Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+14 oy
284 okuma
Deniz.deniz Rüya kategorisinde Rüyazede (1.5k puan)  
Selamün aleyküm.. Bugün rüyamda evde doğum yaptım. Normal doğumdan cok korkuyordum ve cok rahat bir şekilde dikişsiz sancısız ağrısız bir doğum gerçekleştirdim anlamı nedir acaba yorumlarınızı bekliyorum... Şimdiden teşekkürler

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+12 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
normal doğumsa eğer  kendi şartları içerisinde oluşacak yeni bir gelişme yada sorumluluktur. doğum süreci yani hamile olmak ve doğum arası kısa süreli ise gelişme hızlı veya birden olacaktır. ayrıca bir şeyin başlamasına yada biri hakkındaki iyi bir gelişmeye aracı yada vesile olabilirsin.
Deniz.deniz Rüyazede (1.5k puan)  
Hocam Hayırlı cumalar. Bugün rüyamda Aşırı derecede susadım sürekli şişe şişe su içtim anlamı nedir ve aynı rüyada yine çamaşırları renkli beyaz diye ayırıyorum makinaya atmışım birazını sonra makinayi söküp götürmüşler kapağı kalmış bende arıyorum çamaşır makinasinjn icinde kirli vardi gormedinz mi niye söküp gidiyorsunuz falan diye değişik bi rüyadı
Deniz.deniz Rüyazede (1.5k puan)  
Hocam rüyanın devaminda saçımı kestirdim kisacik normarde uzun kestirdim ve sonra pisman oldum
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
gerçekte vücut susuz kalmışsa böyle bir rüya görülebilir ve bu durum tabir gerektirmez yani yorumlanmaz. . ayrıca bilmediğin bir işle meşgul olabilirsin, çok ihtiyacın olan bir şeyi elde edebilirsin.çamaşırı yıkayamaman ise zarar yada bazı kurtulamadığın dertlerinden birilerini sorumlu tutuyor olabilirsin.saç konusunda ise yapacağın yada yaptığın değişim sonucu biraz pişmanlık duymuşsun bir konuyu gereğinden fazla ele almış ve belki biraz fazla köklü değiştirmiş olabilirsin.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
sayın mustafa bey , sizce manevi bir rüya değil mi ? yani içsel ruhani bunalımları simgeliyor olabilir mi ?
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
maddi de olabilir manevide, manevide olsa yapamadıklarından birilerini sorumlu görüyor.
+12 oy
fivauli Rüyakar (2.8k puan)  
Öncelikle aleykümselam sevgili rüyada rüya okuru. Bu rüya senin kaygı ve endişelerinin uykuna yansımasından doğan bir uyarı. Yakın zamanda evinizde bolluk ve bereket hakim olacak. Ev halkı içerisinde hasta olan varsa şifa bulacak. Borcu olan varsa maddi açıdan güzel bir gelişme yaşayacak. Bekar olan biri varsa hayırlı bir kısmeti çıkacak. İçini ferah tut, gördüğün bu rüya hayırlı ve güzel şeylere işaret ediyor. Hem maddi hem de manevi sıkıntılarınız son bulacak.
+11 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Sevgili okurum , evde doğum yapmak ev güvenli alanı simgeler güvenli alan ise fikir düşünce planları simgeler , yani hayata geçirmek istediğiniz planlar kazançlar almak sahip olmak istediklerinizi gösteriyor

Doğum ise , hamile olmak burada bedel ödemek birşeyleri başarmak için öğrenmek,yada sınav olmak zorlukları temsil ediyor çekilen sıkıntıları

Doğumu gerçekleştirmek ise bu sıkıntılardan kurtulmaya , yani maddi bir sorun mu var kaynakta bunun üzerine düşünmek ve planlama yapmak eş evlilik yada ilişkiler de mi bir sıkıntı var kaynakta bunun üzerine gitmek çözümlemek ev almak mı okul mu sınav mi rüyan aslında sıkıntılardan kurtulacaksindan çok sıkıntının sorunun üstüne git , çözümle ve planla diyor bu şekilde sana çözümlerin geleceğini ve kolaylığın olacağını bildiriyor.
Deniz.deniz Rüyazede (1.5k puan)  
Teşekkür ederim yorumunuz için...

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 67 okuma
+12 oy
5 yorum 309 okuma
+19 oy
4 yorum 382 okuma
+15 oy
5 yorum 250 okuma
+8 oy
2 yorum 203 okuma
Merve3434 1 Temmuz 2022 Rüya kategorisinde Merve3434 Rüya Tabircisi (7.9k puan)   yazdı
+24 oy
1 yorum 289 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

623 Aktif
1 Üye ve 622 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 11624
Dün : 21898
Toplam : 48091781
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...