak ve bilincimizi korumak korkumuza sahip çıkmak irade ile mücadele etmek bizlere fayda sağlayacaktır, gelgelelim rüyaya yakaza hali haberci görüntüler suna bilir kehanet gibi olabilir,yani gelecekten bir kesit görmüşde olabilirsiniz,ileride yaşayacağınız bir anı da görmüş olabilirsiniz ,yada sıradan tamamen normal bir görüntüde olablir ama hisler oan kuvvetliyse son dönemlerde iş yerinizde vs dikkatli olmanızı tavsiye ederim kabus vs gibi bizi etkilyen rüyalardan onra Gördüğüm rüyanın şerrinden ALLAHA sığınıyorm diyerek kendimizi koruma altına almakta fayda var.
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ve ayrıca aynı şekilde, iş stresti,iş yorgunluğu,vücudun yorgunluğu,zihinde kalan son şey iş yeri gibi etkilenerekde görmüş olacağınız bir durum olabilir,kendimizi genelde öncelik olarak işe göre proglamlarız işe gitmeliyim sabah oldu,işte bugün ne yesem gibi önceliği neye verirsek zihin genelde bizim için en çok düşündüğümüz şeylerii bize yansıtıyor bu yüzden de bu gördüğünüz rüya doğal ve normal
Şifacı Uzman Yorumcu (22.2k puan)  
Teşekkür ederim gerçekten, o nobetin değerlerinden tek farkı fırsat bulduğum için keterik bedende aura cerrahisi ile ilgili doküman hazirlamamdi.Bunu nasıl bir alan açtı, bilmiyorum. Ve en garibi nöbet bitmeden sabah güvercinlerin nöbet odasına toplanmasıydi.  Odada bir süre bekleyip gittiler. Yüreğinize saglik
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
demek ki zihnizinde bir müddet o konu kalmış, ben hastanede çaışan tüm çalışanlara doktorlarımıza hemşirelerime gönülden teşekkür ediyorum ,rüyanızı dabir hastane çalışanı olarak değerlendirdim, ve tüm sağlık sektöründeki inzalara minnterız ve meydana geln tüm şiddet olaylarını da kınıyoruz...
Şifacı Uzman Yorumcu (22.2k puan)  
Güzel düşünceleriniz için tekrar teşekkür ederim  :)

İlgili rüyalar

+1 oy
1 yorum 111 okuma
2MerT2 19 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde 2MerT2 Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 228 okuma
Akrepsel 6 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 111 okuma
Tuci 28 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Tuci Karabasan (225 puan)   yazdı
+3 oy
5 yorum 214 okuma
asiya 25 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+22 oy
4 yorum 201 okuma
Nesliihan 10 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Nesliihan Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 200 okuma
geekone3388 11 Aralık 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 259 okuma
30 Kasım 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+8 oy
1 yorum 205 okuma
Linauluagac 30 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Linauluagac Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 388 okuma
14 Kasım 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
1 yorum 136 okuma
Sabannn 12 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Sabannn Rüyazede (1.3k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

423 Aktif
0 Üye ve 423 misafir
Bugün : 21081
Dün : 23857
Toplam : 48079387
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...