Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
420 okuma
mustafaharputi Analiz kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüya esnasında rüya gören kişi kendini rüyanın etkisi altında aşırı hissederek ve duyularını kullandığını zannederek gerçek hayattaki gibi acı çekerek hatta birçok duyguyu gerçekmiş gibi hissedebilmektedir.
ege soyder Karabasan (862 puan)  
rüyayı gerçek gibi hissetmenin "lucid rüya" diye adlandırıldığını duymuştum. lucid rüyalarda artı olarak kişi rüya gördüğünün farkında olur ve rüyasını istediği gibi yönetebilir. herkesin yaşayabileceği güzel bir deneyim.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
evet lucid bazen kontrol edilebilir
semes Karabasan (782 puan)  
acısını gerçekmiş gibi hissettiğimiz rüyaların gerçek hayatla ilgili bir mesaj içermesinin daha güçlü olduğunu söyleyebilir miyiz?
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
gerçekte yaşanan bir şeyin zaman dilimi farkı olmaksızın yansıması da olabilir, fiziksel bir acıda olabilir. psikolojik bir acıda olabilir. rüyanın büyük çoğunluğu zihin üzerinde kısmende ruh üzerinde gerçekleştiğinden fiziki anlamda yada psikolojik bir acı hissedilmesi mümkündür. geçmiş içinde yaşanan an içinde gelecek içinde mesaj içerebilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

20 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
acı beynimizde olan bir şeydir. sinirlerimiz uyuştuğunda mesela ameliyat öncesi lokal anestezi aldığımızda bilincimiz yerinde olur ama kolumuz mesela anestezi yüzünden beynimizdeki sinirlere ulaşamaz ve bir şey hissetmeyiz.

uyurken bu sinirler kapalı değildir ama tam anlamıyla açık da değildir. rüyanda hissettiğin acı mesela kolunun kesilmesi diyelim rüyadayken gerçek gibi gelir gerçekten kolun kesilmiş gibi bunu hissedebilirsin. aynı şekilde rüyanda mutlu üzgün sinirli hissedebilirsin ama uyandığın anda bu duygular neredeyse yok olur.rüyanda hissettiğin çok büyük bir acı psikolojik olarak seni etkileyebilir ve uyandığında da bunun etkilerini hissedebilirsin.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerçekmiş Gibi Hissetmek Nedir?

Rüyada kişinin rüya esnasında gördüğü olayların etkisinde kalarak gerçekmiş gibi hissetmesi kişinin algılarının açık olmasına maneviyatının artmasına ve duru görü sahibi olmasına yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerçekmiş Gibi Hissettiğini Görmek

Rüyada kişinin gördüklerini veya rüyalarını gerçekmiş gibi hissetmesi yakın zamanda gördüklerinin tam olarak tersi durumlar ile karşılaşabileceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada gerçekmiş gibi hissedilmesi kişinin istek ve arzularını ifade etmekte çekingen davrandığı şeklinde de tabir edilmektedir. Rüyada hayallerini gerçek gibi görmek kısa zamanda istediklerinin olmasına yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerçekmiş Gibi Korkmak

Rüyada kişinin yaşanılan olayları gerçek zannederek korkması kişinin geçmiş hayatındaki olayların etkisinden kurtulamadığına işaret olmaktadır. Rüyada korkunç olaylar içinde bulunup her şeyi gerçek zannederek korkmak ve endişelenmek kısa zamanda yeni haberler almaya işaret etmektedir. Rüyada gerçekmiş gibi görülen yeni durumlar ise kişinin yeni başlangıçlar yaşaması şeklinde yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerçekmiş Gibi Lezzet Almak

Rüyada kişinin bazı şeyler yemesi ve tadını gerçekmiş gibi hissetmesi kişinin düşüncelerini iyi ifade edebileceğine ve eğer tadına baktığı yiyecek lezzetli ise huzurlu ve güvende olmaya işaret etmektedir. Rüyada görülen yiyeceğin acı ve kötü bir lezzete sahip olduğunun hissedilmesi kişinin zor bir süreçten geçeceğine işaret etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine DokunmakRüyada birine dokunmak, o kişiyle ya da herhangi bir kişiyle bir konu nedeni ile iletişim içinde olmaya ve görüşmeler yapmaya delalet eder. Rüya sahibinin, rüyasında dokunduğunu gördüğü kişi eğer tanıdığı biriyse o halde o kişi ile sıkı muhabbet içinde olacağına yorulurken eğer kişi tanımadık biriyse o halde yeni biriyle tanışıp, onunla iyi anlaşacağına tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Organa DokunmakRüyada organa dokunmak, rüya sahibinin çok arzu ettiği bir iş olduğuna fakat maddi imkânsızlıkları nedeni ile ona ulaşamadığına delalet eder. Kişi risk almayı göze alamadığı için çok hayırlı olan bir işten geri duracak fakat karşısına bir fırsat kapısı açılacaktır diye yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saça DokunmakRüyada saça dokunmak, iyilik ve hayırla karşılaşmaya, işinde başarı göstermeye, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşmaya, rahata ermeye ve huzur içinde yaşamaya işaret eder. Kişinin imkânlarının artacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gerçek gibi olan rüyalara ne denir?

