Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
163 okuma
Dougless Rüya kategorisinde Karabasan (910 puan)  
Rüyamda(istihare rüyası olarak da değerlendirilirse çok sevinirim) tam arabaya binicektik arkadaşlarımızla arabayı ben sürcektim toplam 5 kişiyiz çantaları bagaja atıyoduk ben oturdum şoför koltuğuna ve şoför koltuğunun yanındaki koltuğun ayak koyma boşluğunda bir tane kahverengi renginde tavuk yavrusunu (civciv boyutundaydı) beyaz kağıtların arasında ölmüş  olarak gördüm orda nasıl o arabanın içine girdi onu bile bilmiyodum içimden hem üzülüyodum veterinere mi götürsem diye ama sonra öldüğünü bildiğimiz için de ben elleyemiyodum arabadan çıkartmak için çünkü küçüklüğümden beri iğrenmişimdir gagalı hayvanlardan arabayı yıkamaya veririz onlar cıkartır diyodum. Sonra arabanın yanına çok çok zengin olan ve şu ana kadar hiç görmediğim yüzünü bi aile dostumuz park ediyo annemin anlattığı kadarıyla onun olduğunu karar verip onlarla selamlaşıyoduk ve bitiyodu rüy.
Dougless Karabasan (910 puan)  
Aslında sabah kalkarken çok da huzurlu kalkmıştım bu sefer bu olay olacak allah yanımda diye de sonra biraz araştırınca moralim bozuldu
Dougless Karabasan (910 puan)  
Civciv koyu renkliydi kahverengi tonlarında

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
neye dair ve nasıl istihare yaptığınızı bilmem. öncelikle  istihare rüyalarında renkler ele alınır kahverengi karışıklıktır.karışık durumlardır.  sonra sabah uyandığın hisse bakarsın yani rüya görmedende istihare hakkında karar verilebilir. ancak istiharede en önemli konu danışma araştırma gibi işlemler sonrasında   artık karar verme noktasında yapılması gerektiğini de belirtmek gerekir. araba her zaman hayat yada işinin kontrolüdür arabayı sen sürer ve iyi sürersen kontrol sende ve iyi gidiyordur. ancak civcivin kimi tarafından konulduğuda önemlidir. kimin koyduğunu görmediysen bu ilerisi için sebebi belli olmayan ama kafanı karıştıran hatta umutsuz veya seni rahatsız eden bazı düşünceleri gösteriyor.  ya biri seni rahatsız eder yada belirsiz ama kafanı karıştıran bir durum vardır buda olumsuz etki yapıyordur. ancak hayattaki kararları rüyaya göre değil gerçeğe göre vermek gerekir rüya zihin yorgunluğu,düşünceler, günlük yaşamın, hatta yediğin içtiğin şeylerinde etkisiyle gerçek rüya olmaktan çıkıp halüsinasyon kabus yada zihnin kendini deşarj etmesine sebep olabiliyor.(buraya not düşeyim genelde tabirlerde civciv haber yada evlatla ilgilidir ancak rüyaya göre tabir değişir.)
Dougless Karabasan (910 puan)  
Nokta atışıydı yorumumuz sağolun
Dougless Karabasan (910 puan)  
Yorumunuz*
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim.

İlgili rüyalar

+14 oy
4 yorum 418 okuma
+5 oy
2 yorum 212 okuma
Caracats 7 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Caracats Karabasan (129 puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 194 okuma
Fearless 14 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 183 okuma
cilek 21 Haziran 2019 Rüya kategorisinde cilek Rüyakar (2.4k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 239 okuma
Mehmet33 22 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)   yazdı
+7 oy
4 yorum 266 okuma
+5 oy
2 yorum 256 okuma
+1 oy
1 yorum 97 okuma
Farukhhhh 16 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Farukhhhh Karabasan (61 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 130 okuma
+6 oy
4 yorum 297 okuma
Aylin Öztürk 7 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 203 okuma
Sultan yüksel 13 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Sultan yüksel Karabasan (263 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

394 Aktif
1 Üye ve 393 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8652
Dün : 23857
Toplam : 48066996
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...