Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
167 okuma
Rossess Rüya kategorisinde Rüyakar (3.5k puan)  
Rüyamda odanın ortasında küvetin içine girmişim ve üzerimi ince beyaz bir örtü ile kapatmışım. Küvetin yakınlarına iç çamaşırımla beraber kanlı pedimi atmışım.(pedde az bir kan var) odaya iş arkadaşlarım falan girmiş reeldeki iş arkadaşlarım değiller sadece bir tane iş arkadaşım(erkek) reeldeki arkadaşım. Erkek olan iş arkadaşım küvetin yan tarafına yere oturmuş bana sırtını dönmüş beni bekliyor sanki. Utanmış kişisel eşyalarıma kişisel alanima saygı duyduğu için dönmüş arkasını hoşuma gitti bu durum. Dışarıdan başka bir arkadaşım(erkek) gelirde pedimi görür diye kaygı duyuyorum. Sonra boşveriyorum. Ve başımdan aşağı bir tas ılık su döküyorum. O kadar rahatliyorum ki sanki vücuduma masaj yapılmış. Gözlerimi kapatıp o anın tadını çıkarıyorum. Sonra sessizlik dikkatimi çekiyor bir bakıyorum iş arkadaşlarım bana bakıyor küvetin önündeki arkadaşımda dönüp yüzüme bakıyor. Sonra giyiniyorum. Ağzı eksik bir kova su var. Bu benim banyom için yetmez diyorum muslukları açıp tasa  su doldurmaya çalışıyorum. Her açtığım musluk biraz aktıktan sonra kesiliyor. Aktığı kadar dolduruyorum suları.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar sevgili okurum, bu rüyanız da önce ki rüyalarınız devamı niteliğinde bir nevi aynı mesajları barındırıyor ,küvet beyaz bir örtü kanlı bir ped bu üçü petde olumlu simgeler değil ,  sadece bir soru sormak istiyorum çevrenizde sizi değiştirmeye çalışan insanlar var mı böyle yap böyle davranmalısın bu işe başvurmalısın gibi sizin yaptığınız işleri takdir etmeyip de sizi farklı yönlendirmek issteyen insanlar eğer var ise bu insanlar manevi anlamda size ciddi zararlar veriyor , neyse yorumumuza geri dönelim başda yer alan üç simge ifşayı anlatıyor biraz da yüzleşmek istenilmeyen bir durum rahatsız edici bir durum bu durum günümüzde yoksa ise gelecekte olabilir yani gelecekte küçük düşürücü anlar yada fikir çatışması ve ayrıca dişilik enerjiniz ile ilgili ileride yer alan problemler de olabilir kendi iç dünyanızda sanki oturmamış fikirler ve değişimden korkan bir benlik enerjisini yükseltmekten korkan bir benlik de olabilir , rüyanın kovaya kadar gelen bölümüde içe dönüklülük var yani siz erkekler ile sosyal alanda bir iletşime geçemiyor olabilirsiniz ve hepred ediliyor olabilirsiniz bu konuda sıkıntılar var sanırım erkekler ile güvenli biriletşim gerçekleşmiyor yada gerçektende sizi tamamlaması gereken eril enerjiye şuan çok ihtiyacınız var ve ayrıca cinsel enerjiye şuan çok ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz ama bu red edişleriniz ruhani bedeninize zarar veriyor olabilir ,  kova ve su yani rüyanın sonu ile rüyayı tam ve bütün yorumlar isek enerji bedeni yani ruhen deriz manevi ve zihninizde armaşık bir konu hakim sanki bu konu sizi hem enerhisel olarak hemde zihinsel bir şekilde rahatsız ediyor olabilir ayrıca yeni tanışacağınız bir erkek ile aranızda problem olacağı ve adınızın çıkması kavramının günümüzde sizi bulacağı laf söz olur gğibi edatlar ve bağlamlara takılı kaldıysanız bu sizi içten içe rahatsız ediyor olabilir toplum baskısı söz konusu olabilir bu erkekten tam hoşlanmıyor  onu tanımak istiyor olabilirsiniz ve o erkeği tnırıken de içsel bir korku olabilir ama bu erkek ile yollarınız ayrılada bilir çünkü yukarıda ki simgeler onun size karşı ters bir yapıda ve fikir uyuşmazlıklarının olabileceğinden bahssediyor olabilir bu yazdıklarım şimdiki zaman için olmaya bilir ileride gelecekte geniş bir açılımı var şuan aklınızda bulunuan kişi de olabilir bu gibi durumları daha çok anlattı bana bu simgeler ilişki konusunda yaşanan manevi sıkıntıları bir erkeğe açılamamak açılmaktan korkmak gibi genelde sizin diğer cins ile yaşadığınız sıkıntılara deyinmiş biraz da toplumsal sıkıntılara değinmiş rüyanız ben bu şekilde analiz ettim doğrusunu Yüce Rabbim bilir ama ne kadar haklıyım yazdıklarımda ne kadar değilim ama benim için bu simgeler şimdilik bu anlama geliyor  eğer ki bir tavsiye yolu ile erkek arkadaş lütfen edinmeyin büyüklerinizin size bulduğu tanış görücü usülü durumlardan kaçının çünkü bu simgeler bu anlama da geliyor sizi mutlu edecek kişi elbet karşınıza çıkacaktır.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Ehliyet sınavına hazırlanıyorum. Ders aldığım bayan hocayla bir türlü uyuyamadım. ve panik atak krizi geçirdim hafif. Hocami değiştirdikten sonra rahatladım bu rüyayı gördüm. İş yerinde kuvetin yanında olanla değilde diğer tedirgin olduğum çocukla kavga etmiştim. Aramiz tatlıya bağlandı ama mesafe mi koyuyorum yine eril enerji konusunda babamdan destek alıyordum oda yok şimdi ve nasıl bildiniz bilmiyorum. İftiraya uğrama konusunda korkularım var bir kaç böyle adımı çıkarmaya çalışan insanla tanışınca bu korku oluştu. Çok çok teşekkür ederim yorum için.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Uyuşamadım diyecektim. Telefonun azizliğine uğradım.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Evet rüyalarda da belirgin art arda yaşanan sosyal çevre ile ilgili iletişim bozuklukları ben bilmedim simgeler söyledi :) Yinede herşeyin hakkında hayırlısını dilemek gerekir bu yaşadığın problemler seni olgunlaştırıyor umarım herşey yoluna girer ve bu blokajlar kalkar sende derin bir nefes alırsın.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Yeteneklerine hayranım keşke bende azıcık olsun anlayabilseydim rüya ilminden. İnşallah her şey yoluna girer bir an önce

İlgili rüyalar

+7 oy
3 yorum 221 okuma
eirene 23 Şubat 2021 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 177 okuma
Eyja 12 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+3 oy
9 yorum 378 okuma
+3 oy
2 yorum 261 okuma
Arminas 29 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Arminas Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 166 okuma
22 Haziran 2023 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+9 oy
1 yorum 152 okuma
Liz 11 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 174 okuma
Art3mis 3 Kasım 2018 Rüya kategorisinde Art3mis Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 169 okuma
9 Ocak 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
1 yorum 153 okuma
23 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+7 oy
2 yorum 217 okuma
+2 oy
5 yorum 239 okuma
+3 oy
1 yorum 174 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

573 Aktif
0 Üye ve 573 misafir
Bugün : 6024
Dün : 21898
Toplam : 48086204
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...