Rüya gören kişinin, rüya görmekte olduğunu farkında olup, rüyanın hikayesi, karakterleri ve geçmekte olduğu mekanı ile ilgili detayları bir dereceye kadar kontrol etmesine lüsid rüya denir. Lüsid rüyada iken, rüya dünyası adeta gerçek dünyaya dönüşür.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada acıyı hissetmek mümkün mü?

Rüyada fiziksel acı hissetmek mümkün değildir, fiziksel acı hissetmek için sinirsel bir uyaran (impuls) olması gereklidir, bunun için de reseptörlerimizi harekete geçirecek fiziksel nedenlere ihtiyaç duyulur, ancak rüyada bu mümkün değildir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya gördüğünün farkında olmak ne anlama gelir?

Lüsid rüya veya berrak rüya, kişinin rüya gördüğü sırada, rüya gördüğünün farkında olması hâline ve rüya gördüğünün bilincinde olduğu bu tür rüyalara verilen addır. Terim, ilk kez Oxford Psikofizik Enstitüsü'nden parapsikolog Celia Green tarafından kullanılmıştır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyalar ne kadar gerçektir?

Günümüzde rüya tabirleri kapsamında ortaya çıkan kitaplarda bahsedilen bilgilerin gerçekle alakası yoktur. Bu nedenden dolayı rüya tabirleri sadece tahmin ve temenni niteliğindedir. Peygamberlerin gördükleri ya da tabir ettiği rüyalar dışında kesinlik yoktur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada acı hissetmek nedir?

Rüyada çekilen acı hakikatte de mutluluğu simgeler. Acı hissederek ağlamak, yapacağınız iş sonucunda memnun olmaya yorulur. Rüyada acı hissetmek rüya sahibinin kısa sürede yapmış olduğu dostluklara fazla kapılmaması ve her konuda dostum diyebildiği kişilere güvenmemesi olarak görülür.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hissetmenin Psikolojik YorumuTüm hayatını duygularına göre yöneten kişilerin gördükleri bu rüya, aynı zamanda metafizik olaylara karşı duyulan aşırı ilginin de sembolüdür. Yaşananları gerçeklerle değil, ruhani durumlarla ve başka inançlarla açıklamaya çalışan kişinin giderek görüşünde bulanıklık meydana geldiğini ve olaylara reel açıdan bakma yetisini kaybettiğini de ifade eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek bir şeyin işaretidir: Hayatınızdaki belli bir duruma aşırı derecede bağlısınız. Rahatlamaya ve boş vermeye ihtiyacınız var. Kontrolü kaybetmekten endişe etmek yerine bazen kendimize ve başkalarına inanmamız; bir şeylerin kendi kendine yerini bulmasını beklememiz gerekiyor.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Uçabiliyor olmak günlük hayatta bizi dibe çeken durumların, olayların üstesinden geldiğimizi gösterir. Ian Wallace’a göre toplumda genel olarak bu özgürlük hissinin tesadüfi bir durum olduğu düşünülürken aslında bu rüyalar zor kararların verildiğini, büyük sorumlulukların halledildiğini gösteriyor.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Uyanıkken yüzleşmek istediğimiz bir şey olduğu ama bunu nasıl yapacağımızı bilmediğimiz anlamına gelir. Bu durumun belirli bireysel hırsların peşine düşmek için harika bir fırsat olduğunu söyleyen psikolog Ian Wallace korkutucu gelse de bizi kovalayanların aslında bir işe yaradığını söylüyor. Dikkatimizi henüz fark etmediğimiz kabiliyetlerimize doğrultabilmemizin bu sayede gerçekleştiğini ifade ediyor.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DEPREM OLDUĞUNU GÖRMEK VE HİSSETMEK

Rüyada deprem olduğunu görmek İslami açıdan da göç ve değişimin sembolüdür. Rüyada bir dağın sallandığını görmek, kişinin korku ve stres içinde olduğunu, kaygılarından arınması gerektiğini gösterir. Ayrıca gelir kaynağının artması ve bereket manalarına da gelir. Öte yandan, rüya boyunca deprem yaşanırsa kişinin can sıkıcı haberler alacağı da bu rüyanın yorumları arasındadır.
+6 oy
Ebruli1 Rüyazede (1.2k puan)  
hm değişik bir rüya şaşırdım dkdkdmdmsjmsjsdjsjsjsjjssjsjksjsjssjsmmsksksksskskssksmsdkmddmdmdkdkdkdkdkskskkksskksjsjdjdjdjdd
+5 oy
Cemilenur Rüyakar (2.6k puan)  
Bu tarz gordugum ruyalar daima cikmistir,hatta oyle ki cok kormustum.neler oluyor diye...ilginc bir deneyim cok sık olmuyor ama olunca bir de gerceklesince de cidden  tırstiriyor...

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

401 Aktif
0 Üye ve 401 misafir
Bugün : 17425
Dün : 23857
Toplam : 48075747
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...