Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
146 okuma
Hicaz Rüya kategorisinde Rüya Ustası (54.8k puan)  
Rüyamda peluş gibi rüylü büyük bir cisim uçuyordu üzerimizde. Rengi mavi-gri gibi karışık renkteydi. Cisim üzeirmizde iken ben hatırladığım kadarı ile sabit kalmamız gerektiğini söylüyordum etrafıma. Uçuşunu izliyor ve odaklanmaya çalışıyordum onu anlamak için. Rüyamda onu görmek için odaklanmak zorunda kalıyordum varlığı beni baya zorladı his olarak... Bu rüyamdan evvel ise büyük katlı bir bina da bir akrabamın ziyaretine gitmiştim. Rüya olduğunun yarı farkındayım akrabalarımdan 2 si binada bir kapıdan geçtiler sonra biz onları merak ettik kapıyı açıp baktık yoklar. Binanın içi komple birleşik bir ev. katlar daireler ile sınıflandırılmamış her kat aynı evin parçası. Bir ara canım sıkıldı içim ferahlasın istedim çünkü her yer insan dolu sonra o kapıdan geçen akrabamın oğlu gel abla benle dedi bizde o kapıdan geçtik. Kapı bir odaya açıldı hurdalık gibi bir yer. Sonra döndük hurdalığı gizli bir merdiven var başladık oradan çıkmaya. Annem bu tarafı evden ayırdı eski eşyaları buraya saklıyor evin görüntüsünü bozmasını da istemiyor ayrıca diye anlatıyor. Evin diğer tarafı pırıl pırıl iken bu tarafı toz içinde eşyalar ve hatırlar ile katları çıkarken her kata göz gezdiriyorum tabi küçük küçük alanlar ama evden de ayrı bir yer gibi diğer alanın tam zıddı. En üst çatı kısmına geldik sigaramı çıkardım yaktım. Bir dikiş makinesi birkaç çiçek oturdum yapraklarını okşuyorum etrafı izliyorum. Orada oturup dinlenirken geçmişimi izlediğimi anlıyordum rüya olduğunun yarı farkındayım bilinçli olarak sordum akrabamın oğluna beni neden getirdin buraya cevabını alamadım ama başka bir cevap aldım annem bu eşyalar ile çok mutlu atamıyor ama artık bu kadar tozu temizlemekle de uğraşmıyor.

Bir bilinçaltı temizlik rüyası olduğunun farkındayım başka şeyler görenler var ise yorumlarınızdan çok müteşşekir olurum
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
@Üstat_Simuy_Alaca @Karga değerli yorumlarınızı beklerim :) 
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  

Ben rüyanızı rüyamda yorumladım :D rüyamda @Karga da vardı birlikte oturduk sohbet ederken rüyanızı kâğıt üzerinde yorumladık.

Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
@Üstat_Simuy_Alaca rüyalarda buluşma organizesi sende o zaman artık üstat 😊 kağıt üzerinde hemde nerededir o rüya bakayım ona 😊

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+2 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Biraz lusid biraz bilinçaltı rüyası gibi geldi. Sanki son zamanlar haberlerde uçan daireler, evler, depremlerle ilişkili bazı durumlarda var. Ama senin farkındalıklı olman güzel tabi.

Bunun dışında rüyalarda görülen ev sembolü genellikle benlik, kişilik kavramları ile ilgilidir. Bu yüzden rüyanı bu açıdan da değerlendirmeni isterim.
+2 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Bu aralar artık sanırım rüyada olduğumu anlamak en basit şey olarak geliyor. Bir zamanlar uyanık kalmak için çabaladığımı düşünüyorum birde şu an da uyanık olmanın sıradanlığına bakıyorum. Açıkçası rüyada istediğim soruyu sorabilmek, son zamanlarda sanırım bilincin tam kontrolü ile yönetmeye geçmiş gibiyim. Rüya gördüğümün farkında olmak evet apayrı bir boyut ama birde rüyada kişilere veya şeylere hükmetmek, soru sormak, hareket ettirmek, başka rüyaya bilerek geçmek ilgimi bunlar çekiyor artık
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rüyam şu şekildeydi; sizin için endişeleniyorduk karga ile acaba neden bu rüyayı gördü , biraz simgeleri değerlendirdik yoğun tempo, strest kaygı endişe bilinç altında olduğunu bir türlü ferahlayamadigini yazdık not aldık acaba bu durumu nasıl düzelte biliriz diye düşünüyorduk ama rüyada o stresi ve kaygıyı çok derin hissetim.
+1 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Valla rüyana bakınca his alemimi anlamışsın gibi. Evet bu aralar belki ömrümde geçirdiğim en değişik stresleri üst üste yaşıyorum. Son günlerde o kadar çok bunalıyorum ve nefesim daralıyor ki ben bu hali en zor zamanlarımda yaşamadım. Gerçi bu aralar yaşadıklarım da pek kolay değil. Üst üste şokluk olaylar ve ben nerede ne tepki vereceğim bilmiyorum içimde kocaman bir boşluk var. O  boşluk sinirlenmemi engelliyor, mutlu olmayı , heyecanı engelliyor yerine daralma, bunalma, sıkılma var bol bol... Keşke gerçekten sinirlenebilsem, keşke gerçekten heyecanlanabilsem...
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Çok geçmiş olsun ruhani sıkıntılarınız şifa bulsun , Türkiye olarak yeni bir enerji portalina giriş yapmış bulunuyoruz haliyle sıkıntı stres mutsuzluk endişe ve kimlik karmaşası olarak bizlerde bellirtilerini gostertiyor yenilenmek normal doğum yapmak gibidir stresli ve sancılı.

İlgili rüyalar

+9 oy
4 yorum 211 okuma
Simge 15 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 70 okuma
Ramazan12 27 Nisan 2022 Rüya kategorisinde Ramazan12 Rüyakar (2.4k puan)   yazdı
+15 oy
7 yorum 335 okuma
+14 oy
4 yorum 209 okuma
+7 oy
3 yorum 905 okuma
Rossess 13 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 147 okuma
Sonsuzugagidenbiri 31 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde Sonsuzugagidenbiri Rüyakar (3.7k puan)   yazdı
+3 oy
5 yorum 235 okuma
+1 oy
1 yorum 144 okuma
Ferit 23 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Ferit Karabasan (991 puan)   yazdı
+4 oy
5 yorum 264 okuma
osiris 8 Şubat 2021 Rüya kategorisinde osiris Karabasan (739 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

422 Aktif
1 Üye ve 421 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8810
Dün : 23857
Toplam : 48067154
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...